אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, יש לי את התוכנות TuneUp 2010 ו HD Inspcetor. אחרי שהפלתי את ה TuneUp (בתוך התווכנה יש אפשרות שננקראת TuneUp Doctor Disk) זה הראה לי שצריך להפעיל את המחשב מחדש, והמחשב יפתור את הבעיות של הכונן הקשיח שנמצאו. אחרי זה סיים את הבדיקה תוך כדי אתחול המחשב נרשם לי משהו כזה- The Volume is Clean(משהו בסגנון הזה). זה לא הפריע לי,אבל אחרי ה כל הפעלתי את התוכנה HD Inspector ותראו את התמונה הבאה- בבקשה תגידו לי מה לעשות זה מאוד מלחיץ אותי כל העניין הזה תודה, ערן
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אז ככה הבעיה שלי בעצם שאני הוספתי במשחב שלי דיסק קשיח נוסף אך בעת החיבור הוינדוס לא עולה . יש לי דיסק קשיח של 500gb sata 2 ואני רוצה להוסיף עוד 320gb IDE מהמחשב הישן שהוא כמו חדש מחוסר מקום אז סידרתי אותו וחיברתי אותו ללוח אם ולספק נכנסתי לביוס וזיהה אותו כ slave אך בעת שאני מעלה את הוינדוס הוינדוס לא עולה מה הבעיה ? נייסתי כל מיני דרכים אך שום דבר לא עוזר... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אצל דודים שלי שגרים דיי רחוק ממני, יש להם צורב DVD שעבד סבבה עד לא מזמן, היום האמא ניסתה להכניס דיסק ושום דבר לא עלה לה [ היא רגילה שזה קופץ אוטומטית ], היא נכנסה ל " מחשב שלי " וגילתה שהכונן לא מופיע שם בכלל. הדרכתי אותה בטלפון להיכנס להוספת חומרה חדשה ולהוסיף את הצורב אבל הוא לא הופיע שם, יש לה דיסק דרייברים אבל מה יש לה לעשות איתו שהכונן לא עובד? עכשיו, הכונן נפתח ונסגר כרגיל, יכול להיות שהתנתק לו הכבל IDE? היא טענה שהיה אצלהם טכנאי לפני חודש וחצי בערך שהחליף להם מאוורר שנתקע והרעיש, אולי הוא ניתק את הכונן בטעות? מה עוד יש לעשות חוץ מלבדוק אם הוא מחובר למחשב בכלל?
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
שלום, קניתי היום הארד דיסק HD103SJ של סמסונג. חיברתי את כל החיבורים שצריך (SATA וחשמל) נכנסתי לביוס מיד לאחר חיבור ההארד דיסק ואני לא רואה בשום מקום את ההארד דיסק.. ניסיתי כבלים שונים אבל כלום לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שההארד דיסק פגום?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי בשבוע שעבר את הכונן F120GBLS של CORSAIR מ-KSP ב-220 ש"ח. היום אני מפעיל אותו בפעם הראשונה ואני מזהה איתו שתי בעיות: 1- הוא משמיע בעת כתיבה/קריאה רעש בתדר גבוהה כמו . זה בסדר? לפי מה שאני יודע זה לא תקין. 2- בעת שימוש בו עם כל מתאם SATA TO USB עם מתח חיצוני או מובנה בכבל ה-USB הוא קופא כל מספר שניות בהן המהירות שלו צונחת ל-0 ואז בהדרגה הוא חוזר למהירות "הרגילה" שלו. בעת חיבור ישירות ללוח האם של המחשב זה לא קורה. האם זה לגיטימי? עם כוננים מכאניים לא נתקלתי מעולם בתופעה זו. תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה בכונן..כל דיסק שאני מכניס.. בין אם זה DVD או דיסק רגיל.. הכונן שלי לא קורא אותו.. הוא מראה לי את ההודעה הזאת טפטפו לי משהו עם וירטואל דיימון..אבל אל כל כך הבנתי.. מישהו יכול לעזור ? (ודרך אגב..זה אתר שמאוד עוזר לי..המפרטים עזרו לי מאוד בקניית המחשב..=]) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
תראו כשניקיתי את המארז הייתי צריך להוציא את הכבלים של אחד מההרדיסקים (הארדיסק IDE) וניתקתי עכשיו החזרתי הכל וכשהדלקתי את המחשב הוא אומר לי H.D.D cable not Deteceted (כבל HDD לא מאותר) עכשיו שיניתי צדדים החלפתי כבל עשיתי הכל וזה לא עוזר אני חייב עזרה האימיול שלי שם וזה 3 שנים של הורדות אנשים!!!!
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק אונקי של חברת SANDISK, 4 GB. הוא עבד נפלא עד לאחרונה, ברגע שאני מכניס אותו, החלון של האוטו פליי נתקע. ביטלתי את האוטו פליי ועכשיו כלום לא נתקע רק שאני נכנס למחשב שלי בשביל לגשת להתקן, החלון של המחשב שלי נתקע. כלומר חלונות לא מצליח להעלות היטב את הדיסק אונקי, חשבתי שהוא פשוט התקלקל, אבל בדקתי אותו במחשב אחר והוא עבד כמו גדול. מה אפשר לעשות? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
ניסיתי לצרוב היום משהו, נכנסתי לNERO התחלתי את הצריבה וקיבלתי הודעת שגיאה : Burn Process Faild At 16X משהו ... אחרי זה שמרתי את הלוג שהוא יצר והנה הוא לפניכם: BneXtaZi BneXt 1A23-0809-4030-2363-5695-2304 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: - ahead WinASPI: File 'C:\Program Files\Ahead\nero\Wnaspi32.dll': Ver=2.0.1.74, size=164112 bytes, created 26/10/2004 18:35:34 Nero Version: 6.6.0.16 Internal Version: 6, 6, 0, 16b (Nero Express) Recorder: <ATAPI CD-RW 52X32> Version: M.GD - HA 1 TA 1 - 6.6.0.16 Adapter driver: <atapi> HA 1 Drive buffer : 2048kB Bus Type : default (0) -> ATAPI, detected: ATAPI CD-ROM: <ATAPI CD-RW 52…
-
- 2 תגובות
- 761 צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי 16GB ,היום בבוקר הכנסתי אותו למחשב ושנסיתי להיכנס אליו קבלתי את ההודעה הבאה : "בדיסק בכונן F אינו מאותחל,האם ברצונך לאתחל אותו כעת" , כמובן שניסיתי ואז קבלתי את ההודעה הזו "ל-windows לא היתה אפשרות להשלים את האתחול" אני הורדתי את התוכנה Paragon Partition Manager 10 , אני נכנסתי לשם ראיתי שאין מחיצה , יצרתי מחיצה , לא יודע מה קרה פתאום רשום לי שהדיסק און קי שלי הוא 945GB משהו כזה , שניסתי לפרמט קבלתי את השגיאה הבאה : (צורפה תמונה) http://www.zix.co.il/images/z-1512300312.JPG אני דיי חסר עונים , כל עזרה תתקבל בברכה , תודה לכולם.
-
- 27 תגובות
- 21.3k צפיות
-
-
שלום, החל מאתמול הDOK שלי הפסיק לעבוד בDVD או בטלויזיה במחשב הוא עובד הכל טוב ויפה, אבל בDVD ובטלוזיה הוא לא קורא כלום, תמונות שירים סרטים(avi) בעבר הוא קרא לי הכל, יש סיבה לזה?
-
- 3 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום לכם. אני היום קיבלתי דיסק קשיח חדש - WD 2.0TB Sata II 64MB Caviar Green. ונתקלתי בבעיה בזיהוי שלו. 1.הביוס בהתחלה מזהה אותו. אבל, שאתה נכנס בBIOS לראות את הגודל של הכונן. הביוס לא מזהה תגודל, ותמידע אליו. 2.הוינדוס לא מזהה אותו בכלל. 3.לפעמיים אחרי הפעלה מחדש, הדיסק נעלם מהBIOS לגמרי! אז שאלות. 1. הבעיה יכולה להיות בדיסק עצמו? כי הוא מזוהה בBIOS אבל לא לגמרי. ואחר כך נעלם לגמרי מהBIOS. 2. הדיסק בהפעלה של המחשב משמיעה תקתוקים, וזה מגיעה מהדיסק החדש. זה סימן לבעיה נכון? ו3. הלוח אם במחשב זה Gigabyte P35-S3L, יש סיכוי שהלוח לא תומך ב2TB? הדיסק לא משמש כוינדוס, זה רק לגיבויים. בקיצור, האם הבעיה בדיסק הקשיח? או שיש איזה הגדרה בלוח אם שלי, לדיסקים קשיחים של 2…
-
- 6 תגובות
- 815 צפיות
-
-
זה דיי דחוף הHD 'עף' לחו"ל מחר עם חבר שלי! זה HD נייד של VERBATIM 500GB , יש לי windows XP pro , הוא אומר שהוא מזהה אותו והוא מוכן לשימוש , אך לא רואים אותו כשפותחים את המחשב שלי , לא מופיע שום דיסק נוסף, זה אמור להיות PLUG AND PLAY , וזה פועל על ה MAC של חבר שלי . תודה מראש .
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום, קניתי היום כונן קשיח חיצוני 500GB של חברת MAXTOR . ברצוני העביר לכונן קצבי סרטים ולנגן אותם במכשיר הדי וי די,לשם כך אצטרך לעבוד בשיטת FAT32 בכונן. ופה מתחילה הבעיה,ניסיתי להמיר באמצעות התוכנה Partition magic 8 והאפשרות של FAT32 אינה זמינה, מדוע? מה שעשיתי זה קליק ימני על הכונן, Convert והגעתי לפה,ופה נתקעתי. הנה תמונה: עזרה בבקשה חברים.
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני משתמש בנרו גרסה 7 premium צורב HL-DT-ST DVDRAM GSA-4082B Hitachi-LG אני שם דיסק dvd 4.7 gb צורב משהו זה מתחיל לצרוב פתאום זה כותב לי could not perform disc at once זה לא משנה איזה קובץ אפילו עם אני צורב מסמך וורד או סרט ושאני שם דיסק רגיל זה כותב could not perform end of track וזה לא בעיה בנרו כי ניסיתי גם דרך windos ו דרך ashampoo אני אשמח לדעת מה הבעיה עם זה בעיה של חומרה או בעיה בעידכון קושחה או משהו לא יודע אבל זה כאילו צורב ופתאום נתקע תודה לעוזרים .....
-
- 2 תגובות
- 531 צפיות
-
-
שלום, כשאני מכניס דיסק און קי מופיעים לי 2 דיסקים חדשים, F וG כשאני לוחץ על הF יש דמונה של SANDISK ורושם לי שאני צריך לפרמט את דיסק G . כשאני לוחץ פתיחה על G רושם לי אנא הכנס דיסק, כשאני לוחץ מקש ימני אתחל ואז התחל רושם לי לווינדווס לא היתה אפשרות להשלים אתחול. איך אני מאתחל אותו ? והאם כל הקבצים ימחקו ?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום יש לי מחיצה שהחליטה פיתוםלא להפתח יש דרך לגשת אילה יש לי שם קבצים חשובים שאני צריך אותם דחוף תמונה : תודה מראש ואני מקווה שתעזרו לי למצוא דרך לגשת אל הקבצים יותם
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
אתמול קניתי HD וחיברו לי אותו בחברה(אייבורי). עכשיו, שהפעלתי את המחשב(ויסטה) הוא פשוט לא מופיע. שמתי לב שהוא מופיע בBIOS ובמנהל ההתקנים ורשום שהוא עובד טוב. מה אני יכול לעשות? מפרט: ASUS P5KPL-CM HD502ij 500gb תודה
-
- 3 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם אזז ככה במחשב יש לי 2 קשיחים אחד 250 של WD ועוד אחד ישן של סיגגיט 20 ג'גה.. משום מה היה לי מסך כחול ונתתי לו לסיים משהו שהוא ספר עד 100 אחרי שהוא ספר עשה הפעלה מחדש והוינדוס לא עלה היה כתוב משהו טעות בטעינת ווינדוס (באנגלית)(שמותקן ב250 כמובן) אז אמרתי נעשה רפיר.. אני מעלה את הדיסק של הוינדוס יש לי אפשרות R התחלה (בדרך כלל אני לוחץ בפעם השניה שמופיע לי R) אז בפעם הראשונה היה לי מסך שחור שאני לא רגיל אליו ואין לי מושג מה עושים בו אז אחר כך עשייתי כמו שאני זוכר שלוחצים אנטר לפירמוט ואז R אבל משום מה לא היה לי שם R והאפשרות היחידה שלי היא לפרמט מה שממש לא מתאים לי אז אמרתי נתקין ווינדוס בסייגיט ואז נסדר כבר משם.. התקנתי בסייגט עכשיו במחשב שלי יש את כונן …
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
כמו של כולנו הדיסק הקשיח.. כולם אומרים ראפטור ראפטור, או שהם עושים בוררות בין הסדרות של ה7200, או לעיתים רחוקות אפילו ה-15,000 RPM... אז הבקשה שלי כזאת אם אפשר טבלה מסודרת (קריאה\כתיבה) 7,200VS10,000VS15,000 ואפילו אם אפשר לרשום את הביצועים שלהם גם לחוד ברייד-0 בבקשה אל תכניסו לנושא הזה את המילה SSD... תודה...
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום הצורב שלי עושה לי המון בעיות-עוצר צריבות באמצע,לא צורב כמו שצריך,איטי בקריאת דיסקים ועוד.. הוא לא ממש חדש אבל גם לא ישן! יש איזשהו תוכנה לסריקת ביצועים של צורבי DVD ? כמו שיש לדיסקים קשיחים רק לצורבי DVD צורב nec שחור כזה תודה רבה לעוזרים תבורכו
-
- 4 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש לי צורב DVD של LG מדגם: HL-DT-ST DVD-RAM GH22NS30 ATA DEVICE הוא פעל יופי על XP SP3. נכנסתי לאתר של LG ביצעתי חיפוש לכונן ומצאתי דרייבר חדש שמתאים WIN 7 שזה מה שיש לי עכשיו. הורדתי את התוכנה המעדכנת וכאמור סגרתי מה שלא צריך והתחלתי בתיקון,זה סיים וביקש לאתחל את המחשב,לאחר האתחול זה עדיין לא עובד!! מה אני יעשה אני חייב להפעיל דיסקים שונים וזה כונן בן 4 חודשים בערךך...
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש עכשיו אני צריך להתקין תווינדוס יש לי הרד דיסק של WD SATA2 והזמנתי תמחשב בלי כונן דיסקטים עכשיו איך אני אמור להתקין תדרייבר של ההרד דיסק כדי שהווינדוס יזהה אותו ואני יוכל להמשיך בהתקנה לא ידעתי על הבעיה הזאת לפני כן ולכן לא הזמנתי כונן דיסקטים יש דרך לפתור תבעיה או שאני חייב להתקין גם כונן דיסקטים? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה להעביר קובץ גדול (6 GB) להרד דיסק נייד שלי מסוג WD 160GB והוא מוריד לי את ההודעה הבאה "הקובץ XXXXXX גדול מדי עבור מערכת הקבצים המשמשת יעד" יש פיתרון לעניין?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בכמה ימים האחרונים כל הקבצים שהורדתי מהאינטרנט לדיסק מסוים נתקלים בבעיות. או שהטורנט נעצר באמצע ומודיע על בעיות CRC או שקובץ שירד בצורה אחרת גם כן מודיע על בעיות CRC לאחר שירד כבר בשלמותו לדיסק. ניסיונות לפתוח או להעתיק את הקבצים הבעייתיים לדיסק אחר גם כן לא צולח. לעומת זאת קבצים ישנים על אותו הדיסק לא נתקלים בבעיות. בהתחלה חשבתי שאולי יש לי בעיה עם המודם ופשוט ההעתקה למחשב מהרשת מתבצעת עם תקלות אבל לאחר כיבוי והדלקה של המודם לא שינה כלום. ניסיון הורדת קבצים לדיסק אחר לא נתקל כלל בבעיות. הפעלתי תוכנה של windows 7 לזיהוי בעיות בדיסק ולא נמצא דבר. האם הדיסק באמת גמור?
-
- 10 תגובות
- 989 צפיות
-