אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7871 שווה או שעדיף משהו אחר? הכונן נראה נח מאוד ולא דורש שנאי חיצוני והמחיר סביר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כונן ה OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ל OCZ Vertex 3 SATA III 240gb הייתה לי עוד אופצייה Intel SSD 520.240.gb במחיר של בערך 1800 + אבל היות והחנות שאני קונה מימנה אמר לי שמהכן שהוא מביא יש רק Intel SSD 520.120.gb אבל עדיין אין להם את Intel SSD 520.240.gb לי אין בעייה לקנות מ כל הרשתות הגדולות או מחנות אחרת אבל אני לא כל כך בטוח שכל הרשתות הגדולות מביאות את Intel SSD 520.240.gb ביבוא אמין שיתן אחריות טובה של ה5 שנים כוונתי שהם קונים את זה "מיבואן פרללי" ואני אישית לא רוצה אחרי זה לרדוף אחרהם במידה ויש בעייה לכן אני שואל אתכם האם OCZ Vertex 3 SATA III 240gb עובד טוב ואמין ומהיר ואמין ואשמח אם יש למישהו להציע לי כוננים חלופיים להציע לי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העברתי את ההרדיסק של המחשב הישן שלי (שבו היה win95 ובגלל זה ההרדיסק מפוצל ל2 ג'יגה כל מחיצה) והוא מופיע לי עכשיו (winxp) כ 4 מחיצות שונות... אני רוצה לאחד את המחיצות לאחת....תוכלו להסביר לי איך לעשות את זה?? אההה וההרדיסק לא ריק ואני גם לא רוצה למחוק אותו..אז יש אפשרות לחבר את המחיצות למרו שהן לא ריקות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתכוונת לקנות דיסק קשיח של WD, וכשעשיתי חיפוש שמתי לב שיש כאלה שהם ATA 100 ויש ATA 133. רציתי לדעת מה ההבדל, ובעצם מה זה אומר בכלל. ועוד שאלה שאני לא יודעת אם אפשר לשאול פה בכלל - יש איפשהו רשימה של חנויות מחשבים אמינות וזולות? פשוט אין לי מושג איפה לקנות. נמאס לי לקנות בחנויות שלא מתייחסות אליי אם יש איזו בעייה אחרי הקנייה תודה רבה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש סיבה מדוע לא מייבאים לארץ דיסקים קשיחים עם זכרון מטמון של 128MB? בדקתי דיסקים קשיחים מכניים בחנויות בארץ בהם המקסימום הוא 64MB.... אני חושב על לבנות מחשב ונראה לי חבל שאין כוננים במהירויות יותר גבוהות בארץ יכול להיות שמהירות הדסיק הקשיח אינה דבר חשוב כל כך ואני סתם מחפש משהו שאינו הכרחי ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אשמח לקבל המלצות למדיות צריבה עליהן אני אצרוב דברי אודיו [העתקה מדוייקת של דיסקים אחרים {כמובן שזה לשימוש פרטי שלי}]. אני זקוק לכך שהן יהיו קריאות ע"י כל הכוננים [כולל רסיברים ישנים] ויחזיקו לאורך זמן. http://www.sfo.co.il/user/product.php?id=1176 חשבתי על אלה כי הם גם נראים נחמד - השחורים נראים כמו תקליט ויניל. או שכאלה התומכים בLIGHTSCRIBE יהיה גם כן מאוד נחמד.[br]פורסם בתאריך: 4.01.2009 בשעה 18:37:16 היי, אני אשמח לעזרה כלשהי.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה -חשוב שיהיה מהיר מאוד,לגבי U3 אני ממש לא מתלהב מזה,אם אפשר שיהיה של SD. תודה לכולכם,מצטער שאני מפיל שאלה כללית כזו אני פשוט לא מבין כלום ב-DOK. אה כן ויהיה נחמד אם הוא יהיה READY BOOST.
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת, מדובר בכוננים בנפח 500GB.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקבל את השגיאה הבאה: http://prntscr.com/4wepgk מחובר בכבל אדום של SATA 3. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
המלצה על דיסק קשיח חצוני בתקציב 500 שקל +- !! בנפח 500 G ושיהיה מחברה טובה אמינה (הכי חשוב) ועם אחריות של יבואן !! תודה מראש .
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. בניתי מחשב, הכנסתי את הכונן, Sata, כוח. נכנסתי לביוס - הכונן זוהה! נכנסתי להתקנה של ווינדוס - לא זוהה! הפעלתי את המחשב שוב לביוס - לא זוהה הפעם. מוזר. פעם כן, פעם לא. ניסיון פעם שלישית - לא זוהה על ידי הביוס. יש איזה המלצה? מדובר בכונן "רגיל", 3.5" של סיגייט (seagate). 160 גיגה. 7200. עצה? תודה מראש!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם , ההאר דיסק שלי ווסטרן דיגיטל 80 ג'גיה היה מפוצל ל 2 כוננים כאשר ניסתי להעריך מחדש את הגודל שלהם resize אירעה הפסקת חשמל והתהליך הופסק באמצע , לאחר מכן נעלם לי אחד הכוננים , ניסיתי לשחזר את המערכת אך ללא הצלחה מכייון שהופיעה הודעת שגיאה בה כתוב שאחד הכוננים עבר כיבוי או משהו כזה , יש לי על הכונן מידע חשוב ואני צריך למצוא דרך להגיע אליו בדחיפות , אני מקווה שמישהו כאן ידע איך לפתור את הבעיה תודה מראש , תומר
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי, הגעתי למסקנה שאני צריך כונן SSD להרצת משחקים, האיטיות בטעינה הורגת אותי. אשמח להמלצות, לא יודע מה המחירים, ואם יותר זול להזמין מאמזון - אז מאמזון. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
I got myself a new ADAPTEC 29160 which replace the old 2940. I borowed a so called "160 cable" from a friend and did not see any improvment under Benchmarks. Should I buy a new 160 cable or can I use the old "40 MB/s" cable ? Thanx .
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קודם כל - נתחיל ממתי הצורב אצלי. הוא אצלי מסוף החופש הגדול, ולא צרבתי איתו המון דיסקים (פחות מ20). ליפני חודש בערך היתה הצריבה האחרונה שלי, ובסוף הצריבה (או לקראת הסוף, לא זוכר), נרו הודיע לי משהו עם באפר.. (זאת היתה שגיאה, לא ההודעה שלפעמים כתוב בסוף הצריבה שנמנע זה וזה כך וכך פעמים), אבל הדיסק אני חושב עבד בסדר (זאת היתה צריבה מדיסק לדיסק אגב, אני לא אפרט כאן יותר..) בכל מקרה, היום רציתי לצרוב לחבר שלי תיקיה מהמחשב שלי (אפילו חוקי! ), שמנו את הדיסק שהוא הביא (חברה לא מוכרת, דיסק 16x כתיבה), התחלנו לצרוב.. וב15%, Write Error בנרו. שמנו דיסק שבמקרה היה לי (חשבתי שנגמרו, קניתי עשר והיו לי עוד כמה שקיבלתי עם הצורב) הגיע ל39% (גם דיסק 16X), ועוד פעם, Write Error. …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי משהו אם איזה תוכנה של פיצול רציתי לפצל את הארד דיסק שלי... היה לי כבר פיצול של 56 ושל 20 בערך(יש לי 80 גיגה) ורציתי עוד פיצול שיהיה לי אז לא עבד המחשב המחשב עלה באמצע היה הודעה והיה עושה ריסטרט התקנתי עוד פעם וונידוס ונישאר לי רק כונן c עם 14 גיגה כל השאר נעלם איך אני מחזיר את הגיגה שנעלם תודה
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי איפה קונים דיסקים של 8 ס"מ בארץ ? תודה מראש :-*
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי את הקשיח הזה של WD. בזמן האחרון הוא עושה לי אין ספור בעיות. כל הזמן הוא מאבד מידע. פעם שהדלקתי אותו הוא אמר שאין קבצים של הוינדוס. כל הזמן שאני שומע שירים הוא נתקע אמצע. במשחקים הוא יודע כי יש בעיה בקריאה. בקיצור כל מה שיכול לקרות. רעשים הוא לא עושה. קניתי אותו מתי שהוא רק יצא. אני רוצה לדעת מה היא הבעיה, והאם אפשר לתקן אותה? תודה מראש. :]
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הכונן האופטי שלי - GH22NS50 של LG לא מצליח לקרוא דיסקים של DVD, אבל לעומת זאת קורא CD. הבעיה החלה כשניסיתי לצרוב DVD וזה לא הצליח כנראה מפני שהדיסק היה שרוט, מאז בכל פעם שאני מכניס DVD הכונן פשוט לא מזהה אותו, הדיסק עצמו בסדר כי הוא עובד במחשב אחר. מחיפוש באינטרנט הבעיה היא כנראה בעדשה של הכונן שנהרסה\התלכלכה אבל אולי זאת לא הבעיה אז אני שואל אתכם.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לאחרונה אני לא מצליח להסתדר ונגמר לי המקום ב WD 160G הזקן שלי (בן 7, כבוד). בינתיים אין תכניות להוציאו לפנסיה למרות כל החסרונות שלו והמוזרויות שלו. ולכן החלטתי להוסיף צעיר עם הרבה מוטיבציה ושטח אחסון. עד כאן עם ההתבדחות, ואעבור לתכלס. הבחירה היא בין 2 הבאים: Western Digital Caviar Black 2000GB WD2002FAEX או Seagate SATA 3TB 3000GB ST3000DM001ea כרגע ההבדל של 2/3T זה לא מה שיקבע אם הוא ראוי או לא. הביצועים מעניינים אותי אך הם לא יקבעו את המנצח. מה שיקבע זה האמינות/יחס כספי. עד כמה שבדקתי, WD בדגם של Caviar Black מציעים עד 5 שנות אחריות. לעומת Seagate שמוכנים לתת עד שנתיים. על אף כל זאת אני ראיתי המלצות בפורום זה דווקא על Seagete. השאלה היא למה? בגלל החיסכון נטו או בגלל…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
1. איזה דיסק קשיח יותר טוב ולמה? MAXTOR 160 GB 8MB DiamondMax Plus 9 6Y160P0 http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=1702&catcode=31&AdCat=&parentid= או Maxtor 160GB SATA-2 DiamondMax Plus 9 6V160EO http://www.pccenter.co.il/product.asp?productid=2153&catcode=31&AdCat=&parentid= 2. איזה יותר שקט? (= זה חשוב בשבילי - למען האמת אני רוצה שהכונן הקשיח יהיה מאוד שקט ואני לא ישמע אותו) 3. מה זה SATA ? 4. א. מה יותר טוב SATA 1 או SATA 2 ? במה הוא יותר טוב? ב. ההבדל מורגש? 5. מה זה Plus 9 ? 6. מה זה 7200RPM ? 7. מה זה MB 8 זכרון נדיף(Buffer) ? תודה מראש.. (זה מאוד חשוב לי)
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אחרי המתנה ארוכה מאוד, התוכנת caching החדשה של ROMEX עושה הופעת בכורה בגרסת בטא preview. עם כל התכונות הקודמות + persistent L2 cache ועוד... התוצאות(על פי דיווחי משתמשים בפורום שלהם) מעולות. ונראה שהתוכנה אוכלת את שאר תוכנות הSSD caching הקיימות בשוק. להתקין או לא להתקין? מדובר בגרסת בטא preview ראשונה, ובאופן טבעי בגלל שנעשו יחסית מעט בדיקות שטח יש בה סיכון. אלה אם כן הכונן/מידע לו אתם עושים CACHE מגובה ויש לכם את היכולת לשחזר את המצב בקלות, עדיף לחכות עד שתצא גירסה בשלה יותר. לינק לתוכנה: http://www.romexsoftware.com/download/preview/PrimoCache.Setup.zip למה באמצעי אחסון ולא בתוכנה? מאותה הסיבה שדריוור לכרטיס גראפי נמצא בפורום כרטיסי מסך ולא בפורום תוכנה…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-