אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
אז ככה לפני שבועיים קניתי את הכונן החיצוני הזה: Transcend StoreJet 35T3 TS4TSJ35T3 4TB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=26734&txt_search=33621&buy=&minprice=0&maxprice=0 היום הדלקתי אותו בפעם השלישית בלבד לצורך העברת מידע מהקשיחים אליו. מהתוכנה Hard Disk Sentinel אני מקבל את ההודעה הבאה עליו: The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. The partition(s) on this hard disk created with 4 K physical sector size. Connecting the hard disk differently than the current connection (by different h…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ? מזה איפה התותחים של הפורום ? אני מקווה שהניסוח בסדר ואני מקווה שזה הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום את זה אז ככה רציתי לדעת כמה דיסקים קשיחים אני יכול במערכת הזאת ובמה זה תלוי כי כרגע יש לי 3 ועוד 2 בדרך לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - E6600 או e6300 זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK מארז - P180 אז השאלות הם 1. עד כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר במקסימום ? 2. כמה מערכי רייד אפשר ? מתכנן 2 (320…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס להארד דיסקים שלי המחשב נתקע איזה 5 שניות ואז נכנס בתוך ההארד דיסקים אין שום בעיה רק כשאני מנסה להיכנס מהמחשב שלי הם לא עמוסים או משהו . תודה בכל אופן.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הבאתי את המחשב שלי לחנות מחשבים יש לי כונן t של wd ועוד והם טוענים שיש לו 3 בעיות לוגיות הם לא כל כך הצליחו להסביר לי מה זה אומר מישהו אולי יכול קצת לפרט לי יותר על זה? אני לא כל כך מבין בשורה התחתונה אם הכונן שלי בסדר או לא? יש לי עדיין ביטוח עליו זה משהו שאפשר להחליף עליו את הכונן ולקבל חדש? ואם בכלל כדאי לי לעשות את זה?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך עושים את זה? יש לי דיסק קשיח חדש וזה 500 ג'יגה כרגע על מחיצה אחת ואני רוצה לחלק את זה לשתי מחיצות. תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מחפש עריסה כפולה לדיסקים מצאתי את הנ"ל - http://www.vantecusa.com/en/product/view_detail/372 אבל כנראה שלא ניתן להשיג אותה בארץ יותר (היבואן הביא לי בטעות דגם "מתקדם" יותר שיש בו רק USB3) השאלה שלי אם מישהו מכיר אולי דגמים אחרים אמינים? (יש את המוצר הזה http://www.win-star.com/eshop/goods.php?id=31 - אבל זה נראה לי מוצר סיני לא אמין שהולבש על "מותג") חיפשתי גם בEBAY אבל יחד עם עלות המשלוח שנעה בין 48 ל80 דולר זה יוצא יקר מאוד... d/
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם התוצאה תקינה? מדובר בשני דיסקים של WD בני 3 בערך. RAID 0. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי אתמול 3500 חדש, וכרגיל הדבר הראשון שאני מתחיל איתו בכל כונן DVD הוא לשנות FIRMWARE כדי להפוך אותו ל- RPC-1. כשהגעתי לעמוד של TDB ל- FIRMWARE של ה- NEC 3500 אני רואה שכל גרסה שעושה RPC-1 מכילה גם ביטול של RIP LOCK. מכיון שאני משתמש בכונן ל- HTPC, אני לא רוצה לבטל RIP LOCK! אני רוצה כונן שקט בזמן ניגון DVD, ואם ה- RIP יקח קצת יותר זמן, לא אכפת לי (יש לי כונן נוסף במחשב הרגיל). מי יודע אם ה- RIPLOCK משפיע על הרעש בזמן ניגון DVD? האם יש FIRMWARE שעושה רק RPC-1 בלי RIPLOCK? תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אתמול קניתי דיסק קשיח 2 טרה ( W.D MY PASSPORT ) מ ksp העברתי אליו קבצים והוא התחיל לרעוש ולתקתק. האם הדיסק דפוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה הרדיסק נייד מחר או מחרתיים ואני צריך עזרה. לאחר קריאת מספר נעוצים ונושאים של משתמשים אני קצת מבולבל וקשה לי להחליט, אני צריך הרדיסק נייד לגיבויי תמונות, מסמכים ואחסון סרטי HD . הכיוון הוא 2TB מכיוון שחצי ממנו אני כבר יכול למלא והעלות לשקל שלו הכי משתלמת. ההתלבטות היא בין My Book Essential Edition, 2TB USB 2.0 במחיר 770 ש"ח , ל כניית מארז חיצוני Dynamode External USB 3.0 Hard Disk Enclosure במחיר 170 ש"ח http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspbiyalik&uin=10287 והרדיסק פנימי כלשהו (כנראה WD). למארז החיצוני יש יתרון ברור של ה USB3 (אם זה באמת יעבוד) השאלות: 1) האם המארז החיצוני של Dynamode ידאג לקירור הנדרש להרדיסק?…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן! רכשתי היום את ההארק דיסק החיצוני הנ"ל, חיברתי את כל הכבלים הנגרדים והמחשב לא נותן לי לעבוד בטענה ש"ההתקן לא מזוהה" מה אפשר לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני קניתי דיסקים מרובעים ששתי הצדדים עגולים! ואני לא מצליח לצרוב עליהם!!!!!! אז בבקשה עם למישהו יש שמץ של מושג עם יש תוכנה מיוחדת לזה או משהו בבקשה! :'(
-
שלום ברשותי הצורב LITE-ON LH-18A1P ובזמן צריבה או קריאה יש רעש מהכונן(שלא כמו בLG הישן שלי)ץהאם זה מצב נורמלי? האם יש מה לעשות בנידון? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , חברים . אני רכשתי מחשב נייד חדש ויש בו הארד דיסק של 1TB במהירות 5400 עם 8MB CACHE . אני רציתי לשאול את אלו המבינים שביניכם בתחום האחסון , האם יש אפשרות אצלי בנייד פשוט להחליף את ההארד דיסק הקיים ב-SSD , האם זה בכלל אפשרי ? אם לא במקום ההארד דיסק , אז האם ניתן להוסיף בנוסף ל-HDD , גם SSD אודה לכל מי שיעזור בשאלותיי , ואם אפשר עם קצת הסברים למה וכמה .
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מאז שהתקנתי windows xp ה- dvd שלי הפסיק להקרין סרטים - הוא מסוגל לקרוא בכל פורמט שקיים, פרט לדיוידי. אני יודע שזאת בעייה נפוצה בדגם הזה (טושיבה sd-m1502) אבל איך פותרים אותה? itamarke@012.net.il ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם מבחינת החיבור sata 2 שווה לחיבור של sata? ואיך אני מזהה את סוגי החיבורים אם הם שונים? האם יש עוד סוגי חיבורים חוץ מהחיבורים הנ"ל ואם כן איך אפשר לדעת מה יש לי?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש אמצעי שאני אוכל לחבר אותו ב USB לכונן החיצוני שלי ובאופן אוטומטי\דיגיטלי כל הנתונים שיש לי בכונן יעברו לאמצעי ללא שימוש במחשב האם קיים?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום ! אודה לכם על המלצה לכונן DVD למחשב . משהו זול, וטוב. תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קיבלתי ממשהו דיסק של DVD לצריבה. על הדיסק מצויין המילה dvd -r 8*certified מה זה אומר? הדיסק בגודלשל 4.7 GB
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , בשעה טובה התחדשתי לפני כשבועים ב HD חדש של סמסונג 103SJ . ההתקנה והכל עבר בהצלחה . העברתי אליו סדר גודל של משהו כמו 300GB . כשאני נכנס לדיסק בפעם -הראשונה- בכל פעם דרך "המחשב שלי" , יש DELAY של בין שניה ל 3 ( תחושה של הערתי את הכונן משינה ולוקח לו זמןלהתעורר , לא קורה בכונן הישן שלי ) . בהתחלה חשבתי ש WIN7 עושה איזה מיפוי של הכונן (INDEXING ) וזה מה שגורם לטעינה איטית יותר . חשוב לי לציין שאחרי הכניסה בפעם הראשונה , המעבר בין התיקיות בכונן חלק לחלוטין . האם יש בעיה או משהו שאמור להדאיג אותי ? תודה , יניב
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרטיס זיכרון MicroSD לא מזוהה. לא ב-Gopro, לא במחשב ולא בקורא הכרטיסים. יש לי שם מידע יקר של תמונות וסרטונים מירח הדבש שלי. מה אפשר לעשות כדי לשחזר את המידע?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום רב לכולם, ברשותי מע' הפעלה WIN7 ובכל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן , המע' לא מעלה לי חלון קטן של מס' אפשרויות לביצוע (ניגון/כתיבה וכו'). עליי להדגיש כי המע' מזהה את הדיסק וניתן לראות את השם של הדיסק בחלון של המחשב שבו מופיעים כל אמצעי האחסון וכו'. מה עליי לעשות להחזיר בחזרה? האם ישנה איזו פקודה לכך? אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-