עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה אתם אומרים הדיסק קשיח הלך?

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by bigdady,

מה ההבדל בין צורב Lite-On 52x24x52 Black Retail CD-RW לבין LITE ON 52X32X52 RETAIL? ככאשר הראשון עולה 263 והשני 285. ומה ההבדל בין TEAC 52X24X52 OEM ל TEAC 52X24X52 RETAIL? כאשר הראשון עולה 285 והשני עולה 322.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. טכנולוגיית האחסון המכאני ממשיכה בנסיונותיה להוכיח לעולם שיש לה רלוונטיות אמיתית גם בעידן המודרני לכתבה

4. Started by igalln,

הי יש לי בעיה רצינית, אני לא יכול להחליט האם לקנות את הצורב של ASUS או LITEON מצד אחד כולם מדברים על LITEON כדבר הכי שווה לקנייה אבל מצד שני ASUS זה חברה עם שם רציני ביותר. לכן אני שואל את עצתכם תודה.

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by סטלן-בסטל,

מה קורה??? האם שאני מבצע וייפ למחשב זה מוחק את כל הארדיסק או שאני יכול לבחור רק כונן מסויים? תודה על העזרה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by cold fire,

הזמנתי את הנייד הבא: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP700Z5A-S02US-specs ממה שהבנתי הוא מגיע עם כונן SSD קטן של 8GB יחד עם הרד דיסק רגיל, רציתי לשאול אם אני אשדרג את ההרד דיסק לSSD (של 128GB) הביצועים יהיו יותר גבוהים בגלל הEC בהשוואה לSSD ללא EC וגם מול השילוב שבא יחד עם הנייד? האם שווה בכלל לקנות עכשיו SSD?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ORLY9992,

ראיתי שמישהו רשם לי ש SATA 3 מוצה , ואנחנו ב"תקופת מעבר" לפני שמגיעים כוננים בטכנולוגיות חדשות. אני צריכה SDD לצורך קניית מחשב נייח חדש, ולא שידרוג או החלפה של קיים. אני יכולה רק במחיר של 300-330 ל- 120 GB . החדשים גם כן יהיו יקרים כמו אלה שעכשיו ,ולא כל כך משתלמים מבחינת עלות - תועלת ( מחיר יקר לקצת GB )? ידוע מה המחירים וכמויות האיחסון בהתאם לכך? אם כבר טכנולוגיה חדשה, אז: 1.זה גם מעבדים חדישים שייצאו חוץ מ- Intel Core i7 4790 ו- Intel Core i5 4690 3.5Ghz 6MB ??? ואני לא מדברת כרגע על מעבדים עם 6 או 8 ליבות היקרים ממש שיצאו כבר , ולא ניתנים לקנייה בעלות מטורפתתתתתת , אלא על מעבדים עם טווח מחירים הגיוני כמו ה-4 ליבות שיצאו. 2. מחשבים של All-in-One , מפותחים מספיק…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  8. Started by waizman,

איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. איך אני יודע אם הרדיסק עובד במצב AHCI דרך הוינדוס (ולא דרך הביוס)?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yehonatan28,

שלום, אני רוצה להחליף את כונן ה- 500GB בסוני 4 לכונן של 1TB . רציתי לדעת אם זה מתאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=851516 תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. Started by matan007,

הבנתי שהסדרה F3 של סמסונג היא הבחירה הטובה בסטה 2. איזה מבין הסמסונג האלו עדיף? 1TB 7200RPM 32MB, SATA II F3 HD103SJ http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?group=&type=94&subtype=98&model_cd=507&dType=G&mType=SW&tab=down&ppmi=1219 1TB EcoGreen F3 1TB 32MB SATA II HD105Si http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=511

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by shlomoreuven,

שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  13. צירפתי תמונות של הדיסק. לדעתי הדיסק הזה פורק ממכשיר הקלטה כלשהו. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. (שנים לא כתבתי כאן!!! ) השאלה בכותרת. ספציפית, היה לי מאוורר שעשה רעש של טרקטור כשהפעלתי את המחשב, ונהיה שקט יותר אחרי כמה זמן (אחרי שמערכת ההפעלה סיימה את הטעינה). יש במארז מאוורר גדול שנושף לכיוון המעבד, וכמובן מאוורר על המעבד. המחשב מאוד "קליל" - פנטיום E2160 ומשמש לעבודה משרדית. השאלה היא האם הניתוק של המאוורר שמופנה להרד דיסק עלול לגרום לו נזק בטווח הארוך? כרגע המחשב עובד בסדר גמור, שקט ולא מראה בעיות מיוחדות. תודה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by maorbe,

שלום קניתי לא מזמן הארדיסק סאטה חדש למחשב וחיברתי אותו ללוח אם מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יזהה אותו? כי עכשיו פשוט אין זכר לכונן אמרו לי שצריך לפרמט את הכונן אבל איך אני אפרמט אם המחשב לא מזהה אותו? תודה

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by אוראל נתן,

היי, יש לי הרדיסק חיצוני של wd והוא עבד יפה מאוד, ועכשיו הוא עושה בעייה, המחשב מזהה שמשהו נכנס, אבל הוא לא מראה לי את הכונן שלו, לא קופצת לי תקייה שלו, נסיתי עם הרדיסק אחר והיה בסדר. ניסיתי להחליף כבל וגם זה לא עבד...הכבל של ההרדיסק שלא נפתח, עובד על זה שפועל כשורה אז בעצם זה לא הכבל. על ההרדיסק נדלקת נורה כאילו הוא עובד, אבל במחשב הוא לא מופיע. מה יכולה להיות הבעייה? אני לא רוצה לפרמט אותו יש לי שם מלא תמונות של המשפחה. מה עוד אפשר לעשות בלי לפרמט? תודה

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by dmkiller1,

שלום רב לכולם, ברשותי מע' הפעלה WIN7 ובכל פעם כשאני מכניס דיסק לכונן , המע' לא מעלה לי חלון קטן של מס' אפשרויות לביצוע (ניגון/כתיבה וכו'). עליי להדגיש כי המע' מזהה את הדיסק וניתן לראות את השם של הדיסק בחלון של המחשב שבו מופיעים כל אמצעי האחסון וכו'. מה עליי לעשות להחזיר בחזרה? האם ישנה איזו פקודה לכך? אני אשמח לדעת. תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. האם הדיסקים האלו של ורבטים מטיואן? http://www.officedepot.co.il/(3ovoqmi3teyetiq1prq5ntf0)/catalogFamily.aspx?ID=5419&CID=100 עריכה מדובר על הדיסקין של ה50 ועוד שאלה איך אפשר לבדוק בחנות אם הם מטיאון?

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. הכונן שלי נשרף עקב נפילת חשמל...עכשיו אני צריך אחד חדש ואחד חיצוני לגיבוי כבר מעל לחצי שנה לא נגעתי בכל עניין החומרה ואין לי מושג מה הולך עכשיו בשוק, אז אני אשמח לקצת עזרה[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 20:57:05 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=27145&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_3151&products_id=25009&PHPSESSID=ln2n18hcrp3faev022kv0nmck2 עשיתי חיפוש קטן, מה אתם אומרים עליהם?[br]פורסם בתאריך: 15.06.2010 בשעה 21:01:45 מישהו?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by MigraineBOY,

קיבלתי דיסק קשיח של Western Digital - 30GB מחבר, הרכבתי אותו וכאשר באתי לפרמט אותו פעולת הפירמוט לקחה המון זמן (השארתי אותו כל הלילה ובבוקר הוא עדיין פירמט). בסוף הפירמוט הוא נתן לי הודעת שגיאה. החלפתי לו מיקום אחר במחשב וחיברתי אותו לIDE אחר - כרגע המחשב לא מזהה את ההרד דיסק (גם לא בBIOS) במחשב שלי. במחשב של אח שלי הוא מצליח מדי פעם לזהות את ההרד דיסק בBIOS אבל הוא בפועל מערכת ההפעלה אינה מזהה אותו. כמה שאלות: יכול להיות שפעולת הפירמוט הרסה לי את ההרד דיסק? ??? שמעתי על עוד כמה הרדיסקים של Western Digital של 30GB שהיו להם תופעות דומות, יכול להיות שהסידרה של ה30GB לא מוצלחת? וכמובן למי שיש איזשהו פיתרון אז בשימחה...

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by Chevy,

צהריים טובים או לא המחשב מהבוקר אינו עולה, דיסק קשיח יחיד מסוג SAMSUNG HD103SJ , בעל שתי מחיצות מקבל את ההודעה: disk error press any key to restart מע' הפעלה WinXP Pro. הכנסת דיסק Ultimate Boot CD מאפשר גישה לקבצים בדיסק קשיח, כך שאני יחסית נרגעתי שהמידע אינו אבוד לחלוטין. מה ההצעות הכי טובות שיש לכם להציע לי?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by mushonk,

ראיתי שאנשים פה מבינים בענייני FIRMWARE אני מחפש כבר חודשיים עדכון גרסה לצורב וHP9200 צורב SCSI של HP. פשוט ראיתי שלמישהו הייתה בעייה דומה לשלי בעיית קריאת נתונים איטית ורציתי לשאול איפה אפשר להשיג עדכון יש לי את גרסת 1.0C תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by DaTHE,

שלום, אני צריך DOK לצורך אחיסון מידע יומי, הDOK יהיה בשימוש הרבה במהלך כל יום ויום ולכן דרוש מהיריות כתיבה וקריאה. רצוי נפח של 16GB מחיר עד 150 ש"ח. לפי כמה שהוא זמן, היה אשכול שהמלצתם על PATRIOT, האם זה עדיין תקף? תודה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. שלום לכולם, רכשתי לעצמי כונן קשיח חדש והתקנתי עליו win7 . את הכומן הישן שעליו מותקנת vista פשוט ניתקתי. עכשיו אחרי שראיתי שהכל בסדר בכונן החדש אני רוצה לחבר את הכונן הישן ולהעביר ממנו חומר.(הכונן הישן יעבור למחשב אחר). היות ולשניהם יש מערכת הפעלה ובגלל ששניהם כונני SATA ללא ג'ימפורים של primary /secondary האם תהיה היתנגשות בין שניהם? מה עושים? תודה,חיים

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.