עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by prince hadev,

מה דעתכם על דיסק קשיח מדגם הזה עם 64CASH ן מהירות של 7200 ו גם SATA3 ?

• 1 תגובה
    • 952 צפיות
  2. Started by yoncih,

מתי יצאה תקן הSata 2 להארד דיסקים וכדומה ?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  3. הנוכחי (160) התחיל לעשות לי צרות אחרי כמעט 4.5 שנים ואני חייב חדש. אני לא צריך הרבה מקום ואם יש דיסק אחד אמין 250 ג'יגה אפילו הוא יהיה טוב מאוד. תודה רבה לכם מקרב לב

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  4. Started by xytkhi,

אהלן יש לי 2 אופציות לרכישת HDD שניהם 500 GB ושל WD 1.הסדרה הירוקה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=607 2. הסדרה השחורה : http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=552 מחפש את האחד שיביא לי ביצועים הכי טובים של קריאה/כתיבה ובכלל שיהיה טוב יותר. איזה מהם לרכוש? תודה.

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  5. אז ככה: קניתי צורב דיוידי sony dwd22a וצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן. אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.

• 8 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by Tharbad,

מה אני רוצה ממנו: נפח: 320GB עד 500GB זיכרון חוצץ: 8MB+ מימדים: 3.5 פנימי כמובן. חיפשתי בזאפ והגעתי לרשימה הזו: http://www.zap.co.il/zapnewmodels.asp?Sog=C-Harddrive&DB141821=141823&DB141804=142320,147639,187180&DB142297=142299&DB141811=165914&DB141818=141819&DB141824=147430,141826&DB187326=187333,187338,187330,187339&orderby=price הצעות, לאו דוקא מתוך הקישור לעיל יתקבלו בברכה. תודה יום טוב לכולם.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by viper_sb,

בארגונים גדולים שמדובר על שרתי אחסון ורובוט גיבויים למה מעדיפים לעבוד עם מערכות לינוק ויוניק ולא עם מערכות מיקרוסופטיות ?

• 4 תגובות
    • 948 צפיות
  8. Started by gtx980sli,

איזה תוכנה הכי נוחה והכי אמינה לבדיקת בריאות הhdd חוץ מזה שאני מדליק את המחשב הhdd מגיע ל100 אחוז פעולה לדקות ארוכות . זה תקין? )אני לא זוכר את הדגם המדויק יש לי אחד של סיגייט 500 gb 7200 . שעליו המערכת פועלת ועוד אחד של חצי טרה . יש מצב גם סיגייט( הhdd בן שנתיים נראה לי . זה הרבה או שיש לו עוד חיים ארוכים

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. אני קונה דיסק של של WD עם 250GB ומתלבט איך לחלוק אותו למחיצות... מה נהוג היום? אני חשבתי על מחיצה לווינדוס שתאפשר פירמוט במינימום נזק... משהו כמו 70 ג'יגה, מחיצה להורדות... נניח עוד 70 ומחיצה לקבצים של התוכנות והמשחקים משהו כמו 100 ג'יגה... מה אתם אומרים על החלוקה הזאת? אפשר לחלק בהתקנה של הויסטה?

• 6 תגובות
    • 678 צפיות
  10. התקציב הוא 400-800 ש"ח (גמיש מאד.. אני לא יודע ממש מה סדר הגודל של המחירים בתחום זה) הדרישה היא הרד דיסק חיצוני שגודלו כ200GB. הגודל ממש לא משנה.., ההרד ייועד לגיבוי קבצים חשובים (לכן חשוב שיהיה איכותי! ), הוא לא יעבור ממקום למקום לכן הגודל לא קריטי.. אשמח להמלצות! ולהמלצה מאיפה לקנות! תודה!! :)

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  11. Started by DiSc@MaN,

היי, יש לי התלבטות מאוד קשה... חבר של ההורים מגיע בסוף החודש מארה"ב והוא יכול להביא לנו (לי ולאבא) הארד-דיסקים. עכשיו, ראיתי ב-COMPUSA (שהיא עוד נחשבת ליקרה יחסית..) את הדיסק של WD 160GB 8M ב200 דולר שזה יצוא בערך 860 שקל'ס ובארץ יש ב760 את ה WD 120GB 8M.. אז על מה ללכת? (אחריות אני יודע שלא יהיה לי מחו"ל וזה אחד השיקולים שלי)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. או שהוא כבר פה? האמת שאני מחכה כבר יותר מחודש שהWD20EADS יגיע ועדיין אני לא רואה אותו בשום מקום בארץ (כידוע הארדיסק רצוי לקנות מסודר ועם אחריות) עם המזל שלי איך שאני אקנה 1.5TB הוא יגיע..

13. Started by lordbd14,

כשאני צורב קטעים בצורב DVD שלי דרך נרו הקטעים שבמחשב בסדר גמור יוצאים בDVD עם קטיעות מידי פעם של קול כזה ששומעים מקוטע מישהו יודע למה? בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by Mr Gadget,

ברשותי שעון + DOK שקיבלתי אותו תקול ממישהו שכבר לא התעניין בשעון, אחרי שהבעייה הייתה בכבל ה USB עצמו החלפתי אותו לכבל יותר גדול שמצאתי, עכשיו הבעייה העיקרית למי שמכיר את השעון היא למצוא כבל תואם שיתאים לתושבת שעל השעון חיפשתי המון כבלי USB שאולי יתאימו אך ללא הצלחה האם אפשר להשיג כבל דומה מאיפהשהו?

• 2 תגובות
    • 979 צפיות
  15. Started by Slash87,

מישהו יודע מה ההבדל בין השניים?? אני כבר פינצרתי את המוח בנסיון להבין אנייודע שהדגם השני הוא החדש יותר.. אבל חוץ מזה?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, יש לי מחשב עם 2 כונני SSD ואחד מכני של 1TB .. בכל פעם שהמכני לא בשימוש כמה זמן הוא נכבה, מתאר לעצמי שזה משהו בצריכת חשמל של הוינדוס או משהו כזה.. השאלה אם זה עושה נזק לקשיח ? כי הוא נדלק שאני נכנס לכונן שלו או שאני מכבה את המחשב הוא מדליק אותו אוטומטית לפני כיבוי ואז המחשב נכבה אז הוא נדלק וישר נכבה. איך הכי כדאי להגדיר את הפונקציה הזאת ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. Started by SomeoneUknow,

אחד מהדיסקים הקשיחים שלי הפסיק לעבוד משום מה אחרי שהופיעה הבעיה, the request cannot be performed because of an i/o device error/ מה עושים, תדעו דברים.

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  18. רציתי לדעת כמה זמן ההארדיסק החיצוני באמת יכול להחזיק, אני רוצה לקנות את הכונן Western Digital 1TB WDH1U10000 ואני רוצה לשמר בו מידע למשך שנים רבות, האם יש הגבלה כלשהי לזמן שהארדיסק מחזיק מידע? תודה מראש.

19. ערב טוב! קניתי את הכונן החיצוני הזה: http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7732863 אז ככה: חיברתי לו כבל ESATA לבד מהכונן למחשב וזה לא עבד הייתי צריך לחבר בנוסף לESATA, כבל שמצד אחד יש לו USB (שנכנס למחשב) ומצד שני כניסה קטנה עגולה(לתת מתח שנכנס לכונן חיצוני) ואז החיבור ESATA עבד הוא העביר 9 ג'יגה תוך 2 דקות ו-15 שניות האם זה נקרא שחיבור הESATA עובד כמו שצריך? תודה רבה ליאור

• 4 תגובות
    • 970 צפיות
  20. Started by Ivan,

טעות במחיר ? (אצל האחרים מעל 530 שח.) מוצר לימון ? הזדמנות למי שזקוק. http://www.ivory.co.il/Seagate_Expansion_Portable_STAX1000202.html

21. Started by JekylHyde,

איזו מדיה יותר מומלצת? שמתי לב שיש את fortis בסביבות שקל לדיסק ויש את Etion בסביבות חצי שקל לדיסק. חברות אחרות כמו teac או ורבטים יקרות פי כמה וכמה... מה אתם אומרים?

• 24 תגובות
    • 3k צפיות
  22. שלום. הרגע ניסיתי לראות סרט שהינו באיכות Full HD (1080p במחשב שלי, כאשר הסרט נמצא על כונן חיצוני (USB). הסרט מקרטע. השאלה היא האם הוא מקרטע כי קצב העברה של הכונן לא מספיק מהיר [גודל הסרט הוא 11 ג'גיה, ואני תוהה כמה מגה בשנייה צריך להעביר], או שדווקא הכרטיס מסך שלי מתעצל? תודה

23. Started by almog1620,

שלום. איך אפשר להגדיר דיסק און קי, שיופיע במחשב כדיסק מקומי ולא כדיסק חיצוני (התקן אחסון נייד)??? יש לי דיסק און קי אחד שמוגדר לי ככונן קשיח בכל פעם שאני מחבר אותו אבל אין לי מושג למה ואיך זה קורה...

24. Started by cold fire,

שלום רב קניתי היום DOK של קינגסטון 16GB פרמטתי אותו לNTFS (על פי המדריך שיש בסטיקי) והרצתי עליו HDTUNE אך משום מה יש 3 ירידות די גבוהות אני חושב שהיו במהלך הבדיקה לאחר מכן פרמטתי אותו לFAT32 והופיעו לי רק שניים האם זה נחשב לתקין או שכדאי להחליף אותו במסגרת האחריות? הינה התמונות של הבדיקות [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 659 צפיות
  25. Started by at,

אם אני מבין נכון כל מה שכבל עושה בעצם יוצר בקר IDE שמחובר דרך ה USB? אם זה נכון אז בעצם המחשה יראה את הארד-דיסק או הצורב CD או DVD כמחוברים לחיבור IDE לכל דבר? כלומר לא תהיה בעיית זיהוי של הכוננים ושימוש בתכונות השונות שלהם? (למשל נרו אמור לראות את צורב בצורה תקינה לאפשר את כל אפשרות ומאפייני הצריבה של הצורב המקורי, ללא בעיות ומגבלות?) תודה מראש לכל עונים ומסבירים, טל

• 10 תגובות
    • 2.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.