אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול כיביתי תמחשב כשהיה כונן,בבוקר קמתי הדלקתי ופתאום חסר כונן "D" מה זה לעזעזל??!?!? תודה רבה רבה!!!!
-
- 1 תגובה
- 852 צפיות
-
-
אני מחפש nas לשני דיסקים עמ לשמור את התמונות עם רמה מוגברת של שרידות. לא מחפש פתרונות ענן. ענן זה כבר פאסה ולא מאובטח כידוע... מישהו פה יש לו ניסיון חיובי ? הסתכלתי על אלה של לנובו אבל מחבר שלי הבנתי שהקופסא מתה אחרי שנה וחצי. אלה למעשה מארזים של iomega שלא נתמכים יותר. ראיתי סרטון על qnap , אבל מעניין אם למישהו יש ניסיון. ראיתי גם פתרונות של סמסונג mycloud אבל זה לא נראה רציני . מישהו המליץ לי על אלה של dell .
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
ניתקתי את ההרד-דיסקים של RAID0 און בורד של GIGABYTE כשהחזרתי אותם החזרתי אחד מהם לשקע SATA שאינו RAID מאז, הוא אינו מזהה את ההרד-דיסק הזה כחלק מהמערך מה עושים? יש תוכנה שמשחזרת את ההגדרות RAID ואז אפשר להחזיר אותם למקום?
-
- 3 תגובות
- 810 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכה את המוצרים הבאים, אשמח לשמוע חוות דעתכם על המוצר (מומלץ, לא מומלץ, להתרחק מהחברה, כדאיות וכו') : 1. DISK ON KEY של חברת PQI, דגם "COOL DRIVE" בנפח של 128 מגה = 170 ש"ח. 2. מישהו בחן עבורי גם אפשרות של DISK ON KEY + MP3 PLAYER + טייפ מנהלים (הקלטה) שיכול להיות שימושי עבורי, נתקלתי במוצר הבא : MP3 Digital Player שנראה כמו Disk On Key לכל דבר (וגם משמש כמובן ככזה) עם מסך LCD עליו. כלומר, 128 מגה שיכולים לשמש כ DISK ON KEY רגיל במהירות 1 / שמירת MP3 ושמיעתם / טייפ מנהלים - כלומר, הקלטה. המחיר הוא 350 ש"ח. הבעיה היא שלא צויין בשום מקום את שם החברה המייצרת, המוכר טען שזה של Egoteche, אך לא צויין בשום מקום. הבנתי שבמוצר כזה אין חלקים נעים, לכן אם המטרה שלי היא לשים…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, הייתי לא מזמן אצל חבר משפחה בשביל לסדר לו תקלה במחשב. אחרי שסיימתי לטפל בתקלה עשיתי הפעלה מחדש בשביל שהכל יושלם/יסתדר. בעת ההפעלה המחשב הכונן הקשיח עשה כמה רעשים קטנים הדומים לצפצופים או נקישות של מספר פעמים ואז הפסיק. ברור לי שכאשר הכונן הקשיח משמיע רעשים זה אומר שמשהו לא בסדר ואמור להדליק נורת אזהרה. המחשב ישן, לא חדש, יש לו ותק של הרבה שנים, לא ידוע כמה אבל אני חושב 8. (לא לחפור על להחליף רכיבים או לקנות חדש) אני מעוניין לדעת מה זה אומר, ומה אתה חושבים.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
הי יש לי כונן חיצוני. הבעיה היא שכאשר אני מחבר אותו (כשהמחשב מכובה) ואז מדליק את המחשב , הוינדוס לא עולה לי. הוא נתקע על המסך שאומר לי בשבלי הגדרות לביוס לחץ F8 וכו... מה עושים? ניסיתי לשחק קצת בביוס אבל לא הצלחתי.
-
- 2 תגובות
- 760 צפיות
-
-
בעת פירמוט מה קובע את תצוגת סוג הפורמט (NTFS או FAT32) הHD או הלוח? יש פורמטים (מהדיסק של XP) שרואים רק פרמוט מהיר או איטי של NTFS ויש כאלה גם עם NTFS מהיר ואיטי וגם FAT32 מהיר ואיטי מה קובע את התצוגה הHD או הלוח ?
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש עם חלונות 7 פרו שפה עברית 64 ביט. בשביל משחקים חזקים וכבדים ותוכנות גרפיקה. לפני שאקנה מחשב חדש. רוצה לדעת עצות מימכם. האם כדאי ליקנות עכשיו SSD 500GB מהיר או לחכות ולא ליקנות מחשב חדש? הייתי רוצה שיעבוד דיסק קשיח הכי מהיר וחזק לחלונות 7. אני לא אוהב דיסק קשיח חדש רגיל כי הוא מאוד איטית בחלונות 7 עובד לאט מאוד. מה דעתכם לא ליקנות מחשב חדש וגם לחכות לדיסק קשיח מהיר? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
האם ניתן וכיצד לצרוב בצורב DVD סרט ולהדביק לו אכשיהו תרגום ללא צריבתו על הסרט עצמו אלא דרך הדבקה המניו
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-
-
-
הי! סליחה על השאלה הקצת אידוטית אבל אני לא רוצה לעשות טעויות. יש לי חבר שיש לו לוח אם שיש בו רק כניסת ATA 133 אחת ואחת ל- Floppy. יש לו לוח אם די חידש של ASUS עם PCI-E. עכשיו יש לו הרדיסק אחד S-ATA עוד אחד ATA 133 ועוד 2 כוננים אופטים (DVD+CD-ROM). מכיוון שאי אפשר להוסיף את אחד הכוננים האופטים (אין עוד חריץ), חשבתי אולי על לקנות בקר PCI שאליו יוכל להתחבר הכונן האופטי. בדקתי וראיתי את זה - http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=1960 זה יתאים? זה טוב? אולי אתם מכירים מוצר טוב יותר ותוכלו להמליץ לי עליו. תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי לוח אם מסוג Biostar G31-M7 TE ורציתי לעשות RAID 0 הבעיה שאין לי כניסת RAID מה שמחייב אותי לקנות בקר שיתחבר ל PCI שאלתי היא איזה בקר כדאי לי לקנות? בנוסף יש לי בעיה שיש לי כרטיס מסך שמתחבר לי ליציאת AGP והמאוורר שלו דיי חוסם את הכניסות ל PCI השאלה אם יש מה לעשות עם זה או שפשוט לקנות לוח אם חדש... לוח אם חדש יחייב אותי לקנות עם התאמה למעבד שלי שהוא E7500 כך שאני סתם יוציא מחיר גבוה בלי אפשרות להשתדרג בעתיד למעבדי I COR 5?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
-
צריך אם 2 SATA , אבל אם יש בקר משתלם בעל 4 תמליצו צריך שהבקר יהיה תואם ל - דיסק קשיח של WD6401AALS או ל - Hitachi LA360 תודה
-
- 3 תגובות
- 864 צפיות
-
-
סופ"ש נעים לכולם :-) הזמנתי לי מחשב חדש עם Z77. חבר שלי עם אותו לוח אם עשה RAID 0 לשני כונני הSSD שלו וקיבל ביצועים פנומינליים של 1GB לשנייה, וכמובן הWINDOWS עולה תוך 7 שניות. אני מתכוון לעשות בדיוק את אותה פעולה. ופה נכנס האבל.... אבל במחשב הנוכחי יש לי 2 כונני 500GB שעובדים היום בRAID 0, הייתי רוצה ליצור שוב את אותו מצב שהם יעבדו בRAID 0. אבל - אני בטוח שאם אני אעשה שני מערכים של RAID 0 באותו בקר "מסכן" הביצועים יפגעו. חשבתי לעצמי - אולי כדאי שאני אקנה בקר PCI-E ואשתמש בו לכוננים המכניים. יש טעם ?
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום.ראיתי בלוח יד שניה באתר שלנו שני כונני 15K RPM במחיר דיי טוב של סיגייט.אבל ממשק החיבור של הוא SAS ולא סאטה. מבדיקה שעשיתי בשביל הרפטורים שלי ראיתי בקרים ב 2000 שקל... האם יש מחירים יותר שפויים ותמורת מחיר נורמלית בפחות??
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש כרטיס SAS שאני יכול להוסיף למחשב כדי לחבר דיסקים של SAS ? תודה ...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה כמו בכותרת ועוד במחיר שפוי.
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
בלוח שיש לי היום אין תמיכה להרדיסקים SATA (מהסיבה הפשוטה שכשקניתי אותו לפני כמה שנים, התוספת לתמיכה ב-SATA הייתה דיי גדולה). היום אני חושב על הגדלת נפח הדיסקים שלי ואני מתלבט בין לקנות עוד 120GB (בנוסף ל120 שכבר יש לי ול-120 החיצוני) רגיל או SATA. הבעיה: אם אני קונה SATA אז אני צריך לקנות גם בקר והשאלה שלי היא: האם משתלם להוסיף בקר כזה בשביל עוד דיסק או שכדאי לוותר ולדחוף עוד 120 רגיל ודי. שאלה נוספת - הבנתי שיש קצת סיפור עם דיסקים שגדולים מ120 ג'יגה (160 וכאלה) - מישהו יכול לפרט בנושא? ד"א - המפרט המלא בחתימה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בן דוד שלי היקר בעל מערכת I7 920 ולוח אם X58. והוא מאוד רוצה כונן SSD במהירות של 500MBs אבל הלוח אם שלו לא תומך בSATA 6Gb - וכידוע לוחות X58 לא זולים ככה שהוא לא ממהר להחליף אותו מישהו מכיר בקר מומלץ ?
-
- 20 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לבצע מערך RAID 0 עם 2 הארדיסקים זהים כרגע הלוח אם שלי הוא ABIT IB9 , שאינו תומך בRAID חשבתי לקנות בקר RAID, שעולה בסביבות 100 ש"ח ואיתו לעשות מערך RAID 0 אין לי ניסיון בנושא, ואף פעם לא ראיתי או התקנתי RAID אז יש לי 2 שאלות 1. האם הבקרים הללו שווים בינהם מבחינת ביצועים, או שיש דגשים שאני צריך לשים לב אליהם? 2. האם צפויות להיות בעיות מוכרות עם הבקרים הללו? או שהם מתפקדים זהה לבקרים סטנדרטים שנמכרים עם הלוח אם?
-
- 2 תגובות
- 897 צפיות
-
-
כיום במחשב יש לי המון כוננים ואני צריך כנראה להוסיף : מותקן : 2 כונני SSD 128GB ברייד0 למערכת הפעלה . 2 כונני 6TB ברייד 1 לעבודה וגיבוי . 2 כונני 2TB JBOD לשאר הדברים 1 כונן DVD מנותק כי נגמרו החיבורים ללוח אם. אני צריך המלצה לבקר SATA ל PCI-E שיתן לי עבודה ללא תקלות.. מה אומרים?
-
- 0 תגובות
- 967 צפיות
- 1 follower
-
-
היי אנשים ,יש ברשותי בקר SATA של adaptec מסדרת 2940 ,וכבל RAID SATA עם terminator . רציתי לדעת ,העם הוא שווה משהוא מבחינה כספית ? ראתי בזאף שזה דברים לא זולים ,יש מצב הוא באמת שווה משהוא ? פשוט קיבלתי אותו מחבר ואין לי ממש מה לעשות איתו ,אני לא מתעסק בציוד שרתים ,אבל מתעניין . תודה .ויום טוב .
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-