אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כן, אני יודע.. המחשב החדש היה אמור להיות אצלי כבר לפחות איזה שבוע. היו כמה עיכובים בדרך ועוד בסוף הפאשלה המעצבנת של הצ'יפסט… קודם התבאסתי מכל העניין, אח"כ קיבלתי עצבים, אחרי זה נרגעתי ועכשיו פשוט כבר לא איכפת לי. אז ככה שבינתיים המחשב תקוע ואני התקדמתי להתעסק עם דברים אחרים. לא יודע מה יהיה בסוף עם המחשב המעצבן שהצליח לגזול ממני כל-כך הרבה זמן וכוחות נפשיים עוד לפני שבכלל הזמנתי אותו. חשבתי פה על משהו… שאלה היפותטית.. נניח שבניתי לי מערך RAID0 משני כוננים.. ביום אחד יפה אני מגלה פתאום שהלוח אם נדפק. לאו דווקא משהו ששייך לבקר ה- SATA. בקיצור, אני צריך להחליף את הלוח.. שלחתי אותו וקיבלתי לוח זהה (חדש). איפה עומד ה-RAID בכל הסיפור הזה? אני מחבר את הכוננים בדיוק לאותו מקום וא…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב: I7 3770 16GB-RAM Gigabyte GA-H77-D3H HD7870XT Seasoniv S12II-620W אם צריכים עוד מידע תבקשו... בעקרון כרגע יש לי 2 הארד דיסקים, SAMSUNG SSD 830, Seagate 1TB. אני מתחיל לאבד את המקום וצריך אמצעי אחסון נוסף במערכת. הבעיה שבלוח אם יש 2 כניסות SATA3 ועוד כניסות SATA2, האם אפשרי להעביר את הסיגייט הישן לSATA2 ושזה יתמוך ואז להוסיף עוד דיסק חדש SATA3? או שחייב להביא דיסק SATA2? ואני חושב שאני אקנה את Seagate 3TB Barracuda Sata III ST3000DM001 אז אשמח אם תביעו דעה על הדגם הזה ספציפית, ואם יש לכם מידע על הפלטות שלו, מה הגודל וכמה יש לו... עריכה: השימושים העיקריים במחשב הם הפקת מוזיקה, עריכת סרטונים תמונות, ו2 משחקים שיש לי...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עריכה: טוב בשמחה רבה ובשעה טובה קניתי את הצורב היום (nec 3540). הוצאתי את הצורב הישן והמת, חיברתי את החדש בדיוק לאותם חיבורים, ועכשיו כשה xp עולה, שניהם (הדיוידי הרגיל שלי והצורב) לא נמצאים ב"מחשב שלי", ועולה new hardware שמנסה להתקין משהו בשם @DOPHIB מה לעזעזל? בשניהם הנורית דולקת...
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש גומיות להשתקת כונן קשיח. נראות ככה: לא מוצא בארץ, ולהזמין מחו"ל זה יקר מדי. מאיפה אפשר לקנות? בזמנו שאלתי חנויות מחשבים שונות, אבל לא היה למכירה, ונתנו לי קצת שאריות ממחשבים ישנים. עכשיו, אחרי שנה בערך, הגומיות האלה כבר יבשות ולא ממש עוזרות, ואני ממילא צריך חדשות ולא בא לי להחליף כל כמה חודשים גומיות משומשות... זה לא דחוף, אז לא אכפת לי להזמין גם מסין או הונג קונג ושיגיע לפה עוד חודשיים. מידות הגומיות שיש לי כרגע: קוטר חיצוני כללי 10ממ קוטר חיצוני ציר 8ממ קוטר פנימי 4ממ
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באפשרותי לרכוש גם בארה"ב וקרוב משפחה יכול להביא. גם אשהה השבוע בגרמניה, (פרייבורג) ומכיוון שגרמניה ידועה במחירים זולים בכל מיני דברים, אם יש יתרון לרכוש בגרמניה, אין לי כל בעיה. האם שווה להשקיע בכונן חיצוני שהוא SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני רוצה דיסק SSD לטובת ה- windows 7 וכמה תוכנות בסיסיות. התקציב שלי הוא עד 600 שקל, ואני מוכן לחרוג קצת אם זה שווה את זה. ושיהיה מ - ksp. לפני שפתחתי את זה קראתי את המומלצים וראיתי שה - intel 330 120gb עולה 575 שקל ב ksp. וחוץ מזה המליצו לי על ה ocz vertex 4 128gb שעולה 645 שקל, ושהוא שווה את החריגה. מה אתם אומרים על שני אלה, או שיש משהו יותר טוב בתקציב שלי?? ולמה הבדל כ״כ גדול במחיר עם 8 ג׳יגה הפרש? מהירות? שם? טכנולוגיה? תודה מראש וחג שמח
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. מזה זמן רב שאני מחפש כונן DVD עם מהירות ריפינג גבוהה - כונן שלא רק כתוב עליו X16 אלא גם שמעתיק במהירות הזאת, היו לי פיוניר דגם 115 שלא העתיקו מהר, LG 8163 (דגם חדש) שגם היה איטי ולא עמד במהירות המוצהרת ע"י היצרן, לאחרונה השגתי כונן של סוני דגם 1615 הדגם הלפני אחרון שלהם שמבוסס על כונן של לייט און דגם 16p9s המהירות המוצהרת שלו היא 16 אך הוא עובד רק ב X8 מצאתי לו עדכון של FW רשמי שגם לא עזר להעלות את המהירות וגם לא הצלחתי להפוך אותו ל לייט און לבסוף מצאתי FW עם פאטצ'ר שמעדכן את מהירויות הכונן לפי בחירת המשתמש התקנתי אותו והעליתי את כל מהירויות הריפינג/קריאה ל X16 ואכן זה עבד: המהירות של הכונן קפצה ועכשיו הוא עושה ריפינג מהר מאוד דיסק DVD-R מלא הועתק תוך 5 דק…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו ? מזה איפה התותחים של הפורום ? אני מקווה שהניסוח בסדר ואני מקווה שזה הפורום הנכון פשוט לא ידעתי איפה לרשום את זה אז ככה רציתי לדעת כמה דיסקים קשיחים אני יכול במערכת הזאת ובמה זה תלוי כי כרגע יש לי 3 ועוד 2 בדרך לוח אם - ASUS P5W DH Deluxe כרטיס מסך - ?CONNECT3D Radeon® X1900 XTX 512MB GDDRIII with DVI-I + DVI-I + VIVO מאוור לכרטיס מסך - ZALMAN VF900-Cu VGA COOLER ספק כח - ENERMAX LIBERTY 500W מאוורר למעבד - Scythe "NINJA PLUS " 6 Heat Pipes CPU Cooler מעבד - E6600 או e6300 זכרון - G.Skill DDR II PC6400 800MHZ 2GB Dual Channel CL 4-4-4-12 F2-6400CL4D-2GBPK מארז - P180 אז השאלות הם 1. עד כמה דיסקים קשיחים אני יכול לחבר במקסימום ? 2. כמה מערכי רייד אפשר ? מתכנן 2 (320…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני מעוניין לקנות שתי כוננים קשיחים חדשים התקציב טוטאל להכל 700-750. לא משנה לי כל כך 5400 או 7200 rpm הם נטו לאיחסון מידע. יש לי במחשב שתי כוננים כרגע מבין כולם: אחד 160Gb כונן מצויין כבר בין 5 שנים, אבל כל ה6 היציאות שלי בלוח כבר תפוסות ואני מעדיף במקומו להביא אחד יותר גדול. ויש לי עוד כונן 250gb כבר בן 7 שנים עוד מעט עם 89% בריאות כבר מרעיש עומד למות ואני רוצה להחליפו גם. בקיצור מעניין אותי רק גודל איחסון במינימום מחיר כמו שציינתי 700-750 רק הנפח מעניין אותי,מצידי שיהיה שנתיים אחראיות על המוצר. צריך את המלצתכם חברים,תודה לממליצים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, היה לי בעיה עם אחד הכוננים שלי במחשב והחלטתי לפרמט את המחשב בתקווה שהבעיה תיפטר (המחשב פשוט הפסיק לזהות לי אותו). פירמטתי את המחשב וזה עדיין לא עבד, החלפתי את הסלוט של הכונן ועכשיו הצלחתי לגרום למחשב לזהות אותו, אבל אני צריך לאתחל אותו לפני שאני משתמש בו. הבעיה היא שעל הכונן יש מידע שאני רוצה לשמור ובאיתחול הכל ימחק, איך אני יכול לשמור את כל המידע לפני האיתחול? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה... הבנתי שגם אחרי שאני מוחק את הקבצים מסל המחזור... הם עדיין נשארים על ההארד דיסק... אך לא מופיעים במערכת הקבצים... ותוכנות שיחזור כלשהן ותוכנות מתקדמות עדיין יכולות לשחזר אותן... נניח ויש לי במחשב מסמכים שהם "סודיים ביותר" ואני רוצה למחוק אותם 100% ... כיצד אני עושה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני 2.5" לגיבויים ולצפיה בסרטים עם חיבור USB ישיר לטלויזיה. האם מישהו מכיר דיסק קשיח חיצוני נייד "2.5 בנפח 500GB מסדרת Toshiba Store Art? המחיר הוא בסביבות 300 ש"ח. האם יש למישהו המלצה על דיסק אחר באותו סדר גודל של מחיר? תודה מראש. רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם, אני רוצה לחבר HDD מאוד ישן למחשב שלי. אבל בגלל שכל היציאות ה-SATA3 שלי תפוסות (צורב, הארדדיסק), אני רוצה להשתמש דווקא ב-SATA1. למה? כי יש לי לוח של ASUS דגם H67, ויכול להיות שהיציאות הללו תקולות. אפשר בבקשה הסבר למציאה של היציאה?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק שאני לא כ"כ בטוח האם להמשיך לעבוד איתו או לא. לאחר סריקה בMHDD מצאתי 9 דיליי (DELAY) שהם קטנים מ500ms כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי לאחר בדיקה בהוראות ש MHDD ביצעתי תחילה ERASE ואז scan+erase delays ON ולבסוף scan+remap ON האם זה תקין!?! משהו נוסף שכדאי לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכונן והמחשב מהיר בעקרון, לא עושה שימושים מיוחדים. ביצעתי את התיקון בעבר בכל מקרה לפני כמה חודשים. איך אפשר לדעת אם יש לי את הבעיה? אני ב-SATA 2.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש צורב טוב שיוכל לצרוב לי משחקים לPS2 ולא רק גם סרטים וקבצים מהמחשב (משחקים שירים מסמכים וכו) אני לא צורב הרבה ולא מכניס דיסקים הרבה אני מחפש צורב זול (200 ש"ח בערך) שיוכל לקרוא DVD (אני לא משתשמש הרבה אז לא אכפת לי שיהיה קצת איתי ) לצרוב משחקי PS2 סרטים וקבצים מהמחשב עכשיו אני מבקש עם אתם יכולים למצוא לי צורב טוב בשבילי בבקשה?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-