אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,921 דיונים בפורום זה
-
יש משהו בביוס וגם בוינדוס שצריך לעשות או שרק לחבר ולהתקין את הוינדוס כמו בדיסק קשיח רגיל? ואיך אני יודע אם המהירות שלו היא מה שאמורה להיות ושהכל תקין? הssd הוא G.Skill Phoenix Evo Series 115GB SSD התקנתי את הוינדוס והוא באמת עולה מהר הרבה יותר...
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. יש לי כונן תקליטורים , DVD , 2 הארדיסקים ופלופי. איך אני אמור לחבר אותם? על הלוח יש רק שני כניסות לATA. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי כונן קשיח שעל הנייר צריך להיות 160GB ובפועל רשום לי 131 GB !!! יכול להיות כזה הבדל ?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מקווה שהכותרת לא מעורפלת - אני אנסה להסביר פה למה התכוונתי. אז ככה , עקבתי אחרי הסטיקי והפעלתי AHCI כפי שמוסבר (שינוי ערכים ברג'יסטרי ואז שינוי ההגדרות בביוס - עד כאן אין בעיות). כרגע הכל עובד כשורה אבל אני רוצה למנוע ניתוק של הכוננים הפנימיים (אלה שהם HOT PLUGGED ) ושרק הכונן החיצוני יופיע לי בSafetly Remove Hardware ולמעשה להעלים את האייקון כשהוא לא מחובר - עברתי על כל הסטיקי ולא מצאתי את הדרך "להעלים" אותו - אם פיספסתי משהו אני אשמח להכוונה או לחילופין תשובה לפתרון הסוגייה. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי מגירה להרד דיסק שלי ורציתי לשאול אם אפשר תוך כדי הפעלת הwindows xp שלי להוציא אותו ולחבר אחר כי חיברתי אותו לא דרך usb אלא בדרך הרגילה ורשום לי אליו ide usb וראיתי שיש בפנים ליד הקבל של החשמל יצאה לקבל של usb מיוחדת כזאות לא יציאה רגילה אההה ודרך אגב שיבורך הבנאדם שהמציא את הדבר הזה זה פשוט גדול
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים של 1TB כל אחד ועוד דיסק של 2TB (במפרט) אני רוצה לעשות רייד 0 בין הדיסקים של ה1TB ושים את הדיסק השלישי של ה2TB בתור רייד 1 האם זה אפשרי? כי לפי מה שאני יודע ריידים עושים על דיסקים פיזים ולא על VOLUMES האם הדבר אפשרי ואם אני עושה רייד 0 חומרתי בין שני הדיסקים של ה1TB ואז מגדיר את הדיסק של ה2TB בתור MIRROR VOLUME ממנהל הדיסקים של הווינדוס זה יעבוד?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חברת Gigabyte מתחילה למכור את המוצר החדש במשפחת ה-Aorus שלה - כונן NVMe עם הארה צבעונית בתוך גוף הקירור שלו לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום, רכשתי SSD ואז גיליתי שבמארז (TT) יש מקום רק לכוננים של 3.5. איך אפשר לחבר את ה-SSD? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אם אני קונה כונן, נניח EVO 850 בארה"ב והוא מתקלקל לי בארץ, האם סמסונג ישראל יתקנו או יתנו אחריות? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי תדיסק און קי בדגם Cruzer Micro U3 SanDisk אני מחבר אותו למחשב והוא אומר לי שכדי לנצל יותר מהירות אני צריך USB2 ויש לי USB2.. וכשאני מעתיק קבצים הוא מעתיק לי ממש ממש לאט! כאילו הוא לא באמת מחובר לUSB2.. מה אפשר לעשות? ניסיתי לחבר ביציאות האחרות ולא עזר..
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אוקיי, אז הצורב הפסיק לאט לאט לקרוא סוגי מדיה שונים והיום הוא כבר לא קורא בכלל גם דיסקים מקוריים ומוזיקה. ניסיתי לנקות את העינית עם דיסק ניקוי (שיש לו מברשות עדינות) וזה לא עזר בגרוש... אני מאוד חושש לגעת פיסית בעינית (פרט לדיסק ניקוי) מאחר וזה עלול לגרום נזק בלתי הפיך. ניסיתי כל מיני עדכונים וגם לא עזר. יכול להיות שזה קשור לחום של המערכת? אצלי בחדר נהיה מאוד חם בלי מזגן והמארז מתחמם והצורב גם כן ממש מתחמם. מה גם כשניסיתי לחבר צורב LG צרבתי רצוף 6 מדיות ובשביעית הוא כבר לא קרא אותה. כיביתי את המחשב, פתחתי את המארז ונתתי לו להתקרר ואחרי זה הוא עבד מצויין... לפי בדיקות שביצעתי לפי ימהה, זו באמת בעית חומרה, אבל ככה הם תמיד אומרים... בכל מקרה, איזה צורב כדאי לקנות? אחרי הנסיו…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי לאחרונה טלוויזיית סמסונג 40H6400ויש לי דיסק קשיח שברצוני לחבר לטלוויזיה דרך חיבור ה-USB גם כדי להקליט עליו וגם כדי לצפות בתכנים שיש עליו. האם זה אפשרי להפוך אותו לנייד? ומה נדרש לשם כך? http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822236404
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה external hard drive הכי מהיר שיש.
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, אני חווה העברת קבצים איטית מאוד ב-Windows 7 עם הכונן: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16822136149 כשאני מעביר קבצים ממחיצה אחרת או כונן אחר או מעתיק בתוך הכונן עצמו המהירות מתחילה ב50 או 80 ומהר מאוד מדרדרת לבערך 5 מגה. עברתי על נושאים קודמים בפורום, הרצתי כבר את Data LifGuard, הבדיקה יצאה תקינה. רציתי גם להריץ בנץ' עם HD TACH אבל הוא לא מתאים לווינדוס 7, יש איזשהי אלטרנטיבה של ה HD TACK לווינדוס 7?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום. האם מערך RAID שכזה אפשרי? RAID שבו כוננים 1 ו-2 מועתקים (Mirrored) לכונן 3? מדובר בלוח אם Gigabyte P67-UD3P
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה להוסיף זיכרון למחשב, לא בהכרח נייד הפיתרון הנוח ביותר(לא יודע לגבי מחירים) שראיתי הוא זיכרון נייד של כמה גיג'ה טובים.. 10 או 20 לא ממש משנה לי האם ההתקנים האלה מומלצים? מה טווח המחירים של כזה מוצר? ראיתי דיסק און קי של 2 ג'יגה בכמה מאות שקלים.. נראה לי ממש יקר.. ולא חשוב לי גודל המארז שלו אני רק רוצה יותר מקום לקבצים... מה אתם אומרים?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ההבדל בWD,בין 2 הסדרות כזה משמעותי בביצועים? או שהוא מינורי? אחרי הכל זה תוספת של 150 שקל.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בונה מחשב חדש ושוקל להשקיע ב M.2 ככונן ראשי, לוח אם גיגהבייט gaming7 Z97 .. השיקול הוא בין SSD SATA3 לבין ה M.2 שמציג ביצועים עדיפים וגם לא תופס חיבור SATA. בנוסף יהיו מחוברים למחשב עוד 4 כונני HDD אז גם חוסך בכבלים.. תןדה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הי דלקתי את המחשב בבוקר ואני בא להכנס להארדיסק מתוך המחשב שלי ואני לא יכול, מופיעה הודעה: E:/ is not available the disk structure is corrupted and unreadable בעיה נוספת שצצה, כשאני מנסה לפתוח כל סוג תיקיה במחשב עולה smartwebPrintingOP, לאחר מכן עולה הודעה Smartwebprintingoc.msi כאילו הקובץ חסר. כל תיקיה ולאחר מכן הוא פותח אותה. בעיה נוספת, הוא לא פותח את TASK MANAGER המחשב נותן הערה: TASK MANAGER HAS BEEN DISABLED BY YOUR ADMINISTRATOR מה אני עושה? תודה.בעיות במחשב שאני רוצה לפתור הדחופה ביותר היא כל המידע של הארד דיסק E יש לי המון מידע מאד חשוב של עבודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
560 ש"ח http://shopping.walla.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?auction_id=1303786
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ערב טוב אני מבקש המלצה לכונן חיצוני 2.5 בגודל של 500 ג'יגה ללא חיבור לחשמל מצאתי שני כוננים שנראים סבבה וגם המחיר נראה טוב הנה שניהם: 1- http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7735475 2-http://www.ynet-shops.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7737358 איזה עדיף? תודה רבה ליאור
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם כמה שאלות מתוך התעניינות התגלגל אלי HD די ישן.. אין לו שום ערך מבחינתי, אבל רציתי לחבר אותו ולראות מה יש שם המחשב שלי עצמו יחסית חדש.. טוב, אז ה-HD שלי (נקרא לו "החדש") מחובר בחיבור רגיל (SATA?) ואת הישן (נקרא לו "הישן") חיברתי בחיבור הישן שלו (IDE? הכבל העבה), חיברתי את הישן גם כן לספק והפעלתי את המחשב.. ה-HD הישן עושה רעש של עובד, הווינדוס עולה, וכותב לי שהוא מזהה כונן חדש.. אבל לא ראיתי אותו בשום מקום.. 1. למה לא ראיתי אותו בעצם? טוב, סגרתי את המחשב, נכנסתי לביוס - הוא מופיע שם. טוב.. אמרתי ננסה גישה אחרת - הגדרתי את המחשב שיעלה את ה-HD הישן ראשון.. המחשב עלה, עלה המסך של הווינדוס שעל הHD הישן.. אבל בפועל עלה הווינדוס 7 וה-HD החדש, ושוב לא רואה את ה-HD הישן..…
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, יש לי הארד דיסק של סמסונג 1TB שמחולק לשני מחיצות C מערכת ההפעלה וG המחיצה השניה. משום מה המחיצה של G נעלמה מהמחשב שלי. כשאני נכנס לניהול דיסקים אני רואה את המחיצה השניה נמצאת שם אבל לא פעילה. זה קרה אחרי שהתקנתי היום PARTITION MAGIC,לא עשיתי שום פעולה בה ,אבל התוכנה עשתה בעיות אחרי ההתקנה וגם סירבה להימחק.מחקתי אותה בעזרת תוכנה TOTAL UNINSTALL גם הייתה לי תקלה של BOOTMGR MISSING אבל טיפלתי בה. לא מצאתי דרך להחזיר את המחיצה לפעילה דרך הניהול דיסקים... מה אפשר לעשות?
-
- 14 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, ישנו מוצר שמחליף את הקורא/צורב בחיבור להארדיסק. לדוגמה: http://www.ebay.com/itm/2nd-Hard-Drive-HDD-SSD-Caddy-for-Lenovo-ThinkPad-Edge-E530-DS8A8SH-Optical-Tray-/171389526535?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item27e79ca207 האם יש חנות שמוכרת דבר כזה בארץ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687&CatCode=405 חברה שלי מחפשת הארד דיסק חיצוני. השימושים שלו הם בעיקר אחסון של דברים. הוא לא אמור להיות מחובר למחשב 24/7. כבר כמעט ננעלנו על ה MY BOOK של WD, עד שראינו עכשיו את הכונן הזה ב 100 שקל פחות. יש למוצר 3 שנות אחריות במעבדות אייבורי. את הסיפורים עליהם שומעים מפה ועד אילת. השאלה היא, אם המוצר יידפק במהלך ה 3 שנים האלה, יש סיכוי שהם לא יחליפו אותו? הדבר הכי גרוע שהם יכולים לעשות כשאני חושב על זה הוא להחליף אותו באחד אחר שעבר תיקון. מה אתם אומרים? כדאי ללכת עליו?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-