אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי לוח אם של GIGABYTE EP43-DS3, והבנתי שיש אופציה לחבר לוח הארד דיסק SATA באופן כזה שיאפשר לנתק ולחבר אותו גם כשהמחשב דולק. מישהו יודע איך עושים את זה ? תודה
-
- 7 תגובות
- 931 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לקבל המלצה על דיסק קשיח תקציב: 800 שיהיה 80 G לפחות, אבל אם אפשר יותר אז למה לא איזה אתם ממלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 772 צפיות
-
-
רשום ב SAMSUNG MAGICIAN שהוא יכול להגיע עד 550 אבל אני מקבל 350 מגה לשנייה כתיבה, זה נורמלי? אולי בגלל שמותקן על המחשב WIN 10?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לא יודע אם זה המקום לשאלה הזו (או פורום תוכנה או תמיכה טכנית), אבל גם לפה הוא רלבנטי. אני מחפש תוכנה או דרך (לא בהכרח תוכנה ישירה אחת) ליצור גיבוי של כונן שלם - image שגם ניתן לפתוח אותו לצפיה בקצבים שבו כמו קובץ ארכיון (נגיד כמו זיפ) מישהו מכיר משהו דומה? הגיבוי צריך להיות אמין מאחר וזה המטרה העיקרית.
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
אם מדובר בחריגה מאוד מאוד מאוד משתלמת אז אפשרי עוד 50 ש"ח אני יודע שהיו פה בטח אלפי דיונים בנושא אבל במרוב שמות לא רואים את היער חח קיצר אני מחפש צורב שיעשה עבודה טובה גם מדיות לא כל כך איכותיות !! ולא תהיה לו בעיית קריאה עם קצת שריטות על דיסקים כמו כן שיתמוך באוברברנינג כולל על דיוידי ושיצרוב דיסקים רגילים ללא כל בעיה מיוחדת למי שיש המלצות שיתן לי אותן פה... מי שיש לו נסיון חיובי ופחות חיובי שיציין אותו גם כן.. תודה מראש נ.ב. אם הצורב דורש משאבים יותר מהרגיל בגלל תכונות מיוחדות וכו' אז לא להמליץ כי המערכת שלי חלשה מאוד.. 256 זיכרון..
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכם, שאלה בכותרת. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי איזה צורב הכי טוב והכי כדאי לקנות מהרשימה הבאה: (עדיפות לצורבים עם LIGHTSCRIBE, וחובה שיהיה שחור) DVR111BK PIONEER DVR-111BK X16 BLACK BULK (+ DVD-RAM ) DVR111DSV PIONEER DVR-111DSV X16 SILVER BULK DVR111DBK PIONEER DVR-111DBK X16 BLACK BULK DVR111D PIONEER DVR-111D X16 BEIGE BULK H10NK LG H10NK x16 Bulk BLACK H10LB LG H10LB X16 Bulk WHITE + SOFTWARE Lightscribe H22NK-B LG H22NK Bulk X18 BLACK ND7170A-B NEC 7170A X18 BLACK + DVD-RAM X12 ND5170A-S NEC 5170A X18 SILVER DW1620 BENQ DVDRW DW1620 x 16 bulk Q170ABK SONY AW-Q170ABK (+DVD-RAM X12) X18 BLACK S182M SAMSUNG S182M + SW + X18 Lightscribe black אנשים אני לא יוכל ל…
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן קניתי בKSP את ה640GB של WD אבל הוא לא עובד אני יכול להוסיף 35 שקל ולקבל את ה750 של סיגייט השאלה היא אם כל הכשלים והתקלות שהיו שווה לקנות עכשיו.. מה אתם אומרים? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 792 צפיות
-
-
Hitachi DeskStar 7K1000.D 1TB HDS721010DLE630 7200RPM 32MB Sata3, יחידות 1 ₪515 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=3350 מה דעתכם עליו? הוא טוב? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי כרגע HD של 120 גיגה המאופיין בSATA רגיל, אני מעוניין לקנות 250 ג'יגה וכתוב עליו SATA2, האם הוא יתאים לי? יש לי לוח ABIT AS8-V. וכמו כן, האם ההתקנה שלו דורשת תהליך מיוחד? או כמו זכרון, רק לחבר וזהו... תודה, דניאל
-
- 7 תגובות
- 838 צפיות
-
-
WESTERN DIGITAL 1TB CAVIAR BLACK 32MB או שני SEAGATE 500GB BARACUDA 7000.12 במערך RAID0 חשובה לי מאוד המהירות, אבל אני שואל את עצמי מה גודל הסיכון ברייד, שכן אם הכונן קרס אי אפשר להציל יותר מדי.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-BLADE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/320775900715?pt=LH_DefaultDomain_3&hash=item4aafbbce2b#ht_2148wt_1163 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SLICE-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-NEW-LIFE-TIME-WARRANTY-/330660002007?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item4cfcdf38d7#ht_2091wt_905 http://www.ebay.com/itm/SANDISK-CRUZER-SWITCH-32GB-32G-32-G-GB-USB-FLASH-DRIVE-BRAND-NEW-LIFE-TIME-WARRA-/220918766766?pt=PCC_Drives_Storage_Internal&hash=item336fc8dcae#ht_2139wt_1163 איזה DOK הכי מהיר מבין שלושתם? תודה מראש לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי..ראיתי שTMS התחילו למכור את הקשיח הזה http://tms.co.il/product/5436 אני מכיר הרבה סדרות של WD...כמו AAKS,KS,AJJS ....אבל מה זה AACS ? האם יש לו אותן בעיות כמו ה500GB AAKS ? ומה מציין הLOW POWER ? תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום רב, אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח פנימי יציב ואיכותי, עם הסיכוי הקטן ביותר לתקלות. בעיקרון רציתי עם נפח של 3GB, אבל מקריאה בפורום הבנתי שהם פחות מומלצים, אז אעדיף 4TB (אלא אם כן יצא יקר, ואז במסגרת התקציב אקח 2TB) מהירות: לא פחות מ-7200RPM WD Black נראה טוב, אבל מכיוון שזה חדר שישנים בו, מפריע לי העניין שאנשים ציינו פה שהוא רועש, אז בשלב הוא לא אחת מהאופציות. מידע נוסף: המחשב שלי היום עם לוח אם Gigabyte GA-Z170-HD3P DDR4 Retail ומארז Antec Case GX 500 Window ומחובר אליו רק כונן SSD של 500GB. תקציב: עד 999₪. תודה מראש לעוזרים !
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מחשב חדש שהרכבתי. לוח אם ASROCK Z68 EXTREME4 עם 2 כונני SSD OCZ AGILITY3 60GB מוגדרים על הדרייוור של אינטל בRAID0 (כמובן שניהם מחוברים על SATA3, קיימים בלוח 2 חיבורים על הדרייוור של אינטל) לפניכם תמונת מסך של הבדיקה, לא ברור לי למה לא לאורך כל הבדיקה הביצועים זהים? ויותר חשוב למה הם מתחילים תמיד בביצועים ירודים? תודה, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 813 צפיות
-
-
במהלך מעבר דירה חבר שלי איבד איכשהו את שנאי המתח של 2 כונני WD MY BOOK 500 GB. איפה ניתן לקנות שנאים תחליפיים?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כונן חיצוני נייד ללא צורך בחיבור לחשמל - ולכן ''2.5.. כונן בנפח 2TB, עם חיבור USB 3.0 כמובן, בתקציב שנע סביב 500 ש"ח - עדיף כמה שפחות כמובן.. לגבי האחריות.. 2-3 שנים. ראיתי כמה דגמים אבל אני פשוט לא מבין בשוק הזה מספיק. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
על לוח של DFI NF4 UT ULTRA-D... Seagate 160GB NCQ 8MB 7200RPM SATA או Hitachi 160Gb 7.2K 8Mb Buffer SATA II מה מבינהם יתן לי ביצועים יותר טובים... קיצור....השאלה היא NCQ VS SATA-II
-
- 7 תגובות
- 896 צפיות
-
-
הי לכולם . אני שוקל לרכוש לחברה שלי לתחילת השנה הסטודנטיאלית שלה הרד דיסק נייד חיצוני של WD בנפח 80 ג'יגה מהסדרה השחורה אלו שנכנסים בכף יד. הביקורות על המוצר הן לא אחידות אז אני פונה אליכם כאן חברי הפורום לעזרה . הסיבה שאני חושק דווקא בדיסק קשיח מאין זה הוא בגלל הגודל הפיזי שלו (נכנס בכף יד) והעיצוב שלו (דק ומגניב) . אם אתם ממליצם אשמח לשמוע . אסף
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
שלום, קניתי דיסק קשיח של 640GB של WD לפני כ-3 שנים. לאחרונה הרגשתי באיטיות טעינה הן בעליית ווינדוס והם בטעינת משחקים (השוויתי גם לשחקנים אחרים) עם מפרטים פחותים משלי. ביצעתי defragment להארד דיסק וכמו כן בדקתי ואין בו אף סקטור/בלוק דפוק. כשקניתי את הדיסק הרצתי עליו בדיקה ב-hdtune. היום, 3 שנים לאחר מכן, התוצאות שונות. יש תמונות של התוצאות למטה. אולי למישהו יש הסבר למה צנח ה-burst rate ואיך ניתן לסדר את זה? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן קיבלתי מחשב חדש, עומד להתקין אותו עוד מספר שעות. דיסק קשיח של 250GB - איך מומלץ לחלק אותו למחיצות? C,D,E ? באיזה גדלים כל אחד? תודה !
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי, יש לי במחשב נייד צורב DVD, עכשיו משום מה שהנרו(ויכול להיות כל המערכת הפעלה אני לא בטוח), החליט לזהות אותו רק כצורב CD. אני לא יכול לצרוב על DVD והאופציה בכלל חסומה. כשאני הולך בנרו ל-Get System Info הוא כן מזהה שהצורב מסוגל לצרוב על DVD, אבל זה לא משנה שום דבר. חפרתי בגוגל המון ולא הצלחתי למצוא תשובה. מה אפשר לעשות? עריכה: אם זה יכול לעזור, הנרו הוא גרסה 7 והמחשב T60.
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
שלום לכולם אני קונה דיסק קשיח למחשב חדש בעיקר למשחקים כבדים ויש לי שאלה בעניין. חשבתי לקנות את ה Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB. מה ההבדל בין ב16MB לבין ה32MB? מה זה בכלל, והאם יש הבדל משמעותי? האם שווה לי לקנות את הWestern Digital 500GB 7200RPM, 32MB ולהשקיע עוד 90 שקל? תודה רבה ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-