עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by noambar,

אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  2. אהלן, יש לי שאלה: אם אני צריך לקנות דיסק קשיח בנפח של 1TB, האם מבחינת ביצועים/מהירות עדיף לי כבר לקנות שני דיסקים קשיחים של 500GB ? תודה.

3. Started by YoniG,

אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by Royz,

היה לי _NEC DVD_RW ND-4550A הוא עשה הרבה בעיות ובסוף נהרס... אני צריך צורב חדש, התקציב הוא עד 250, איזה צורבים נחשבים לטובים היום? חובה שבצבע יהיה שחור ומהחנות הזו: http://www.pandas.co.il/default.php כמובן חובה צורב DVD

• 7 תגובות
    • 724 צפיות
  5. Started by Mr.D,

אני יכול להקליט המכונן למחשב והמחשב לכונן אני לא יכול! למה? תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 911 צפיות
  6. פרט ל HD TUNE איזה תוכנות ממולץ להריץ? בעיקר לבדוק תקינות דיסק וביצועים

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. ‏500GB 7200RPM, 16MB, SATA II‎ ‏500GB 7200RPM, 32MB, SATA II‎ ה 16 באפר יקר יותר מה 32 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspnatania&uin=3002 http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=ksptelaviv&uin=5006

• 7 תגובות
    • 729 צפיות
  8. יש לי דיסק קשיח של 40GB, IDE, ומופיע אצלי שני כוננים שכל אחד 20 ג'יגה. איך אני מחבר את שתיהם שיהיה לי כונן אחד של 40 במקום 2 של 20? ושוב, זה כונן IDE.

• 7 תגובות
    • 781 צפיות
  9. שלום לכולם... ההארדיסק שלי עושה לאחרונה מלא רעשים........ לא תיקים ... רק רעשים של קריאה העניין הזה תקין??

10. Started by Stastyle,

אהלן, אני מעוניין להוסיף כונן SSD למחשב הנייד שלי במקום הצורב באמצעות CADDY. המחשב משמש אותי לעריכת וידאו, ולדעתי הוספת SSD והעתקת הוינדוס ותוכנות העריכה יעשו פלאים למהירות שלו (לא שיש לי עליה תלונות, אבל אני רוצה לשפר את הביצועים בעריכה וברינדור). דעתכם? אני לא בטוח לאיזה נפח עליי לכוון, האם כדי לנצל את הכונן כמו שצריך אני צריך לשים את כל קבצי העריכה על הכונן עצמו? אני משער שבאזור ה250 יספיק לי... התקציב הוא כ-500, אין לי בעיה לחרוג אם שווה את זה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. שלום לכם אז ככה : אין לי כל כך מקום במחשב ואני מעוניין להוסיף עוד כמה גי'גות טובות בשביל לתת קצת אוויר ... אני רוצה להוסיף עוד 500 ג'יגה לפחות וראיתי בזאפ שזה עולה ככה בין 300 - 400 ש"ח ... אבל פשוט אני לאדע איזה חברה מומלצת ואיזה פחות , ומאיזה חנות לקנות וכו'.. אז אם אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על איזה כונן קשיח טוב בטווח מחירים שרשמתי אני יודה לכם מאוד .. אם אפשר יותר ג'יגה בכונן קשיח ולהוסיף עוד קצת כסף אז בהחלט אפשר ללכת על זה .. כי סרקתי בזאפ וראיתי 640GB במחיר של בין 370-450 ש"ח .. וזה נראה ממש שווה הנה הכונן : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=705480 *** אם צריך איזשהם פרטים נוספים בשביל לדעת איזה כונן להביא אז תגידו אני יביא .. שאני אומר פרטים אני מתכוון …

• 7 תגובות
    • 812 צפיות
  12. Started by דןזט,

שאלה קטנה: ללא ספק כונני ה- SSD המומלצים ביותר הם סמסונג EVO או CRUCIAL MX/BX 100/200. אבל אין להם M.2. אם יש לי חיבור M.2 בלוח האם אלו הם עדיין כונני SSD המומלצים? תודה

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by genak85,

יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. Samsung 840 Series 2.5'' 250GB SSD ב- 795 ש"ח VS Samsung 840 Pro Series 2.5'' 128GB SSD ב- 695 ש"ח אני בהתלבטות קשה, מה כדאי ? השימושים שלי הם בעיקר: פייסבוק, יוטיוב, אימיילים, חדשות, פורומים, שירים, תוכנות, הורדות ומשחקים.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. חברת המסכים KDS מביאה אלינו את המוצר המדהים הבא: כל זאת במחיר של 140$ באתר של KDS עצמה.. עוד פרטים ברוויו הבא

• 7 תגובות
    • 1.9k צפיות
  16. טוב אז קיבלתי SSD עכשיו אני צריך לדעת כמה דברים: 1. חיברתי את ה SSD למחשב המחשב קרא אותו ומצא , עכשיו ישלי עוד HDD והוא בעל 2 מחיצות [C AND D ] עכשיו אני לא רוצה להפוך את ה SSD לכונן מכיוון שאני רוצה שהוא יהיה C ובו יהיה מותקן הווינדווס וב HDD אני יסיר את המחיצות והוא יהיה D. עכשיו השאלה היא אם אני חייב להגדיר את ה SSD דרך ה WIN או שגם בתהליך הפירמוט אני יכול להגדיר אותו?ואם כן תנו הסבר קצר צר איך אני עושה את זה. עוד שאלה היא באיזה הגדרה להגדיר אותו [ SSD ] ב NTFS? ואיך אני לזה שהווינדווס יותקן על ה SSD?עם אפשר עם הסבר.. תודה רבה לכל הסובלנים שיעזרו לי =]

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by bd,

הלכתי לחנות צילום כאן אצלנו בעפולה ראיתי Verbatim DVD-R x16 printable 25DVDR- made in taiwan 16X ב 85 שח Nero CD-DVD Speed: Disc Info Manufacturer: : Verbatim MID : MCC 03RG20 Write speeds: : 2 X - 4 X - 6 X - 8 X - 10 X - 12 X - 14 X - 16 X Blank Capacity : 4.38 GB היה גם חבילה של 50 made in india ב 150 קניתי תחבילה של 25 דיסיקם עכשיו שאני נכנס ללירה אני רואה שם זה עולה 97.00 ¤ וחבילה של 50 עולה 175.00 ¤

• 7 תגובות
    • 853 צפיות
  18. רק רציתי ליידע אותכם שאני פשוט מאוכזב מההרדיסק הזה. אף תוכנה לא עובדת איתו, אי אפשר ליצור איתו מחיצות אחרי התקנת WINDOWS, אפילו GHOST אי אפשר לעשות לכונן כי הוא לא מזהה שיש הרדיסק במחשב בכלל... אני חשבתי שהבעיה של SATA היא בהתקנה של WINDOWS אבל מסתבר שהבעייה גדולה הרבה יותר... הוא פשוט לא מזוהה כהרדיסק ע"י שום גורם חוץ מ WINDOWS אפילו תוכנות לא מכירות בו ככונן קשיח. אני יודע ובטוח שאם הייתה לי היכולת להחליף אותו לא הייתי מהסס. מאוכזב מאוד.... :s07: :s07:

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קודם כל יש לי שאלה: *כבר קראתי ביותר ממקום אחד שאורך החיים של זיכרון פלאש הוא לא ארוך. האם זה נכון, ובמשך כמה זמן בערך הוא נשמר, וכמה זמן המידע יישאר על הזיכרון באמינות בלי שייפגם ? עכשיו יש סבירות שכונן הפלאש יחליף את הדיסק הקשיח בעתיד יתרונות: יותר קטן, אין תזוזה של חלקים פיזית- צריכת חשמל נמוכה בהרבה. חסרונות: יקר משמעותית בינתיים, נפח קטן יותר בינתיים, קצב העברת נתונים איטי יותר(?) - מצורף קישור לכתבה http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3296315,00.html מה דעתכם ?

• 7 תגובות
    • 862 צפיות
  20. Started by DIPSET,

אני מתכוון שהוא ישמש בעיקר לגיבוי, להעביר חומר מ 3 הארד דיסקים ישנים שלי, ואולי גם שימוש שוטף לאחסון של סרטים... והוא יתחבר בעיקר ללפטופ כנראה.. יש לי חיבור פיירוויר... לפי מה שאני מבין החברות היחידות שנחשבות בשוק הזה הן WD ו SEAGATE לא? יש דגמים ספציפים שמומלצים? וכמובן שבעיקר חשוב לי אמינות.. שלא חס וחלילה יקרוס יום אחד... אבל גם מחיר פרופורציונלאי בין העלות לתועלת שאני מחפש... אני מניח שתקציב סביר למה שאני מחפש הוא בין 500 ל 900 שקל, לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום... יש לי את הלאפטופ הבא: http://www.pc-online.co.il/item.php?ps=2952 עכשיו יש לי כונן dvd שאני לא משתמש בו, ואני יודע שאפשר להחליף אותו ב ssd. עכשיו הנה השאלות: איך אני יודע איזהsata יש לי במחשב? איך אני מתאם אותו לssd? האם יש גדלים של כונני SSD או שכולם 2.5 אינץ? איך אני יודע שזה יכנס למחשב? איזה SSD בגודל 500ג'יגה הייתם ממליצים, ואיזה ב250? (לא כל כך יודע הפרשי מחירים) האם הייתם ממליצים לקנות דרך אמאזון ולשלוח, או לקנות בארץ? האם שמעבדה תתקין לי אותו במקום הכונן? או שזה מספיק בסיסי שנוב כמוני יוכל לעשות את זה? תודה רבה לכם!

• 7 תגובות
    • 1.7k צפיות
  22. Started by h-lior,

חברים יקרים שלום! יש לי בעיה כזו: אצלי במחשב יש לוח אם מדגם p55a-ud4p ובו שני בקרי raid. האחד של אינטל והוא עובד רק עם כוננים עם חיבור sata 2 , והשני של מרוול marvel 9128 והוא עובד עם כוננים עם חיבור Sata 3. יש לי כמו כן שני כונני SSD מסוג Patriot pyro SE 60GB והם מחוברים ב-RAID 0 בבקר של מרוול כי הם תומכים ב-SATA 3 . בעת ההתקנה של מערכת ההפעלה טענתי את הדרייבר של הבקר בכדי שהכוננים יזוהו בצורה תקינה. ההתקנה חלקה. יש לציין כי עדכנתי Firmware של שני הכוננים. הבעיה היא הביצועים - טרם ההתקנה, בחנתי כל כונן בנפרד עם HD Tune (תוכנה לבדיקת מהירות דיסק) וכל דיסק עשה בערך 200MB לשניה. שזה גם גרוע כי על הנייר הם אמורים להגיע לאיזור ה-500... כעת כשהם מחוברים ב-Raid 0 הם עושים ביחד…

• 7 תגובות
    • 930 צפיות
  23. Started by mastercod,

קניתי מחשב חדש לפני כמה ימים התקנתי וינדוס הכל הכל טוב ויפה שאני שם דיסק דיוידי של TEAC (עם סרטים בתוכו) הוא לא קורא ודיסיקים אחרים הוא קורא מה זה יכול להיות?

• 7 תגובות
    • 718 צפיות
  24. Started by מר מקלדת,

קניתי מחשב חדש לפני כשבוע עם SAMSUNG F3 1TB 103SJ, היום עלה CHKDSK לפני Windows ובבדיקת SMART ב-HD Tune מתקבל: HD Tune: SAMSUNG HD103SJ Health ID Current Worst ThresholdData Status (01) Raw Read Error Rate 100 100 51 14 Ok (02) Throughput Performance 252 252 0 0 Ok (03) Spin Up Time 71 71 25 8879 Ok (04) Start/Stop Count 100 100 0 44 Ok (05) Reallocated Sector Count 252 252 10 0 Ok (07) Seek Error Rate 252 252 51 0 Ok (08) Seek Time Performance 252 252 15 0 Ok (09) Power On Hours Count 100 100 0 89 Ok (0A…

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. תגידו מה גורם לדבר הזה שניקרא בד סקטור בהרדיסק אני לא מבין את זה תודה לכול מי שיענה

• 7 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.