עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. לא מצאתי DOK עם מפסק קטנצ'יק שמונע כתיבה עליו (וכמובן מונע מחיקה בטעות של הקבצים עליו \הדבקה בוירוסים בקפה אינטרנט ) וממילא כל הדוקים בנפח גבוהה מגיעים בתצורה הנישלפת שמזמינה מראש בעיות ,כמו כל חלק מיכני שלא נוטה להאריך חיים בשימוש אינטנסיבי . ולכן החלטתי לעשות את הקומבינה של כרטיס MICRO SD יחד עם מתאם\קורא קטן שלצד אחד שלו מכניסים את ה- MICRO SD ואילו צידו השני מסתיים ב-USB זכר , כך שלכול דבר לעניין ,ניתן להישתמש בו בתור dok . כרטיסMICRO SD עצמו אינו מכיל את המפסק שמונע כתיבה עליו אולם על גבי המתאם\קורא יש מפסק שכזה. השאלה היא : האם המפסק הזה שיש על המתאם ,בכלל מתפקד ומונע את הכתיבה על ה- MICRO SD ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Cupid Me,

אהלן חבר'ה, ניתן לשים מספר קבצי ISO BOOTABLE ב-DOK אחד עם קבצי מוזיקה למשל ולבחור איזה אימאג' מהם אני רוצה להעלות באתחול? תודה

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Boxster,

יש לי צורב של DVD ושאני מנסה לצרוב משהו הוא כאילו לא קולט את הדיסק... אבל תמיד שאני מכניס דיסק ריק הוא עושה כאילו הדיסק בפנים.. אין לי מושג על איזה צורב מדובר ולא רשום עליו כלום..

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. שלום, רכשתי היום WD 5000AAKS CAVIAR BLUE 500GB המוכר טען שזה 32 CACHE אבל גיליתי שאין כונן כזה ומדובר ב 16MB. 1. האם זה משמעותי ? 2. האם הכונן הזה טוב ? 3. האם תוכלו להמליץ לי על כונן 500GB CAHCE 32 (בהנחה וזה משמעותי) 7200 RPM ? תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by erashel,

שלום, אני רוצה לקנות SSD לא יקר כ"כ. 240-250GB עדיף עד 400 ואפילו פחות. אני לא בעניינים בתחום הזה חוץ מזה שאני יודע על שEVO 850 זה טוב אבל זה יקר. איך הSSD של סנדיסק למשל? אני לא מתכוון לעשות שימוש כבד של העברת קבצים או משהו, רק רוצה שהמחשב יעלה מהר ויגיב מהר יותר אז מחפש משהו סביר ולא יקר מדי. אשמח להמלצות תודה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום, יש לי בעייה די מוזרה - בחיים לא נתקלתי במשהו כזה. הצורב שלי פשוט מזהה דיסקים של 800 מגה כדיסקים של 700 מגה בלבד. על מחשב אחר, הדיסקים מזוהים כ800. הצורב הוא LG במהירות של 52X32X52. אני צורב בנרו, ועדכנתי את נרו לגרסא האחרונה כדי לוודא שזו לא בעייה בנרו. מישו יודע מה לעשות? תודה מראש, Ameralis Zaiir

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by idan_203,

חג שמח לכולם כפינוק לחג החלטתי לקנות לעצמי כונן TB2 ההתלבטות שלי היא איזה כונן??? עד עכשיו הייתי חסיד של wd (כולל הכונן 350G שיש לי במחשב) הבנתי שכונן הblack caviar מרעיש יחסית (המחשב בחדר שינה) וגם מחירו מופלג (200 שקל יותר מהgreen) ושה green caviar מגמגם בביצועים.. אז חשבתי אולי חברה אחרת,מקווה שתוכלו לעזור לי (הבנתי גם ש HD204UI יחסית מומלץ ) http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822152245&Tpk=%u200e%20HD204UI%u200e למרות שעוד לא יצא לי להתעסק עם כונני 5400rpm מה כדאי לקנות???

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by Cahiml,

לאור מחירו של ה Seagate HDD 4.0TB 7200 64MB SATA - מחיר: 863 ש"ח אני שוקל לרכוש את הדיסק לאחסון קבצי מדיה. הוא משתלם (כמעט) כמו דיסק 3TB ויותר זול מ 2TB * 2 השאלה אם מישהו מכיר אותו לחיוב או לשלילה. תודה לכל העוזרים/עוזרות...

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום, אני צריך לקנות SSD ויש איזה מבצע של סמסונג באתר אמזון הצרפתי (המבצע פורסם ב HWZONE), וצריך לקנות גם HDD חיצוני של Western Digital מאמזון. מישהו יודע אם ניתן לממש אחריות של סמסונג / WD לכוננים בארץ? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by יוגב1,

שלום אני מחפש כונן חיצוני 500G עם חיבור ESATA מה הדבר הכי מהיר ואמין שאני יכול למצוא (שמעתי שMYBOOK לא הכי יציב בעולם) אני כבר ממש רוצה לקנות ורק מחכה לחוות דעת שלכם

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם, הייתי שמח לשמוע המלצות לכונן קשיח. 1. הכונן מיועד בעיקר לעבודות גרפיקה (רוב העבודה ב-Flash), מסמכים ותכנות. כמו כן, מותקנות על המערכת מספר שרתים וירטואליים VMWARE 2. הפרמטרים החשובים ביותר (לפי סדר חשיבות): (1) אמינות; (2) מהירות. אם יש פרמטרים נוספים, אשמח לשמוע. 3. נפח הכונן צריך להיות 1TB ומעלה - כרגע אני בכלל לא מסתדר עם ה-500GB שיש לי. 4. אני לא רוצה להתקין יותר מכונן אחד במחשב מטעמי חום ושקט. תודה מראש לכל הממליצים.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. האם זה נכון שדיסקים קטנים מהירים יותר? אני קונה מחשב חדש ואני אצתרך דיסק גדול לכל השטויות שלי. חשבתי אם יהיה לי רווח משמעותי מקניית דיסק קטן ומהיר מאד למערכת הפעלה + תוכנות בסיסיות, ודיסק נוסף של 500G לכל שאר החיים שלי (התקנות משחקים, הורדות וכו'). מה אומרים?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. היי. יש לי דיסק קשיח של אחד TB, אני רוצה לכנות לו מארז. איזה מן המארזים הכי מומלץ מתוך הרשימה: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ashdod1&cat=15127 אני לא רוצה לחרוג את ה-200 שקל, אבל אם צריך (ובהנחה ונפח הדיסק קובע), אז אין ברירה. אשמח להמלצות, תודה מראש לכל מי שיעזור (:

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ravid,

תרשמו בבקשה תגובות על כמות הזכרון הפנויה שיש לכם במחשב מעשית(ההפך מהסקר)

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. לפני כמה זמן קניתי כונן קשיח רגיל, בתחילת 2012 בעוד חצי שנה בערך אני מתכנן לקנות כונן SSD, ולא הבנתי בדיוק מה ההבדל בין ה-25nm לבין ה-34nm, קוראים לזה בליטוגרפיה אם אני לא טועה לא? אז בקיצור מה ההבדל ביניהם?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. מה יהיה יותר שווה אלו של WD או אלה של MAXTOR ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by frenzy,

אהלן חבר'ה ;D מישהו יודע עם הצורב DVD של פיוניר (A05) יתחבר למחשב נייד ויתאים מבחינת הגודל ? אם לא, אז איזה כן יתאים? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by Joshua_G,

עליי לקנות בדחיפות, מחר, דיסק קשיח חיצוני. נראה לי שהמחיר פר נפח הטוב ביותר הוא בדיסקים של 3 טרה-בייט. אני מלבט בין שני הדגמים האלה: http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8713 680 ₪ ושנתיים אחריות או http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=10943 899 ₪ ושלוש שנים אחריות. המלצותיכם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by tomz,

אני זוכר שמישהו שם לינק מאחד האתרים של החברות שמראה שלייט און מוכרת צורבים לסוני, רציתי לדעת אם זה באמת נכון, למרות שאני מאמין שכן לאחר שראיתי את המפרטים של הצורבים, קופי אותו דבר רק שסוני איטי במשהו כמו 0.01 באיזה דבר אחד וגם רציתי לדעת מה עוד לייטאון מוכרת לסוני (צורב DVD?) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by Falcon007,

שלום יש לי שני הרדיסקים של 80 ג'יגה צורב דיוידי וצורב רגיל, השאלה שלי היא היכן צריך לחבר כל כונן? הכוונה היא primary secondary master slave אכשיו זה עומד אצלי ככה: primary master - hdd 80 winxp primary slave dvd-rw nec nd-3500a secondary master - hdd 80 secondary slave cd-rw sony crx195 האם זה בסדר ומה עליי לשנות כדי להשיג את הביצועים הגבוהיים ביותר עבור הכוננים הקשחיחים והצורבים. נ.ב אני לא משתמש בכלל ב On The Fly ולכן אין לי צורך בהגדרות מיוחדות בשביל האופציה הזאת. תודה רבה לעונים בצורה מקיפה. אין לי גם Raid.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by LevyVista,

מה קורה חברים.. אני מעוניין לקנות דיסק קשיח חיצוני, וחשבתי על המוצר הבא: Western Digital My Passport Essential 500GB WDME5000 http://www.electrophoto.co.il/Product.aspx?ProductID=2528 מה דעתכם עליו? משתלם למחירו?.. תודה, רון.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. היי, יש לי את הלוח שציינתי בכותרת.. קניתי SSD חדש ה-840 evo... יש לי רק שני חיבורי סטה 3 במערכת ? הלבנים ? כי הם תפוסים .. וראיתי בגוגל שיש את החיבורים של מרוול שזה GSATA 3 .. מה זה הG הזה ? יש לי כבר SSD וHDD במערכת, והם מחוברים כרגע בSATA 3 .. אני לא יכול לחבר עוד אחד ? או שיש עוד חיבור ? כרגע הם מחוברים לשניים הלבנים .. תודה

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. לפני כשלוש שנים קניתי לי כונן קשיח של WD בנפח 1 טרה 3.5 אינץ'. חיברתי לחשמל בהתלהבות והעברתי אליו את כל המידע הרלוונטי מהמחשב (לא כגיבוי לצערי). לאחר כשבועיים ביקר אצלנו חשמלאי, וככל הנראה הוריד את החשמל מספר פעמים כדי לבדוק משהו, כשהגעתי הביתה, הכונן נהרס, התחילו תקתוקים והוא לא נפתח בשום מחשב. עברתי סיוט עם חברות ואנשי מחשוב בנוגע לשחזור וגיליתי שהמחירים מרקיעי שחקים וויתרתי על השחזור. ככה חלפו להן שנים בלי שהסכמתי לגעת בכוננים 3.5 אלא רק עם 2.5 שאני מחבר למחשב, מעתיק אליהם מידע ומחזיר אותם למגירה. כעת הגיע הזמן לכונן קשיח 3-4 טרה כדי לגבות המון המון מידע (אני צלם ומעצב גרפי) ואני זקוק לזה נואשות. אני מחפש כונן קשיח 3.5' עם כפתור כיבוי ותוכנת גיבוי שתדע לסנכרן בין המח…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by DjOrZiv,

שלום לכולם אני מעוניין לשדרג את הכונן ssd שיש לי במחשב macbook pro retina mid 2012 השדרוג אפשרי בדגם הזה והאופציות שעומדות בפניי הן כונן של חברת owc או כונן של חברת transcend שני הכוננים בנפח של 480gb והנתונים שלהם על הנייר די זהים מצאתי באיזשהו פורום מבחן השוואה שמישהו עשה בין שני הכוננים והכונן המקורי של המחשב והכונן של transcend עלה על השנייח האחרים בהרבה אם מישהו מכיר את 2 החברות ויוכל להמליץ על אחת מהן אשמח מאוד תודה רבה אור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by House M.D.,

היי. אני מעוניין לקנות כונן. SSD מאיביי, לפי מה שאני רואה המחירים שם הרבה יותר נמוכים. האם יש אפשרות להשיג כונן טוב בסביבות ה 100 דולר? נפח אחסון מספיק לי 40 גיגה. אני שם עליו רק מערכת הפעלה. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים