עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. השאלה בכותר. אשמח לשמוע קצת תגובות בעקבות הפעלה של תוכנות מדידת חום בימים האחרונים כשמחשבי פועל 7\24 באופן רציף כבר שנתיים וחצי עם הדיסק הזה. אציין שזהו הדיסק היחיד שקיים אצלי. תודה מראש.

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by O.G.D 2k5,

אני חיפשתי הרבה בפורום ולא מצאתי הסבר על RAID ואיך מחברים את זה, בקיצור הסבר מופרט???? אם אפשר בעברית

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by davidpo,

1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by shlomi1234,

המחירים של ההארדיסקים יותר מכפול ממה שהיו לפני שנה , יש למישהו מושג מתי אמורים לרדת? תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. ברשותי כרגע הארד דיסק 250GB עם מחיצות של 80 ו-160 ג'יגה. אני רוצה לשכפל אותו להארד דיסק חדש בנפח 500GB כשאני משאיר מחיצה אחת כמו שהיא ואת המחיצה השנייה מגדיל בהתאם להפרש בנפח שאני מקבל. (המחיצה שאני משאיר כפי שהיא, היא זאת של מערכת ההפעלה) הכיצד?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. VERBATIM DVD+R DUAL LAYER 8.5GB אני מוכן לקנות גם בכמות רק שיצא כמה שיותר זול למה הדיסקים האלו יקרים. תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by 00Amir,

האם יש כונן גיבוי חיצוני שמגבה את עצמו ברייד 1 ? זאת אומרת שבמקום לגבות על 2 כוננים נפרדים יתבצע גיבוי בכונן אחד בעל 2 כוננים פנימיים? יש חיה כזאת?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by AboveBeyond,

אהלן , במהלך הסופש אתקין win 7 על ה m4 128gb האם אני צריך להוריד דרייברים ספציפים להתקנה ? אני פשוט לא רוצה להתקע בחלק הזה שאין לי מחשב ובנוסף , bios - achi נכון ? תודה רבה!

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. קניתי כונן SSD מ TMS EVO 850. בגדול אני מרוצה מהחנות אבל הם יכלו קצת להגדיל ראש... מכיוון שזה הכונן הSSD הראשון שלי, לא ידעתי שצריך לעשות את הDATA MIGRATION של המערכת הפעלה דרך הUSB. לא ידעתי שצריך בשביל זה מתאם מיוחד, ולא ידעתי שצריך גם מגירה מיוחדת בשביל לשים את הגונן SSD בDESKTOP. גם קיבלתי את הכונן בלי ברגים. בזמנו ביקשתי ברגים אבל אמרו לי שכנראה זה מגיע עם ברגים ושאני אבקש בזמן הרכישה שיוסיפו לי ברגים. אז שכחתי לבקש וזה טעות שלי, אבל זה גם טעות שלהם שהם חשבו שזה מגיע עם ברגים. בנוסף המשולח הוא סיוט. זה גם לא אשמתם אבל למה אני צריך לחכות בטווח של מ11:00 עד 15:00 למשלוח? קצת הזוי ומבזבז לי את הזמן. בקצרה, מה האפשרויות שלי כרגע מבחינת DATA MIG…

11. אחרי שעזרתם לי להחליט על כונן SSD MSATA של סמסונג EVO וגם התייעצתי עם הטכנאי מחשבים שלי (שבניגוד גמור למוכרים ברשת חנויות שבדרך כלל יגידו על כל חלק שהוא טוב) אשמח לקבל המלצה על הרד דיסק חיצוני אמין בגודל של 1TB... אגב, לגבי ה SSD, הטכנאי מחשבים שלי אמר שהוא אישית משתמש בו והוא יודע על הבאג ועדכון שלו פתר את הבעיה אז ככה, אני צריך שההרד דיסק החיצוני יהיה אמין, אני הולך לגבות בו את כל המחשב ולא להשתמש בו יותר מדי, רק כשאני אצטרך לעשות פורמט, יש לי ניסיון לא טוב עם WESTERN DIGITAL אבל זה אולי כי הוא קיים אצלי כמה שנים טובות ואני מאמין שהם התקדמו עם השנים... אשמח לקבל המלצה, אני מעוניין לקנות בשעה הקרובה... מוכן להשקיע 350 ש"ח ואפילו לחרוג טיפה.. סניף KSP עפולה... תו…

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by tomer512,

אני צריך דיסק קשיח חיצוני בגודל של 320GB\ 500GB עדיף 500 ושיהיה זול השימוש שלי הוא לאקס בוקס. אז נראה לי שהוא צריך להיות מהיר (בשביל שלא יהיו תקיעות באמצע המשחק). אני חיפשתי כמה ומצאתי את אלה: http://www.pc-4u.co.il/product.asp?productid=1448 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=728688 אבל הראשון זה 320 והוא יותר יקר מהשני שהוא 500 יש למישהוא הצעות מה לקנות? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by rotem_o,

שלום רב! לפני כמעט 3 שנים קניתי את הקשיח Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS לפני כחודש ביצעתי בדיקה עם HDDTUNE והתגלו כמה כשלים. ניגשתי היום לחנות (אייבורי) ובלי שאלות מיותרות החליפו לי את הקשיח ל Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS (הקשיח הגיע ללא אריזת פלסטיק אפילו וכנראה משומש), התלוננתי למוכר שזו גרסא ירוקה של 5400RPM שפחות תתאים למערכת הפעלה אבל הוא טען שהדיסק פועל ב7200RPM ,ובמידה ולא אהיה מרוצה יחליף לי אותו. לאחר בדיקה ברשת ראיתי שאכן הדיסק פועל במהירות 7200 אך יורד גם למהירות 5400 . האם כדאי להישאר עם הדיסק הנ"ל (לאחר שיעבור בדיקות כמובן) שיישמש גם למערכת הפעלה?? תודה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by rivki10,

אני מנסה לפתוח את הכונן חיצוני שלי וכולו הפך לקיצורי דרך והוא לא נותן לפתוח שום תקיה למרות שבדקתי במאפינים והוא מלא אולי יש למשו פתרון [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by kobi_sion,

הבאתי מחשב חדש והתקנתי בו דיסק ישן שיש לי (בן כחצי שנה) הדיסק זוהה ועבד (WIN 7 ) הצלחתי להפעיל ממנו סרטים וכו לאחר כ -10 דקות עבודה המחשב השמיע קולות משונים עשיתי הפעלה מחדש והמחשב כותב דיסק ארור מה יכולה להיות הבעיה ניסתי להפעיל עם/ בלי גמפרים וללא תועלת יש למשהו רעיון

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. אני משתמש בהארד דיסקים SATA חיצונים נשלפים לגיבוי שבועי (פתרון נהדר דרך אגב, בעלות של 250 ש"ח אני מקבל התקן גיבוי של 1T עם מהירות כתיבה 60 מגה לשנייה שניתן להכניסו/להוציאו בזמן עבודה תחת WinXP) אך שיטה זו סובלת מסכנה של מחיקה ו/או הריסה של קבצים בטעות ולכן השאלות הבאות: -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה במחשב מסוים בלבד? הכוונה היא לתוכנה מותקנת שלא תאפשר גישה להארד דיסק או הפיכתו ל"קריאה בלבד". -האם ניתן להגן על ההארד דיסק מכתיבה בכל מחשב? הכוונה היא האם ניתן לקנפג הארד דיסק SATA לבלתי מזוהה/בלתי נגיש.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by aofer,

כלומר אני מבין שזה קרן לייזר וכל זה.. אבל למדפסת לייזר למשל צריך טונר, כדי שללייזר יהיה חומר לחמם אותו אם ככה בדיסק שתומך בLS יש סוג של טונר built in שאותו הלייזר מחממת? ואם כן אז זה בטח תומך כרגע רק בשחור נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by RonCohen,

מקווה שזה לפה טוב אני רוצה לעשות מערך RAID0 אז רק דבר אחד אני לא יודע אני יצריך לפרמט את המחשב כי אם לא אז המידע שהיה נישאר רק כל כונן אחד.... קיצר אני צריך לפרמט או לא???

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Necessary_Evil,

אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל

20. Started by m_g,

לפני שנה קניתי מחשב מאיזה חברה חאפרית בעיתון חודש אחרי שקיבלתי את המחשב היה לי הפסקת חשמל ומאז הדיסק קשיח לא מגיב! ניסיתי לפרמט אותו עם כל תוכנה ובכל צורה שרק אפשר אבל תמיד המחשב נתקע לי כשאני מנסה לפרמט אותו בקיצור הדיסק קשיח ניזוק באופן רציני זה דיסק קשיח מסוג MAXTOR DIAMOND MAX 10 200 GB ניסיתי לחפש את החברה שממנה קניתי את המחשב אבל לצערי זרקתי את כל הקבלות של המחשב ואין לי מושג איך קראו לחברה שממנה קניתי את המחשב. יש למישהו מושג לאן צריך לשלוח אותו כדי לתקן אותו?

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by hardgore1,

הי, יש לי לנובו g580. ראיתי ב specs שהוא sata III compatible. מה זה אומר? לא הבנתי את הקטע של התאימות.. אם אני שם בו ssd, הוא ינצל את כל המהירות? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  22. Started by SHAKED286,

שלום ברוצוני לקנות ארדיסק חיצוני חדש. אני רוצה ארדיסק אם הדרישות הבאות : 1. בין 250-320GB 2. שהיה בו חיבור esata זה בין הדברים הכי חשובים 3. שלא יצטרך חיבור לחשמל 4. שאם נאי מחבר אותו בUSB אז שזה היה USB אחד ולא שניים (מסיבה של חשמל) 5. יש עדיפות לחברה WD 6. שהיה 2.5 אינץ' עדיף 7. עד מחיר של 400 שקל

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by zohar678,

הזמנתי דרך האינטרנט דיסק קשיח עם חיבור SATA וקיבלתי בטעות דיסק עם חיבור של IDE האם זה משמעותי מבחינת מהירות? בכדי להחליף את הדיסק אני צריך לנסועה עם אוטובוס לחנות ואף ללכת כ 30 דקות ברגל. האם שווה את המאמץ להחליף את הדיסק, או שאין כמעט הבדל בין הביצועים בחיבור SATA ו IDE וכדאי להשאר עם הדיסק אותו קיבלתי?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים