אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שאלתי בעבר, לפני כחודש, אבל לא עשיתי עם זה כלום, ועכשיו עלו תהיות נוספות, ואני לא רוצה להקפיץ את הדיון הישן. אני רוצה לרכוש כונן חיצוני, אשר יחובר לראוטר ככונן רשת אבל שאפשר יהיה לחבר אותו גם בחיבור USB ישירות למחשב. עם זאת, אני לא רוצה שיהיה מחובר קבוע למחשב, ומשם ימופה לרשת, על מנת להמנע מתלות בזמינות המחשב. מכאן - יש שתי אפשרויות בעצם: 1. לרכוש כונן חיצוני, שיש לו חיבור כפול - גם רשת וגם USB. 2. לרכוש כונן חיצוני בעל חיבור USB, ולהחליף את הראוטר הביתי שלי, לכזה שיש לו גם כניסת USB ואפשר למפות דרכו כונן לרשת. מה עדיף? מבחינת עלויות, מבחינת ביצועים? אני רוצה לפחות 2TB. איזה כונן אתם ממליצים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלוום רכשתי היום כונן חיצוני 500gb של iomega במחיר של 260 שקל בבאג ושחכתי לפרמט את הכונן לפניי שהעברתי קבצים זה קריטי לפרמט את הכונן לפניי השימוש הראשוני ? הוא הגיע ריק (ntfs) עוד משהו ששמתי לב שאני מעביר קבצים המהירות היא 30 מגה לשנייה לא יותר זה תקין ? אצל חברים שלי שיש להם כונן של סיגייט זה מעביר על 40-60 אצלי 30 לא זז
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כ40G חומר חשוב לגבות ויש לי HD של 80G מלפני שנתיים פלוס שעבר הרבה אבל עובד. האם עדיף לגבות על ההארד דיסק או על דיסקים? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לצורב אחד משחק 820 מב יש לי דיסק צירב 900מב אבל תוכנה נירו לא תמוך 900מב צורב שלי LG 48*16*48 מה פתרון? תודה מראש ??? ???
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי כמה שינויים בביוס שרציתי לבטל והחזרתי את ההגדרות למקור. הבעיה שדיסק מערכת ההפעלה הוא RAID0 שמורכב משני SSD. אני עדיין יכול להציל את הדיסק? תודה רבה לעוזרים - - - תגובה אוחדה: - - - הבעיה נפתרה! אפשר לנעול ותודה בכל מקרה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איזה יותר עדיף ? Seagate 120GB NCQ 8MB 7200RPM S-ATA WD 120GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II בתודה מראש
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת: אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה דעתכם האחרונה לפני שאני קונה? דרישותיי: 1. מהיר 2. אמין 3.שקט 1. Samsung HD501LJ אשר קיבל ציון נורא גבוהה כן מבחינת הביצועים וכן מבחינת הרעש : http://www.anandtech.com/storage /showdoc.aspx?i=3031 2. WD5000AAKS 500GB הכונן המפורסם... אשר אני בספיקות לגבי הרעש שלו והאמינות - מה אתם אומרים? 3. Barracuda 7200.11 500gb ST3500320AS 32MB היתרון של ה 32MB - מה בקשר לכל השאר? תודה לעונים!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות מחשב חדש והמליצו לי לקנות צורב די וי די וגם כן כונן די וי די רגיל רציתי לשאול מספר דברים לפני בכדי להיות בטוח: 1.האם אפשר לצרוב דיסקים רגילים בצורב DVD? 2.האם אפשר לצרוב על דיסק DVD כל תוכן כלשהו ? אפילו דיסק שמע? 3.האם כונן DVD קורא דיסקים רגילים? 4.האם אין אפשרות לקנות אך ורק צורב DVD שגם יקרא לי דיסקים של DVD וגם דיסקים רגילים? תודה רבה ניר גלעד
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני יודע אם הרדיסק עובד במצב AHCI דרך הוינדוס (ולא דרך הביוס)?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר לשים הארד דיסק רגיל ב NUC מדגם D34010WYK ? או שאפשר רק ב H? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי אני אקדים ואומר שההארדיסק ה40 שלי מתוצרת מקסטור הלך לעולמו השבוע ושאבא שלי נוסע לארה"ב אז קפצתי על ההזדמנות לקנות לי הארדיסק חדש של 120 GB השאלה היא של איזה חברה ובאיזה מהירות והעיקר שיהיה זול (180 דןלר גג עדיף יותר זול אפילו) אני מעדיף 100 ATA ו8 מגה באפר עכשיו השאלה הקובעת מי יותר עדיף WD (הזולים) או מקסטור(הקצת יותר יקרים)? אני אשמח אם תתנו לי לינקים לאתרים בארה"ב על מחיר של הארדיסק כזה אני אוסיף לציין שיש לי מחשב 1.5Mhz 256MB RDRAM - 800Mhz intel 850GB ואבא שלי טוען שה8 מגה באפר לא יגיע למימוש על מחשב כזה ישן נראה לי שהוא טועה תקנו אותי אם אני טועה.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אבא שלי הביא לי 50 מדיות של MEMORY, דיסקים צהובים כאלה מישהו מכיר אותם? אפשר לשמור עליהם חומר? אני לא רוצה שידפק לי למרות שאי אפשר להחזיר אותם, השתמשתי בחלק עריכת המודר: סימן שאלה אחד מספיק.
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך אני לא יודע אם המחשב הנייד שלי תומך ב usb3 ,איך ניתן לדעת? (לאחר שאני אדע אם הוא תומך ב usb3 ,אשאל איזה מומלץ )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי הארד דיסק מהמחשב הישן שהייתי רוצה לחבר למחשב הנוכחי, ההארד דיסק הוא איזשהוא IDE בנפח 40 ג'יגה ויש לי עכשיו SATA2 בנפח 250; זה לא שאני רוצה להוסיף מקום, אני יודע שיהיה פשוט יותר לקנות חדש בגרושים, אני פשוט צריך את המידע שנמצא על הכונן הישן, הכונן היה כונן ראשי, ז"א שיש בו מערכת הפעלה מותקנת ושאר רקות....העניין הוא שאף פעם לא ביצעתי פעולה כזו....מה אני צריך לדעת? האם יש לי חיבור מתאים (דהיינו IDE) על הלוח אם? (מפרט מימין), אם וכאשר אני אצליח לחבר, איך אני רואה את המידע שעל הדיסק? איך אני מעביר מידע מאחד לשני? תודה רבה לעונים -רון
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הכונן והמחשב מהיר בעקרון, לא עושה שימושים מיוחדים. ביצעתי את התיקון בעבר בכל מקרה לפני כמה חודשים. איך אפשר לדעת אם יש לי את הבעיה? אני ב-SATA 2.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כונן SSD 60 ג'יגה מספיקים לי ראיתי את שני הכוננים האלה: OCZ Solid 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail ב495 ש"ח OCZ Agility 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail ב450 ש"ח מה אתם אומרים? איזה עדיף? הם טובים בכלל? יום טוב
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בחנות באיזור שלי מציעים 50 דיסקים במחיר של 23 ש"ח שזו מציאה, אבל החברה של הדיסקים זו City Disc ובעקרון אני לא מכיר אותה ורציתי לשאול מה דעתכם עליה ? שווה לקנות.. כי אם כן אני מבחינתי מוכן לקנות 200 דיסקים במחיר הזה. אם אתם לא ממליצים אז על מה כן ? עד עכשיו השתמשתי ב- Teac ו-Silver Line אבל הם די יקרים 40+++ אתם מכירים אולי איפשהו מבצע עליהם ? תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי דיסק קשיח בגודל של 80GB איך כדאי לי לחלק אותו? לכמה מחיצות? מה הכי כדאי מבחינת זה שהוא יהיה מסודר ומבחינת הביצועים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
של הדיסק הקשיח(קניתי WD2500KS אתמול ).משום מה לא אהבתי את הפרטישן.אני חושב על Acronis Disk Director Server 10.0
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני מזמין מחשב חדש ולקחתי את הכונן הזה כחלק מהמפרט אני אמור לחשוש מהבאג של המהירות קריאה/כתיבה או שהחנות קיבלה מלאי מהשבוע שבועיים האחרונים עם הקושחה האחרונה ואם לא איך אני מעדכן קושחה לכונן והאם זה כרוך בסיכונים וכאלה? לבנתיים ראיתי את זה http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני זקוק לכבל לצורך חיבור כונן SATA חיצוני לכניסת eSATA אשר על לוח האם. איפה ניתן לרכוש כבל כזה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מערך LVM2 המורכבת מ3 דיסקים 500GB ו640GB. כמובן בפורמט רגיל (0.5K לסקטור) יכולה להיות בעיה אם אני אשלב דיסק 2TB קוויאר גרין, אדוונס מוד (4K לסקטור) ? מערכת ג'נטו, מערך LVM2 גודל PE 4MB
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי כמה כוננים קשיחים שהנפח שלהם הוא 74 וגם ראיתי אחד שהוא 36 במחירים שעולים על 1000 שקל , ראיתי אחד שיש לו RPM 10000 רק בגלל שהמהירות קריאה שלו יותר גבוהה אז הוא כ"כ יקר? בבקשה מישו שמבין בזה להסביר מה זה תודה ואם אפשר גם לצרף לFAQ...
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-