עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. מה יהיה עם החומר בפנים?? מצורפת תמונה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. Started by y_a_n_i_k,

הבנתי שכרגע הSamsung 850 EVO הוא הדגם המומלץ והאופטימלי לרכישה, התקציב מאפשר את ה250GB, השאלה אם יש אחד אחר, שהוא קצת פחות מהיר ביחס לסאמסונג אבל עדיין באותו טווח מחיר ושהוא 500GB?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by multicore,

http://en.wikipedia.org/wiki/SecurDisc

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  4. למי שמעוניין http://www.cdfreaks.com/news/11631

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום לכולם! ברצוני לדבר על הדיסק הקשיח מסוג RAPTOR. קודם כל חובה לציין ש-RAPTOR עובד במהירות 10K כלומר 10000 RPM (סיבובים לדקה). RAPTOR מחולק לשני קטגוריות: 1. 8 MB CACHE 2. 16 MB CACHE הנפח של RAPTOR הוא: 36GB או 74GB או 150GB World's fastest SATA drive: 10,000 RPM, 4.5 ms seek, 8 MB cache With a next-generation SATA interface, 1.5 Gb/s data transfer rate, native command queuing NCQ המחיר נע בין 126$ ל- 280$ כל המעוניין להגיב ולפרט מוזמן, במיוחד עם הוא כבר משתמש באחד כזה. חשוב גם שהאחרים ידעו האם שווה להשקיע סכום כזה כדי לשפר ביצועי מערכת הפעלה והתוכנות

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by yakir8,

שלום קיבלתי אתמול את המחשב והתקנתי את הWIN XP ובחלוקת הכוננים רשום שיש לי קצת יותר מ130G אבל קניתי כונן של 160(בדקתי הוא של 160) אז איפו ה30G שחסרים לי? זה מחשב חדש ולא היה מותקן בו כלום לפני זה! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by animal,

איזה כונן SSD NVME בנפח 250 מומלץ לקנות היום? אני נורא מבולבל מהביקורות הסמסונג 960 EVO מקבל אחלה תוצאות בהשוואות אבל אנשים אומרים להתרחק ממנו כי הוא מזייף בתוצאות MP500 של CORSAIR נראה נחמד אבל בקושי יש עליו ביקורות PM961 גם נראה סבבה אבל הוא לא באחריות של סמסונג יש כאלה שאני לא יודע עליהם? מה מומלץ?

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by King Of Action,

אני שואל זאת בגלל שראיתי צורב שלהם 52X24X52 ב-350 שקל , שזה מחיר זול לכל הדעות (לפחות לפי דעתי) .

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. הי, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני עם נפח מינימלי של 500GB בסביבות ה-300 ש"ח (אם אפשר בפחות, יותר טוב). לא משנה לי הניידות, כך שכנראה מדובר על כונן בגודל 3.5. כמו כן, אם יש הבדל משמעותי במחיר אפשר בהחלט להמליץ על כונן פנימי + מארז. מה שכן חשוב לי, מן הסתם, זה אמינות לאורך זמן. קרה כמה פעמים שקראתי ביקורות "מקצועיות" חיוביות, אבל כשחיפשתי חו"ד של אנשים שהחזיקו בכונן הסתבר שיש לו נטיה להתקלקל אחרי זמן מה. אז אם מישהו יכול להמליץ לי מניסיון אישי של שימוש לאורך זמן זה יהיה מצויין. תודה מראש, חבר'ה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. Started by Zadu,

אני מחפש לקנות דיסק קשיח חיצוני חדש בנפח 2TB עם USB 3.0 ושיהיה כמה שיותר קומפקטי ועם כתיבה מהירה. איזה הכי מומלץ/מומלצים?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  11. שלום אני רוצה לקנות את המארז Antec MX-1 טלפנתי לכמה חניות בארץ ואין להם אותו במלאי וגם אין אפשרות להזמין מישהו מכיר חנות בארץ שיש אותו במלאי או חנות בחו"ל שמבצעת משלוחים לישראל שיש להם את המארז ? תודה לעוזרים !!!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by יונתן4,

שלום ההארדיסק שלי מת אחרי 9 שנים אז צריך חדש ומעדיף להמשיך עם wd. לשימוש כללי, בסביבות ה350 שקל. הארדיסק ראשי. אני מניח שכבר דיברו על זה אבל לא מצאתי אז גם הפנייה תתקבל בברכה מבין שהשחור והכחול הם אותו דבר בערך בנפח הזה אבל לשחור יש 5 שנים אחריות לעומת ה2 של הכחול וזה נראה לי שווה. (שחור -374, כחול 259) יש בעיות עם השחור שאני לא מודע אליהם? (ראיתי שכמה אומרים שרועש אבל כל עוד אמין ומהיר יחסית למחיר אז לא משנה לי כל כך) אשמח להמלצות אחרות גם אם לא wd אם ההבדל משמעותי במחיר או בביצועים. או אם יש מחיר יותר טוב לאלה... תודה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by buuhaa,

שלום. אני בעצם מבקש לנצל את נסיונכם בHD ששבק חיים. יש לי אחד כזה שהפסיק להגיב לגמרי - מת, ויש לי עליו מידע מאוד חשוב שלא גובה . מישהו (ממש לא מוסמך) אמר לי שלזה דווקא יש יותר סיכוי להצלה כי אולי פשוט הוא לא מקבל זרם חשמלי ויש מי שיוכל להציל אותו. מה דעתכם ? האם יש טעם לקחת למעבדה - ואם אתם יודעים כמה זה עשוי לעלות ? תודה רבה.

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by barduck,

שלום, אני רוצה לקנות שלושה דיסקים קשיחים 1TB כ"א לשימוש ב RAID 5 בתקציב של 500-800 ש"ח לדיסק. מישהו יכול להמליץ על דיסקים? הדגש הוא, לפי הסדר: אמינות, צריכת חשמל, פליטת חום, רמת רעש, ביצועים. מצאתי את ההשוואה הזאת בין 4 דיסקים שלפיה הסמסונג נראה מצויין (בממוצע) אבל אני לא בטוח עד כמה זה מעודכן ואילו דיסקים חדשים יצאו בינתיים. תודה מראש. - barduck

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מקווה שהכותרת לא מעורפלת - אני אנסה להסביר פה למה התכוונתי. אז ככה , עקבתי אחרי הסטיקי והפעלתי AHCI כפי שמוסבר (שינוי ערכים ברג'יסטרי ואז שינוי ההגדרות בביוס - עד כאן אין בעיות). כרגע הכל עובד כשורה אבל אני רוצה למנוע ניתוק של הכוננים הפנימיים (אלה שהם HOT PLUGGED ) ושרק הכונן החיצוני יופיע לי בSafetly Remove Hardware ולמעשה להעלים את האייקון כשהוא לא מחובר - עברתי על כל הסטיקי ולא מצאתי את הדרך "להעלים" אותו - אם פיספסתי משהו אני אשמח להכוונה או לחילופין תשובה לפתרון הסוגייה. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. הלך לי דיסקשיח WD BLACK אחרי חמישה חודשי עבודה. יש עליו מידע שהייתי רוצה לשמור, אך לא במחיר של לשלם למשחזר מקצועי. ניסיתי להריץ שתי תוכנות, כולל זו של WD, אך תמיד הסריקה נתקעת אחרי זמן מה ומתקבלת הודעה שאי אפשר להמשיך. אני רק רוצה לוודא שאכן שום תוכנה שאני אמצא לא תעשה את העבודה שכן הוא ממש תקוע מכנית. האם אני צודק או שיש תקווה? אגב, המצב החמיר מרגע לרגע. בהתחלה עוד יכולתי להיכנס לכונן ולסייר בין התיקיות (עד שהוא היה נתקע) אך כעת כשאני מחבר אותו למחשב אחר, ומנסה להיכנס אליו, וינדוס אומר לי שאני צריך לפרמט את הכונן. כלומר, כאילו שהוא נמחק. שוב, האם אני צודק והמצב אבוד (ללא משחזר מקצועי)?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by ariebel,

עושה רעשים כשלא מכניסים דיסק כאילו הוא מסובב דיסק ולא קורא דיסקים. אבל הוא צורב.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by dor396,

אהלן, הכונן הפנימי שלי בלפטופ מתקתק לקראת קריסה ואני מעוניין להשתדרג ולהזמין לי כונן ssd חדש. אני מתלבט בין 250 או 500 גיגה - ה250 נשמע לי קצת גבולי, מאיזה קיבולת הכונן מתחיל להיות איטי מהרגיל(זה יעזור לי בבחירה)? ראיתי כאן המלצות לסדרות הבאות ואשמח להסבר מה ההבדל ביניהן (הדיון הראשי לא כל כך מעודכן): Crucial BX100 Samsung 850 EVO לגבי סדרת Samsung 850 PRO - ההבדל בינה לבין הEVO הוא משמעותי (שווה את ההפרש)? לגבי הקנייה - אני לא לחוץ על הכונן כי הכונן הישן עדיין מתפקד, מכירים אתר משתלם יותר עם עדיפות לאחריות על הכונן? תודה רבה, דור

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by OverBooking,

מדובר בשרת עם מערכת מסוג windows server 2008 החומרה עצמה סטנדרטית מחשב רגיל (לא שרת) השימוש בשרת הוא עבור מסדי נתונים קטנים של SQL , Oracle צריך דיסק בגודל 500 ג'יגה (עד 1 טרה) שיהיה מהיר ואמין ויעבוד 24/7. מה מומלץ? WD Black WD Red WD Purple WD Re SSD? למרות שהוא מאוד יקר....

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by Animor,

שלום, רכשתי SSD ואז גיליתי שבמארז (TT) יש מקום רק לכוננים של 3.5. איך אפשר לחבר את ה-SSD? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by esxadmin,

יש משהו לעשות או זה אומר שמשהו דפוק אצלי במחשב ? תודה על העזרה.

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by גליטו,

שלום לכולם... יש לי שאלה .. הצורב הזה תומך ב dvd-ram ? LG GH22NS30 כי ראיתי באתר של אייבורי שלא רשום שהוא תומך וכבר צרבתי איזה 20 דיסקים בצורב הזה עם דיסקים של dvd-ram ... והם עבדו ...איך זה יכול להיות ? ומה ההבדל בין + ל- ? ומה כדאי לי לקנות אם אני רוצה רק לצורב סרטים ומוזיקה ? או שזה לא משנה אם הצורב תומך.. תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by Iron Man,

מצאתי בזיגזג צורב של סמסונג 10*24*40 עם 8 MB באפר ב385 שח. מה דעתכם על הצורבים של סמסונג איך הם?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. פיצלתי כונן C בדיסק קשיח בעזרת התוכנה EASEUS וכעת הכונן C מופיע לי כמו שצריך עם 100GB בלבד איך שרציתי אך נעלמו לי 400GB אחרים ! בדקתי ב DISK MANAGEMENT ונראה שם משהו מוזר : למעלה בפירוט מופיע כונן C עם 100GB אך למטה הוא מופיע כ-500GB. אני עובד עם WIN7 את עזרתכם בבקשה. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by ofek7,

אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים