אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אם זה לא בפורום הנכון-אני מצטער, לא ידעתי איפה לשאול
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה רכשתי צורב lg חצוני מדגם ge20lu11 windows 7 64 bit גם לא מזזה אותו כאן מצוין שהוא אמור לעבוד במערכת ההפעלה שלי http://www.microsoft.com/windows/compatibility/Windows-7/en-us/Details.aspx?type=Hardware&p=LG%20ELECTRONICS%20GE20LU11%20Super%20Multi%20DVD%20Burner&v=LG%20ELECTRONICS&uid=&pf=3π=1&c=Storage%20Devices&sc=CD%2FRW%20%2F%20DVD%2FRW&os=64-bit תודה לעוזרים ושנה טובה
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב כונן חדש Crucial MX500 500GB ויש לי שתי שאלות: 1. בבדיקת TRIM אני מקבל את זה: למה יש גם NTFS וגם ReFS? ולמה כתוב גם 0 (שלפי מה שקראתי אומר שהטרימ מופעל) וגם Disabled? 2. עשיתי clone עם acronis ועכשיו בנוסף לכונן החדש יש גם כונן שמור ע"י המערכת. איך נפטרים מזה? זה סה"כ כונן של 99.9 מגה בייט אבל עדיין נראה לי מיותר.. הכונן הישן היה SSD של 128 ג'יגה בלי מחיצות 3. ב-AS SSD כתוב שהכונן 103424K. בחלק מהמקומות קראתי שזה בסדר ובמקומות אחרים ראיתי שאומרים שיש פגיעה משמעותית בביצועים לעומת 1024K. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם רכשתי HD של ווסטרן דיגיטל בנפח 200GB בהתקן SATA II כאמור יש לי לוח עליו מותקן בקר SATA רגיל.. הHD זוחל...כל קובץ שמועתק עליו לוקח שעות עד שהקובץ מועתק במלואו.. יתרה מזאת לפעמים באמצע הקריאה מהHD החדש המחשב פשוט לא מגיב לכמה שניות... עדכנתי את הדרייברים של הבקר ..לא עזר אולי זוהי איזושהי הגדרה בBIOS? מדובר בלוח אם של איפוקס דגם 8RDA3+.. תודה לעונים..
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
st1000lm014 וינדוס 8 מחובר למחשב נייד של לנובו. המחשב עולה ואז נכנס למצב תיקון, במצב תיקון אין הרבה מה לעשות, ניתקתי את הדיסק מהמחשב וחיברתי למחשב האישי שלי עם מחבר USB- SATA, המחבר עובד כמו שצריך(בדקתי עם דיסק אחר). הדיסק לא עולה בכלל, המחשב לא מזהה אותו. חיברתי מחדש את הדיסק למחשב נייד המקורי והפעלתי LIVE CD של ווינדוס 10 במטרה להגיע למידע שנמצא על המחשב. אפשר להיכנס לדיסק, אבל אחרי 10 שניות המחשב נתקע ואי אפשר לגשת יותר לדיסק הקשיח. וגם הוא נמחק מרשימת הכוננים הפעילים. יש מה לעשות? אגב, בביוס כן המחשב מזהה את הדיסק. הוא גם לא נשמע כמסתובב. אשמח לכל עזרה, תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם. הים רכשתי HD חדש ונוצר מצב שיש לי יותר מדי מחיצות, רציתי לדעת איך אפשר לאחד שתי מחיצות (D וE) למחיצה אחת. כמו כן כל מחיצה כזאת היא בעצם גם HD שונה. תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לא מזמן פתחתי גם נושא במפרטים אבל אחרי שבחרתי מפרט אחד מאלו שהמליצו לי דוד שלי הסביר לי משהו על הדיסק הקשיח ועכשיו אני חושב גם להחליף את זה אז חשבתי שזה יותר מתאים לפה.. תראו אני כנראה הולך לקנות את הדברים הבאים (לא מחשב חדש לגמרי) : Intel Pentium IV 2.4C GHz HT 512K 800MHz Socket 478 CPU BO Motherboard: Asus P4800 Intel 865PE Motherboard (HT, Dual DDR, S-ATA, 5.1 Sound, 3Com G-LAN, USB 2.0) Twinmos DDR-RAM 256MB 3200 Memory X2 Case: Enermax CS-3181L-BBS HEC 300W PSU עכשיו.. החלפת הדיסק הקשיח לא היה בתכנון אבל בן דוד שלי הסביר לי משהו על ה- 8M RAM Cache 7200 RPN. (מה שהוא רשם לי..) הבנתי בערך למה הוא התכוון.. בקיצור יש לי כרגע דיסק קשיח של 60GB והוא אמר לי שאין לי בכל…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי לכולם, אני מעוניין לקנותSATA 3 SSD , כרגע יש לי את הלוח הבא עם אפשרות חיבור ב-SATA 2 בלבד : http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3013#sp מהי האופציה על מנת שלא יהיה צוואר בקבוק? לקנות בקר sata3 PCI-E ולחבר את ה-SSD אליו? או שיש מתאם מ2 ל3? רצוי פתרון זול ככל האפשר אך העיקר שזה יעבוד כמו שצריך. תודה מראש לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן אינו פועל וכאשר מחבר אותו למקור מתח מהמחשב הכונן עובד כמו כן כאשר מחבר את הקבל המצ"ב (באמצאות מתאמים) למאוורר הוא פועל [attachment deleted by admin]
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הדגמים האלה: SAMSUNG 500GB SATA 2 HD501LJ T166 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2425 2) WESTERN DIGITAL 500GB SATA 2 KS 7200RPM 16MB לינק - http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=2373 איזה מהם עדיף מבחינת: א) ביצועים ב) שקט ג) קרירות ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
סתם רציתי ליידע אתכם שכרגע יש את המבצע הזה (קונים 2 מוצרים של VERBATIM, השני ב50% הנחה) תתחדשו :]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני הולך לקנות עוד איזה חודש את הדיסק הזה http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16822136003 מה אתם חושבים עליו? איך הוא? יש איתו בעיות מסוימות? הוא הולך להיות אצלי במחשב הראשי ביחד עם GSKILL FX (שמגיעים עוד שבוע :jump:) רפטור 36GB ו 78GS השאר נמצא במפרט הוא לא עושה בעיות במצב של SATA I? יש לי ציפסט NF3 250 ULTRA אם למישהו יש אותו שיגיד לי פליז איך הוא?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
הבעיה היא כזאת, יש לי דיסק של WD שמזוהה בביוס אבל הוא מזוהה שנפח הקיבולת הוא 0 וכל השאר כמו SMART הוא בUNKONWN וכן הלאה. כלומר המחשב מזהה שיש דיסק קשיח אבל לא מזהה שום פרט עליו! דיברתי עם אנשים שמבינים ואמרו שיש מצב שעדכון firmware יציל את המצב אבל לא בטוח. א) למישהו יש הצעות לסדר את המצב בצורה אחרת? ב) איך עושים את העדכון הזה? תודה רבה אנשים!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD בגודל של 80 גיגה. יש לי מחשב חזק, אם דרוש מפרט אני ארשום פה בהמשך. העיניין הוא שאני לא לגמרי מבין איך העסק עובד. אם אני מתקין חלונות 7 על ה SSD ואת כל שאר התוכנות אני אתקין על HDD רגיל שיש לי עכשיו, אני בכלל ירגיש בהבדל כל שהוא ? או בגלל שאני מתקין תוכנות ב HD הרגיל אני לא אראה שום הבדל? האם בכלל משתלם לקנות SSD? תודה מראש ושבת שלום !
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש אולי יישומים שיכולים להקל על הכונן ssd מבחינת שטח האחסון שלא ייגמר מהר? למשל CCleaner יכול לנקות ממנו זבל. זה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לשפר את מהירות העבודה במחשב הנייד שלי. נראה לי הגיוני שהשיפור הכי גדול יגיע על ידי שדרוג הדיסק קשיח עליו פועל מ"ה. כרגע יש לי כונן 640gb sata3 של WD (כמו לרוב העולם) הבעיה היא שכונן SSD יקר להחריד והרבה מעבר לתקציב שלי. הנחה שלי - שכונן 16gb יספיק לאכסון מ"ה בנייד לאולי למשהו קטן נוסף (תקנו אותי אם אני טועה פה) ולכן חפשתי וראיתי שקיים כונן פלאש - AData 16GB 533X בעל מהירויות קריאת וכתיבה של 80MB/sec ו-50MB/sec (בהתאמה) במחיר של פחות מ- 55 דולר! האם זהו פתרון טוב? שימו לב, שאני לא מעוניין להחליף את הכונן במחשב הנייד! (זה כונן נוסף) נ.ב. יש גם גרסת 32gb ב-93 דולר http://www.tigerdirect.com/applications/searchtools/item-details.asp?EdpNo=5546846&SRCCODE=GOOG…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי איזה דגם הכי כדאי לקנות היום? אין בעיה של תקציב.. אני מחפש 1TB 2.5" וחשובה המהירות, חשבתי על הWD הבא: http://ksp.co.il/?select=.1033..146..147.&list=1&sort=2&glist=0&uin=15849&txt_search=&buy=&minprice=&maxprice= אשמח לתגובות והמלצות.. האם כל הניידים בגודל הזה מגיעים באותה מהירות או שיש ניידים 2.5" יותר מהירים? נ.ב: לגבי הTRANSCEND לא מכיר את החברה ולא רוצה לקחת סיכונים..
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה האופציה הכי טובה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה בדיסק הקשיח: דיסק של Maxtor בנפח 40 גיגה (מחולק ל- 10 ול- 30). מדובר במחיצה C אשר גודלה 10 גיגה. הבעיה: כאשר אני נכנס ל- Properties של מחיצה C בכדי לראות את תכולתה, אני רואה שהיא מנוצלת בכ- 8.9 גיגה מתוך ה- 10. כאשר אני נכנס לאותה מחיצה ומסמן את כל הקבצים והתיקיות, המחשב "טוען" שהכל ביחד מנצל 4.5 גיגה בלבד! להיכן נעלמו 4.4 גיגה??? עשיתי חשיפה של קבצים מוסתרים וזה לא עזר... עשיתי ניקוי דיסק וזה לא עזר... ביצעתי אנליזה ולפיה אין צורך לעשות איחוי דיסק (לא יודע אם זה קשור)... הדיסק פורמט לפני מספר שבועות... בבקשה עיזרו לי.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
החלטתי לכתוב מכתב לWD העולמית. מסרתי להם כמה נתונים טכניים ותוצאות בדיקות SMART של ההארד דיסק והם ענו: We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and description provided it seems that the drive has developed a fault and needs to be replaced. The following knowledge base article explains what your best options are for data recovery: אוקיי עד כאן הכל טוב. עכשיו רשמתי להם שוב מכתב שבו אני מתלונן על איכות המוצרים שלהם ושכבר אין לי בטחון להשתמש במוצרים שלהם ושכנראה הם צריכים להחמיר עם הבדיקות איכות. מה ענו לי? We are sorry to hear that you are experiencing problems using your WD drive. According to your reply and desc…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני מתחיל פרויקט של בניית מחשב קטנטן מבוסס לוח mini itx , על הלוח כבר החלטתי, ומאז אבנה לבד מפרספקס,זיכרון לא בעיה. אבל לגבי אחסון - זה קצת מסובך: יש לי דיסק קשיח בגודל של 1.8 אינצ' (שנלקח מנגן X5 שהלך לעולמו בטרם עת זצ"ל) איך אני יכול לחבר אותו לממשק IDE או SATA ? אשמח לטיפים וכו' :-P עריכה: הדיסק הקשיח הוא Toshiba Mk2006GAL , http://img203.imageshack.us/img203/7471/p10100204wq.jpg האמת שאין לי מושג איך נקרא החיבור הזה...
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גם אני רכשתי את הדיסק הנ"ל במסגרת קבוצת הרכישה, עברתי על כל מדריך ה-SSD של האתר (ויישמתי את האמור בו), וכן על פוסטים של קונים אחרים כמוני. סה"כ הביצועים נראים טובים, ואני מרוצה מהקניה. עם זאת, בהשוואה לביצועים של כוננים דומים מרחבי הרשת, נראה שדווקא מהירות הכתיבה שלי נמוכה באופן יחסי. (ראו תמונה מצ"ב, האם מהירות הקריאה תקינה לדעתכם?) המחשב שלי הינו בעל מעבד e8400 על לוח אם GB P35-ds3l עם בקר SATA 2 בלבד. האם זה מצדיק את מהירות הכתיבה הנמוכה? בשוליים:1. ראיתי שאנשים רשמו להפעיל את הבקר של אינטל, אני לא יודע איך עושים זאת. 2. בביוס שלי הגדרתי את הכונן על מצב ahci האם להגדיר אותו על מצב RAID זה עדיף?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-