עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. ראיתי באיבוריי http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=538 שיש מתאם שהופך את ההארד דיסק הפנימי לחיצוני זה נשמע פגז כי ככה אתה מקבל יותר גיגה בפחות כסף(כי כונן חיצוני עולה יותר יקר) אבל מה החסרונות שלו?? יכול להיות שהוא יהיה רועש? או יסבול מבעיות חום כלשהם? והאם זה משנה שאני מחבר את זה ללפטופ?

• 6 תגובות
    • 963 צפיות
  2. Started by za-david,

מישהו יודע להגיד מה ההבדלים בין דיסק קשיח עם 5400 סלד לבין דיסק קשיח עם 7200 סלד ועד כמה ההבדל הוא משמעותי?

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  3. Started by tal_be,

שלום לכולם, אני רוצה לקנות דיסק חיצוני החל מ 500GB. יש לי בבית חיצוני 500GB 3.5" של LACIE ואני מאוד מרוצה ממנו. השימוש שיהיה לדיסק השני הוא חשוב מאוד שזה אחסון של הקלטות וידאו שהעברתי מקלטות וידאו למחשב. אני די מעדיף לקנות 2.5" ככה שיהיה קטן ולא מסורבל. השאלה היא אם יש איזה חסרון משמעותי שיש ל 2.5" שבגללו כדאי לי לקנות 3.5 ולא "להסתכן" בשימוש בו לאחסון מידע חשוב מאוד. בעיקרון אני הייתי מעדיף לקנות את ה LACIE בגלל הניסיון הטוב שיש לי איתו אבל אולי ה WD או חברה אחרת עדיפה עליו? התקציב שלי הוא 400 ש"ח שזה בעצם המחיר של הכוננים עד 500GB. אפשר להתגמש אולי באיזה 50 ש"ח או משהו אם יש ממש הצדקה לכך. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by evy,

אהלן אני מחפש כונן SSD 256 או 500 גיגה למחשב הנייד שלי, במבצע קטלני במסגרת המבצעים של black friday למישהו יצא להיתקל ויכול להפנות אותי?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. זה המקרה, יש לי הארדיסק WD 40 GB שהחליט בוקר אחד להתאבד... נדמה לי שזה בגלל כבל IDE פגום שהיה לי... ובכן עכשיו מה שקורה זה שיש לי הארדיסק שרק הביוס מצליח לזהות אותו, כשאני מנסה להריץ FDISK אני מקבל שגיאה שהתוכנה לא מצליחה לקרוא את ה- PARTITION TABLE. הורדתי אוסף תוכנות על דיסק בוט (ultimate boot disk) וניסיתי להריץ, וגם שם, אבל אני מקבל שגיאה שאין אפשרות גישה לכונן. יש לציין שהוא לא משמיע רעשים כלל...

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  6. כרגע ההארד דיסק שלי (ATA133) נמצא על PRIMARY MASTER והצורב (ATA33) נמצא על SECONDARY MASTER. לעומת זאת הדיוידי (ATA33 גם כן) נמצא על PRIMARY SLAVE. האם כך הדבר צריך להיות? כיצד כדאי לי לחבר אותם ואם כדאי לי לשנות מיקום אז למה. אגב יש לי צורב ROCOH 24X10X40X ואני צורב דיסק מלא ב 5 דקות עם מעבד AMD ATHLON XP 1700 כאשר בסוף הצריבה JUSTLINK לא שומשה אפילו פעם אחת, עם מדיות 24X של SILVER LINE. האם בגלל זה נובעת הבעיה? תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  7. Started by the king2006,

שלום יש לי הארד דיסק חיצוני על WD עכשיו הוא נפל לי .. אחרי שהוא נפל אני מנסה לחבר אותו הנורה שבצע פועלת הוינדוס מזהה שיש משהו חדש אבל אין את הכונן.. מה זה יכול להיות ??? בעיה מהנפילה ?? הורדה תוכנות מהאתר שלהם וגם התוכנות מזהות שיש משהו אבל לא יודעות מה זה תמונה למשל ...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  8. http://ksp.co.il/?uin=23251 אני מתכוון לקנות כרטיס זכרון לנייד שלי (גלקסי S3). חיפשתי קצת ומצאתי משהו שנראה טוב (ראו קישור^). מה אתם אומרים עליו? יהיה טוב ומהיר ולא יעשה בעיות או ישרף אחרי חודשיים? תודה !

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by uk7,

שלום ;D ה windows גילה לי bad sector בהרדיסק באחד הסריקות יש לי הרדיסק מסוג seagate הורדתי את ה seatools שמצא את השגיאה ותיקן אותה, אך ה flag עדיין נשאר האם מישהו יודע איך אני יכול לעשות לו reset ?

• 6 תגובות
    • 968 צפיות
  10. אצל אך שלי היה לי גיבוי של כל מה שהיה לי על ההארד דיסק, פירמטתי את המחשב (כמה פעמים) ושבאתי להעתיק את הכל חזרה למחשב שלי אני מגלה שזה לא, להפתעתי הדפוק פשוט מחק את זה משם... עכשיו עולה השאלה, כיצד אני מחזיר את המידע הזה אם אפשר ?!

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. קניתי הארד דיסק חיצוני (My Book Essential של WD בנפח 1TB) ועכשיו בכל פעם שאני מפעילה את המחשב כשהכונן מחובר הווינדוס (ויסטה) לא עולה - הוא נתקע בחלון ההתחלתי. רק אם אני מנתקת את ההארד דיסק ועושה ריסט המחשב עולה כרגיל, ואני מחברת אחרי זה את ההארד דיסק מחדש. אמרו לי שהבעיה היא שהמחשב ניגש קודם להארד דיסק החיצוני במקום לכונן סי שם נמצאת מערכת ההפעלה, אז איך אני יכולה להגדיר שאוטומטית המחשב יכנס לכונן סי לפני ההארד דיסק?

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Gentle Giant,

קניתי מחשב חדש עם דיסק קשיח של 160 ג'יגה, אך כשהתקנתי את הוינדיווס גיליתי, שלמרבה התדהמה הכונן מכיל רק 131 ג'יגה. אני יודע שתמיד יש כמה ג'יגות פחות ממה שרשום, בגלל שהיצרניות מתיחסות לג'יגה כאל 1000 במקום 1024. אבל לפי מה שחישבתי אני אמור "לאבד" רק 11 ג'יגה ולא 29. מה הבעיה?

• 6 תגובות
    • 931 צפיות
  13. היי, ברשותי מחשב נייד מדגם Asus X451CA-VX008D. המחשב משמש את ההורים שלי. לאחרונה התקלקל הדיסק הקשיח ואני מעוניין להמליץ להורים על SSD. לא הצלחתי למצוא מפרט נורמלי שמראה לי איזה חיבור יש לאמצעי האחסון (SATA? MSATA?) אבל באתר של crucial מופיע SATA ומופיע שהדגמים הרגילים יתאימו: http://www.crucial.com/usa/en/compatible-upgrade-for/ASUS/x451ca השאלות שלי: 1. מהו הSSD הזול ביותר ש"יעשה את העבודה"? אני משוכנע ש-BX100 הוא מעל ומעבר אבל האם יש אלטרנטיבה זולה יותר? 2. האם אתם מכירים מקום שגם מרכיב? תודה.

• 6 תגובות
    • 2k צפיות
  14. הייתי רוצה לדעת מה משתלם יותר גם מבחינת ביצועים אבל כמובן גם בשיקלול מחיר במילים אחרות התמורה הטובה ביותר לכסף. בהנחה שמדובר על נפח זהה: 1. SSD Raptor HD .2 2 HDs with Raid 2 .3 אשמח גם לפירוט אם אפשר בנושא הביצועים והמחיר היחסי אם מישהו עשה פעם את ההשוואה.

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by oded6188,

נראה לי שנדפק לי ההארד-דיסק של הלפטופ חיברתי את ההארד-דיסק למחשב אחר כדי להעתיק את כל הקבצים החשובים אבל בגלל שיש המון שגיאות והרבה קבצים דפוקים, כל שנייה ההעתקה של הווינדוס נתקעת, ואני צריך להתחיל לחפש מה הקובץ הדפוק, ולא להעתיק אותו... זה לוקח המון זמן... יש תוכנה שיודעת לעשות את זה במקומי?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מבין שלושת הצורבים הבאים מה הכי טוב?: LG DVDRW GSA-H62N DOUBLE LAYERED X18 - BLACK - SATA ASUS DVDRW DRW-1814BLT DOUBLE LAYERED X18 - LIGHT SCRIBE - WHITE - RETAIL LITEON DVDRW LH-20A1S DOUBLE LAYERED X20 - SATA - RETAIL אנא דרגו אותם אם אפשר (הכי טוב ראשון...) והסבר קצרצר למה, יהיה מעולה! תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 873 צפיות
  17. Started by CyberBot,

עד לפני חצי שעה הוא עבד יופי הבאתי אותו הבית פתאום מתקתק לא הפלתי אותו לא כלום עד עכשיו הוא פעל 100%

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. Started by yonir,

מה ההבדל בביצועים בין שני הכוננים האלה? (Crucial MX100 256GB vs. M500 240GB) בעיקרון אני רוצה לקנות SSD בסביבות ה-250GB שייתן את יחס העלות/תועלת הגבוה ביותר. התרשמתי שה-MX100 מתאים אבל יש כרגע מבצע ב-TMS (לBF) על ה-M500 ב-475 ש"ח (לעומת 575 ש"ח ל-MX100 בKSP למשל). או שיש המלצות אחרות?

19. Started by Alexkmr,

מאתמול בלילה אני לא מצליח לגשת להרדיסק שלי. הוא עדיין מופיע אבל אין אפשרות לגשת אליו. עשיתי לו סריקה בHDTUNE וזה התוצאות: *בטעות עצרתי בסוף אבל עשיתי עוד סריקה שממשיכה רק מהקטע שהפסקתי. יש אפשרות לתקן אותו,לגשת אל הקבצים?

• 6 תגובות
    • 784 צפיות
  20. Started by hugo123,

האם יש יודע מי בארץ נותן אחריות ל-SSD של ?CRUCIAL האם מישהו יודע על האמינות של היבואן?

21. Started by DAVIDD,

שלום.. הייתי אתמול במגה וראיתי יש להם אחלה מבצע למדיות DVD של SKY 25 יח' ב20 שקל אני יודע שהחברה על הפנים אבל שווה בכל זאת לקנות את הדיסקים? דרך אגב גם CD רגילים של TEAC 25 יח' ב10 שקל את זה אני קניתי .. את הDVD שווה לקנות?

• 6 תגובות
    • 772 צפיות
  22. Started by yaniv-h,

כמה צריך לעלות היום צורב טוב *52????

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by moskitos,

מבחינת איכות,אמינות וכו'?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  24. יש לי הארדי דיסק של SEAGATE דגם BARRACUDA 7200.9. יום אחד ההארד דיסק קיצר את המחשב (עד שלא ניתקתי אותו המחשב לא העלה ווינדוס בכלל וכתב יש בעיה). כשהוצאתי את ההארד דיסק מהמחשב הוא גם הריח כמו משהו ששכחו בתנור... נראה שיש קצר, אבל הבנתי שעדיין אפשר להציל את החומר שבפנים. איזה הארד דיסק אני צריך לקנות כדי לבצע את ההחלפה של הפלטה? האם אני זקוק לאותו דגם בדיוק או (7200.9) או שיש לי טווח אפשרויות גדול יותר? ואיפה עכשיו משיגים דגם כזה שבטח כבר לא נמכר (יש לי אותו לפחות 3 שנים).

• 6 תגובות
    • 813 צפיות
  25. Started by gimi10,

רכשתי צורב מסוג טושיבה.. ובנסיונותי לצרוב סרטים העלו עד כה חרס.. אשמח לעתה טובה או תוכנה שתצליח להתגבר על ההגנות.. ניסיתי עם תוכנת DVDXCOPY .. ולא לקח.. בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 995 צפיות

דיונים חדשים בפורומים