עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x

• 19 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. ככה, זה כבר בעיה שיש לי אותה פול זמן, לא יודע אם זה מאז שקניתי את הצורב או לא. הבעיה היא שאני מכניס דיסק לצורב, לא משנה דיסק ריק או שכתוב עליו, אני שומע באוזניות/רמקולים את הסאונד של הצורב. כלומר, אני שומע את הפעולות של הצורב, הסיבוב של הדיסק? אני שומע אותו, הצורב חושב? שומע אותו... אין לי מושג מה הבעיה :< תעזרו

• 7 תגובות
    • 870 צפיות
  3. Started by jacobra,

מה זה יכול להיות?

• 4 תגובות
    • 779 צפיות
  4. Started by amisu,

היום קניתי WD blue 500gb. לאחר הפעלה של המחשב אין את הכונן החדש ב"מחשב שלי", למרות שהוא מזוהה בלוח בקרה, וב speedfan. נכנסתי לביוס, שם הגדרתי שהכונן הראשי יהיה הישן, והחדש יהיה שני. מה עשיתי לא נכון?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  5. Started by CyberSpider,

שלום לכולם! לפני כמה ימים קניתי מארז חיצוני של Enermax דגם Laureate, להרדיסק Samsung 80Gb. הבעיות התחילו כשרציתי לפרמט את המחיצות החדשות שיצרתי: גם כלים של ווינדוס וגם partition magic הוציאו לי שגיעה בסגנון format failed to complete. רק דרך bootcd שהיה לי הצלחתי לפרמט אותו בעזרת partition magic ל-dos. עכשיו, כשאני מעתיק להרדיסק נייד קבצים שגודלם 50מגה ומעלה, המחשב נתקע לי עד שאני מנתק את ההרדיסק. ברגע שאני מנתק אותו, המחשב משתחרר מקפאון ומופיעה לי הודעה: delayed write failed, למרות שביטלתי את האופציה זאת בהגדרות של הכונן. מצאתי ת'רדים ישנים (שנת 2004) בכל מיני פורומים ושם אמרו שזו בעיה בווינדוס וצריך לעשות כל מיני פעולות חשודות... לי, בכל אופן, שום דבר לא עזר, כולל התקנת …

• 0 תגובות
    • 615 צפיות
  6. Started by e-r-a-n,

יש לי את ההרדיסק של QUANTUM FIREBALLP AS20.5 יש לי עליו 18 ג'יגה של דברים כ"כ חשובים כבר במשך של אולי שנה יש לי אותו.. ואז בא המחשב החדש, עדיין הכל תקין כבר אולי חודש שלא נגעתי בהרדיסק.. אין בו כמעט שימוש או תעבורה של קבצים או משהו כזה ועכשיו פתאום, אני מנסה להכנס להרדיסק אני רואה הWINXP אומר לי: The disc DRIVE D is unformatted Do you want to format it now? אני חייב לפרמט?!?? אין שום אפשרות לגבות מה שהיה שמה??? :'( :'( :'(

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  7. שלום יש לי DISK ON KEY של SAN DISK ויש לו U3 עכשיו שמפעילים אותו יש כזה סמל אדום בצד ימין של המסך בטעות ביטלתי אותו..איך אני מחזיר אותו?? תודה

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  8. לאחר התקנת Hd חדש של 200 ג'י'גה , חבל שלי פרמט את המחשב שלו כדי להתקין את הוינדוז על הHd החדש , הוא חיבר את הhd גMaster לאחר החיבור גילה שהמחשב עולה לאט , כולל ההתחלה וגם ההתקנה . החיבורים נבדקו , הכבל נמצא תקין . מה יכולה להיות הבעיה ?

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by DTK,

היי קניתי צורב DVD של nec והוא הגיע בלי כבלים. חיברתי את הכבלים שהיו בצורב הרגיל שלי (ראיתי שזה התאים ולא הייתה שום בעיה פיסית בחיבור). אחרי שהפעלתי את המחשב, הוא לא מזהה לא את הכוננן DVD שהיה לי מותקן כרגיל, ולא את הצורב DVD שחיברתי. במקום שניהם הוא מראה לי כונן אחד עם סימן שאלה קטן, ואני לא מצליח לזהות איפה הבעיה. האם הכבלים לא מתאימים? למה הוא לא מזהה את הכונן DVD שהוא זיהה עד עכשיו? מה הבעיה לדעתכם ואיך אפשר לפתור אותה? תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by sanitarium2000,

שלום אנשים טוב יש לי משהו מוזר שבחיים לא קרה לי בדיוק קנו לי הרד דיסק חדש של WD 500GB עם חיבור SATA חיברתי אותו למחשב, הוא זיהה אותו כ SLAVE הכול טוב ויפה רואה שהוא מזהה אותו, הוא ממש כשאתה מעלה את המחשב ואני מגיע לויסטה הוא מתקין אותו הכול סבבה אני מסתכל בDevice Manger לראות שהוא מזהה גם שם וגם שם הוא מופיע הבעיה היא שאני פותח את המחשב שלי הHDD לא מופיע יש הצעות?

• 1 תגובה
    • 568 צפיות
  11. שלום, לאחרונה התקנתי דיסק SATA 2 חדש במחשב ישן והעברתי אליו המון מידע. עכשיו שהמחשב החדש הגיע וחיברתי אליו את הדיסק החדש הbios מזהה אותו כמו שצריך אבל בוינדאוס הוא לא מזהה את הגודל או את הfile system(הוא כותב raw). יש מישהו שמכיר את הבעיה ויכול לעזור לי לפתור אותה?(הוינדאוס נמצא על הארד דיסק IDE ויכול להיות שהוינדאוס לא מעודכן אם זה יכול להשפיע[אני מעדכן עכשיו]) http://img238.imageshack.us/my.php?image=hdaw0.jpg מקווה שהתמונה תוכל לעזור עכשיו שניסיתי לפרמט(לא ביצעתי את התהליך עדיין) זה כתב לי שהגודל של הדיסק הוא 127GB למרות שהגודל האמיתי הוא 320GB וגם הביוס מזהה את זה כ320 יש מישהו שאולי יכול להציע משהו שאני יכול לנסות?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  12. Started by michal33,

שלום, לקחתי את ההארד דיסק שלי לבדיקה במעבדה. החזירו לי אותו ואמרו שהוא תקין. לאחר שחיברתי למחשב, אני לא רואה אותו במחשב שלי. נכנסתי ל"ניהול הדיסקים" ואני רואה אותו עם סימן אדום והודעה שהדיסק לא INITIALIZED. אמור להיות חומר על הדיסק, כך שאני לא רוצה לפרמט אותו. איך אני יכולה לדעת אם במעבדה לא מחקו לי את החומר מהדיסק? ואם אכן החומר קיים על הדיסק - איך אני יכולה להגיע אליו? תודה מראש לעוזרים, מיכל

13. Started by Yaron-Cohen,

יש לי כונן חיצוני של eSATA....אני עובד עםOS VISTA ULTIMATE כאשר אני מחבר את הכונן בהמלך הפעלת הOS הוא לא מזהה אותו דרך חיבור הESATA רק כאשר אני עושה ריסט למחשב והוא עובר בוט הוא מזהה אותו גם בOS. אבל שאני מנתק אותו אז הוא לא מזהה אותו שוב... משמע...הוא מזהה אותו רק כאשר אני עושה בוט שהדיסק החיצוני מחובר..ורק עד שאני מנתק אותו... אחרת אני צריך לעבוד עם הUSB וזה לא משהו... יש משהו לעשות עם ? אגב..המפרט שלי זה לא מה שבחתימה...זה מה שרשום במפרט...

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  14. Started by INFERNO,

קיבלתי צורב DVD של HP דגם DVD Writer 200i עכשיו לצערי לוינדוס פשוט אין דרייברים מתאימים בשביל הצורב הזה ואני מדבר על דרייברים (קבצי INF ) כדי שאני אוכל להתקין ניסיתי לעדכן FW ולא הצלחתי משום סיבה .. מצורפת תמונה .. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 8 תגובות
    • 779 צפיות
  15. שלום. לא מזמן קניתי צורב SATA חדש LG H62N למי שמכיר. התקנתי אותו ביציאת הSATA ליד איפה שמחובר ההארד דיסק שלי שגם הוא SATA בלוח Asus k8v-se Deluxe רציתי לפרמט את המחשב, ומשום מה שנכנסתי לביוס לBoot Property כדי להגדיר למחשב להעלות דיסק מהמחשב לפני מערכת ההפעלה ומשום מה בביוס הצורב שלי לא מזוהה,ההארד דיסק שלי כן מזוהה ויש לי אפשרות לבחור אותו,בווינדוס עצמו הצורב מזוהה וגם במסך השני לאחר הפעלת המחשב אני רואה שהצורב מזוהה ומעליו ההארד דיסק, זה נראה משהו כך: RAID_OO WD-80..... RAID_01 LG-H62N.... יש למישהו איזשהו פיתרון לבעיה??! אוסיף עוד שהביוס שלי הוא מעודכן בעידכון האחרון ביותר ושטכנאי מחשבים ששאלתי אותו את השאלה אמר שצריך לשנות דבר מה בביוס ב integertent parrelar או משהו …

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  16. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

אני מנסה לחבר, כבר כמה שעות וללא הצלחה דיסק SATA של ווסטרן, 120 ג'יגה. יש לי גם דיסק קשיח ATA133 של מקסטור. החיבור הולך ככה: צורב על ATA, סלייב. דיסק קשיח על הRAID (רק בגלל שזה ATA133), מזוהה כמאסטר ועובד נהדר. דיסק קשיח על SATA, מזוהה כמאסטר אבל לא מצליח להתקין עליו. ניסיתי להתקין חלונות 2000 על הכונן (אחרי שחילקתי אותו למחיצות, בעזרת דיסק הפעלה של חלונות 98), אבל ברגע שהוא נכנס להתקנה עצמה אני מקבל הודעת שגיאה שהדיסק לא זמין (מסך כחול), בהתקנה דרך הדיסק עצמו אני מקבל הודעה שאין לי דיסקים קשיחים (למרות שהATA גם מחובר) חשוב לי שהמערכת הפעלה תהיה על ה SATA כי הדיסק השני הופך להיות גיבוי לחומר חשוב. תודה לכל העוזרים.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  17. Started by motogt,

בהמשך לתרד הזה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=376053.0 קניתי קורא כרטיסים, הכנסתי את הכרטיס SDHC. ואין שום תגובה. הלכתי לחנות להחליף אולי מקולקל, בחנות המוכר ניסה, וזה עבד, על כרטיס משלהם. אמרתי אולי אחד דפוק, תנו לי אחד אחר. נתנו לי אחד אחר כביכול יותר טוב. אני מגיע לבית מכניס את הקורא, מחכה שהווינדוס יזהה את ההתקן,מכניס את הכרטיס... לא עובד. הכנסתי כרטיס mini SD שיש לי בפלאפון עם מתאם לSD שקיבלתי איתו לקורא, ועבד יפה מאוד. ביקשתי מחבר שיתן לי את הקורא שלו של סילברליין. בפעם הראשונה שחיברתי את הכרטיס "הרע" לא קרא, אבל מהפעם השניה קורא. חשבתי אולי המחשב שלי דפוק. עברתי למחשב אחר, ושוב הקורא לא מזהה את הכרטיס מהמצלמה, אבל מזהה את הכרטיס של הפלאפון. מדובר בכר…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. לקוראי הפורום שלום יש לי דיסק און קיי של חברת "סאן דיסק" בנפח של 16 גיגה. עכשיו ברצוני לחלק אותו לשני מחיצות. הישתמשתי באקרוניס ובפרטישיין מג'יק בשניהם היצלחתי לעשות מחיצות, אבל משום מה כשניכנסתי לווינדוס ראיתי רק מחיצה אחת. מה יכולה להיות הבעיה? נ.ב מדובר על ווינדוס אקס פי פרו.

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  19. לאחרונה עברתי לחלונות ויסטה ויש לי בעיה עם הצורב DVD lg gsa-h44n בחלונות XP הצורב קורא וכותב בצורה תקינה לחלוטין. בחלונות ויסטה יש את הבעיה הבאה: * מערכת החלונות ויסטה מזהה את הצורב בצורה תקינה * צורב קורא דיסקים שהוא צרב ב x4 * כאשר מכניסים דיסקים אחרים הצורב לא קורא אותם ולא רואה קבצים על הדיסק * למרות שהוא לא קורא את הדיסק - אני יכול לראות בפרמטרים כמה מקום נשאר בדיסק וכמה תפוס * לכל דיסק שהוא לא קורא הוא מתייחס כדיסק ריק ומקפיץ את אופצית הפירמוט של ה DVD בויסטה מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 486 צפיות
  20. Started by Infection,

שבת שלום, קניתי היום כבל dynamode usb 2.0 to sata ide cable בשביל לחבר דיסק קשיח בנפח 320GB למחשב נייד(LG X110ׁׁׁׂׂׂׂׂׂ) חיברתי הכל אני מקבל חלון למטה ''מתקין התקן'' משהו בסגנון, סיים להתקין אני נכנס למחשב שלי ולא ראיתי את הדיסק הקשיח נכנסתי ל''הוצאת חומרה ושליפת מדיה באופן בטוח'' ההתקן מחובר אבל אני לא מוצא אותו, חשבתי שהבעיה היא הדיסק הקשיח ניסיתי דיסק קשיח אחר וגם לא עובר היום ראשון אני יקח את הדיסק והכבל למקום שקניתי, אבל רציתי לדעת אם הבעיה יכולה להיות במחשב? יכול להיות שהכבל לא תומך בWIN 7? כי על הקופסא רשום רק XP - MAC - 98 בכל מקרה מקווה לקבל עזרה =]

• 14 תגובות
    • 2.4k צפיות
  21. Started by reyreymoo,

באמת שלא ידעתי איפה לשים את, זה אז שמתי פה זה נראה לי הכי הגיוני. קיצר לעניין. כונן C שלי מפוצץ עד הסוף, אבל כשאני בא למחוק משם דברים פשוט אין מה. לא התקנתי שם כלום וכאלה. יכול להיות שזה בגלל הראר?

• 2 תגובות
    • 998 צפיות
  22. Started by theking7,

ברשותי כונן DVD דיי ישן Creative PC-DVD 12X בעבר הכונן עבד יופי [מתי שקנו אותו] אבל מאז עברו כמה שנים טובות ובינתיים הכונן קורא רק דיסקים רגילים, אבל כשמכניסים דיסק DVD הוא לא מצליח לקרוא אותו ומוציא אותו חזרה החוצה. מישהו יודע מה הבעיה? והאם ניתן לפתור אותה בלי להחליף כונן? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by yakirmizrahi,

שלום לכולם.. לפני חודשיים פחות או יותר רכשתי את הכונן הנ"ל.. את האמת שהרגשתי שהוא נהיה לי קצת יותר איטי... (כן קראתי את המאמר על הבאג) אבל צצה לי תקלה נוספת שכל שנייה נתקע לי המחשב ואני חייב לעשות ריסט.. אני לא כך כך בטוח שזה דווקא בגלל הכונן אבל בכל מקרה אני יעשה בדיקת סטרס לשאר המערכת.. מישהו נתקל בבעיה דומה דווקא עם אותו כונן? אם כן אשמח לייעוץ ..

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by shahar07,

בעיה מוזרה, במחשב הנייד הכונן עובד ובמחשב הנייח הוא לא נראה למה זה קורה

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. Started by tomerco,

שלום יש לי בעיה עם כונן דיוידי ישן לאחותי יש מחשב ישן של ibm מסדרת netvista המחשב בא עם כונן דיוידי hitachi gd-8000 העברתי את הדיוידי למחשב שלי שהוא הרבה יותר חדש והמחשב קלט את הכונן ולא היו שום בעיות עד ש.. הכנסתי דיסק דיוידי לכונן והכונן פשוט לא זז.. נכנסתי לתוך הדיסק עצמו ניסיתי לעבור בין תיקיות אבל הכונן בקושי זז.. הכנתי דיסק רגיל והכונן עובד מצויין. יכול להיות שבwindows XP הכונן לא יכול להפעיל דיסקים דיוידי? כי הכונן בא עם המחשב של אחותי שהגיע עם מערכת הפעלה ישנה יותר windows 2000 ושם לפי מה שאני זוכר הוא הריץ דיסקים דיוידי.. יכול להיות שהבעיה היא עם הדיסק הספציפי שהכנסתי לכונן אולי דיסק דיוידי אחר יעבוד עוד לא בדקתי אבל אם גם דיסק אחר לא יעבוד.. מה אני יכול לעשות? …

• 1 תגובה
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים