אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
תרשמו איזה כונן יש לכם ואת דעתכם עליו. יש לי כרגע WD מבחינת אמינות אני מרוצה מאוד.
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…
-
- 7 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לשאול כמה שאלות מזה PIO MOD UDMA זה כינוי להתקני IDE ? מה ההבדל בין הגרסאות השונות של הUDMA , מהירות ? מזה DMA ? תודה לכולם
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה במחשב הוא אומר שכל הזמן נמחקים לו קיבצי מערכת מהמחשב זה יכול להיות??? יש לו HD של MAXTOR 200GB SATA II 7200RPM נ.ב אני כל הזמן אומר לו שזה וירוסים כי האנטי וירוס שלו לא פועל הוא לא מאמין לי אז אני רוצה לשמוע דעת מומחים בעניין!! תודה
-
- 2 תגובות
- 616 צפיות
-
-
:'( אני ממט טמבל אבל החלפתי מחשב והסתכבתי עם הRAID כי זה עניין חדש בשבילי והסתבכתי ומחקתי את הפארטישן של ההארדיסק הישן שלי ומחקתי איזה 40 ג'יגה של מוזיקה ועוד כמה דברים מאד חשובים....יווו איך אני אמור לשרוד עכשיו זה הדבר הכי מבאס שיכול לקרות :'(
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
אני גם צריכה כונן פנימי 1000 GB - גם עד 700 ש"ח תודה
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי ממש לא מזמן Kingston DataTraveler 200 של 64GB (אפשר לראות אותו כאן - http://www.kingston.com/flash/dt200.asp). כל הזמן הוא עבד בלי שום בעיה, ביומיים האחרונים אחרי שניסיתי להכנס לאחת התיקיות גיליתי שהיא לא תקינה. היתה מלאה בג'יבריש ולא יכולתי להיכנס לשום דבר. כשניסיתי להפעיל את אחת הקבצים או התיקיות הוא היה מודיע לי "אקסס דינייד". כנ"ל גם אם ניסיתי למחוק. באותו רגע גיליתי שישנה עוד תיקיה עם אותה בעיה (בשתי התיקיות האלה עבדתי באותו הזמן..). בשניה הופיע קובץ בשם BM שגם אותו לא היה אפשר למחוק/לשנות. בXP המכשיר לא רצה לאתחל. כשבחרתי ב"מאפניים" ואז אתחול היו חסרים לי אופציות. הנה תמונה עם הסבר - * ה - FileSystem היה ריק. ולא היה אפשרות לבחור בשום דבר…
-
- 21 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי שהלך לי 3T חיצוני עם ספרייה יפהפיה של סרטים+סדרות וכמו כן גם ג'יגהבייטים של תמונות ורשימת ההשמעה בת ה700 שירים שלי, החלטתי לקחת את העסק של הגיבוי ממש ברצינות. כרגע אני חייל אז אני לא יכול להיכנס בזה בכל הכח אבל אני רוצה לקנות כונן 4T חזק וכשאשתחרר לעשות לו RAID1 בשרת NAS עם כונן זהה. שוב - לקנות כונן אחד פנימי למחשב לבינתיים ולהשתמש בו כשנה ואח"כ להוסיף את השרת ואת הדיסק השני. בו-בזמן ירוץ על המחשב SSD. סיכוי ממש טוב שארצה לעשות RAID0 לשני SSDים כבר בעתיד הקרוב. בגלל שאני לא מבין בתחום בכלל עלו לי כמה שאלות: א. אם על הכונן יש מידע ואז אני עושה לו RAID, אין צורך למחוק את הנתונים. נכון? ב. לביצועים מיטביים, חובה שהדגם של הכוננים יהיה זהה? נפח זהה יספיק? ג. אז איזה כונן…
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
יש לי דיסק DVD שנצרב בצורב לא של מחשב אלא חיצוני ישירות ממצלמה דיגיטלית והמדיה היא +DVD. במחשב אני לא מצליח לקרוא את הדיסק והמחשב מראה לי את ה-DVD כאילו הוא ריק למרות שב-DVD רגיל המחובר לטלויזיה אני רואה אותו. הצעות בבקשה
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
האם מישהו יכול בבקשה להסביר לי אחת ולתמיד מהם ההבדלים בין : dvd+r ל dvd-r
-
- 4 תגובות
- 584 צפיות
-
-
שלום, מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי להעביר את HD מהמחשב הישן שלי (הארד דיסק 20 GB של IBM) למחשב הנוכחי שלי שיש בו HD 80 GB במהירות 7200 של HITACHI. אני לא כל כך מבין בכל הנושא הזה אז רציתי לשאול אתכם האם תהיה פגיעה בביצועים. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
מחפש לרכוש Disk on Key בנפח 2GB : 1. ראיתי שמוכרים באופיס דיפו Disk On Key בנפח כזה, של חברת Verbatim, במחיר 300 ש"ח, האם זו חברה טובה ? 2. מה אתם אומרים על הדגם SanDisk Cruzer Micro ? 3. אשמח קבל המלצה 4. חשוב : במידה ואני מעונין להגן על הנתונים שאני מעתיק ל Disk On Key, כלומר, אם הוא יאבד לי, שלא יוכלו לגשת לקבצים המאוחבנים עליו, מה האפשרויות שיש לי ? האם זה תלוי בדגם הדיסק ? תודה ושבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 583 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות הרדדיסק חדש וחשוב לי שהוא יהיה שקט במיוחד בדקתי את seagate maxtor ו westerndigital הכי שקט היה ה seagate - 25db ב idle ... יש משהו יותר שקט?
-
- 1 תגובה
- 701 צפיות
-
-
זה צריך לעלות 550 ש"ח לכל היותר. ולא פי 3 (הכי נמוך) כמו בארץ. בארה"ב זה עולה פחות מ-550 ש"ח אבל אני מוסיף מיסים+רווח למוכר.
-
- 3 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום אני גולש לפעמים בפורום פה וראיתי שיש משהו שנקרא כונן SSD שהוא יותר מהיר מכונן רגיל(לפי מה שהבנתי...) ובאמת, ברוב המשחקים החברים שלי טוענים יותר מהר מימני אז החלטתי שאני רוצה אחד כזה שיכול להכיל 3-4 משחקים (Battlefield,COD,Assasian Creed) אפשר הצעות ?? (אם צריך מפרט של המחשב תגידו, אני יביא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה לצרוב שירי mp3 ל Audio CD בנרו או בכל תוכנת צריבה אחרת, זה אומר לי: The file below is not a format supported for burning העניין שעד עכשיו תמיד צרבתי שירי MP3 לדיסק אודיו, פשוט הקיבולת של הדיסק הייתה רק 19 שירים בערך. עכשיו אני לא יכול לצרוב בכלל. מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
על מי מהם אפשר לנהל קבצים יותר גדולים (יותר מ4 ג'יגה כמדומני)? תודה. עריכה:אגב,אם אני מתקין ווינדוס לא כדאי להתקין על C (קבצי מערכת) את NTFS ועל D (בעל הקבצים הגדולים,נראה לי) FAT?אפשר בכלל לעשות את זה?
-
- 6 תגובות
- 869 צפיות
-
-
http://www.sata-io.org/namingguidelines.asp אולי זה יעשה קצת סדר.
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
ראיתי שמישהו פתח לפני פוסט.רציתי בכל זאת להתייעץ. האם הכונן הקשיח הזה מומלץ יותר מהדגם הישן יותר HD203WI? ראיתי ב- newegg כ-30 ביקורות טובות והוא די חדש. לפי המפרט נתונים שלו, עד כמה הוא שונה מהדגם הישן יותר? חדשו בו משהו? לדעתכם העתיד שהוא צופן הוא איכותי?תודה.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי דיסק של חברת hitachi . לפני כמה ימיים המחשב נתקע ומאז לא עלה יותר , בהתחלה לא הבנתי מאיפה הבעיה כי המחשב נתקע על הטעינה של dell כלומר עוד בשלבי אתחול הbios. רק כאשר הוצאתי את הדיסק המחשב עולה, לצערי הדיסק לא מגיב לי, אני ממש אשמח אם למישהו יש דיסק דומה . כי אני חושב שאם החליף את הבורד של הדיסק אני אצליח להוציא את החומר שיש לי. אני אנסה לתת כמה שיותר פרטים , 500 gb 2.5 אינץ 7200 rpm בן 6 בערך נקנה יחד עם מחשב של dell n3010 בברכה, אבנר סיבוני
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ומחפש ואני לא מוצא, אולי אין דבר כזה דיסק קשיח שמתחבר לטלוייזיה. מה אני רוצה לעשות? אני רוצה להוריד לדיסק קשיח סרטים ואחרי זה אני רוצה לראות אותם בטלוייזיה יש כזה דבר?
-
- 6 תגובות
- 749 צפיות
-
-
היי, כונן היטאצ'י שכנראה החליט להפסיק לתפקד לא עולה במחשב וגם מחשב חיצוני לא מזהה אותו. יש איזושהי אפשרות לגבות את המידע שעליו איכשהו? שמעתי משהו עם בקר חיצוני...? אשמח לעזרה.
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק מאוד ישן SEAGATE 40 GB ATA IV כתוב עליו ULTRA ATA דגם ST340016A זה הקישור ל חוברת שלו http://www.seagate.com/support/disc/manuals/ata/100129212b.pdf היו לי עליו כמה מסמכים חשובים שאני רוצה לגבות איזה מארז זול עם יציאת USB 2.0 מתאים לו ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
מה גירסת הקשוחה הכי מעודכנת לצורב Teac מדגם CD-W540E כרגע יש לי את הקשוחה: 1.0K האם היא הכי מעודכנת ? תודה
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-