עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by bennnn,

שלום יש לי צורב די וי די של lg h12 הדגם. כשאני צורב דיסקים של די וי די נאמר 6 סרטים זה צורב את הדיסק ב 40 דקות על מהירות כפול 8 וגם הדיסק תומך במהירות כפול8. בעבר זה היה צורב לי ב 10 דקות.אני לא מבין מה הבעייה?התקנתי שוב נורו 7 גירסה הכי חדשה (אני יודע שיש 8 אבל יש בעיות איתו) ועדיין יש בעיות יש למישהו מושג למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 572 צפיות
  2. שלום לכם!! יש לי צורב של nec וכבר יותר משנה הוא אצלי הוא עושה לי הרבה בעיות. אחת הבעיות המוזרות שהוא עושה לי, זה שאני צורב נגיד משהו הוא צורב אותו ובסוף הוא נותן לי הודעת שגיאה שאומרת הפרמטר שגוי לחץ על האישור. ככה מסתיימת הצריבה , והוא לא צורב כלום בסוף. לא משנה באיזה דיסק אני צורב לא משנה עם זה dvd אוו דיסק רגיל ניסיתי כבר 10 דיסקים? עוד דבר רציתי לשאול. מה הבדל בין צורב של lg gsa h42 ל- lg gsa h55? ומה הסידרה הכי אחרונה שיש ל- lg. האם ההבדל הוא רק במהירות? בתודה מראש בר לוי!!!

• 1 תגובה
    • 499 צפיות
  3. Started by noamlahav,

יש לי מחשב שקניתי בערך לפני שנה ועד לפני כמה חודשים לא היו לי בעיות איתו בנושא הצריבה. עכשיו כמעט כל פעם שאני צורב cd יש לי שגיאות שמתגלות בשלב ה-verify ב-nero. בזמן הצריבה אין בעיות (לא משנה אם מופעלות תוכנות אחרות ברקע או לא). ניסיתי לצרוב עם תוכנות אחרות וגגם איתן היו שגיאות בצריבה. הצורב מחובר לבד על כבל בתור הsec master. לפעמים כאשר ה windows היה ב-safe mode הצלחתי לצרוב בלי שגיאות אך גם זה לא תמיד אפילו כאשר צרבתי במהירות הנמוכה ביותר האפשרית. אני מדגיש שבהתחלה לא היו בעיות ופתאום זה התחיל. ניסיתי להחליף כבל ide, חיברתי צורב אחר (חדש- שצורב טוב במחשב אחר)) בדיוק באותה צורה ועדיין קיימות אותן בעיות. איפה יכולה להיות הבעייה? - אני כבר מיואש. זה מפרט המחשב: Computer: …

• 2 תגובות
    • 585 צפיות
  4. יש לי מחשב בן חצי שנה ולאחרונה הצורב שלי התחיל לעשות בעיות. אני מנסה לצרוב קבצים מההארדיסק לצורב - הוא מסיים את הצריבה בצורה טובה ומדווח שהצריבה הסתיימה בהצלחה ואחרי זה אפשר לקרוא את הדיסק בלי בעייה אבל יש בו שגיאות. כשאני עושה בנרו בדיקת שגיאות אחרי הצריבה הוא מוצא שגיאות ומודיע שבחלקים מסויימים תוכן הדיסק שונה מהמקור. בזמן הצריבה אין שום בעייה - הבאפר גבוה. ניסיתי להתקין צורב נוסף וניסיתי כל מיני אופציות לחיבור שלהם בעזרת כבלי הIDE ועדיין לא משנה מה אני עושה יש לי אותה תופעה בשני הצורבים. ניסיתי גם לצרוב במהירויות שונות ואפילו במהירות של X8 עדיין יש לי שגיאות. האם הבעייה יכולה להיות בכבלי ה-IDE או בלוח אם או משהו שצריך להגדיר בווינדוס. וידאתי שבשני הכוננים מוגדר ל-DMA. …

• 4 תגובות
    • 718 צפיות
  5. שלום. ברשותי הצורב NEC3540 וכבר הרבה זמן אני נתקל בבעיה שמציקה לי, ורק עכשיו מצאתי זמן לכתוב עליה =]. הבעיה היא כזו- כאשר אני רוצה לצרוב דיסק CD-R, אינני יכול לצרוב במהירות יותר גבוהה מX8 , שלדעתי אני אמור לצרוב על מקסימום על 48X, לא??. ניסיתי לצרוב עם מספר דיסקים, שבכולם המהירות היא 52X. האם ניתן לפתור את הבעייה? בתודה, אמיר.

• 20 תגובות
    • 1.9k צפיות
  6. זה סתם USB פשוט של 128MB. אבל כמחברים אותו הוא מופיע כמו שצריך אבל הוא "יוצר" עוד כונן CDROM עם קבצים בפנים. מישהו יכול לפתור לי את האניגמה הזאת ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by ha,

למערכת החדשה שלי העברתי את מגירת הדיסקים הנשלפים מהמחשב הקודם ואני נתקל במספר בעיות. הדיסק (אחד מהם) הוא Sansung SP8004H של 80GB. הדיסק מוגדר כ ATA-100 לפי Everest בזמן שבביוס הוא מוגדר כ IDE. כאשר אני מחבר את הדיסק הנשלף הזה או דיסק נשלף אחר (לפני הפעלת המחשב כמובן) ומפעיל את המחשב, קורת תופעה מוזרה. הדיסק תמיד מזוהה בביוס אבל לפעמים ה- WinXP+SP2 לא מזהה אותו. בנוסף, גיליתי שלפעמים מהירות הדיסק נופלת ל 0.3MB וזמן הגישה ל 80MS לפי HD Tune. מישהו נתקל כבר בתופעה כזאת? איך פותרים אותה?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  8. התקנתי Win XP SP2 על RAID 0 בלוח ABIT IP35 Pro ההתקנה הצליחה והמחשב עבד. הוספתי את הדיסק השלישי והמרתי את RAID 0 ל RAID 5 ואז הופיעה לי ההודעה הבאה: STOP: c0000221 unknown hard error \systemroot\system32\ntdll.dll חיפוש בגוגל העלה שהודעת השגיאה נובעת מכך שדיסק ההתקנה לא מצליח לכתוב לדיסקים הקשיחים ואחת מהסיבות היא תקלת חומרה או תקלת זיהוי. נו טוב.. החזרתי את המערכת ל RAID 0 וניסיתי להתקין שוב את Win XP, ואז שוב הופיעה לי אותה הודעת השגיאה. אז החזרתי את המערכת למצב רגיל בו הדיסקים מוגדרים כ IDE התקנתי שוב את Win XP, וקיבלתי את אותה הודעת השגיאה... הוצאתי את כל הדיסקים חוץ מאחד, התקנתי שוב, לא עזר. איפסתי את הביוס, הוצאתי את המחשב מהחשמל. ועדיין אני מקבל את אותה הודעת השג…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. שלום לכולם! אני דיי חדש פה ושמח להצטרף לפורום ברשותכם, אציג בעייה קטנה אך מעצבנת מאוד ואם תעזרו לי אז אודה לכם מאוד! ברשותי יש צורב רגיל של Plextor בדגם Premium. (אגב - צורב משכמו ומעלה.) אני משתמש בתוכנת הצריבה של Nero בגרסא 7.0. צרבתי דיסק בפורמט אודיו רגיל, ולהפתעתי כשניסיתי לנגן אותו בכל אחת מן המערכות בבית אז הנגינה לא היתה רציפה, כלומר היו קפיצות פה ושם בשירים. חשבתי שייתכן ואולי המחשב עמוס מדי. לכן, הפעלתי מחדש את המחשב, יצאתי מן כל התוכניות הפועלות ברקע, והפעלתי שוב את הנרו וצרבתי שוב את אותו ה"פרויקט". כאשר הסתיימה הצריבה, שוב בדקתי את הדיסק בכל אחת מן המערכות בבית (כולל בכונן ה-DVD שבמחשב) וגיליתי שהקפיצות לא נפסקו, ואם זה לא מספיק אז הקפיצות היו גם באותם מקומות…

• 4 תגובות
    • 559 צפיות
  10. Started by Yamabushi,

שלום יש לי 2 הרדיסקים שניהם של WD אחד מודל חדיש, השני מודל קצת יותר ישן. שניהם נקנו בתווך השנים 2005-2006 משלשום אני מתחיל לחוות משהו מעיק ביותר, כשאני נכנס לתקיות בשני הכוננים, C ו D מהרגע שאני לוחץ על תקייה, אני רואה שעון חול ומחכה לשנייה וחצי עד שזה נכנס, אפילו 2 שניות, בכל התקיות ובכל המצבים. משחקים עובדים אותו דבר, לא נראה לי שיש שינוי כלכלך, וגם הטעינות שלהם, אותו פרק זמן. אבל אני משתגע מהתזוזה הזו, לפניכן הייתי נכנס לתקיות במאית שניה מרגע הדאבל קליק. מתוסכל, אשמח לעזרה! תודה!

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  11. Started by Sman,

יש לי צורב פיליפס (אצל חברתי) רשום בקדימה שלו CDRW 4000 וה XP מזהה אותו כ CDRW 4012P. בכל מקרה, קניתי היום מדייה רב פעמית לצריבה של פיליפס אני בא לצרוב בנרו והוא אומר לי שהוא לא מזהה שיש דיסק בפנים, בבית קורה לי אותו הדבר עם צורב של LiteOn. החשד שלי שמדובר רק בתוכנת צריבה (Nero 6) אבל לפני שאני מתקין את המפלצת של EasyCdCreator (שדרך אגב לא הגיעה עם הצורב אלא נרו) רציתי לשאול אם מישהו ניתקל בבעייה דומה. :errrr:

• 0 תגובות
    • 750 צפיות
  12. Started by graetz,

יש לי בעייה עם bluetooth USB של חברת PC2PC של MSI המחשב לא נותן לו לעבוד. יש לי XP וגם את דיסקט ההפעלה אבל שום דבר לא עובד בבקשה עזרו...

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  13. Started by dudik5,

ההתקן עובד מצויין על מחשב אחד,אך עם המחשב שלי ישנה בעייה: כאשר אני מנסה להעביר אליו קבצים גדולים יותר מקובץ DOC ,ההעברה מתחילה אך נתקעת לאחר זמן קצר והמחשב מוציא הודעה שגיאה (רצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 730 צפיות
  14. Started by lempsar,

שלום קניתי וחיברתי את הסמסונג איבו שקניתי במסגרת הקניה הקבוצתית ורציתי לשאול על ACHI. לוח Gigabyte GA-H67MA-UD2H-B3 עליו ישנם 5 שקעים ל SATA. מצב לפני חיבור:sata2_2: Empty, sata2_4-DVD , Sata3_0:: C drive (Segate 1GB Sata2_3: WD disk After connecting the SSD; sata2_2: Empty, sata2_4-DVD , Sata3_0:: SSD Sata2_3: WD disk, Sata3_1: Seagate על הביוס ישנו פרמטר של PCH sata control mode שעובד במצב של IDE וכך אני עובד. כאשר ניסיתי לשנות את הפרמטר ל ACHI, המחשב מסרב לעלות - נמצא בלולאה אינסופית ברמת לוח אם. ה SSD שוכפל מ C הקודם באמצעות התוכנה של סמסונג. אחרי כל הסיפור, ברצוני לשאול איך אפשר להעביר ל ACHI וגם להעלות את המחשב. תודה.

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי בעייה רצינית עם הדיסק און קי שאני לא מצליח לפתור אחרי שניסתי בכל הדרכים שאני מכיר בערך ??? יש לי דיסק און קי CRUZER MICRO 8GB שהתקנתי דרכו ווינדוס 7 למחשב... ביצעתי את זה עם התוכנה UltraISO שצרבה כאילו את מערכת ההפעלה לדיסק און קי ביצעתי אתחול מלא לדיסק און קי פעמיים אבל זה נראה כאילו חלק מהקבצים של הווינדוס עדיין יושבים באיזה פינה נסתרת ומסרבים להמחק... הבעייה העיקרית היא כשאני מנסה לחבר את הדיסק און קי לDVD שלי הוא לא מצליח לקרוא אותו וכל פעם מקפיץ לי הודעה אין דיסק. לעומת זאת כשאני מנסה עם דיסק און קי אחר הוא עובד נהדר... בבקשה תעזרו לי לסדר את זה לא בא לי שידפק לי הדיסק און קי ושהוא ישמש אותי רק להעברת קבצים בין מחשב למחשב... איזו דרך ישנה ב…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by linkinuser,

יש לי דיסק און קי 8 ג'יגה הקרוזר של סאן דיסק ויש לי איתו בעייה מוזרה שבעבר הייתה קורה לפעמים ועכשיו כל פעם... יש מצבים שהוא פשוט לא מוכן למחוק קבצים ישנים , הוא מראה לי שהוא מוחק אותם והכל סבבה ואיך שאני בא להעתיק קבצים חדשים הקבצים שמחקתי מופיעים מחדש כאילו לא קרה כלום. בנוסף אי אפשר לבצע לו הוצאת חומרה בטוחה משום מה הוא לא נותן תמיד מעלה הודעה של לא ניתן כעת נסה מאוחר יותר... מה הבעייה פה הדיסק און קי או החיבורי USB שלי שמישו יתן לי תשובה לבעייה המעצבנת הזו בבקשה...?? בנוסף כבר עשיתי לו פורמט איזה 5 פעמים כי זו הדרך היחידה למחוק אותו אבל זה לא הכי נוח כל פעם להעתיק מחדש את כל הקבצים במקום פשוט להוסיף על הקיימים... אם הבעייה היא בUSB אשמח לשמוע באיזה דרך אוכל לסדר את זה

• 1 תגובה
    • 942 צפיות
  17. Started by emanuelalkobi,

יש לי דיסק קשיח חיצוני של חברת verbatim בגודל של 320 גיגה. תמיד השתמשתי בו במחשב עם מערכת הפעלה וינדוס 7 וכעת כאשר אני רוצה להעביר מידע מהכונן למחשב אחר הוא דורש פרמוט. מה אני יכול לעשות כדי לא לאבד את כל המידע?

• 9 תגובות
    • 986 צפיות
  18. הקדמה^^ כשהייתי מדליק את המחשב שלי הוא היה מעלה את ווינדוס, ואז מתחיל הכל מהתחלה כאילו בדיוק הדלקתי אותו, הגיע למסך דוס שאמר שהייתה בעייה בהפעלה שעברה, ולבחור איך להעלות את ווינדוס - רגיל,Safe mode, ועוד כל מיני Safe mode עם משהו, עולה (לא משנה מה אני בוחר) ושוב חוזר להתחלה... זה לא העניין כמובן הבעייה: פירקתי את המחשב, הוצאתי את הדיסק הקשיח וחיברתי אותו למחשב אחר, עם הכבל הקטן שיש לו שורה אחת של שיניים (והכבל של הכוח, שנדמה לי שיש לו גם שורה של שיניים, ועכשיו כשאני חושב על זה, במחשב שלי זה היה כבל שונה של כוח שהיה מחובר לשקע עם 4 שיניים...) הכבל של הכוח שחיברתי לדיסק הקשיח שלי הוא מין המשך של הכבל שמחובר למקורי... יש 4 חוטים שנכנסים לתוך התקע (צהוב, אדום שחור וכתו…

• 7 תגובות
    • 893 צפיות
  19. Started by drorhazan,

נניח שצרבתי כמה סרטים על DVDR, והמהירות הייתה גבוהה מדי. כשאני מנסה להעתיק את הקבצים להארד דיסק המחשב נותן לי CRC error (cyclic redundancy check). אני יודע באופן כללי מה ההערה הזו אומרת, אז מי שיכוול לפרט זה יעזור לי מאוד. הפתרון הפשוט הוא לפתוח את הפורטים באימיול ולהוריד את הסרטים שוב, והפתרון המסובך יותר הוא להוריד תוכנת cd/dvd data recover ולהשתמש בה. יש המון כאלה, כי חיפשתי בגוגל. איזו הכי טובה? על מה אתם ממליצים?

• 2 תגובות
    • 570 צפיות
  20. Started by IG,

לפני שבוע בערך בדקתי באיידה את ההגדרה של הHD שלי, בעיקבות האטה משמעותית בזמן הטעינה של משחקים והווינדוס וזה מה שגיליתי: MAX. UDMA- UDMA 5 (ATA100( CURENT UDMA- UDMA 0 אני לא זוכר איך זה הייה כתוב בדיוק, אבל זה ה"ערכים" של הUDMA (מה שזה לא אומר...) שהיו כתובים באיידה. מה אני צריך לעשות כדי לשנות בחזרה את המהירות של ההרד דיסק שלי למקסימום- ATA100? נתתי את המחשב לבדיקה במעבדה והתכנאי לא מצא שום בעייה (ביקשתי ממנו לא לחפש את הסיבה לתוצאה באיידה, בגלל שזה 100 ש"ח לשעת עבודה, ואני יודע שלהתחיל לחפש סיבות לתעיות כאלה, זה הרבה זמן...)

• 6 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Dumbass,

שלום (: טוב, אז קניתי אתמול כבלים עגולים אחרי שהנסיונות שלי ליצור כאלו כשלו. הכבל הוא כבל ATA-133 שמתאים לשני חלקים. חיברתי את החיבור ה"ראשי" ללוח (msi neo 4 platinum), את ה מאסטר חיברתי להארד דיסק, ואת ה סלייב (??) לכונן דיוידי, חיברתי מולקסים וסגרתי את המארז. הדלקתי חזרה את האל-פסק וישר המחשב התחיל לפעול, רק שהוא לא ממש עבד, זה היה נראה כאילו המחשב פשוט חטף זרם כל כמה שניות (המאווררים הסתובבו, הפסיקו, הסתובבו...), ישר כיביתי את האל פסק. אחרי כמה נסיונות גיליתי שאם אני מנתק את הסלייב מהכונן (והוא לא מחובר לכלם) הכל עובד מצויין ויש זיהוי. בנוסף, כשאני מנסה לחבר רק את הכבל ה"ראשי" לחיבור ATA השני על הלוח (שהוא מופיע בביוס כprimary master) אין זיהוי של ההארדדיסק ככה שאני …

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  22. Started by Hunter-Of-Death,

כשאני בא לצרוב על דיסק(לא DVD) איזשהו סרט(או משחק ניסיתי את שני הדברים האלה)זה מראה שתהליך הצריבה התחיל אבל אחרי כמה שניות זה רושם לי שתהליך הצריבה נכשל כשניסיתי לצרוב דיסק DVD,הצלחתי,אבל זה לא קורא אותו(לא בכונן ולא בצורב) בכל אופן מה הבעייה?אפשר איכשהו לתקן את זה? נ.ב.: השתמשתי בתוכנות 120% אלכוהול נרו 6/7 אשמפו ועוד דבר,משום מה מהירות צריבת הדיסקית ירדה מ40X ל16X

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by linkinuser,

שלום לכולם, יש לי סאנדיסק קרוזר 4 ג'יגה ובזמן האחרון הוא מתחיל לעשות לי בעיות... אני מוחק קבצים קיימים מהכונן ומעתיק חדשים תוך כדי שאני מעתיק את הקבצים החדשים צצים לי פתאום הקבצים שמחקתי... בקיצור הכונן לא מצליח למחוק קבצים שנמצאים עליו אלא אם כן אני עושה פורמט מלא... מישו מכיר את הבעייה הזו ודרך כלשהי לפתרונה?? תודה מראש.

24. Started by yot,

יום גיליתי, שההאד דיסק שלי (IBM 15 GB) מזוהה כהארדדיסק של 2 ג"ב. בזמן ההתקנה של ווינדוס איקס פי סימנתי לו לא להתקן תמיכה בהארד דיסנקים גדולים, זו הבעיה? בדקתי בג'אמפרים, הם מכוונים בסדר. מישהו יכול לעזור לי?

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  25. Started by dudik5,

במהלך העברת קבצים יוצאת הודעת השגיאה "אין אפשרות להעתיק את <שם הקובץ> :אין אפשרות למצוא את הקובץ שצויין. ודא שציינת את הנתיב ואת שם הקובץ הנכונים" ולפעמים קופץ גם משולש צהוב קטן למטה " כתיבה מושהית נכשלה" פניתי לתמיכה של קינגסטון ושם ניסו לפתור את זה בפירמוט עם תוכנת killdisk ואח"כ פירמוט שוב בווינדוס - לא עזר. עכשיו ניסיתי זכרון 8GB של קורסייר והוא עובד נהדר במחשב שלי. הזכרון של קינגסטון עובד נהדר בכל מחשב אחר שבדקתי ,רק לא במחשב שלי. זה כאילו הזכרון נייד הספציפי הזה והמחשב שלי - לא חברים ולא רוצים שום קשר אחד עם השני. אני מצרף תמונה של "מציג האירועים" שקובע שמדובר במזהה אירוע מספר 51 ומשם אני כבר לא מצליח למצוא את הפתרון. [br]פורסם בתאריך: 30.12.2008 בשעה 21:49:49…

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים