עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by psu,

יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by roeesnir,

OCZ Agility 2. 120GB צריך להגדיר משהו בביוס? במערכת ההפעלה? (Win 7 32Bit) תודה.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  3. שלום לכם. בזמן האחרון חלק לא קטן מהדיסקים שלי התחיל להחליף צבע.. המראה לא נעים כל כך אבל מה שעוד יותר לא נעים הוא שחלק מאותם מדיות שהחליפו צבע לא עובדים יותר. אני מחזיק אותם במקום מוצל וקריר, לא כותב עליהם כלום וגם לא משתמש בהם יותר מידי.. פעם בשבוע שבועיים לעיטים אף יותר.. רציתי ליקנות חבילה גדולה של 50 מדיות לפחות לצורכי גיבוי וגם לצורכי צריבה בטוחה (שהדיסקים לא יחליטו איזה צבע מתאים להם יותר..) לכן אני פונה אליכם: על איזה חברה של מדיות לצריבה איכותית ואמינה אתם ממליצים? (רצוי שגם המחיר יהיה סביר) אני מודע לכך שTDK הם בין הטובים אם לא הכי טובים (?) אבל הם גם די יקרים.. מה עם Silver Line וכל השאר? אשמח לישמוע את תגובותיכם בנושא. תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by spitzi,

שלום, אודה על המלצה על כונן חיצוני בנפח 2TB, שמיועד לעמוד במקום ולאחסן סרטים וכו'. אין כוונה לנייד את הכונן, והוא צריך לעמוד גם בדרישות הבאות: אמינות מרבית, לא מעוניין להתעסק עם קריסות, אבדן מידע והחלפות. מהירות 7200 RPM, אני רוצה ביצועים טובים. אם אפשר, שהחשמל מה-USB יספיק בלי לחבר בנוסף הזנת מתח משקע חשמלי. חוץ מזה, שמעתי הרבה דרעק על כונני Western Digital ישירות מחברים קרובים שקנו ונכוו, אז אני חושב שהמותג הזה יורד מהאופציות. תודה.

5. Started by alexii86,

תענו לי זה דחוף

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by yosi-m,

מה זה חיבור LVD בכרטיס סקזי ובמה הוא שונה בחיבור 68 פין רגיל ? ואיך זה יכול להיות שמהירות העברה של סקזי היא 160MB/sec כאשר התקן PCI יכול להעביר מקסימום 133MB/sec ?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  7. השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard Pro 9.1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by jackhammer,

האם מערך רייד 1 מציע שיפור בביצועי הקריאה? אני יודע שלכל בלוק מידע יש העתק שלו בדיסק השני אך האם ההעתק שוכב ב STAND BY עד שהראשון קורס? או שהוא נמצא בשימוש כדי לעשות LOAD BALANCING על הדיסקים ולהגביר את ביצועי הקריאה?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. http://ksp.co.il/?uin=17091 יש למישהו דעה עליו? אתם מכירים משהו בסגנון שעדיף עליו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by goodspeed,

בוקר טוב מתלבט בין שני דיסקים קשיחים WD SCORPIO 500GB האחד 5400RPM SCORPIO BLUE והשני 7200RPM SCORPIO BLACK איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים , צריכת חשמל , פליטת חום. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  11. Started by .y.s,

קניתי הארד-דיסק חדש של 80GB בתחילת תהליך התקנת XP מופיעה שאלה על חלוקה למחיצות. חילקתי לארבע מחיצות- כנראה מבלי לשים-לב בחרתי באחת המחיצות E (לא מערכת ההפעלה) כ- NTFS. כשרציתי ליצור IMAGE עם GHOST6 הוא התריע על הבעייה. 1. איך בכול זאת ניתן לבצע IMAGE? 2. אני יודע שניתן לעבור מ- FAT32 ל- NTFS ללא איבוד המידע, אני מעוניין לשנות את מחיצה E ל- FAT32, אני אף מוכן לאבד את תוכן המחיצה E . השאלה היא אם המעבר מ- NTFS ל- FAT32 אפשרי ואיך? תודה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by Leo101,

אני צריך עזרה ביצירת דיסק בוט. יש ברשותי קובץ IMG של ווינדוס ואני רוצה לצרוב אותו ככה שהוא יהיה BOOTABLE. העניין הוא שדווקא הדיסק הוא כן BOOT ( יש בפנים תיקיה של BOOT) ואם אני בודק אותו עם magic iso אני כן רואה שהוא בר אתחול (bootable). לכן חשבתי אני פשוט אצרוב וזה יעבוד. אבל זה לא... . האם יש משהו שאני לא עושה נכון? האם למרות שהוא bootable כבר אני עדיין אמור לבחור באופציית (make dvdrom (boot בנרו? תודה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by maorbe,

שלום קניתי לא מזמן הארדיסק סאטה חדש למחשב וחיברתי אותו ללוח אם מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יזהה אותו? כי עכשיו פשוט אין זכר לכונן אמרו לי שצריך לפרמט את הכונן אבל איך אני אפרמט אם המחשב לא מזהה אותו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. טוב, כנראה שהבעיה היא במחשב בהמשך לשרשור הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=480213.0 קניתי היום צורב חדש של SONY מסקיי פיסי. הרכבתי אותו והבעיה עדין קיימת: ניסיתי עם צורב IDE ואין לי את הבעיות הנ"ל, רק שאני לא יכול להשתמש בצורב ה IDE הזה כי הוא איטי וישן ואין באפשרותי לקנות או לרכוש צורב IDE. ניסיתי חוטי SATA חדשים, דיסקים אחרים, תוכנות אחרות וכלום לא עוזר. דגם הלוח שלי הוא Abit NF7-SL משנת 2004 ואני משתמש בוינדוס 7. בבקשה עזרה

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים ששני הכוננים האלה מומלצים בקטגוריית ה1TB. אני רוצה לקנות כונן קשיח למטרת גיבוי. אני מעדיף 1.5TB כי יש לי כונן חיצוני של 1.5TB, אבל הוא לא כל כך מומלץ לפי הסטיקי. בכל מקרה, מי משניהם מומלץ ככונן לגיבוי בלבד? או שאולי כדאי לקנות את ה1.5 TB?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  16. Started by matan_18,

יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת המווות....והיום שהדלקתי את המחשב ההארד דיסק השמיע ציפצופים והוא אינו מזוהה בביוס.. האם המידע שלי אבוד או שניתן להציל אותו.? אוליי זה ישמע מצחיק אבל אמרו לי שאם אני ישים אותו שעתיים במקרר אוליי אני יצליח להפעיל אותו לקצת זמן ולהציל את המידע שחשוב לי..זה נכון?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by law89,

לפי מה נקבעת המהירות של גיבויים? בתמונה 1 יש כונן שחלק מהנתונים שלו טובים יותרו חלק פחות אך הוא מהיר הרבה יותר בביצוע גיבויים ובהעלאה שלהם. מה הסיבה לזה?

18. יש לי המון גבצים שתופסים המון מקום (יותר מ 2TB). לא חשבתי שאני אוכל לעשות עם זה משהו, אבל ההופעה של ה unlimited - חיבור באמצעות סיב אופטי - שינתה את דעתי... בחבילה הכי זולה ופשוטה, אוכל לגבות 2TB בתוך יומיים. לאיפה? איפה כדאי לי לשים אותם? נניח בזק - אמנם טוענים שהם בחינם בכמות בלתי מוגבלת, אבל אם מעלים יותר מדי הם יכולים לחסום אותך ולמחוק הכל. גם בחברות אחרות - אמנם טוענים שהנפח בלתי מוגבל, אבל זה נתון לשיקול דעתם הבלעדי (fair use) אם חרגת או לא (ואז תהיה חייב לעבור לתוכנית עסקית שתעלה המון...). מה טוב? עדיף הכי זול אם אפשר... צריך גם לוודא ש unlimited זה באמת בלתי מוגבל, ושלא יעבירו אותך באמצע אם תחרוג... סתם לדעת - רק כי אני מתכנת שיכול לעשות דברים משונים - אולי כדאי…

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. Started by Kirma,

שלום, לפני כשבוע וחצי רכשתי SSD חדש ושמתי לב שחסרה מדבקת אחריות והשנייה בכלל במקום הזוי יש לכך סיבה ? עוד מישהו נתקל בזה ? תמונה מאותו כונן בדיוק מ NewEgg תמונה מהכונן שלי [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by arel508,

היי יש ברשותי כבר במחשב כונן SSD 860 evo והיום חיברתי לו כונן חדש מסוג m.2 nvme crucial p1 לוח אם b360m d3h ואחרי שניסיתי להדליק את המחשב הוא ישר נכבה, ושוב נדלק ושוב נכבה וכן העלאה ולא רואים שום דבר במסך, כדי לעצור את הלופ הזה פשוט הוצאתי את המחשב מהחשמל לא הייתה אפשרות אחרת. עכשיו המחשב עובד כי הוצאתי את הכונן החדש. האם הכונן פשוט תקול? או שאני מפספס פה משהו?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by HajB,

מה הולך אנשים? יש ברשותי מחשב עם MB יחסית ישן, ללא USB3 Header ולכן אני מעוניין לרכוש בקר שיאפשר לי לחבר את הUSB3 שבמארז. יש למישהו המלצה על משהו מסוים? האם בכלל זה מומלץ בכללית? תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by Satlan,

איזה יותר עדיף ? Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II בתודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by d30DK,

שלום, יש לי כונן 3 טרה של סיגייט שקניתי לא לפני זמן רב, שניים כאלה עבור RAID1. ה-RAID לא יצא לפועל כי הדרייבר של אינטל (תמיכה מובנית בלוח אם) לא תומך ב-3TB. הכונן בסך הכל עובד במשך 33 ימים. לפני שבוע היתה הפסקת חשמל ב-3 בלילה והיה אל פסק, ובאתי לכבות את המחשב והוא נכבה, כנראה האל פסק עבד זמן מה והיה חלש מכדי להחזיק הכל עד שאכבה את המחשב. בבוקר קמתי, הדלקתי, וזה הריץ CHKDSK על כונן והלכתי. אחרי כמה שעות חזרתי והמחשב עלה, נכנסתי 'למחשב שלי' והיו 2 כוננים ללא גישה. אחד כונן שהיה עדיין NTFS אבל בלי גישה אליו, ואפילו CHKDSK לא הצליח לתקן. כונן אחר הפך לכונן RAW. לא ניתן לגשת אליו. כעת יש לי בעיה נוספת, מוזרה מאוד. יש לי כונן של חצי טרה שלפתע קבצים בו לא נפתחים. מקבל שגיאות על …

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. צירפתי תמונות של הדיסק. לדעתי הדיסק הזה פורק ממכשיר הקלטה כלשהו. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by nirgilad1,

אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים