עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by johnplon,

שלום לכל מי שיוכל לעזור. קניתי שני הארדיסקים של WD 640 כשאני מפעיל את המחשב אני רואה במנהל ההתקנים שהוא מזהה אותם והם פועלים כראוי אבל הם לא נמצאים כשאני פותח את התיקיה של המחשב שלי ואין לי אפשרות לגשת אליהם איך אני נותן להם אות כונן? אחרי שאני מאתחל לבסיסי הוא נותן לי לבחור רק מחיצה חדשה מה בעצם ההבדל בין דיסק בסיסי לדינאמי?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  2. שלום רב, במחשב הנייד שלי יש חיבור eSATA ובמחשב הנייח USB3 ואני מעוניין לנצל את שניהם. חיפשתי בנרות דיסק קשיח חיצוני שכולל את שני הממשקים הללו ולא מצאתי. אני בטוח שיש איפשהו אפילו מארז ריק (ללא HD) עם שניהם אבל אני לא מוצא ולא מכיר. אני מחפש משהו בגודל של mybook 3.5'', לא איכפת לי שיהיה שנאי חשמל בנוסף. בהתחלה חשבתי על תקציב של 500~ כולל ה-HD, מינימום חצי טרה (אבל יש לי הרגשה שזה לא יהיה ריאלי :-\ ). תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  3. Started by ofir_16,

היי, אני מתלבט בין שני סוגי הרד דיסק פנימיים של 2 טרה לקניה. האחד של סמסונג דגם HD204UI כפי שגם מומלץ בסטיקי והשני של WD דגם WD20EARS שיש לו 64MB CACHE בניגוד לסמסונג שיש לו "רק" 32. בסטיקי רשום ש- WD יותר יקרים אך ההפרש במחיר ביניהם הוא רק כ- 10 ש"ח. כבר הייתי סגור על ה- 204UI. האם בכל זאת לא כדאי ללכת על ה- WD שיש לו קאש יותר גדול?? (הרי גם WD חברה די אמינה וטובה, לא?!). תודה.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by bboyfreeze,

מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Melkor,

שלום חברים, לפני כמה ימים בעקבות נפילה מכ-20 ס"מ הכונן החיצוני שלי הפסיק לעבוד - בעת חיבור לחשמל עושה נסיונות להתחיל את הסיבוב ומפסיק (לא מתקתק אלא פשוט מפסיק)... יש לי שתי שאלות: 1. האם יש משהו שאפשר לעשות כדי להציל את ההארד ואת המידע שבו? 2. האם אתם יכולים להמליץ לי על כונן חיצוני בנפח 1TB (או יותר) שהוא עמיד... כלומר מיועד להיות נייד ולא שולחני? (בולמי זעזועים טובים יותר וכו')... תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by shaul,

אוקיי קניתי היום צרוב של בנקיו במהירות 48\16\48, חיברתי אותו התקנתי את התוכנת צריכה וכו' וכו', באתי לצרוב דיסק בנפח של 700(שהמהירות המקסימלית של הדיסק היא 32) ולקח לצורב- 10 דקות! מישהו יכול להסביר לי למה האיטיות משהו?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. היי. באיזו חנות בארץ אפשר לקנות דיסקטים חדשים תומכי IBM??? אולי בתל אביב יש? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! יש ברשותי דיסק און קי תוצרת A-Data עם ממשק USB2 . השאלה היא האם מישהו מכיר שיטה/תוכנה שבאמצעותה אני אוכל לראות בזמן אמת את הקצב (מהירות) שבו מועתקים קבצים מהמחשב (לוח אם) לדיסק און קי. תודה !

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by פומה,

בזמנו הייתה תקופה שבה הייתי קונה את המדיות של מקסל באופיס דיפו. המחירים שלהם היו די טובים (בערך 3 שקל למדיה) בחבילות של 10. אני זוכר שיצאו גם חבילות של 50 מדיות ועכשיו ראיתי שבאופיס מוכרים רק מדיות של 700 מגה בחבילה של 10 עבור 40 שקל בערך שזה ממש לא זול. יש מדיות אחרות שהבנתי שהן מעולים כמו DCD הישראליים שלדעתי לא מתפשרים על איכות. אבל השאלה שלי היא כזאת, האם אתם מכירים חנויות או מקום מסויים באיזור המרכז (ת"א-חולון-ראשון לציון-בת-ים למשל) שמוכר מדיות של מקסל במחירים שווי נפש? אני מקווה שלמנהלים אין בעיה שתתנו כאן שמות (למרות שפרסום אסור) - אם כן יש להם בעיה עם זה אשמח אם תשלחו לי הודעה פראטית או אי מייל. נ.ב לאחרונה רכשתי מצ'יפ מדיות תחת השם g.platinum (מיוצרים ע"י חברה ב…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by yonib5,

בזמנו קניתי 100 דיסקים של החברה והצריבות היו חלקות ברובן אני אומר רובן כי הרבה פעמים כשניסיתי לצרוב קובץ IMAGE עם סיומת CUE המידע לא נצרב לעומת זאת שהשתמשתי בדיסקים של silver line המידע נצרב ללא בעיה ואפילו אפשר מהירות גבוהה יותר... האם LG היא חברה טובה בשוק הדיסקים לצריבה? האם יש פה בעיית זיהוי של דיסק או משהו? מישהו נתקל בבעיה הזאת כבר? נ.ב יש לי צורב של RICOH מהסוג הישן אבל עוד פעם את הדיסקים של סילבר הוא מזהה. תודה!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by YoniG,

אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. שלום לחברי הפורום. אני מחפש מארז דיסק "3.5 אמין ושקט ואם אפשר אז שיהיה גם אסתטי. חשוב לי שיתאים לדיסק SATA ויהיו לו יציאות USB 2.0 ו eSATA ויתאים ל - windows 7 ויתמוך בדיסקים לפחות עד 2TB **אני מתכוון שהדיסק ישמש אותי לגיבוי המחשב (כ-200GB) ולהשתמש בו להתקנת משחקים שירוצו ממנו-והאם יש דרישות מיוחדות לכך?? נתקלתי במספר מארזים ובמחירים שניראים לי טובים (אשמח לדעת אם יש טובים יותר): SNT - UB-102-SU2 http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=UB-102-SU2&cart=126580242819308559〈=heb Thermaltake Max4 3.5'' Combo Enclosure USB 2.0 + e-SATA http://www.skypc.co.il/Product.asp?Pid=N0003USU&Cat2Cat1ID=62&Cat2ID=0&aff=Kama〈=he מארז אלומיניום חיצוני לדיסק קשיח …

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Sickp,

אני צריך כונן איכותי שלא ימות לי תוך שנתיים ואפילו לא תוך 5 שנים! נראה לי עדיף של WD היו לי עד היום כמה כוננים של WD שעבדו גם 6 שנים חופשי. אבל נגיד MAXTOR עשה בעיות אחרי 3 שנים. אבל שיהיו ביצועים סבירים. תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. מה אני עושה בנוגע למערכת הפעלה? לא קיבלתי דיסק, בנוסף גם שידרגתי לוינדוס 10... תודה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by גמני,

בכל הפורום יש המלצות על הסמסונג. אבל איך סיגייט? ראיתי כאן גולשים שטענו שעדיף להתרחק מהסיגייט באופן גורף (לא דברו על הדגם הנ"ל). חוץ מהבדלי מחיר, האם זה איזה מבחנים שמראים שסמסונג יותר שקט/אמין?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Kermit,

קניתי לאחרונה הארד-דיסק חדש של סיגייט - ST3120026A (ה120Gb עם ה8Mb Buffer בממשק ATA100/133 [לא יודע איזה מהם אבל לא SATA]). הוא תפקד מצוין כSlave יחד עם הST340016A שלי (40Gb ששירת אותי נאמנה זה שנתיים-שלוש, גם שךל סיגייט) כMaster במשך כשבועיים, מאז קנייתו. מההתחלה הוא יועד בבוא הזמן לשמש כהארד דיסק הראשי שלי, ולכן רציתי לשים אותו כMaster. לוח האם שלי הינו Gigabyte GA-7VTXH. כאשר אני שם את ה120 כמאסטר ואת ה40 כסלייב, הביוס מזהה את ה120 (כמאסטר) אבל מתעלם לחלוטין מה40. ניסיתי בכל דרך - דרך Cable Select ודרך הגדרה מפורשת בג'ימפור של מאסטר וסלייב. כאשר אני מנתק את ה120 ומשאיר את ה40 כסלייב הביוס מזהה אותו כראוי. ניסיתי גרסאות ביוס שונות (F3, F5, F8a) ובכולם הבעיה חזרה. כאשר א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום לכולם! אני צריך המלצה: אני עובד בקבצים ענקיים בפוטושופ, וכל מה שמגביל אותי זה ההרדיסקים! אני חושב לוותר על הרייד של ה3 הרדיסקים וליקנות או את הרפטור החדש של 150GB או ליקנות SSD מהיר: http://skypc.co.il/sg_product~FM-25S2S-64GBF1~7~0.htm אני צריך בישביל SCATCH DISK! או ליקנות 2 SSD כאלה ולשים ברייד 0: http://skypc.co.il/sg_product~OCZSSDS30GB~7~0.htm מה יתן לי יותר ביצועים בקריאה כתיבה? מיפרט: Q6600 אסוס P5NE-SLI 4X1GB G.SKILL 800MHZ HK 3X250GB 16M RAID 0 500GB 32M תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by the man,

נשבר לי הCD ROM ואני לט יודע איזה CD שווה ליקנות תציעו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Thunder-Head,

במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by Judas Iscariot,

אהלן חבר'ה, היום באתי להעביר לחבר קובץ כלשהו - חיברתי את הDOK אליי למחשב, העברתי את הקובץ לDOK, עשיתי safely remove כמו ילד טוב וזהו. אז הגעתי לבית של החבר, חיברתי את הDOK למחשב שלו... וכלום. נאדה. אין אייקון לכונן - שום הודעה שחובר משהו חדש. כלום. גם הלד לא מאיר. "עידכון" : בדקתי גם במחשב שלי - אותו דבר. אין אייקון, אין זיהוי אין כלום. ובדקתי בכמה פורטי USB. מת? ואם מת - קניתי אותו לפני פחות מחודשיים מKSP, מישהו יודע מה תהליך מימוש האחריות שם? האם זה שנעלם לי המכסה של הכונן - ישפיע על עניין האחריות? תודה מראש לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. כפי שצויין בכותרת, מחפש מארז חיצוני לדיסק "3.5 עם תמיכה ב USB3.0 תקציב: עד 200 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 250). הצעות/המלצות יתקבלו בששון...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. Started by Pc gool,

שלום לכולם החלפתי כונן .של קורסיאל mx 500 ssd והוא מראה לי כונן c במחשב שלי ככה זה אמור להיות? תודה מצורפת תמונה

24. Started by whybe,

שלום לכולם. בעקבות חוסר מקום במחשב אני רוצה לקנות HD חדש. ה-HD מיועד להחזיק המון סדרות ואם אפשרי אז אפילו סדרות באיכות HD. שמתי עין על ה-ST31000528AS שהוא בעל 1T. עכשיו השאלה היא, האם הדגם הזה תומך ב-SATA1? לפני כמה חודשים ראיתי שיש איזה דגם שעשה בעיות עם ה-SATA1 ורציתי לדעת אם זה הדגם הזה או שזה דגם אחר. אגב, אם יש כונן עם יותר נפח אחסון שתומך ב-SATA 1 תמליצו לי עליו בבקשה. תודה מראש לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by frank053,

שלום לכולם. הבוקר הדיסק הקשיח שלי הפסיק פתאום לעבוד.. מדובר על דיסק של 1.5TB של Seagate. Firmware - CC1G, שעודכן ל- CC1F (אם אני זוכר נכון את האות האחרונה). ובכן, מה שקרה הבוקר, זה שפתאום קפצה הודעה של Windows 7 שאמרה שישנה בעיה בדיסק קשיח ושיש צורך לגבות את כל המידע באופן מיידי. אבל לצערי זה כבר היה מאוחר מדי. אין לי כרגע גישה לדיסק. המחשב לא מזהה אותו, לא רואים אותו לא ב-My Computer ולא ב-Manage. מה שכן - רואים אותו ב-BIOS. שכחתי לציין שמדובר בדיסק D, דיסק נוסף שנועד לשמור מידע. אין עליו מערכת הפעלה או תוכנות. לכן אני עדיין יכול להשתמש במחשב. האם יש משהו שאני יכול לעשות? או שפשוט ללכת ולהחליף? (הדיסק תחת אחריות). תודה מראש!

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.