אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה. קניתי השבוע צורב חדש Teac 40x12x48 - ושתי חבילות דיסקים: 1. דיסקים מעפנים 1x-32x 2. דיסקים של Samsung רשום עליהם x16 Guaranteed אבל הצורב נותן לי לצרוב עליהם עד 40 אלה הבעיות: 1. הבאפר אצלי משתגע עולה יורד עולה יורד ולא נשאר על 97 משהו כזה 2. הצריבה לוקחת 8 דקות שאני צורב בשתי המדיות גם על מהירות 40 וגם על 32 - כאשר אני צורב 80 דקות מוזיקה 3. הצורב היה על מצב Pio ושיניתי ל- dma (ככה אמרו לי לעשות) וזה לא עזר אלה הציונים ב Cd Speed של Nero http://rotter.net/User_files/nor/3dd6bdec52057416.jpg אני עומד להשתגע! מה לעשות?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז אחרי ה EDITOR'S CHOICE ב CD FREAKS הנה עוד אחד מ CDRINFO: http://www.cdrinfo.com/Sections/Reviews/Specific.aspx?ArticleId=12429&PageId=23
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח של 160G. כונן זה מחולק לשתי מחיצות D ו-E. האם יש אפשרות לאחד שתי מחיצות אלו לכונן אחד גדול (ז"א לבטל את המחיצות על הדיסק הקשיח)? אני משתמש בוונדוס 7 64 ביט. בנוסף אין בעיית פרמוט, שתי המחיצות מפורמטות וריקות.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי את הכונן לחשמל ואח"כ לכבל frimware וכשחיברתי את הכבל ליציאה 1394 בלוח אם פתאום היה הבזק חשמל כחול. אני מאוד מקווה שלא נשרף לי הכונן ואתו כל החומרים שדי חשובים לי. אני מקווה שזה רק טרנספומטור (שנאי) שצריך להחליף. 1. אבקש לדעת האם הכונן בסדר או שהוא נשרף? 2. אם אני אוציא אותו מהקופסה ואחבר רגיל למחשב האם הוא יעלה? 3. מאיפה אני יכול להשיג שנאי או לבדוק שהשנאי מוציא זרם? 4. והכי חשוב כמה יעלה לי לשחזר את המידע מדובר על כונן בנפח של 1TB תודה רבה, אשמח אם תעזרו לי זה חשוב מאוד.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הארדיסק רגיל ולא SSD במחיר הנמוך ביותר והמומלץ ביותר בנפח 2TB תודה רבה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש מארז חיצוני שיתאים לכונן SAMSUNG ECOGREEN F4 2TB HD204UI, עם ממשק ESATA. ראיתי פוסטים דומים שממליצים בהם על כל מארז אלומיניום של חברה מוכרת, אבל ראיתי שלא כולם בהכרח שקטים. אשמח אם תמליצו לי על מארז מתאים שיהיה כמה שיותר שקט. בשביל מארז שקט אני מוכן להוציא גם 100-200 ש"ח יותר מאשר מארז זול (שראיתי בסביבות 130 ש"ח). תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 שלום מעוניין לרכוש את ההרדיסק הזה. שאלתי היא האם הוא טוב?האם מרעיש?יש לי גרדע סיגייט 750 גיגה והוא ממש שקט במחשב שלי. או שהאם כדאי לחכות לסאטה 3? כי הלוח שלי תתומך סאטה 3. השימושים העיקריים שלי במחשב הם משחקים.תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי מפרט שאני די מרוצה ממנו למחשב -נייד- אך אבוי, כתוב : דיסק קשיח : 80GB 4200 rpm אז השאלה שלי, מה ההבדל בביצועים בין 4200 ל7200, והאם בימינו אני חייב לקחת 7200 לא פחות? תודה רבה על העזרה.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם.רכשתי כונן 160 SATA של HITACHI והמערכת מזהה אותו כ157 גיגה. מעניין איך מזוהים דיסקים של 160 של חברות אחרות?האם יש הבדל או ששלי מראה אופטימי מידיי?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, אני מעוניין לקנות דיסק קשיח של samsung F3: http://www.skypc.co.il/pl_product~HD502HJ~7~0.htm 500GB. האם הכונן מומלץ? אם יש כוננים במחיר של עד 220ש"ח של חצי טרה בייט שנותנים ביצועים טובים יותר? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שני הארד דיסקים. שניהם מחולקים לשניים. על החלק הראשון של הדיסק הראשון היתה מערכת ההפעלה ושלושת החלקים האחרים היו לאחסון. שמתי את כל החומר החשוב בהארד דיסק השני ועשיתי פעולה של איחוד המחיצות, חלוקה מחדש, פרמוט והתקנה נקיה של מערכת ההפעלה (win xp) על ההארד דיסק הראשון. הותקן בסדר, פירמטתי את החלק החדש שיצרתי ונראה שעובד כמו שצריך. אבל ב'מחשב שלי' ההארד דיסק השני לא מופיע. הוא מופיע בביוס. כשאני נכנסת ל- manage הוא מופיע עם סימן קריאה לידו ורשום גם dynamic וגם foreign. אני לא רוצה לפרמט אותו - כאמור יש עליו חומר חשוב שלא חשבתי שיפגע. מה עושיםםםם?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני כרגע מחפש כונן קשיח חיצוני ונתקלתי באפשרות לקנות כונן קשיח רגיל ולחבר אותו למארז ואז הוא בעצם נייד רציתי עזרה בחיפוש מארז לכונן חשבתי בכיוון של הכונן הזה http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645] או כל כונן אחר שתציעו לי עדיף 1TB אני מעוניין לחבר את הכונן לחיבור eSATA שיש לי במחשב לוח אם שלי: Gigabyte GA-P55-UD3R תודה מראש!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הכנסתי לצורב שלי מדיה של סילבר ליין שלצערי איך שזה נראה הרסה אותו.. החלפתי אותו והכנסתי את אותה מדיה לצורב אחר(זה לפני שידעתי שהסיבה לבעיה היא המדיה עצמה ולא הצורב) מדגם דומה.. גם כאן, צורב תקין לחלוטין הפך לתקול בן רגע... מה זאת אומרת תקול? לא קורא כמעט שום דיסק, לא צורב כלום, הדבר היחיד שכן עובד זה המגש הנשלף והזיהוי שלו בביוס. האם יש דרך לתקן את הצורבים? האם הגיוני מה שקרה? הצורבים הם : LG GSA-H12L LG GSA-H22N חשוב לציין ששניהם היו תקינים לחלוטין לפני.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מחפש להחליף את כונן SSD הנוכחי שלי, בכונן גדול יותר. מרוב היצע של טכנולויות לא כ"כ ברור לי באיזה סוג המחשב שלי תומך. ברשותי נייד ASUS GL703GM-NS73 אשמח לדעת איזה סוג של interface אני צריך לקנות. למשל בחנות NEWEGG מופיעה הרשימה הבאה. מה לסמן? תודה מראש לכל העונים
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, שמתי לב שבעת גלישה בכרום יש מעין דיליי בעלייה של דפים, מופיעה בסטטוס בר הודעה "wait for cache", מה שגרם לי להבין שהדפדפן קורא את הקאש מהדיסק וזה לוקח יותר מדי זמן, בנוסף, שמתי לב שלעיתים כשאני מעתיק קובץ לדיסק הוא מעתיק בקצבים ממש איטיים, ויש מצבים שהוא מעתיק בקצבים סבירים לחלוטין. היום כשהדלקתי את הלפטופ התחלתי לשמוע תיקתוקים (במרווחים גדולים) שנעלמו לאחר זמן מה. יש דרך לבדוק מה מצב ה-HD (תוכנה כל שהיא) או להבין אם קיימת בעיה? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..) הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום עשיתי מחיצה של 10 גיגה שעליה מותקן הוינדוס וזה קטן ויש לי עוד מחיצה שזה כונן F אני רוצה להעביר מF ל C או אפילו לחבר אותם ביחד! פעם עשיתי את זה אני פשוט לא זוכר איך ! הגעתי לאיזה שלב בפרטישן מג'יק תיראו אם מה שעשיתי זה בסדר(וזה לא ימחוק את הקבצים) תמונה מצורפת תודה [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. זאת אמנם שאלה תיאורטית, אבל מעניינת. האם כונן קטן יותר (נפח קטן יותר ולכן גם בעל משקל קל יותר), בעל מהירות של 7200RPM יהיה מהיר יותר מכונן 1TB בעל מהירות זהה (גם כן 7200RMP)? כמובן - נניח שמדובר בכוננים זהים! אמנם המהירות היא נתון קבוע כאן, אבל יכול שיש גורמים אחרים שמשפיעים על המהירות (כמו גודל ה"פלטה" - דיסק)? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו יודע אולי היכן הנעתן להשיג בארץ מתאם בין
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, אפשר בבקשה לקבל חוות דעת על דיסק SSD דגם : SSD Corsair CSSD-F120GB2 120B 2.5" SATA חיסרונות ויתרונות בתודה ויום טוב לכם.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כל בדיקת מהירות קריאה תקועה על X4 וב-nero infotool לא משנה איזה DVD אני מכניס הוא מראה מהירות קריאה X4 מה זה החרטה הזה?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי צורב DVD של ASUS מדגם drw-2014l1t. ללוח האם שלי אין חיבורי SATA אז הישתמשתי במתאם מתאם לחשמל כזה: http://sierra-cables.com/SATA/Images/SATA-Power-Cable-1.jpg ומתאם לנתונים כזה: http://www.globalsourcesdirect.com/servlet/the-5086/IDE-fdsh-SATA-Converter/Detail חיברתי את כל הכבלים והדלקתי את המחשב והדיוידי נפתח ונסגר זאת אומרת יש לו חשמל אבל המחשב לא מזהה אותו בשום מקום (לא בביוס ולא במחשב שלי) ניסיתי לשחק עם הכבל נתונים ותאמינו לי הוא מחובר טוב. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-