עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, אשמח להמלצותכם בנושא. אני מחפש לקנות דיסק נייד USB אם חשמל. אמין ואיכותי ובמחיר סביר. שימושים עיקריים: גיבוי קבצים ואחסון מידע. מחפש דגמים מוממלצים. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by mtn9,

שלום הזמנתי לפני כמה ימים מחשב עם הדיסק Western Digital 5000AAKS, אך להפתעתי קיבלתי את המחשב עם הדיסק Western Digital 5000AADS. מה אתם אומרים יצאתי מקופח או מרווח? מה ההבדל בין הדיסקים? לפי הנתונים היבשים שאני רואה לAADS יש 32MB זיכרון מטמון ולAAKS יש 16MB זיכרון מטמון, וגם הAADS הוא מגרסת ה"Green" ולפי מה שאני יודע הAAKS לא. אשמח לתשובות חברה. תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. כרגע יש לי את הCRUCIAL M400 האם יש הבדלים ביצועים בינו לבין הסמסונג חוץ מנפח יותר גדול? (יש לי את ה128 גיגה של CRUCIAL רוצה להחליף ל250 GB של סמסונג) בתודה גל

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. יש לי SAMSUNG HD204UI שקניתי לא מזמן ה SPIN TIME שלו 56 אחוז בשאר הוא בסדר הוא ירד ל 0 ומערכת ביקשה שנעשה גיבוי עשיתי ריסט למחשב וזה חזר ל 56 יש סיבה לדאגה? האם כדאי להתחיל לגבות ולממש את האחריות? האם SAMSUNG לא חברה אמינה ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by YohaiM,

שלום לחברי הפורום! קניתי לפני כחודשיים מארז של 50 דיסקים רגילים לצריבה מבית Verbatim. הדיסקים הם מסוג Datalife Plus. הם מיוצרים בסין. לעומתם יש את ה-Datalife המיוצרים ביפן. אני חושב שאני עדיין יכול להחליף אותם,כי אני מכיר אנשים בחנות,וכן האריזה סגורה. השאלה כאן היא האם,למרות שמייצרים אותם בסין,יש ל-Datalife Plus שכבת הגנה יותר טובה? אני שואל כי יש כאלה שממליצים על Datalife Plus,ויש כאלה שממליצים על Datalife. בתודה מראש, יוחאי.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by tamos,

כותרת ^^ מה האפשרויות שנתונות בפני?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. Started by -Sky_Lord-,

היי, כרגע יש לי דיסק אחד של 80GB (ATA133), כבר הופך להיות לי מאוד צפוף ואני רוצה להוסיף עוד אחד. הלוח אם שלי תומך בSATA אז החלטתי ללכת על זה, למרות שאין הבדל בביצועים. בכל מקרה השאלה שלי זה האם דיסק של SATA2 יעבוד על הלוח אם שלי (בתור SATA רגיל כמובן, כי הוא לא תומך בSATA 2) והאם NRG יכול לעבוד בSATA? כמו כן האם NRG באמת משפר ביצועים ושווה את התוספת הקטנה במחיר. גם המלצה לדיסק קשיח תתקבל בברכה... אני רוצה 120 או 160 GB תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. כפי שצויין בכותרת, מחפש מארז חיצוני לדיסק "3.5 עם תמיכה ב USB3.0 תקציב: עד 200 ש"ח (אפשרות לחריגה עד 250). הצעות/המלצות יתקבלו בששון...

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. אני מנסה לפרמט וזה מה שהוא רושם לי lnsufficient memory למה יש לי 512 זיכרון DDR לוח אם ABIT NF7 AMD 2500

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by Red-AnGel,

שלום אני רוצה לקנות הארדיסק SATA, 80GB אני רוצה לדעת איזה חברה הכי כדאי לי לקחת ? עם איזו חברה היו פחות בעיות? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by Fir3DragoN,

אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש של 1000GB ואני רוצה שהוא יהיה כמה שיותר מהיר, למסגרת המחיר. אני מוכן לשלם עליו 600 ש"ח, ואני מעדיף שהוא יתמוך בSATA3, במהירות של 7200 RPM עכשיו אני יודע שהמחירים עלו עקב השיטפונות בתילאנד, אבל אני רואה שיש הרבה דיסקים קשיחים דומים אבל שונים, מצאתי תדיסק קשיח שהכי משתלם לדעתי, מאייבורי, דיסק קשיח של SEAGATE מפרט: קוד דגם Model ST3000524AS נפח Capacity 1000GB חיבור SATA3 Interface 6Gb/s זכרון מטמון Cache 32MB מהירות Spin Speed 7200rpm אריזה Packing OEM עכשיו אני יודע שבאתר של SEAGATE יש דגם דומה רק שיש לו 64 זיכרון מטמון, האם זה חשוב? זה הבדל משמעותי ל1000GB? האם SATA 3 משמעותי לעומת SATA2? והאם אריזה של OEM אומר שזה יגיע ללא …

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Tzion,

אחד מהשיקולים שלי לבחירת הלוח זה הבקר רייד שיש בו, אבל חשבתי האם אני בכלל ישתמש בו?? מה שאני מתכוון לחבר זה CD-ROM *52 וכונן דיסק קשיח במהירות ATA100 בעתיד אני אולי אוסיף כונן DVD וגם כנראה שמידי פעם אני אחבר הארד דיסק של חבר להעביר קבצים אבל זאת לא צריכה להיות בעיה... אז השאלה שלי היא: *מה המהירות של הCD-ROM ומה המהירות של כונן DVD? מהירות ATA האם אני אוכל לחבר את שניהם על אותו סלוט, בלי שאחד יאט את השני?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by night man,

אז קניתי דיסק קשיח חדש 80GB עם ה8MB באפר הכל טוב ויפה.... שמח וטוב לב אני מתקין עליו איכס פי ועכשיו אני רואה שהגודל שלו הוא 74.5 ג'יגה מישהו יכול להסביר? אולי עשיתי משהו לא בסדר? איך אני יכול לסדר את זה? תודה. נ.ב דיסק קשיח בן יומיים.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by Vatos-Locos,

kit\bulk\box מה ההבדלים בניהם ולמה המחיר שונה? ועל איזה צורב אתם ממליצים ? (כולם קוראים וכותבים 52, שיכתוב קצת שונה אבל לא מעניין אותי..) LG - KIT - 220 NIS LITE-ON - BULK - 220 NIS LITE-ON - BOX - 240 NIS TEAC - BULK - 260 NIS ASUS - BULK - 230 NIS ASUS - BOX - 250 NIS אני יודע ש LG הכי נמכרים וגם נחשבים לטובים ואמינים אז למה לי לשלם 250 שקל על צורב במקום 220? נכון כזה כולה 30 שקל מעאפנים.. אבל מה ההבדלים בין החברות, והחבילות תודה.

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ~Zeus~,

האם SATA 2 הוא שיפור של SATA? האם SATA 2 זה הארד דיסק בכלל? ומה ההבדלים בין SATA לSATA 2? אשמח אם תעזרו לי!

16. Started by pwntigo,

שלום, קניתי דיסק קשיח חדש עם 1GB והקודם 512 וגם איטי יותר. האם אפשר לשכפל את כל המידע מהישן לחדש בלי פגיעה בביצועים? או עדיף לעשות התקנה מחדש של חלונות ולהעתיק רק דברים שחשובים כמו מוזיקה, תמונות וכו... ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by beast_master,

יש לי צורב סקאזי ואני רוצה לצרוב על דיסקים של 900 ניסיתי כמה שיטות שאמרו לי ולא הצלחתי בשום שיטה משהו יכול להתנדב ולהסביר לי?

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. הזמנתי לפני כמה ימים כונן קשיח: Seagate Barracuda 7200.14 1TB ST1000DM003 וכונן - Intel SSD 120G Sandforce התקשרו מהחנות ואמרו שהכונן "מיושן" ולכן הוא לא במלאי יותר. כששאלתי על ה M4, הם ענו שגם הוא מיושן. בנתיים ביטלתי את ההזמנה, ואמרתי להם שאני יברר. האם תוכלו להמליץ לי על חבילה שתכלול כונן SSD עדכני (120GB) וכונן איכסון 1TB אמינים, כשביחד לא יעברו את ה 1000 ש"ח ? הכונן הגדול ישמש לאכסון קבצים גדולים (סרטים, שירים, משחקים, תוכנות) . כונן ה SSD ישמש להתקנות של המערכת ולמשחקים. לוח האם שלי בעל חיבור SATA. (לא SATA2 או SATA3)

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by L1ron,

שלום, אני צריך עזרה בחיבור הארדיסק מפלטפורמת הDATA .. כיצד לחבר את כבלי הDATA באיזה צורה ? הינה תמונות: זו הכניסה בלוח אם http://img24.imageshack.us/img24/3834/p1010029lm.jpg אלה החיבורים http://img7.imageshack.us/img7/4004/p1010030yq.jpg מה שאני צריך זה הסבר שיהיה עם אפשר בצורה הזו: דוגמא: כחול -ללוח אם ירוק -לצורב אפור-להארד דיסק מקווה שהבנתם .. תודה מראש !

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by bneli,

מקווה שכתבתי את הנושא במקום הנכון אם לא תעבירו. קניתי דיסקים של רייטק שחורים כאלה שניראים כמו תקליט(עם ציפוי כזה עבה יפה) עכשיו כמובן שטוש שחור לא רואים וכנל גם צבעים אחרים אז אני מחפש טוש שיהיה מתאים למשימה בצבע לבן ראיתי את הטוש הזה של חברת Sharpie על בסיס שמן http://www.ebay.com/itm/Sharpie-Oil-Based-Extra-Fine-White-Paint-Markers-30515-/251008215641?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item3a71416a59 האם הוא מתאים למשימה ? או שיפגום בדיסק /ימיס אותו?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by avi215,

מבקש המלצות לקופסה חיצונית לדיסק 2.5 מסוג EIDE לחיבור באמצעות USB .

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. שלום , האם רמקולים כל רמקולים שהם פוגעים בדיסק הקשיח? והאם רמקולים בתצורה 2.0 ספיציפית פוגעים? לי יש רמקולים גדולים של מערכת סטריאו מחוברים למחשב , האם הם פוגעים בדיסק הקשיח? האם יש מרחק מסויים שזה כבר לא משפיע??

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. זה SUMSUNG 840 PRO 256GB: כפי שאתם רואים המהירות קריאה בסדר בתוכנה של סמסונג, אבל בשאר המבחנים המהירות נמוכה. ב-AS SSD כל התוצאות נראות לי נמוכות, דעתכם???

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני מארגן לעצמי ספריית סרטים ניידת עם 4 טרה ובשביל זה אני צריך 2 דיסקים פנימיים עם פליטת חום נמוכה ככל שניתן, בגלל שבאקסטרימר אין איוורור מאולץ, אלא רק פאסיבי עם המסגרת החיצונית, מה לא ממש תורם לחיים ארוכים לדיסקים. תקציב לא רלוונטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מהירויות העברה של עד פי 3 מכונני SATA במחיר התחלתי של 50 דולר לכתבה

דיונים חדשים בפורומים