עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by ran500,

היי יש לי 2 אר דיסקים ממש ישנים שאני רוצה להעביר תמונות לאר דיסק מודרני ולזרוק אותם למחזור פסולת אלקטרונית ראיתי שיש באלי אקספרס מלא מתאמים לחבר את האר דיסק למחשב עם usb 3.0 צירפתי תמונה עם אלו חיבורים קיימים קיימים בהם אשמח ללניק למתאם שאני צריך על מנת לחבר למחשב תודה

2. Started by klingon,

I got myself a new ADAPTEC 29160 which replace the old 2940. I borowed a so called "160 cable" from a friend and did not see any improvment under Benchmarks. Should I buy a new 160 cable or can I use the old "40 MB/s" cable ? Thanx .

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של WD 750 GB עם שתי מחיצות כנראה שאחת מהם שייכת לWD ואני רוצה למחוק אותה ולעשות מהכל מחיצה אחת ושהכל יהיה NTFS איך עושים את זה? מה שחשוב לי זה מחיצה אחת (בלי מחיצות בכלל!) תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by tombraider,

שלום חברים, רכשתי כונן SSD גירסה 1.27של חברת OCZ VETREX 2 90 GB הוא מותקן על לפטופ של HP דגם TABLET TX2500 ומערכת הפעלה WIN 7 HOME PREMIUM 32 BIT הפעלתי את ה TRIM ואין לי בביוס אפשרות להפעיל את ה HACHI במנהל ההתקנים סמנתי ב וי את כתיבת המטמון לזמין בהתקן בדקתי עם כמה תוכנות בנצ'ים את המהירות והם לא בכיוון של מה שהיצרן אומר קריאה 285 כתיבה 275 צרפתי תמונות של מבחן הביצועים השאלה שלי היא איך ניתן להגביר את הביצועים בתודה ויום טוב לכם [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. מישהו מכיר איך הוא? אשמח לתגובות. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by Rom_as10,

שלום אני רוצה לקנות כונן SSD 60 ג'יגה מספיקים לי ראיתי את שני הכוננים האלה: OCZ Solid 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב495 ש"ח ‏OCZ Agility 3 2.5'' 60GB SSD SATA III MLC Retail‎ ב450 ש"ח מה אתם אומרים? איזה עדיף? הם טובים בכלל? יום טוב

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by KOBrA,

רציתי לדעת אם אפשר לצרוב דיסקים אם הגנות כמו SAFE DISK 2.5, SECUROM וכו'.. יש לי צורב LITE ON 52X האם אפשר לצרוב איתיו הגנות ?? ואם כן, אז באיזה תוכנה משתמשים??? תודה!!

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  8. שלום אנשים, אני מחפש המלצה לכונן קשיח חיצוני בנפח 1TB-2TB. [אני מודע לכך שיש הפרש די גדול במחירים בין שני הנפחים, אבל תקציב זה לא ה-issue כאן, אזור ה-800 ש"ח] שמעתי לאחרונה אודות כוננים של Iomega בנפח 1TB אשר מחזיקים גיבוי פיסי לכל המידע ששומרים בהם [מעין - "גיבוי של גיבוי" - כונן קשיח בנפח 2TB, כך ש-1TB ממנו מיועד למידע הנכנס\יוצא ו-1TB מגבה את אותו המידע] - האם מישהו שמע על כוננים אלו? צר לי שאינני אינפורמטיבי דיו, אך דרישותי אינן רציניות - אני בסה"כ מחפש כונן קשיח בנפח גדול, מבלי לחשוש מאובדן מידע. מבחינת מהירות כתיבה - מעדיף 7500RPM. אין העדפות מיוחדות נוספות.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. אהלן , יש לי הארד דיסק חדש , יש לי מקום להכניס אותו אבל אין לי ברגים בשביל חיזוק. זה משנה בכלל? מאיפה אני משיג את הברגים האלו? תודה

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. Started by or,

???????

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אורח
    Started by אורח,

קניתי אותו כי קראתי שהוא המהיר ביותר, חיברתי אותו הועברתי אליו קובץ וראיתי שמהירות ההעברה היא 8-8.5 מגה, שזה דיי לאט. מה הבעיה?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  12. שלום, לפני איזה שבועיים ה500 ג'יגה החיצוני שלי שבק חיים. או שלא ראו אותו יותר במחשב שלי, או שהוא נתן שגיאה שאני מנסה להיכנס אליו. - שגיאה של הווינדוס. אבל בניהול כן ראיתי אותו בעיקרון. לא יכולתי להיכנס אליו. (שגיאת ווינדוס) בקיצור, שלחתי אותו לחברת שיחזור מידע. הם בדקו אותו והשאר, אמרו שיש כשל לוגי חמור לקבצים שנמצאים בפנים - מה זה אומר בדיוק ? בכל אופן, עלות התיקון והשיחזור היו מאוד יקרים, אז החלטתי לשלם רק על הבדיקה, להחזיר אותו ולנסות לעשות בו שימוש שוב. לצערי הלך כל המידע, אבל זה מידע שאפשר להשיג שוב בכמה חודשים בודדים. כרגע מה שעשיתי לפני 10 ימים הוא לפרמט אותו ע''י הניהול שיש במחשב שלי..(כאילו שפותחים מחיצה חדשה) הוא עבד פיקס כאילו כחדש, הכנסתי אליו בחזרה מידע, קצת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by Crossair,

ראיתי שה + נורא יקר ... האם זה שווה את זה? על הדרך.. תוכלו להמליץ לי על דיסקים טובים במחיר זול ? תודה רבה.

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by arik100,

למישהו יש ניסיון עם SSD סיניים? https://www.aliexpress.com/category/200216567/internal-solid-state-drives.html?spm=2114.search0103.0.0.5df42e63wgIwMi&site=glo&g=y&SortType=total_tranpro_desc&tag= היום הכל מיוצר בסין בגדול... רציתי לשמוע חווד

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by b11y,

שלום, רציתי לוודא שאכן כל הטיפים במדריך עדיין רלוונטיים כי אני רואה שהוא מלפני יותר משנתיים. http://hwzone.co.il/%D7%9C%D7%94%D7%95%D7%A6%D7%99%D7%90-%D7%90%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%A7%D7%A1%D7%99%D7%9E%D7%95%D7%9D-%D7%9E%D7%94-ssd-%D7%A9%D7%9C%D7%9B%D7%9D/3/ תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by benor,

שלום, אני רוצה להוסיף למחשב הרדיסק נוסף (בשביל גיבויים) HD 6 GB ATA 33 איך אני מחבר אותו? ככה מחוברים שאר הדברים:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. רוצה לקנות DOK שאוכל לחלק למחיצות ושיפעיל לי לינוקס בBOOT בשביל זה הוא צריך להיות גדול ומהיר ויהיה נחמד אם הוא יהיה גם זול יש הצעות?

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. אני מחפש זיכרון פלאש(דיסק און קיי) עם מהירויות קריאה וכתיבה גבוהות כדי להתקין עליו לינוקס.. הזיכרון יכול להיות בין 4GB ל- 2GB.. בגדר המחיר ההגיוני, עד 300 ש"ח.. אם אין במחיר כזה אני כבר אקנה HDD חיצוני..

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אבל את הכתובת המדוייקת? אני לא מצליח למצוא באתר שלהם... תודה, יאן

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by baabaa4,

שלום, אני מעוניין לרכוש הארד דיסק חיצוני בנפח 1TB, ולאחר התלבטות החלטתי שאני מעדיף לקנות שילוב של כונן ומארז חיצוני נפרד לכונן. לאחר עיון בפורום הגעתי למסקנה שאני אקנה את ה Samsung Spinpoint F3 - HD103SJ בעקבות המלצות רבות שהוא קיבל כאן. לגבי מארז לכונן אני פחות בטוח. מצאתי את המארז הבא: Thermaltake Vi-On http://tms.co.il/product/7494 וגם את המארז הזה: Thermaltake MAX4 http://www.cobrapc.co.il/product.asp?productid=1125 שניהם נראים לי טובים ואיכותיים, ובמחירים סבירים יחסית, אך הייתי שמח לדעת אם למשהו יש ניסיון אישי איתם? כמו כן, אם למשהו יש המלצה על מארז אחר (עם יציאות usb ו- esata) אשמח לשמוע. תודה.

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. השאלה בכותרת, מדובר בכוננים בנפח 500GB.

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by manga05,

היי, נתקלתי בבעיה, אשמח אם תוכלו לעזור.. מידע טכני רלוונטי : הותקן wxp sp2 חדש , הבעיה מתרחשת לא רק בהארדיסק אחד , הראשון הבעייתי הוא 80GB W.D 7200RPM והשני דומה - 160 גיגה. ההארדיסק של ה 160 בן שנה ומשהו שחשוב לדעת הוא שעד עתה הוא היה במחשב שלי ולא זכורה לי בעיה איתו כמו שאני הולך לתאר (אבל יכול להיות שכן היה ולא שמתי לב? - אם יש ספק שזו הבעיה, אני אנסה שוב, אנא המשיכו לקרוא) הבעיה קיימת גם לאחר שפירמטתי את המחשב. והתקנתי הכל מחדש. התסמינים : כאשר עושים משהו שמערב קבצים בהארדיסק - ההארדיסק כל הזמן חושב וגם -הנורית של הארדיסק נדלקת ונכבית (כאשר רוב הזמן היא דולקת ומדיה פעם מפסיקה - משהו כמו 90% דולק מהזמן 10% לא דולק) יש לציין שכאשר המחשב לא צריך את ההארדיסק, הוא שקט ולא …

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by guy 12,

איזה צורב אתם מכירים אם ביצועים טובים שהוא יחסית שקט ולא עושה רעש של טרקטור שמכניסים דיסק ואם אפשר בצבע שחור תקציב ככה בסביבות ה700 שח אם אתם מכירים תוכלו לענות על שאלתי בתודה גיא

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. בטעות פתחתי את זה שם חשבתי שזה יותר רלוונטי לא שמתי לב שיש פורום אמצעי איחסון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493951.0

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  25. Started by lazy,

אני מתכוונת לקנות דיסק קשיח של WD, וכשעשיתי חיפוש שמתי לב שיש כאלה שהם ATA 100 ויש ATA 133. רציתי לדעת מה ההבדל, ובעצם מה זה אומר בכלל. ועוד שאלה שאני לא יודעת אם אפשר לשאול פה בכלל - יש איפשהו רשימה של חנויות מחשבים אמינות וזולות? פשוט אין לי מושג איפה לקנות. נמאס לי לקנות בחנויות שלא מתייחסות אליי אם יש איזו בעייה אחרי הקנייה תודה רבה מראש

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.