עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by Vatos-Locos,

אין לי מושג מה הבעיה, הצריבה, הקריאה, המדיה עצמה, הצורב? כל מקרה קניתי דיסקים של TEAC בהמלצת המוכר התחמן, יש לי NEC 3540 צרבתי על X8 כמו שהדיסקים מבקשים, גיבויים של שירים תוכנות וכאלה... שבאתי להעתיק את הדיסק חזרה למחשב אחרי הפורמט, שמתי לב שהעתקה מאוודדדד איטית, קפאה באמצע מספר פעמים (הייתי חייב להוציא את המדיה מהכונן בשביל שהמחשב יחזור לפעול), ובסופו של דבר גם הדיסק קנס אותי ב2-3 קבצים שהחליט שהם פגומים. הרצתי בדיקה ב NERO CD-DVD SPEED, בחרתי באופציה ALL כי לא ידעתי איזה מבחן אני צריך. אחרי מספר דקות קיבלתי את ההודעת שגיאה הזאת: [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 825 צפיות
  2. Started by edoson,

התקנתי ghost2003 ואני לא מוצא את האפשרות לגבות מחיצה בלבד, זה תמיד מגבה את שתי המחיצות. זאת ועוד, שניסיתי לשחזר דיסק לאחר שכבר גיביתי עם ה2003, הוא העלים לי מחיצה, והפך את הHD לבעל מחיצה אחת בלבד. יש פתרון? (הייתי ברור?....) עריכה: אני צריך גיבוי של מחיצה ישירות למדיה.

• 0 תגובות
    • 948 צפיות
  3. שלום לכולם תתכוננו, זה הולך להיות ארוך, אני מספר לכם את כל הסיפור כי כבר באמת שאני אובד עצות הרכבתי שרת לפני כשנתיים וחצי. השגתי מארז טוב של antec (שמתאים למספר רב של דיסקים קשיחים) עם 7 מאווררים + ספק 1500W של thermaltake. וUPS עם הספק מתאים. בגלל שהשרת שלי נבנה לאט לאט והוספתי דיסקים שונים ובגדלים שונים, החלטתי להשתמש בwindows home server. שמי שלא יודע, יש לו תכונה שאתה מוסיף דיסקים קשיחים לPOOL ואז יש לך אפשרות ליצור מחיצות לוגיות גדולות ללא כל קשר לגודל הדיסקים או סוגם. הכל דרך מערכת ההפעלה. בנוסף לתוכנה זו, יש תכונה של Duplication שמאפשרת לי ליצור מחיצות לוגיות שהקבצים בהם משתכפלים פעמיים בין הדיסקים. שיוצר מצב שאם נהרס לי דיסק קשיח אחד, אז מה שגדרתי בתור Duplicatio…

• 2 תגובות
    • 934 צפיות
  4. Started by TheMadKow,

שלום, בעקרון יש דיון דומה בפורום קירור, http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=174610.new#new אבל - זה הדגם של הכונן שלי, WDC WD2500KS-00MJB0 with firmware 02.01C03, ולמרות שיש עליו (מולו) מאוורר 120 ממ, הוא עדיין טורח לציין כי הוא ב-50 מעלות צלסיוס, דבר שלא מתיישב עם החום שהוא מפיק כשנוגעים בו. הבנתי מפורום של WD שזו כנראה תקלה במנגנון הזיהוי, האם לעוד מישהו קרה דבר דומה ? ומה הוא עשה ? בתודה מראש, אלירן.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by Kermit,

קניתי לאחרונה הארד-דיסק חדש של סיגייט - ST3120026A (ה120Gb עם ה8Mb Buffer בממשק ATA100/133 [לא יודע איזה מהם אבל לא SATA]). הוא תפקד מצוין כSlave יחד עם הST340016A שלי (40Gb ששירת אותי נאמנה זה שנתיים-שלוש, גם שךל סיגייט) כMaster במשך כשבועיים, מאז קנייתו. מההתחלה הוא יועד בבוא הזמן לשמש כהארד דיסק הראשי שלי, ולכן רציתי לשים אותו כMaster. לוח האם שלי הינו Gigabyte GA-7VTXH. כאשר אני שם את ה120 כמאסטר ואת ה40 כסלייב, הביוס מזהה את ה120 (כמאסטר) אבל מתעלם לחלוטין מה40. ניסיתי בכל דרך - דרך Cable Select ודרך הגדרה מפורשת בג'ימפור של מאסטר וסלייב. כאשר אני מנתק את ה120 ומשאיר את ה40 כסלייב הביוס מזהה אותו כראוי. ניסיתי גרסאות ביוס שונות (F3, F5, F8a) ובכולם הבעיה חזרה. כאשר א…

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. יש לי כונן dvd rw של סמסונג ואחרי שאני צורב דיסק dvd והצריבה הולכת חלק בלי בעיות ואז שאני מכניס תדיסק שוב לכונן הוא מזהה דיסק ריק (למרות שרואים על הדיסק שהוא צרוב) למשל אני חייב להעביר לדוד שלי כמה דברים על צרבתי דיסק dvd data והכונן לא מזהה שיש משהו על הדיסק ניסיתי להחליף כונן (יש לי 2) ניסיתי לעדכן וכלום לא עוזר ניסיתי 3 תוכנות צריבה יכול להיות שזה קשור לסוג הדיסק? זה קורה בעיקר עם דיסקים של די וי די

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  7. Started by mystikal,

יש לי כמה בעיות מוזרות בדיסק mybook שיש לי : אם אני מנסה לגשת אליו דרך המחשב שלי אני מקבל את ההודעה : "'windows cannot find copy.exe make shure you typed the file correctly.... אך אפשר להתגבר על הבעיה הזאת ע"י קליק ימני ואקספלור בעיה נוספת היא שכאשר אני מנסה להעתיק ממנו לדיסק פנימי , אחרי כמה זמן אני מקבל את ההודעה : cannot create or replace file:access is denied make sure the disk is not full or write protected and that the file is not currently at use יש לי מספיק מקום בדיסק הפנימי ואני מקבל את הודעת השגיעה הזאת רק מהmybook מה עושים ?

• 0 תגובות
    • 551 צפיות
  8. לפני כחודש הוספתי שני דיסקים קשיחים למחשב. (WD CB 500GB, Seagate ST2000DM001) מאז ההחלפה (התקנתי אותם בחנות מוכרת אך קניתי ב-KSP), קורים בקביעות שני דברים מאוד מוזרים שלא קרו לי לפני כן: 1. כשהמחשב כבוי ולוחצים על כפתור ההדלקה, המחשב מתחיל להדלק לשניה, כבה שוב ל-3 שניות ואז מדליק את עצמו כרגיל. 2. נשמעים צפצופים מוזרים מאחד ההארד דיסקים מדי פעם (דומה לצליל שמתקבל כשיושבים על מיטה עם קפיצים ישנים, רק בווליום נמוך). אשמח לדעת אם הבעיות הללו אמורות להדאיג אותי ומה ניתן לעשות בנדון. תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by Moo,

נכשלו לי שתי צריבות עם פיוניר DVR-217DBK ו ImgBurn ניסיתי לצרוב IMAGE של DVD , והוא לא הצליח. מדיה של VERBATIM הלוג הוא כזה: I 17:18:16 ImgBurn Version 2.4.4.0 started! I 17:18:16 Microsoft Windows Vista Ultimate Edition (6.0, Build 6001 : Service Pack 1) I 17:18:16 Total Physical Memory: 2,094,860 KB - Available: 1,052,720 KB I 17:18:16 Initialising SPTI... I 17:18:16 Searching for SCSI / ATAPI devices... I 17:18:16 Found 1 DVD±RW and 1 BD-ROM/HD DVD-ROM! I 17:19:39 Operation Started! I 17:19:39 Source File: C:\Users\Administrator\CDR1\New Folder\DVD\s01.iso I 17:19:39 Source File Sectors: 1,370,796 (MODE1/2048) I 17:19:39 Source File Size: 2,807,390,208 bytes I 17:19:3…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. שלום, כידוע יש לי שני מחשבים בבית, היום כשאר נסתי להפעיל את המחשב השני קיבלתי שגיאה של הWindows 98: משהו בסיגנון: Windows can't bot, registy error Please run scanreg הרצתי הוא נתקע ואז הפסיק (לא הצליח לעשות כלום). היו עליו כמה דברים ורציתי לגבות אותם לכאן (המחשב הראשי) לפני שאני מפרמט. טוב העברתי שמתי כPrimary Master זוהה בביוס, כאשר הפעלתי את הWindows הוא התחיל קצת להתקע לי לפעמים (אני מניח בגלל ההרד דיסק) וכשניסיתי להכנס אילו קיבלתי את השגיאה: "D:\ is not accessable, parameter is in correct" מה אפשר לעשות? (יש ליXP). בתודה, ברק.

• 2 תגובות
    • 897 צפיות
  11. מדובר בהארד דיסק של ווסטרן דיגיטל 80 ג'יגה בייט עם 8 מגה בייט קאש, לאחרונה עשה בעיות בזיהוי, אך כשהוא מזוהה הוא תקין לחלוטין והכל עובד מצויין, הרצתי בדיקות ואת הכלי של ווסטרן והוא נמצא תקין בכל הבדיקות אך זה כשהוא מזוהה, אך עכשיו הוא לא מצליח להזדהות ע"י לוח אם. הקינפוג מצויין ועדיין לא מצליח להזדהות, מה לעשות? יש שם המון מידע חשוב...[br]פורסם בתאריך: 12.07.2007 בשעה 19:15:02 יש לציין שמדובר בוודאות בהארד דיסק, ניסיתי כבר להחליף כבל IDE וניסיתי גם הארד דיסק אחרוהוא כן מצליח לזהות. מקווה שתצליחו לעזור לי, דרך אגב אין לו באד סקטורים!

• 0 תגובות
    • 735 צפיות
  12. Started by RoD,

ברשותי הצורב 4571A של NEC,כמו שאתם בטח יודעים יש בו אפשרויות LABELFLASH וLIGHTSCRIBE,היום ניסיתי לבדוק איך להפעיל את הLIGHTSCRIBE[לפי מה שהבנתי לזה לא צריך דיסק מיוחד לעומת הלייבל פלאש]ניסיתי בנרו[לא נראה לי שהוא היה מעודכן,גרסה 7.0]ולא הצלחתי.. קראתי בCDFREAKS שזאת בעיה ידועה בנרו[אגב,זה לא שזה נתן לי ERROR,זה פשוט לא מוצא כונן שתומך בLS]אז ניסיתי להתקין דרייברים מיוחדים לLS[ELSU,HLS] עדיין בלי הצלחה.. התקנתי ביוס מעודכן רשמי,לא פעל,אחד פיראטי,עדיין כלום.. ניסיתי את SureThing CD Labeler 4 SE וזה כתב לי ERROR שאין לי כונן תומך LS.. אני אנסה בקרוב להתקין את NERO 6.6 אבל אם זה לא פעל בSurething אני לא חושב שזה יעבוד בNERO 6.. יש לכם הצעות?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. שלום, יש לי איזה דיסק שצרבתי עכשיו אני מכניס אותו לכונן והוא לא פועל (לא מזהה את הדיסק) הכנסתי למחשב הנייד שלי והנייד מזהה את הדיסק ואני רואה את הקבצים שצרבתי ויכול להפעיל אותם אז העברתי את הקבצים בדיסק למחשב הנייד וצרבתי שוב.. שוב הכנסתי את הדיסק החדש שצרבתי אבל המחשב עכשיו מזהה שהדיסק ריק מה לעשות, בבקשה עזרה.. הה והדכנתי קשוחה של firemaer משהו כזה, מהאתר של nec

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  14. Started by esaly,

היי! אשמח אם תוכלו לעזור, לאחרונה לאחר שהצורב הקודם שלי מת סופית רכשתי את הצורב בכותרת ורק בעיות יש לי איתו, אתמול צרבתי דיסקים של DUAL LAYER שלא ניתו לקרוא אותם בXBOX, הדבר לא קרה עם הצורב הקודם שכאמור שבק חיים. חשבתי לעדכן לו את הגירסה, כרגע הוא עומד על 1.06 וראיתי שיש כבר 1.08. אשמח לעצות בנושא.

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  15. Started by ido135,

יש לי את הכונן שנה וקצת ולאחרונה הוא התחיל לעשות בעיות זה התחיל ממסכים כחולים שלא בטוח שזה בגלל הכונן ולאחר מכן גוגל כרום ופיירפוקס החלו גם לקרוס ולא להגיב תהליך התוכנה נתקע ולא מאפשר סגירה דבר שמאלץ אותי לבצע ריסטרט למחשב אבל גם לאחר ריסטרט במחשב המערכת הפעלה כלל לא עולה הכונן נעלם מרשימת הכוננים שמחוברים בחיבורי הSata3 בלוח אם ומציג שגיאת העלאה במידה ואני מכבה ומדליק מחדש את המחשב מהכפתור הכונן כן מזוהה בלוח אם והמערכת עולה המחשב עצמו נקי מוירוסים סרקתי גם עם ספי האנטר לפני כמה חודשים והיו מזיקים והסרתי אותם עשיתי לאחרונה עידכון לקושחה האחרונה של הכונן

• 0 תגובות
    • 694 צפיות
  16. Started by shahar07,

הדיסק הוא WD 160 חיצוני, הבעיה איתו שהוא כל פעולה שאני מנסה לעשות איתו הוא מתנתק ומפעיל את עצמו מחדש מה זה יכול להיות ?

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by Royz,

היי. יש לי דיסקים של 4.7 של VERBATIM אני מנסה לצרוב עליהם 4.5 והתוכנה אומרת לי שאין מקום בדיסק... התוכנה היא NERO. מה אפשר לעשות חוץ מלקנות דיסקים חדשים של חברה אחרת?

• 5 תגובות
    • 731 צפיות
  18. Started by alice in chains,

שלום יש לי את NERO 6 החדש והוא עושה לי בעיות הוא מזהה דיסקים של 900M ו870M כ700M שיניתי בתוכנה לOVERBURNING אבל זה עדיין לא מזהה לי אותם מה לעשות. תודה AIC

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. Started by roma4k,

יש ברשותי במחשב הישן הארד דיסק של ווסטרן דיגיטל בגודל 20GB. משום מה אני מוצא את עצמי מתמודד עם בעיות כאלו או אחרות עם המחשב. לדעתי הבעיות ניגרמות מההארד דיסק ולכן רציתי לדעת האם יש איזשהי תוכנה מסויימת שניתן בעזרתה לבדוק את ההארדיסק? אשמח אם תציאו לי דרכים לבדוק את תקינותו של ההארד דיסק. לילה טוב ותודה מראש.

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  20. Started by N N C,

לא מזמן קניתי דרך דוד שלי הארדיסק חדש WD80 GB 8MB לאחר שההארדיסק הקודם שלי פיתח סקטורים פגומים וההארדיסק שלפניו שבק חיים בצורה פתאומית... אני מתחיל לראות פה תבנית, כי משום מה ההארדיסק הזה גם מתחיל לעשות לי בעיות אחרי סה"כ שבוע שהוא נמצא אצלי במחשב... הורדתי תוכנת activesmart ומצאתי שהטמפרטורה שלו היא 46 מעלות, זה גבוה ? נמוך ? כמו כן, יש לי בעיה שכן אני משתמש בכבלים IDE פשוטים (33) ולכן אינני משתמש ב-UDMA רציתי לדעת אם הדבר עלול לפגוע בהארדיסק. שאלה אחרונה היא האם יתכן שהספק שלי פגום ולא מספק מתחים מספיקים להארדיסק

• 8 תגובות
    • 885 צפיות
  21. שבת שלום לכולם, בזמן האחרון יש לי לא מעט בעיות עם הדיסק הקשיח.. פתאום באמצע העבודה הוא מפסיק לעבוד - כאילו לחצתי על כפתור ה Sleep, המסך עובר למצד standby וכל שאר החלקים במחשב נשארים לעבוד. גם איתחול לא פותר את הבעיה.. פשוט לאחר כמה דקות הוא "נדלק" מחדש. (והוא גם מתחיל את המחשב מחדש). בנוסף, הוא גם משמיע רעשים די מוזרים.. קשה לי לתאר אותם אבל אני די בטוח שהם לא צריכים להיות. (מעין רעשים שקטים וקבועים) וגם מידי פעם יש צליל של כאילו אתחלתי את המחשב. הדיסק הוא - WD 80 GB 8 Buffer והוא ברשותי כמעט שנתיים, האחריות תקפה ל3 שנים. עכשיו השאלה היא איך אני בעצם מוכיח את הבעיות שלי, כאשר אני מביא אותו לחנות למימוש האחריות, כי הבעיות הם לא כתוצאה ממשהו אלא פשוט קורים ככה סתם. אני בטוח…

• 3 תגובות
    • 992 צפיות
  22. שלום לכולם! הזמנתי לא מזמן מחשב חדש עם ההארד דיסק הבא: Seagate Barracuda 7200.11 500GB 32 MB SATA2 NCQ ST3500320AS. היום בזמן שעברתי על פורום מפרטי מחשב, מישהו אמר לי שבביקורות די כתשו את הכונן הזה. האם זה נכון? האם באמת יש בעיות עם הכוננים האלה?

• 30 תגובות
    • 4.5k צפיות
  23. אז ככה יש לי שלושה הארדיסקים במחשב שלושתם מחוברים בsata 2 .שלושתם של ווסטון דיגיטל. אחד של 160 גיגה אחד של 500 ואחד של 320 גיגה. ההארד דיסק של ה- 320 גגיגה הוא הראשי ועליו מותקן הווינדוס. מאז שקניתי את המחשב שזה לפני שנתיים בערך, החלפתי את ההארד דיסק הזה בערך 4 פעמים ע"י האחריות וכל פעם מחדש הוא מתקלקל שוב. אז אחרי הפעם השלישית חשבתי שזה לא הגיוני שכל הזמן ההראד דיסק החדש וזה שמותקן עליו ווינדוס מתקלקל ואילו ה- 2 האחרים שבמחשב עובדים טוב. יתכן אולי שזה החיבור שלו ללוח אם ? או הקבל עצמו של ה sata? שגורם שלתקלות.. אז בכל זאת, החלפתי קבל והחלפתי כניסה בלוח אם שאליו חיברתי את ההארד דיסק וחשבתי שנפתרה הבעיה. אך לא, כעבור חודשיים בערך עד היום גם הוא נהרס ושווק חיים. עכשיו אני מ…

• 7 תגובות
    • 889 צפיות
  24. שלום לכולם לפני מספר חודשים היה ברשותי צורב NEC 3550, הצורב לא קרא דיסקים ריקים ומלאים של DVD (ניסיתי של המון חברות, ביניהם וורבטים וסילבר ליין) ועשה לי שגיאות באמצע הצריבה (לא הצלחתי אף פעם לצרוב DVD). הלכתי לאחריות וקיבלתי מהם NEC 5170A, כשהכנסתי דיסק DVD לצורב, ראיתי בכונן שהוא בעצם לא קורא את הדיסק והמקום פנוי הוא 0 מתוך 0 (וזאת הבעיה שגם הייתה לי בNEC3550), ניסיתי בכל זאת לצרוב, ואיזה פלא - הוא סיים את הצריבה בהצלחה! (מה שלא קרא בNEC3550). הכנסתי את הדיסק הזה שוב ו? לא קורא את הדיסק... מקום פנוי 0 מתוך 0. אז מה הבעיה כאן? אולי אני עושה משהו לא טוב? והתייעצתי היום עם מישהו והוא אמר לי שאני צריך לנעול את הדיסק אחרי הצריבה. זה נכון? איך עושים את זה? אם זה בכלל יעזור...

• 1 תגובה
    • 500 צפיות
  25. Started by s1nus,

הרגע חזרתי מksp קניתי צורב דיוידי.. חזרתי הביתה חיברתי את חיבור י IDE ואת הספק והמחשב עדיין לא מזהה את הצורב... מישהו יודע מה הבעיה ומה הפתרון אליה?

• 1 תגובה
    • 471 צפיות

דיונים חדשים בפורומים