אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, הלך לי ההרד דיסק ואני בטראומה מאובדן המידע. הבנתי שעלי לרכוש כונן קטן (של 500MB) למערכת ההפעלה וההתקנות השונות, וכונן גדול (אני מעדיף 2TB) לשם גיבוי הנתונים ושמירת נתונים שאין בהם צורך מיידי. שאלתי לגבי כונן ה 2TB היא - האם לרכוש כונן פנימי או חיצוני ? מהם השיקולים החשובים ? תודה
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע HD 160 ג'יגה של WD ואני רוצה לקנות HD נוסף של 250 גי'גה אותו דגם. מישהו יכול להסביר לי איך אני מתקין את ההארד דיסק החדש? אני פשוט מחבר אותו וזהו? תסבירו לי בבקשה... תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
התקנתי במחשב אחד כזה ואני לא מוצא נתונים לגבי הבקר שלו. במחשב אחר שבו התקנתי SSD של ADATA S510 מצאתי ללא שום בעיה את נתוני הבקר בעזרת AIDA64 (SORAGE->ATA->CONTROLLER TYPE) משום מה בSAN DISK זה לא מופיע,אשמח לקצת עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי מידע מחבר שמשווק מחשבים באיזור הדרום ובו נאמר כי החברות הגדולות בעולם החליטו לחתום על סיכום שבו האחריות על הדיסקים יהיה לשנה אחת בלבד. כבר במחירון האחרון של דילרים הוא קיבל מהיבואנים עידכונין לגבי האחריות שניתנת לדיסקים הקשיחים. מצב זה גורם לחוסר תחרותיות מופגן בעולם החופשי.
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי כאמור בדקתי את הדיסק במספר תוכנות וכולן נתנו לי הודעת SMART שהדיסק שלי במצב קריטי וצריך להחליפו. אמנם הדיסק עדיין לא קרס ועוד לא עשיתי פירמוט אבל האם הודעת SMART בהכרח מצביעה על קריסה קרובה של הדיסק? שנית האם פירמוט יכול לתקן משהו או שאין מה לעשות? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הזמנתי את הנייד הבא: http://www.samsung.com/us/computer/laptops/NP700Z5A-S02US-specs ממה שהבנתי הוא מגיע עם כונן SSD קטן של 8GB יחד עם הרד דיסק רגיל, רציתי לשאול אם אני אשדרג את ההרד דיסק לSSD (של 128GB) הביצועים יהיו יותר גבוהים בגלל הEC בהשוואה לSSD ללא EC וגם מול השילוב שבא יחד עם הנייד? האם שווה בכלל לקנות עכשיו SSD?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
חבר שלי מחפש הרדיסק ואלה ארבעת החברות שנותנים לו באפשרויות: Maxtor WD Hitachi-IBM Seagate הוא לא מתכוון לקנות הרדיסק מיוחד (ATA100 , באפר רגיל לא מוגדל) הייתי רוצה לדעת חוץ מזה, עד כמה משפיע באמת ה8 מגה באפר (סתם לידע כללי)
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הממ אם אתם יכולים להמליץ לי על הרדיסק טוב של 40 גיגה (אני מתכנן לקנות עוד השבוע) תודה מראש
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז קודם כל, זה הכונן שאני משתמש בו: Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX חשבתי להוסיף עוד מקום אכסון במחשב, אני צריך הרבה מקום...משהו כמו 2TB נוספים. אז מה עדיף? לקנות 2 כוננים של טרהבייט או אחד של 2? איך החברה Hitachi? אמינה? ההתלבטות שלי נובעת מזה שכונן 2 טרהבייט שלהם עולה 550 ש"ח וזה SATA3 לעומת 770 ש"ח של החברה המוכרת (גם בחולם וגם בשורוק) יותר WD. אז ממה נובע ההפרש במחיר? אולי הכונן של Hitachi פחות איכותי? שורה תחתונה אני לא רוצה לשלם בזול ולצאת ביוקר.... :-\ ושאלה קטנה אחרת... הכונן שלי מקבל ציון של 5.9 ב Windows experience index. לא יודע אם לפיצ'ר הזה של WIN7 יש משמעות של ממש, אבל אני כן מרגיש שהכונן קצת איטי ביחס למפרט שלו. קצב העברת הנתוני…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לעומת HD הרגילים שלהם ? באיזה נפחים הם ייצאו ?
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הכוננים שלי: SAMSUNG EVO 840 120 GB WD CAVIAR BLUE 1TB לפי מיטב הבנתי, ב-SSD קצב הקריאה/כתיבה אמור להיות 400-500MB לשניה, ב-HDD אמור להיות 150MB לשניה. כשאני מעתיק מה-SSD לHDD הקצב הוא 120-150MB לשניה אבל כשאני מעתיק קובץ גדול (5-20GB) מה-HDD ל-SSD הקצב מקרטע על 70MB לשניה, זה לא אמור להיות דומה?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברה, אני מחפש בנרות Slot loading DVD עבור מערכת הבידור הביתית שאני בונה. בזמנו מכרו כאלה של פיוניר בארץ, אבל לא ניתן למצוא אותם יותר. יש למישהו מושג היכן ניתן למצוא יחידה? (לאו דווקא של פיוניר).
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בדיוק התכוונתי לרכוש את ה-Samsung 250GB 840 EVO, ופתאום שמתי לב שהמחירים בKSP ממש הוקפצו: זה למשל - http://ksp.co.il/?uin=20109 שעולה עכשיו 920 ש"ח, עלה למיטב זכרוני פחות מ800 כשבדקתי לפני פחות מחודש. וגם הPRO של ה256GB ממש התייקר! http://ksp.co.il/?uin=18005 יש לזה סיבה? האם גם SSD אחרים התייקרו בהתאם? איזה SSD ~250GB הייתם ממליצים לקנות בKSP בהתחשב בעליית המחירים הנ"ל? אולי סמסונג כבר לא הכי מומלץ?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי קניתי דיסק קשיח 3T בטעות הגדרתי אותו כ MBR וקיבלתי פחות מ-2T כשמתי לב המרתי אותו לGPT אבל לא קיבלתי עדיין את השלוש TB פחות או יותר ונשאר פחות מ-2T מה פספסתי ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב, ראיתי מבחנים של הDOK GTR וראיתי את התוכנה או הפקודה הזאת: http://www.everythingusb.com/images/list/corsair-flash-voyager-gtr-flash-drive-review-robocopy-benchmark-32gb.jpg תוכלו להגיד לי מזאת הפקודה הזאת או התוכנה הזאת. אני סקרן... תודה לעונים. מצאתי שזה robocopy יש סיכוי להסבר...?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
מה הייתם אומרים על הרעיון לקנות HD של 120 GIGA (אני חשבתי על ה- WD 120GB 7200RPM 8MB) ולהכניס בו רק סרטים?! הרבה יותר נוח מדיסקים אני חושב לא?! תגידו כמה ג'יגה יש בסרט DVD? האם המדיות של ה- 4.7 (מה המחיר שלהם דרך אגב) מספיקות לכל הסרטים? האם באמת יש צורך במדיות של ה- 9.7 ג'יגה (חוץ מגיבוי)?
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן מחפש המלצה לכונן חיצוני בנפח של 1TB או 2TB עד מחיר של כ -800 ש"ח (אפשרי חריגה של כ 100 שח). חשובה לי מאוד מהירות העברת הנתונים ותמיכה לחיבור ברשת. אודה להמלצות שלכם בנושא אגב, האם יש דברים נוספים שחשוב לשים לב אליהם?
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הסמסונג f3 שלי נפטר לאחר 3 וקצת שנים, וזה דיי טראומתי. אני מחפש משהו אמין, עם מוניטין טוב, לפי מה שראיתי יש בדיוק אותם מוצרים שהיו כשקניתי את הכונן הזה, אז אולי יודעים טוב יותר מה אמין ומה לא. מחפש משהו במחיר סביר, עד 350 שקל בערך, אעדיף לא לרדת למשהו איטי יותר כמו הווסטרן דיגיטל גרין, אבל כן חשוב לי מאוד אמינות. יש משהו מיוחד או שפשוט לקחת בלו או ברקודה איפה שהוא במחיר זול וזהו? תודה מראש כמובן.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מחפש DOK מהיר ואיכותי בנפח של 8 - 16GB/ מה מומלץ?
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב חדש ואני מעוניין לקנות SSD למערכת הפעלה. אני צריך את המלצתכם בבחירה בין שלוש המערכים אפשרות ראשונה (X2 (Kingston SSDNow V Series SNV125-S2/30GB במערך RAID0 אפשרות שנייהOCZ Vertex 2 OCZSSD2-2VTX40G אפשרות שלישיתCrucial RealSSD C300 CTFDDAC064MAG נ.ב יש לי תמיכה ב SATAIII תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ערב טוב לכל הקוראים והעונים, רכשתי לאחרונה אמצעי איחסון מסוג SSD של חברת Mushkin מדגם Callisto deluxe 60GB Solid State Drive - MKNSSDCL60GB-DX . קישור לאתר המוצר: http://www.mushkin.com/Digital-Storage/SSDs/MKNSSDCL60GB-DX.aspx התקנתי את המוצר בתוך המארז חיברתי אותו אל לוח האם, חיברתי מתח והפעלתי את המחשב. דבר ראשון נכנסתי לביוס לראות כי הלוח מצליח לזהות את ההתקן החדש והוא אכן זיהה. שלב הבא בידקה בווינדוס (ברשותי windows 7 ultimate 64 bit). הווינדוס ישר זיהה את ההתקן, התקין את הדרייברים בעצמו וכמובן שההתקן מופיע כמותקן במנהל ההתקנים תחת הכותרת כונני דיסקים ממש עם שם הדגם המדוייק. שלב הבא אני נכנס למחשב שלי ואין שום זכר לכונן בעל הנפח של 60GB. מה שכן הופיע כונן תקלי…
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בטעות פתחתי את זה שם חשבתי שזה יותר רלוונטי לא שמתי לב שיש פורום אמצעי איחסון... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=493951.0
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-