עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מחפש עכשיו קשיח בעלות של עד 400ש"ח... קראתי מעט בפורום הזה והבנתי שהדגמים של WD 640GB מומלצים והם משתלמים מאוד. נכנסתי לKSP (למרות שאני ממש לא אוהב אותם בגלל השירות הזוועתי... אבל לא נורא כי זה רק דיסק קשיח...) וראיתי שני דגמים של WD עם 640GB אחד עם 32 ואחד עם 16 שעלו 380ש"ח ו-320ש"ח (בהתאמה). (כמובן שה-32 יותר טוב..) השאלה היא האם שווה התוספת של ה-60ש"ח? עריכה: אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי למה משמש הזיכרון הדיסקים קשיחים... ככה אני גם יוכל להבין למה יותר יותר טוב... תודה! תודה רבה לכל העונים!!! :xyxthumbs:

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  2. היי קראתי איפשהוא שלכונני SSD יש קושי בשמירת נתונים במקרה של הפסקות חשמל. בניגוד לדיסקים, הפסקת חשמל או נפילת חשמל עלולה להביא למחיקת תוכן הכונן כולו. זה נכון?

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אני רוצה להחליף HDD למחשב הנייד שלי וראיתי את זה: http://ksp.co.il/?uin=6536 320GB שעולה 222ש"ח וכוננים 2.5 של 1TB עולים 550 צפונה ואז ראיתי באחד האשכולות כאן המלצה על 2.5 חיצוני של transcend ב350 ש"ח http://ksp.co.il/?uin=14548 אז למה בעצם לא לקנות אותו ולהוציא את ההארדיסק מבפנים ולשים במחשב הנייד? מה אני מפספס פה? הHDD שם לא איכותי מספיק? ??? תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. יש לי נייד עם מעבד i7 2630, כרטיס מסך gt550m 2gb, ושמונה ג'יגה זיכרון ddr3 1333... כשאני מריץ משחקים אפילו שהם לא חדשים, קשה לו להריץ אותם, למרות שהוא לא אמור להתאמץ, כאשר הרצתי את ac:brotherhood נכנסתי ל"צג המשרבים" של ווינדווס 7 ושם ראיתי שהדיסק הקשיח מתאמץ, כלומר הגראפים עולים עד המאקסימום של המהירות קריאה שלו, יכול להיות שהדיסק הקשיח מגביל לי את המחשב במשחקים? זה 640gb 8mb buffer 5400rpm אשמח לעזרה, תודה

• 6 תגובות
    • 788 צפיות
  5. האם כידי לעשות רייד 0 לדיסק ssd אם דיסק רגיל בעיקר אני עובד אם וידאו חותך וממיר

6. Started by waizman,

הצורב שלי (זכרונו לשמצה) מת וכבר לא מוכן לקרוא כלום... ציפיתי לזה, הוא הוחלף כבר פעמיים מאותה סיבה... בקיצור, אני צריך תחליף זול ויעיל. חשבתי כמובן על ליטאון אבל ראיתי שהם יותר יקרים מסוני וידוע שהם מייצרים להם ת'צורבים. 1. האם הצורבים באמת אותו הדבר? 2. האם יש צורב של סוני במהירות 52*32*52? 3. האם הבאנדל זהה? 4. לשניהם שנה אחריות? 5. אפשר לצרוב Firmware של סוני על ליטאון ולהיפך? 6. הם שקטים בכלל? 7. יש משהו שיותר מומלץ בתחום המחירים של עד 300 שקל? תודה :-*

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  7. מיזם ה-WarpDrive מתיימר להוות את הדור הבא של כונני ה-USB עם יכולות של כונן SSD מלא באריזה זעירה ועמידה - ובמחיר תחרותי יחסית לכתבה

8. Started by mushon26,

קניתי כרטיס זכרון CORSAIR 64GB ואשמח לחוות דעתכם גודל הכרטיס ועל מהירות הכרטיס. גודל הכרטיס מראה 58GB שזה בערך 10% פחות. האם בסדר? אגב בערכים של הבדיקה השארתי את ברירת המחדל שזה 5 ו-1000MB - האם אלה הם הערכים הנכונים? ולגבי המהירות הנה הנתונים:

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by DJZamix,

נגיד יש לי סרט די וי די מקורי שאני רוצה לעשות לו גיבוי אני יכול באמצעות צורב DVD לצרוב אותו??(יש לי עוד כונן DVD נפרד) או יש איזה הגנה או משו כזה? ואני מתכוון לצרוב אותו DVD עם כל התפריטים והתוספות לא XVID או SVCD תודה מראש.... נ.ב כמה בערך עולה היום מדיה של צריבה חד פעמית לDVD?? חבילה של 50 ככה.. ותגידו שווה צורב DVD של LG במהירות 16 ב230 שקל??(חדש)

• 6 תגובות
    • 789 צפיות
  10. יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת ה - DESKSTAR הוא 7200 RPM ו ATA100 הוא הובא לי חדש דנדש בקופסה במאי 2001 והיה בשימוש ממשי בערך חודשיים ! (הוא היה מחובר למחשב סלרון שבמשך שנה אבל במחשב הזה לא השתמשתי אז ההארד דיסק עבד אולי חודשיים) באתי להדליק היום את המחשב ... נדלק ועלה לאט כמו צב !!! עשיתי פירמוט ... פרימט ... התקנתי ווינדוס - 98, זה נתקע באמצע ההתקנה הפעלתי מחדש והיה רשום שיש סקטורים פגומים בהארד דיסק, עכשיו אין לי מה לעשות כי הביאו לי את ההארד דיסק (קומבינה) בחינם. ואני צריך אותו ... מה אני יכול לעשות ?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. שלום מדובר על לוח GIGABYTE H67N-USB3-B3 כונן SAMSUNG 830 128G SSD התקנה חדשה ונקיה של WIN 7 64BIT בתוכנה של INTEL RST אני רואה שהוא מזהה שהכונן מחובר בחיבור SATA 2, למרות שהכונן תומך בSATA 3 ומחובר בכבל שהגיע עם הלוח לחיבור הSATA 3 בלוח. היכן יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה ואין אפשרות לדעת אם הכונן מחובר בSATA 2 או SATA 3?

• 6 תגובות
    • 935 צפיות
  12. Started by D@nny,

יש לי הארד דיסק של מקסטור, לא זוכר דגם חבר שלי רוצה לקחת ממני כמה דברים אז הוא חיבר את ההארד דיסק שלו אל המחשב שלי.... הבעיה שהוא לא מופיע אצלי בmy computer... מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 6 תגובות
    • 918 צפיות
  13. Started by DeaglinG,

שלום, מישהוא יודע אם הכבלים העגולים Thermaltake Round Cable 60cm IDE ATA133 מתאימים גם ל- Sata? ואם לא אז איפה אפשר לקנות כאלה שכן מתאימים?

• 6 תגובות
    • 878 צפיות
  14. גוטן איוונינג אני מחפש כבל כזה : תמונה נוספת : כבל SATA ל eSATA . בחיפושי במקומות שונים מצאתי קדחת, נאדה, גורנישט. הדבר הכי דומה שמצאתי נמצא בגולדטופ. תודה ( רבה רבה ) מראש

• 6 תגובות
    • 769 צפיות
  15. Started by ran_01,

שלום אנשים, אם לומר את האמת אז כול נושא הכוננים החיצוניים ממש חדש לי ואני לא מבין בזה כלום.... אני מחפש כונן לביצוע גיבויים במחשב, אני לא צריך 500GB אני חושב ש 160 או 250 בהחלט יספיקו הבעייה היא שיש כול כך הרבה סוגים כך שאין לי ממש מושג במה לבחור, לאחר חיפוש זריז בפורום הבנתי שיש 2 גדלים: 3.5 שהוא הגדול יותר (פיזית) ומצריך חיבור לחשמל (משהו שהייתי מעדיף להימנע ממנו) 2.5 שהוא קטן יותר, ללא חיבור לחשמל, אך גם יקר יותר וגם לא תמיד עובד "חלק" בחיבור לDVD בצפייה בסרטים...... (אם הבנתי נכון...) מה אתם אומרים על הדגמים הללו: Western Digital WDME1600TE ? למה הוא יחסית זול...? הרי מדובר ב 2.5 הוא לא אמור להיות יקר יותר? בנוסף ראיתי שמישהוא רשם פה בפורום שהוא נחשב לישן יחסית ול…

• 6 תגובות
    • 3k צפיות
  16. ראיתי במפרטים המומלצים, שכאשר הציעו 2 דיסקים קשיחים של WS בנפח 500 ג'יגה, המיועדים ל RAID 0, היה כתוב לידם : "For Raid". אני לא מתכוון לדיסקים היקרים (RAPTORS), אלא לדיסקים רגילים, האם יש צורך בדגם מסויים, או ש FOR RAID צויין במפרט המומלץ רק לצורך הבהרה ? וע"מ להיות יותר ספציפי : 2 דיסקים קשיחים כאלה : http://www.skypc.co.il/sg_product~5000AAKS~7~0.htm יכולים להיות מחוברים ב RAID 0 על הלוח הזה : http://tms.co.il/product/3769 ? Thanks

• 6 תגובות
    • 694 צפיות
  17. Started by razoli,

הכוונה לאחד כמו IDE שיש מסטר וסלייב

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. לאחרונה אני ניתקל בתופעה מוזרה שסרטים שנצרבו באמצעות nec-2510a מנוגנים יופי על ידי dvd שולחני אבל לא מזוהים כלל על ידי הצורב עצמו. כשאני מסתכל על המדיה הצרובה (verbatim dvd-r ) היא נראית כצרובה באופן תקין והיא גם מתנגנת באופן תקין על גבי dvd שולחני זול למדי שנרכש ב-duty free . דווקא כשאני מכניס את המדיה לצורב עצמו הוא לא מזהה שום דבר ,כאילו שאין בכלל מדיה בכלל בתוך הכונן . אני משתמש ב-nero בגרסתו האחרונה ובזמן הצריבה עצמה אני לא מקבל שום דיווח שגיאה וגם שלב ה-verify עובר ללא שום שגיאות. ניסיתי גם להשתמש ב-cd מיוחד לניקוי הכונן ,אולם זה לא עזר. ניסיתי לצרוב עם וללא תמיכה ב-multi session וגם זה לא עזר כלל. רעיונות ?

• 6 תגובות
    • 734 צפיות
  19. אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  20. Started by zazaza,

אני מחפש לקנות הרדיסק ב 500 - 700 שקל, יש לכם המלצות? ומה זה ה-8 CACHE הזה למה זה טוב? אגב יש לי כבר 2 הרדיסקים כך שאני יצטרך למקור 1, יש לכם המלצות גם איפה אני יכול לפרסם את זה?

• 6 תגובות
    • 905 צפיות
  21. Started by AboveBeyond,

אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by adirze,

רציתי לשאול אם אני רוצה ליצור מערך raid1 זה חייבים להיות שני הארדיסקים מאותו הסוג בדיוק כלומר אותה חברה אותו דגם אותו נפח? ויש לי עוד שאלה ראיתי שיש לכמה דגמים של הארדיסקים גרסה רגילה וגרסאת raid מה זה אומר צריך אחת רגילה ואחת raid או שניים רגילים? תודה.

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  23. Started by golans1,

אני רוצה לקנות HD גדול יותר ממה שיש לי היום איך אני יודע איזה מתאים לי למחשב SATA2 או IDE ?

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  24. Started by Bah_gots_pIII_450,

יש הבדל או שזה אותה סדרה? מה יותר טוב ואלו דגמים מומלצים?

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by Joli,

היי אני מעוניין בכונן (1TB) שישמש לגיבוי תמונות בלבד, ויחובר פעם בחודש למחשב ולא באופן יומיומי. חשוב שיהיה אמין לטווח הארוך ושלא יפסיק לעבוד אחרי כמה חודשים. רציתי לדעת באופן כללי מה עדיף? כונן חיצוני רגיל או SSD? ואם למישו יש המלצה ספציפית אני אשמח לשמוע. תודה!

• 6 תגובות
    • 1.7k צפיות

דיונים חדשים בפורומים