אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
קבלתי WD2500JB חדש במסגרת האחריות אחרי שהישן הלך. Attribute Current Raw Overall Raw Read Error Rate 200 0 Very good Spin Up Time 192 5358 Very good Start/Stop Count 100 7 Very good Reallocated Sector Count 200 0 Very good Seek Error Rate 200 0 Very good Power On Hours Count 100 24 Very good Spin Retry Count 100 0 Very good Calibration Retry Count 100 0 Very good Power Cycle Count 100 7 Very good Reallocated Event Count 200 0 Very good Current Pending Sector 200 0 Very good Offline Uncorrectable Sector Count 100 0 Normal Ultra DMA CRC Error Rate 200 0 Very good Write Error Rate 100 0 Normal למה ה-Offline Uncorrectabl…
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש המלצה חמה לכונן DVD ובמקביל אני מחפש אתר שעוסק בהשוואות לכוניי DVD כמו זה : http://www.cdspeed2000.com/go.php3?link=dvdresults.php3 אבל הרבה יותר מעמיק אני מחפש כונן DVD שיקודד וידאו מצויין וגם שאני יוכל לצרוב DVD ולסמן ON THE FLY ללא חשש תודה רבה לכל העוזרים
-
- 10 תגובות
- 960 צפיות
-
-
וזאת על מנת לבדוק איך הוא מתמודד עם עומס עבודה גבוה.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי SSD 240GB ואת כונן ההייבריד החדש של סיגייט XT 750GB. אני מעוניין להשתמש בהם ככונני OS, אחד בלפטופ ואחד בדסקטופ. בשני המחשבים יש SATAII (ה- SSD תומך SATAII וה- XT ב- SATAIII/II) כך שכאן אין שיקול. השיקולים שלי הם כאלה (בדסקטופ פחות משנה שלי, את מי מהם להתקין) - SSD בלפטופ: + אין חלקים נעים, עמיד בטילטולים. + לפי נתוני היצרן לוקח פחות מחצי מצריכת החשמל של ה- XT. - אני לא יכול להשתמש ב- Sleep Mode בעקבות הבקר הדפוק של SF. XT בלפטופ: + נפח גדול לאחסון. + יש Sleep Mode. - צריכת חשמל. - בלאי יותר מהיר. מבחינת ביצועים, לצרכים שלי ההפרש לא משחק תפקיד (עליית OS ועליית תוכנות).
-
- 0 תגובות
- 962 צפיות
-
-
היי, האם הדיסק הקשיח בנפח 1TB שמוצג כאן: http://www.buy2.co.il/o/685117dd-f184-48b1-aff1-1cc778ae1007 מתאים לראווטר שלי מדגם D-Link 6850 של בזק? תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לקבל המלצה לדיסק און קי איכותי, ומהיר (64Gׂׂ) הדבר שהכי חשוב לי הוא שהוא יהיה עשוי ממתכת. אני עובד עם זה המון, וכל פעם כל הפלסטיקים האלו מתחילים להתפרק ולהישבר אחרי זמן מה.
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז ככה.. קניתי כונן WD1600JB, כלומר 160 ג'יגה... אני עובד על פנטים 3, אז אחרי שהכונן לא זוהה ניחשתי שצריך לעדכן ביוס. הרצתי את האסוס אפדייט, ועכשיו הוא מזוהה כ8 ג'יגה, ככה שאני מניח שגם זה ביוס די ישן... אז שאלה - מה אני עושה? איזו גירסת ביוס אני צריך? האם צריך לעשות עוד משהו בנפרד? יש לציין שמנהל ההתקנים כן רושם אותו, הבעיה היא שהוא מזוהה ככונן 8 ג'יגה בלבד. תודה, נדב.
-
- 2 תגובות
- 671 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי דיסק קשיח חיצוני של Seagate בחיבור רשת. יש לי גישה למחיצות שעל הדיסק אבל מישהו מחק ממנו קבצים רבים בטעות. האם אתם מכירים תוכנה טובה לשחזור מכונן רשת חיצוני? תודה רבה. אולי יש אפשרות כזו ב GetDataBack? תודה.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
ברשותי כונן DVD מסוג Benq ניסתי לשנות את ה Region דרך ההגדרות בווינדוז אבל אני מקבל הודעת שגיאה: Unable to update region setting. Please make sure the drive contains a region 2 media and you have administration privilege כמו כן למשתמש שלי יש הרשאת מנהל למישהו יש מושג???? הוספתי תמונה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
הי אנשים, הזמנתי מפרט מחשב מנעה. בין היתר, לקחתי את ה- 4167B של LG היום התקשרו אלי מהחנות ואמרו שהדגם הזה ישן ושקשה להשיג אותו עכשיו. הם הציעו לי במקום את הדגם הזה , שהוא חדש יותר לטענתם, באותו מחיר: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5025 מישהו מכיר ? אני מקווה שלא מנסים לעבוד עלי או שלא מדובר בסדרת צורבים פחות איכותית.... תודה.
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכל משתתפי פורום . מחוסר שטח איחסון הייתי רוצה להוסיף למחשב שלי קצת שטח מכיוון ואני עוסק במוזיקה וכמו כן בצילום שני הדברים זוללים מקום כרגע מותקנים אצלי שני הכוננים הבאים WD2500KS-00MJB0 WD5000AAKS-00A7B0 שניהם ב SATA ישנו עוד כונן DVD/RW שמחובר גם כן ב SATA בנוסף יש כונן נייד WD2500KS-00MJB0 שמסתובב עלי. הלוח אם הוא GA 965P -DS3 אני חשבתי לוותר על ה 250 שמותקן במחשב ולרכוש את ה T1 אשמח לכל יעוץ והכוונה בשדרוג והמלצות לבחירת כונן . תודה .
-
- 5 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני נמנע מלתת לינק, אבל בפנדה מוכרים Teac DVD-R 50Pack 4.7GB X8 ב 115 ש"ח. האם כדאי ? האם זו חברה טובה ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, יש לי 3 מחיצות שהייתי רוצה לאחד ולחלק מחדש מבלי לפגוע במידע שמאוחסן על המחיצות. אחת משלושת המחיצות © מכילה את המערכת. לפני כ-10 שנים השתמשתי בהצלחה ב-PQ MAGIC אבל בטח דברים השתנו מאז.. אז מה מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, רכשתי היום HD חדש של WD , אני מעוניין לחברו למחשב שבו כבר מחובר HD קיים בחיבור Sata. חיברתי את החוטים (חשמל ו sata) של הקשיח החדש ושמתי אותו במקום. עכשיו יש לי בעיה, המחשב לא מזהה את ההרד דיסק החדש. חשבתי על הקטע עם ה jumper , ואז קלטתי שב HD הקיים שלי אין בכלל גאמפר. האם צריך לגמפר את כונני sata? האם אני צריך לגמפר את הישן לצסטר ואת החדש לסלייב ואז זה יעבוד? האם גאמפרים של cd roms מתאימים גם לכוננים קשיחים? האם מלבד אלה אני צריך לערוך הגדרות מסויימות בביוס? אשמח לעזרה, תודה , עומר
-
- 2 תגובות
- 858 צפיות
-
-
שאלתי לא מתייחסת ל"איך לעשות זאת מבחינה טכנית"- את זה אפשר למצוא בכמויות ברשת, גם כאן אני מניח אלא מה בדיוק עושים בזה... דוד שלי- שעובד בבזק אמר לי שהגבלת המהירות היא לא דרך המודם, אלא דרך "פיצה" (זה הסלנג לנקודה אליה מתחברת קבוצת מודמים), ולכן אני לא מבין מה פריצת ההגבלה של המודם עוזרת... תודה מראש, נדב עריכה: להעביר לפורום "אינטרנט ורשתות", קצת התלבלבלבלי
-
- 1 תגובה
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתלבט בין קניית דיסק קשיח של סיגייט ST3250620NS לבין רכישת דיסק קשיח של ווסטרן דיגיטל wd2500ks הסיגייט מפתה אותי בגלל 5 שנות אחריות (בד"כ דיסקים קשיחים נשארים אצלי בשימוש גם אחרי שהמחשב מת), ויש לו NCQ לעומת זאת עד היום היה לי נסיון לא רע בכלל אם ווסטרן דיגיטל עד היום (דיסק אחד דפוק מתוך קרוב לעשרים שקניתי במהלך השנים) שימו את שיקול התקציב בצד, מה הייתם מעדיפים כל טוב, גבריאל
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מישהו יודע איפה אפשר לקנות את הגומי הזה שמבודד רעשים וויברציות מהדיסק קשיח ? כל הגומיות שהגיעו עם המארז שלי(6A19) התקשו, ומתפוררות במגע עם הבורג... ובלי גומיות כאלה אני לא יכול לחבר את הכונן...
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
http://www.bigdeal.co.il/Default.aspx?CampaignId=13658 http://ksp.co.il/?uin=17091 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=15615 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=14104 בתודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום אחרי שאתמול נשרף לי הצורב של LG, אחרי שלוש ומשהו שנים טובות של מאות צריבות, בזאת אני רוצה לקנות צורב חדש אני רוצה לרכוש צורב מילה אחרונה, מהיר ,שקט, איכותי, וטוב מה אתם ממליצים? קראתי את הסטיקי, ויש שם כל מיני, לא יודע מה לקחת, עשה לי קצת בלאגן. אה, כן, ומKSP בלבד. איך ה-צורב Pioneer - DVR-212DBK DVD±RW x18 Black SATA ? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=4135 האם יש משהו בחנות יותר טוב מזה? משהו בSATA, עם כל הנתונים שציינתי. אני רוצה צורב עד 250-270¤ ככה.. משהו טוב, שיתמוך בצריבת דיסקים משני הצדדים (8.4GB או יותר) , וכו' שיהיה עמיד ויוכל לצרוב אלפי דיסקים ולא להידפק אחרי כמה זמן. רצוי עם אחריות כמה שיותר גדולה. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום, קודם כל, התלבטתי אם לפתוח פה או בפורום אחר אבל לא ידעתי באיזה וכאן נראה לי הכי מתאים. מקסימום תנעלו. אני רוצה כבר הרבה מאוד זמן לקנות כונן קשיח חיצוני של 1TB. נתקלתי ב-eBay במוצר הזה ואני חושב לקנות אותו, זה HDD מאוד טוב. השימוש זה בעיקר לשמור עליו סרטים שאני מוריד (ואז צופה בסטרימר דרך USB) ולכן ה-USB 3 חשוב מאוד, כי הסרטים שוקלים בערך 8GB לאחד. יש לי כמה שאלות: 1. השאלה הכי חשובה - האם יקחו לי על זה מכס או מס כלשהו אחר (מע"מ למשל)? 2. האם יעשו לי על המוצר הזה בעיה כלשהי? 3. יש גם My Passport Essential SE, מה טוב יותר? מה שהבאתי או זה? אגב, החבילה שוקלת 385 גרם. אם יש לכם משהו להוסיף אני אשמח. תודה
-
- 3 תגובות
- 3k צפיות
-
-
אהלן (: אני עומד לקנות בקרוב בפעם הראשונה כונן קשיח נייד ומכיוון שלא מתמצא בתחום הזה מאוד(רק קצת מהמדריך באתר wisebuy והלינקייה פה) רציתי לבקש המלצות(כמובן אם אפשר פה בפורום הזה, מצטער אם לא). אני מחפש כונן בנפח 1TB לפחות, רצוי עם יציאת USB 3.0, לא SSD ובגודל 2.5 אינץ'. אשמח אם תוכלו להביא לי גם המלצות לכוננים קשיחים עם אותם הפרמטרים גם בגדלים של 2.5-3TB(אני יודע שזה אומר כונן 3.5 אינץ'). אני יודע ש-WD וסמסונג נחשבים יצרנים טובים של כוננים חיצוניים אז יהיה נחמד אם הכונן יהיה מהתוצרת שלהם. תודה מראש ושבוע טוב
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
sorry for the english but my hebrew doesn't work right now, any way, i have a cage for 2 hard drives, but i already have 2 in in, now i have another one, a 3rd hard drive that i want to connect to my pc, now the thing is i can connect in to the hard disk cage down right below it, but i will have to put the hard drive upside down, will it hurt the hard disk in any way shape or form? thanks allot!
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Evo 850 250GB חודש הייתי עם הכונן והמחשב טס ועבד חלק, התקנתי את Samsung Magician ואופ אחרי כמה שעות עבודה (שפתוחים 60 חלונות אבל בשביל זה יש לי 32GB ראם) המחשב מגמגם ויש הרגשה כבדה של לאגים. ברמה שהעכבר לא מגיב חלק ומהר אני מכבה את התוכנה ושוב המחשב טס ועובד חלק. מה למה?..
-
- 13 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
ואם לא, איזה כונן חיצוני הוא הכי מומלץ לרכישה? חשוב לי שיהיה שקט ואמין בעל קיבולת של 1T תודה
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
הי, יש לי מספר כוננים (פנימיים) ממחשבי עבר שהייתי רוצה לבדוק מה יש בהם ולפרמט או לזרוק. האם אני יכולה לחבר אותם למחשב הנוכחי שלי והמחשב יזהה אותם כמו דיסק רגיל נוסף או שזה מסובך יותר ודורש הגדרות וביוס וכל מני כאלה? תודה
-
- 2 תגובות
- 742 צפיות
- 1 follower
-