אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב אני רוצה לקנות USB 3.0 אבל אני לא בטוח שמכשירים שיחסית ישנים יכולים לקרוא אותו אני קונה אותו לרדיו דיסק באוטו, האם תהיה בעיית תאימות או שזה מתאים כמו USB 2.0? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, ראיתי צורה של חברת benq 48x24x48 ורציתי לשאול: האם זו חברה אמינה ? והאם הצורב הזה איכותי ? תודה רבה
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין צורב Lite-On 52x24x52 Black Retail CD-RW לבין LITE ON 52X32X52 RETAIL? ככאשר הראשון עולה 263 והשני 285. ומה ההבדל בין TEAC 52X24X52 OEM ל TEAC 52X24X52 RETAIL? כאשר הראשון עולה 285 והשני עולה 322.
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני גולש לפעמים בפורום פה וראיתי שיש משהו שנקרא כונן SSD שהוא יותר מהיר מכונן רגיל(לפי מה שהבנתי...) ובאמת, ברוב המשחקים החברים שלי טוענים יותר מהר מימני אז החלטתי שאני רוצה אחד כזה שיכול להכיל 3-4 משחקים (Battlefield,COD,Assasian Creed) אפשר הצעות ?? (אם צריך מפרט של המחשב תגידו, אני יביא
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! אז ככה הבעיה שלי בעצם שאני הוספתי במשחב שלי דיסק קשיח נוסף אך בעת החיבור הוינדוס לא עולה . יש לי דיסק קשיח של 500gb sata 2 ואני רוצה להוסיף עוד 320gb IDE מהמחשב הישן שהוא כמו חדש מחוסר מקום אז סידרתי אותו וחיברתי אותו ללוח אם ולספק נכנסתי לביוס וזיהה אותו כ slave אך בעת שאני מעלה את הוינדוס הוינדוס לא עולה מה הבעיה ? נייסתי כל מיני דרכים אך שום דבר לא עוזר... תודה לעוזרים ..
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם יש כזה דבר מגירה להארדיסק שאני שם בתוכה הארדיסק IDE רגיל, אך שהיא מתחברת ליציאת ה-USB וכך אני יכול לנתק ולחבר אותה בלי לכבות את המחשב כל פעם ולפתוח אותו... יש כזה דבר? אם כן, היכן אפשר לקנות ובאיזה מחיר? והאם זה מסובך לבנות אחד כזה לבד? (במקרה שזה מאוד יקר)
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אנשים!!!! מה לפי דעתכם מהירות הצריבה המומלצת ביותר למידע ולמוסיקה??? האם זה נכון שברוב הצורבים שמסוגלים לכתוב עד 40 (כמו שלי למשל) לא מומלץ לעבור את ה24 בגלל שנאבדים קבצים בדרך פשוט ניסיתי איזה דיסק ב מהירות 32 ונראה לי שחסרים קבצים!!!! אשמח לכמה שיותר תגובות נ.ב.:למי שיש במקרה צורב TEAC X40 (כמו שלי) על איזה מדיה מומלץ להשתמש שאיכות הצריבה תהיה הכי טובה!!! בתודה מראש גל
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אפשר להגדיר את היוטורנט להוריד קבצים לדיסק הקשיח המשני והגדול יותר ישירות, מבלי שהם יעברו קודם בSSD קטן הנפח שעליו יושבת מערכת ההפעלה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום חברים, יש לי דיסק שאני לא כ"כ בטוח האם להמשיך לעבוד איתו או לא. לאחר סריקה בMHDD מצאתי 9 דיליי (DELAY) שהם קטנים מ500ms כפי שניתן לראות בתמונה שצירפתי לאחר בדיקה בהוראות ש MHDD ביצעתי תחילה ERASE ואז scan+erase delays ON ולבסוף scan+remap ON האם זה תקין!?! משהו נוסף שכדאי לעשות? תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום אנשים, הרצתי היום בדיקת chkdsk שיגרתית דרך התוכנה המובנית של windows 7 ולהפתעתי היה רשום 8kb in bad sectors. המחשב שלי עדיין לא בן שנה... צריך לממש אחריות? זה בכלל מכוסה באחריות? לרוץ לעשות גיבויים או שאפשר לישון בשקט? תודה אנשים. (אגב הדיסק הוא samsung spinpoint F3 500gb)
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם ברצוני לרכוש צורב חדש ניגשתי להרבה חנויות וכול אחד אומר לי משהו אחר LG/YAMAHA 44*24*44/פלקסטור 48*24*48שמגיע החודש/TEACH 40*12*40/LITE ON 40*12*48 אני צריך עזרה בבחירה אני צורב די הרבה גם מוזיקה וגם קבצים אני מחפש את הצורב האמין והמהיר ביותר
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אני מעוניין לקנות DOK 16 GB. התקציב שלי הוא עד 120 ש"ח. על איזה דגמים אתם ממליצים? מה היתרונות והחסרונות של כל דגם? הדבר היחיד שחשוב לי שהוא יתמוך בUSB 2 ושיהיה מספיק קטן להיכנס לכיס במכנס. תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. אחרי כמה זמן שאני מרגיש ושומע את ה-HD שלי מקרטע, הרצתי עליו את הבדיקות של SAMSUNG (הורדתי מהאתר של סמסונג), וקיבלתי הרבה הודעות שגיאה של ERROR: LBA index וכמובן הודעת שגיאה בסוף הבדיקה. (מצורפות תמונות). האם יש מה לעשות בנידון? או פשוט לקחת את ה-HD לחנות שבה קניתי ולדרוש החלפה? תודה. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה לפני שבועיים קניתי את הכונן החיצוני הזה: Transcend StoreJet 35T3 TS4TSJ35T3 4TB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=2&glist=0&uin=26734&txt_search=33621&buy=&minprice=0&maxprice=0 היום הדלקתי אותו בפעם השלישית בלבד לצורך העברת מידע מהקשיחים אליו. מהתוכנה Hard Disk Sentinel אני מקבל את ההודעה הבאה עליו: The hard disk status is PERFECT. Problematic or weak sectors were not found and there are no spin up or data transfer errors. The partition(s) on this hard disk created with 4 K physical sector size. Connecting the hard disk differently than the current connection (by different h…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי לוח אם P35C-DS3R של GIGABYTE ו- HDD Barracuda 7200.10 250G ה-SATA מזוהה כ-IDE גם ב-BIOS ב-CHANNEL 0 האם זה תקין? אני מתקין כעת 'WIN XP ולא היתה בעיה בזיהוי אך כאמור הוא מזוהה כ-IDE האם זה תקין? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים או לא המחשב מהבוקר אינו עולה, דיסק קשיח יחיד מסוג SAMSUNG HD103SJ , בעל שתי מחיצות מקבל את ההודעה: disk error press any key to restart מע' הפעלה WinXP Pro. הכנסת דיסק Ultimate Boot CD מאפשר גישה לקבצים בדיסק קשיח, כך שאני יחסית נרגעתי שהמידע אינו אבוד לחלוטין. מה ההצעות הכי טובות שיש לכם להציע לי?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי שניים זולים עם 8GB: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16773 2) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1563&aff=zap מה דעתכם עליהם ? איכותיים ? אמינים ? מהירים ? האם יהיה עדיף לקחת אחד של 4GB אבל עם יותר פיצ'רים ? כמו זה - http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4319#
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, כיום יש לי 2 הארד דיסקים במחשב(160GB של WD מדגם 1600AAJS, ו-1TB של Samsung מדגם HD103SJ). כבר כמה חודשים שהסמסונג עושה בעיות ולאחרונה אפילו WIN7 לא זיהתה אותו כמה פעמים. תוכנת Hard Disk Sentinel נותנת את ההודעה הבאה: Failure Predicted - Attribute: 1 Raw Read Error Rate, Errors occurred while reading raw data from a disk. Indicate problem with the disk surface or the read/write heads. There are 895 weak sectors found on the disk surface. They may be remapped any time in the later use of the disk. Replace hard disk immediately. It is recommended to backup immediately to prevent data loss. הה.דיסק נקנה ב RSM לפני פחות משנה ועדיין באחריות. מכיוון שהכונן מלא במידע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הכונן של Samsung sata HD 103sj אני צריך המלצה על כונן חדש בנפח 250 גיגה לפחות בתקציב עד 500 ש"ח אולי עדיף לי לקנות כונן ssd? תודה למומחים
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם כדאי לעדכן קשוחה לפיוניר 111? יש לי תגירסא 1.23 ואכשיו אני רוצה לעדכן ל1.29 מזה יתן לי?והאם זה שווה לעשות את זה?
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5638&CatCode=399 לבין http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=8782&CatCode=399 ומה עדיף לי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-