עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by KingYes,

אהלן יש לי שני הארד-דיסקים על המחשב.. שניהם זה סיגיט של 500GB ו-32MB באפר. עד עכשיו עבדו מצויין.. פתאום אני מגיע הבייתה ואני רואה שהמחשב לא מזהה לי אחד מהם.. ועוד שבאתחול עצמו המחשב ממש ממש לאט.. וגם במסך ההוא שצריך ללחוץ על DEL בשביל להכנס לביוס.. הוא ממש תקוע שמה. מה יכול להיות הבעיה? למה הוא לא מזהה לי את הארדדיסק השני? ולמה זה כזה לאט?

• 7 תגובות
    • 822 צפיות
  2. Started by snurf,

שמעתי על מקרים שונים של בעיות עם התקן SATA. בעיות שמתעוררות כאשר רוצים לפרמט וכו'. למישהו יש מושג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by BenK,

האם יכול להיות שאלו הפרשי המחירים בין הארץ לחול?! כפול 3!!! http://vnu.computerprices.co.uk/hardware/pricemagnifier.asp?fromhomepage=yes&productid=267661

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. מה זה משנה עם יש לי 2 או לו יש 16 העיקר צורב ושמשהו אחד יגיש לי שאין לו ביות עם 40 (הצורב לא נותן תמיכה של 40 לא מוצאים תוכנה טובה וכו')

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. קניתי את הצורב, עדיין באריזה (OEM), לא מותקן. הרצתי חיפוש בפורום על הצורבים של Optiarc וקראתי שהרבה לא טובים, בגלל זה אני פוחד להתקין אותו. הצורב נקנה ביום חמישי, ועדיין אפשר להחליף אותו. מה לעשות, להתקין? או להחליף לאחד אחר שיותר אמין? - עוד אין לי ניסיון איתו, אבל יש לי ניסיון עם צורבים של סוני (זה שבמפרט שלי), והוא שבק חיים אחרי שנתיים מאז קניית המחשב (נקנה ב-03.05). הוא שבק חיים לפני חודשיים, ורק עכשיו קניתי אחד ( ). האלטרנטיבות (הפיזיות, אפשר להזמין הכל, פשוט צריך לחכות) בחנות היו או הצורב הזה, או אחד מהצורבים של NEC. * ידעתי שיש בעיות בצורבים של NEC, אז לקחתי את זה. עזרה תתקבל בשמחה, וגם כמה שיותר מהר בבקשה, כי אני בדיוק הולך להתקין את הכונן. עריכה: יש כל-כ…

• 7 תגובות
    • 869 צפיות
  6. Started by hq4ever,

בעיקרון באותו מחיר של אני יכול לקחת או : Western Digital 120 gb 7200 SATA 8 mb Buffer או MAXTOR 160 gb 7200 8 mb Buffer אז מה עדיף ?

• 7 תגובות
    • 919 צפיות
  7. זה SUMSUNG 840 PRO 256GB: כפי שאתם רואים המהירות קריאה בסדר בתוכנה של סמסונג, אבל בשאר המבחנים המהירות נמוכה. ב-AS SSD כל התוצאות נראות לי נמוכות, דעתכם???

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by afik zach,

אני יודע NEC לא מומלץ אבל בכל זאת אשמח לעזרה אני מתכנן לקנות צורב ולפי הבקורות בפורום לא כל כך הצלחתי להבין מה מומלץ חוץ מה BENQ שאין בארץ בקיצור ראתי שלNEC יש צורב חדש שהם הוציאו ביחד אם SONY ולפי הביקורות הוא נראה די סבבה הדבר העקרי שאני צריך מהצורב זה איכות צריבה די טובה בקיצור מה דעתכם שווה לנסות? ועוד שאלה יכול להיות שאני מזמין חבילה מחו"ל שווה להשקיע ולהזמין גם את הBENQ או שזה לא כל כך משנה?

• 7 תגובות
    • 908 צפיות
  9. הייתי צמיד צורב על ריטקים X8 והיה להם קוד G05 עד לפני כמה ימים שהבאתי כמה חבילות חדשות ופתאום אני מגלה שהייצרן שלהם זה FUJIFILM והקוד הוא FUJIFILM03. הדיסקים בכל זאת מזוהים כ כפול 8 אבל השאלה היא למה ריטק לא מיוצר ע"י ריטק והאם FUJIFILM03 זאת מדיה טובה?

• 7 תגובות
    • 795 צפיות
  10. Started by MoAv,

אני מחפש לקנות הארד דיסק פנימי SATA 3GB למערכת הפעלה, שיהיה מהיר ככל האפשר ואיכותי אבל נפח פחות משנה, בין 250 ל640. איזה הייתם ממליצים או איזו חברה נותנת ביצועים יותר טובים ? את הדיסקים שבסטיקי לא מצאתי לקניה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by honore,

שלום , בוואלה שופס מוצעים למכירה 10 מארזים של 25 מדיות DVD-R במהירות X8 DVD-R של LG ב 268 ש"ח כולל משלוח . http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=1HCDVDR_X8 המחיר די משתלם כ 1.07 ש"ח לדיסק . מישהו יכול להעריך באיזה מדיה קוד מדובר ?

• 7 תגובות
    • 677 צפיות
  12. Started by moris1977,

היי! הכונן "קשיח" נמצא על צמה נפרדת והמחשב לא מצליח לזהות אותו, הוא לא הופיע בעליית המחשב. גם כאשר נכנסתי לביוס ראיתי ב-BOOT שהוא לא מופיע. העניין הוא כזה,הבנאדם פירק אותו לבדו רק את הקשיח ממחשבו האישי ונתן אותו לאדם שיפרמט לו אותו ויתקין לו ווינדוס על המחשב של אותו אחר. כאשר הוחזר הקשיח הוא חיבר אותו למחשב שלו אך לדאבונו הרב "לא דובים ולא יער" לא עולה הווינדוס. כעת אני מנסה לפרמט עם פרטישיין אך מקבל שגיאה והיא: ERROR 88 unable to find the drive specified כאשר המחשב עולה הוא נעצר וכתוב אם אני רוצה שהמחשב ימשיך ללחוץ F-1 או אם אני רוצה ליכנס לביוס ללחוץ DEL החלפתי צמה אחרת לא עוזר. ייתכן וזה קשור להגדרות בביוס? ייתכן "שהקשיח" נדפק? תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 916 צפיות
  13. אהלן לכולם. העברתי היום את ה-MAXTOR 40GB שלי ממחשב אחד לאחר. בשלב כלשהו התעקם אחד הפינים המעבירים מידע. ניסיתי ליישר אותו והוא נשבר ונפל. כשחיברתי את ה-ATA לכונן, המחשב זיהה אותו כ-Maxtmr וכשחלונות (Windows XP X64) עלו הם אומנם זיהו כונן והסמל של התקנת חומרה חדשה רץ לו, אבל כשהתהליך נגמר, ניגשתי ל'מחשב שלי' ושם לא הופיע שום כונן חדש. ניסיתי להפעיל מחדש את המחשב כמה פעמים וגם לחבר את הכונן שוב, אבל הוא עדיין לא הופיע ב'מחשב שלי'. הפין שנפל הוא השלישי מימין לשמאל, בשורה התחתונה. יש לכם מושג מה החשיבות שלו ואם יש איזושהי דרך לסדר את זה? אין צורך להזכיר שהמידע שם חשוב לי מאוד. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 876 צפיות
  14. היי לכולם רציתי לשאול: 1- האם יש מגירה לצורב DVD פנימי?<אני רואה שיש מגירה לדיסק קשיח השאלה האם זה מתאים גם לצורב..> 2-האם יש מארז חיצוני לצורב DVD פנימי?<שוב..אני רואה ב"זאפ" שיש מארזים חיצוניים לדיסקים קשיחים והשאלה האם זה גם מתאים לצורב> כמובן אני רוצה שזה יגיע עם חיבור -USB. יש גם את האופציה לקנות צורב חיצוני אבל המחיר קצת יקר,בהתחשב בעובדה שאני יכול להביא מגירה,או מארז חיצוני ב-100 ש"ח פחות או יותר. תודה לכל העונים והמגיבים. שי נ.ב-לצורך הבנת העניין המחשב של אחד החברים שלי נמצא בחדר אחר מהחדר שבו הוא עובד.מה שמחייב אותו כל פעם להכנס לחדר שבו המחשב נמצא ולצרוב. הוא רוצה פשוט לפרק את הצורב הפנימי ,להעביר אותו לחדר שבו הוא עובד ,ולהרכיב אותו דרך חיבור USB למ…

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  15. לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%aa%d7%97%d7%96%d7%99%d7%a7%d7%95-%d7%90%d7%a6%d7%91%d7%a2%d7%95%d7%aa-%d7%94%d7%90%d7%9d-%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%a0%d7%99-ssd-%d7%91%d7%a0%d7%a4%d7%97-256gb-%d7%99%d7%92%d7%99%d7%a2%d7%95-%d7%9c/

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. Started by Bah_gots_pIII_450,

משום מה החיישן כל הזמן מראה 50 מעלות ומעלה על ידי ניטור ערכי ה s.m.a.r.t אבל כשאני נוגע בכונן הוא בקושי חם! הייתכן שהחיישן הפנימי דפוק?

• 7 תגובות
    • 776 צפיות
  17. המחשב -I7 920 - עם 12 גיגה זיכרון אני מתקין XP 64BIT בינתיים - ואני שוקל אם כדאי להוסיף SSD קטן רק לשימוש כPAGEFILE . OCZ VERTEX 32 - הבנתי שזה דגם שיחסית מתמודד טוב עם בלאי. חיפשתי קצת מידע על זה - אין הרבה (או שלא חיפשתי טוב) לגבי סוג כזה של שימוש. יש אנשים שאומרים שעדיף לבטל לגמרי את הPAGEFILE עם יש הרבה זיכרון - וואלה לא ניסיתי דבר כזה מאז הימים ש2גיגה היה סטנדרט - ואז זה לא עבד. מישהו יודע אולי? בעיקרון אין לי בעיה שהדיסק יישחק - תוך שנתיים שלוש.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. שבוע טוב לכולם. לא מזמן רכשתי את הכונן הבא: http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=8156&perur=4 שמתי לב לבעיה דיי מציקה. אני מתחיל להעביר קובץ, בווינדוס 7 הוא רושם בהתחלה שהוא מעביר על 100 מגה לשניה, ואחרי 10 שניות בערך הוא צונח ל 20-30 מגה לשניה. חוץ מהעברה אני לא מבצע כלום במחשב ( חוץ מהתוכנות שרצות ברקע, כולל תוכנת שיתוף ), אבל עדיין זה לא מובן איך הוא מתחיל במהירות מסויימת ופתאום צונח. אני מחבר את הכונן לחיבור USB אחורי ( הקידמי לא מפעיל את הכונן ). יש סיבה שבגללה זה קורה והאם אפשר לפתור בעיה כזאת? תודה!

• 7 תגובות
    • 871 צפיות
  19. איזה עוד תוכנות פריצת הגנה יש חוץ מ DVD Decrypter? תודה מראש. .swg

• 7 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by MasterOr,

יש לי 3 מחיצות בהארד דיסק: C: FAT32 D: FAT32 E: FAT32 עכשיו שמעתי שאומרים שעדיף שהמחיצה בה מותקנת המערכת(וינדווס לצערי ;D) עדיף שתהיה NTFS והשאר יהיה FAT32. זה נראה לכם כדאי ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לאחד\לשנות גודל של מחיצות בדיסק. תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by davidreznic,

שלום. לאחר התלבטויות קלות החלטי לקנות את הדיסק Sandisk Cruzer Titanium 4GB (נפח אמיתי 3.7 GB) התרשמות חיצונית: הדיסק מגיע באריזה די פשוטה, כשעליה כתוב הגודל שלו ומהירותו, ובתוכה הדיסק עצמו, תעודת האחריות ומדריך מקוצר תקע ה USB נכנס לתוך הדיסק, והדיסק עצמו מורכב ממארז מתכתי להגברת עמידות (בביקרות אחרת נאמר שהוא יכול לשאת עד 900ק"ג אך לא מצאתי מידע שיאמת את העובדה הזו) בפעולה, הדיסק נדלק באור כחול בגוון חייזרי למדי שימוש: דיסק זה, בדומה לאחרים תומך בפלטפורמת ה U3 אשר מאפשרת להתקין על הדיסק תוכנות ללא התקנה, ובנוסף מציעה כלים כמו הגנת סיסמא, הורדת תוכנות, ותפריט דמוי Start ב Windows. Windows Vista זיהה את ההתקן ללא בעיות והתקין את הדרייבירם הנחוצים. במידה והוג…

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. יש למישהו מושג איפה אני יכול למצוא להארד דיסק הזה (שבתמונה) מתאם, הוא פורק ממחשב נייד עתיק. תודה מראש לכולם!

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  24. כונני ה-SSD המובילים הבאים של חברת הענק לשוק הביתי צצים לביקור באתר הרשמי - ואז נעלמים בשנית לכתבה

25. Started by NaNdoS,

חבר שלי קנה לא מזמן HD חדש WD 80g... הבעיה היא שהוא לא יודע אם הHD שלו הוא הגירסא עם ה-8mb buffer. האם יש אפשרות לברר זאת דרך תוכנה או דרך הווינדוס מבלי לפתוח את המחשב פיזית ולראות מה כתוה על הארד דיסק. אשמח אם אקבל תשובה בהקדם, תודה.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.