עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. יש לי כרטיס SDHC 16GB של קינגסטון class4 שאני משתמש בו בתור כרטיס הרחבה לD2+ שלי ויש לו בעיה מוזרה... כל פעם שאני מעתיק אליו שירים או קבצים אחרי שאני מוציא את הכרטיס מהמחשב ומחבר אותו שוב התיקיות עם הקבצים שהעתקתי פשוט ריקות לפעמים הוא עושה לי בעיות בהעתקה קבצים מסוימים הוא כן קורא וחלק נעלמים אחרי שמנתקים את הנגן מהמחשב האם אפשר לשכוח ממנו ולקנות חדש? או שיש פיתרון לבעיה המתוארת? תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. שלום חבר'ה, אני מקווה בזמן הקרוב להחליף את הכונן קשיח שלי לגודל של 160-200 GB. אני מחפש את הכי זול , אבל שלא יהיה זבל , שיעבוד טוב עם איזה 7200RPM (לא כמו אצלי עכשיו עם ה40 גיגה ) תקציב: לא יותר מ450 . תודה ויום טוב.

• 6 תגובות
    • 644 צפיות
  3. Started by Sting,

לפני חודש היה לי מקרה דמוה עם ארד-דיסק כצת דפוק ואחרי שהוצאתי את הכבלים כמה וכמה פעצים וזה לא עבד , הוצאתי את הארד-דיסק ונתתי לו מכה מתונה... ...ואז הוא עבד !!! מוסר השכל: אם לא הולך במוח ילך בכוח ! dont try this at home

• 6 תגובות
    • 911 צפיות
  4. Started by THE_COMMANDER,

יש לחבר שלי את הצורב הזה והוא צרב לי את המשחק GTA3 עכשיו יש לי צורב HP ניסתי לצרוב אותו הוא צרב אבל בהתקנה של המשחק הוא רושם שגיאה חבר שלי אמר שיש לפלקסטור הגנה מישהו יודע איך אני יכול לצרוב מהצורב שלו את המשחק בלי ההגנה

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. רק אחרי שפרמטתי והתקנתי שוב את הווינדוס אז הוא עלה במחשב השני יכול להיות שהלוח אם לא זיה אותו בגלל שהתקנתי את הווינדוס ממחשב אחר?

6. Started by KGB,

שלום חברים... אני צריך המלצה ממכם על קניית צורב חדש התקציב שלי הוא עד 350 ש"ח פלוס מינוס בתודה מראש לכולם...

• 6 תגובות
    • 954 צפיות
  7. היי אני זקוקה לDOK חדש, רצוי גם שיהיה מהיר. מספלאשי (בשירשור אחר) הבנתי ש(בין השאר?) כדאי ללכת על USB 3.0 (ברשותי לוח תומך במערכת אחת) והיא אף המצליחה על DOK מסויים. 1. אשמח להמלצות נוספות. 2. היות ועושה רושם שהמחירים בארץ יחסית גבוהים הבטתי ב-EBAY. אשמח לחוות דעתכם על דגמים (ממותגים כמובן) מה- 16 וה- 32. 3. ראיתי שם כמה דוקים בינהם של ורבטיים: verbatim V3 32GB 32G USB 3.0 Flash Pen Drive Disk Memory Thumb Stick מה דעתכם על הדגם הזה בכלל 4. האם לדעתכם יש סיבה לחשוש שזה למשל מזוייף? תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. למה הכפתור למטה? יש איזו סיבה הגיונית לזה? כל פעם שאני מנסה לסגור את הכונן אחרי שאני מכניס CD אני צריך להתכופף ולהתחיל לעשות תרגילים כדי להגיע לכפתור שבצורה "חכמה" ביותר ממוקם מתחת למגש הפתוח... למה לא שמים את הכפתור למעלה? יש חברות שמייצרות כוננים עם כפתור מלמעלה?!?! באמת מוזר מי שחשב על זה...

• 6 תגובות
    • 746 צפיות
  9. Started by abatiah,

שלום, 1) יש לי הארדיסק מסוג SAMSUNG HD103SJ ATA שמחולק ל3 מחיצות. אני מנסה לגלות את פרופיל השימוש של מחיצת C ולשם כך הפעלתי את PERFORMANCE MONITOR. השתמשתי במדריך הזה: http://blog.whitesites.com/How-to-Measure-your-Server-s-Disk-Writes-for-SSD-consideration__634941054420312500_blog.htm (או בכל מדריך אחר ברשת) וכאשר אני מגיע לשלב שבו אני צריך להגדיר את מונה הביצועים (PERFORMANCE COUNTER) שיקליט את מה שאני רוצה- בתגית של הדיסק הפיזי (PHYSICAL DISK) במקום לקבל חלוקה לפי מחיצות, המונה מאפשר לי להקליט רק את הפעילות הכוללת של כל הדיסק. מה ניתן לעשות כדי: א. להקליט מחיצה אחת בלבד? ב. להקליט פעילות בתיקיה אחת בלבד? 2) כשאני מקבל את גרף התוצאות- אני רואה מספר מטריקות שמראות לי את …

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by עמוס בן דוד,

יש לי דיסק של טושיבה מחובר לסטרימר עבד טוב עד אתמול. היום גיליתי שהתחמם בצורה קיצונית אחרי שהתקרר אינו מעלה קבצים .חיברתי למחשב שגם לא קורא את הקבצים נותן הודעת שגיאה שצריך לפרמט את הדיסק. מה עושים כדי לא למחוק את כל הקבצים? האם יש פירמוט חלקי ,שיאפשר להעלות את הקבצים.

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי את הDOK הנ"ל לפני שבוע, בימים הראשונים של השימוש העתקת קובץ וידיאו של 350MB לקח 23 שניות (מדדתי). כעת ההעתקה לוקחת 65! שניות, כמעט פי שלוש מהזמן - זה קצב של 6MB/s שזה קצב של DOK סטנדרטי. איך זה יכול להיות? כמובן שאני תמיד מוציא באופן בטוח. הDOK משמש לצפייה דרך הDVD - יכול להיות שזה גורם להאטה שכזו / שוחק אותו? יש לDOK אחריות של 10 שנים, בכל מקרה לא נראה לי הגיוני ירידה כזו דרסטית בביצועים אחרי שבוע. מה דעתכם? תודה. עריכה: הבעיה נפתרה, עדכון למטה.

• 6 תגובות
    • 926 צפיות
  12. יש לי בעיה בערדיסק הוא משמיע ראשים מוזרים ואני לא יודע מה לעסות זה ערדיסק יחסית חדש קניתי אותו ליפני שלוש שנים זה ערדיסק שש ג'יגה של חברת WESTORM DUGITAL תעזרו לי בבקשה זה ממש מראיש לי בעוזניים אני סם עוזניות ביגלל זה ואי אפשר לישון כחה ניסיתי לשמן אותו מיסביב לסילונים כי משם בא הרעש והוא הפסיק להראיש לכמה זמן אבל הוא חזר אחרי שעה שעתיים אנא עזרו לי מה לעסות ליקנות חדש או לשמן שוב אולי לנסות שמן בישול או משהו? בבקשה תעזרו לי אני לא יודע מה לעסות

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. תמיד אני שומע את המשפט הדפוק ש "NEC אוהבים מדיות איכותיות", אני הייתי רוצה לראות איך ה LG צורב על מדיה כזו דפוקה (סילברליין infomedia). מאחר וה LG לא תומך בסריקת טעויות מעמיקה (PIE\PIF), אני יודה לכם אם תסרקו על צורב אחר שכן תומך בסריקה כזו ותעלו תוצאות.

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  14. שלום! אני רוצה לחבר שני כוננים ב- RAID0 ובשבילי זאת תהיה הפעם הראשונה. אני רוצה לעשות את זה בצורה הכי טובה אז חשבתי שאני אשאל פה. הלוח הוא: ASUS P8P67 PRO הכוננים: WD BLACK 1TB המעבד (אם זה שייך): Core i7 2600 חלונות 7 פרופשיונל לפי מה שאני רואה במפרט של הלוח http://www.asus.com/product.aspx?P_ID=HMMvTCuBcZLfu2YL&templete=2 יש לו 2 או אולי אפילו 3 בקרים onboard Intel® Rapid Storage Technology Marvell® 9120 controller JMicron® JMB362 SATA controller -- לא ברור לי אם זה רק בקר ל- eSATA או שגם יש לו תמיכה ב-RAID באיזה בקר לבחור? אם אני רוצה לעשות RAID באמצעות ה- MARVELL, אני צריך לחבר את כבלי ה-SATA למקום שונה בלוח ובבקר של אינטל לא? לא ברור לי העניין הזה. מה תחל'ס יה…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by erez_levy,

שלום לכולם, לפני זמן מה, נדפק לי הצורב, זה התחיל בזה שהוא הפסיק לקרוא דיסקים, וכל פעם שרציתי לפתוח אותו הוא היה נפתח חצי,נסגר, ואז שוב נפתח חצי,נסגר ורק אז הוא היה נפתח לגמרי. בזמן האחרון כבר התחלתי להתעצבן עליו אז פתחתי אותו רגיל (כמו שמכניסים דיסק לא את הבפנים של הצורב) וניקיתי אותו קצת, אחרי כך ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא נפתח והכל טוב רק שהוא עדיין לא קורא דיסקים, היום ניסיתי לפתוח אותו שוב והוא בכלל לא נפתח כאילו לא מגיב או לא יודע מה. כאילו הוא עושה קולות של מנסה להיפתח אבל לא נפתח. מישהו יודע מה הבעיה?

16. שלום לפני כמה ימים פתחתי ת'רד עם זוג רפטורים במערך רייד. כרגע יש בידי את השני 74 והראשון 36 נושא עליו את המערכת הפעלה.יש לי את הלוח אם אסוס A8N דלוקס עם שני בקרים שונים - אנפורס 4 וסיליקון אימג' 3114 הבעיה היא כזו.אני לא רוצה לפרמט את 36 אני רוצה ליצור מערך של 110 גיגה בתצורת רייד 1+0 כדי להפיק עבודה יותר טובה למערכת הפעלה ולקבצי וידאו. העניין הוא שהמחשב אינו עושה BOOT מהבקר של הסילקון אימג'.ואני מעוניין ליצור על הבקר הזה את המערך רייד. בעיני הביוס זה בקר ניפרד לגמרי ואי אפשר לכוון שום דבר.יש לו מיני ביוס משלו עם הגדרות רייד דיי משוכללות. אשמח לקבל עצות - תודה רבה מראש.

• 6 תגובות
    • 708 צפיות
  17. Started by sxs,

שלום, קיבלתי במתנה 20GB של Western Digital במהירות 5400RPM וכרגע יש לי דיסק אחד של 80GB 7200RPM אני רוצה להוסיף את הדיסק של ה20 ולשים בו שירים וסרטים וכך לפנות לי מקום(כבר כמעט נגמר לי המקום) השאלה היא האם זה ייפגע לי בביצועים של הווינדוס או במשחקים(להזכירכם לא יותקנו על הדיסק האיטי דברים) או שלא יהיה שינוי בביצועים כלל? תודה מראש

18. למה הוא צורב במהירות כזאת ולא ב 52 כמו שאמור להיות

• 6 תגובות
    • 791 צפיות
  19. Started by talje,

שלום רב, כונן שברשותי, מסוג WD5000AAKS נמצא תקול לאחר בדיקה ממושכת (Exntended Test) בתוכנת הבדיקה של WD. על הכונן אין חומר חשוב, הוא כמעט ריק למען האמת. האם יש דרך לתקן אותו או להמשיך לעשות בו שימוש מבלי לפחד שהוא יתפגר בזמן הקרוב? תודה מראש, טל

• 6 תגובות
    • 971 צפיות
  20. Started by rubib,

האם הוא אמין? מישהו עבד איתו? תודה

• 6 תגובות
    • 877 צפיות
  21. יש לי כונן חיצוני שמחובר למחשב ב-USB. כרגע אני משתמש בו כמקום אחסון למשחקי WII (מתחברל -WII ב-USB). יש לי שם כבר כמה משחקים שחבר שם לי שם ברוב טובו. אני מעוניין להוסיף עוד אחד, כשאני מחבר את הכונן למחשב (ניסיתי כמה מחשבים) הוא מעלה לי הודעה שאני חייב לפרמט, אם אני מסרב - אין לי גישה לכלום. אם אני אאשר - אאבד את המשחקים הקיימים שם. מה אפשר לעשות בנידון?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by asilic,

קניתי קופסא עם 50 דיסקים ללא קופסאות ואני מחפש חנות זולה באזור המרכז לקנות עטיפות לדיסקים ועוד משהו איפה ניתן לקנות מדף או חומרים לבניית מדף לאחסון דיסקים בזול? יש לי מלא דיסקים והם מפוזרים בכל החדר! אנא עזרו לי ???

• 6 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by huber,

http://www.trustedreviews.com/storage/news/2008/08/05/Pioneer-Produces-500GB-Blu-ray-Disc/p1 תואם לחלוטין לנגני BR רגילים. מדהים.

• 6 תגובות
    • 958 צפיות
  24. באיזה דברים אני ישים לב להבדל במהירות? כשנאי ינסה להעביר קבצים ממקום למקום? כשאני יעבוד בווינדוס? כשאני ישחק? לא הבנתי מה בדיוק זה מוסיף..

• 6 תגובות
    • 728 צפיות

דיונים חדשים בפורומים