אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל המומחים, אני מעוניין לבצע התקנה חדשה של win10 ואני רוצה לקנות כונן חדש לצורך ההתקנה. יש לי לוח אם Gigabyte X99 Gaming 5 יש לו חיבור של M.2 אבל ממה שהצלחתי לקרוא הוא תומך במקסימום 10G העברה אז האם בכלל משתלם ללכת לכיוון M.2 או לקנות SSD ? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
1. איזה דיסק קשיח יותר טוב ולמה? MAXTOR 160 GB 8MB DiamondMax Plus 9 6Y160P0 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1702&catcode=31&AdCat=&parentid= או Maxtor 160GB SATA-2 DiamondMax Plus 9 6V160EO http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2153&catcode=31&AdCat=&parentid= 2. איזה יותר שקט? (= זה חשוב בשבילי - למען האמת אני רוצה שהכונן הקשיח יהיה מאוד שקט ואני לא ישמע אותו) 3. מה זה SATA ? 4. א. מה יותר טוב SATA 1 או SATA 2 ? במה הוא יותר טוב? ב. ההבדל מורגש? 5. מה זה Plus 9 ? 6. מה זה 7200RPM ? 7. מה זה MB 8 זכרון נדיף(Buffer) ? תודה מראש.. (זה מאוד חשוב לי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עפ"י מה שראיתי באינטרנט ישנם 2 צורבים שלכאורה (או שלא לכאורה) זהים ההבדל בינהם הוא בסיומת אחד מסתים בSK והשני בDP האם יש הבדל ? אם כן מהו?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי שני כונני 1TB זהים מדגם WD Caviar Black 1002FAEX שמחוברים בלוח אם ליציאות SATA3 (הלוח אם מדגם P55A UD5 של חב' GigaByte). קצב העברת נתונים בין דיסק אחד לשני עומד על סביבות 80-85 מגה לשנייה. מריץ מערכת הפעלה Windows 7. על כמה אמור להיות קצב ההעברה? צריך להיות גדול יותר, לא? איך מגדילים אותו?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לינק http://support.necsam.com/OEM/downloads/FlashFirmware/dl.asp
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יכול להיות SATA ויכול להיות IDE...אולי 8 אולי 2 מגה באפר....חברה יכול להיות הכל....אני משער של היטצ'י....שווה קניה.??
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי! ברשותי צורב די.וי.די פנימי של LG ואני מעוניין לקנות לו מארז חיצוני בכדי שאוכל להעבירו ממחשב למחשב (משמע להפוך אותו לחיצוני). ראיתי את המארז הבא: http://www.snt.com.tw/product.php?mode=show&cid=22&pid=63 ובפירוט שלו רשום: 5..25" External Eclosure for (CD-ROM/CD-RW DVD-ROM/DVD-RW/HDD/MO אני משתמש במדיות של dvd+r ו- dvd+rw, מה שלא רשום בפירוט....זו יכולה להיות בעיה? או שאין לי מה לדאוג? נ.ב.: אשמח גם להמלצות על מארז חיצוני לצורבים (האם הקישור למארז שנתתי הוא טוב)? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש ואני "חם" על SSD ! 1. מלבד המהירויות.. האם העבודה עם SSD תהיה זהה לזאת עם דיסק קשיח רגיל? א- FORMAT / PARTITION / DEFRAG / אחר.. אותו דבר? ב- אימג' (NORTON_GHOST) כרגיל? האם ניתן להעביר לו אימג' כזה שבמקור נעשה לדיסק קשיח? ג- האם קיימים כלים מיוחדים לעבודה עם SSD שאני אמור לדעת? (משבחים את הכלים של אינטל - לא שאני יודע במה מדובר). ד- נתקלתי במשפט כמו "ירידת ביצועים לאורך זמן".. מה זה ולמה לא נתקלתי בו עבור דיסקים קשיחים? ה- נתקלתי (הרבה) ב- "אמינות" ו- "תאימות".. (שוב משבחים את של אינטל).. תאימות? הם לא אמורים להיות אמינים יותר? זה כל כך שונה מחברה לאחרת? ו- האם קיימים פרמטרים אחרים שצריך לקחת בחשבון כשמדובר ב-SSD? …
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, איפה ניתן לקנות vertex 3 בארץ? מישהו קנה בפועל? היו חנויות שפירסמו באתר והורידו.. ויש שעדיין מפרסמים אך אין להם.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אך אני לא יודע אם המחשב הנייד שלי תומך ב usb3 ,איך ניתן לדעת? (לאחר שאני אדע אם הוא תומך ב usb3 ,אשאל איזה מומלץ )
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלך לי הHD במחשב הנייד מסוג COMAPQ PRESARIO 1200 האם אני יכול לקנות גם של חברה אחרת , כמה עולה היום הכי זול ומאיפה אני יכול להשיג דחוף!!! תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם יש לי כונן חיצוני של WD 1TB My Book World Edition External Ethernet Hard Drive וזהו השנים עשו את שלהם והבקר לא עובד יותר (הלוח שנמצא בתוך הקופסא שאליו מחובר הכונן) אבל ההארדיסק כן עובד, איך אני מוציא ממנו את המידע?? פירקתי אותו מהבית שלו ושאני מחבר ישירות למחשב הוא מזהה שחובר הארדיסק אבל לא מראה אותו, כנראה בגלל שיטת הקידוד השונהיש למישהו מושג איך אני מוציא ממנו את כל הטרה מידע שיש לי עליו שלא ילכו לי לאיבוד??תודה
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ווינדוס טוען לשגיאה חמורה בדיסק הקשיח, הוא המליץ לי להחליף או לפנות למישהו שמבין בזה. בנתיים יצרתי גיבוי של ווינדוס על דיסק חיצוני וקניתי חדש שיחליף את הדיסק הפגום. התקלה הופיע לאחר שנתיים - אין אחריות האם תהיה לי אפשרות להעביר את כל תוכן הדיסק הישן כמו שהוא לדיסק החדש והכל יעבוד בצורה תקינה? אולי כבר עדיף לי לנצל את ההזדמנות ולהתקין את הווינדוס מחדש? *אין לי סיבה לפרמט. המחשב עובד בצורה חלקה מהירה וללא תקלות חוץ מההודעה האחרונה הזו שם יומן רישום: Systemמקור: Microsoft-Windows-DiskDiagnostic תאריך: 17/08/2014 17:40:49 מזהה אירוע: 1 קטגוריית משימה:ללא רמה: קריטי מילות מפתח: משתמש: SYSTEM מחשב: תיאור: אבחון דיס…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רכשתי לאחרונה צורב DVD של NEC דגם: ND3540 אז קודם כל חוץ ממה שקראתי קצת הבנתי שהצורב הזה הוא מאוד יעיל במחיר מאוד טוב ושהטענה היחידה שהוגשה עליו היא "עיצובו האנמי". ועוד מגרעה היא שהוא לא תומך ב dvd-ram שזה מדיה יקרה וסביר להניח שאני לא אשתמש בה. האם הוא באמת טוב ומהם המגרעות שלו על כל מקרה. השאלה השניה היא איזה תוכנות ממולצות לעבוד עם צורב די וי די? שאלה השלישית היא מהם המגרעות והמגבלות של מדית ה DVD לעומת מדיית ה CD-ROM? שאלה רביעית היא בעצם מה זה הפורמט של די וי די מבחינת סרטים, הרי רוב הסרטים שאני אצרוב הגיעו מהפרד האלקטרוני והם מקודדים ב divx/xvid ובדרך כלל שוקלים 700 מ"ב האם אני יכול למצוא סרטים שבאמת ינצלו את הפוטנציאל המלא של מדיית ה DVD? שאלה חמישית הי…
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחר אני מזמין מחשב חדש ולקחתי את הכונן הזה כחלק מהמפרט אני אמור לחשוש מהבאג של המהירות קריאה/כתיבה או שהחנות קיבלה מלאי מהשבוע שבועיים האחרונים עם הקושחה האחרונה ואם לא איך אני מעדכן קושחה לכונן והאם זה כרוך בסיכונים וכאלה? לבנתיים ראיתי את זה http://www.samsung.com/global/business/semiconductor/minisite/SSD/us/html/support/downloads.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין ב - 2 שימושים לכונן רשת : 1. לחבר אותו ל- SMART T.V על מנת לצפות בו בתכני וידאו (ללא שימוש בסטרימר), 2. גישה מרחוק לקבצים שנמצאים על כונן זה דרך המחשב או דרך האייפון. תקציב - גמיש. (באזור 1400 ש"ח) שאלות : 1. אם למישהו יש ניסיון בזה ? יודע שזה מצליח ? 2.האם איכות הצפייה פחות טובה בחיבור רשת לכונן חיצוני, מאשר חיבור בעזרת כבל ? 3. מכשירים מומלצים שיודעים לעשות את העבודה ? אודה לתשובתכם. תודה, אמיר.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
560 ש"ח http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303786
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי יש לי 2 דיסקים אחד של wd והשני של היטאצי . מאז שהתחיל הקיץ הטמפרטורה עלתה מאוד והיא בערך 54-55 מעלות ביום ובערך 50-51 בערב . אין לי במארז מאווררים חוץ מהספק והמעבד . מה דעתכם ? זו טמפרטורה גבוהה מדי ומסוכנת ?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תראו אני עמד על סף קנית צורב DVD ואני פשוט מתחרפן ואין לי כוח לקרוא את הכול הסטיקי שיש בראש כי הוא מאוד ארוך ... אני בעיקר מחש DVD בשביל לגבות חומר ודיי הרבה חומר (80GB+) במדיה הכי נוחה וטובה (!!) עם מחיר ממוצע בנוסף אני רוצה שהמדיה תוכל להיקרא ע"י כונן ה DVD שאקנה בנוסף ...(על מנת שלא לקצר את החיים של הצורב עצמו ) יש איזה סיכום האינטרנט של כול סוגי המדיות ואיזה צורב הכי מומלץ לי ? מה ההבדל בין המקף ל + ובין עוד כול מיני סימנים ? אם תתנו לי פירוט על כול סוגי המדיה הקיימים יהיה פצצות .. איזה תוכנה מומלצת לצריבה של DVD's ? הבנתי קצת שRAM הוא הכי טוב לשכתוב וגיבוי יומי של חומר אבל הוא קצת יקר אבל שווה ואין לי בעיה להשקיע על 2-3 דיסקים כאלו ....
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, אני צריך דיסק גדול לאחסון קבצים (לא משנה פנימי או חיצוני). אני ניגש לרוב המידע באופן קבוע לכן נראה לי עדיף דיסק במהירות 7200 יש איזה דיל טוב בבלאק פריידי לדיסק שכזה שיצדיק את הפסד האחריות בקניה מחול ? לא חייב שהמקום ישלח לישראל, אני יכול לשלוח את זה דרך חברת שילוח מארה"ב ב 15-20$ (אני מכיר חברות ומנוסה בתחום). זה מה שאני מצאתי באיבי, לא מכיר מקומות אחרים: https://www.ebay.com/itm/WD-BLUE-WD60EZRZ-Western-Digital-6TB-6-Terabyte-Internal-3-5-Desktop-Hard-Drive/263326122052?epid=513020133&hash=item3d4f75c044:g:GEUAAOSw76JZ3stv https://www.ebay.com/itm/Seagate-Expansion-8TB-Desktop-External-Hard-Drive-USB-3-0-STEB8000100/2631057002…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, הדיסק הקשיח שלי קרס ואשמח לסיוע בשחזורו. הכונן מסוג Seagate Desktop HDD 2GB. כאשר אני מנסה לחבר את הכונן ישירות ללוח האם או בחיבור חיצוני (דרך מתאם USB) - הכונן נדלק, מבצע מספר סיבובים, מערכת ההפעלה מזהה דיסק לא מפורמט אבל עם נפח שונה של ~3GB... איך לדעתכם אפשר להתקדם מכאן? תודה לכל העונים.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
דגם: ST310005FDD2E1-RK חיבור usb מערכת הפעלה :xp sp2 לאחר פירמוט אז ככה לפני כמה ימים הופיעה לי שגיאה בכונן החיצוני בעת הפעלת המחשב אני רואה את התכנים של הכונן אבל אין לי אפשרות לפתוח אותם(המחשב נתקע) לאחר שהלכתי לאייבור אמרו לי שהכונן הלך ויחליפו לי אותו לחדש..רציתי לדעת אם יש תוכנה שמתקנת כונן חיצוני או שיש אפשרות להעביר את התכנים למחשב שלי אני חייב לציין שהכונן פועל והנורה דולקת. http://www.siz.co.il/my.php?i=mn3zyotngdmz.jpg זאת השגיאה תודה מראש לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, ד.קשיח פנימי TB1: - בפורום ממליצים על (Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ).. האם הוא אמינים לעסק (יש לי ניסיון רק עם W.D.) ? - מה עם (W.D. Black - WD1001FALS) ? - מה עם (W.D. Black - WD1002FAEX) Sata III 6Gb/s , 64MB buffer ? - האם ישנה משהו אם אני אשתמש ב- Win7 32bit/64bit ? ד.קשיח גיבוי TB1: - אין לי ניסיון עם RAID לשם גיבוי, האם זה יהיה עדיף ? וכל עוד לא מדובר בכשל פיזי של הדיסק, איך RAID יעזור במקרים של כשל לוגי / מחיקה בטעות / וירוס ? הרי הוא יעתיק את השינויים ל- mirror לא? - מה עם כונן פנימי נוסף ותוכה לגיבוי ? אין כוונה להסתובב עם דיסק הגיבוי.. - עוד לא בחרתי לוח כך שאוכל ללכת על USB3 / eSata אם אלך על חיצוני.. יש המלצות ? - בעבר קניתי כונן (לשימושים אחרים)…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-