אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
קניתי הרדיסק חדש (Seagate 320GB 16MB sata2) עכשיו יש לי כבר במחשב הרדיסק SATA, שבו כמובן מותקן הווינדווס והכל. אני רוצה לחבר את ההרדיסק החדש למחשב, בשביל שאני יוכל להעביר קבצים מהישן לחדש. (בסופו של דבר אני יוציא את ההרדיסק הישן ויתקין מערכת הפעלה בחדש וישתמש רק בו). עכשיו, לפי מה שאני מכיר, לפחות בהרדיסקים IDE, פשוט מחברים אותם והווינדווס מזהה לבד ומוסיף כוננים נוספים (E,F וכו) וישר יש אליהם גישה. חיברתי את ההרדיסק החדש לSATA, הווינדווס מזהה אותו (הוא מופיע בHardware manager תחת Disk drives), אבל הוא לא מופיע ב My Computer ככונן... וכמובן אין לי אפשרות לגשת אליו... השאלה מה אני מפספס? יש לו איזה התקנה ראשונית? או שזה קשור ל RAID, שזה כבר יותר מורכב.. בסופו של דבר אני פש…
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, אשמח לקבל חוות דעת של המומחים והמנוסים כאן יש לי דיסק קשיח 1TB במהירות 5400RPM שיש עליו מערכת הפעלה. אם אעתיק את המערכת הפעלה (:C) לדיסק קשיח 300GB RAPTOR 10K, עד כמה יהיה שיפור מבחינת מהירות טעינת ווינדוס באתחול, פעילות בווינדוס (תוכנות וכו')? יש לי מערכת הפעלה על כונן 5400 כיוון שבזמנו לא היה לי מספיק תקציב לקנות דיסק קשיח רגיל (7200RPM) ולכן השתמשתי בדיסק קשיח קיים שהיה עליו בחלקו מידע. כעת אני יכול לעבור ל10K ורציתי לדעת לפני המעבר, אם זה אכן משמעותי ועד כמה בערך למי שיש ניסיון עם זה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי, יש לי פנטיום 4 ישן ללא SATA ו2 דיסקים שכבר מלאים , חשבתי להחליף את אחד הדיסקים בגדול יותר, חשוב שיהיה זול אך בעל נפח גדול, נראה שאין לי ברירה אלא לקנות PATA כי אני לא אשקיע כסף בבקר SATA . חשבתי לקנות WD1600JB Western Digital שהוא PATA של 160 גיגה ועולה באזור 515 בזאפ . האם יש למשהו הצעה אחרת? האם יש כונן שיש בו גם SATA+PATA והוא זול ? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב יחסית חדש[אפשר לראות בצד ימין, מפרט המחשב] יש לי לוח אם msi neo4 platinum ודיסק קשיח של סאמסונג, 120 ג'יגה SATA ושמתי לב שלאט לאט מתחיל להיגמר לי המקום וחשבתי על זה אם כבר אני קונה הארד דיסק חדש אז נברר בקשר ליצירת מערך RAID חשבתי על מערך RAID 0 ורציתי בעצם לשאול אתכם האם הדבר אפשרי במחשבי, מה אני צריך לקנות בשביל זה והאם זה משתלם בכלל. תודה רבה, אבי.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי Dell Inspiron 1764. האם הכונן הזה יתאים לו?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
על ההארד דיסק יהיו מותקנים הדברים הבאים: מערכת הפעלה: ויסטה 64 ביט תוכנות: פוטושופ CS4 (+ חבילת תוספים ONONE), אופיס 2007, ABBYY FINEREADER 9 כרגע אני על ויסטה 32 ביט ויחד עם כל זה ועוד כמה תוכנות שאני כנראה לא אתקין שוב, הכל שוקל 30GB. אני מחפש כונן SSD שיספיק לי להנ"ל ויאפשר לי עבודה עם תמונות. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
חשבתי לקנות כונן לגיבוי בנפח טרה. אני רוצה שבהמשך לאחר שיתמלא אעביר אותו למחשב הראשי ואז אקנה גיבוי של 2 טרה. לצורך זה האם משנה האם אקנה כונן 2.5 או 3.5? האם השיקול שלי רלוונטי בכלל?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Samsung EcoGreen F4 2000GB HD204UI סמסונג http://www.zap.co.il/ratemodel.aspx?modelid=774445 או כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Green 2000GB WD20EARX http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=797377
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה בהתחלה הוא לא עבד לי יעני לא היה מקוון אז התקשרתי לTMS ועזרו לי לקוון אותו הוא עבד לי בסדר עד שעשיתי רסטרט ומאז אין כלום הכונן G לא מופיע אין אפילו טמפ שלו וקודם כן היה מה אפשר לעשות?
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי כונן SSD מ TMS EVO 850. בגדול אני מרוצה מהחנות אבל הם יכלו קצת להגדיל ראש... מכיוון שזה הכונן הSSD הראשון שלי, לא ידעתי שצריך לעשות את הDATA MIGRATION של המערכת הפעלה דרך הUSB. לא ידעתי שצריך בשביל זה מתאם מיוחד, ולא ידעתי שצריך גם מגירה מיוחדת בשביל לשים את הגונן SSD בDESKTOP. גם קיבלתי את הכונן בלי ברגים. בזמנו ביקשתי ברגים אבל אמרו לי שכנראה זה מגיע עם ברגים ושאני אבקש בזמן הרכישה שיוסיפו לי ברגים. אז שכחתי לבקש וזה טעות שלי, אבל זה גם טעות שלהם שהם חשבו שזה מגיע עם ברגים. בנוסף המשולח הוא סיוט. זה גם לא אשמתם אבל למה אני צריך לחכות בטווח של מ11:00 עד 15:00 למשלוח? קצת הזוי ומבזבז לי את הזמן. בקצרה, מה האפשרויות שלי כרגע מבחינת DATA MIG…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
- 3 followers
-
-
-
שלום , נתקלתי בבעיה שאף עם לא הכרתי. כאשר אני מחבר את הכונן למחשב הוא פשוט לא מופיע במחשב שלי (בכוננים) ואני לא יכול לגשת אליו. יש לציין שהוא כן מופיע במנהל ההתקנים וגם בניהול דיסקים , אבל בניהול דיסקים הוא לא נותן לי אופציה להקצות אות לכונן , הוא מסמן לי את כל האפשרויות באפור כאילו אי אפשר ללחוץ על כלום.. גם כשאני מחבר אותו למחשב אחר זה לא מופיע. איך אפשר לסדר את הבעיה הזו ?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי יש לי כמה סקטורים פגומים ב HDD האם יש תוכנה מומלצת שמתקנת את זה? ד"א מתעתד לרכוש DOK כנראה 16 GB מה הכי יעיל עד מחיר 160 ש"ח ? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היצרנית היפנית מוציאה לגמלאות את רוב סדרות הכוננים של חברת הבת שלה, אולי בנסיון לצאת לדרך חדשה שתחזיר את המותג אל מרכז הבמה בעבר, OCZ היוותה את אחד מהשמות הפופולריים בשוק ה-SSD הביתי, עם מגוון רחב של מוצרים, שיתוף פעולה צמוד מול חברת SandForce וגם נסיונות לקפוץ לרמה חדשה על ידי פיתוח בקרים משלה. עתה, OCZ היא לא הרבה יותר מתזכורת של העבר – החברה האמריקאית נרכשה בידי טושיבה לפני כשלוש שנים ואוחדה לאחרונה עם החטיבה האמריקאית שלה, כך שכל שנותר ממנה עתה באופן מעשי הוא שם המותג, אשר זוכה כעת לרה-אירגון ורענון מחברת האם שלו. להמשך: https://hwzone.co.il/%D7%98%D7%95%D7%A9%D7%99%D7%91%D7%94-%D7%A2%D7%95%D7%A9%D7%94-%D7%A1%D7%93%D7%A8-%D7%91%D7%9B%D7…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
עכשיו הייתי בשופרסל דיל יש להם מבצע על CD בגודל 700 מ"ב באריזת 50PACK של BENQ במחיר של 19 ש"ח
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחד מת אחרי 11 חודש, השני שקיבלתי במקום זה שמת, מת אחרי 3 חודשים מבלי שהיה בשימוש (היה מחובר אבל לא היה עליו ולו ביט אחד של מידע). בנתיים פנדה פשטו את הרגל. בכל מקרה אני עם HDD-ים של סאמסונג גמרתי. זה שהם הכי מהירים לא עוזר לי הרבה אם הם מתים.
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ידוע לי שזה דורש תקציב רב. מי שיוכל להפנות אותי אשמח מאוד
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. הכונן הקשיח שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות כונן חדש. ראיתי שהכונן נ"ל מאוד משתלם מבחינת המחיר שלו: 540 ש"ח. אך רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים. ושאלה נוספת, האם כל כך הרבה נפח בכונן אחד לא משפיע על מהירות הגישה למידע? לא כדאי מספר כוננים בעלי נפח "נמוך" מאשר כונן אחד בעל נפח "גבוה"? כמו כן, אני לא מתכנן RAID. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן קשיח ישן 80GB, שאני רוצה להוסיף למערך רייד 0. האם הדבר מסוכן? האם יגביר את הסיכוי לקריסה של המערך ואיבוד מידע? האם מהירות הכתיבה הגבוהה של המערך תרד? ובכללי האם הביצועים ירדו? נ.ב. יש לי את המפרט הבא: מעבד: AMD PHENOM II X3 720 2 דיסקים קשיחים 500GB segate baracuda המחוברים מערך RAID לוח אם: gigabyte MA770-UD3
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת ה - DESKSTAR הוא 7200 RPM ו ATA100 הוא הובא לי חדש דנדש בקופסה במאי 2001 והיה בשימוש ממשי בערך חודשיים ! (הוא היה מחובר למחשב סלרון שבמשך שנה אבל במחשב הזה לא השתמשתי אז ההארד דיסק עבד אולי חודשיים) באתי להדליק היום את המחשב ... נדלק ועלה לאט כמו צב !!! עשיתי פירמוט ... פרימט ... התקנתי ווינדוס - 98, זה נתקע באמצע ההתקנה הפעלתי מחדש והיה רשום שיש סקטורים פגומים בהארד דיסק, עכשיו אין לי מה לעשות כי הביאו לי את ההארד דיסק (קומבינה) בחינם. ואני צריך אותו ... מה אני יכול לעשות ?
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר את הצורב הזה? חבר שלי אמר שהוא יכול להשיג לי אותו בזול (לא יודע עדיין בכמה) , האם כדאי לי לקחת? תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-