עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אפשר גם מבוסס MP3, רצוי בעל רגישות גבוהה וזמן הקלטה של לפחות 4 שעות המטרה היא למקם אותו בתיק כלשהו ולהקליט סביבה של סלון תודה

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by Elite_Sniper,

חיברתי את הכבל הכתום שקיבלתי עם המחשב שקניתי והמחשב לא מזהה אותו יש לי לוח אם MSI945 פלטינום יש לי כבר שני הארדדיסקים מחוברים, בPRIMARY MASTER וPRIMARY SLAVE וזה אמור להיות השלישי ניסיתי גם לשים גמפ'ר וזה גם לא עזר

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. השאלה בכותרת. תודה רבה מאוד מראש על התשובה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  4. Started by mtn9,

שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Liran3331,

מה עדיף? מה ההבדל?<

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. מי ששלטה בעבר ביד רמה על שוק בקרי ה-SSD מכריזה על הקאמבק הנכסף, תחת Seagate: בקרים חדשים לכל הממשקים ולכל פלחי השוק לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a0%d7%a7%d7%9e%d7%aa-%d7%94%d7%97%d7%95%d7%9c-sandforce-%d7%97%d7%95%d7%96%d7%a8%d7%aa-%d7%a2%d7%9d-%d7%91%d7%a7%d7%a8%d7%99-ssd-%d7%97%d7%93%d7%a9%d7%99%d7%9d-%d7%95%d7%9e%d7%a9%d7%95%d7%9b/

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. או שחייב לפרמט את הכונן הנ"ל ולהתקין מערכת הפעלה נקייה על ה- SSD ? ואם אקנה כונן קטנטן 32GB ב- 190 ש"ח ככונן CASH, ההבדלים יהיו תהומיים בינו לבין SSD שיש עליומערכת הפעלה ?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. שלום חברים, יש לי בעיה עם דיסק קשיח של Western Digital מדגם WD1600AAJS בזמן טעינת הווינדוס מופיע מסך כחול (BSOD) לזמן קצר מאוד (לא מספיק ע"מ להבחין במהות התקלה) ואז מתבצע ריסט למחשב וחוזר חלילה. ניסיון להעלות את הווינדוס ב- Safe Mode מניב את אותה התוצאה. ניסיתי כבר מס' דברים על מנת לפתור הבעיה אך ללא כל הצלחה. ביצעתי סירקת ווירוסים, סריקה ואיחוי של הדיסק וגם ניסיון לבצע שיחזור של הווינדוס XP באמצעות דיסק ההתקנה. את השיחזור לא ניתן לעשות כי הוא טוען שהדיסק קשיח פגום והאפשרות היחידה הייתה פירמוט, מה שלא בא בחשבון. כאשר אני מחבר את הדיסק הקשיח למחשב אחר בתור דיסק נוסף, אני יכול לגשת לדיסק, לראות את הקבצים ואף למחוק. המטרה שלי היא להשמיש את הדיסק מבלי לפגוע במערכת ההפעלה והתו…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. זה רק אצלי או שאצל כולם אחרי שנתיים-שלוש שנים הכונן האופטי (או כנראה הגומיות שם שאחראיות על הוצאת הכונן) לא יוצא החוצה כאשר אני רוצה להוציא אותו. הוא מנסה, אבל כאילו משהו תופס אותו. ורק בפעם השנייה/שלישית שאני לוחץ על כפתור ההוצאה הוא יוצא וגם זה אחרי שבהתחלה היה לו 'קשה קצת'. אני מניח שזה בגלל הבלאי/אבק וזה אצל כולם, אבל מעניין אותי לדעת אם אכן אני צודק או שזה רק אצלי?

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. מה דעתכם על זה: http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=956 העניין הוא כזה-אני משדרג את המחשב והדיסק שקיים עכשיו ישן ויאט את המחשב לכן אני מחליף גם את הדיסק. אגב מה זה BUFFER? מה ההבדל בין 2 ל-8?

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מחשב חדש, ואת המחשב הישן להפוך למין מחשב גיבוי נוסף למחשב החדש (הראשי). שני המחשבים יהיו קופי של אחד השני (מבחינת הקבצים שאני מעוניין לאחסן). מכיוון שמדובר בהעברות של המון קבצים מדי יום כמעט, ששוקלים לעיתים עשרות ג'יגה, הייתי רוצה לדעת מהי הדרך המהירה ביותר להעביר בין המחשבים? (רשת? USB? וכו') תודה רבה מראש לעוזרים!

12. המחשב נייד שלי הלך וזאת לא תקלה בכונן קשיח, אני רוצה לחלץ את המידע מההארדיסק. אני רוצה לפרק את הלפטופ ולחבר את ההארדיסק שלו לPC שלי וככה להוציא את הנתונים. השאלה אם זה יכול להתחבר בכלל? או שאולי יש פיתרון אחר? אני לא מחפש לתקן אותו, רק להוציא את המידע בלי לשלוח למעבדה. תודה. המחשב נייד של דל מסידרת אינספירון.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by Art Tatum,

חשבתי שיהיה מעניין לדעת כמה הבדל יש בזמן טעינות השמירות הארוכות במשחקים מסוימים בין הרדיסק לSSD. הבדיקה הספציפית שמעניינת אותי היא טעינת שמירה בCIV5 שלוקחת הרבה זמן. אם יש לכם SSD ויש לכם CIV5 ובא לכם לבדוק עם טיימר כמה זמן לוקח לטעון שמירה, אל תתביישו לרשום את התוצאה כאן. גם אנשים עם המשחק שיש להם הרדיסק או RAID מוזמנים לבדוק ולרשום את התוצאה כאן. ואם יש לכם משחק אחר שלוקח הרבה זמן לטעון או לשמור אתם מוזמנים לבדוק ולרשום גם אותו. אולי זה משתלם להשקיע בSSD למשחקים, כי למי יש כוח לחכות כל כך הרבה זמן לטעינות ושמירות...

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ohadzamir,

יש לי מספר שאלות בקשר לדיסק המדהים: 1. מתי הוא יוצא לשוק?? 2. אפשר לשים עליו גם שירים? כלומר, דיסקמנים ומערכות סטריאו יוכלו לקרוא את הדיסק? 3.על דיסק DVD אחר אפשר לשים שירים וכו'.... דיסקמנים קוראים אותו?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Ace-of-spade,

היי, יש לי מערך של 2X240GB SANDISK ULTRA, ורציתי לברר יתרונות וחסרונות מול M.2 נכון לימים האלה המערך הזה עולה באיזר ה700 ש''ח, ונותן את התוצאה המצורפת בתמונה. השאלה שלי האם יהיה עדיף דיסק אחד של 1TB M.2, או 4 של 240 כמו שיש לי? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  17. מאחר ואני רואה שגם ככה רוב הכוננים בנפח הזה נעים בין 500-600+ ש"ח, ההעדפה היא לכונן שיתן את הביצועים הכי טובים לטווח המחירים הזה. ההעדפה היא לקנות בIQPC כי אני קונה שם גם את המחשב, אבל זו לא חובה במידה ויש חנות אחרת עם כונן טוב במלאי. מה שכן, בIQPC יש להם מבצע(?) בקניית מחשב חדש בו מוכרים את ה-ADATA SSD XPG SX900 128GB במחיר של 550 ש"ח במקום 600 ש"ח, ובהשוואות של ANANDTECH הוא מציג ביצועים שנראים לי מקבילים או אפילו קצת יותר טובים מה-M4 והניוטרון באותו נפח (עם תוצאות לכאן ולכאן כתלות במבחן): http://www.anandtech.com/bench/Product/703?vs=605 מישהו מכיר את הכונן הזה ורוצה לחוות דעה, או מצא במקרה איזה ביקורת ממליצה/פוסלת? אפשרות אחרת היא ללכת על הSamsung 840 שאני רואה בKSP ב…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. צריך עזרה איך אני עושה מחיצה בדיסק הקשיח בהתקנת הWINDOWS XP ?

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. על פי ההתקדמות בתחום הSSD הדור הבא בטוח יעבור את היכולת של SATA 6G. חשבתי על פיתרון. בקר DUAL SATA לכוננים שמתחבר לשני חיבורי SATA על הלוח. לפני שהדריוור של התתקן מזוהה ופועל הכונן יעבור רגיל דרך חיבור אחד. כשהדריוור יפעל הבקר המיוחד על הכונן ישלח ויקבל את המידע דרך שני החיבורים. נראה לכם שיש סיכוי שנראה בעתיד דבר כזה ? אולי יש לכם פיתרון יותר טוב ?... [הפוסט עודכן כדי למנוע חוסר הבנה]

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by tb0001,

שלום, ברצוני לדעת אם ישנו כלי אשר סורק את כל הדיסק הקשיח (מבחינה פיזית, כלומר ללא קשר למחיצות או מערכת קבצים) ומדווח על שגיאות ובעיות פוטנציאליות. רצוי כלי תחת רישיון פתוח (לדוגמה GPL או BSD), אבל גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. (במילים אחרות, אני מחפש משהו שדומה לכלי הזה, רק בישביל דיסקים קשיחים) תודה.

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. כונני M.2 יכולים לזכות בביצועים איכותיים ויציבים יותר בסביבה קרירה עם סילוק חום ראוי, וב-ADATA לוקחים את העניין הזה ברצינות רבה מאוד כך מסתבר לכתבה

22. לבעלי הכונן כדאי לעדכן לקושחה החדשה 0009 http://www.crucial.com/support/firmware.aspx

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם,המש אתמול, כנראה שקרס לי הדיסק המגנטי שמכיל את רוב המידע, אבל לא את מערכת ההפעלה והתוכנות (שיושבות על דיסק אחר). אני מחפש תחליף ראוי וכלכלי להחליף את הדיסק. לא מדובר במחשב חדש ו/או צורך בביצועים עילאיים ולכן אני יכול להסתפק בדיסק שיהיה זול ביחס לנפח/אמינות וכיו"ב. צרכים: לפחות 2TB סוג עבודה: אחסון קבצים, בעיקר מסמכים אופיס וגרפיקה, המון-המון (באופן רצוף) פעילות I/O לצורך גיבויים (הכונן מועסק בגיבוי רציף לדיסק חיצוני וגם לשירותי גיבוי ענן במקביל). זול יחסית SSD/HDD - עד עכשיו עבדתי עם דיסקים מגנטים כדיסקים משניים, לדעתי העובדה הזאת דפקה את הכונן הנוכחי (ראו מטה); אבל אני לא מומחה, אז יכול להיות שעדיף לקחת מכא…

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום, יש לי במחשב Western Digital 250GB AAAKS אם אני לא טועה והוא מחובר כמובן ב-SATA . יש לי עוד הארד דיסק בחדר שאין לו חיבור Sata אלא רק IDE . הבנתי שזה חיבור הרבה יותר איטי מה-SATA . האם כדאי לחבר את ההארד דיסק בנוסף לקיים עם IDE ? (לא ביחד,הכוונה שאחד יהיה סאטה והשני IDE ) ? השימושים שלו יהיו רק לאכסון תיקיות\סרטים ומוזיקה. כי מבחינת ביצועים של משחקים עדיף לי לשים על ה-SATA נכון? תודה רבה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by ABG,

יש לי בעיה קצת משונה כול restrat שני נעלם לי לי כונן cd וכונן dvd מהמחשב ( device maneger לא מזהה אותם הם פשוט לא קימיים) הביוס לא מתלונן - מבחינתו הוא רואה אותם מחשב P4 עם XP דוגמה להבהרה כללית: הדלקתי את המחשב -- הכול אחלה הכול עובד restart ראשון -- כונן cd + dvd לא קימים - xp עולה כרגיל restart שני -- הכוננים חזרו - xp עולה כרגיל ( לא מזהה חומרה חדשה או משהו כזה) משהו מכיר? משהו יודע?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.