עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by cool_boy-PP,

טוב יש לי כונן של LG 52X הקיצר אחרי שהבאתי את המחשב שלי לאיזה "טכנאי" הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים........אני יכול בנתיים להסתפק בצורב של האסוס שלי אבל בכל זאת אני לא יודע למה הוא הפסיק לקרוא לי דיסקים .......המחשב יענו מזהה אותו והכל אבל כשאני מכניס כל דיסק פשוט הוא רושם לי שאין דיסק בכונן .....ממה זה יכול להיות ....והאם אפשרי לתקן את זה? ד"א בקשר לטכנאי הוא שילם לי כסף על זה (100 שקל או משהו כזה(אני בנתיים חוסך ל AMD חדש )) עריכה: אם זה מתאים לתמיכה טכנית אז להעביר ......תודה!

• 1 תגובה
    • 594 צפיות
  2. Started by iSolt,

למעלה משנה כונן 4TB WD חיצוני מחובר אצלי לintel nuc ומזרים סרטים חלק ללא בעיה (25GB לסרט) למחשב הנייח השני שלי, הצפייה תמיד עם SMB (השיתוף קבצים של וינדוס, תיקית רשת). בחודש האחרון במהלך הצפייה, הסרטים נתקעים ומגמגמים. בדקתי אם יש קיטוע בכונן, גיליתי שכן וביצעתי לו איחוי (אין כרגע קבצים מקוטעים) והדבר הזה ממשיך איך מגלים את המקור לבעיה? בדקתי את הכונן עם הבדיקה הזו Data Lifeguard Diagnostic for Windows מכאן http://support.wdc.com/downloads.aspx?lang=en התוצאות תקינות בשני הבדיקות, גם הארוכה (3 ימים סקטור אחרי סקטור) וגם הקצרה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  3. יש לי 2 כוננים במחשב C D פירמטתי את כונן C שעליו נמצא הוינדוס ובכונן D שמתי את התיקיה שלי (שבה יש 50 ג'יגה שירים!!!!!!!) בקיצור התקנתי את הוינדוס על כונן C כמובן הפעם במערכת של NTFS אחרי שהתקנתי אני בא להיכנס לכונן D ואז הוא אומר לי שהכונן אינו מאותחל והאם ברצוני לאתחל אותו.. ועוד בעיה! בכונן C מופיע לי רק 2 ג'יגה שהכונן עצמו בכלל הוא 19 ג'יגה!! איך זה יכול להיות?!?! חשובב מאודדדדדדדדדדדד במיוחד הבעיה הראשונה אני חייייייב את הכונן ואת התיקיה שלי אם לאאאא מווווותת! חובה חובה! אני יעשה הכללל כדי שהתיקיה תחזור! דחווף עזרה חברים!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Vashu,

שלום בזמן האחרון הכונן DVD במחשב של אח שלי עושה לנו בעיות-הוא לא מוכן לקרוא דיסקים בפורמט DVD בכלל (המחשב כל הזמן מנסה לקרוא את הדיסק ועושה רעשים, אבל הוא לא מצליח), אבל דיסקים רגילים הוא מצליח לקרוא בלי בעיה בכלל. לפני שאנחנו הולכים לקנות כונן חדש רצינו לדעת מה הבעיה בכלל, ואם יש משהו שאפשר לעשות. תודה מראש, עמית

• 0 תגובות
    • 473 צפיות
  5. Started by Judas Iscariot,

שלומות, ברשותי כונן DVD של MSI ולאחרונה הוא די הפסיק לעבוד... כלומר - הוא מזוהה במערכת הפעלה אבל שאני מנסה לפתוח אותו(באופן פיזי), הלד הירוק נדלק(כלומר - הוא חושב ) לכמה שניות ואז... כלום.. = אינני יכול להכניס דיסקים חדשים לכונן, מה שדי הופך אותו לחסר תועלת... בדקתי, וכל החיבורים מחוברים באופן נפלא ומקסים. אנא עיזרו לי

• 4 תגובות
    • 592 צפיות
  6. Started by Shickolinisys,

דבר ראשון - אם זה יעזור - אני עם וינדוס ויסטה. יש לי כונן DVD, הכל עבד טוב, עד שלאור הקיץ, המחשב התחיל להתחמם, פתחתי אותו כדי לנקות קצת אבק. אחרי שניקיתי, רציתי להנות מהביצועים, והכנסתי לכונן את המשחק WC3 שלי. יש לציין שזה עותק מקורי. שיחקתי, נהנתי, ובסוף סגרתי. הלכתי לחגוג את ראש השנה, ושקמתי בבוקר, נעלם לי הכונן DVD מה"מחשב" (מקביל ל"המחשב שלי" בXP). חשבתי "נו, מילא" והכנסתי את הWC3. הכונן נפתח, הכנסתי את הCD, הוא עשה רעש של קריאה, אבל שום דבר לא עבד. (בדר"כ מריץ את זה אוטומטית/פותח מין חלון להפעלת האוטופלאי.) לחצתי על הקיצור דרך, והוא רשם לי שכאילו שהCD לא הוכנס. קראתי באתר של מיקרוסופט, שצריך לעשות כאילו אנאינסטול לכונן והוא יתקין את עצמו מחדש. עשיתי וזה גם לא עזר. אח…

7. שלום לקחתי היום 2 סרט מהבלוק בלסטר וכשאני מכניס את אחד הסרטים אז הוא רואה אותו בלי סוף וככה גם עם השני עכשיו כשאני מכניס דיסק של משחק מקורי בפורמט DVD אז הוא רואה אותו ואחרי שהכנסתי אותו הכנסתי את אחד הסרטים ואז הוא עבד עם השני זה לא עבד. אצל אח שלי זה עובד טוב גם בלי להכניס דיסק אחר מה יכולה להיות הבעיה ואך אני פותר אותה? תודה מראש

• 8 תגובות
    • 793 צפיות
  8. Started by maphisto324,

שלום לכולם. ברשותי הכונן המדובר לעיל. כשאני מנסה לחברו למכשיר DVD נייד, הכונן אינו נקרא, ומתקבלת הודעה שהכרטיס ריק. הכונן מקבל מתח מה-DVD והנורה שמראה שהוא מופעל דולקת. עדכנתי קושחה ותוכנה לחדשות מהאתר שהכונן שולח אליו, והבעיה לא נפתרה. יש לציין שכונן My Passport אחר, בדגם מעט ישן יותר ועם 160GB נקרא ופועל בDVD המדובר. האם יכול להיות שקיימת הגבלת נפח בנגני DVD מסויימים שמעליו הם לא מזהים את הכונן? האם עלי לשנות הגדרות מסויימות בכונן על מנת לפתור בעיה זו?

• 5 תגובות
    • 897 צפיות
  9. Started by JKOBANY,

עד לפני יומיים הכל היה טוב ויפה עד שחיברתי את הכונן החיצוני היום למחשב ולהפתעתי הוא לא עובד כלומר המחשב לא מזהה אותו וכשאר הוא מזהה אותו הוא מחייב אותי לפרמט אותו השאלות שלי הן כאלה: החומר שיש לי עליו חשוב מאוד,ישנה דרך לשחזר אותו? איך יכולה להיווצר בעיה שכזו? תודה

• 2 תגובות
    • 566 צפיות
  10. Started by sabag17,

בס"ד היי. התקנתי במחשב הנייד שלי מדגם DELL INSPIRION N5110 כונן SSD ולהפתעתי תוצאות הביצועים ב - IOPS היו נמוכים מהמצופה. כמובן שאת כל השלבים המבוקשים כבר עשיתי והם: הגדרת AHCI בביווס RAPID MODE וכן את כל השלבים המופיעים בפורום זה לשיפור ביצוע הSSD. יש לציין שגם זמן הדלקת המחשב לוקחת זמן לא סביר לכונן ssd נ.ב. במחשב ישנו SATA 3 אשמח לעזרתכם, תודה וכל טוב. אני לא יודע אם זה מותר אבל זה כ"כ חשוב שאני מוכן לשלם סכום סימלי..למי שיסדר לי את זה בהקדם:-)

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by knobless,

רכשתי מKSP את הכונן Transcend SSD370 TS128GSSD370 128GB - www.http://ksp.co.il/?uin=23483 והמחשב שלי מחשב יחסית טוב עם לוח Gigabyte G1.Assassin 2 ומעבד Intel® Core™ i7-3770K חיברתי את הכונן SSD לSATA 3 ולספק עם כבל SATA 3 לפי הוראות היצרן פירמטתי כבר 4 פעמים על 2 דיסקים שונים של ווינדוס 7 שעובדים בוודאות. הכונן SSD הוא הכונן היחידי שמחובר למחשב. הבעיה שלהתקין כל פעם לקחת לי בערך 3 שעות ואני לא מגזים. ואחרי שהוא סיים להתקין המחשב עובד לעט בצורה בילתי הגיונית שאתה לוחץ התחל לוקח לו 10 דקות להפתח כנ"ל עם החלתת להכנס למחשב שלי. בקיצור בדקתי עם הכרטיס הישן שלי HDD עם אותם כבלים ואותם חיבורים והוא עובד חלק. הבאתי אותו לKSP והם עשו לו בדיקת תקינות של היצרן ואומרים שהכל תקין. …

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. אז ככה,בטיפשות גדולה ומיותרת להחריד,איחדתי בין שני כוננים D ו-E.חשבתי שהתוכנה עצמה לא תמחק דברים אלא פשוט תיצור לי כינון אחד ותאחד את כל החומר בשני הכוננים לכונן אחד.מה שהתוכנה עשתה זה לא רק שהיא העלימה לי לגמרי כונן אחד,אלא גם את 70 אחוז מהכונן השני.נשאר לי שם בקושי 3 תיקיות.הדבר היותר מוזר הוא כשאני עושה מאפיינים על אותו כונן מאוחד,הוא אומר לי שיש 115 ג'יגה בשימוש כאשר בפועל יש שם רק 15 ג'יגה בשימוש(ולא,אין קבצים מוסתרים). אפשר לעשות עם זה משהו?או שזה אבוד? :-\ תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  13. יש לי בעיה בכונן גיבוי חיצוני,אני מקווה שזה המקום לפרסם אם לא , נא להעביר למקום המתאים. השבוע קניתי verbatim כונן גיבוי - של 500 הכל מצויין שם,ואני מצליח להעביר קבצים והכל בסדר אבל כשאני מנסה להעביר קבצים גדולים למשל של 16 גיגה - הוא לא נותן לי אומר לי בהודעה שהקובץ גדול מידי. אבל יש לי עוד 400 גיגה מקום פנוי. מה זה יכול להיות? תודה.

• 4 תגובות
    • 926 צפיות
  14. Started by dr computer,

הכונן פשוט לא עובד!!! ניסיתי להחליף 4 כוננים שהיו לי ו2 כבלי IDE וזה עדיין לא עוזר ולמי שחושב שהכבל מחובר הפוך הוא טועה כי הנורה לא דולקת ושאני מחבר אותו הפוך היא כן דולקת. אני מחליף מלא דיסקטים והוא עדיין רושם לי שאני צריך להכניס דיסקט לכונן למישהו יש פיתרון לבעייה

• 12 תגובות
    • 901 צפיות
  15. Started by I7210I,

שלום יש לי כונן דיסקים של ASUS חדש ( http://ksp.co.il/?select=.37..1039..1358.&list=1&sort=2&glist=0&uin=20709&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0 ) והוא נראה לי ממש איטי בהעתקת וידאו הוא מעתיק על 1.8 מגה..איך לבדוק יותר ואיפה הבעיה? תודה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  16. Started by m3tr0x,

שלום! לאחרונה נתקלתי בבעיה מוזרה בכונן ה-DVD שלי. כל דיסק שאני מכניס לכונן לא נקרא על ידו. במחשב נראית תגובת קריאה של הדיסק (סימול דיסק בצמוד לסמן העכבר), אך משום מה לאחר זמן רב הדיסק לא נקרא מה שלא קורא בכוננים האחרים שלי (צורב וסידירום) אשמח להצעות לפתרון הבעיה תודה רבה!!

• 2 תגובות
    • 793 צפיות
  17. שלום יש לי צורב DVD שהוא גם סי די כמובן עכשיו יש לו בעיה שהוא קורא חלק מהדיסקם יותר של שירים ודיסקים של DATA משחקים וכו' הוא לא קורא הוא מראה כאילו הדיסק ריק ואומר שאפשר לצרוב עליו ...!! מה נראה לכם שיכולה להיות הבעייה?? ד"א בדקתי את החיבורים והכל בסדר.. אשמח לעזה.. תודה רן!!

• 1 תגובה
    • 664 צפיות
  18. Started by גירון,

שלום לכולם , יש לי מחשב שבו שני כוננים קשיחים, לפני כמה זמן הכונן המשני הפסיק לעבוד, חשבתי שהוא נשרף אבל כשלקחתי אותו לבדיקה אמרו לי שהוא נמצא על מצב Dynamic ואני צריך להעביר אותו למצב Basic ואז הוא יסתדר, הבעיה שכשאני יעביר אותו כל הכונן ימחק ויש שם קבצים שממש חשובים לי, רציתי לשאול האם יש דרך כלשהי להפוך אותו ולשמור על הקבצים? אולי בתוכנת דוס או משהו...? תודה רבה מראש, גירון.

• 0 תגובות
    • 474 צפיות
  19. Started by RaDiuM,

אז, אני אשתדל לדייק. קניתי לפני כמה חודשים כונן קשיח (300 GB) חדש של Western Digital: Western Digital WD3000JB IDE אם זה משנה משהו. לאחר שחיברתי אותו למחשב גיליתי שצריך היה לפרמט אותו דרך "ניהול הדיסקים". הדבר נעשה והכונן החל את חייו אצלי לאחר חודש בערך פירמטתי את המחיצה של הווינדווס, היה פשוט הרבה בלגן. ולהפתעתי גיליתי שלא ניתן לגשת אל המידע השמור בכונן החדש: || || כמובן שאין מצב בחיים שאני אפרמט אותו, מתוך 280 ג'יגה זמינים שלו, 200 ג'יגה פחות או יותר היו תפוסים. לרגע לא חשבתי לפרמט אותו. בניהול דיסקים זה מה שמופיע: וזה מה שמופיע בPartition Magic: עברו כמה חודשים מאז, לא היה לי זמן לנסות לסדר את העניין. אז הכונן היה כבוי עד עכשיו. הרצתי…

• 0 תגובות
    • 543 צפיות
  20. שאני מחבר את הכונן החיצוני למחשב מראה לי שעובד אבל לא מופיע במחשב שלי ישמח לעזרה תודה ויום טוב שבת שלום

21. כשאני מנסה להיכנס לניהול ולאמצעי איחסון זה מראה לי את ה150GB שנשארו בתור מחיצה אבל כשאני נכנס למחשב שלי זה לא נותן לי להיכנס לזה.. כשאני מנסה למחוק את המחיצה בניהול הוא לא נותן לי.. מה אפשר לעשות כדי לסדר את זה?

• 3 תגובות
    • 526 צפיות
  22. יש לי כונן WD 500GB My Book Essential 2 (הגרסא אם הפס הכחול) ויש לי בעיה מסוימת איתו. כאשר אני מחבר אותו למחשב יש צליל של התחברות (הביף שהמחשב עושה שUSB מחובר אליו) אבל האור הכחול נשאר יציב (ולא מהבהב כמו שהוא עושה שהוא פועל) ולא מפיע לי שום כונן. (אגב, בהסרת חומרה בטוחה הוא כן מופיע לי כמחובר). למישהו יש מושג מה הבעיה ומה פיתרונה? תודה רבה לעוזרים.

• 18 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. Started by 3rr0r,

שלום.קניתי היום כונן נייד של ViPower מסדרת saturn הדגם הוא 3528T עכשיו,שאני מחבר אותו למחשב הוא מזהה אותו בתור mass storage device ובהוראות כתוב שזה אמור להופיע במחשב שלי בתור כונן נייד אבל זה לא מופיע כתוב שם גם ללכת לניהול מערכת או משהו כזה אבל זה גם לא שם... אז מה לעשות? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 755 צפיות
  24. Started by רזי ברד,

קניתי כונן פלאש חדש של Sandisk הוא מסוג Cruzer והוא 16GB עכשיו ניסיתי להעלות אליו דברים ואז היה בעיה ונגמר המקום בדיסק ניסיתי למחוק דברים כדי לפנות מקום הבעיה היא שהווינדוס עדיין אומר שאין מקום בדיסק. מחקתי את כל הדיסק עכשיו אין בו שום דבר ועדיין הוא אומר שאין מקום זה ממש לא נראה לי הגיוני ועכשיו אני לא יכול להשתמש בו בכלל. יש למישהו מידע איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת????!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by denzel12,

שלום לכולם, לאחרונה ההארד דיסק גורם להאטה משמעותית כאשר אני מנסה להיכנס לתיקיות כלשהם. יש לציין שלמחשב מחוברים 2 הארד דיקסים בחיבור sata2. האם יש למישהו עצה כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה לתשובתכם.

דיונים חדשים בפורומים