אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש לי כונן נייד 500 גיגה שאני משתמש בו לצורכי עבודה, אני מנייד את הקבצים שלי על הכונן הנייד ועוד עליו גם כן בבית ובעבודה, הייתי רוצה לדעת כיצד אני יכול לסנכרן ולגבות אוטומטית כל מה שאני עושה . נגיד לכונן שיש לי במחשב, כונן 500 גיגה שכל איזה כמה זמן או אוטמטית או באמצעות תוכנה יבוצע גיבויי מהכונן הנייד לכונן הפנימי שבמחשב, ככה שבמידה ואחד הכוננים יתקלקל/יגנב וכ'ו יהיה לי תמיד גיבויי של כל הקבצים החשובים שלי . תודה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד כזה ואני לא מוצא נתונים לגבי הבקר שלו. במחשב אחר שבו התקנתי SSD של ADATA S510 מצאתי ללא שום בעיה את נתוני הבקר בעזרת AIDA64 (SORAGE->ATA->CONTROLLER TYPE) משום מה בSAN DISK זה לא מופיע,אשמח לקצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מעוניין לקחת מידי פעם את הקשיח הפנימי שלי (500 גיג של WD) בחיבור SATA כמובן ולחבר אותו למחשב הנייד. ראיתי שאפשר להשיג כרטיס חיצוני עם יציאת eSata והשאלה היא האם היציאה הזו דורשת שבמקביל אחבר לדיסק גם חשמל, והאם כבל שמעביר מ SATA ל eSata זה דבר שעובד וקיים? אם כן, האם יש הצעות אחרות לחיבור דיסקשיח פנימי כדיסק חיצוני? החיבורים שעומדים לרשותי הם ?USB, 1394, eSata, וכמובן אין לי מקור חשמל, ולא ברור לי אם יש אפשרות למקור חשמל בנייד או ישירות לחשמל בקיר.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
3 כוננים קשיחים של סמסונג הלכו לעולמם. הם עובדים והכל אבל גורמים לאיטיות במחשב או שאין תאימות בין שלושתם או שלא יודע מה יש להם. ניסיתי לסדר אותם איכשהו אבל ללא הצלחה גרמו לאיטיות נוראית במחשב. כמעט כל תיקיה שפותחים נתקע האקספלורר ל10 שניות וגם סרטים לוקח זמן להפתח ומוזיקה. כרגע אני עם ssd 120 גיגה של crucial m4 מה שהמלצתם לי פה ועם 2tb western digital 7200rpm אני מחפש לבנתיים הארדיסק של 1tb x2 או אחד שהוא 2tb. מה אתם ממליצים לי לקנות? 1000rpm? יתאים בכלל לכרטיס מסך שלי? השימושים הם סרטים אינטרנט מוזיקה והכי חשוב זה אולפן הקלטות. כך שחייב מהירות. זה המפרט: Intel Core i7-920 Gigabyte GA-EX58-UD5 לוח אם G-skill DDR3 6144MB 2048MBx3 1600mhz cl-9-9-9 24 זכרון Gigabyte ATI RAD…
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועיים קניתי את הכונן החיצוני הזה: Transcend StoreJet 35T3 TS4TSJ35T3 4TB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=26734&txt_search=33621&buy=&minprice=0&maxprice=0 היום הדלקתי אותו בפעם השלישית בלבד לצורך העברת מידע מהקשיחים אליו. מהתוכנה Hard Disk Sentinel אני מקבל את ההודעה הבאה עליו: The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. The partition(s) on this hard disk created with 4 K physical sector size. Connecting the hard disk differently than the current connection (by different h…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה חיבור LVD בכרטיס סקזי ובמה הוא שונה בחיבור 68 פין רגיל ? ואיך זה יכול להיות שמהירות העברה של סקזי היא 160MB/sec כאשר התקן PCI יכול להעביר מקסימום 133MB/sec ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מה הולך אנשים? יש ברשותי מחשב עם MB יחסית ישן, ללא USB3 Header ולכן אני מעוניין לרכוש בקר שיאפשר לי לחבר את הUSB3 שבמארז. יש למישהו המלצה על משהו מסוים? האם בכלל זה מומלץ בכללית? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של IBM מסדרת המווות....והיום שהדלקתי את המחשב ההארד דיסק השמיע ציפצופים והוא אינו מזוהה בביוס.. האם המידע שלי אבוד או שניתן להציל אותו.? אוליי זה ישמע מצחיק אבל אמרו לי שאם אני ישים אותו שעתיים במקרר אוליי אני יצליח להפעיל אותו לקצת זמן ולהציל את המידע שחשוב לי..זה נכון?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפי FAQ שקראתי בסטיקי כאשר מתקינים XP על כונן SATA חייבים להתקין דרייבר קודם מהדיסקט האם windows 7 תומכת בהתקנת דרייבר מה CD או שהיא מזהה SATA באופן אוטומטי כבר ? הרי לא הגיוני להשתמש בדיסקט
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עד 400 שקל מאילת(מחר נוסע) כמה שיותר נפח מערכת עכשיווית: i7-6700K @ 4.0GHz Gigabyte GA-Z170-Gaming K3-EU , Antec H2O 920 , Kingston HyperX Fury DDR 4 @ 2133 , MSI Radeon R9 270X OC , Corsair VX550W , Kingstone 128 SSD , Dell E2213H , Razer BlackWidow , Logitech G400
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הנייד שלי (ווינדוס 7) יש כונן אחד עם מחיצה אחת, שבו כונן C הוא 320 ג'יגה וכך גם הכונן השני. אז בכונן C פתאום התמלא עד הסוף, חיפשתי בקבצים הנסתרים ואני לא מוצא את הסיבה לכך. גם כשסימנתי את כל הקבצים והתיקיות בפנים, אני מגיע לתפוסה של רק 70 ומשהו ג'יגה (כלומר בערך 120 ג'יגה הוא בקובץ שאני לא יודע מהו) מישהו מכיר את הבעיה ויודע לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 4 GB של קינגסון כשאני מחבר אותו לDVD שלי כדי לנגן סרט הוא קצת קופץ בקטעים מסויימים. השאלה שלי אם זה קשור למהירות של הדיסק און קי? לחיבור USB בDVD? ואם יש לי דרך לסדר את זה איכשהו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי בסטיקי כוננים קשיחים ששני הכוננים האלה מומלצים בקטגוריית ה1TB. אני רוצה לקנות כונן קשיח למטרת גיבוי. אני מעדיף 1.5TB כי יש לי כונן חיצוני של 1.5TB, אבל הוא לא כל כך מומלץ לפי הסטיקי. בכל מקרה, מי משניהם מומלץ ככונן לגיבוי בלבד? או שאולי כדאי לקנות את ה1.5 TB?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
לפי הנתונים בתמונות , להחזיר לחנות ? מישהו ניתקל בבעיות עם היטאצי שמתחיל לעבוד ממש לאט ? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לשים הארד דיסק רגיל ב NUC מדגם D34010WYK ? או שאפשר רק ב H? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי BOOTABLE DISK אבל הוא מלא סריטות ואני רוצה לצרוב אותו לפני שהוא לא יהיה קריא ביכלל, אז עשיתי לו IMAGE וניסיתי בעזרת הנרו בcd -rom (boot)1 והוא לא עשה לי בוט דרך הסידי יש שם עוד אפשרות של cd- rom (efi boot)1 אני לא יודע מה זה, אז בשורה התחתונה איך אני עושה BOOTABLE דיסק ללא CD COPY? ;D
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-H81M-HD3 ואני רוצה לקנות את הSSD הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 השימושים הם בעיקר משחקים ולפעמים עריכת וידאו (רוב התוכנות של אדובי).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
https://www.amazon.com/dp/B0742BC3DQ אנני רואה את תקופת האחריות של המוצר . האם חבר ה אמינה תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
הזמנתי את ה PRO 850 מאמאזון והל היה בסדר אפילו הגיע שבוע מוקדם מהתאריך הצפוי שהם רשמו כבר חיברתי אותו והעברתי או ל AHCI ואז התקנתי עליו ווינדוס 8 והכל עובד בסדר חוץ מהבדיקת מהירות שאני מקבל בה בערך חצי אולי טיפה יותר מהסקאלה שלו רציתי לשאול אם יש כל מיני דברם מיוחדים שצריך לעשות כדי שהוא יעבוד כמו שצריך?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://ksp.co.il/?uin=17091 יש למישהו דעה עליו? אתם מכירים משהו בסגנון שעדיף עליו? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
צריך שתבדוק תקינות כללית סקטרוים וכו', מהירות קריאה וכתיבה וכו'. אם יש מדריך בנוסף זה יהיה ממש אחלה. אני משתמש בדיסק SSD מדגם MX100 של CRUCIAL שאתו קנית ביום שישי האחרון.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני בוחן כרגע את ההשתלמות של אפיק רכישת מחשב יד שניה, ואת העלויות הנלוות. האם לדעתכם ניתן לרכוש מחשב מיד2, נניח ב500 ש"ח, לחבר אותו לחשמל ולהתחיל לעבוד כרגיל, או שאני צריך להחליף את הדיסק הקשיח (ב 250 ש"ח נוספים)? למה עלי לצפות בעבודה כזאת(עם הכונן המשומש)? מה עלי לבדוק בדיסק בעת הקניה(/אחריה)? מה יכול להשתבש בתסריט הרכישה המדובר (מבחינת הדיסק הקשיח)? איזו עוד שאלה הייתי צריך לשאול אתכם ולא שאלתי? תודה!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש AMD XP200 לוח GIGABYTE ....... איך מציגים את הטמפ' של WD 80GB 8MB ? במחשב הישן יש לי HD IBM40GB והטמפ' מוצגת ב-SPEEDFAN בלי בעיה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-