עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מצאתי שניים זולים עם 8GB: 1) http://www.pandas.co.il/product_info.php?advertisor=zap&products_id=16773 2) http://www.camera4less.co.il/product.asp?f=1563&aff=zap מה דעתכם עליהם ? איכותיים ? אמינים ? מהירים ? האם יהיה עדיף לקחת אחד של 4GB אבל עם יותר פיצ'רים ? כמו זה - http://www.lastprice.co.il/product.asp?productid=4319#

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by ksn1981,

שלום לכולם, איפה ניתן לקנות vertex 3 בארץ? מישהו קנה בפועל? היו חנויות שפירסמו באתר והורידו.. ויש שעדיין מפרסמים אך אין להם.. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by Cynicoren,

שלום, העברתי את ה HD שלי לשיחזור, לאחר שקרס (WD BLUE CAVIAR 500GB). התקשר המשחזר ואמר שלא תהיה בעיה לשחזר את המידע, אך ראשי הקריאה/כתיבה הלכו, ולכן זה יצריך עבודה של כשבועיים במעבדה בעלות של 5400 ש"ח. כונן כזה חדש עולה 200 ש"ח, כנראה שהמידע על הדיסק עצמו תקין, האם זה לא קצת מוגזם (שבועיים תיקון/5400 ש"ח) תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. Started by krispelj,

היי חברה, אני מחפש DOK חדש אחרי שנעלם לי האחרון. אשמח לקנות אותו במחיר הזול ביותר שאפשר, גם ebay זה אחלה, רק אם אתם ממליצים משם, שזה יהיה סוחר שאתם סומכים עליו. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שבוע טוב, יש לי את הארדיסק המעצבן של סיגייט ה 500 ג'יגה שמרעיש כאילו הוא איזה ארדיסק ישן שעבד 100 שנה אני מאוד מאוכזב ממנו ואני רוצה להחליף אותו אני כבר מאוד משתגע לפי מה שאני רואה פה בפורומים, אני בעיקרון מחפש ארדיסק שקט בנפח של לפחות 500 ג'יגה אני יכול קצת לחרוג מהתקציב אם אני יוכל לקבל משהו טוב. תודה מראש...

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by JohnnyBravo,

אם זה לא בפורום הנכון-אני מצטער, לא ידעתי איפה לשאול

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום לכולם, אני רוצה לקנות מ AMAZON דיסק קשיח חיצוני של 2TB. תעזרו לי להחליט מהעמוד הבא : http://www.amazon.com/s/ref=sr_nr_p_n_feature_five_bro_1?fst=as%3Aoff&rh=n%3A172282%2Cn%3A%21493964%2Cn%3A541966%2Cn%3A1292110011%2Cn%3A595048%2Cp_n_feature_two_browse-bin%3A7817230011%2Cp_n_shipping_option-bin%3A3242350011%2Cp_n_feature_five_browse-bin%3A2419645011&bbn=595048&ie=UTF8&qid=1429366374&rnid=2419643011 אם יש לכם הצעות אחרות אני אשמח, גם אם זה לקנות בארץ ב50 שקלים יותר. תודה ושבת שלום !

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by EyEOnE,

מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. חברת Team Group משיקה כונן SSD חדש שכל כולו מלא בנורות לד צבעוניות – והוא מצטרף אל כונן ה-NVMe בעל הקירור הנוזלי הייחודי שלה לכתבה

10. Started by p_uriel,

שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. או זבל טהור? היה לי פשוט תמיד רק ASUS וLG ואני עכשיו צריך צורב DVD להחליף וראיתי צורבים של PLEXTOR שסיקרנו אותי מישהו מכיר את החברה?

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. בניגוד לCD שכולל CD-R ו-CD-RW עד כמה שאני יודע, יש יותר סוגים של מדיות DVD. האם אלה הקיימות והשמישות היום או ששכחתי כמה? והאם התיאור שאני כותב נכון? DVD-R כמו CD-R ? מדיה חד פעמית של 4 ג'יגה? DVD-RW - כנ"ל? DVD+R - מה זה? DVD-RAM - אם הבנתי נכון, כמו DVD-RW רק שהגישה לכל מקום בדיסק מהירה ואין צורך לכתוב מחדש את כל הדיסק אם רוצים רק למחוק קובץ קטן למשל?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by paratrooper,

היי , יש ברשותי את ה-NAS WD MY CLOUD EX4100 EXPERT SERIES רכשתי את המכשיר עם 3 כוננים קשיחים והגדרתי ללא RAID אלא בJBOD עכשיו הוספתי כונן רביעי והגדרתי אותו בJBOD בנפרד כאשר הוצאתי את הראשונים קודם לכן , אך כאשר הכנסתי ביחד את כל ה-4 , הישנים לא מזוהים כחלק מהמערך , האור שלהם אדום במקום כחול , זה מאפשר לי לבחור לעשות לכוננים אינטגרציה לכל המערך , אך אני מפחד כי זה יבצע פרמוט ואין לי לאן לגבות 18 TB עכשיו. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by eizik26,

שלום אנשים רציתי לדעת האם יש אפשרות לחבר יציאת IDE מהלוח אל דיסק קשיח SATA? תודה מראש

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by zik125,

שלום לכולם רכשתי לאחרונה כונן פנימי קשיח של ווסטרן ואני מעוניין להתקין אותו אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך בדיוק עושים את זה מבחינת חיבורים ואיך הג'אמפר אמור להיות ? בתודה מראש ZIK

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים 1) 320GB מחולק ל 2 : C,D - לא זוכר את הדגם אבל SATA 2) 1TB במחיצה אחת. samsung hd103uj עד עכשיו הכל היה בסדר בחלונות XP, אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE ורק הכונן הראשון מזוהה לי, כולל C ו D. הקטע שאני מסתכל במנהל ההתקנים המחשב מזהה שיש עוד דיסק- אפילו רושם לי איזה דגם זה ומה הנפח. אבל לא מקצה לי כונן עברו...אין לי גישה אליו. לא ראיתי שיש דרייבר לכונן הזה... לוח אם msi g31m 2gb זיכרון מי יגיד לי מי ידע?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. עפ"י מה שראיתי באינטרנט ישנם 2 צורבים שלכאורה (או שלא לכאורה) זהים ההבדל בינהם הוא בסיומת אחד מסתים בSK והשני בDP האם יש הבדל ? אם כן מהו?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by guy 12,

איזה צורב אתם מכירים אם ביצועים טובים שהוא יחסית שקט ולא עושה רעש של טרקטור שמכניסים דיסק ואם אפשר בצבע שחור תקציב ככה בסביבות ה700 שח אם אתם מכירים תוכלו לענות על שאלתי בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. צריך שתבדוק תקינות כללית סקטרוים וכו', מהירות קריאה וכתיבה וכו'. אם יש מדריך בנוסף זה יהיה ממש אחלה. אני משתמש בדיסק SSD מדגם MX100 של CRUCIAL שאתו קנית ביום שישי האחרון.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by Armageddon26,

מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Tbox27,

שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אז קודם כל, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש. שמעתי על המושגים SATA ו ATA, אבל לא ממש ידעתי מה הם אומרים. נכנסתי לשאלות הנבחרות פה, וראיתי שאין הבדל מעשי בין SATA ל ATA (אגב, זה עדיין מעודכן? זה מספטמבר 2004). אני לא מעוניין להשתמש בפונקציה המיוחדת של ה SATA שרשומה בהודעות הנבחרות ("Hot Swap"), ולכן שיקולי הקניה שלי הם קלות ההתקנה בלבד. כתוב בהודעות הנבחרות, תחת יתרונות ה SATA:"לתת צורת חיבור נוחה פי כמה מה-PATA הישן והמסורבל שדרש כבל עם 40/80 גידים. ה-SATA מציע לנו חיבור סיראלי שדורש רק 7 גידים, ככה שמקבלים כבל קטן, דק ונוח לעבודה." ??? אז בעצם למשתמש הממוצע קשה להתקין ATA? כי אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה לי קשה להתקין. עד כמה מסובכת ההתקנה של דיסק קשיח מסוג ATA?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by baabaa4,

שלום, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 1TB, ולאחר התלבטות החלטתי שאני מעדיף לקנות שילוב של כונן ומארז חיצוני נפרד לכונן. לאחר עיון בפורום הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ בעקבות המלצות רבות שהוא קיבל כאן. לגבי מארז לכונן אני פחות בטוח. מצאתי את המארז הבא: Thermaltake Vi-On http://tms.co.il/product/7494 וגם את המארז הזה: Thermaltake MAX4 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1125 שניהם נראים לי טובים ואיכותיים, ובמחירים סבירים יחסית, אך הייתי שמח לדעת אם למשהו יש ניסיון אישי איתם? כמו כן, אם למשהו יש המלצה על מארז אחר (עם יציאות usb ו- esata) אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים