אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני כמה שנים משתמש בCrucial M4 128GB ואני די מאוכזב ממנו.. המהירויות שלו נמוכות בהרבה ממה שהם אמורות להיות (גם אחרי פרמוט) וכל פעם שיש הפסקת חשמל או אפילו ניתוק רגיל שלו מהספק כוח כדי לפתוח אתת המארז ולעשות שינויים בחלקים בו, הוא נכנס למצב שהBIOS לא קורא אותו, או שהוא כן קורא אותו אבל לא מוצא את המערכת הפעלה (והדרך היחידה לסדר את זה היא רק אם משאירים את המחשב דלוק למשך יותר מחצי שעה על מצב שכתוב בו שמערכת הפעלה נמצאה) בקיצור, לא אמין. אני מחפש כונן SSD בנפח 250GB עם מהירויות טובות, מחיר משתלם ובעיקר אמינות! בינתיים ראיתי המלצות עליו:Samsung MZ75E250 250GB מישהו יכול לתת עוד הצעות ? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי חברים אני באילת ורוצה להתחדש ב SSD. 512 GB. יש לי עד 1000 שח עדיף פחות. יש לי ממשק M2. http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=0&uin=34303&txt_search=Crucial+MX300&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=..&rintersect=&store_real= כונן קשיח Crucial MX300 CT750MX300SSD1 750GB SSD SATA III http://ksp.co.il/?uin=26612 Samsung 850 EVO M.2 MZ-N5E500BW 500GB SSD מה ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי למחשב נישן שלי הרדיסק WD 20GB 5400RPM. אני רוצה להעביר את כל מה שיש לי מההרדיסק הישן (6 GB :) אל החדש כולל הווינדוס וכולל הכל. יש איזשהי דרך לעשות זאת?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
טוב בערך בשנה האחרונה ההארדיסק שלי עושה בעיות, הווינדווס כל בערך חודש-חודשיים עושה שגיאה שחסר קבצים לווינדווס והוא לא עולה. עכשיו אני כמעט בטוח שהבעיה בהארדיסק כי אני לא רואה שהבעיה יכולה לבוא ממשהו אחר. עשיתי בנצ'מארק עם התוכנה HD TUNE וכל פעם הוא עשה שגיאה בנקודה הזאת: אפשר לראות גם שיש הבדל ענק בין המקסימום למינימום, והגרף "משתולל" בין המהירויות. אפשר לדעת בוודאות אם יש בעיה בהארדיסק לפי התוכנה? אני כבר מתכנן לקנות כונן חדש בגלל הבעיות שהוא עושה. תודה מראש לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך המלצה ל-SSD למחשב נייד ישן יחסית עם קשיח די צולע של 5400RPM. מחיר לא ממש משנה, אפשר גם להציע מהאיביי.. באיזור ה-200 שקל לדעתי. 120GB אמור להספיק.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם הכונן 2.5 של הלפטופ שלי יכול לעבוד במחשב השולחני ואם כן איך עושים את זה? משיתות בפרומים השונים הבנתי שיש לשני הכוננים מתח שונה (5V ו12V) אבל יש אפשרות להמיר את המתח רק שלא הבנתי איך עושים את זה..
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, קניתי לאחרונה SSD של סמסונג (840 הרגיל) בנפח 120 ג'יגה. היום לקחתי את המחשב שלי thinkpad t400. הוצאתי את ההרדיסק הרגיל ובמקומו שמתי את ה SSD ועשיתי התקנה נקיה של win 7 pro 64. ההתקנה עברה בלי בעיות אבל לאחריה לא ניתן להשתמש במחשב כי כל כמה דקות המחשב פשוט נכבה. אין מסך כחול, אין בעליה אח"כ שום הודעת שגיאה. פשוט נסגר לבד ללא התרעה. לא הותקנו שום תוכנות וההגדרה בביוס היא AHCI. משום מה נראה שבמצב safe mode לא הייתה את הבעיה הזו. ניסיתי להתקין כמה שיותר דריברים אבל אי אפשר לעשות את זה כמו שצריך בSM וויתרתי על העניין. עכשיו ניסיתי להתקין win 8 pro 64 אבל פה הוא בכלל לא נתן לי להתקין אלא מראש אמר שיש שגיאה. התקנת win 7 pro 32 הסתיימה עם אותן תוצאות כמו ב64 ביט בכך שהמחשב…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב כונן חדש Crucial MX500 500GB ויש לי שתי שאלות: 1. בבדיקת TRIM אני מקבל את זה: למה יש גם NTFS וגם ReFS? ולמה כתוב גם 0 (שלפי מה שקראתי אומר שהטרימ מופעל) וגם Disabled? 2. עשיתי clone עם acronis ועכשיו בנוסף לכונן החדש יש גם כונן שמור ע"י המערכת. איך נפטרים מזה? זה סה"כ כונן של 99.9 מגה בייט אבל עדיין נראה לי מיותר.. הכונן הישן היה SSD של 128 ג'יגה בלי מחיצות 3. ב-AS SSD כתוב שהכונן 103424K. בחלק מהמקומות קראתי שזה בסדר ובמקומות אחרים ראיתי שאומרים שיש פגיעה משמעותית בביצועים לעומת 1024K. מה אומרים?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש כרטיס כזה לגיגבייט: http://www.cobrapc.co.il/Product.asp?productid=5536 השאלה האם זה ייתן לי משהו כרגע? האם DOK יצליח להגיע למהירויות העברה של 5gbit לשנייה או שזה חייב להיות DOK המותאם במיוחד ל-USB 3.0?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחלק מהמארזים יש אפשרות לקבע את ה HDD בעזרת ברגים במצב אנכי ולא אופקי כמקובל. האם זה לא עלול לפגוע באורך החיים והתפקוד?או שהם מיועדים גם למצב אנכי ולא רק אופקי. תודה מראש למגיבים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי כונן SSD מדגם Crucial M4 128GB, שדרגתי את הקושחה ל-040H. התקנתי Windows 8 מחדש, ביצעתי Restart פעם ראשונה והכונן נעלם. ה-BIOS לא מראה אותו בכלל (קודם הוא כן הראה). ניסיתי לבצע Power Cycling, אך ללא הצלחה. יש עוד הצעות? בתודה מראש!
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard Pro 9.1
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמה שבועות לאחר ההשקה הראשונית, הדגמים התקציביים החדשים שהפכו לזריזים יותר זמינים גם בשוק המקומי שלנו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם הארד דיסק מובנה האם יש אפשרות להתקין את כל התוכנות והמשחקים שעל הארד דיסק הזה במכה להארד דיסק מובנה אחר של מחשב נייח? ואם כן אשמח לקבל מדריכים
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב מתלבט בין שני דיסקים קשיחים WD SCORPIO 500GB האחד 5400RPM SCORPIO BLUE והשני 7200RPM SCORPIO BLACK איזה מהם עדיף מבחינת ביצועים , צריכת חשמל , פליטת חום. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי צורב nec 3550a ודיסקים (הבנתי שמאוד טובים) של verbatim dvd-r 4.7 ושאני מנסה לצרוב data במשקל 4550-4600 אז הוא לא נותן לי ואומר שיש בדיסק 4480 (לא זוכר בדיוק כמה). למה זה ככה ואיך אפשר לסדר את זה?
-
- 20 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה הדיסק עם הכי הרבה מקום שאתם מכירים וכמה הוא עולה???
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם יש לי צורב DVD של NEC דגם ND-3520A ויש סוגים מסוימים של DVD צרובים שהוא לא קורא וזה מאוד מוזר לי הדיסקים אותו פורמט DVD-R כמו שהצורב עצמו צורב ומה שהוא צורב הוא קורא וומה שאחרים צורבים הוא לא קורא מה אפשר לעשות ? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צרבתי את כל מחסן התוכנות שלי (באמצעות הגירסה האחרונה של נירו 5.5.9.9) ע"ג תקליטור .וברוב טפשותי , את המחסן בהרד דיסק מחקתי כדי לשחרר מקום .כאשר אני מנסה לפתוח את אחד הקבצים ,מתקבלת הודעת שגיאה שלא ניתן למצוא את הקובץ . ככה זה קורה לי בכל התוכנות שגיביתי . שמתי את התקליטור בכונן הצורב (ימהה) . הצורב בכלל לא זיהה את התקליטור ולגביו הוא ריק. כאשר אני שם את התקליטור בכונן הסי.די . אני רואה היטב את כל התוכנות והקבצים . מישהו אמר לי לנסות דרך הדוס . ז"א , לנסות ולהעתיק בחזרה (דרך הדוס) את תכולת התקליטור לכונן הקשיח . נראה לכם ? למזלי הרע , מחקתי את המקור מהכונן הקשיח ואני מחזיק ביד תקליטור "גיבוי" מבלי יכולת להפעילו. אנא עזרתכם הדחופה . תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לפרמט את המחשב שלי לקנות SSD ולהתקין עליו את המערכת הפעלה ואני לא מעוניין להוציא יותר מידי כסף עליו, מה הSSD הכי טוב שיש במחיר הזה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קניתי מחשב חדש וההארד דיסק שביקשתי היה זה של סיגייט. אחרי כמה ימים אמרו לי בחנות שיש בעיה של תאימות של סיגייט 418 עם המעבד של אינטל i5 ושמו לי במקום את ה5000AAKS שעולה 20 שקל יותר והנתונים שלו אותו דבר. יש לי 2 שאלות - אחת אם אתם מכירים בעיה כזאת, והשנייה אם הכונן של WD הוא באותה רמה וכדאי לי כבר להישאר איתו. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם, לפעמים מרוב עצים לא רואים את היער אז אני אשמח להמלצה לגבי רכישה של הארד דיסק חדש בנפח 2TB רוב הסיכויים שאני ארכוש אותו מ-KSP אז אם למישהו יש המלצה למשהו שבמלאי שלהם זה יהיה מעולה. ד"א הלוח אם שלי הוא: Gigabyte GA-990XA-UD3 השימוש העיקרי של המחשב הוא לאחסון סדרות וסרטים ולמשחקים (בעיקר FPS) תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רואה כל הזמן המלצות על HD של 250GB של WD או SEAGATE. רציתי לשאול אם ל-HD של ה 320GB אותם ביצועים? האם הם ממולצים באותה מידה? (הפרש מחירים כ 150 ש"ח)
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-