עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by chenc,

שלום שמי חן, אני חדש פה. בכל מקרה, לאחר שביצעתי כמה שינויים עם פרטישן מגי'ק 7 (בעיקר שינוי נפחי מחיצות), החשמל נפל באמצע יישום התהליכים ("Apply Changes"), בדיוק בתהליך הגדלת נפח המחיצה בה מותקנת מערכת ההפעלה שלי... (שהיא, אגב, XP). עכשיו כשאני מפעיל את התכנה מהמערכת הראשונית שלי (98SE), ישר עוד לפני טעינת התכנה היא מודיעה לי על זיהוי מחיצה שטופלה באופן שגוי וכו' - עקב נפילת חשמל, ושיש לשחזר אותה (Recover), כשאני מאשר את תהליך השחזור, מופיע חלון של חיפוש סימני שחזור ושיש לחכות. הבעיה היא שהתהליך הזה לא מסתיים - או יותר נכון נתקע... מה עליי לעשות, והאם יש דרך לשחזר את המחיצה באופן שונה או משהו כזה?? אגב, כשאני מסרב לשחזר המחיצה ונכנס לתכנה, היא מופיעה בצבע צהוב (יענו…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by bareyal,

שלום, ברשותי צורב LG 4167B, תומך DVD-RAM לאחרונה קניתי בפעם הראשונה 2 מדיות של DVD-RAM של LG. מהירות X3 לצערי הרב כשהכנסתי את המדיה, וניסיתי לבצע גרירה רגילה של קובץ לכונן, התקבלה הודעה שיש צורך לבצע erase. ביצעתי מחיקה, ועדיין לא הצלחתי לגרור קובץ למדיה. ניסיתי לבצע פרמוט למדיה (FAT32) אבל בסוף הפירמוט מתקבלת הודעת שגיאה שהפעולה לא הצליחה. ביצעתי "erase Rewriteable disc" בעזרת NERO , אבל לאחר מכן המדיה מתנהגת כמו כל RW . מה אני עושה לא בסדר ? תודה...

• 5 תגובות
    • 792 צפיות
  3. Started by Polk-2,

יש לי דיסק SSD למערכת הפעלה ושני דיסקים נוספים רגילים. המחשב חדש יחסית. הבעיה היא שהמון פעמים שאני פותח תיקיה זה לוקח המון זמן, בכל שלושת הדיסקים! ולאו דווקא תיקיות גדולות. זה מגיע לרמה מגוכחת שלפעמים אני פותח קובץ טקסט וזה לוקח זמן. מדי פעם אני סתם מנסה להזיז איזשהו איקון על ה-desktop, וזה קופא באמצע. מה קורה פה? זה נראה לי מאוד מוזר. כל הבדיקות שהרצתי היו בסדר, אבל ה-OCZ TOOLBOX (של ה-SSD) מראה לי את זה. זה בסדר או לא?

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by wild_3d_raptor,

לפני כ3 חודשים רכשתתי מחשב חדש ועברתי את הצורב מהמחשב הקודם למחשב החדש...הצורב הוא ימאהה 16על10על 40 ולא סאקזי(ide) מאז לא ניסיתי ליצרוב אך כרגע כאשר שאני מנסה אני לא מצליח ליצרוב ,לא בנרו לא באיזיסידי... מערכת ההפעלה היא אקס פי הצורב קורא דיסקים כראוי והמחשב מזהה אותו כצורב מה עליי לעשות ??????? Helpppppppppppp בתודה, עמית

• 2 תגובות
    • 677 צפיות
  5. מה עושים? הצורב דיי חדש...

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by King Kong,

קניתי צורב ASUS יש איתו בעיה שהאור לד תמיד דולק לא רק שיש CD שעובד בפנים ... אור ירוק .. למה ? האור אמור להיות רק בעבודה זה קבוע . נ.ב. הצורב עובד תקין / BOX קופסא מקורית .

• 3 תגובות
    • 609 צפיות
  7. Started by Tapeworm,

שלום לכולם, אבי רכש לפני כשבוע צורב CDRW חדש של פיליפס אך הוא איננו מצליח להשתמש בו. גם לאחר עדכון ל- Nero Burning Rom 7 ווידוא כי הצורב מזוהה ופועל (בתור כונן דיסקים) מתקבלת ההודעה "Driver Not Ready" כמספר שניות לאחר תחילת צריבה כלשהי. יש לציין שגם בנסיון צריבה באמצעות ה"תוכנה המובנית" של Windows התקבלה הודעה דומה, וגם השתמשנו במספר מדיות של חברות שונות לבדיקה. יש לציין כי תחילה נקנה כונן של BenQ ולאחר שהתגלתה תקלה די דומה הוחלף לזה של פיליפס. האם לדעתכם אבי קיבל צורב דפוק פעמיים? (או שמה משהו בהגדרות ה- DMA יכול להיות לא נכון למשל) תודה לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  8. Started by aerosmith,

שלום לכולם, יש לי צורב DVD , לפני כמה ימים ניסיתי לצרוב משהו בדיסק של DVD, צרבתי אותו, ואז הוא לא קרא לי את הדיסק, עשה כאילו הוא חושב ממש הרבה זמן ואז זה נתקע... ואז ניסיתי להכניס דיסקים של DVD אחרים וזה עשה אותו דבר... אחרי כמה זמן ניסיתי לצרוב דיסק רגיל של 700 מגה בייט וזה נכשל לי בצריבה.... מה יכולה להיות הבעיה? ומה שמעצבן זה שנשאר לי 127 מגהבייט במחשב מתוך 80 ג'יגה... אני אמחק כמה דברים שלא תהיה התפוצצות של ההארד דיסק חחחח אבל מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  9. Started by Thunder-Head,

אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 7 תגובות
    • 819 צפיות
  10. Started by tavor21,

אני מכניס דיסקים והוא פשוט לא מזהה אותם ... זה התחיל פתאוםם ...הוא זיהה דיסק שלא נתן לי לצרוב עליו ואז הוא כבר לא זיהה שום דבר אחר ..... יש לי צורב DVD של LG לא זוכר את הדגםם ( הראשון שהגיע לארץ עם DL נדמה לי .. ) בבקשה תעזרו ליי ...

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  11. שלום רב ! ראשית אני חדש כאן ומחיפוש בפורום (אחרי הפתרון לבעייתי) ראיתי את העבודה היפה הנעשית כאן ועל כך מגיע לכולם יישר כח עצום... ולבעייה בשעה טובה שידרגתי לצורב DVD LG האמור (4163B). מפרט המחשב: Athlon XP+1.7 512MB DDR400 MotherBoard-DFI AD77 WinXP SP2 ואני משתמש בתוכנת נרו גרסא 6.8 עם תמיכה בDVD. כאשר אני רוצה לצרוב דיסק הנרו אומר לי שהדיסק בכונן אינו ריק והוא מוציא אותו אוטומטית החוצה. במידע על הדיסק בתוכנת הנרו רשום שזה DVD -R ריק אך כאשר אני מתכוון לצרוב הוא זורק אותי (ואת הדיסק). כאשר אני מנסה לצרוב עם ה EXPRESS הוא מתחיל לצרוב ושניה אח"כ הורס את הדיסק וזורק אותו החוצה. מצ"ב הLOG: Yosale 1A23-0809-4130-2278-6528-2195 Windows XP 5.1 IA32 WinAspi: File 'Wnaspi32.dll'…

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by ^alon^,

קניית צורב DVD... קניתי דיסקים DVD+R...באופיס דיפו... ואני לא מצליח לצרוב בנרו...... זה מתחיל לצרוב....מסיים את הצריבה...והדיסק נשאר ריק.....למה זה קורה? זה בעיה בחומרה? בתוכנה? אני ממש לא מבין את זה.... תעזרו לי בבקשה...! תודה... אלון

• 2 תגובות
    • 612 צפיות
  13. Started by ELpsycho,

שלום לכולם! יש לבעיה עם הצורב DVD שלי. הבעיה היא כזאת: אני מליח לצרוב איתו כל דבר אבל הוא לא מצליח לקרוא לי שום דבר. הכוונה שלי שאני מכניס לו דיסק כדי להוריד תכנים למחשב הוא כאילו קורא את הדיסק אבל בתיקיה במחשב מופיע כאילו הוא רק... מה אני צריך לעשות אני כבר חסר-אונים... תודה אנשים

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by felixb,

שלום לכולם, יש לי צורב DVD של NEC. לאחרונה יש איתו בעיה מוזרה. אני צורב איתו DVD ב NERO, הצריבה מסתיימת באופן תקין, כשהדיסק יוצא אני רואה שהוא צרב עליו אבל כשאני מכניס אותו בחזרה לכונן זה מראה לי שהדיסק ריק. לעומת זאת עם אני לוקח דיסקים שצרבתי לפני כמה חודשים, הוא כן מראה לי מה יש עליהם. למה זה יכול לקרות?

15. Started by Atlon-Xp,

והבעיה היא באתי לצרוב משהו בנרו עשה לי failed ומאז שאני מכניס אליו דיסק הוא לא קורא אותו בכלל הוא רק מנסה והעינית הצהובה כל הזמן מהבהבת. והוא לא קורא כלום ואני לא יודע מה לעשות... יש אחריות. והנרו נתקע גם שאני שם דיסק וגם ב my computer דברים לא מופיעים. בבקשה עזרה תודה.

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by Superman1,

יש לי צורב H62N של LG התקנתי VISTA והוא לא מצליח לזהות אותו... אם יש למישהו פתרון או מיקום שממנו אפשר להוריד דריבר זה יהיה מעולה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by e-d-a,

אנשים אני צורב כל דבר החל מ-vcd וmp3 וקבצים תמונות והכל חוץ ממוזיקה למערכת שאני מנסה לצרוב או שלא צורב לי בכלל או שעושה את הבעיה הזאת שבתמונה פה http://photos.walla.co.il/eldada3 ולוקח לו איזה 20 דקות לצרוב או שהוא הורס את הדיסק. יש למישהו מושג למה זה עושה את זה? (עם קבצים אחרים זה תמיד ב100% ב-used read buffer וגם זה 100% ב-buffer level כמה שיותר זה יותר טוב)

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Kremer,

יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.

• 7 תגובות
    • 760 צפיות
  19. Started by OutLawZ,

שלום לכולם יש לי צורב של Memorex dvd+/-dlrwl1 f16 הצורב הזה עבר בערך 100 צריבות של דיסקים רגילים ועוד 5 -6 צריבות של DVD (המספרים בעקרון מדוייקים) עכשיו לא היתה לי בעיה לצרוב DVD או דיסק רגיל מאז שהגיע אליי הצורב לפני שנה וחצי היה לי הרבה פירמוטים לא זכור לי שזה בא עם דיסק הדרייבים. הבעיה: ניסתי לצרוב DVD היום , וזה לא נתן לי זה רשם לי בנרו תכניס דיסק דיוידי, ודיסק בתוך הצורב היה דיוידי הכנסתי סרט דיוידי לראות את הצורב בכלל קורא דיוידי, הוא לא קרא אותו הכנסתי דיסק רגיל לא דיוידי, כן קרא *ברגע שאני מכניס דיסק דיוידי לצורב הוא עושה קול קטן של ציפצוף פתרונות ? חיפשתי update' נכנסתי לאתר של החברה כל מה שהורדתי לא נתן לי להתקין, ניתקתי מהחשמל החזרתי כבלים הכל, לא עזר הסרתי א…

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  20. Started by deannahum,

אהלן יש לי צורב של Nec (צורב די וי די) ולאחרונה יש לי בעיה קטנה. הצורב מצליח לצרוב דברים בסדר... זתמארת מבצע צריבות מכל סוג בלי בעיה אבל משום מה הצורב לא קורא 80 אחוז מהדברים שאני מכניס אליו... נגיד צרבתי משחק עכשיו, הצריבה הצליחה (ועובדת במחשבים אחרים) אבל כשאני מכניס את הדיסק אחר כך, הוא לא קורא אותו ! עיזרו לי בבקשה ! תודה

• 3 תגובות
    • 876 צפיות
  21. Started by איתי הגיתי,

שלום התחילה לי בעיה עם צורב NEC dvd rw 3550a הוא לא קורא דיסקים צרובים... הוא כן מצליח לכתוב אותם, אבל אז הוא לא רואה אותם... בעבר, הוא כבר בן שנה, עד לפני כחודש, הכל היה טוב. ניסיתי לחפש ברשת, ויש תלונות זהות על הכונן הזה, אבל לא ראיתי פתרונות. ניסיתי גם דיסקים בלי multisession כמובן. יש למישהו פיתרון? האם קניית כונן חדש, מסוג אחר, תפתור את הבעיה, או שמשהו במחשב עצמו לא בסדר? תודה איתי

• 8 תגובות
    • 681 צפיות
  22. הבעיה התחילה לפני שלושה שבועות בערך הבאתי דיסק של דיוידי שהיה עליו סרט אישי שצולם והוא לא קרא אותו אז חשבתי אולי צריך להוריד דרייבירים חדשים או משו אז מצאתי איזה קובץ אחד שעשה מין עדכון וגם שיניתי תהגדרת איזור לאיזור 2 כזה ואז הכונן גם לא קרא אבל מאז התווספו עוד בעיות , כאשר אני מכניס דיסק דיוידי אני מקבל הודאה שהדיסק בפורמאט שגוי או שהכונן לא יכול לקרוא אותו או משו כזה וגם שניסיתי לצרוב משו אחרי איזה דקה אולי 2 של צריבה זה עושה burn procces failed מה לעשות ? נ.ב המערכת עברה פורמאט לפני 3 ימים

• 1 תגובה
    • 680 צפיות
  23. יש לי צורב NEC AG3550. ראיתי שהיה אשכול ארוך שעסק ב NECים אבל הוא נסגר... בגדול הוא עבד לי בסדר עד לפני כמה ימים כשאז הוא התחיל לצרוב לאט נורא. במהירות 16x במקום בחמש שש דקות הוא צורב דיסקים לפעמים ב 10 דקות לפעמים ב 20... חלק מהדיסקים לא קריאים לגמרי (חלק מן הקבצים כן וחלק לא) למרות שאחרי הצריבה אני עושה גם DATA VERIFICATION ו NERO כותב שהכול הלך בסדר (זה גם פאק של הצורב? של NERO?). ניסיתי לצרוב איתו על WIN XP נקי וגם על מחשב אחר לגמרי, אבל הוא בשלו, איטי להחריד. יש משהו שאני יכול לעשות כמו לעדכן חומרה או משהו כזה? או שהגיע הזמן לזרוק אותו לפח? במקביל איך שלא יהיה אני צריך לקנות צורב DVD למחשב נוסף, ויש לי מספר שאלות: 1. עד כמה משמעותי הההבדל בין צורב IDE ל SATA? 2. תוכל…

• 3 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by gtarnin,

שלום לכולם, קניתי זה עתה צורב NEC3500AG. לאחר שתי צריבות מוצלחות וטובות החליט הצורב החדש כי נמאס לו והחל לזרוק את כל המדיות החוצה. לא משנה איזה סוג אפילו CD מוזיקה אורגינל. ריסטתי ואפילו כיביתי והדלקתי מחדש את המחשב - ולא עזר. מה המצב איתו??? שאלה שלא קשורה: למה מזהים את הצורב כNEC 3500AG_ ולא סתם כNEC 3500AG - למה קו תחתי לפני???

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  25. Started by g191181,

הגעתי למדיה החמישית שאני מנסה לצרוב DVD רוב המידע שאני צורב יוצא בסדר אבל כל פעם 20-30% מהמידע לא נצרב טוב, אני משתמש נרו 7. מה יכולה להיות הבעיה ??? יכול להיות שזה FIRMWARE

• 2 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים