עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. בעקבות אירועים אחרונים , הגעתי למסקנה שאני חייב לגבות את הנתונים על המחשב שלי- יש לי 2 מע' הפעלה על 2 HD נפרדים וHD אחד שהוא רק מידע תוכנות שירים ושטויות. מה הדרך הכי מומלצת לגבות את כל המידע? אני ראיתי לדוגמא בHP הנייד כדי לשחזר את המערכת מכניסים דיסק או 2 והוא פשוט עושה ממנו BOOT ומשחזר את כל המערכת כולל פרטישנים התקנות והכל - בדיוק לתצורה בה מקבלים את המחשב מHP. אני רוצה לעשות כזה גיבוי רק מהמערכת שמותקנת אצלי עכשיו... תודה לכל העוזרים ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by L1ron,

שלום, אני צריך עזרה בחיבור הארדיסק מפלטפורמת הDATA .. כיצד לחבר את כבלי הDATA באיזה צורה ? הינה תמונות: זו הכניסה בלוח אם http://img24.imageshack.us/img24/3834/p1010029lm.jpg אלה החיבורים http://img7.imageshack.us/img7/4004/p1010030yq.jpg מה שאני צריך זה הסבר שיהיה עם אפשר בצורה הזו: דוגמא: כחול -ללוח אם ירוק -לצורב אפור-להארד דיסק מקווה שהבנתם .. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. מזה כבל 80 פינים איך הוא ניראה ולמה זה טוב??

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Polk,

יש לי שאלה כזו: כל איזו שהיא תקופה אני מגבה את כל החומר על ההארדיסק הפנימי שלי על הארדיסק אחר (גם פנימי). מה שאני עושה זה פשוט מעתיק כל פעם את הכל מחדש. השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה או משהו כזה, שתסמן איזה קבצים חדשים הוספתי למחשב שלי מזמן הבאק-אפ האחרון ככה שאני אצטרך להוסיף רק אותם, ולא להעתיק כל פעם מחדש את הכל?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. ואם לא אז איזה כן?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by Semyon171,

שלום, התקנתי ווינדווס אקס פי על כונן C ולא נגעתי בכונן די. כשאני נכנס ל"מחשב שלי" אז המחשב מציג רק את כונן C ולא את כונן D. מה אפשר לעשות? בדקתי דרך ההתקנה של הווינדווס (אחרי הבוט דוייס בביוס) והדיסק מופיע שם חי ושלם - אך במחשב לא. תודה מראש.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום. קניתי לא מזמן הארד דיסק של 640 גיגה של סמסונג וגיליתי שהוא לא מספיק לי.... אני רוצה לקנות כונן 3.5 2 טרה כי הבנתי שהם יותר אמינים מאשר ה2.5 . הייתי שמח להמלצה עם לינק אם אפשר לגביי כונן מומלץ . ולגביי השאלה האם יש דרך להעתיק 500 גיגה בצורה בטוחה מכונן 2.5 ל3.5 ? קרה לי פעם שהעתקתי סרטים והיה תיקעות ... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by ffetetg,

שלום מחפש מחיר טוב חארד דיסק 3 TB הבנתי שארד דיסק הכי גדול בנפח הוא של היטאצי http://www.hitachigst.com/internal-drives/desktop/deskstar/deskstar-7k3000 מה המחיר הכי טוב שניתן להשיג בישראל ? מצאתי 995 ש"ח , למשהו רעיון אחר ? ( 2 טרה לא טוב לי )

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. לוח P55A-UD3 מעבד I7 2.8GHZ ו8 GB זיכרון כרטיס מסך 4830 אני רוצה לשדרג את המהירות עבודה שלי בפוטושופ בעיקר,,,,,האם 128 יספיקו לי לטובת מערכת הפעלה, פוטושופ ועוד שתיים וחצי תוכנות קלות? האם שדרוג הזכרונות ל16 ג"ב ושדרוג הכרטיס מסך יעזרו ויתרמו גם הם? איזה SSD מומלץ לי לטובת הצרכים שלי? אני עובד עם מצלמה עתירת פיקסלים(D800E) ולכן אני צריך קצת לזרז עניינים בעיבוד בברכה, אורי

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by Black_Citadel,

אני יכול ללהשיג את ההארד דיסק הזה: https://www.tms.co.il/index.php?route=product/product&product_id=19863&search=intel+760p ב330 שקל דרך אינטל (תכנית לעובדים). האם שווה או שעדיף לקחת אחד אחר (addlink/gigabyte/WD/HP/Adata וכו) שגם ככה עולה 350-400? האם יש אופציה אחרת עדיפה nvme m2 של חצי טרה? תודה רבה.

13. קניתי לפני מספר ימים כונן Samsung 840 pro 128GB יש לי לוח אם של ג'יגהבייט: GA-P55A-UD3 הבנתי שהכונן SSD הזה תומך ב SATA 6GB/s אם כך לאיזה חיבור בלוח האם אני צריך לחבר אותו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  14. היי קניתי ערכה כזו : http://www.bigcomputers.co.il/Product.asp?Pid=USB-SATA-IDE&Cat2Cat1ID=5392&Cat2ID=7901&aff=Zap〈=HE האם הספק הנ"ל אמין למתח עבור הדיסק? רוני

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by SoftMaker,

ישנה בעיה מוזרה מאוד בגירסא הזאת של אל ג'י *12 כאשר קניתי אותו היה לי פנטיום 2 333 עכשיו לא יכלתי לצרוב על 12 תמיד זה היה נדפק עכשיו בדקתי אצל הרבה אנשים ובאמת הם יכלו לצרוב רק על 8 כי 12 היה דופק! עכשיו עברתי לפנטיום 4 ואני יכול לצרוב על 12! מבלי שידפוק עכשיו מה שמוזר כאשר קניתי את הצורב לא היה קיים עוד פנטיום 4 אז איך זה יכול להיות? ואם יש אפשרות לסדר את זה אשמח לשמוע למה בן דוד שלי לא יכול לצרוב על 12 ויש לו סלרון 667!

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  16. כפי שצויין בכותרת, מחפש מארז חיצוני לדיסק "3.5 עם תמיכה ב USB3.0 תקציב: עד 200 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 250). הצעות/המלצות יתקבלו בששון...

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by name,

יש לי סקאזי וגם איי די אי במחשב ואני רוצה לקנות הארד דיסק חדש (40 גיגה בערך 7200) והתלבתתי עם יזה יצאיה כדאית יותר ומהירה יותר שפחות תאמץ לי את המחשב ותעביר קבצים מהר יותר בין הכוננים שבתוכה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. שלום, באופן מסורתי אני תמיד מחזיק 2 כוננים פנימיים, אחד קטן למערכת ההפעלה ואחד גדול לאחסון. כמובן כשאחד מתקלקל זה אסון (טוב, לא אסון, יש לי גיבויים, אבל כאב ראש). אז שמעתי על הקסם הזה שנקרא RAID: קונים שני כוננים, כל המידע מוכפל, אם אחד הכוננים מראה סימני גסיסה פשוט מחליפים אותו בחדש באותו נפח (נכון?) וממשיכים כאילו לא קרה כלום. אבל אני לא רוצה לעלות מ-2 כוננים ל-4 (צמד כונני מערכת וצמד כונני אחסון), כי זה סתם יחמם לי את המארז. אני מעדיף להחליף את התצורה כונן מערכת+כונן אחסון בצמד כוננים גדולים, שכל אחד מהם יכיל מחיצה למערכת ומחיצה לאחסון כאשר כונן אחד מגבה את השני ב-RAID. אז צריך צמד כוננים בנפח גדול יותר. הבעיה שנראה לי שכל הכוננים הגדולים (2TB) במחירים שפויים הם איטיים…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. http://www.cable.co.il/sg_product~310180~4~45.htm תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by er0101,

היי, על איזה NAS אתם ממליצים? דרישות: * ניתן לרכוש בארץ בלבד! * מקום ל4 דיסקים קשיחים מינ' 1TB לדיסק. * חיבור Ethernet. * עדיף שיהיה בנוסף ESATA ו/ או USB. * מהירות עבודה טובה (בלי איטיות בגישה לדיסקים) ושאר בעיות. * תמיכה בRAID. * עדיפות למוצר שקט. לא חייב שיגיע עם דיסקים מובנים ועדיף שלא יהיה מאוד יקר.

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. Started by TeAm_HeLLoW,

אהלן חברים, הבעיה שלי היא כזו, יש לי במחשב שני HD שונים אחד 20GB שמיועד ל OS בלבד והשני 80GB שמיועד לתוכנה מסויימת. עד היום השתמשתי בכונן של ה 80GB והכונן השני לא היה מחובר בכלל. עכשיו התקנתי את הכונן השני ביצעתי פירמוט והתקנתי עליו WIN XP כרגע מה שאני מעוניין לעשות זה לפרמט את כונן C אבל אני לא מצליח. מה עליי לעשות ? תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by MeTaLhAmMeR,

אני בטוח ששאלו כאן את השאלה הזאתי אבל אני עדיין מושפע מדעות קדומות... צורב של Lite-on יותר טוב מצורב של Teac?? שאלתי כאן את השאלה הזאתי פעם ורוב האנשים שנראים לי מבינים בחברות של צורבים אמרו לי שלייט און יותר טוב... אבל אני עדיין לא מבין איך זה שצורב של Lite-on יכול להיות יותר טוב מצורב של Teac למרות שהלייט און יותר זול ממנו במאה שקל! אני יודע שכל מה שיקר יותר טוב יותר אבל אני עדיין לא מבין... ואני עדיין מתלבט בין שת'ה הצורבים האלה... מישהו מוכן להסביר לי איך זה שלייט און יותר טוב מטיאק למרות ההבדל במחיר??? ???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום לכולם! ברצוני להתקין מערכת הפעלה פעילה על DOK שאלתי היא: מה המהירות קריאה כתיבה המינימלית שזה מצריך וכן מה המהירות המומלצת ואיזה DOK מומלץ(האם שווה להשקיע בDOK כגון SanDisk Cruzer Extreme) תודה מראש לעונים

24. Started by Uri Avitan,

מצרף תמונה עם מפרט המחשב שלי. מעוניין לצרף MVME של 2 טרה האם זה יתאים לי?: https://www.amazon.com/gp/product/B0BFJWCWXH/ref=sw_img_1?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&th=1 אשמח לדעת מה המגבלה של הלוח....אם קיימת בכלל:) בברכה, אורי

25. Started by amirx19,

שלום, נא המלצתכם לקורא כרטיסים. האם יש טעם היום לקנות קורא כרטיסים עם מגוון רחב של כרטיסים או שכל המכשירים כבר עברו לכרטיסים הקטנים (מיקרו SD כמדומני) ? אין מגבלת תקציב. תודה

דיונים חדשים בפורומים