אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
נתקלתי בהארדיסק של סמסונג, 500 GB בסה"כ 220 ש"ח בKSP. http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 רק שהוא בעל ממשק SATA 3...זה חדש? לא יהיה ניתן להפעיל על הלוח אם? ( נקנה לפני 3 שנים- אם אינני טועה תואם עד SATA 2 ) תודה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם יש סיבה לא לרכוש את הכונן הזה? 5 שנים אחריות ומחיר בהחלט סביר.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://benchmarkreviews.com/index.php?option=com_content&task=view&id=505&Itemid=99999999&limit=1&limitstart=12
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מבקש המלצות לקופסה חיצונית לדיסק 2.5 מסוג EIDE לחיבור באמצעות USB .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
היי חבר'ה. ברצוני להתקין כונן SSD בגודל 128GB בנוסף לכונן ה-1TB 5400RPM שקיים במחשב. בפורום מחשבים ניידים הסבירו לי כי עליי לקנות HDD CADDY תואם למחשב על מנת להחליף אותו בכונן האופטי הקיים, להתקין שם את הHDD הנוכחי ובמיקום הקודם את ה-SDD החדש. מעבר לזה, תהיתי על איזה SSD הייתם ממליצים למחשב הנ"ל ? האם כל SSD יתאים? איך אני יודע מה המידות הרצויות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, אני שוקל לשפר קלות את המערכת שלי ע"י SSD Caching. ממה שקראתי באינטרנט אין צורך ביותר מ-64GB בשביל לקבל תוצאות טובות יותר (לפחות ממה שנטען שאינטל בדקו). כרגע מותקן אצלי HDD של סיגייט בגודל 3 טרה בייט, יש לי בנוסף עוד 2 יחידות של 1 טרה שאני משתמש בהם כחיצוניים - כך שאחסון אינו אישיו בכלל, ואין לי צורך בכונן חדש לאמצעי זה. מחיפושים בסיסיים בזאפ ודומיו, לרבות חנויות שלא מופיעות שם, ראיתי שהמחירים ל-60-64GB כמעט וזהים לכוננים בגודל כפול מזה. מה ההסבר לכך? או שיש משהו שאני מפספס? במידה וכך הדבר יהיה הגיוני יותר לקחת דגמים חדשים יותר ובעלי נפח גבוה יותר, לא? אילו דגמים יכולים להתאים למטרה כזאת? ובמידה והחלטתי לקחת נפח גדול יותר, האם אני מוגבל ל64GB בהגדרות הדרייבר של אינטל…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. אני רוצה המלצה לכרטיס למצלמת דרך {רכב} - {VICO SF2}. יש לי כמה שאלות... כמה מגה {לשניה} צורך וידאו FHD ב30 פריימים לשניה? האם אמורה להיות בעיה להשתמש עם כרטיס מיקרו עם מתאם? או שעדיף ללכת מלכתחילה על כרטיס בגודל המתאים? האם יש הבדל באמינות ועמידות בגדול של הכרטיסים למשך זמן ארוך מחיקה\הקלטה? בברכה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום יש לי 2 שאלות.. קודם כל האם לדעתכם משתלם לי לקנות את ההארדיסק הזה? Western Digital WD Caviar Green 2TB SATA-3 HDD WD20EARX 7200 RPM CACHE 64 MB מצאתי אותו ב EBAY ב 380 שקל כולל משלוח.. מה אתם אומרים עליו?? יש לי לוח אם של gigabyte ep45-ud3lr האם אפשר לחבר אליו SATA 3? אשמח לתשובה.. זה הלינק למי שגם רוצה לקנות: http://www.ebay.com/itm/Western-Digital-WD-Caviar-Green-2TB-SATA-3-HDD-WD20EARX-/160605254889#ht_4744wt_1345 בנוסף עוד שאלה קטנה אשמח אם תעזרו לי...אני כרגע עם HD103SJ והייתי נורא מרוצה עד לאחרונה (יש לו אותו בערך שנה) בזמן האחרון הוא התחיל לתת לי שגיאות של cycling redundancy check ביצעתי צ'ק דיסק פשוט של ווינדוס והוא הצליח לזהות את הסקטורים הדפוק…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מחפש דיסקים, CD ו DVD שאפשר להדפיס עליהם תמונה בעזרת מדפסת מיוחדת...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום. הכונן הקשיח שלי שבק חיים ואני מעוניין לקנות כונן חדש. ראיתי שהכונן נ"ל מאוד משתלם מבחינת המחיר שלו: 540 ש"ח. אך רציתי לדעת איך הוא מבחינת ביצועים. ושאלה נוספת, האם כל כך הרבה נפח בכונן אחד לא משפיע על מהירות הגישה למידע? לא כדאי מספר כוננים בעלי נפח "נמוך" מאשר כונן אחד בעל נפח "גבוה"? כמו כן, אני לא מתכנן RAID. תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום... יש לי ערימה גדולה של דיסקים צרובים, גם CD וגם DVD. כיוון שהם לא RW לא ניתן למחוק אותם, הם חד-פעמיים והמידע תמיד שם. אין לי שום עניין ושימוש בהם יותר; ואני מתכוון להשליכם למחזור. מה דרך מהירה ויעילה למחוק את כל הדיסקים או להפוך אותם לבלתי-קריאים בעליל? תודה מראש
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן! יש לי מחיצה של 137GB ועוד 12GB שלא נמצאים בשום מחיצה ושניהם נמצאים על אותו ההארד דיסק. אני לא מצליח להוסיף למחיצה של ה137GB את ה12GB הפנויים האלה, אני משתמש בParagon Partition Manager. ניסיתי להפוך את ה12GB הפנויים למחיצה, אבל זה לא עזר. איך אפשר להכניס ל137GB את ה12GB הפנויים האלה.? אריאל
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הי חברה. קניתי תוכנת, תרגונט. היא נחמדה, אבל לא ממש טובה. בכל אופן, מה שמיוחד בה שאי אפשר לצרוב את הדיסק שלה, וגם לא להעתיק אותו לכונן. ואיך הם עשו זאת ? פשוט מאוד. הם השאירו טרק אחד לא צרוב כלל, אבל הוא רשום ב TOC כאילו זה חלק מקובץ. מה שקורה הוא שכאשר מנסים להעתיק או לצרוב, המחשב זורק הודעה של לא מצליח לקרוא מן הדיסק. לעומת זאת בתוכנה, הוא דואג לא לקרוא מן הטרק הזה. אני בטוח שאפשר להכין התקנה תקינה לדבר הזה. אבל מה שאני מחפש היא תוכנת צריבה, שתצרוב אחד לאחד, בלי להיסתכל על ה TOC. אם מישהו יודע, אשמח לתגובות ארז בר-זיו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
קניתי את הדבר הזה דרך איביי: http://www.icydock.com/goods_cat.php?id=112 נתחיל מזה שאני לא ידעתי בכלל שיש לזה ממשק. הייתי בסרט שהחיבור מהכונן ללוח הוא חיבור ישיר, בלי משהו באמצע. מסתבר שהדבר הזה יודע לעשות HOT SWAP (ממש אין לי בזה צורך). לא כל-כך חקרתי את הנושא והיום כשקיבלתי את החבילה, אני רואה שעל הקופסא כתוב "Support: 3TB". יש בעיה. אני תכננתי להשתמש בכוננים של 4TB וכבר קניתי אחד כזה (של Seagate). הלכתי לאתר של היצרן וגם אתם יכולים לראות בעמוד הזה שכתוב: "4TB Support". מספר הדגם זה בדיוק מה שמופיע לי על האריזה: MB971SP-B. מה הולך פה? למה יש בכלל את המגבלה הזאת? ומהי באמת? 4 טרה או 3 טרה? אני לא רוצה להשקיע אפילו דקה אחת בלהתקין את הדבר הזה ולהתחיל לריב עם הכונן אם זה ל…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי שאלה על צורב..... אם מישהו מכיר חברה של צורבים טובה????? אז שיפנה אלי........ ומה הבופר (BUFFER) הכי גדול ביותר שיש כיום לצורבים????? והאם שווה צורב של LG 32X10X40 ב-395 ש"ח???? 8 מגה בופר......(buffer) שילחו לי ל-ICQ : 137303228 קוראים לי מני..... דחוף!!!! אודה לכם אם תשיבו לי תשובה.....
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
למה בדיסק של 4.7 ג'יגה יש 120 דקות ובדיסק של 700 מגה יש 80 דקות? היחס לא שווה
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מגבה eGO 2TB (או שזה iomega כתוב עליו את שניהם) ויש לי מגבה wd 500GB 3.5 inch העברתי מהמגבה wd למחשב בשתי נגלות 150 ג׳יגה וזה לקח בערך שעה ורבע כל נגלה אחר כך העברתי מהמחשב למגבה השני את הכל ב2 נגלות וזה גם לקח כל נגלה שעה ורבע בערך ובכללי אני מעביר הרבה פעמים 20 ג׳יגה רצוף כי אני מוריד מלא סרטים בhd זה יכול להרוס את זה? נגיד זה במחשב לפעמים כותב לתאום שיש 200 דקות לסיום ואז זה יורד וזה עושה כמה פעמים בלי שאני נוגע זה אומר משהו רע? תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מסתכל בזאפ ואני רואה שיש סדרות של HD פנימי.. דבר ראשון מה זה אומר סדרה ? דבר שני איזה סדרה הכי טובה ? Caviar SE Caviar Green Caviar Black Caviar Blue RE2-GP Raptor RE2 Caviar SE16 VelociRaptor Scorpio Blue RE3 http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-HardDrive&DB187326=187339&DB141821=141823
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הסתכלתי בשאלות נפוצות של הפורום כדי לחסוך את השאלה אך אני לא בטוח באפשרויות שעומדות לפני. אני מעוניין לרכוש כונן קשיח חדש, שיצטרף לאחד שכבר מותקן במחשב. הכונן הוא F3 של סמסונג כך שהחיבור הוא SATA, יש לי כבר כונן WD שמותקן ומנצל את החיבור הזה מהספק כוח ואין עוד אחד פנוי. השאלה: האם יש איזשהו מפצל לחיבור הSATA עצמו? כלומר שיתחבר לSATA מהספק וייתן שתי כניסות של SATA במקום. הסיבה שאני שואל היא שאין לי מולקסים פנויים במחשב בשביל מתאם של SATA ואם אין אפשרות כזאת או פיתרון אחר אצטרך לקנות גם בשביל זה מפצל ואני רוצה לדעת מראש מה הציוד הנצרך.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הכנסתי לצורב שלי מדיה של סילבר ליין שלצערי איך שזה נראה הרסה אותו.. החלפתי אותו והכנסתי את אותה מדיה לצורב אחר(זה לפני שידעתי שהסיבה לבעיה היא המדיה עצמה ולא הצורב) מדגם דומה.. גם כאן, צורב תקין לחלוטין הפך לתקול בן רגע... מה זאת אומרת תקול? לא קורא כמעט שום דיסק, לא צורב כלום, הדבר היחיד שכן עובד זה המגש הנשלף והזיהוי שלו בביוס. האם יש דרך לתקן את הצורבים? האם הגיוני מה שקרה? הצורבים הם : LG GSA-H12L LG GSA-H22N חשוב לציין ששניהם היו תקינים לחלוטין לפני.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים. יש לי במחשב כונן seagate ברקודה 500G 32M ST3500320AS עליו יושבת מערכת ההפעלה. ועוד כונן חיצוני WD MYBOOKE 1T בחיבורי ESATA שמשמש לאיכסון. נכון לעכשיו אני זקוק לעוד כונן בנפח של 1T מכוון שניגון סרטים דרך הכונן החיצוני אינו מספק. ולכן חשבתי שכונן פנימי יעשה את העבודה טוב יותר. ישנה האופציה לחבר על הלוח הזה GIGABYTE EX58-UD5 ת הכונננים בשיטות שונות, כרגע אני נמצע באופציה בלוח על disable שלפי מה שקראתי בספר זו אופציה רגילה לחיבורי SATA2 , ניתן לשנות את האופציה ולבחור בין DIABLE - ACHI- RAID , אני לא ממש מבין מה אומרות האופציות האלה או איך משתמשים בהן, זה דיי חדש, הבנתי חיבורי RAID הם מיזוג בין כוננים, האם זה נכון? ובמה זה תורם לביצועים? ולגבי האופציה ACHI לא הבנת…
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
1.האם שניהם יספקו אותה מהירות גם בקריאה וגם בכתיבה?? 2.איזה יתרונות יש ל-zfs?? 3.והאם יש אפשרות להמיר את מערך הרייד5 שלי למערך zfs בלי לפגוע במידע ששמור על הכוננים קשיחים?? 4.האם יש אפשרות להוסיף כוננן קשיח למערך רייד5 ולמערך zfs בלי לפגוע במידע ואחרי שכבר חצי ממנו מלא?? והאם זה פעולה שדורשת הרבה זמן בהנחה שיש 4tb מתוך 8 מלאים כבר??
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-