אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
הצורב עבד כמו סוס עד שעשיתי לפני יומיים פירמוט למחשב ועכשיו אחרי שהגדרתי הכל הכל סבבה חוץ מהעובדה שכאשר אני צורב דיסקים על X4 הוא מראה כאילו זה באמת X4 אבל למעשה לוקח לו כמעט שעה לצרוב דיסק של 4.7 ג'יגה. נסיתי עם מספר תוכנות צריבה לכן אני מאמין שהבעיה קשורה לצורב עצמו. נ.ב - לא בטוח אבל אולי זה קשור לעובדה שעכשיו אחרי הפרמוט יש איזה חומרה לא מזוהה שאין לי מושג מה היא הווינדוס קורא לה SM BUS controller. ואני לא מצליח לגלות מה זה. אם למישהו יש מושג אשמח לקבל עזרה!
-
- 46 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני מריץ Matrix Raid במחשב שלי, 2 כוננים של WD 640GB מחוברים. חצי Raid0 וחצי Raid1. היום המחשב קרס לי, וקיבלתי BlueScreen ב-Vista שרשם IRQ NOT LESS OR EQUAL על iaStor.sys (שזה הדרייבר של ה-Raid). כל האפשרויות ל-Boot לא עובדות מלבד SafeMode, עשיתי עדכון דרייבר והעליתי אותו. המחשב עולה בסדר, אבל יש שגיאה מוזרה ב-Raid (שמופיעה גם במסך של ה-Bios). מישהו יודע לעזור? תודה, תומר.[br]פורסם בתאריך: 15.05.2009 בשעה 15:09:48 טוב אני חושב שפתרתי את הבעיה,פשוט עשיתי קליק ימני על הכונן עם האיקס האדום, ועשיתי Use Drive או Enable Drive, ואז ימני ו-Rebuild והוא מתקן את זה כרגע. לטעמי כשזה יסתיים הכל יחזור לעבוד, אם למישהו זה קורה - שהיה בהצלחה [attachment deleted by ad…
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אחרי שנה ומשהו ב-Vista החלטתי להתקין Windows 7 על המחשב שלי. את המחשב ירשתי מאחי שפינק את שלושת כונני ה-Sata שלי בחיבור Raid (כפי שמשתמע, אני לא הכי מבין מה זה אומר ואיך לעכל את הנושא) לאחר המעבר ל-Windows 7 המחשב שלי נעשה ממש בעייתי, הרחבות קבצים איטיות, הורדות שלא יוצאות כמו שצריך בניסיון הראשון ועוד. שמתי לב שכשאני מריץ את המחשב - הדבר הבא מופיע לי (תמונה מצורפת). יש למישהו מושג מה יכולה להיות הבעיה/מה אפשר לעשות כדי לאבחן/לטפל בה? תודה מראש [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום. יש לי דיסק און קי Sandisk 4GB שהשתמשתי בו הרבה עוד מ 2008. לאחרונה, אני חווה את הבעיה הבאה, בכתיבת קבצים בלבד (בקריאה הכול תקין): הכתיבת מתחילה והמהירות המדווחת נעה בין 25-35 MB/s שזו כמובן מהירות לא סבירה לDOK הזה. בערך באמצע ההעתקה, בר ההתקדמות נתקע ואיתו גם הנתונים לגבי מהירות ההעתקה וכמה עוד נשאר, אך ה DOK ממשיך להבהב ז"א שמידע עדיין נכתב אליו. לאחר כמה דקות, החלון העתקה חוזר להתקדם אך הפעם המהירות המדווחת יותר קרובה למציאות, 8-5MB/s. זה לא היה כל כך מפריע, אבל בזמן שהחלון נתקע לכמה דקות, המחשב הופך לבלתי שמיש לגמרי. כל תוכנה שאפתח בזמן הזה, תיפתח רק אחרי שההעתקה תמשיך. גם תוכנות שכבר פועלות כמעט ולא מגיבות. יש לציין שהבעיה לא קוראת כאשר אני מעתיק קבצים לפלאפון …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, קניתי לא מזמן את הדיסק און-קי הבא: http://www.sandisk.com/products/usb/drives/ultra3/?capacity=64GB הייתי בטוח שהוא יעביר קבצים במהירות מטורפת אבל לצערי אני ממש לא מצליח לעבוד איתו. כל קובץ שאני מעביר ממנו/אליו, גם אם הקובץ קטן, עובר באיטיות מטורפת. שאני נכנס לתיקיות בתוכו כל המחשב נתקע (ניסיתי בכמה וכמה מחשבים). אני לא חושב שהבעיה היא במוצר עצמו אלא באיך שאני משתמש בו. אשמח לקבל הסבר קטן על השימוש בו והאם צריך לעבוד איתו בעזרת תוכנה כלשהי (היכן מורידים?) או פשוט להכניס למחשב ולהעביר קבצים? תודה רבה וסופ"ש נעים!
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היה לי BSOD ווינדוס עשה רושם שנתקע בעת dumping physical memory אז עשיתי RESET ונעלם לי הRAID SATA אני מתכוון שהדיסקים קיימים בביוס של הצ'יפ, שעל הלוח, אבל לא כדיסק מפורמט :C ניסיתי להסיר וליצור את הARRAY מחדש אבל לא עוזר כלום. התקנתי כרטיס SATA RAID PCI ואותו הדבר. רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
-
-
יש לי שקניתי לפני חודש וחצי~ SEAGATE ST31000340AS 1TB SATA2 7200RPM 32M וביימים האחרונים שמתי לב שהדיסק משמיעה מין "שריקה\צליל של שריטה" כאשר הוא פועל, וגם היום במחשב סירב לעלות בגלל בעיה בSMART של הדיסק המדובר, בדקתי תקינות עם התוכנה "HDTUNE" והיא הראתה FAILED בסעיף של" SEEK ERROR RATE" מה אתם אומרים תקול\ניתן לסדר לבד או לזרוק לפח ולממש אחריות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 770 צפיות
-
-
שלום, המחשב שלי עושה לי קצת בעיות בזמן האחרון והחלטתי לבדוק את הכונן שלי.. אני לא מבין כל כך בכוננים ואיך בודקים אותם אז אם תוכלו לעזור לי אני אשמח. עשיתי בדיקה אחת בתוכנה crystaldiskmark ואלה התוצאות http://up415.siz.co.il/up3/z4ndiymlz1du.png כונן SSD Transcend TS128GSSD370 תודה
-
- 24 תגובות
- 5.2k צפיות
-
-
קניתי 2 זכרונות של sandisk מהדיוטי פרי sandisk ultra backup של 16 גיגה ויש לי וונדוס 7 עכשיו שאני בא להכנס זה לא פותח לי את ה u3 מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 928 צפיות
-
-
שלום לכם קניתי היום את הכונן הנ"ל ושאני מחבר למחשב שלי כדי ליצור כונן אחד של 4TB אני רואה שהמחשב מזהה את הכונן כשני כוננים למעשה (אחד של 2TB והשני של 1.6TB) ואני לא מצליח לאחד אותם לכונן אחד של 4TB בנוסף לזה אני יכול ליצור רק מחיצה אחת, רק את הכונן של ה2TB אני יכול ליצור (ולתת אות כונן לדוגמה H) עם השני כל האפשרויות באפור ואני לא יכול לעשות כלום ליצור אפילו שני כוננים איאפשר אשמח אם מישהוא יסביר לי מה הולך פה... אני רוצה כונן אחד סטורצ' של 4TB הנה תמונה: http://www.indexportal.co.il/images/wdb4thdd.png
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי צורב DVD של סמסונג דגם SH-W162L. הצורב מוגבל להחלפה בין אזורים שונים של DVD (ניתן לבצע בסה"כ 4 או 5 החלפות ונשארו לי רק 3...), מה שגרם לי לחשוב פעמיים לפני שאני מבצע עוד החלפה כזאת של הZONE שלו... מה שרציתי לדעת זה אם יש דריבר מסוים או איזו דרך לגרום לכך שהצורב יהיה מולטיזון או לחלופין שלא יהיה מוגבל לכמות מסוימת של החלפת אזורים? תודה מראש, אור
-
- 1 תגובה
- 700 צפיות
-
-
שלום בעבר (לפני השינוי אתר של וואלה) היה לי חשבון לאחסון תמונות, שהייתי נכנס אליו דרך העמוד הראשי לחשבון שלי והייתי יכול להעלות תמונות (כמו שעשיתי פה http://hwzone.co.il/tradezone/index.php?cat=showitem&item=2259 ) עכשיו משום מה אני לא מוצא איך להיכנס לחשבון הזה של התמונות אם מישהו יכול להדריך אותי איך אפשר אם בכלל זה יהיה מעולה, תודה מראש...
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי לוח של ג'יגהבייט ויש לו רק בקר IDE אחד, אז הייתי חייב להתקין בקר IDE PCI. יש לי בקר של MAXTOR ATA 133 שמבוסס על צ'יפ של PROMISE ובעל שניי יציאות IDE זאת אומרת אני יכול לחבר אליו 4 התקנים. הבעיה אצלי היא שחיברתי אליו את הצורב NEC שלי וכשאני צורב ה BUFFER כל הזמן קופץ ואני לא עובר את המהירות X2. אמרו לי שבשביל שצורב יצרוב טוב ויהיה מחובר לבקר PCI חייבים לקנות בקר ממש יקר שרק בקרים אלו יכולים לעבוד עם התקנים אופטיים בצורה תקינה, האם זה נכון? בכל מקרה אם כן רציתי לדעת אם אני יחבר כוננים קשיחים לבקר MAXTOR הזה האם אני יקבל מהירות וביצועים מקסימליים מהכוננים הקשיחים ? (הכונן שיחובר לחבקר הוא WD 200GB 8MB BUFFER).
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ברשותי צורב NEC 3550A עובד מעולה... עד היום צרבתי איתו רק דיסקים של TY אז החלטתי לנסות VERBATIM לאוחר מחירם הזול... צרבתי שני סרטים... ישר הלכתי לנגן ה DVD הביתי לבדוק אם הם עובדים... וואלה עובדים מעולה... הבעיה היא כאשר הכנסתי אותם לצורב DVD שינגן אותם... ו... כלום , הוא אפילו לא קלט אותם! ??? מה הבעיה?! אני מעוניין לראות את הסרטים בחדר שלי (המחשב מחובר לטלוויזיה) וזה כנראה לא יקרה... מה אפשר לעשות ולמה זה בכלל קורה??
-
- 6 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי לפני כמה ימים כרטיס 8 ג'יגה כאמור בכותרת. העתקתי עליו סרט בגודל 4.7 ג'יגה ולאחר 92% הוא סימן לי שאין מקום בכרטיס (ניסיתי פעמיים) לעומת זאת העתקתי כמה קבצים שהגודל הכולל שלהם הוא 4.9 ג'יגה ולא הייתה בעיה. מוזר לא?! מישהו יכול להגיד לי מה יכולה להיות הבעיה ?! תודה למי שיכול לעזור
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק אונקי 8GB, לא יודע איזה חברה לא השתמשתי בו כמה זמן עכשיו רציתי להעביר משהו הכנסתי אותו וכתוב כאילו שהוא לא מפורמט או לא יודע מה בקיצור פרמטתי וזה מה שיצא ואי אפשר להיכנס אליו.. תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מחפש עזרה בפתרון בעיה עם דיסק און קיי של sony 600GB כשאני מכניס את הדיסק לשקע ה USB לא ניתן לפרמט אותו או לשמור עליו מידע. לא ניתן לבצע עליו בדיקת דיסק. הדיסק חדש לגמרי. כל עזרה תתקבל בברכה הראל
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
קניתי דיסק חדש (מקסטור 40גיגה), יצרתי שתי מחיצות בעזרת FDISK, אחת של 4 גיגה והשנייה של 33 ופירמטתי אותם בדוס. אבל כשאני מעביר למחיצה הגדולה קבצים מהדיסק הישן שלי דרך חלונות, בשלב מסויים אני פתאום רואה שהזמן הנותר קפץ מכמה דקות ל30000 בקירוב, וכשאני מנסה לפרמט דרך חלונות את אותה מחיצה בעייתית אני מקבל בסוף התהליך הודעה שהפירמוט נכשל (בדוס כאמור הוא לא). המחיצה הקטנה ללא בעיות. האם שכחתי לעשות משהו? הדיסק הוא אגב ATA133 ומחובר לכרטיס Promise Ultra66, אבל אני בספק אם זו הבעיה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חילקתי דיסק חיצוני על המחשב שלי וראיתי את הכוננים המחולקים שלו בתיקיית מחשב שלי בנוסף לכוננים של הדיסק שנמצא בתוך המחשב פרמטתי את המחשב שלי ואחרי זה אני לא רואה את הדיסק החיצוני במחשב, אני שומעת את הצלילים שחיברתי אותו למחשב אבל לא מופיעה לי ההודעה של חומרה חדשה ולא הכוננים שלו במחשב אחר שלי אני כן רואה את הכוננים של הדיסק הקשיח החיצוני למה זה ?
-
- 0 תגובות
- 525 צפיות
-
-
היי! יש לי DVD-RW שהמידע הנוכחי עליו נצרב באמצעות nero, ומכיל תמונות. יש בו ביטים בלתי קריאים (אני מצטער על המונח הלא מקצועי, אני לא יודע מה המונח המדוייק המתאר את זה) וזה בא לידי ביטוי בכך ש: א) ככאשני מנסה ליצור Image מהדיסק ב-nero זה מתחיל חלק אבל אחרי כמה זמן זה מתחיל לציין את כל המקומות הבלתי קריאים, וזה נמשך לנצח... ב) למרות שכל התמונות זמינות לצפייה, כשאני מנסה להעתיק ספרייה, אפילו קטנה יחסית - תהליך ההעתקה נתקע כשהוא מגיע לתמונה מסויימת, וזה אפילו גורם למערכת ההפעלה להתקע (היא יוצאת מזה ע"י כך שסוגרים את ה-Task של ההעתקה). המטרה שלי היא להעתיק את כל הנתונים מהדיסק להארד דיסק. אני יודע שאם הייתי מעתיק תמונה אחר תמונה - זה היה עובד, אבל כמובן שזה לא פרקטי במיוחד (יש…
-
- 5 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן דיסק קשיח מסוג 500AAKS עכשוו הבעיה היא שאני לפעמים שומע רעש שהוא כאילו נכבה ונדלק וכך זה היה לי עם דיסק קשיח לפני אם מישהו יוכל לעזור לי אני אודה לכם מאוד תודה יואב
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי שני הארדים , אחד מהם במובייל ראק ואני רוצה לדעת האם אני יכול להוציא אותו כאשר המחשב עובד ולהכניס אותו כאשר המחשב עובד ?? בתנאי שאני לא עובד בתקיות שלו או משהו כזה .
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
בזמן האחרון ביצועי המערכת התחילו לרדת (מדובר במחשב חדש לגמרי CORE I5 ארבע גי'גה ראם) וניתן לשמוע תקתוקים עדינים מכיוון הכונן הקשיח,הרצתי בדיקה בHDTUNE והתוצאות לא נראו לי תקינות,אשמח אם תתנו לי את חוות דעתכם.
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-