אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה מי שמכיר את הסיפור שלי שקיבלתי דיסק של 5400 RPM במקום 7200 RPM אז לאחר שעשיתי קצת בלגן הם הביאו לי דיסק של WD 7200 אך הוא היה דפוק ולא הצלחתי להתקין את הוינדאוס עליו אחרי זה עשיתי עוד קצת בלגן ;D :saint: :asthanos: והם הביאו לי דיסק קשיח של 7200 RPM ו ATA 133 של MAXTOR אבל הלוח שלי אינו תומכן ב ATA 133 אבל אני יודע שלפי ההשארות ATA 66 אמור לפעול יותר מהר מה ATA 133 בפועל אז השאלה שלי האם הלוח שלי יכול לקחת מן ההרד דיסק את כל מה שיש לו ?
-
- 16 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה רבה מראש, ניר.
-
- 8 תגובות
- 736 צפיות
-
-
אנשים מחר אני קונה צורב של LG24/32 אני צריך עזרה להתקין אותו אני יודע פחות או יותר אבל פוחד שמשהו ידפק ניתן להשאיר פה הודעה ואני אחזור אליכם או לפנות לאיסיקיו - {com - לא עושים את זה ככה פה. הפורום הוא בשביל כולם, לא רק בשבילך.}
-
אני לא מצליח לשים עליו קבצים גדולים, בגלל שהוא FAT. יהיה בטוח להפוך אותו לNTFS או שזה יכול לדפוק משהו?
-
- 5 תגובות
- 970 צפיות
-
-
החלטתי להרחיב את המחשב שלי,כרגע יש לי 120 ואני רוצה הרבה יותר תראו אני לא מבין כלום על הארדיסקים אבל אני רואה שיש פה די מומחים,אז אני אשמח לקבל הצעות על הארדיסקים בנפחים האלה ועוד שאלה קטנה, זה יעמיס על המחשב שיש עליו 320 או שזה לא משנה ?
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איך הוא מבחינת ביצועים? כרגע יש לי משהו איטי כפול 8 בלי הגנה מפני דפיקת דיסק איך הצורב הזה מבחינת אמינות? והאם הקטע של ציור הדיסק זה רק במקום פנוי שנשאר בדיסק או בהכל? והאם לצורב יש יכולת שהוא מגלה לבד מה המהירות המקסימלית שהדיסק יכול להצרב בה? תודה לעוזרים
-
- 25 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
משפחת דגמי MP600 מתרחבת שוב עם דגם שיוכל להכפיל את האחסון הפנימי במחשב-קונסולה מבית Valve ובמתחרים שלולכתבה
-
- 0 תגובות
- 364 צפיות
- 1 follower
-
-
ההארדיסק לא מזוהה בווינדוס אבל בתוכנה הזאת כן באיזה פונקציה לבחור כדי להציל את הקבצים שעליו?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
סדר העדיפויות הוא: איכות, נפח אכסון, ומהירות. ד"א - הלוח שלי לא תומך ב-SATA :-\ תודה מראש.
-
- 11 תגובות
- 824 צפיות
-
-
קניתי לאחרונה והרבה אומרים לי שהחיר גבוה (50 שח ל 50 מדיות) וש VERBATIM לא ככ טובים. מה דעתכם? תודה
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
קניתי כונן WD 320GBAAKS. הנפח שמראה לי xp הוא 298GB. למה זה??
-
- 3 תגובות
- 744 צפיות
-
-
<נושא>? שמעתי על הרפטור 36G שהוא מהיר מאוד, האם יש מהירים ממנו? (למטרת שידרוג הדיסק הקשיח של מערכת ההפעלה אצלי המחשב).
-
- 3 תגובות
- 727 צפיות
-
-
מה דעתכם על הצורב הזה ? Samsung SW-248F 48/24/48 Bulk CD-RW הוא עולה 320 ש"ח bulk ורציתי לדעת אם הוא שווה קנייה ואם הוא ישן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 809 צפיות
-
-
היי, מחפש בהשקעה של סביב ה-350 ש"ח. המטרה היא חיבור לאקס בוקס, אז אני לא מחפש ביצועים גבוהים, העיקר שיהיה אמין. לגבי הנפח, רצוי לפחות 160, ועדיף כמה שיותר כמובן. ראיתי את זה של WD http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694409 אב הדגם הוא WDME1600TE, וברשת הביקורות לא רעות אבל על דגם WDME1600TN יש גם את זה של Seagate ST305004FDA1E1-RK אבל הדגם הזה בעל ביקורות רעות על אמינות נמוכה ולעומתו ST305004FDA2E1-RK עם ביקורות טובות יש הצעות? תודה
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
שלום, כל חיי השתמשתי בכונני WD על מחשבים שלי ושל אחרים ותמיד הייתי מרוצה. עד לפני 3 שנים. בהתחלה נהרס לי כונן 40GB, במקומו הותקן כונן 80GB שנהרס אחרי שנתיים, במקומו הותקן כונן 200GB שנהרס שלשום. בפעם הראשונה אמרתי לעצמי שכוננים נהרסים לפעמים וכנראה שהגיע תורי. בפעם השנייה חשבתי שזה צירוף מקרים מוזר שנהרסו לי שניים ברצף - אבל יכול להיות. עכשיו, משהו כבר נראה לי מסריח... חשוב לציין שהשינויים היחידים שנעשו בחמש השנים האחרונות במחשב (P3 ישן) הם הוספת זיכרון והחלפת כוננים אופטיים (וקשיחים כמובן...). מה במחשב שלי הורס את הכוננים ? אולי זה פשוט צירוף מקרים מדהים ? אולי צריך להחליף את המזוזה במארז ?
-
- 10 תגובות
- 837 צפיות
-
-
אשמח לדעת מה דעתכם על הצורב הנ"ל... יש באפשרותי לקנות את הצורב ב-400 ש"ח ולפי מה שראיתי הוא תומך בכל הפורמטים הקיימים.... יש טובים ממנו באותו תחום מחירים? הוא נחשב לטוב? עם איזה תוכנות הכי מומלץ לעבוד עם צורב כזה? יש לי מספר סרטי DVD בבית ואני מעוניין לגבות אותם על מנת לא ליצור בלאי..איך משכפלים דיסק כזה? בתודה ניר
-
- 1 תגובה
- 599 צפיות
-
-
בנוסף יהיה בנחשב גם hd של 500 גיגה לתוכנות ורציתי לשאול משהמינימום המומלץ בשביל מערכת הפעלה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשנה קניתי צורב X24 של חברת לייטאון - כבר מההתחלה היו לי בעיות של באפר נמוך מצריבה מהסידי לצורב אבל בזמן האחרון(לאחר פירמוט המחשב והתקנה של הארדדיסק נוסף) החלו גם בעיות של הבאפר בצריבה מהארדסיק לצורב... המליצו לי פעם על עדכון FIRMWARE אבל הבנתי שיש בזה סכנות וגם שזה קצת מסובך... למישהו יש רעיון מה הבעייה אולי??? תודה מראש... נ.ב. מהירות ההארדדיסק החדש 7200, הסידי X56.
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
תודה
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום. עיינתי באתר של KSP וראיתי שהמחירים של כונני ה SSD של חברת Corsair ממש לא בשמים בעיקר בדגמים הבאים: Corsair Force Series 3 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail Corsair Force Series GT 60GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail השאלה שלי, האם אכן הכוננים האלו מספקים עבודה טובה ? בעיקרון אני צריך אותם רק בשביל מערכת הפעלה עבור שרת הקבצים הביתי מה דעתכם ?
-
- 13 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב כמתואר ואני נתקל בבעיה מוזרה איתו הוא צורב לאט מהרשום. אני צורב על דיסקים של נגיד כפול 8 והצורב מזהה אותם ככפול 8 ואומר שהוא צורב אותם כפול 8 אולם לפי הזמן שלוקח לו הצריבה היא כפול 2.4 ולא כפול 8! כ 30 דקות לדיסק. ניסיתי דיסקים של חברות שונות ותמיד אותה בעיה ניסיתי גם דיסקים של כפול 4 ואותו הדבר. עידכנתי את הקושחה של הצורב אתמול וזה לא פתר את הבעיה, לא שינה כלום בעצם... בקיצור מה שהצורב אומר זה שהוא צורב נגיד כפול 8 במהירות 11 ומשהו מגה לשנייה ובפועל צורב ב 3.2 מגה לשנייה בערך.. וזה מרגיז... יש הצעות או רעיונות מה יכול לגרום לבעיה הנל?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שני רפטורים 74 ג'יגה ברייד למרות שהם דגמים שונים אבל נפחים זהים? (מדובר על הדגמים GD - 8MB קאש וADFD - 16MB קאש) תודה מראש לכל העונים...
-
- 8 תגובות
- 848 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארד דיסק פנימי SATA 3GB למערכת הפעלה, שיהיה מהיר ככל האפשר ואיכותי אבל נפח פחות משנה, בין 250 ל640. איזה הייתם ממליצים או איזו חברה נותנת ביצועים יותר טובים ? את הדיסקים שבסטיקי לא מצאתי לקניה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה כשאני מחבר את ההארדיסק נייד שלי (2.5) לDVD נייד או כל מיתקון USB הוא לא מצליח לקרוא אותו (SAMSUNG G2 500GB) לעומת זאת הארדיסק נייד של חבר שלי (SAMSUNG S2 320GB) כן מצליח לקרוא? האם יכול להיות שזה בגלל שפירמטתי את שלי והעברתי מFAT32 לNTFS?
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-