אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
אני פונה בגלל שהיו לי BAD SECTOR כמו כן בעיות התעקויות של מחשב. Your hard disk's S.M.A.R.T. attributes are now being analyzed and a full report about the reliability, health and status of your hard disk is generated: Your hard disk is not below any attribute threshold. This is good. Your hard disk was never below any attribute threshold. This is good. Your hard disk is now being compared to real data used to define normal values for your specific hard disk model. This way, the analysis can automatically use proper operating ranges. The images give you an idea of how each attribute is within such range. Current and raw values are shown for easier reference for experienced…
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום D: לאור המבצעים של ה- Black Friday חשבתי לקנות HDD חיצוני בנוסף למה שיש לי כרגע לצורך גיבוי מידע בתקציב של 600 ש"ח בערך. חשבתי על אלה: 1. WD Elements 3TB 3.5 2. LaCie Minimus 2TB 3.5 ו- 2 שאלות: 1. קראתי חוות דעת על הכוננים החיצוניים של WD. בחלק היה רשום לא להתקרב לזה ובחלק אמרו שזה דיי בסדר. השאלה היא מה דעתכם על זה ? ואיך ה- Elements ? כונן אמין ? 2. איך הכוננים של LaCie ? נ.ב: אני מעדיף לקנות מסניף KSP או באג בקרית ביאליק ולא מחנויות אחרות. נ.ב 2: אני מעדיף כונן של 2TB או 3TB ולא מתחת לזה.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב חיברתי כונן WD למחשב והוא לא מזוהה. תמונה מ"ניהול דיסקים"
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם בעיה קטנה ??? אני לא מצליח לצרוב דיסקים של 700 מ"ב ומעלה ,למרות שאני משתמש במדיה של 780 מ"ב התוכנה מזהה לי רק 703 מ"ב יש לי צורב של LG 24*10*40 מערכת ההפעלה היא XP אני משתמש גם ב Nero וגם ב CD Creator אם נתקלתם בבעיה זו אנא עזרו לי בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין בדיסק קשיח חיצוני 2.5" לגיבויים ולצפיה בסרטים עם חיבור USB ישיר לטלויזיה. האם מישהו מכיר דיסק קשיח חיצוני נייד "2.5 בנפח 500GB מסדרת Toshiba Store Art? המחיר הוא בסביבות 300 ש"ח. האם יש למישהו המלצה על דיסק אחר באותו סדר גודל של מחיר? תודה מראש. רונן.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי צורב ריקו mp7320a 32X10X40X הבעיה שהוא צורב מקסימום ב24X אני משתמש בווין אקספי ובתוכנת נרו 5.5 כשאני בודק בהגדרות של הכונן את מהירות המקס של הצריבה רשום 32X אבל כשאני מכניס דיסק ריק(שתומך ב32X)הוא משנה את המקס ל24X ואי אפשר לשנות ל32X למשהו יש פתרון?? :asthanos:
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כמו שקראתם (וכמעט אף אחד לא ענה ???) אני רוצה לקנות SSD 60GB עכשיו אני יודע שאמור לצאת C400 ו Vertex 3 מתי זה והאם זה שווה לחקות או לקנות את הC300 ואיזה SSD שקיים עכשיו אתם ממליצים??
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני אוסיף דגמים לפי דרישה, ומכיוון שאין לי מושג או חצי מושג בנושא אני אשמח להמלצות ודרישות, ואחרי שיהיו דגמים אני אפנה לחברות לראות אם יש על מה לדבר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, זה המפרט: CPU Intel Core i3 2100 @ 3.10GHz 58 °C Sandy Bridge 32nm Technology RAM 4.00GB Single-Channel DDR3 @ 657MHz (9-9-9-24) Motherboard Intel Corporation DH61WW (LGA1155 CPU 1) 40 °C Graphics CMC 22 W (1680x1050@59Hz) HP L1906 (1280x1024@60Hz) 1024MB NVIDIA GeForce 210 (EVGA) 77 °C Storage 465GB Hitachi HDS721050CLA362 ATA Device (SATA) 37 °C 7GB Sandisk USB Ultra USB Device (USB) Optical Drives HL-DT-ST DVDRAM GH22NS40 ATA Device א…
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כ600 גיגה לא מוגדרים במחשב שאני רוצה לצרף למחיצה C שאני נכנס לניהול הכונן ולוחץ לחצן ימני על כונן C האפשרות "הרחבת אמצעי אחסון" לא ניתנת לבחירה. יש דרך אחרת בה אני יכול להגדיל את מחיצה C ? תודה אריאל
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום חברים, לאחר אין ספור בדיקות יעילות של: SKYDRIVE MEGA DRIVE COPY DROPBOX הגעתי למסקנה ברורה שDROPBOX הוא היעיל ביותר עבורי, המטרה שלי הייתה הקמת תיקיות משותפות עם משתמשים שונים ונפח גדול וקליל לשיתוף קבצים, בין היתר שיגבה את כל המדיה של מצלמת הטלפון ושיהיה סנכרון קבצים מלא בין המחשבים לאותו כונן, ולכן רכשתי טרה של DROPBOX, העניין בסופו של דבר לא חינם... ראיתי את הפתרון ענן של WD, ראו קישור- http://www.wdmycloud.co.il/ הרעיון נראה נהדר! האם יש למישהו המלצות? יתרונות / חסרונות?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה קטנה... הבנתי שגם אחרי שאני מוחק את הקבצים מסל המחזור... הם עדיין נשארים על ההארד דיסק... אך לא מופיעים במערכת הקבצים... ותוכנות שיחזור כלשהן ותוכנות מתקדמות עדיין יכולות לשחזר אותן... נניח ויש לי במחשב מסמכים שהם "סודיים ביותר" ואני רוצה למחוק אותם 100% ... כיצד אני עושה את זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לילה טוב, רכשתי את הארדיסק הנ"ל לפני כשבוע, לאחר כמה דקות של עבודה הוא ממש ממש חם. אפשר לדעת באיזה טמפרטורה הוא נמצא בסיכון? אם אני מחבר אותו באמצעות eSATA עדיין יהיה ניתן לדעת מה הטמפרטורה שלו? תודה רבה.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן חיצוני וראיתי עכשיו מבצע ב ksp שאפשר להשיג בו 2 כוננים חיצוניים של Transcend StoreJet 25M3 1TB 2.5'' External Hard Drive USB במחיר של כ- 540 שקל ביחד!!! רציתי לדעת אם הכונן הזה מומלץ?? והאם מישהו מכיר כונן אחר שיש עליו מבצע ושווה יותר לקנות אותו? תודה אליה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=11138
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, כיום משתמש ב-Samsung SSD 850 EVO 250G במחשב הנייח שלי. לצערי אינו עונה על צרכיי מהיבט נפח האחסון. השימושים: מערכת הפעלה, אחסון Google Drive מקומי (כיום עומד על 100GB עם אופציה להכפלה), בו אני מאחסן בין היתר תוכנות אותן אני כותב ומקמפל. כמו כן מגוון רב של תוכנות ביניהן סביבות פיתוח. את המשחקים אני מאחסן על דיסק מכני, אך אוכל לאחסן משחק או שניים במידה והשדרוג יאפשר שיפור בביצועים גם כן. אני מעוניין לשדרג למינימום 1TB, ואינני פוסל אפילו 2TB. המחיר של Samsung 970 EVO 1TB NVME M2 באמזון נראה לי די אטרקטיבי. המחיר של 2TB קצת פחות. האם המעבר מ-SATA ל-NVME משמעותי דיו, בהיבט מהירויות קריאה וכתיבה, נוכח השימושים שלי? האם יש טעם בכלל לפזול לדגמים קודמים נו…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כרגע יש לי במחשב שלושה כוננים של 250GB מחוברים ב-RAID5. במטרה להפוך את המחשב לשקט יותר ומהיר יותר, הזמנתי כונן SSD 32GB מסוג SLC תוצרת Samsung וכונן WD 640GB. אני רוצה כמובן להתקין על ה-SSD את מערכת ההפעלה (Vista 32bit) ולהשתמש בכונן הקשיח לאחסון, אולי אפילו נשלף. יש לי התלבטות בין שתי אפשרויות שנראות לי הסבירות ביותר: 1. לקנות כונן קשיח נוסף זהה ולעשות משניהם RAID (שחלקו יהיה RAID0 עליו יהיה ה-Page File) אבל אז אני צריך לוותר על האפשרות לשלוף את הכונן הקשיח מהמערכת כשהוא לא בשימוש... 2. להשאיר את ה- Page File על ה-SSD, כשהפחד העיקרי הוא מקיצור חייו של הכונן. האם צריך לדאוג מאורך חייו של הכונן? מה לדעתכם עדיף? אשמח גם להצעות אחרות... אולי לבטל את ה Page File לחלוטין? בנוס…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלוח אם הוא GA-H81M-HD3 ואני רוצה לקנות את הSSD הזה: https://www.amazon.com/gp/product/B07J2WBKXF/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1 השימושים הם בעיקר משחקים ולפעמים עריכת וידאו (רוב התוכנות של אדובי).
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה חיברתי למחשב של אחי הארד דיסק של סיגייט 500GB חדש שקניתי עם מתאם מתח מחיבור רגיל של הספק לחיבור חשמל של SATA והוא נשרף הלכתי לחנות והחלפתי אותו ושחיברתי שוב הוא שוב נשרף מה יכולה להיות הבעיה? המתאם הזה של המתח יכול להיות שהוא שרף אותו כי ניסיתי לחבר איתו צורב דיוידי פעם שגם נשרף לי ועוד הרד דיסק 160 של WD יכול להיות שהמתאם הזה דפוק? אני ישמח לעצות כי אני לא יודע מה לעשות!!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המהיר ביותר של אינטל מגיע אלינו לביקורת: האם טכנולוגיית ה-3D Xpoint החדישה באמת מביאה את הבשורה למשתמשי הקצה? כל הפרטים כאן לכתבה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לרכוש מארז חיצוני וכונן 1-2TB. כמובן שהכונן יהיה SATA. איזה מארז צריך? מזה ESATA? אשמח להמלצה על מארז ספציפי? והאם צריך ספק חשמלי בנוסף לחיבור USB? אני כמובן רוצה לחבר את הכונן הקשיח דרך USB למחשב. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מה ליקנות ? Maxtor 80GB 7200rpm 8MB Buffer Serial ATA HDD Reviews או WD 80GB-8MB JD - 7200RPM S-ATA או Seagate 80GB 8MB 7200RPM S-ATA המוחר בחנות אמר לי שהS-ATA מרעיש קצת יותר מATA רגיל ,זה נכון?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אם זה לא בפורום הנכון-אני מצטער, לא ידעתי איפה לשאול
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני משנה את האות כונן שלי (הארדיסק) לאות אחרת? יש לי XP PRO
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם התוצאה תקינה? מדובר בשני דיסקים של WD בני 3 בערך. RAID 0. [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-