אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
יש לי כמה דיסקים קשיחים של WD בנפח 1T ( הסידרה הירוקה , שמיועדת לאחסון ) לגיבוי שאני מחבר אותום בהתאם לצורך לתחנת עגינה כדי להפעילם. אתמול כשהייתי מחובר דרך SATA כיביתי את התחנה והחלפתי דיסקים . הדיסק שהכנסתי משום מה התעקש להראות לי את הנתונים של הדיסק הקודם . היום בבוקר חיברתי את הדיסק בממשק USB ומשהו מוזר . אני רואה שהתפוסה הכולל שלו היא מעל 800GB למרות שבפועל אני מוצא כ 180G בלבד . הפעלתי את תוכנות תיקון השגיאות של מיקרוסופט והצלחתי למצוא חלק מהקבצים ( אלו חלק מה 164G ) . הבעיה עכשיו שאני לא יודע איך לגשת לשאר המידע , מצד אחד הוא כאילו שם , מצד שלי לא רואים אותו ( והאופציה של SHOW HIDDEN FILES מופעלת ) . תודה מראש לכל העוזרים .
-
- 1 תגובה
- 899 צפיות
-
-
דיסק קשיח שהיה פעם בתצורת raid, לאחר הבעיות אמרו לי להכנס ל raid במחשב המקורי ולמחוק קונפיגורציה, גם לא עזר... הדיסק מזוהה בביוס (בדרך כלל, קרה גם שלא זוהה כמה פעמים) כאשר אני מעלה את המחשב (עם עוד דיסק SATA) מערכת ההפעלה די נתקעת ולוקח לה כמה דקות טובות לעלות, בסיום, רואים את הדיסקים (מחולק ל 2) הנוספים אבל אין גישה אליהם... אני יודע שאין master ו slave ב SATA אז מה יכולה להיות הבעיה?... בדקתי בשני מחשבים שונים עם חלונות 7 ו XP
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם (: רכשתי דיסק קשיח חדש של סמסונג בנפח 250GB. הפעלתי אותו והכל טוב ויפה, פרט לדבר אחד - הוא עושה רעשים מוזרים.. קול כזה שעולה ויורד כל שניה אני לא מעמיס עליו בכלל. האם צריך לממש אחריות על כזה דבר? כי זה לא ניראה לי ממש הגיוני. לא היה מפריע לי אם הרעש היה גבוה ואחיד, אבל זה כל הזמן עולה ויורד ואני כבר השתגעתי מזה. וזה בוודאות ה HD, ניתקתי אותו וזה הפסיק...
-
- 2 תגובות
- 513 צפיות
-
-
כבר הרבה זמן אני מנסה להעביר קבצים ממנו למחשב והם פשוט לא עוברים. ניסיתי כמובן עם עוד מחשבים. כל קובץ שאני מנסה להעביר\להעתיק הוא פשוט עושה לי שגיאה. מה יכולה להיות הבעיה? זה משגע אותי כי אני תקוע עם זה, יש עליו המון קבצים שפשוט מסרבים לכל פעולה, כולל הפעלה. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
הבעיה היא שאין לי גישה לכל הקבצים שיש לי בכונן (משהו כמו 500GB), ניסיתי בשני מחשבים לבדוק אותו וההודעה שהמחשב רושם לי לאחר דקה: You need to format the disk in drive F: before you can use it. המחשב מזהה את הדיסק קשיח בתור כונן פנימי Desktop usb drive דגם של SAMSUNG HD154UI USB DEVICE...רשום לי The device is working properly רק שאין שום פרטים לגביו מעבר לזה בPROPERTIES. האם יש דרך כלשהי לשחזר את המידע עם תוכנה מסוימת? זה חשוב לי מאוד! אני לא רוצה לשלוח את הכונן לתיקון ושיחזירו לי אותו מפורמט/אחד חדש! כל עזרה תתקבל בברכה! בתודה מראש, רועי.
-
- 2 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שלום! לא מזמן קניתי דיסק קשיח של WD 160GB SATA אז הוא עושה לי רעשים של חריקות בזמן טעינה! אז רציתי לדעת אם זה אמור להיות ככה?! וגם בקשר לSATA אולי מישהו יכול לומר לי איך להתקין את הSATA אני יודע אישהו עם דיסקט אבל בזמן התקנת וינדוס הוא לא מקבל לי את הדיסקט עם ההתקנה! יכול להיו תזה מתקין לי פשוט אני לא ממש רואה שזה ממש מהיר כפי שזה אמור להיות! שמישהו יצור איתי קשר באיי סי בבקשה 311586506 תודה!
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
קניתי דיסק און קי של חברת PQI, (הוא USB2.0), וכשאני מחבר אותו למחשב זה רושם לי את ההודעה - High speed usb device pluged into non high speed hub. והדיסק-און-קי פועל בצורה איטית ועושה בעיות. יש לי usb2.0 . (לוח אם Asus P4P-800). מה לעשות ? האם ה-usb לא מוגדר כמו שצריך ? איך מסדרים ? תודה !
-
- 2 תגובות
- 911 צפיות
-
-
יש לי דיסקט עם מידע מאוד חשוב. עכשיו, כשאני מכניס את הדיסקט לכונן ומנסה להיכנס אליו, הווינדוס רושם לי שהוא צריך איתחול. איך אני משחזר את המידע? זאת עבודה מאוד חשובה לבצפר ואין גיבוי, זה דחוף מאוד.
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
כשאני שם דיסק של מוסיקה רגיל מהחנות ברדיו דיסק של האוטו הוא מנגן אותו חופשי, אבל כשאני צורב דיסק מקבצי mp3 בנרו לדיסק של מוסיקה (cda) אז הוא לא מנגן אותם, עכשיו הקטע המוזר הוא שבאוטו של חבר שלי זה כן מנגן. מצאתי כמה דיסקים צרובים ישנים מלפני 6 שנים וזה כן מנגן באוטו שלי. איפה הבעיה כאן? אני מפספס פה משהו? (הדיסקים החדשים הם של TDK).
-
- 0 תגובות
- 515 צפיות
-
-
כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
כפי שרשום למעלה . הלפטופ שייך לחברת hp אבל אין ביטוח והוא יצא מגדר האחראיות ..
-
- 2 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום ;D קניתי מחשב חדש!!! והוא הגיע היום בבוקר עכשיו אני מנסה להתקין את הווינדוס , והוא אומר שהוא לא מצליח לזהות את ב-HD אז יתקשרתי לחברה שהזמנתי ממנה את המחשב (נועה מחשבים) ובהצלחה אמרו לי להוריד מחדש את הדרבריים שלי הלוח אם (של DFI מסוג NF4 ultra ) לא עזר, אז אמרו לי לפתוח את המשחב ועשיתי את זה, ועכשיו שמנו לב של-HD מתחבר רק כבל אחד והוא הולך ללוח אם, אין יותר כבלים מחוברים הם אמרו לי שצריך להיות יציאות לבנות לחבר ל-HD אז לקחתי אחת (אמרו לי העיקר שלא יהיה מחובר לכלום),ולחבר ל-HD אבל לא הצלחתי לעשות את זה, זה לא מתחבר... ביום ראשון הם אמורים לבוא לקחת את המחשב (אחרי איומיים) וביום שני להחזיר (בתקווה) יש משהו שעד אז אני יכול לעשות לסדר את זה שהם לא יתצרכו לבוא?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
שאלה טיפשית אבל עדיין הסתבכתי ואני לא יודע איך.. יש לי את ה-nero startsmart ואני לא מצליח להגיע לחלון הראשון בהסבר של איך לבצע את ה-overburn ב-FAQ? מישהו יכול לעזור?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום, יש לי צורב DVD שאני משתמש בו בתור CD ROM וצורב עכשיו כל דבר שאני מכניס על CD עובד כמו שצריך ורק תוכנות קלות \ סרטים ששמורות על DVD פועלות... בדקתי את הדיסקים האלה גם על מחשב אחר וכולם עובדים שם מצויין... מה בדיוק הבעיה? הצורב עובד בהכל מצויין חוץ מבקטע הזה... עריכה: במקרה וזה לא היה ברור מספיק מה שבעיקר לא עובד אלו משחקים חדשים יחסית
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
מתי שאני מחבר אותו למחשב, המחשב קולט אותו והכל אבל שאני לפתוח את התיקייה של הremoveable disk , צצה לי ההודעה הבאה: -הבעיה בדיסק און קי או במחשב? -להחליף את הדיסק און קי או שאפשר לתקן את זה?- אם אפשר לתקן את זה אז איך? ולמישהו היה את הבעיה הזאת בכלל פעם? תודה
-
- 3 תגובות
- 656 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה. http://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=115345.0 פתחתי אשכול חדש כי נושא הדיון השתנה לחלוטין. כנראה שהHD שלי לא הלך לשמחתי. יש לי שני IDE במחשב, אחד IDE מעוגל ATA133 ואחד IDE רגיל ATA100. כשHD היה מחובר לפרייימרי כמאסטר עם הIDE ATA 133 קיבלתי תוצאה עלובה של 96 בPCMARK2002. כשהHD היה מחובר לסקונדרי כמאסטר עם הIDE ATA 100 קיבלתי תוצאה בינונית של 690 נקודות. כשהHD מחובר כרגע לסקונדרי כמאסטר עם הIDE המעוגל ATA133 אני מקבל תוצאה טובה מאוד של 992 נקודות, דרך אגב אף פעם לא הגעתי ל900. שאלות מתבקשות: 1) האם השקע של הפריימרי דפוק ואני צריך להחליף את הלוח? 2) האם IDE של ATA133 יותר מהיר מATA100? אני ממש מבולבל ולא יודע מה קורה פה. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 2 תגובות
- 634 צפיות
-
-
בקיצור ככה, קניתי את הדיסק שבוע שעבר למחשב מדיה ישן (מעבד athlon 3000+, גיגה וחצי זכרון ddr1,לוח אם GA-K8VT890-9, כרטיס מסך 3850 hd). בהתחלה ההתקנה של הווינדוס לא הצליחה לזהות את הדיסק(היא הראה מחיצה בגודל 31 מגה), אבל אחרי כמה נסיונות המחשב מצא את הדיסק והתקין את מערכת ההפעלה, הכל טוב ויפה, אבל מה לעשות שבצורה רנדומאלית (לא בתוכנה מסוימת ולא תוך זמן מסוים) המחשב פשוט קופא (שום דבר לא מגיב, לא העכבר ולא המקלדת, וגם רואים שאור הפעולה במארז נפסק). משהו יכול לתת כיוון? מה יכול לגרום לכך? אילו בדיקות צריך לבצע? והאם יכול להיות שהדיסק תקול וצריך לממש אחריות(שכן המחשב פועל עם דיסק קשיח אחר ללא שום בעיה).
-
- 23 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק 80GB של ווסטרן שעושה קצת בעיות... במהלך ההפעלה של המחשב, בערך בחלק שאמורה להתחיל הטעינה של הווינדוס מההארד דיסק, מופיעה הודעה על המסך וכתוב בה: A disk read error occurred Press Ctrl+Alt+Del to restart שמתי הארד דיסק אחר במחשב וזה עובר את השלב הזה בלי בעיה, ושמתי את ההארד דיסק הזה במחשב אחר וההודעה הופיעה גם שם... האם ההארד דיסק הזה עזב את עולמינו?
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי היתה איזה בעיה עם הווינדוס, כשהווינדוס היה בשלבי טעינה, הוא היה מקפיץ איזה מסך כחול ומיד עושה ריסטרט. החבר לקח את המחשב לתיקון, אמרו לו שנדפק ההארד דיסק והוא קנה הארד דיסק חדש. לקחתי ממנו את ההארד דיסק, חיברתי למחשב כSLAVE אחרי ההארד דיסק הראשי שלי, וכשהווינדוס כמעט עלה הוא עשה רעשים מוזרים מההארד דיסק של החבר ולא עלה. ניסיתי ואריציות שונות כדי להעלות את ההארד דיסק של החבר עם ההארד דיסק שלי וכלום לא הצליח, אבל הצלחתי להיכנס אליו דרך הדוס, לראות את הקבצים וכו', אבל כשניסיתי לפרמט אותו, ב99 אחוז הוא כתב שיש שגיאה וגם כשעשיתי לו SCANDISK, הוא נתקע בשלב מסוים ואח"כ כתב שיש להארד דיסק בעיה ושאי אפשר להמשיך את הSCANDISK. השאלה שלי היא אם אפשר עוד איכשהו לה…
-
- 2 תגובות
- 870 צפיות
-
-
עשיתי פורמט למחשב ועכשיו המערכת הפעלה (WIN7) לא מזהה את ההארד דיסק המשני שלי אני רואה אותו במנהל האחסון וכתוב לי עליו דינאמי לא חוקי. איך אני מוציא את החומר משם כמובן שאסור שהחומר שבו ימחק. אפילו אם מישהו מכיר חנות שעושה את זה באיזור ירושלים אני אשמח לשמוע. תודה.
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
קניתי הארד דיסק חדש ויש לי רק כבל SATA אחד (הכל האדום) השאלה אם אני צריך עוד אחד כדי לחבר את ההארד דיסק החדש או שאני צריך לחבר אליו רק את הכבל שמתחבר לחיבור שלידו (serial data) ?
-
- 24 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי סטרימר - xtreamer pro עם הארד דיסק 2 טרה בייט של WD, בדרך כלל אני מעביר להארד דיסק (בעזרת חיבור כבל) מידע מהמחשב אולם עכשיו כשאני מחבר את הסטרימר המחשב פשוט לא קולט את החיבור. כאילו אין שום חיבור למחשב. נכנסתי להתקנים בלוח בקרה, ודווקא הוא כן הוסיף את ה SATA USB COMBO (ככה זה נקרא ב'התקנים של המחשב') אבל משום מה אין אפשרות לפתוח את ההארד דיסק עצמו מהמחשב (מוזר..) כמו כן, ניסיתי להפעיל את הסטרימר- גם הסטרימר עצמו לא מזהה את ההארד דיסק, פשוט לא מזהה, כאילו הוא לא קיים. מוזר מאוד. למישהו יש אולי דרך לתקן את העסק הזה ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי כונן חדש על המחשב HTPC, עכשיו הוא מופיע בדיבייס מנג'ר... שאומר שהוא מחובר טוב אבל אני לא יכול להשתמש בו, ז"א צריך ליצור את הכונן וזה משהו שאני לא יודע איך עושים. נ.ב יש מותקן על המחשב HTPC ווינדווס ויסטה אם זה משנה. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
אהלן, ההארדיסק שלי כל הזמן מתנתק בזמן עבודה, הבאתי עוד הארדיסק כדי לגבות את כל החומר שנמצא על ההארדיסק שמתנתק וזה פשוט בלתי אפשרי לעשות העברה לקבצים מכיוון שהוא מתנתק אחרי כמה דקות.. אחרי שהוא מתנתק אני עושה ריסט ולפעמים הוא לא חוזר אז צריך עוד ריסט.. מה אפשר לעשות? אני רק רוצה לגבות את החומר שנמצא עליו ואז לזרוק אותו.. תודה רבה וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, קודם כל רציתי לומר מילה טובה לכל החבר'ה שענו לי במלוא הרצינות בשרשור הקודם וממש עזרו לי, תודה! תוך הבנה שהמצב יהיה זמני עד שאקנה איזה לפטופ קטן כמחשב שני החלטתי בנתיים על ניתוק ידני, כך שכל פעם יהיה דיסק קשיח אחד מחובר. המצב הקיים כרגע הוא של דיסק של WD שעליו יש XP ודיסק של סמסונג עם וינדוס 7. באשר לניתוק הפיזי: 1. כאשר אני מנתק את הסמסונג מהלוח אם ומדליק את המחשב אני מקבל מסך בחירה בין וינ7 ל XP ואני יכול להעלות את הXP בהצלחה. אך כאשר אני מנתק את הWD (מנתק אותו מהדיסק הקשיח כי הכבל IDE שמחובר למחשב לא נראה לי מתנתק) אני מקבל הודעה שגיאה (משהו עם BOOT) ואני לא יכול לגשת לויינדוס 7. בביוס ד"א הסמסונג מוגדר כמאסטר והWD כסלייב. מה עליי לעשות כדי שאוכל כל פעם להע…
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-