אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
שלום אני מעוניין לקנות מערכת אחסון מבוססת רשת(NAS) האם תוכלו להמליץ לי על מספר דגמים שיש הכרות איתם מחפש מערכת עם כ 4 כוננים שיעבדו בRAID 5 כמו כן האם ידוע למישהוא היכן ניתן לרכוש את המערכת DROBO אני לא מוצא ספק שמוכר את זה בארץ תודה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כפי שצויין בכותרת, מחפש מארז חיצוני לדיסק "3.5 עם תמיכה ב USB3.0 תקציב: עד 200 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 250). הצעות/המלצות יתקבלו בששון...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה כזו: כל איזו שהיא תקופה אני מגבה את כל החומר על ההארדיסק הפנימי שלי על הארדיסק אחר (גם פנימי). מה שאני עושה זה פשוט מעתיק כל פעם את הכל מחדש. השאלה היא האם יש איזו שהיא תוכנה או משהו כזה, שתסמן איזה קבצים חדשים הוספתי למחשב שלי מזמן הבאק-אפ האחרון ככה שאני אצטרך להוסיף רק אותם, ולא להעתיק כל פעם מחדש את הכל?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לבנות מערך RAID 1 כרגע יש לי RAID 0 אבל עבר זמן מה ואינני מוכן לקחת סיכון על המידע. בכל אופן אני יודע ש RAID 1 זה לא תחליף לגיבוי, אבל אני מאמין שזה יכול להועיל במשהו, הלוח אם שברשותי הוא כדקלמן: Motherboard Name Gigabyte GA-EP45-DS3R אני רוצה להוציא את 2 הכוננים הנוכחיים שיש לי מהמחשב ולקנות 2 כוננים חדשים ולקבוע אותם כ RAID 1 רציתי לדעת איזה כוננים מומלצים נכון להיום, רציתי לדעת אם זה לדוגמא יכול להיות טוב http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=5558 אני רוצה נפח של 1.5TB לפחות. אלא אם כן זה לא רלוונטי? :-\ תודה רבה לכל העוזרים. נתנאל.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
האחד מקסטור DiamondMax Plus D740X שהוא 7200 ו40גיגה והשני גם מקסטור DiamondMax Plus 8 שהוא גם 7200 והוא 30 גיגה אגב השני חדש בשנה יותר עכשיו מאיזה מהם עדיף לעשות מאסטר??? אודה אם תזדרזו לענות לי כי הכול מחכה רק לתשובה שלכם תודה רבה רבה רבה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
באם אני יקח 2 כוננים של 250 GB לדוגמא ויכוון אותם שיהיה להם סה" כ 160 GB 80 +80 GB ויש לשניהם 16 MB קש האם המהירות שלהם תשתפר ??? ( לעומת 2 כוננים של 250 GB ) הודה לבעלי ניסיון
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי יום הולדת בקרוב והדודים רוצים לקנות לי איזשהו חלק למחשב החדש. אז החלטנו על צורב dvd. הסתכלתי על טווח המחירים בksp וראיתי שהמחיר נע בין 400 - 1000 (צורבים פנימיים). ורציתי לשאול מה בדיוק נותן לי צורב dvd? והאם הוא גם קורא dvd? זאת אומרת האם אני יוכל לקחת סרט שיש לי על המחשב שהוא בפורמט avi (ולא משנה איך השגתי אותו), לצרוב אותו בצורב שקניתי ולראות אותו בdvd שלי? וכמובן איזה צורב לקנות... אם מישהו יוכל לענות כאן על חלק מהשאלות אני אשמח מאוד. אני רוצה לדעת מה נותן לי בדיוק צורב dvd. כי אם זה רק אומר שאני אוכל לצרוב על דיסקים ענקיים בשביל לאחסן כל מיני דברים - אי לא רוצה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לעשות RAID1 עם שני דיסקים, אחד של 40 ג'יגה ואחד של 30. שניהם 7200. לא אכפת לי לוותר על ה10 ג'יגה של ה40. איך הSoftware RAID של XP? שווה משהו או שללכת על בקר רגיל? אם אין בעייה עם הסידור הזה, הייתי שמח לשמוע על בקר פשוט בשביל זה, וכמה הוא צריך לעלות. בלמיר אני רואה: כ.בקר ST-LAB IDE ATA133 PCI CARD WITH IDE CABLE 155 שקלים + 19 למשלוח בדואר נשמע לי שווה לכל נפש. מה אתם אומרים?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם, לא מזמן הלך לי הארד-דיסק עם הרבה מידע חשוב, כנראה עקב הפסקות חשמל מרובות. שלחתי אותו בזמנו לטיק-טק ונאמר לי שיש בו תקלה פיזית ודרשו ממני כמעט 5000 לפני מע"מ, זה סכום ענק כמובן. אבל הבעיה היותר חמורה מבחינתי היא שהם לא הבטיחו סיכויי הצלחה כאלו גבוהים (וגרשו תשלום גם עבור כישלון - אבל זה עוד מילא). האם שווה לי לשלוח את הארד-דיסק לחברה misty? להבנתי שתי חברות אלו הן היחידות המתעסקות בזה. למישהו יש ניסיון עם הדברים האלו? תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל - דגם המחשב הוא HP dm4-3055dx אספר בקצרה על הצורך ברכישת דיסק קשיח. המחשב עצמו עם נתונים יחסית טובים אבל הדיסק קשיח עם מהירות 5400 והסבירו לי שזה משפיע מאוד על האיטיות ולא מנצל את הנתונים הטובים שיש לו (הידע הטכני שלי בחומרה לא בשמיים ולכן אני פונה אליכם). דיסק קשיח SSD ישפר משמעותית את המהירות של המחשב? בין אם זה תוכנות של תכנות, אופיס? או שאני צריך דיסק של 7200 עם מהירות טובה או שבכלל זה לא מה שישפר את המהירות של המחשב.. בכל מקרה במידה ודיסק SSD יתן את הפתרון איזה גודל של כונן אני צריך בשביל מערכת ותוכנות, ולא להיות חנוק ומוגבל בנפח.. תודה מראש, אמיר.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, להורים שלי יש משרד קטן של 3 מחשבים. אני מעוניין להתקין להם מערכת גיבוי אוטומטית למשרד. לצורך העניין חיברתי את המחשבים ברשת ביתית (לא היה כלום) וכן יצרתי להם חשבון בחברת אחבון online. כעת אני רוצה לחבר להם דיסק USB חיצוני. אני בעצם מחפש דיסק חיצוני בגודל 500GB אמין עם תוכנת גיבוי אוטומטית ופשוטה (ההורים שלי לא בדיוק טכנולוגים גדולים) שתגבה גם לדיסק וגם online. האופציה השנייה היא להתבסס על תוכנת cobian backup שאני לא ממש מכיר. למישהו יש המלצה לדיסק חיצוני מתאים? המלצה על תוכנה אחרת או על cobian? תודה מראש,
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה נדפק לי ה CDROM אחרי 4 שנים : (סידי מתוצרת Acer :'( ). בקיצור החלטתי לקנות כונן DVD אבל עד 300 ש"ח. כמה אפשרויות: א. Aopen- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_118&products_id=443&advertisor=zap ב. LiteOn- http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=278_457&products_id=1863&advertisor=zap ג. Toshiba- http://www.pchardware.co.il/docs/pd982107752.htm?AffiliateID=zap ד. Benq- http://zap.co.il/fs.asp?PID=14647671&Saletype=0&sog=C-DVD אם למישהו יש עוד המלצות... ;D נ.ב. תעשו טובה אל תשגעו אותי שזה מ פ-נדה! (כנראה שאני לא אקנה משם, סתם הבאתי לשם לינק).
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צריך המלצה לדיסק און קי 16GB מיועד להעברת סרטים ולחיבור ל DVD כדי להציג דרכו סרטים. אשמח לקבל משהו משתלם, ואם אפשר אז שיהיה מפה: (לא חייב) http://www.ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksprishonlezion תודה!
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני רוצה להעביר דיסק קשיח של 40GB מהמחשב הישן למחשב שיש עליו קשיח אחד של 160GB ואין לי RAID בלוח (נדמה לי..) הלוח D102GGC2 intel grand county 2.... האתר http://www.intel.com/products/motherboard/D102GGC2/index.htm אז רציתי לדעת אם אני יכול פשוט לחבר את ה דיסק של ה 80GB בלי שום RAID פשוא שיהיה עוד מקום אחסון, ומה אני צריך לעשות בשביל זה.. שיהיה על שני הדיסקים הקשיחים מערכת הפעלה מותקנת , וכו'...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חברים. רכשתי בבלאק פריידי SSD של סמסונג מדגם 840. אני רוצה להתקין אותו ככונן ראשי במחשב ועליו להתקין ווינדוס 8. לא יצא לי להתעסק עם SSD בעבר, האם יש דברים מיוחדים שצריך לדעת? עידכוני FIRMWARE מיוחדים? הפעלה של אופציה מיוחדת בביוס? או שפשוט מחברים כמו דיסק קשיח מכני ותו לא?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם,המש אתמול, כנראה שקרס לי הדיסק המגנטי שמכיל את רוב המידע, אבל לא את מערכת ההפעלה והתוכנות (שיושבות על דיסק אחר). אני מחפש תחליף ראוי וכלכלי להחליף את הדיסק. לא מדובר במחשב חדש ו/או צורך בביצועים עילאיים ולכן אני יכול להסתפק בדיסק שיהיה זול ביחס לנפח/אמינות וכיו"ב. צרכים: לפחות 2TB סוג עבודה: אחסון קבצים, בעיקר מסמכים אופיס וגרפיקה, המון-המון (באופן רצוף) פעילות I/O לצורך גיבויים (הכונן מועסק בגיבוי רציף לדיסק חיצוני וגם לשירותי גיבוי ענן במקביל). זול יחסית SSD/HDD - עד עכשיו עבדתי עם דיסקים מגנטים כדיסקים משניים, לדעתי העובדה הזאת דפקה את הכונן הנוכחי (ראו מטה); אבל אני לא מומחה, אז יכול להיות שעדיף לקחת מכא…
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש למחשב. שמעתי שיש כזה דבר שנקרא LDA או משהו בסגנון. רציתי לדעת האם אני יכול לחבר נניח כונן 80/100/120 GB ומעלה למחשב על מערכת הפעלה WIN XP PRO . אם כן, יופי!!!!! דרך אגב. מה הדרישות מערכת של מחשב מבוסס פנטיום 2?(האם יכול לקבל 19GB)? בברכה ותודה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש צורך באחד כזה שיעבוד בצורה חלקה במעבר בין PC לMAC קראתי על סייגייט FLEX החדשים שיש בהם תאימות מובנת לזה (ופיצ'רים מגניבים כמו דוק מתחלף במידת הצורך לUSB 3 וכאלה) אבל המבחר שלהם מצומצם בארץ ויקר יחסית לדגמים הקודמים המלצות? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש אולי מקומות מומלצים? מה צריך לשים לב שקונים דיסקים כאלו? האם יש הבדל בין DVD-R DL לבין DVD+R DL? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן ה-SM951 של הענקית הקוריאנית, שכבר הוכיח כי הוא יודע לנצל את מלוא יכולות ממשק ה-M.2 הטרי, מתחיל לצוץ בחנויות ברשת גם מחוץ למערכות מורכבות - אבל זול זה לא יהיה לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%9f-%d7%94-m-2-ssd-%d7%94%d7%9e%d7%aa%d7%a7%d7%93%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-%d7%a1%d7%9e%d7%a1%d7%95%d7%a0%d7%92-%d7%96%d7%9e%d7%99%d7%9f-%d7%9b%d7%a2%d7%aa-%d7%92%d7%9d-%d7%9c%d7%a8/
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מה זה RAID מה זה אומר ??אני יודע שזה קשור ל HD אבל מה זה עושה...זה משפר משהו ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-