עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ngc224,

לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. כי קרה לי הפסקת חשמל ואז נפל המתח והייתי צריך להחליף כבל חשמל, ומאז נראה לי שהוא ירד בביצועים. יש לי My Book Essential Edition, 1TB USB 2.0 ועוד שאלה קטנה: הכונן נראה ככה (תמונה למטה) אצלי שום שורה לא דולקת, מה השורות בעצם אומרות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שבוע טוב, יש לי את הארדיסק המעצבן של סיגייט ה 500 ג'יגה שמרעיש כאילו הוא איזה ארדיסק ישן שעבד 100 שנה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני רוצה להחליף אותו אני כבר מאוד משתגע לפי מה שאני רואה פה בפורומים, אני בעיקרון מחפש ארדיסק שקט בנפח של לפחות 500 ג'יגה אני יכול קצת לחרוג מהתקציב אם אני יוכל לקבל משהו טוב. תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by hardgore1,

הי, יש לי sandisk cruzer blade 64gb הוא בא בהתחלה fat 32 ואחכ עשיתי לו פירמוט ל ntfs (היתי עם חברים ולא הצליחו להעתיק משהו, אחכ הצליח) ניסיתי להפעיל בכמה מכוניות, לא עובד גם לא הספקתי לבדוק אותו על ההתחלה.. אני מניח שהיה עובד.. יש מצב הפאנלים של מכוניות קוראות רק fat32? בפירמוט אני רואה אפשר לעשות רק ntfs / exfat לנסות את ה exfat? וכמה לשים ב allocation unit size ? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by kfirkb,

שלום לכולם, הלך לעולמו דיסק קשיח של Maxtor 120GB SATA1. לצערי היו בדיסק קבצים חשובים מאוד כמו 50 ג'יגה של תמונות, מסמכים ועוד... לכן אני חייב לשחזר את התוכן. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב נשמעים ממנו נקישות בקצב אחיד כמו שעון והמחשב ולא מזהה אותו ואף נתקע לפעמים. אשמח לקבל המלצה למקום זול ואמין שישחזר את המידע (באזור תל אביב). אם יש לכם טיפים לתת לי כדי שהדיסק יעבוד רק כמה דקות כדי שאוכל להעתיק את התוכן אז אשמח לנסות לפני שאני הולך למקום כזה.

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. אני מחפש גומיות להשתקת כונן קשיח. נראות ככה: לא מוצא בארץ, ולהזמין מחו"ל זה יקר מדי. מאיפה אפשר לקנות? בזמנו שאלתי חנויות מחשבים שונות, אבל לא היה למכירה, ונתנו לי קצת שאריות ממחשבים ישנים. עכשיו, אחרי שנה בערך, הגומיות האלה כבר יבשות ולא ממש עוזרות, ואני ממילא צריך חדשות ולא בא לי להחליף כל כמה חודשים גומיות משומשות... זה לא דחוף, אז לא אכפת לי להזמין גם מסין או הונג קונג ושיגיע לפה עוד חודשיים. מידות הגומיות שיש לי כרגע: קוטר חיצוני כללי 10ממ קוטר חיצוני ציר 8ממ קוטר פנימי 4ממ

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by sycx,

אהלן, יש ברשותי שני כונני 1TB זהים מדגם WD Caviar Black 1002FAEX שמחוברים בלוח אם ליציאות SATA3 (הלוח אם מדגם P55A UD5 של חב' GigaByte). קצב העברת נתונים בין דיסק אחד לשני עומד על סביבות 80-85 מגה לשנייה. מריץ מערכת הפעלה Windows 7. על כמה אמור להיות קצב ההעברה? צריך להיות גדול יותר, לא? איך מגדילים אותו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by Ovid,

יש לי DOK של 8 ג'יגה, ולאחרונה כשהשתמשתי בו כדי להעביר קבצים גדולים (בערך 5 גיגה) הוא כתב לי שהקובץ גדול מדי . דברים יותר קטנים ,בערך 1 גי'גה הוא מעביר בלי בעיה, אבל קובץ 5 גיגה הוא לא מעביר =\ מישהו מכיר את הבעיה? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by baabaa4,

שלום, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 1TB, ולאחר התלבטות החלטתי שאני מעדיף לקנות שילוב של כונן ומארז חיצוני נפרד לכונן. לאחר עיון בפורום הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ בעקבות המלצות רבות שהוא קיבל כאן. לגבי מארז לכונן אני פחות בטוח. מצאתי את המארז הבא: Thermaltake Vi-On http://tms.co.il/product/7494 וגם את המארז הזה: Thermaltake MAX4 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1125 שניהם נראים לי טובים ואיכותיים, ובמחירים סבירים יחסית, אך הייתי שמח לדעת אם למשהו יש ניסיון אישי איתם? כמו כן, אם למשהו יש המלצה על מארז אחר (עם יציאות usb ו- esata) אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by J0n1,

רציתי בהתחלה לרכוש מארז לHD שלי אבל אם יש כבל בלבד אז זה מספיק לי... זה יותר קטן/קל/מאוורר/זול חשבתי לקחת את הכי זול, אך האם יש הבדל בין המוצרים וכדאי להשקיע יותר או שלדעתכם גם זה יעשה את העבודה בצורה טובה? http://www.beeu.co.il/product.aspx?p_id=5592 כתוב שמהירות "העברת נתונים" היא 480Mbps אני משער שזה קריאה, כמה לדעתכם הכתיבה? האם זה מהווה צוואר בקבוק משמעותי? ומה ההבדל (חוץ מהSATA) לדגם הזה שעולה 120 שקל? תודה!

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by ew89,

ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה

13. אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. כמה שבועות לאחר ההשקה הראשונית, הדגמים התקציביים החדשים שהפכו לזריזים יותר זמינים גם בשוק המקומי שלנו לכתבה

15. באילו אפליקציות ספציפית עדיף כונן SSD? אשמח לפירוט בנקודות, תודה. והאם קונים אותו על מנת להתקין עליו את מערכת ההפעלה או בשביל משחקים ותוכנות כאלו ואחרות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Thunder-Head,

במה עדיף להשתמש בהארד דיסק בו מותקן Windows XP Pro SP1 ? האם באמת Fat32 מהיר יותר מ-NTFS ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dans41,

היי, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לזה אבל היה נראה לי הכי הגיוני לכתוב את זה פה. אני מחפש DOK עם הרבה נפח שאמור לשמש אותי בעיקר לסרטים וסדרות אבל גם העברת קבצי אופיס וpdf. המכשירים הם Nexus 7 2013 ו One Plus One לכן אני צריך DOK שבצד השני שלו יש Micro USB ושיהיה כמה שיותר קטן. אני מתלבט בין Kingston traveler Micro duo לבין transcend jet flash 380S, שניהם עיניים עד הדרישות שלי, לkingston יש 2 יתרונות גדולים 1, דגם של USB 3 להעברה מהירה 2, דגם של 64GB אבל יש לו חיסרון מהותי, לפי הביקורות ברשת הוא מתחמם מאוד ואי אפשר לגעת בו, זה חיסרון כי בטאבלט ובטלפון קצת קשה לא לגעת במכשיר כזה. ל transcend יש ביקורות מצויינות רק הוא מגיע עם נפח קטן יותר והעברה שלו יותר איטית.…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  18. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by yotamavi,

שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני קשיח על מנת לגבות מידע מהמחשב שלי . אני מחפש נפח של 320-500GB. חשוב לי לדעת האם ניתן להשתמש בכונן הקשיח (כאשר הוא מחובר בחיבור USB 2.0) לשימוש שוטף למשל לצפות בסרטי HD דרכו כשהוא מחובר למחשב או שהמהירות לא מספיקה? קראתי את האשכול הנעוץ ועדיין לא הצלחתי ממש להבין.. ובנוסף אשמח לקבל המלצות לדיסקים קשיחים בנפחים שביקשתי, אין תקציב אבל אשמח לקבל מכל רמות המחיר ולדעת את ההבדלים ביניהם (והאם התוספת שווה)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. צריך המלצה דיסקים לצריבה בשביל LG DVD±RW GSA-H10AK x16 כמות דיסקים 50 אני יודע שזו שאלה מפגרת אבל אני קניתי כמה פעמים דיסקים והם לא התאימו לצורב מהירויות 16וX מהירות צריבת DVD 8וX מהירות שכתוב DVD 48וX מהירות צריבת CD 48וX מהירות קריאת CD

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. השתמשתי בתוכנה MiniTool Partition Wizard Pro 9.1

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. שלום לכולם. אני מעוניין באמצעי אכסון חיצוני. כברירת מחדל התחלתי להסתכל על כוננים קשיחים חיצוניים, כאשר המליצו לי לקנות פנימי רגיל + מארז. אני מעוניין בכונן בנפח של כ250GB. הכונן לא יהיה מוחבר NON STOP, הוא בעיקר בשביל גיבויים פעם בכמה ימים. מה בדיוק אני אמור לחפש? האם משנה אם הHD יהיה IDE או SATA (או שאולי בכלל SATA2)? האם כחיבור חיצוני חשוב FireWire, או שUSB2 מספיק? ובכללי, אשמח להמלצות על שילובי פנימי+מארז. תודה.

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. מה אתם אומרים הדיסק קשיח הלך?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים