אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם כידוע לכם לא כל הביוסים מזהים דיסקים בנפחים גדולים ולכן צריך להשתמש באמצעים אחרים כמו disk manager למינהם בהתאם לחברה כמובן. שמעתי שיש דרך טובה יותר להגדיר את הדיסק הקשיח ללא שימוש ב disk manager רק שאני לא יודע מהי? אשמח לקבל תגובות והסברים. תודה :spin3:
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
בס"ד באיזה שהוא מקום ראיתי שמישהו כתב את המשפט הזה: "כדי למקסם (את המיהרות) עליך להעביר את מערכת ההפעלה לדיסק SSD ובנוסף להכניס עוד אחד למחשב ועליו לשמור את החומרים. חשוב מאד שהתוכנה והחומרים לא יהיו על אותו דיסק. במיוחד אם אתה עובד עם CS6." . השאלה למה זה חשוב שהתוכנות לא יהיו באותו דיסק של מערכת ההפעלה? שיהיה עוד SSD ? לעשות על זה RAID ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1.אני לא מצליח לראות את השרת במחשב שיש עליו ויסטה(על WINDOWS 7 אין בעיה), למה זה(הראוטר זה TL-WR1043N)?? 2.אפשר לשדרג את התוכנה לגרסה יותר חדשה מבלי לשנות את כל ההגדרות מחדש?? 3.יש דרך להאיץ וליצב את מהירות העברת הקבצים מהשרת??(המחשב שלי מעתיק עליו במהירות של 80MB ואני יכול להגיע ל120MB מכיוון שיש בשרת 5 דיסקים במערך רייד 5 בחיבור של 1Gb ומבחינת חומרה לא המחשב לי ולא השרת מוגבלים) 4.איך אני יכול להוסיף סיסמה לתיקיות?? 5.איך זה שהמהירות כתיבה שלי היא ממוצע של 100MB אבל המהירות קריאה מהשרת היא בממוצע 40MB??
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 4, 1.8 GHz, לוח אם:Gigabyte GA-8S648FXP-R ואני רוצה לקנות דיסק קשיח ( 80 או 120 ג'יגה), ורציתי לברר כמה דברים: - של איזה חברה לקנות? - איזה סוג לקנות? (SATA, ATA...) - במה עוד אני צריך להתחשב לפני שאני קונה? תודה מראש!
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. גם אני מתכנן לקנות כונן SSD חדש בקניה הקבוצתית . וכמובן שאני הולך להתקין את הווינדוס 7 שלי עליה.בHDD שלי תמיד העדפתי מחיצות לניהול נכון ונוח של האכסון . אז מה אתם אומרים.האם כדאי/רצוי לצור מחיצות על כונן SSD ?. (ובבקשה אם אפשר לא תשובות של מילה אחת ).
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב! לפני כמעט 3 שנים קניתי את הקשיח Western Digital Caviar Blue 500GB WD5000AAKS לפני כחודש ביצעתי בדיקה עם HDDTUNE והתגלו כמה כשלים. ניגשתי היום לחנות (אייבורי) ובלי שאלות מיותרות החליפו לי את הקשיח ל Western Digital Caviar Green 750GB WD7500AADS (הקשיח הגיע ללא אריזת פלסטיק אפילו וכנראה משומש), התלוננתי למוכר שזו גרסא ירוקה של 5400RPM שפחות תתאים למערכת הפעלה אבל הוא טען שהדיסק פועל ב7200RPM ,ובמידה ולא אהיה מרוצה יחליף לי אותו. לאחר בדיקה ברשת ראיתי שאכן הדיסק פועל במהירות 7200 אך יורד גם למהירות 5400 . האם כדאי להישאר עם הדיסק הנ"ל (לאחר שיעבור בדיקות כמובן) שיישמש גם למערכת הפעלה?? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקי, נמאס לי מהסילבר ליין שצרבתי עליהם עד היום. אני צריך המלצה לדיסקים טובים אבל שלא יהיו יקרים כ"כ. אני יודע ש-VERBATIM ו-TDK מצויינים, אבל הכי זול שמצאתי אותם זה 2 וחצי שקל ליחידה ואני צריך הרבה וזה יקר לי. יש לי אפשרות לקנות דיסקים של TEAC בזול, איך הם? יש לי RW של TEAC והוא מצויין.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קבלו את זה : http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=item&id=370076&path=22
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בזמן האחרון כשאני מנסה לצרוב, אז התוכנות שאיתן אני עובד(נרו - גירסה 5.5.9.14, CLONE CD ) מודיעות בסיום הצריבה, שהצריבה הצליחה, אך כאשר אני בודק אם אכן נצרב משהו על הדיסק, אני מגלה שהדיסק נשאר ריק. איך אני פותר את הבעיה?? מישהו אמר לי שזה קשור בגירסה של הנרו, שדפקה איזה קובץ DLL במערכת, אם אכן זאת הבעיה, הכיצד אני מתכן אותה? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, החלטתי לבצע פורמט למחשב הנייח, עשיתי כהרגלי גיבויים בD, נכנסתי לבוט של W7, וכחלק מההתקנה עשיתי פורמט לC. בסיום ההתקנה וכשהווינדוס עולה, אני שם לב שלא קיים כונן D. דיוויס מנג'ר אמנם מזהה שיש עוד דיסק קשיח, אך לפני שאני עושה משהו שיעלה לי בכמות המידע השמורה על הכונן, אני שואל מה אני צריך לעשות באמת נ.ב אלו הם שני כוננים נפרדים פיזית. לא נגעתי בכונן השני בהתקנה. שניהם היו ועדיין מחוברים בSATA תודה![br]פורסם בתאריך: 22.11.2010 בשעה 22:25:02 הבעיה נפתרה!היה צריך להגדיר אות לכונן בDISK MANAGEMENT. תודה בכל אופן (תשקלו להוסיף לFAQ, אני מאמין שזה קורה לאנשים מדי פעם)
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי הרדיסק שקצב קריאה 50MB שמתי עליו סרט בלוריי מלא שקצב הסרט 40Mb שזה עשירית מקצב הרדיסק אבל יש תקיעות והסרט לא רץ חלק כאילו הארדיסק לא עומד בקצב שהעברתי את הקובץ להרדיסק 80MB ,הסרט רץ חלק מדוע אני לא יכול לראות סרט בלוריי בהרדיסק שקצב קריאה ממנו פי 10 מהסרט מחפש תשובה טכנית שמסבירה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשיש לי כמה תיקיות RAR מחולקות ואחרי חילוץ שלהן אני מקבל קובץ ISO, כשאני מחלץ אותו אוטומטית (מבלי לבחור יעד שמירה) הוא פשוט מחלץ אותו למקום לא ידוע על הכונן שלי ופשוט תופס לי הרבה מקום של קבצים שאני לא צריך הרי אחרי ההתקנה של המשחק הקבצים האלה חסרי משמעות ותופסים לי מקום סתם היה לי 82 ג'יגה פנוי ואחרי שהתקנתי את המשחק ירד לי ל-74 וזה משחק שבקושי שוקל 4 ג'יגה (יש לציין שההורדה הגיעה למחיצה אחרת, אני מדבר רק על החילוץ עצמו) אז איפה זה נשמר ומה אפשר לעשות כדי שזה לא יחזור על עצמו? ונראה לי שאת הפוסט הקודם פרסמתי במקום הלא נכון...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה חשוב לוח האם שלי הוא gigabye ga-7nnxp עם מעבד amd athlon 2500 .
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המחירים של ההארדיסקים יותר מכפול ממה שהיו לפני שנה , יש למישהו מושג מתי אמורים לרדת? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה גודל אופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה WIN 7? קניתי מחשב חדש, CORE I5 4GB RAM הרד דיסק SAMAUNG 1TB HD103SJ, בנוסף התקנתי הרד דיסק WD GREEN 2TB SATA3 לאכסון נתונים. המחשב ישמש לעריכת וידאו PREMIER שימושים כלליים ועוד. מע' הפעלה WINDOWS 7 64BIT. אז מה הגודל האופטימלי להרד דיסק של מע' ההפעלה? על המחשב הישן הספיקו 20G לכל התוכנות מתוך ה100G שהקצבתי מתוך הדיסק (500G של WD) למע' ההפעלה. האם יספיקו לי 100G מהסמסונג? אני משתדל לא לשמור נתונים על הדיסק של מע' ההפעלה מחשש צורך לפרמט אותו. אשמח להמלצה עם הסבר לאיזו חלוקה לחלק את הדיסק הקשיח. שאלה שניה - עד היום השתמשתי בסיגייט פיירוול על ווינדווס אקספי , רציתי לדעת אם חומת האש של וינדוס 7 מספיק חזקה ואין צורך בפיירוול נוסף? תודה …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בהמשך לתרד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376053.0 קניתי קורא כרטיסים, הכנסתי את הכרטיס SDHC. ואין שום תגובה. הלכתי לחנות להחליף אולי מקולקל, בחנות המוכר ניסה, וזה עבד, על כרטיס משלהם. אמרתי אולי אחד דפוק, תנו לי אחד אחר. נתנו לי אחד אחר כביכול יותר טוב. אני מגיע לבית מכניס את הקורא, מחכה שהווינדוס יזהה את ההתקן,מכניס את הכרטיס... לא עובד. הכנסתי כרטיס mini SD שיש לי בפלאפון עם מתאם לSD שקיבלתי איתו לקורא, ועבד יפה מאוד. ביקשתי מחבר שיתן לי את הקורא שלו של סילברליין. בפעם הראשונה שחיברתי את הכרטיס "הרע" לא קרא, אבל מהפעם השניה קורא. חשבתי אולי המחשב שלי דפוק. עברתי למחשב אחר, ושוב הקורא לא מזהה את הכרטיס מהמצלמה, אבל מזהה את הכרטיס של הפלאפון. מדובר בכר…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני קונה את הדיסק קשיח הזה SATA - 80GB 7200RPM - Western Digital 8Mb Buffer Special Edition רציתי לדעת אם כדי לי לחלק אותו לשתי מחיצות? ואם כן כמה בכול אחת?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי גיבוי של גוסט 11.5.1 שיצרתי מדיסק הירנס 10.5 שבתוכו יש את מחיצה C עם מערכת ההפעלה חלונות 7 על דיסק און קי של 64GB. שפחתי אותו למחיצה מורחבת C בדיסק הקשיח של 1TB. גודלה של מחיצה סי הוא 117.53GB.גודלו של הגיבוי אחרי פריסה הוא 55GB וליפני .11.5GB יש לי גם מחיצה D שגודלה 813GB בתוכה יש משחקים בנפח של 214GB . ומחיצה Reserve System. הבעיה היא שבמחיצה מורחבת לא ניתן להפעיל כל מערכת הפעלה. איך אני יכול להפוך את המחיצה המורחבת למחיצה ראשית רגילה?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריכה להחליף במסגרת אחריות כונן סידי של LG שמת והאפשרויות שלי הם סמסונג או בנק... איזה עדיף? תודה, חציל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההתלבטות מתחילה בעלויות בהנחה שאני אדם, שמוריד כל הזמן, אבל כל הזמן, המון מידע מהאינטרנט, ואני רוצה לשמור את כל המידע אצלי, חשוב שיהיה זמין. כרגע יש לי סה"כ 300 ג'יגה בהרדיסקים (80+200 על 2 הרדיסקים של WD, רגילים 720RPM0/8MB - ATA, ועוד 20 על ה IRIVER שלי) יש לי גם צורב DVD אם אפשרות לשדרג אותו שיצרבו DUAL LAYER (של NEC, רק צריך לעדכן לו FIRMWARE) את הצורב יש לי כמעט שנה, וכמעט לא צרבתי בו דיסקים, רק כמה סדרות מלאות, לא יותר מ 30 דסקים סה"כ. תמיד אני מוצא שחסר לי מקום אחסון, כרגע יש לי רק 4 ג'יגה פנויים.. השאלות הן : 1. האם יותר משתלם לדעתכם (כלכלית, וגם מבחינת נוחות, זמינות, מקום וכו') לקנות עוד הרדיסק 200 כל פעם, מאשר לצרוב את המידע על דיסקים ? 2. האם אחסון על גבי דיסק …
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות העלתי פה שאלה וקיבלתי מענה. הזמנתי את הכבל הדרוש דרך איביי. זהו הקישור: http://www.ebay.com/itm/Dual-Power-eSATA-to-SATA-22pin-eSATAp-to-SATA-22-0-5M-/250815257582?pt=US_Drive_Cables_dapters&hash=item3a65c11bee לפני מספר ימים קיבלתי את הכבל הזה. חיברתי דרכו כונן SEAGATE BARRACUDA 2TB... שום דבר... הכונן לא מסתובב ולא מתחמם. לא מופיע ב-ביוס ולא ב- Disk Management. עשיתי חיפוש קצר בגוגל וזה מה מצאתי: http://vip.asus.com/forum/view.aspx?id=20110502175406300&board_id=1&model=P8P67+EVO&page=1&SLanguage=en-us אני מוכרח לציין שהכבל התחבר בצורה יפה ללוח וגם לכונן. אך לפי מה שהבחור כותב בת'רד, הלוח פשוט לא מוציא 12 וולט אפילו שיש ליציאה את המגע…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי אף חנות בארץ שמוכרת בנפרד. האם מישהו יודע? לדוגמא באמאזון מוכרים: www.amazon.co.uk/Case-Logic-Compact-Portable-Drive/dp/B000HDJT4S/ref=pd_bxgy_ce_img_b/026-9023099-1103668 האם יש משהו דומה לקנות בארץ? תודה לכל העונים
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחובר ב USB. אם אני מכבה אותו ומדליק שוב (אחרי האיתחול) המחשב מזהה אותו. WIN 7 לא הייתה לי את הבעיה הזו לפני שהחלפתי לוח אם.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי קופסה של 50 DVD-R של VERBATIM תוצרת יפן בעלי קוד של TYG03 צרבתי משהו ולא היתה בעיה מיוחדת , אבל בבדיקה של נרו תחת CD EXTRA ניתן לבדוק איכות של דיסק ושם הדיסק מקבל ציון מאוד נמוך של 49 , בבדיקת SURFACE SCAN אין ERROR משהוא מכיר את סוג הדיסקים עם הקוד הספציפי? נחשבים איכותיים? האם הבדיקה אמורה להדאיג לגבי איכות הדיוידי? דרך אגב הצורב שלי הוא PIONEER 111D תודה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-