עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. שלום, ראיתי באמזון את ה SSD הזה:Kingston Digital 240GB SSDNow V300 SATA 3 2.5 (7mm height) with Adapter Solid State Drive SV300S37A/240G. האם כדאי לרכוש אותו ב 116$ למחשב המיועד לגיימינג? תודה

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by arik100,

אהלן מחפש HD לאחסון - יש לי כבר SSD. אני מחפש 1/2/3TB בעל יחס עלות-תועלת הכי גבוה שאפשר עד עכשיו מצאתי את זה: http://www.tms.co.il/product/10445 שזה יוצא 180 לטרה. יש כונן יותר משתלם מזה? לקנייה מיידית. תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by MadEddy,

אני רוצה לקנות כונן (או כרטיס,מה שזה לא יהיה) IRAM,ואני לא מצליח למצוא. איפה בארץ אפשר להשיג,או לפחות דרך מי להזמין? ???

• 3 תגובות
    • 750 צפיות
  4. שלום, מבקש המלצה לצורב DVD חיצוני בעלות של עד 450 ש"ח האם הצורב הזה כדאי: http://www.wallashops.co.il/ws/a/ap.aspx?pi=1HCGSA_E40L האם אפשר לקנות צורב רגיל עם כבל מתאם לUSB? האם כדאי? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 849 צפיות
  5. אני מתכוון להתקין מערכת הפעלה על כונן SSD חדש. מערכת ההפעלה היא WIN 7 64BIT א. האם יש הוראות מיוחדות הנובעות בשל העובדה שמדובר בכונן כזה או הכל כרגיל ? ב. פירמוט של כונן SSD יש הוראות מיוחדות ? תודה

• 17 תגובות
    • 7.2k צפיות
  6. צילמתי בפלאפון שלי כמה סרטוני וידאו שנמחקו בטעות. הסרטונים היו שמורים על כרטיס זכרון הפלאש שלי. הרצתי את התוכנה File Scavenger (תוכנה מעולה!), והיא מצאה את סרטוני הוידאו ואף שיחזרה אותם (שמרתי אותם בMy Docs). הבעיה היא שהסרטונים לא נפתחים. בכל פעם שאני מנסה לפתוח אותם (עם הWMP או עם MP Classic) מופיעה לי הודעת שגיאה: Can't open file: Unspecified error איך אפשר להריץ את הסרטונים האלה?

• 0 תגובות
    • 899 צפיות
  7. Started by faza,

אני מחפש HD חיצוני, נפח 1000 GB ביחידה אחת (לא סנדביץ של 2X500) אבל הוא צריך להיות עם מפסק הפעלה שאוכל לכבות אותו. כול הHD החיצוניים הינם ללא מפסק הפעלה. מישהו יכול להמליץ לי? כמובן בסביבות המחיר ההגיוני

• 3 תגובות
    • 577 צפיות
  8. אני מדבר באופן כללי. אני עורך כ-10 סרטים לחודש בערך. זה אמור לגרום נזק כלשהו לקשיח? כדאי להשקיע בדיסק נוסף קטן לצרכי העריכה בלבד? תודה.

• 6 תגובות
    • 872 צפיות
  9. Started by NI4NI,

שלום אני צריך מרחב איחסון גדול יחסית ומדי פעם יש צורך בעוד. במקום להוסיף עוד דיסקים פנימיים חשבתי אולי לקנות מארז NAS קטן של 3-4 דיסקים (ניתן להשיג די בזול בחו"ל, משהו כמו 100-150 דולר). השאלה שלי היא - ברור לי שחיבור של ה STORAGE דרך כבל רשת איטי יותר מחיבור SATA ישיר, השאלה היא עד כמה. האם אני ארגיש האטה משמעותית ? יש לציין שמערכת ההפעלה+כמה תוכנות יישארו על דיסק מקומי. תודה

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by matan5165,

אהלן. אני מעוניין לשים בתא ככפות ברכב דיסק קשיח חיצוני (2.5 אינטש) יכול להיות בעיה בגלל שזה יושב ברכב ? רעידות ותזוזות באופן קבוע... יש לכם המלצות איך לצמצם כמה שיותר את התזוזות ? אפילו להכין או לקנות איזה משהו.. תודה רבה.

• 38 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. אני רוצה להחליף את הכונן קשיח שנמצא כרגע בנייד לכונן SSD בנפח 120+-. לפי מה שבדקתי הגודל המתאים הוא 2.5" ו 7 mm. האם החיבור שבנייד מתאים לכונן SSD? מה דעתכם על אלה: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=TS128GSSD370&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SD7SB6S-128G-1122&cart=1437235882161318217〈=heb http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=SDSSDA-120G-G25&cart=1437235882161318217〈=heb תודה!!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. Started by G-FoRcE,

עד עכשיו עבדתי עם הארדיסק 10GB של WD והכל היה בסדר (יש להארדיסק בערך 16,000 שעות עבודה) לפני שבוע בערך חיברתי על אותו כבל slave הארדיסק של IBM 2.9GB. בכל הזמן הזה שההארדיסק עבד לבד נוצרו בו רק שני סקטורים פגומים אחרי שחיברתי את הIBM נוצרו עוד 10 סקטורים פגומים בשבוע זה יכול להיות שהIBM דופק לי את ה WD?

• 5 תגובות
    • 873 צפיות
  13. שלום. יש לי SSD של פטריוט. עובד טוב בזמן השימוש. מהיר, יציב. כאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש, אין תגובה. זאת היא תופעה חדשה, שלא הייתה לי לפני כן עם הכונן הקשיח. אין תגובה, ואין לי מה לעשות כדי להצית מחדש את ה boot sequence. אבל מצאתי שיטה שעובדת. בזמן שהמחשב דלוק (אבל שום דבר לא קורה), אני מכבה את ספק הכוח, ומדליק מייד שוב. זה פתור את הבעיה! המחשב עולה מחדש, אני מקבל את הביפ המיוחל, והכל רגיל. אני משתמש במחשב חודשיים כבר בלי לכבות אותו, אלא רק ריסטרטים (שעובדים). אם אמשיך כך, בסוף אשרוף את הלוח אם (כיבוי ספק הכוח והדלקתו? לא עסק!) יצאתי קשר עם החברה, הם המליצו על RMA. האם יש פה משהו שאני מפספס? אולי ב BIOS? קושחה מעודכנת תודה

• 0 תגובות
    • 734 צפיות
  14. שלום רב, ברשותי מחשב ישן P4 1.8 שברצוני לשדרג אותו כעיקרון הכונן הפנימי שלי הוא 40GB שמחולקים 20GB ב- C והיתר בD כרטיס מסך הוא GFORCE 8600 היות וכל משחק שמכבד את עצמו דורש מקום אני מעוניין לרכוש גם כונן פנימי וגם כונן חיצוני בכונן החיצוני אני רוצה להוריד גם תכנים של HD ולצפות גם במחשב וגם בטלויזיה ם חיבור כבל HDMI אודה לכולם על המלצותיכם לכוננים הנכונים. במידה ואתם זקוקים לפרטים נוספים אשמח לענות תודה מקרב לב

• 5 תגובות
    • 824 צפיות
  15. Started by spon83,

שלום לכולם, אני חובה בעיה עם העברת קבצים ממחשב ה-NU5PPYH להרדיסק חיצוני Seagate Expansion 5TB Desktop External Hard Drive. ההעברה מתחילה בקצב גבוהה מ-100MB ואז מתחילה לרדת לכדי עצירה מוחלטת, רק אחרי כמה שניות טובות ההעברה מתחדשת לכ3-4 שניות ונעצרת שוב. התהליך חוזר חלילה עד שכל הקובץ/קבצים מועתקים. ניסיתי כמה העתקות של קבצים קטנים (<1GB), קבצים גדולים (2GB-25GB) ושילוב של קבצים קטנים וגדולים ללא שינויים במהירות. ניסיתי לשנות "Removal Policy" של ה-HDD וגם לאפשר/לבטל "Write - caching" ללא הועיל. לכאורה "quick removal policy" היה עם הכי פחות נפילות במהירות ההעברה. בחיבור ה-HDD החיצוני למחשב הנייד שלי אני לא חובה בעיות וההעברה/העתקה מבוצעת במלוא המהירות וללא נפילות/עצירות.…

• 0 תגובות
    • 747 צפיות
  16. היי, הדיסק "320GB 2.5 שהיה לי, מת. החלטתי שאם כבר, אז שווה להגדיל את הנפח ל-1טרה או 750GB ומעלה. אולי מישהו מכיר דיסק פנימי 2.5 (בלבד) מהיר ואמין שיוכל להחליף אותו?

• 1 תגובה
    • 973 צפיות
  17. הראשון- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4 או השני- http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=1175 אחד מהם הוא עם 8MB BUFFER שאני לא ממש מבין בזה אבל חבר שלי אמר שצריך שהם יהיו ATA100... עכשיו אני לא יודע איזה לקחת נכון שאת היותר זול אבל עם שווה לי להוסיף 40 ש"ח בשביל ה8 מגה האלה? ולמה הם משמשים? תודה...

• 28 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by aloneg,

כמה כדאי להשקיע יותר בכדי שבכונן החיצוני שאני מתכוון לקנות תיהיה גם יציאת eSATA בנוסף לUSB2???

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. אין לי נסיון בכלל עם ssd, וקראתי בכל מיני מקומות שכדאי לבצע הרבה פעולות כמו: פרמוט ידני ביטול מחיצת ה 100 מגה שהמערכת יוצרת ביטול page file העברת קבצי temp של המערכת ושל הדפדפנים לדיסק נפרד רגיל ועוד הרבה פעולות.... מנגד קראתי גם שהרבה מכל זה מיותר ברגע ש TRIM פעיל.. יש מצב להסבר על עניין זה? קודם כל מה עומד מאחורי ההחלטות האלה? נשמע לי קצת מוזר, בטח שרוצים לנצל את המהירות לחלק מהדברים... אשמח להבין את הרעיון מאחורי הפעולות ודבר שני, מה אתם ממליצים לעשות לפני ואחרי התקנת מערכת חדשה? קניתי CRUCIAL M4 והלוח שלי הוא ASUS COMMNADO תודה רבה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by asaf999,

רציתי לדעת כמה דברים בקשר למערך RAID0 אני מקווה שתוכלו לעזור לי! 1) האם צריך שהדיסקים הקשיחים יהיו מתאימים לרייד או שכל דיסק קישח מתאים לרייד, או שזה בכלל כמו במערך CF לדוגמא שאחד צריך להיות CF והשני רגיל(כרטיסי מסך, למי שלא קישר...)?? 2) עוד דבר חשוב, האם צריך ששני הכוננים יהיו זהים במהירותם? לדוגמא Raptor 10,000 RPM יכול להיות במערך רייד 0 עם 7200 RPM???? 3) האם מערך רייד 0 עוזר להריץ משחקים יותר טוב...? 4) נגיד יש מערך רייד0 של כונן 1 75GB וכונן שני גם 75GB הם יהיו יותר מהירים מכונן 150GB אחד...?? תודה לכולם...

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  21. Started by stas12,

עכשיו הגיע זמן האמת..... אני על סף קניית צורב DVD, איזה משני הצורבים הללו אתם ממליצים ולמה? תודה.

• 9 תגובות
    • 896 צפיות
  22. כמו כן, אשמח להמלצות לכונן בגודל הנ"ל.

• 11 תגובות
    • 912 צפיות
  23. אני קונה מחשב חדש ובלוח האם יש רק חיבורי SATA 2. מצד שני, חבל לי לזרוק את הדיסקים מהמחשב הישן שהם 2x80GB בממשק SATA 1 ואני רוצה לעשות מהם דיסקי גיבוי במחשב החדש. האם ניתן יהיה לחבר אותם לחיבורי SATA 2 ? חוץ מזה, האם יש הבדל כלשהו בכבלים בין SATA 1 ל 2, או שאלו אותם כבלים ? תודה

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  24. Started by xpepx,

שלום קניתי אתמול את הכונן של סמסונג החדש HD204UI. הוא עובד בסדר ומהיר והכל טוב ויפה אבל יש לו בעית רעש מוזר. כאשר נכנסים לכונן כשהוא במצב תרדמת ומעתיקים אליו הוא עושה רעש כזה כאילו הדיסק שמסתובב יוצר רעש של חריקה קטנה. ולפעמים גם טיק מכאני אחד. זה אומר שהדיסק לא תקין? יכול להיות שהוא יושב "לא נוח" במארז? תודה!!

• 16 תגובות
    • 2.7k צפיות
  25. ראיתי שהחליפו את הארדיסקים של WD במקום הKS שמו AAKS לדוגמא: לפני WD2500KS אחרי: WD2500AAKS מה ההבדלים? תודה

• 4 תגובות
    • 806 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.