אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
היי אני רוצה לשדרג את כונן ה OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ל OCZ Vertex 3 SATA III 240gb הייתה לי עוד אופצייה Intel SSD 520.240.gb במחיר של בערך 1800 + אבל היות והחנות שאני קונה מימנה אמר לי שמהכן שהוא מביא יש רק Intel SSD 520.120.gb אבל עדיין אין להם את Intel SSD 520.240.gb לי אין בעייה לקנות מ כל הרשתות הגדולות או מחנות אחרת אבל אני לא כל כך בטוח שכל הרשתות הגדולות מביאות את Intel SSD 520.240.gb ביבוא אמין שיתן אחריות טובה של ה5 שנים כוונתי שהם קונים את זה "מיבואן פרללי" ואני אישית לא רוצה אחרי זה לרדוף אחרהם במידה ויש בעייה לכן אני שואל אתכם האם OCZ Vertex 3 SATA III 240gb עובד טוב ואמין ומהיר ואמין ואשמח אם יש למישהו להציע לי כוננים חלופיים להציע לי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עריכה: טוב בשמחה רבה ובשעה טובה קניתי את הצורב היום (nec 3540). הוצאתי את הצורב הישן והמת, חיברתי את החדש בדיוק לאותם חיבורים, ועכשיו כשה xp עולה, שניהם (הדיוידי הרגיל שלי והצורב) לא נמצאים ב"מחשב שלי", ועולה new hardware שמנסה להתקין משהו בשם @DOPHIB מה לעזעזל? בשניהם הנורית דולקת...
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לפני איזה שבועיים ה500 ג'יגה החיצוני שלי שבק חיים. או שלא ראו אותו יותר במחשב שלי, או שהוא נתן שגיאה שאני מנסה להיכנס אליו. - שגיאה של הווינדוס. אבל בניהול כן ראיתי אותו בעיקרון. לא יכולתי להיכנס אליו. (שגיאת ווינדוס) בקיצור, שלחתי אותו לחברת שיחזור מידע. הם בדקו אותו והשאר, אמרו שיש כשל לוגי חמור לקבצים שנמצאים בפנים - מה זה אומר בדיוק ? בכל אופן, עלות התיקון והשיחזור היו מאוד יקרים, אז החלטתי לשלם רק על הבדיקה, להחזיר אותו ולנסות לעשות בו שימוש שוב. לצערי הלך כל המידע, אבל זה מידע שאפשר להשיג שוב בכמה חודשים בודדים. כרגע מה שעשיתי לפני 10 ימים הוא לפרמט אותו ע''י הניהול שיש במחשב שלי..(כאילו שפותחים מחיצה חדשה) הוא עבד פיקס כאילו כחדש, הכנסתי אליו בחזרה מידע, קצת…
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי כונן SSD גירסה 1.27של חברת OCZ VETREX 2 90 GB הוא מותקן על לפטופ של HP דגם TABLET TX2500 ומערכת הפעלה WIN 7 HOME PREMIUM 32 BIT הפעלתי את ה TRIM ואין לי בביוס אפשרות להפעיל את ה HACHI במנהל ההתקנים סמנתי ב וי את כתיבת המטמון לזמין בהתקן בדקתי עם כמה תוכנות בנצ'ים את המהירות והם לא בכיוון של מה שהיצרן אומר קריאה 285 כתיבה 275 צרפתי תמונות של מבחן הביצועים השאלה שלי היא איך ניתן להגביר את הביצועים בתודה ויום טוב לכם [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מישהו מכיר איך הוא? אשמח לתגובות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קרה לי משהו מוזר במחשב הנייד שלי (ווינדוס 7) יש כונן אחד עם מחיצה אחת, שבו כונן C הוא 320 ג'יגה וכך גם הכונן השני. אז בכונן C פתאום התמלא עד הסוף, חיפשתי בקבצים הנסתרים ואני לא מוצא את הסיבה לכך. גם כשסימנתי את כל הקבצים והתיקיות בפנים, אני מגיע לתפוסה של רק 70 ומשהו ג'יגה (כלומר בערך 120 ג'יגה הוא בקובץ שאני לא יודע מהו) מישהו מכיר את הבעיה ויודע לעזור?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שאנשים פה מבינים בענייני FIRMWARE אני מחפש כבר חודשיים עדכון גרסה לצורב וHP9200 צורב SCSI של HP. פשוט ראיתי שלמישהו הייתה בעייה דומה לשלי בעיית קריאת נתונים איטית ורציתי לשאול איפה אפשר להשיג עדכון יש לי את גרסת 1.0C תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי שה + נורא יקר ... האם זה שווה את זה? על הדרך.. תוכלו להמליץ לי על דיסקים טובים במחיר זול ? תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1TB 7200RPM 32MB, SATA II HD103SJ Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מי יותר טוב ? מי יותר מהיר ? מי יותר אמין ? מי יותר שווה תכסף ולמה ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
צהריים טובים, אני צריך לעשות קנייה של דיסקים קשיחים ואני מתלבט מאוד בנושא. החומר שאנו מאחסנים על המחשבים שלנו חשוב ויקר לנו מאוד (ואני מאמין שרבים יסכימו שברוב המקרים אפילו יותר מהחומרה הקיימת בו) והחשש לאבד אותו אף פעם לא משאיר טעם טוב בפה. הרצון לעשות כל מה שביכולתנו כדי לבטח את עצמנו מאסון שכזה הוא מאוד חזק, ואני מאמין שמגיע לדיון הזה להיפתח: האם דיסק קשיח של יצרנית אחת עדיף על פני השנייה? כשיצרנית נותנת 5 שנות אחריות על הדיסק שלה, האם הדבר אכן מעיד על סבירות נמוכה יותר לכשל בדיסק? האם דיסקים יקרים יותר כגון סדרת ה- Black של WD או מקביליהם בשאר היצרניות שווים את ההשקעה הכלכלית או שמא מדובר בזריקת כסף טוב לפח על כלום ושום דבר? …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק http://support.necsam.com/OEM/downloads/FlashFirmware/dl.asp
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה על כונן חיצוני של 1TB. חשוב מאוד שהכונן יהיה ללא שנאי לחשמל, רק USB. חשבתי על My Passport Essential SE 1TB שעולה 595 ש"ח ב-KSP, או ST910004EXD101-RK של Seagate שזול משמעותית ועולה 440 ש"ח גם כן ב-KSP. מלבד ההבדל בגודל שלהם [ה-WD קטן יותר ב-3 ס"מ לאורך, לא משמעותי..] והתמיכה ב-USB 3 ב-WD יש הבדל אחר? אולי אמינות? עד כמה שווה להשקיע בתמיכה ב-USB 3? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לפני כמה זמן היו לי בעיות איטיות במחשב. פירמטתי אותו ואפילו לאחר הפירמוט המחשב נשאר איטי בזמן פעולות פשוטות. לדעתי הבעיה היא בדיסק הקשיח, הוא ישן וטכנאי מחשבים אמר לי כבר שהוא עומד לשווק חיים. בכל מקרה אני רוצה לקנות דיסק קשיח חדש. התקציב נמוך יחסית - 250 - 350 שקלים. הדרישות: מהיר, שקט, אמין ונפח של 120 - 160 ג'יגה. ללוח אם אין תמיכה ב-SATA2. אשמח לקבל המלצות, תודה.
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם: אני מעוניין לקנות שתי כוננים קשיחים חדשים התקציב טוטאל להכל 700-750. לא משנה לי כל כך 5400 או 7200 rpm הם נטו לאיחסון מידע. יש לי במחשב שתי כוננים כרגע מבין כולם: אחד 160Gb כונן מצויין כבר בין 5 שנים, אבל כל ה6 היציאות שלי בלוח כבר תפוסות ואני מעדיף במקומו להביא אחד יותר גדול. ויש לי עוד כונן 250gb כבר בן 7 שנים עוד מעט עם 89% בריאות כבר מרעיש עומד למות ואני רוצה להחליפו גם. בקיצור מעניין אותי רק גודל איחסון במינימום מחיר כמו שציינתי 700-750 רק הנפח מעניין אותי,מצידי שיהיה שנתיים אחראיות על המוצר. צריך את המלצתכם חברים,תודה לממליצים !!
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
יש ברשותי דיסק קשיח IBM 80GB שאין עליו שום מדבקת אחריות. בדקתי באתר HITACHI ולפי האתר הדיסק עוד באחריות יצרן. השאלה זה אם קיים איזהשהוא יבואן שיחליף לי את הדיסק תמורת תשלום?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין דיסק SSD לנייח ולנייד של אותה חברה באותו נפח . אם אני רוצה את זה לנייח האם יש סיבה שאקנה את הגודל הקטן יותר של נייד ומה השיקולים אם בכלל קיימים כאלו. 2. מה המציין במקט של הדיסק שמאפיין גודל של נייד ומה של נייח ( ראיתי מספרים כמו 1.8 ו 2.5 אבל אני לא בטוח ) חוץ מזה יש מן שסי מפח כזה שאמור להגדיל אותו לתושבת של נייח אבל מהתמונות באינטרנט לא ממש הבנתי מתי צריך את זה .
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מעוניין בצורב DVD, לצריבת מידע (גיבויים, תוכנות, משחקים, סרטי XVID ו DIVX, שירים וכו') ואולי מתישהו גם סרטים ל DVD. התקציב שלי הוא 800 שקלים, אם אני אראה שצריך, יש מצב שאוכל להרחיב אותו עד ל-1000. האם יש לכם המלצות ? כמובן שאני מעוניין שהצורב יהיה כמה שיותר אמין ומהיר, מחברה עם שם טוב. הבנתי שפלקסטור הם מעולים בתחום, אבל עם זה באה גם תווית מחיר יקרה יחסית. הבנתי גם שבחודש הבא אמורים לצאת צורבים במהירות X16. עוד שאלה : מישהו נתקל בבעיות בצריבה על מדיות של benq (בצורב רגיל) המליצו לי עליהם, ובינתיים הכל בסדר, אני קונה אותם במחיר של 140 לחבילה של 100 - אם יש למישהו מקור זול יותר לbenq אני אשמח לשמוע (בפרטי כמובן, אסור לפרסם פה אני מניח). ואם כבר, אז כבר - לכשא…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש 3 דגמים איזה מהם עדיף לקחת למחשב חדש שאני קונה? Kingston 250GB A2000 עולה 199 שקל ADATA XPG SPECTRIX S40G 256GB עולה 215 שקל ADATA XPG SSD 256GB SX8200 PRO עולה 215 שקל מה יותר עדיף לקחת עד 256GB?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הHD במחשב הנייד מסוג COMAPQ PRESARIO 1200 האם אני יכול לקנות גם של חברה אחרת , כמה עולה היום הכי זול ומאיפה אני יכול להשיג דחוף!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. I have PlexWriter 40/12/40A 1.01 and i'm trying to update my frimware but all i get is this message: 2. Every time i'm burnning ISO or BIN file with the Cuesh*t i'm keep getting this message when i'm press on the SETUP file or the autorun in the CD: I have try to burn with BenQ Media on speed of X12 X16 although the media support up to X24 and I have also try to burn with Plextor RW media on speed of X4 X10 X12 (the media support up to X12). I have tried every burn on 3 different softwers: CDRWin 3.9B, FireBurner 2.1.7 and Nero Burning Rom 5.5.9.14. 3. When i'm burnning data (I try to burn only data so far) with Nero Burning Rom 5.5.9.14 the nero announce tha…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-