עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אני מתכנן לקנות מצלמת וידאו עם סלוט SD ויש לי סלוט microSDHC בטאבלט ובסמארטפון. חשבתי לקנות microSDHC 32GB CLASS 10 עם מתאם ל-SD, רק רוצה להיות בטוח שזה לא יפגע לי במהירות הקריאה/כתיבה. ככל הנראה משהו של LAXER, PNY או SANDISK מ-EBAY

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by jhracham,

היי בזמן האחרון יש לי בעיות בהרד דיסק 30 גיגה שלי של סאמסונג הורדתי תוכנה ששמה SPEEDFAN והיא בודקת את ה SMART של ההרדיסקים בתוכנה יש מד למטה שמראה על PERFORMENCE ו FITNESS בקיצור ה 80 גיגה החדש שלי קיבל בשניהם 100 אחוז ואילו הסאמסונג לא הגיע לחצי בשניהם מה לעשות? האם אפשר לפתור את הבעיה הזאת? או שזה משהו פיזי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by יונתן4,

שלום ההארדיסק שלי מת אחרי 9 שנים אז צריך חדש ומעדיף להמשיך עם wd. לשימוש כללי, בסביבות ה350 שקל. הארדיסק ראשי. אני מניח שכבר דיברו על זה אבל לא מצאתי אז גם הפנייה תתקבל בברכה מבין שהשחור והכחול הם אותו דבר בערך בנפח הזה אבל לשחור יש 5 שנים אחריות לעומת ה2 של הכחול וזה נראה לי שווה. (שחור -374, כחול 259) יש בעיות עם השחור שאני לא מודע אליהם? (ראיתי שכמה אומרים שרועש אבל כל עוד אמין ומהיר יחסית למחיר אז לא משנה לי כל כך) אשמח להמלצות אחרות גם אם לא wd אם ההבדל משמעותי במחיר או בביצועים. או אם יש מחיר יותר טוב לאלה... תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. טוב אז ככה הצורב שלי לא צורב אף דיסק חוץ מהדיסקים של SILVERLINE וגם אותם לפעמים הוא תוקע באמצע והורס.... אני רוצה לקנות צורב חדש מצאתי בארה"ב אחד ב22 דולר של LG מהירות 52x32x52 אבל כתוב שזה BULK זה משהו עם האריזה לא ? 10x

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, 3 שאלות לגבי כוננים קשיחים. א) רכשתי כונן Intel SSD 520 series 180Gb, יש משהו מיוחד שאני צריך לדעת כדי להשתמש בו? להתקין תוכנות/דרייברים מיוחדים? אני הולך להתקין חלונות 7 64 ביט. ב) יש לי דיסק קשיח WD6400AAKS(של WD, 640 גיגה) שעושה בעיות. בהתחלה המחשב עבד איטי, אחר כך כבר לא עלה בכלל. ניסיתי לפרמט ולהתקין חלונות מחדש אך ההתקנה לא הצליחה לפרמט את המחיצה שעליה הייתה מותקנת המערכת הפעלה. אבל כן יש אפשרות לגשת לקבצים שהיו במחיצה אחרת דרך live cd ועושה רושם שהכל תקין שם. ניסיתי לעשות בדיקה ל bad sectors וויתרתי שזה לקח 12 שעות לסיים 15 אחוז(עד אז הוא מצא ותיקן 8 סקטורים פגומים). מה אני יכול לעשות עם הכונן הזה(לתקן אותו)? תכננתי להשתמש בו בתור אחסון לסרטים שירים(שיעבוד בי…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by COca,

שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. מדי פעם הצריבה עובדת אבל זה לעיתים רחוקות. כשאני רוצה לצרוב אז או שהתוכנת צריבה מסתירה את המהירות שאני לא יוכל לשנות, יענו על צג המהירות יש מסך כהה או שלפעמים במהירות הוא כותב שאני יכול לצרוב במהירות 4 אבל כל מה שאני עושה הוא מוציא לי את הדיסק הריק ואומר להכניס דיסק ריק וניסיתי עם דיסקים ריקים אחרים אני חושב שאולי זה בגלל הSP2 של XP או שנדפק לי הצורב אם מישהו מכיר את הבעיה בקשה שינסה לעזור לי תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Sweet_Tooth,

ה HD שלי נמצא בסביבה קרה מאוד פלוס מאוורר שנמצא עליו, הכל נשמע טוב ונעים למעט שחשתי נפילה מועטת בביצועים שלו אבל כאשר הורדתי את המאוורר הביצועים שלו השתפרו אז האם ה HD פשוט הוקפא ולכן לא פעל כראוי?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by liron_e,

שלום, אני צריך המלצה איזה הארד דיסק לקחת. התקציב הוא עד 500 שקל ואני רוצה הארד דיסק עם 1 TB. הלוח שלי תומך בחיבור של SATA 3Gb/s. תודה לעוזרים.

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. ככל הנראה, הבעיות של Seagate לא תמו עם סדרת 7200.11 לפחות, אני לא רואה סיבה אחרת לשחרר Barracuda 7200.12 Firmware Update Barracuda LP Firmware Update מאוד לא מקובל (היה) בתעשיית הדיסקים הקשיחים לשחרר עדכוני קושחה למשתמשי קצה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. Started by x-dude,

נושא מעניין, פעם הוא עניין אותי יותר היום פחות. לדעתי מלחמות הפורמטים פשוט הרסו את כל הכיף שבדבר, ומה שגם "מעט מדי מאוחר מדי" ואני אפרט. הייתי מעריץ נלהב של ה Bluray שהוכרז ממש בתחילה, 25GB לשכבה אחת ו 50GB לשכבה כפולה!! ואוו נדהמתי ואז גיליתי שה Bluray ישתמש בפורמט mpeg-2 לא מקומפרס לעומת ה HD-DVD שמשתמש בקומפרסור (VC-1 אם זה מעניין מישהו), ככה שבסך הכל בכל מה שנוגע לסרטים, לא יהיה הבדל בין השניים חוץ מזה ש HD-DVD יהיה הרבה יותר זול לייצר (15GB לעומת 25GB)... כל מי שחשב פעם "ואאוו! יהיה אפשר להכניס איזה 5 עונות של סידרה על גבי דיסק אחד של Bluray", הדבר פשוט לא נכון, הסרטים יקודדו ברזולוציות מטורפות שפשוט יתפסו הרבה מאוד מקום על הדיסק, ככה שבמוצר הסופי יהיה אולי קצת יותר …

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by israelsze1,

שלום לכם מישהו יכול להגיד לי כיצד לפרמט DOK שכרגע הוא exFAT, ל NTFS? תודה ישראל

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by sahargt,

נראה לי שהגיע הזמן לקנות קשיח חדש בגלל שנראה לי הקשיח הישן עובד לאט למשל FIFA06 המשחק קופץ מקרטע אני צריך המלצה הקשיח נפח 150-200 שהיה מהיר ושקט

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by iz,

שאני מכניס את ה DOK אין לי אופציה של מחיקה גם שאני נמסה להעתיק קבצים אליו זה רושם לי שאני צריך לבטל את ההגנה איזה הגנה ? תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. אהלן, אני מחפש כבר זמן מה להגדיל את כמות הזיכרון במחשב. תמיד הסתכלתי לכיוון קשיחים פנימיים. אבל משום מה , הזוי ככל שזה יישמע חיצוניים יותר זולים מפנימיים - למישהו יש מושג למה?!?!? קיצור, ראיתי עכשיו דיל לקשיח הנ"ל : http://www.seagate.com/em/en/external-hard-drives/desktop-hard-drives/expansion-hard-drive/ ב600 שקל עד הבית. שווה? הוא לא יהיה מחובר למחשב, אלא לראוטר וישותף בין 3 מחשבים ברשת הביתית. מבחינת מהירות- הוא סבבה? USB3 צריך להספיק לא? למרות שאני מעדיף כמובן קשיח עם יציאת רשת.. אבל זה לא במחיר הנ"ל. בכל מקרה נא שתפו דעותיכם...

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by Animor,

שלום, רכשתי SSD ואז גיליתי שבמארז (TT) יש מקום רק לכוננים של 3.5. איך אפשר לחבר את ה-SSD? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. שאלה של נובים, אני יודע אבל אל תסקלו אותי. אפשר להשתמש בכונן של מחשב נייד (2.5 אינץ) במחשב נייח? (לא כדיסק חיצוני) תודה ראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום לכולם וחג שמח. קניתי היום צורב Nec 2510a שהבנתי שהיה דגם מוצלח מאוד עד לא מזמן. שילמתי עליו 400 שקל. בעיקרון רציתי לקנות את ה 3500 שעולה 100 שקל יותר אבל הייתי צריך את הצורב דחוף ו 3500 לא היה במלאי. מקריאה באינטרנט הבנתי שמבחינת פונקציות ותמיכה שני הצורבים הם זהים לגמרי מלבד שהדגם החדש תומך 16X לעומת שלי שתומך 8X . האם זה באמת ההבדל היחיד ? כי אם כן אז זה לא ממש מטריד אותי כי גם ככה אני לא מתכוון לצרוב מעל 4X.. תודה לעונים.

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by nsofi,

שלום, יש לי רשת ביתית שמחברת את הסלון עם חדר העבודה דרך ראוטר (שמחובר לעולם החיצון). כל המידע שלי מאוחסן כרגע על דיסק פנימי במחשב בחדר העבודה וכשאני רוצה לראות סרט בסלון אני מנגן אותו ישירות מהמחשב בחדר העבודה. התצורה הזו עובדת יפה עד למקרה שבו המחשב בחדר העבודה כבוי ואז כמובן שאין גישה לנתונים שנמצאים שם. כדי לפתור את הבעיה הזו אני מעוניין לקנות כונן שיתחבר ישירות לראוטר כדי שהמידע עליו יהיה זמין ללא קשר אם מחשב זה או אחר כבוי. אני צריך קיבולת של 1TB ומעלה. המלצות יתקבלו בברכה בנוסף האם אפשר לחבר את כונן כנ"ל ישירות ל ethernet port של המחשב ולגשת לנתונים או שאני חייב לעבור דרך ראוטר? האם יש כוננים כאלו שיש להם גם ממשק usb? תודה למשיבים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by nirtaz,

יש לי אפשרות בבורד של ACHI - זה ישפר מהירות (קראתי משהו על תמיכה ב3GB של SATA 2...) אני אולי מערבב נושאים ... אבל אשמח לתשובה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  24. Started by roeesnir,

יש לי דיסק קשיח חיצוני (2.5) בממשק USB3. אני רוצה שהגישה אליו תתאפשר רק ע"י סיסמא. אפשרי? אם כן - איך? תודה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by danezeq,

שלום לכולם. אני רוצה לקנות כונן קשיח של 2 טרה. ראיתי שההבדל במחיר בין תקן USB 2 לUSB 3 הוא כ -50 ש"ח. האם התוספת משתלמת? בכמה יהיה הכונן מהיר יותר בתכלס (לא תיאורטי)? יש לציין שהלוח אם שלי Gigabyte X58A-ud3r טוען שהוא כבר תומך בUSB 3. תודה לכם

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים