אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 DOK שונים של SANDISK בנפח 1 ג"ב... הבעיה החלה די ממזמן ת'אמת... המפרט שלי מופיע בצד ואני עם XP PRO SP1 באנגלית. אני תוקע את הDOK בUSB ישירות ומעביר אליו קבצים...לפמים הוא מגיע ל90 אחוז לפעמים ב10 אחוז ולפעמים הוא נותן לי לסיים..אבל לרוב הוא פשוט נתקע ותוקע לי ת'מחשב טוטאלית..המקלדת לא פולעת לחלוטין ולא העכבר ולא ALT+CNTL+DEL רק כיבוי המחשב והפעלתו מחדש עוזרים וזה קרה היום כבר מס' פעמים. עם שני הDOK זה קורה מה שגורם לי להאמין שזה המחשב שלי... יש לציין שהם בשימוש עם עוד כ3 מחשבים בבית וזה לא קרה אף פעם בהם..הם עם מערכת הפעלה דומה יש למישהו רעיון? זה משדע
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אשמח אם מישהו יוכל להגיד לי מה ההבדל בין כוני ה SSD של סמסונג EVO 840 ו- EVO 850. אני מעוניין לקנות כונן חדש למחשב ולא יודע אם שווה להשקיע עוד 100 שקל בחדש יותר. מעבר לכך, אשמח לדעת האם יש כוננים עדיפים יותר (שמעתי ש intel מאוד מוצלחים) במחיר דומה או אפילו זול יותר. תודה מראש לעונים!
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם. אני עדיין חושב שסקרים מהסוג הזה רלוונטיים קומסי קומסה לצרכן הביתי, אבל זו דעתי. בכל מקרה, הנה הסקירה, שכל אחד ישפוט בעצמו .... https://www.zdnet.com/google-amp/article/ssd-reliability-in-the-enterprise/
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג מחשב נייד שברשותי ולהוסיף לו כונן SSD. הדגם הינו ASUS-VivoBook-S15-S510UQ-BQ203 האם ישנה מגבלת תאימות לסוג הכונן שיכול להתאים למחשב? דוגמת V-NAN ו-NVMe. האם ישנו מקום גם לכונן HDD וגם לכונן SSD? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, איפה ניתן לקנות vertex 3 בארץ? מישהו קנה בפועל? היו חנויות שפירסמו באתר והורידו.. ויש שעדיין מפרסמים אך אין להם.. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב hp +8100 (מהירות צריבה X4), כשאני צורב דיסק בנרו תהליך הצריבה מתבצע כרגיל ללא שום בעיות buffer, זמן צריבה הוא בערך 20 דק' (מההרדיסק על אינטל 1.6), קצת יותר זמן מהממוצע לצורב X4, והבעייה מתרחשת אחרי שהתהליך מסתיים ואני כבר מקבל הודעה שהצריבה נעשתה בהצלחה, אני לוחץ discard ואז לוקח לצורב הרבה זמן עד שהוא מאפשר להוציא את הדיסק, המנורה של הכתיבה עדיין מבהבהת, ולבסוף אחרי שהיא מפסיקה להבהב, הדיסק לא יוצא, אז אני מוציא אותו ידנית מכניס לcd ואין גישה לדיסק זת'ומרת הוא פגום. האם צורבי אינו בין בחיים יותר :'( ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב בין שנתיים עם WIN7 גירסת 32 ביט. אני רוצה להעביר את דיסק C לכונן SSD חדש. איזה כלי מומלץ לביצוע העברת התוכן של C אל כונן הSSD ? אני מנסה להימנע מהתקה חדשה של מערכת ההפעלה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח. קניתי היום צורב Nec 2510a שהבנתי שהיה דגם מוצלח מאוד עד לא מזמן. שילמתי עליו 400 שקל. בעיקרון רציתי לקנות את ה 3500 שעולה 100 שקל יותר אבל הייתי צריך את הצורב דחוף ו 3500 לא היה במלאי. מקריאה באינטרנט הבנתי שמבחינת פונקציות ותמיכה שני הצורבים הם זהים לגמרי מלבד שהדגם החדש תומך 16X לעומת שלי שתומך 8X . האם זה באמת ההבדל היחיד ? כי אם כן אז זה לא ממש מטריד אותי כי גם ככה אני לא מתכוון לצרוב מעל 4X.. תודה לעונים.
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי היום את הצורב החדש (לאחר שה Pioneer 107D השעקסי שלי שבק חיים, לאחר ששירת אותי נאמנה במשך 3 שנים) והייתי שמח לקבל ניתוח שלכם לבדיקת איכות הצריבה שלו על מדיות CD-R 700Mb של ריטק (הסגולות האלה). התקליטור נצרב באמצעות הכנת תקליטור DAE ב Nero CD-DVD Sp33d - מהירות מקסימלית (x48), מיד לאחר מכן הרצתי את הבדיקה. להלן תוצאות הבדיקה - האם אני שוללתתתת? [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי חבילה של 5 דיסקים CD-RW של חברת GPT. עכשיו הבאתי לחבר שלי אחד שיצרוב לי איזה משהו ואחרי שהעתקתי את זה למחשב הלכתי ל Nero וניסיתי לבצע מחיקה מלאה לדיסק. Nero הראה שהוא כביכול מוחק את הדיסק, אחרי שהוא גמר בדקתי את הדיסק ולהפתעתי הוא היה מלא באותם קבצים. נתתי לחבר שלי את הדיסק שינסה למחוק ואצלו זה הלך. ניסתי גם ב ECC אך הבעיה חזרה על עצמה.. ולי ולחבר שלי יש אותה גירסת נרו בדיוק וגם Windows 98. כנראה זה קשור לצורב.. יש לי צורב HP 8200 4X4X8 ולחבר שלי 40x12x40 LG ועל העטיפה של הדיסקים כתוב שמהירות הצריבה של הדיסקים היא 4X-12X, אז מכיוון שהצורב שלי עומד במהירות הזאת למה זה לא הולך ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד כזה ואני לא מוצא נתונים לגבי הבקר שלו. במחשב אחר שבו התקנתי SSD של ADATA S510 מצאתי ללא שום בעיה את נתוני הבקר בעזרת AIDA64 (SORAGE->ATA->CONTROLLER TYPE) משום מה בSAN DISK זה לא מופיע,אשמח לקצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש כונן ssd טוב ולא יקר שיתאים ל lenovo flex2 . יש מצבע עליו באמזון אבל הוא לא מוכר לי http://www.amazon.com/gp/aw/d/B00K9HID1C/ref=mp_s_a_1_11?qid=1434012541&sr=8-11&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011π=AC_SX110_SY165&keywords=Ssd+500 מה אתם אומרים זה שווה? או שיש טובים יותר במחיר הזה? תודה *אגב מה בנוגע למערכת הפעלה שמותקנת על ה hdd איך מתבצעת ההעברה ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. קניתי היום כונן חיצוני של חברת WD , חיברתי אותו למחשב והעברתי לתוכו תיקייה במטרה לגבות אותה (כמו בדיסק און קי). מאוחר יותר הבנתי שיש תוכנה שניתן להתקין,נכנסתי ליישום התוכנה ומופיעה התמונה הבאה : כלומר בלי האפשרות להמשיך את התקנה אלא רק לסגור אותה , אשמח לעזרה בעניין,האם זה קרה בגלל העברת התקייה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מחשב שולחני פנטיום שלוש בן 4 ונייד סנטרינו די חדש של IBM. השולחני מחובר לאינטרנט ומשמש כמאגר קבצים, מכשיר פקס ונגן ומחובר לנייד דרך כרטיס תקשורת אלחוטי על מנת שהנייד שעליו אני עובד כל הזמן יהיה בעל יכולת גלישה. עכשיו אני רוצה להוריד קצת חומר משני המחשבים ולכן מעונין לקנות צורב DVD. העניין הוא שאם אני אחבר אותו לשולחני אז אני אצטרך להעביר מהנייד כל מה שאני רוצה לצרוב אל השולחני וה די איטי, כך שברור שצורב חיצוני הוא אידיאלי. אולם זה מייקר את העסק. השאלה שלי פשוטה- המארז שמוכרים לכוננים פנימיים הרי בסופו של דבר ממיר את חיבור הIDE שבצורב לחיבור USB2. אי אפשר לעשות קומבינה ולעשות את לבד? האם קיים סוג של מתאם שימיר IDE ל-USB? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לטושים/לורדים לכתיבה על דיסק ואיפה לקנות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו מכיר איך הוא? אשמח לתגובות. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי חברה, אני מחפש DOK חדש אחרי שנעלם לי האחרון. אשמח לקנות אותו במחיר הזול ביותר שאפשר, גם ebay זה אחלה, רק אם אתם ממליצים משם, שזה יהיה סוחר שאתם סומכים עליו. תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD עבור מחשב חדש. אני מתלבט בין שני דגמים: Kingston SSDNow M.2 240GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=29053&txt_search=ssdnow&buy=&minprice=0&maxprice=0 Samsung 850 EVO 250GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=25581&txt_search=850+evo&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
במחשב ביתי מבוסס I3 עם WIN7 ו SAMSUNG F3 מה הגדרת צריכת החשמל לכיבוי הכונן הקשיח שהיתם ממליצים ? האם לאפשר כיבוי הקשיח ? ואם כן לאחר כמה זמן ? * בעבר לא היתי מאפשר כיבוי - אחרי שהבנתי ששלב הכיבוי וההתעוררות של הקשיח גורמים לקיצור משמעותי (שחיקה) באורך חייו . - אני זוכר מאמר (ולא זוכר מאיפה..) שכתבו שכיבוי והדלקה שווים מבחינת שחיקה לכ8שעות הפעלה.. - האם זה רלוונטי גם כיום ? אשמח לקבל דעה מקצועית בעניין...
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי את המחשב. הדלקתי, עבד. הרצתי True Image כך שאם יהיו בעיות בעתיד - תמיד אוכל להגיע לנקודת זמן נוכחית. הרצתי עדכוני WINDOWS. הוריד, התקין, הלכתי לאכול, חזרתי, ואני רואה שיש הודעת דוס שלא מזהה את ה Boot device. נראה שהוא לא מזהה שיש SSD. פתחתי את המארז, הסרתי את ה SSD והחזרתי, אך הוא עדין לא מזהה את ה SSD. באתי להריץ True Image, אך הוא כותך שאין שום איחסון על המכשיר. מה עושים? האם יכול להיות שמשהו השתבש בביוס, ויש להגדיר מחדש את ה SSD? עשיתי גם איחזור ברירת מחדל לביוס, אבל זה לא עזר. הוצאת את הסוללה של הביוס. המתנתי כמה דקות. החזרתי. לא עזר. רצ"ב צילומי מסך מהביוס. https://dl.dropboxusercontent.com/u/766…
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x
-
- 19 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי סטרימר של Xiaomi Minibox S וכונן של Western Digital מחובר אליו יש לי גישה לכונן, ואני יכול להציג ולהפעיל את הקבצים שבו, אך כאשר אני מנסה לערוך שמות קבצים או למחוק, מוצגת לי הודעת שגיאה של בעיית הרשאה. דברים שניסיתי לעשות אך לא הצליחו 1. להפעיל את ההגדרה של שינוי שם ומחיקה של קבצים דרך הגדרות האנדרואיד TV. 2. לנסות לערוך / למחוק קבצים דרך מנהלי קבצים שונים למיניהם דרך חנות האפליקציות של גוגל + מנהל הקבצים של Kodi. שני רעיונות שלא ניסיתי 1. ישנה אפשרות בהגדרות של הסטרימר לפרמט את הכונן החיצוני כך שיעבוד אך ורק עם הסטרימר הזה - אני לא יודע אם זה רעיון חכם, אם יש המלצה אשמח לשמוע. 2. ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-