עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by over23,

שלום. לי יש משרד ביתי עם שלושה מחשבים, אני מעוניין לגבות קצבים מהנייד שלי. מה הדרך הכי יעילה?עד עכשיו עבדתי עם מדיה (קרי DVD) אבל זה לא ממש פרקטי. קניתי לאחרונה דיסק קשיח 320GB פנימי לאחד המחשבים הנייחים ועשיתי עליו SHARE אבל במקרה של ווירוס או קריסה כלשהי הנתונים יאבדו. מה הדרך הכי טובה לגיבוי במקרה הזה ? דיסק חיצוני ? שימוש שונה בדיסק החדש? תודה

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. Started by artv8,

שלום יש לי 2 HD אחד של 160 ג'יגה ואחד של 80 ג'יגה (חיבור SATA). אני מעוניין להשתמש ב 80 כגיבוי לתיקיות מסוימות ומדי פעם לעדכן את הגיבוי. אני רוצה שיהיה כמה שפחות סיכון שייכנס ל 80 וירוסים ולכן אני רוצה שה-HD 80 ייראה כלא מחובר בזמן שימוש רגיל במחשב בתודה מראש:ARTV8

• 5 תגובות
    • 723 צפיות
  3. יש לי תיייקיה שאשני ורצה לבצע לה גיבוי מצטבר ואני לא רוצה להיות תלוי בתוכנה יש למישהו מושג איך אני עושה את זה בקובץ BAT ואז כל פעם שאני ורצה להוסיף את מה שהשתנה לכונן החיצוני ואז אני יוסיף את זה למשימה מתוזמנת

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by plinks,

רציתי להתייעץ בנוגע לפתרון גיבוי. העניין מבוסס על המוצר הזה יש לי צורך בכל תקופה מסויימת לגבות נתונים חדשים ויחודיים. נאמר אני מגבה 60GB פעם בחודש. את הגיבוי אני עושה מלפטופ לשני כונני 3.5" דרך המכשיר הנ"ל, בתצורת RAID 1, כלומר יש לי גיבוי כפול על שני כוננים. פעם בכמה חודשים כשהדיסקים מתמלאים, אני מוציא אותם מהמכשיר והם עוברים לארכיון, אני קונה כוננים קשיחים חדשים ומתקין אותם בתורם לתוך המכשיר עד שיתמלאו מגיבויים. כיום אני עובד עם שני כוננים לגיבוי, שניהם חיצוניים דרך USB או פנימיים מחוברים ב SATA, ומעיק קצת להעתיק את הגיבוי כל פעם לכל אחד מהם בנפרד. מה שיותר מעיק זה החשש שהגיבוי עבר רק לאחד מהם וששכחתי לגבות גם לתאום שלו. האם זה יכול לעבוד ? האם אתם חושבים על חסרונות או …

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by House M.D.,

היי. יש ברשותי דיסק בנפח 640GB שהיה במקור בלפטופ. נפחו מספיק לי, אך הביצועים שלו הם לא משהו בלשון המעטה - לכן ברצוני לקנות דיסק חדש של 1TB. מכיוון שה 640GB עדיין תקין, ברצוני להשתמש בו בתור כונן לגיבוי "מראה" - כל קובץ שאכתוב לכונן הראשי (1TB) יועתק גם לכונן המשני. אני מחפש פיתרון מבוסס תוכנה לעניין הזה, ומעוניין בשתי אפשרויות עיקריות : 1. אפשרות לבחור קבצים מסוימים שלא יגובו בדיסק המשני. 2. אפשרות לכך שגם קבצים שאמחק מהדיסק הראשי יימחקו מהדיסק המשני - אבל עם מרווח ביטחון מסוים, שיאפשר לי, במידת הצורך, לשחזר קובץ שנמחק בטעות. אשמח להמלצה לתוכנה כזו.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום רב מעניין אותי מה לדעתכם הוא פתרון גיבוי הכי טוב לטווח ארוך. כרטיסי פלאש או דיסקים למיניהם (CD\DVD\BD). המטרה היא לשמור תמונות ומידע אישי לזמן ארוך בטור גיבוי נוסף לדיסק קשיח חיצוני. קראתי על סוג מסוים של דיסקים M-Disc טוענים שיחזיק מעמד מאות שנים. מישהו התנסא בזה? יש לכם מוסג אם זה נמכר בארץ? תודה רבה

• 16 תגובות
    • 5.4k צפיות
  7. איזה סוג גיבוי הכי מומלץ לבצע עם acronis למחשב חדש מהניילון? גיבוי כולל של כונן C? בדרך כלל מדובר בכמה עשרות GB, לדוגמא 20-30GB. נניח עברה תקופה של שנה והמחשב מפוצץ בדברים ואני רוצה לחזור לאותו גיבוי, על המערכת הפעלה הקיימת האם מריצים את השחזור והוא פשוט דורס ומוחק הכל ופורס רק את הגיבוי שבקשתי? בנוגע ליצירת מחיצה חדשה בWin7. אני מבצע בניהול הדיסקים SHRINK לגודל דיסק שאני רוצה לדוגמא: 1024*50=GB? ואז ב"מרחב" הפנוי שנוצר לי אני יוצר את המחיצה החדשה? זה אמור לעבוד תקין ולא לעשות לי בעיות? באיזה שיטת קבצים לפרמט את הכונן החדש עבור התקנת לינוקס? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 787 צפיות
  8. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד הייתם ממליצים לגבות בתוכנה הזו, ע"י הקובץ הייעודי (CBU.) ,שהבנתי שגם מכווץ (ואם הוא מכווץ, אז עד כמה לכווץ), או פשוט AS IS ? כמו כן אשמח לדעת איך לגבות את מערכת ההפעלה בעזרת התוכנה, בדרך בה אוכל להשתמש בה מהדיסק החיצוני במקרה של תקלה. תודה

• 0 תגובות
    • 898 צפיות
  9. Started by urich,

טוב רציתי לדעת אם ישפתרון חינמי לגיבוי של מסמכים וכו' כמו הgmail עם התוכנה שעושה כונן של החשבון אבל הבנתי שאי אפשר לקבל עוד חשבונות יש לכם פתרונות אחרים חוץ מזה אני שוקל לקנות diskonkey עכשיו אני מטלבט יש בzap אחד של 140 שקל של 256 מגה המהירות לא חשובה לי וגם לא הגודל רק שיהיה אמיןן ולא יתקלקל אין לי מה לדאוג נכון

• 5 תגובות
    • 762 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בבית שני כוננים.. אחד שאיתו אני משתמש בפעולה שותפת.. ואחד שיושב לי ממש בתוך הארון בבית. האם זה יהיה יעיל, להכניס את הכונן הזה למחשב, ולגבות בו את החומרים היקרים לי מכל? האם זה 100 אחוז יעיל או שזה מיותר כי זה על אותו מחשב?

• 1 תגובה
    • 900 צפיות
  11. שלום, במהלך השנה האחרונה הצטבר לי במחשב חומר שברצוני לגבות. מכיוון שמחירי ההארד-דיסקים עלו בחודשים האחרונים, ואין באפשרותי לרכוש אותם, ארצה להשתמש בהארד דיסקים ישנים שמצאתי אצלי במחסן ששימשו מחשבים ישנים (משנת 2000) ושמרתי אותם. מדובר בכ-20GB. הכוננים המדוברים הם (שלושתם IDE): WD Caviar 150AA - 15 GB WD Caviar 64AA - 6.4 GB WD Caviar 23200 - 3.2 GB השאלה שלי היא כזו: מה היא הדרך הכי טובה לחבר אותם למחשב שלי כדי להעביר את הקבצים, מלבד לפתוח את המארז, ולחבר אותם אחד אחד? יש איזשהו כבל IDE-USB, או משהו דומה? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by yair71,

יש לי תוכנת נורטון גוסט 9 גרסה הכי מעודכנת התוכנה היא בוט מהתקליטור אך יש לה בעיה היא לא מזהה את הדיוידי שלי ולכן כל הגיבויים לא עולים בתוכנה אין פונקציה לעשות בוט מתקליטור שיכיל את המידע החשוב כדי לעשות בוט . האם יש למשהו פיתרון איך אני גורם להכין לי דיסקט העלה וזיהוי כונן הדיוידי ושגם יהיהקובץ הגוסט האחרון שתואם לשלי. תודה לכל המיקצוענים

• 8 תגובות
    • 857 צפיות
  13. Started by deluxe,

האם יש בעיה לגבות את המידע שעל המחשב בדיסק קשיח פנימי? האם יש סכנה ל-HDD מוירוסים ותקלות כאשר הוא מחובר ככונן פנימי?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by קומנט,

בנוסף לגיבוי הבייתי על מחשבים שונים (בבתים שונים) ועל דיסקים קשיחים חיצוניים, תמונות אני מגבה בתשלום בפליקר, קבצים אני מגבה ב SkyDrive ו Mozy (חינם עד 2 ג'יגה). השאלה מה עושים עם כ 200 ג'יגה (והיד עוד נטוייה בהחלט) של הסרטות וידיאו ביתיות ב HD (ימי הולדת, טיולים, אירועים משפחתיים וכו') ? כל אופציה בתשלום שבדקתי דורשת בין עשרות רבות של דולרים לחודש, ואף למעלה מ 100$, בשל הנפח הגדול. אני כמובן לא אוציא מאות שקלים בחודש לנושא, האם יש אופציה שפוייה יותר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 791 צפיות
  15. Started by ButtholeSurfer,

יש לי הארד דיסק של 320 ג'יגה שמחולק לכמה כוננים. הצלחתי לגבות את המחיצה של הווינדוס עם נורטון גוסט לגודל נורמלי , כמעט 4 ג'יגה. אבל האם יש אפשרות לגבות מחיצה של 90 ג'יגה שמתוכה 40 ג'יגה תפוסים , לגודל שיתאים לדיסק די וי די ? ניסיתי לעשות את זה עם נורטון גוסט - וזה תפס איזה 30 ג'יגה.. האם תוכנה בשם Acronis.True.Image , תעזור לגבות את זה לגודל שיכנס לדיסק ? או המלצה על תוכנה אחרת ?

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by asypeer,

הי, קיבלנו לחברה 10 דיסקים של הדרכה (אנחנו משווקים מערכת תוכנה ואלו מדריכים למשתמש למודולים השונים) ,כל אחד מהם עלה הון (כמה מאות דולרים). אחד כבר נשבר כי מישהו ניסה להוציא אותו בכח מהקופסא. אנחנו רוצים לגבות אותם, צריבה רגילה לא הצליחה, כמו כן CDCLONE, עם התוכנה BLIND CD הצלחנו לצרוב, אבל זה עבד רק על המחשב איתו צרבנו. תוכנה אחרת ששמה CLONYXXL אומרת שמנגנון ההגנה הינו SAFEDISK2. האם מישהו מכיר מדריך נורמלי, או תוכנה נורמלית שיכולה לגבות את הדיסקים ? לא מדובר במשחק או במשהו פיראטי, זכותנו לבצע גיבוי אשר יחליף את הדיסק המקורי אשר נשאר בכספת לא ?

• 2 תגובות
    • 664 צפיות
  17. Started by dror_gh,

שלום לכולם יש לחבר שלי NAS מדגם QNAP TS-253A הוא רוצה שבכל פעם שהוא נכנס הביתה המכשיר יגובה אוטומטית לNAS שלו. הוא הבין מחבר שלו שזה אפשרי. האם אפשרי לעשות כזה דבר? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 896 צפיות
  18. Started by qpalzm,

אני רוצה לגבות את המחשב על DVD-R. איך אני עושה את זה ועם איזו תוכנה?

• 10 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by TheReaper,

יש לי כרגע כונן של 80גיגה ישן ואני רוצה להחליף אותו ל80גיגה ו20גיגה עכשיו אני מחפש דרך להעביר את כל מה שיש ב80 גיגה הישן לחדש (רג'יסטרי קבצים הכל...) אולי תוכנה נוחה?

• 3 תגובות
    • 724 צפיות
  20. היי, אני קונה כונן חדש, גדול ויפה עכשיו יש לי שני כוננים, אחד 12 ואחד 40, אני רוצה לדעת איך אני מעביר את כל המידע שבכוננים לכוננים החדשים(יהיו שתיים, ואני רוצה שהם בדיוק יהיו אותו הדבר...אפילו אות). קניתי ראפטור אחד ו300GB... תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 497 צפיות
  21. Started by wooper,

האם dvdrw אמין לגיבוי זמני? הכונה שלי לגיבויים של שנה למשל

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  22. היי אני רוצה גיבוי חיצוני: האם כדאי לי לקנות דיסק מוכן או לבנות מקופסא + דיסק מהמדף? מה ההבדל בין המוצרים הבאים (הבדל מחיר של 50%) כאשר ברור שבגלל שזה לגיבוי, מהירות לא כל כך חשובה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=597603 ב450 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=409716 ב533 שח http://zap.co.il/model.asp?model_id=422807 ב600 שח רעיונות נוספים יתקבלו בשימחה ובתודה יהודה

• 0 תגובות
    • 562 צפיות
  23. ה-My passport שלי שבק חיים והגיע הזמן להחליפו. מעוניינת בתחליף עם נפח של רבע עד חצי טרה. האם דיסק און קי יכול לעשות את העבודה של הגיבוי? האם טכנולוגיית האחסון של דיסק און קי זהה ל-SSD? אם כן, אשמח להמלצה על דגם אמין בתקציב באזור ה- 100$, בזאפ עלה רק דגם אחד עם חצי טרה - https://www.zap.co.il/models.aspx?sog=c-diskonkey&db5748676=7184250 ומה ההבדל בין דיסק און קי לאופציה הזאת למשל: https://www.amazon.com/Samsung-T5-Portable-SSD-MU-PA500B/dp/B073GZBT36/ תודה מראש למשיבים!

24. היי שאלת מליון הדולר: WD נותנים 3 שנים אחריות או MAXTOR נותנים 5 שנים אחריות? תודה, יהודה

• 4 תגובות
    • 610 צפיות
  25. Started by 00Amir,

האם יש כונן גיבוי חיצוני שמגבה את עצמו ברייד 1 ? זאת אומרת שבמקום לגבות על 2 כוננים נפרדים יתבצע גיבוי בכונן אחד בעל 2 כוננים פנימיים? יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים