אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, ראיתי מבחנים של הDOK GTR וראיתי את התוכנה או הפקודה הזאת: http://www.everythingusb.com/images/list/corsair-flash-voyager-gtr-flash-drive-review-robocopy-benchmark-32gb.jpg תוכלו להגיד לי מזאת הפקודה הזאת או התוכנה הזאת. אני סקרן... תודה לעונים. מצאתי שזה robocopy יש סיכוי להסבר...?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מסתבר שהבעיה היא לא בצורב אלא בצורב בשילוב עם הדיסקים האלה... צרבתי על דיסק של benQ וזה כן הצליח לצרוב...
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות הארידסק חיצוני בגודל 2.5" בנפח של 1T בטווח מחירים של עד 350 שקל אם אין 1T טוב במחיר הזה אז עדיף 500G. מאוד חשוב לי האמינות שלא ידפק אחרי שנתיים. אה ושיהיה מהיר יש חיה כזאת ?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?
-
- 24 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז ככה יש לי צורב hp +8100 (מהירות צריבה X4), כשאני צורב דיסק בנרו תהליך הצריבה מתבצע כרגיל ללא שום בעיות buffer, זמן צריבה הוא בערך 20 דק' (מההרדיסק על אינטל 1.6), קצת יותר זמן מהממוצע לצורב X4, והבעייה מתרחשת אחרי שהתהליך מסתיים ואני כבר מקבל הודעה שהצריבה נעשתה בהצלחה, אני לוחץ discard ואז לוקח לצורב הרבה זמן עד שהוא מאפשר להוציא את הדיסק, המנורה של הכתיבה עדיין מבהבהת, ולבסוף אחרי שהיא מפסיקה להבהב, הדיסק לא יוצא, אז אני מוציא אותו ידנית מכניס לcd ואין גישה לדיסק זת'ומרת הוא פגום. האם צורבי אינו בין בחיים יותר :'( ???
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים של 1TB כל אחד ועוד דיסק של 2TB (במפרט) אני רוצה לעשות רייד 0 בין הדיסקים של ה1TB ושים את הדיסק השלישי של ה2TB בתור רייד 1 האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע ריידים עושים על דיסקים פיזים ולא על VOLUMES האם הדבר אפשרי ואם אני עושה רייד 0 חומרתי בין שני הדיסקים של ה1TB ואז מגדיר את הדיסק של ה2TB בתור MIRROR VOLUME ממנהל הדיסקים של הווינדוס זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
האם יש סיבה מדוע לא מייבאים לארץ דיסקים קשיחים עם זכרון מטמון של 128MB? בדקתי דיסקים קשיחים מכניים בחנויות בארץ בהם המקסימום הוא 64MB.... אני חושב על לבנות מחשב ונראה לי חבל שאין כוננים במהירויות יותר גבוהות בארץ יכול להיות שמהירות הדסיק הקשיח אינה דבר חשוב כל כך ואני סתם מחפש משהו שאינו הכרחי ?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש טרי פה בפורום, ולכן אני לא בטוח במאת האחוזים שאני כותב במתקום המתאים, אם לא תקנו אותי. לעניין, קניתי לפני שבוע דיסק קשיח פנימי של 500 JB , אך לאחר פתיחת המארז של המחשב שלי בעזרת חבר שלי (אני עצמי לא מבין במיוחד) התברר לי שאין לי מספיק חיבורים בלוח אם. בכל מקרה, קניתי מארז לדיסק הקשיח, ככה שישמש בעצם, בתור דיסק קשיח חיצוני. לאחר הרבה התרוצצויות בין החנויות שבהן קניתי את המוצרים, חזרתי הבייתה בתקווה שהכל יהיה בסדר. אך כאשר אני מחבר את המארז שכולל בתוכו את הדיסק הקשיח למחשב, עולה הודעה כזאת"אחד מהתקני ה-USB המחוברים למחשב זה פעל באופן בלתי תקין ו-WINDOWS אינו מזהה אותו" נכנסתי למחשב שלי ומשמה למאפייני מערכת ומשמה לחומרה, וכתוב לגבי אותו חיבור "התקן לא מוכר" ושעושים ע…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי חבילה של 5 דיסקים CD-RW של חברת GPT. עכשיו הבאתי לחבר שלי אחד שיצרוב לי איזה משהו ואחרי שהעתקתי את זה למחשב הלכתי ל Nero וניסיתי לבצע מחיקה מלאה לדיסק. Nero הראה שהוא כביכול מוחק את הדיסק, אחרי שהוא גמר בדקתי את הדיסק ולהפתעתי הוא היה מלא באותם קבצים. נתתי לחבר שלי את הדיסק שינסה למחוק ואצלו זה הלך. ניסתי גם ב ECC אך הבעיה חזרה על עצמה.. ולי ולחבר שלי יש אותה גירסת נרו בדיוק וגם Windows 98. כנראה זה קשור לצורב.. יש לי צורב HP 8200 4X4X8 ולחבר שלי 40x12x40 LG ועל העטיפה של הדיסקים כתוב שמהירות הצריבה של הדיסקים היא 4X-12X, אז מכיוון שהצורב שלי עומד במהירות הזאת למה זה לא הולך ? תודה לכם.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום כולם/ן הזמנתי כמה כרטיסי microsSD וזכרונות פלאש (דיסקאונקי) ולאט לאט נפל לי האסימון. הם עושים הרבה בעיות והקבצים בהם לרוב פגומים. אי אפשר לסמוך עליהם. זה כנראה מה שמסביר את המחיר הנמוך. השאלה שלי היא איך אדע להבא שאני קונה מוצר לא מזוייף? הרי גם מוצר יקר יכול תיאורטית להיות מזוייף.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי יש ברשותי כונן SSD וגם עוד 2 כוננים HDD בני 6 שנים האם שינוי מIDE לAHCI יגרום לכוננים הישנים לא לעבוד? תודה לעונים!
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. קניתי היום כונן חיצוני של חברת WD , חיברתי אותו למחשב והעברתי לתוכו תיקייה במטרה לגבות אותה (כמו בדיסק און קי). מאוחר יותר הבנתי שיש תוכנה שניתן להתקין,נכנסתי ליישום התוכנה ומופיעה התמונה הבאה : כלומר בלי האפשרות להמשיך את התקנה אלא רק לסגור אותה , אשמח לעזרה בעניין,האם זה קרה בגלל העברת התקייה ?
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אפשר המלצה לטושים/לורדים לכתיבה על דיסק ואיפה לקנות
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 DOK שונים של SANDISK בנפח 1 ג"ב... הבעיה החלה די ממזמן ת'אמת... המפרט שלי מופיע בצד ואני עם XP PRO SP1 באנגלית. אני תוקע את הDOK בUSB ישירות ומעביר אליו קבצים...לפמים הוא מגיע ל90 אחוז לפעמים ב10 אחוז ולפעמים הוא נותן לי לסיים..אבל לרוב הוא פשוט נתקע ותוקע לי ת'מחשב טוטאלית..המקלדת לא פולעת לחלוטין ולא העכבר ולא ALT+CNTL+DEL רק כיבוי המחשב והפעלתו מחדש עוזרים וזה קרה היום כבר מס' פעמים. עם שני הDOK זה קורה מה שגורם לי להאמין שזה המחשב שלי... יש לציין שהם בשימוש עם עוד כ3 מחשבים בבית וזה לא קרה אף פעם בהם..הם עם מערכת הפעלה דומה יש למישהו רעיון? זה משדע
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני רוצה לשדרג את כונן ה OCZ-VERTEX3 ATA Device (120GB ל OCZ Vertex 3 SATA III 240gb הייתה לי עוד אופצייה Intel SSD 520.240.gb במחיר של בערך 1800 + אבל היות והחנות שאני קונה מימנה אמר לי שמהכן שהוא מביא יש רק Intel SSD 520.120.gb אבל עדיין אין להם את Intel SSD 520.240.gb לי אין בעייה לקנות מ כל הרשתות הגדולות או מחנות אחרת אבל אני לא כל כך בטוח שכל הרשתות הגדולות מביאות את Intel SSD 520.240.gb ביבוא אמין שיתן אחריות טובה של ה5 שנים כוונתי שהם קונים את זה "מיבואן פרללי" ואני אישית לא רוצה אחרי זה לרדוף אחרהם במידה ויש בעייה לכן אני שואל אתכם האם OCZ Vertex 3 SATA III 240gb עובד טוב ואמין ומהיר ואמין ואשמח אם יש למישהו להציע לי כוננים חלופיים להציע לי תודה
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
העברתי את ההרדיסק של המחשב הישן שלי (שבו היה win95 ובגלל זה ההרדיסק מפוצל ל2 ג'יגה כל מחיצה) והוא מופיע לי עכשיו (winxp) כ 4 מחיצות שונות... אני רוצה לאחד את המחיצות לאחת....תוכלו להסביר לי איך לעשות את זה?? אההה וההרדיסק לא ריק ואני גם לא רוצה למחוק אותו..אז יש אפשרות לחבר את המחיצות למרו שהן לא ריקות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כונן SSD עבור מחשב חדש. אני מתלבט בין שני דגמים: Kingston SSDNow M.2 240GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=29053&txt_search=ssdnow&buy=&minprice=0&maxprice=0 Samsung 850 EVO 250GB http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=1&glist=0&uin=25581&txt_search=850+evo&buy=&minprice=0&maxprice=0 על מה אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
400 גיגה עולה 1500 שקל בערך ן 2 של 200 עולים 1200 שקל בערך
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז קודם כל, אני מעוניין לקנות הארד דיסק חדש. שמעתי על המושגים SATA ו ATA, אבל לא ממש ידעתי מה הם אומרים. נכנסתי לשאלות הנבחרות פה, וראיתי שאין הבדל מעשי בין SATA ל ATA (אגב, זה עדיין מעודכן? זה מספטמבר 2004). אני לא מעוניין להשתמש בפונקציה המיוחדת של ה SATA שרשומה בהודעות הנבחרות ("Hot Swap"), ולכן שיקולי הקניה שלי הם קלות ההתקנה בלבד. כתוב בהודעות הנבחרות, תחת יתרונות ה SATA:"לתת צורת חיבור נוחה פי כמה מה-PATA הישן והמסורבל שדרש כבל עם 40/80 גידים. ה-SATA מציע לנו חיבור סיראלי שדורש רק 7 גידים, ככה שמקבלים כבל קטן, דק ונוח לעבודה." ??? אז בעצם למשתמש הממוצע קשה להתקין ATA? כי אני לא רוצה לקנות משהו שיהיה לי קשה להתקין. עד כמה מסובכת ההתקנה של דיסק קשיח מסוג ATA?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=7871 שווה או שעדיף משהו אחר? הכונן נראה נח מאוד ולא דורש שנאי חיצוני והמחיר סביר
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אז לקחתי DOK והשתמשתי -MEMTEST בשביל לפרמט אותו ולאתחל ממנו מחשב. עכשיו אני רוצה לפרמט אותו חזרה, אבל אני לא מצליח לגרום לו להופיע במחשב עם WIN7. לא משנה אם המערכת היא FAT32 או NTFS הוא פשוט לא מופיע. ודרך WIN7 אני לא מצליח לפרמט. מה צריך לעשות?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני יכול להוציא ולהכניס כבל SATA כשהמחשב דולק?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-