אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ברשותי HD של סמסונג HD502HI,שלוש שנים עובד כמעת ברציפות טפו טפו טפו. חשבתי לרכוש HD103SJ,ולהריץ עליו מערכת הפעלה (7),ושהדיסק הנוכחי ישמש לאיחסון. הבנתי שכמה שהנפח יותר גדול,ככה יש מצב לפחות ביצועים. על מה כדאי להריץ מערכת הפעלה ,1TB HD103SJ או HD502HJ 500GB ? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש עם לוח אם p35c-ds3r ובמחשב הנוכחי שלי כל פעם שאני מתקין XP אני צריך להכניס דיסקט עם הדרייבר של הסאטא כדי שההתקנה תזהה את ההארד דיסק אז השאלה (שאני לא בטוח אם אני בפורום המתאים ) האם צריך בלוחות אם של היום את הדרייבר והאם לקנות גם כונן דיסקטים (בנתיים אני לא רואה צורך ) תודה לכל העוזרים נ.ב אני מתקין XP ו VISTA לכל מי שישאל למה לא להתקין ויסטה וזהו
-
- 7 תגובות
- 837 צפיות
-
-
היה לי במחשב הקודם בקר ATA-133 של PROMISE וממש אהבתי אותו, כרגע אני מעוניין לקנות בקר SATA, שמתי לב לבקרי STLabs, ממש זולים (100 ומשהו שקל לעומת PROMISE שהטוב ביניהם מתחיל מאיזה 400).... מישהו התנסה עם בקרי STLabs ויכול להמליץ?
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
אני משתמש ב-Pioneer A05 אך בזמן האחרון (כבר הרבה זמן) הוא עושה הרבה בעיות בצריבות ולא מצליח לצרוב הרבה פעמים. יכול להיות שהצורב הלך ? מצורף קובץ לוג של נירו. [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 833 צפיות
-
-
חבריה שלום במחשב שלי יש לי HD שמחולק כך שכל מחיצה יש לה תפקיד כונן C:\ מכיל רק את מערכת ההפעלה ותוכנות שירות חיונים כגון RAR ' צריבה , דפדפן , תוכנת תמונות וכו' סרקתי נגד ווירוסים וכ', ניקתי קבצים ע"י CCLEANER והיה שיפור קטן איך אפשר לדעת מה קורה ולמנוע תופעה זו בברכה
-
- 7 תגובות
- 810 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות פורמט למחשב ושהפורמט שיהיה אחרי שאני יתקין וינדאוס יהיה NTFS ולא FAT32 כמו עכשיו אז אני לא יודע איך עושים את זה ...
-
- 7 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק לדיסק קשיח חיצוני בנפח גדול (פסלתי קנייה של שני דיסקים קשיחים חיצוניים בנפח 3TB מאחר שאני זקוק למוצר אחד), והבחנתי במוצר הבא Ivory - Western Digital My Book Live WDBVHT0060JCH. אני מתלבט האם לרכוש אותו, או שמא ישנה אלטרנטיבה עדיפה. אשמח לחוות דעתכם.
-
- 7 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כוחו של הרגל - עד היום הייתי מפרמט כל תקופה את כל הקשיח כולו על מנת לשמור על ביצועים מיטביים. כיום התווסף למערך כונן SSD שעליו מתיישבת מערכת ההפעלה כך שהקשיח משמש לאחסון מדיה בלבד. רגע לפני המהלך הטקסי של פרמוט המחשב כולו עד הזכר האחרון, נשמע לי שפרמוט הקשיח הוא מיותר בהחלט אם וכאשר פרמוט ה SSD בלבד יניב לי את המצב האופטימלי שאני מחפש. האם אני צודק ? אפשר לפסוח על הקשיח מבלי לאבד 'נקודות' ? *רק מציין שתקף אותי ווירוס אידיוטי לא מזמן שהיה מציק ועלה עם המערכת, מחקתי לו את הקבצים מהיסוד ובכל זאת הוא שיקם עצמו אך יום בהיר לאחר המהלך הוא פשוט הפסיק את הליכי השיקום. בדיוק מסיבות כאלה אני מפרמט את הכל מהכל בכל תקופה. אך בכל זאת, האם יש טעם ??
-
- 7 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
האם דיסק קשיח ATA7 IDE יתמך במחשב עם לוח עם ממשק ATA6 IDE? מדובר במחשב נייד וIDE המותאם לדיסקים בגודל 2.5 אינץ'. הסיבה לשאלה - אני רוצה לשדרג דיסק קשיח - הדגם שאנוכי מעוניין בו הוא HITACHI TRAVELSTAR 5K160 עם ממשק IDE. המון תודות!
-
- 7 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הלך לי לפני שבוע בערך הרד דיסק 120 גיגה ואני מעוניין לקנות חדש.השאלה האם כדאי להשקיע בכונן 8 MB או שגם 2 מספיק? ומה ההבדל תכלס בינהם?
-
- 7 תגובות
- 847 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם אפשר לצרוב על תקליטור שמיועד לצריבת סרטים DVD מידע..DATA ולא סרט.. לדוגמא אני רוצה לצרוב על התקליטור שירים [MP3] ורוצה שזה ישמר לי ..ושאם אני הולך עם הדיסק לחבר ורוצה להלקיט לו מהדיסק אני יוכל.. דיסק בנפח 4.7 או דומה לו.. זה אפשרי?.. מישהו ניסה?.. הצליח לו..?. וכך גם בקשר לסרטים בפורמט AVI MPG יש לי סרטים ישראלים אני רוצה לצרוב אותם על דיסק אחד שישמרו לי האם זה אפשרי?.. לאחסן אותם על דיסק אחד ואם אני ירצצה בעתיד להעתיק למחשב אני יוכל..?.... כמה עולה דיסק של 4.7 GB או דומה לו כי שחכתי תגודל.. בתנאי שזה אפשר: איזה צורב כדיי לקנות כרגע ומה המהירות שלו.. כי אני רוצה לפנות מקום מהארדיסק.. כמה עולה ..?..דגם וחברה.. תודה!!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה להפוך את המחיצה שיש לי (FAT32) לNTFS אבל לא יודע מה לעשות שאני מגיע לפה: (זאת לא המחיצה של הווינדוס) אגב יש סיכוי למחקית הקבצים?
-
- 7 תגובות
- 775 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה קניתי דיסק קשיח חדש למחשב שלי וניסיתי להתקין. הדיסק הוא מהסוג הישן (לא זוכר אם זה sata או שזה ide) בגודל של 120GB חיברתי אותו ללוח אם, לספק הפעלתי את המחשב, נכנסתי לביוס, הגדרתי אותו שיהיה משני הביוס זיהה אותו ניכנסתי לווינדואוס (XP) והוא לא זיהה כלום. ניסיתי שוב לנתק ולחבר את הדיסק הקשיח, שמתי את הג'אמפרים של 2 הדיסקים הקשיחים שלי על מאסטר ומשני ועדיין הוא לא מזוהה מה אני צריך לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי כונן קשיח 1TB של iomega. בדר"כ מהירות העברה הייתה 15-20 מגה לשניה. לאחורה משום מה המהירות ירדה ל 8 מגה לשניה, וגם פתאום שמעבירים דברים לכונן המחשב מחליט להיות קשוח איתי... האם זה אומר שמתקרבים לסופו של הכונן? נשארו בו עוד 200 ג'יגה פנויים, ואין בעיה להשתמש בתוכן שיש בו ( בעיקר סרטי HD ) --- בדקתי עם עוד כונן קשיח ( גם בחיבור אחורי ), והבעיה היא שכאילו הקובץ מועבר, ואז פתאום יש השהייה של איזה דקה, המהירות העברה קופצת ונהפכת להיות גדולה ל 10 שניות ואז שוב מגיעה השהייה קלה. השתגעתי.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, כמצויין בכותרת, יש לי מערך קיים על לוח H97, ורוצה להעביר לX99. עברתי קצת באינטרנט וראיתי שיש כאלה שטוענים שאפשר... האם מישהוא כאן מכיר את זה? תודה.
-
- 7 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
בלוח אם במחשב שלי אין חיבורי SATA, רק חיבורי IDE (מדובר במחשב ישן). מה הדרך הטובה ביותר לבצע המרה מ-IDE ל-SATA? אני מעוניין לחבר לו כונן קשיח עם חיבור SATA. חשוב לציין שעל הכונן הזה תשב מערכת ההפעלה. תודה!
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי לכולם!! קניתי HD חדש של WD 250 GB עם 16 מגה באפר. העניין הוא שהמחשב מזהה רק 130 GB. מה עושים?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.bit-tech.net/news/2008/11/18/usb-3-0-specificaton-finalised/1 יגיע בפועל כמוצר לקראת סוף 2009. מדהים לחשוב שיהיה אפשר להעתיק סרט BD ממוצע בכדקה!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני קונה בקרוב מחשב חדש עם חלונות 7 פרו שפה עברית 64 ביט. בשביל משחקים חזקים וכבדים ותוכנות גרפיקה. לפני שאקנה מחשב חדש. רוצה לדעת עצות מימכם. האם כדאי ליקנות עכשיו SSD 500GB מהיר או לחכות ולא ליקנות מחשב חדש? הייתי רוצה שיעבוד דיסק קשיח הכי מהיר וחזק לחלונות 7. אני לא אוהב דיסק קשיח חדש רגיל כי הוא מאוד איטית בחלונות 7 עובד לאט מאוד. מה דעתכם לא ליקנות מחשב חדש וגם לחכות לדיסק קשיח מהיר? בתודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי:IBM 40 GB 7200 ורוצים ממני 350 שקל ובתמורה אני יקבל סיגיט 60 ג"ב 7200 משתלם או לא???
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אהלן יש לי 2 HD וסידירום וצורב אבלללללללל יש לי גם SCSI נראה לי אני יכול לחבר עוד HD? הסיבה היא שכמו שאמרתי יש לי שני HD אחד 60 אחד 80 ה60 הוא למדיה והוא נגמר לי אז מה שאני רוצה לעשות זה לקחת HD מסכן של 15 גיגה להתקין על ווינדוס ולעשות את ה80 שהוא כרגע הראשי לHD המדיה שלי ואת ה60 למשחקים והורדות אז אני יכול לחבר עוד HD? [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 7 תגובות
- 781 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הארד דיסק (Western Digita WD1600JSl 160GB 7200 rpm 8MB Buffer S-ATA II HDD ) יכול להתחבר ללוח אם עם חיבור ATA רגיל?
-
- 7 תגובות
- 928 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח 160 GB ובC יש לי 40 GB סך הכל ובD יש לי 114 GB סך הכל. הבעיה היא שעכשיו בC יש לי רק 4 GB פנויים. 4GB התוכנות תופסות בProgram Files. את התיקייה USERES תופסת 3GB והתיקייה WINDOWS תופסת 20GB. מה כדאי לעשות כדי שיהיה יותר מקום? אני לא רוצה למחוק את התיקייה WINDOWS.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן הארדיסק סאטה חדש למחשב וחיברתי אותו ללוח אם מה צריך לעשות כדי שהוינדוס יזהה אותו? כי עכשיו פשוט אין זכר לכונן אמרו לי שצריך לפרמט את הכונן אבל איך אני אפרמט אם המחשב לא מזהה אותו? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מעוניין לקנות דיסק קשיח פנימי. רציתי לדעת על איזה פרמטרים אני צריך להסתכל ברכישה כזאת כי אני לא יודע מה ההדבל בין הסוגים. אם תוכלו להמליץ לי על דגם ספציפי ועל המחיר שלו זה יהיה מעולה כי נכנסתי לאתר זאפ ועל דיסקים קשיחים של חברה מוכרת כמו WD היו אנשים שרשמו הרבה חסרונות.
-
- 7 תגובות
- 957 צפיות
-