עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום יש לי את ההארדיסק 3200AAKS של WESTERN DIGITAL עכשיו הוא כל הזמן עושה לי רעשים של חשיבה כמו שהיה פעם בהארדיסקים הישנים שהיה בהם WIN98 אותו דבר כמו שם ! הוא עושה הפסקה של 5 דק ואחר שוב מתחיל מפסיק ומתחיל .. גם במשחקים למה הוא עושה את זה ? משהו לא תקין?: הרצתי DATA LIFE GUARD ויצא שהכל תקין BAD SECTORS הרצתי הכל תקין HDD SMART - כל הבדיקות שם תקינות.. מה עוד יכול להיות? ואני עובד על XP

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. שלום אני מחפש כונן קשיח פנימי 2TB או 3TB איכותי להוסיף למחשב WINDOWS 7 ULTIMATE 32BIT האם עדיין מומלץ על HD204UI המופיע בשרשור הדביק? מה דעתכם על הכונן הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=best&uin=12111 בכל מקרה, מה ההבדלים למשתמש הממוצע בין 5400\ 7200 סיבובים? הכונן לא ישמש למערכת ההפעלה,אולי למשחקים,בעיקר לסרטי HD וכו', מה כדאי? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. אני קניתי הרדיסק של 250 גיגה, וכשאני מנסה לעשות Partion הוא לא יכול לעשות אותה יותר מ 130 גיגה, מה אני צריך לשנות ואיפה? ???

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by zviman15,

אני צריך צורב חיצוני DL שתומך בכל סוגי הדיסקים TEAC סילבר ליין וכ"ו פשוט יש לי פנימי LG והוא תומך רק וירבטים אני צריך לXBOX 360

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. שבוע טוב, יש לי את הארדיסק המעצבן של סיגייט ה 500 ג'יגה שמרעיש כאילו הוא איזה ארדיסק ישן שעבד 100 שנה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני רוצה להחליף אותו אני כבר מאוד משתגע לפי מה שאני רואה פה בפורומים, אני בעיקרון מחפש ארדיסק שקט בנפח של לפחות 500 ג'יגה אני יכול קצת לחרוג מהתקציב אם אני יוכל לקבל משהו טוב. תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. אני רוצה לחבר למחשב שלי דיסק קשיח בנפח 500g או 1000g. מערכת ההפעלה היא xp. האם קיימת מגבלה על נפח הקשיח שאפשר לחבר לxp? בנוסף, הממשק שבמחשב היא sata1. אני חושב לקנות sata2 כי הם זולים יותר מsata1. אין לי בעיה שיעבדו במהירות שלsata1. האם יש בעיה עם פיתרון כזה?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. ענקית השבבים תשיק שבבים מוערמים מתקדמים במהלך השנה הבאה - ומבטיחה שהם ישנו את פני שוק ה-SSD לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%90%d7%99%d7%a0%d7%98%d7%9c-%d7%9e%d7%94%d7%a4%d7%9b%d7%aa-%d7%96%d7%9b%d7%a8%d7%95%d7%a0%d7%95%d7%aa-%d7%94-nand-%d7%94%d7%aa%d7%9c%d7%aa-%d7%9e%d7%99%d7%9e%d7%93%d7%99%d7%99%d7%9d-%d7%91%d7%a9/

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. Started by pitter,

אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by ^DaRk-MiNd^,

מפני שאני עובר דירה בעוד כחודש החלטתי (אולצתי, אבל החלטתי זה יותר מרשים ;D ) להתחיל לפנות דברים מהחדר ולזרוק זבל. בגלל זה החלטתי לקחת פרוייקט של סידור הדיסקים שצרבתי מאז שיש לי צורב (אפריל 2000). ראוי לציין שאלו לא כל הדיסקים שלי (כן, כן, יש גם כמה מקוריים) וחלקם היו TDK מלפני פחות משנה שהתעצלתי לבדוק כי התוצאה ברורה. תהליך המבחן - הכנסת דיסק לכונן (מה באמת? : ), רישום שם החברה על הדיסק, בעזרת Nero Info Tool מציאת תאריך הצריבה והורדת כל או חלק מתוכנו של הדיסק על מנת לראות אם הקבצים עדיין תקינים. כל הדיסקים שהשתתפו בבדיקה ישבו בתוך קופסאות דיסקים (אלו של מקסל בדקות). חלק מן הדיסקים של Silverline הם במקור מעוגות וחלק מקופסאות רגילות. והנה הסטטיסטיקה, For Your Eyez Only, …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by arik100,

אהלן מחפש DOK מומלץ לקנייה. עדיפות לקנייה בEBAY 16-32GB עדיפות ל USB 3 תקציב סביבות 20-30$ עדיפות כמה שפחות תודה רבה

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אהלן, מאז ומתמיד הרעש שהכי הפריע לי במחשב הוא הרעש של הכונן הקשיח, אני מחפש דרך להשתיק אותו. הוא לא תקול או משהו כזה, זה פשוט רעש רגיל של כונן קשיח וכנראה שבמארז שלי(CM690) הרעש של הכונן לא מבודד.. אני ממש לא מבין בכל הדברים הפיזיים של ההרכבה של המחשב לכן החלטתי לכתוב פה. יש לכם איזשהו רעיון או מוצר שיעזור לבודד את הרעש של הכונן? תודה מראש. עריכה: הכונן שלי הוא Samsung Spinpoint F3 1GB אם זה משנה

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. Started by spc,

שלום לכולם, ידועים להסביר איך בשתי מילים? יכולים להפנות אותי למאמר בנושא? עדיף בעברית. בברכה, SPC [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. כי קרה לי הפסקת חשמל ואז נפל המתח והייתי צריך להחליף כבל חשמל, ומאז נראה לי שהוא ירד בביצועים. יש לי My Book Essential Edition, 1TB USB 2.0 ועוד שאלה קטנה: הכונן נראה ככה (תמונה למטה) אצלי שום שורה לא דולקת, מה השורות בעצם אומרות ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני צורב עם nero עשיתי מאז שקיבלתי אותו איזה 15 צריבות ועכשיו עושה לי בעייה כזאת: אני בא לצרוב הכל טוב מתחיל לצרוב מגיע לאחוז אחד ואז זה כאילו לא צורב האחוז לא עולה הזמן של הצריבה זז ולא נגמד והמחשב לא תקוע מה הבעייה של זה??? בבקשה אנשים אתם מבינים יותר ממני תעזרו לי!

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by iMeash,

אהלן, הלפטופ שלי כבר ישן מאוד ולכן מאוד איטי. הייתי רוצה לשדרג ל SSD ורוצה לבדוק האם ה SSD הזה יוכל לעבוד עם הלפטופ שלי? SSD- Samsung Evo 860 דגם לפטופ - G580 Laptop (Lenovo) - Type 2689 תודה רבה.

16. Started by le011,

שלום ברשותי הצורב LITE-ON LH-18A1P ובזמן צריבה או קריאה יש רעש מהכונן(שלא כמו בLG הישן שלי)ץהאם זה מצב נורמלי? האם יש מה לעשות בנידון? תודה

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by Oranl,

היי, איך לעזאזל אני יוצר מחיצות נוספות בכונן C, כונן ה-SYSTEM? בבקשה בבקשה תגידו לי שזה אפשרי ולא צריך לפרמט ולהתקין הכל מחדש.. :s05: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by PeaS,

אני עומד לקנות מחשב חדש (למעשה כבר קניתי, הוא צריך להגיע), והתחלתי לפרק מהישן את הדברים שאני מעביר. הגעתי לצורב. הצורב די ישן... הוא צורב X4 בCDR והוא לא תומך בCDRW. הבעיה היא בחיבור שלו (או שממשק יותר מתאים?). כל הכוננים חוץ ממנו מחוברים ללוח אם. הוא מחובר לכרטיס PCI, והכבל שלו יותר עבה. רציתי לדעת מה זה אומר, שממשק הצורב הוא SCSI, והכרטיס הוא הבקר סקזי?

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  19. המותג הזה LaCie, מכירים? יש נסיון? מי היבואן? מה יש בפנים, כלומר איזה דיסקים מכניסים היום לקופסאות "2.5 שהם מוכרים כדיסק חיצוני בחיבור USB? כתוב "אחריות לשנתיים על ידי BUG" . האם זה אומר שמדובר ביבוא "מקביל" והאחריות עלולה להיות בעייתית? ראיתי בחיפוש שאלות דומות מלפני שנה ושנתיים על המותג הזה, ונכתב שמוכנסים לשם דגמי היטאצ'י מרעישים. זה עדיין כך היום?

20. Started by alexii86,

אנשים אני מעוניין לקנות כמות די גדולה של דיסקים מאיפה אתם ממליצים לי לקנות ובאיזה מחיר? נ.ב המליצו לי קודם לכן לקנות מהאתר www.misradia.co.il ושם יש דיסקים נחמדים תוצרת ישראל מאזור התעשייה תפן למי שלא מכיר!! אז תנו לי המלצות שלכם מאיפה אתם קונים ובכמה!! ותודה ...

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  21. Started by ofer40,

היי כאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו. אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק? שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות? תודה

• 17 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by GetRich,

שלום, אני צריך המלצה על כונן חיצוני של 1TB. חשוב מאוד שהכונן יהיה ללא שנאי לחשמל, רק USB. חשבתי על My Passport Essential SE 1TB שעולה 595 ש"ח ב-KSP, או ST910004EXD101-RK של Seagate שזול משמעותית ועולה 440 ש"ח גם כן ב-KSP. מלבד ההבדל בגודל שלהם [ה-WD קטן יותר ב-3 ס"מ לאורך, לא משמעותי..] והתמיכה ב-USB 3 ב-WD יש הבדל אחר? אולי אמינות? עד כמה שווה להשקיע בתמיכה ב-USB 3? תודה!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by blackbimer,

האם יש הבדלים באיכויות השמע בדיסקים השונים? אם כם איזה דיסקים יותר מומלצים ואיזה פחות? כי שמתי לב למשהו..שאני שומע דיסק צרוב של TDK אני מתלהב מהאיכות ושאני שומע GPT אני מתבעס... אבל ניראה לי שהכל פסיכולוגי כי לא מזמן התלהבתי ממש מהאיכות,הייתי בטוח שזה TDK וזה היה בסוף GPT------בגלל זה ניראה לי שהכל ראש.. מה אתם חושבים?

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by Armageddon26,

מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  25. Started by Dante 9,

1. I have PlexWriter 40/12/40A 1.01 and i'm trying to update my frimware but all i get is this message: 2. Every time i'm burnning ISO or BIN file with the Cuesh*t i'm keep getting this message when i'm press on the SETUP file or the autorun in the CD: I have try to burn with BenQ Media on speed of X12 X16 although the media support up to X24 and I have also try to burn with Plextor RW media on speed of X4 X10 X12 (the media support up to X12). I have tried every burn on 3 different softwers: CDRWin 3.9B, FireBurner 2.1.7 and Nero Burning Rom 5.5.9.14. 3. When i'm burnning data (I try to burn only data so far) with Nero Burning Rom 5.5.9.14 the nero announce tha…

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.