אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן 1.5TB של סמסונג מפוצל לשניים ע"י חוצץ. חלק אחד 250GB וחלק שני 1250GB איך אני יכול לחבר אותם ביחד.(נגמר לי המקום ה 250GB ואני לא מצליח להתקין שום דבר בחלק השני של ה 1250GB). למי שלא הבין מדובר על כונן פיזי של 1.5TB שמחולק לשניים. תודה לעוזרים !!!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני עשיתי עבודה ושמרתי אותה ובטעות אח שלי מחק לי אותה בטעות ואני לא יודע איך להחזיר אותה יש אולי תוכנה או אתר או משהו שעוזר תודה לעוזרים!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום. אני רואה סרטי 720p brrip ב-XBOX שלי דרך דיסקים שאני צורב מהמחשב, והם עובדים מעולה בלי תקיעות או משהו.. ואני עכשיו קולט שזה ביזבוז כל הזמן ליצרוב דיסקים אז חשבתי פשוט לקנות דיסק קשיח חיצוני. רציתי לדעת כמה דברים.. קצת ההעברה של דיסק קשיח חיצוני (דרך USB) הוא יותר איטי מקצב העברה מדיסק DVD? כי פשוט אני רואה סרטי 720p brrip, והם סרטים ממש כבדים ואני לא רוצה לגלות שהסרט עובד עם תקיעות בגלל שהוא עובר דרך דיסק קשיח חיצוני במקום מה שהיה עד עכשיו דיסק DVD רגיל. במידה ולא אמורות להיות בעיות חשבתי על אלה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=24627 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_272_2324&products_id=28599 אם אפשר ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום סתם פתחתי תר'ד על הצורב DVD+-RW LG GSA-4120B. ואז גיליתי ששבוע הבא גיסי נוסע לחו"ל ואולי הוא יוכל לקנות לי את הצורב הזה בדיוטי פרי. רציתי לדעת אם כדאי לי ליקנות את הצורב הזה עכשיו? ד"א מישהו יכול לברר לי כמה הצורב הזה יעלה שם? ואם יש שם אותו בכלל?
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות SSD של 480-500 גיגה אני קונה באילת, אחבר את הכונן למחשב (פנימי) אני מתכוון לקנות בKSP אם מישהו מכיר מקום זול יותר אשמח לשמוע 1) Corsair Force GS CSSD-F480GBGS-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 2) Corsair Force LS CSSD-F480GBLSB-BK 480GB SSD Sata III MLC Retail 3) Kingston SSDNow V300 SV300S37A/480G 480GB SSD SATA III 4) Samsung 840 EVO Series MZ-7TE500BW 500GB SSD SATA III התקציב שלי זה עד 1000 שקל הכל למען הרצה של מערכות וירטואליות VM יעבדו 2-3 במקביל אז חשוב המהירות
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני מתלבט כרגע להוסיף SSD כדי לשפר את הביצועים של המחשב עד שאני אחליט לשדרג גם אותו. רציתי לדעת האם חוץ מהגבלה שלי על 300MB/s בגלל SATA2 במקום SATA3 בלוח אם, האם ה-SSD יעבוד או שיש מגבלה כלשהיא? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן הבקשה שלי היא די פשוטה - אני מעוניין לרכוש הרד-דיסק נוסף שעליו תותקן רק מערכת ההפעלה (WIN7), אני מבקש המלצה לכונן קשיח מהיר בעל נפח של עד 100GB תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי כונן אחד של 1 TB מתוכו 100 GB מוקצה למערכת ו כול השאר בדיסק השני ( ככה עשו אלה שהתקינו אותו לרישונה החנות ) ה 100GB הזה ניגמר ואני נמצא תמיד על הגבול שלו יש אפשרות להעביר איזה 100GB מהמחיצה של C למחיצה של D ? כי הם גם ככה על אותו כונן .... כבר מאוחר מידי ל "תתקין על הכונן השני, מה הבעיה ? " כי כבר יש עליו הרבה דברים (תוכנות) תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי לוח אם gigabyte ga-965p-ds3 XP SP3 קראתי את הלינק שבסטיקי, הורדתי את התוכנה HDD Capacity Restore Tool וזה לא עזר קראתי את השרשורים הקשורים http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=406430.msg3493185#msg3493185 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=412432.msg3541912#msg3541912 http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=388976.msg3342472#msg3342472 ולא מצאתי פתרון... אשמח לעזרה.. תודה
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, קניתי לפני כמה ימים כונן קשיח חדש - Samsung Spinpoint F3 HD103SJ 1TB ותכננתי להשתמש בו כונן קשיח חיצוני בתוך מארז שקניתי בנפרד, בחיבור למחשב בממשק esata. השימוש העיקרי שלי בו מיועד לגיבוי, ואיחסון (סרטים, מוסיקה וכו'). הכונן הפנימי שיש לי כרגע במחשב הוא Seagate Barracuda 7200.10 250GB - ST3250410AS (מפרט מלא בצד) והוא מוגדר ככונן הראשי שלי, עליו יושבת מערכת ההפעלה, התוכנות והמשחקים שלי. עכשיו אני בהתלבטות אם כדאי לי להחליף בתפקיד בין השניים. האם אני אבחין בהבדל משמעותי לטובה בביצועים בעת שימוש במשחקים או ביישומים אחרים עם ה-Spinpoint F3? אם כן, מהו בדיוק התהליך המומלץ? זה אומר שאני אצטרך לעשות clone מהכונן הראשי ל-Spinpoint? או Full image backup ואז Restore?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מאמין שהכונן שלי בימיו האחרונים... יש לי לפטופ DV4-1225DX עם כונן היטאצי בנפח 320GB (דגם HTS543225L9A300 - האם הוא SATA 2 או 3?) רציתי לדעת איזה כונן מומלץ וכיצד אני יכול להעביר את המידע מכונן אחד לשני... יש לי כרגע על הכונן הקיים מחיצה של הוינדוס ריקוברי איך אני מעביר גם אותה? אשמח לתגובה כמה שיותר מהר כי היום ומחר אלו הימים היחידים שיש לי כדי להתעסק עם זה... (סמסטר ב' מתחיל) תודה!
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אז ככה, הדרישות: נפח: 500GB שימוש: גיבוי והרצת סרטי HD (מה שאומר ש USB2 וגודל של 3.5 אינץ' יספיק) בגלל אילוצי מקום יש עדיפות לכונן שיעמוד, כמו ה WD למיניהם, אבל עדיף שזה לא יבוא על חשבון אחריות/הפרש גדול מידי במחיר הצעות?
-
- 24 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לא מעורפלת - אני אנסה להסביר פה למה התכוונתי. אז ככה , עקבתי אחרי הסטיקי והפעלתי AHCI כפי שמוסבר (שינוי ערכים ברג'יסטרי ואז שינוי ההגדרות בביוס - עד כאן אין בעיות). כרגע הכל עובד כשורה אבל אני רוצה למנוע ניתוק של הכוננים הפנימיים (אלה שהם HOT PLUGGED ) ושרק הכונן החיצוני יופיע לי בSafetly Remove Hardware ולמעשה להעלים את האייקון כשהוא לא מחובר - עברתי על כל הסטיקי ולא מצאתי את הדרך "להעלים" אותו - אם פיספסתי משהו אני אשמח להכוונה או לחילופין תשובה לפתרון הסוגייה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
במחשב חדש שקיבלתי לאחרונה מותקן כונן Seagate 500GB עם חיבור SATA (דגם ST3500320AS). כשהמחשב עולה הוא רושם: SATA is found running at IDE mode! SETUP option is available to set SATA to AHCI mode. Do you want BIOS to enable this option for you? מה זה בדיוק נותן לי והאם כדאי לאפשר את זה? (הערה- אם כדאי לאפשר את זה אז אני מניח שההערה הבאה שמצאתי בויקיפדיה רלוונטית.. Enabling AHCI in a system BIOS with Windows Vista already installed will result in a BSoD if SATA has been running in IDE mode during Vista's installation. Before enabling AHCI in the BIOS, users must first follow the instructions found at Microsoft Knowledge Base article 922976. אני מקווה שזה לא מתוסבך..)
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
כונן קשיח פנימי Western Digital Caviar Black 1000GB WD1002FAEX ממשק: SATA 2 - 3Gb/s , SATA 6 Gb/s נפח: 1000 GB SSD (Flash): לא סדרה: Caviar Black זכרון נדיף(Buffer): 64 MB מיקום: פנימי גודל: 3.5 אינטש מהירות: 7200 RPM יצרן: Western Digital מומלץ? אם לא, אני מעוניין לרכוש כונן קשיח פנימי בגודל1 או 2 טרהבייט. תנו המלצה למשהו מדהים, חסכני בחשמל, ברמה מאוד גבוה, עמיד לטווח ארוך, קיצר איכותי. עד 1 אלף שקל. והאם יהיה לי מקום לחברם: זה הלוח אם, אם אני לא טועה: nForce430 ... AM2 GF6100 AMD MSI
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לפני מספר ימים נתקלתי במבצע הבא: http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712633 וגם http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=682&AuctionId=7712637 המחיר, לפי בדיקה בזאפ, גם ב"שדרוג" הכרטיס לX133 עדיין זול משמעותית מכרטיסים אחרים באותם נתונים. את היצרנית של הכרטיס מן הסתם אני לא מכיר וגם אין התייחסות משמעותית אליה בפורום/גוגל. יש למישהו תובנות/מסקנות/המלצות לגבי הכרטיס הנ"ל? אני אקבל תמורה או שאני אקבל איזה כרטיס שעובד ברבע מהמהירות??
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי בימים הקרובים אני יהיה באילת ואני מעוניין לרכוש SSD 1T היום יש לי 256 שהוא לא מספיק לי לכלום אשמח מאוד להמלצות תמורה לכסף כלשהי אין לי איזשהי הגבלה כספית אבל לא בא לי להתפזר כל כך רציתי גם לדעת בבקשה מה ההבדל בין SSD שמתחבר ישירות ללוח לבין כאלה עם כבל SATA תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
560 ש"ח http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303786
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-