אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום. רכשתי את הצורב הזה : LG GH20LS10 http://us.lge.com/products/model/detail/computer%20products_optical%20drives_optical%20drives_GH20LS10.jhtml מפרט המחשב שלי הוא : DVD Burner : LG GH20LS10 MB : MSI K9NGM3-FIH CPU : AMD Athlon 64x2 3800+ Memory : 2GB DDR2 OS : windows vista יש לי בעיה מוזרה עם הצורב הזה. הוא רק צורב אבל לא קורא שום מדיה שאני מכניס לכונן. כל דיסק שאני מכניס לכונן, לא משנה אם זה CD-ROM או DVD-ROM או סוג אחר (בקיצור, כל סוגי המדיה) אני שומע שהכונן קורא את הדיסק והנורה מהבבת אבל לא קורה כלום אחרי זה . כאשר אני מנסה להכנס לכונן דרך "המחשב שלי" ולנסות לגשת לכונן, המחשב נתקע ואני צריך לאתחל את המחשב. שוב, אני מצליח לצרוב איתו והצריבות מעולות ולא הורס ש…
-
- 5 תגובות
- 847 צפיות
-
-
צרבתי על 4 דיסקים את אותו סרט להלן התוצאות : [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני כונני SSD על הנייר לשניהם אותם ביצועים Samsung Evo 860 או Crucial mx500 שניהם בנפח 250 גיגה בייט , היתרון היחיד של הסמסונג שהוא מגיע עם 5 שנות אחריות וה Crucial עם 3 . ה Crucial עם יתרון מאוד קל מבחינת ביצועים 560 קריאה 510 כתיבה והסמסונג 550 קריאה ו 520 כתיבה . https://ssd.userbenchmark.com/Compare/Samsung-860-Evo-250GB-vs-Crucial-MX500-250GB/3949vs3951
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, במחשב שלי דיסק קשיח אחד של 150 ג"ב שמחולק לשתי מחיצות - C עם 15 ג"ב וD עם 135 ג"ב. האם יש דרך לשנות את החלוקה כך שיהיה 30 ג"ב בכונן C? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הצורב שלי. שאני מכניס אליו דיסק ריק של DVD הוא לא מזהה אותו ותוקע את המחשב. הבעיה חדשה וקרתה רק בזמן האחרון. מה אני יכול לעשות בשביל לסדר את זה? אם אני מכניס דיסק CD ריק אז הא מזוהה ללא כל בעיה. בנוסף אם אני מכניס דיסק DVD עפ מידע לוקח לצורב המון זמן לקרא אותו.
-
- 7 תגובות
- 773 צפיות
-
-
יש בעיות עם האתר של DVDINFOPRO אז מי שצריך תוכנה או עדכון שילך בינתיים לפה: http://www.cdrinfo.com/forum/tm.asp?m=78845&mpage=1&key=? דרך אגב, מה שיורד שם זה ורסיה שכעיקרון ניתנת בתשלום 3.18 ולא כ FREEWARE.
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אלוהים שומעים אותו על חצי דירה! מה עושים? זה ככה מאז שקניתי אותו כדאי לנסות להחליף או משהו? הוא מסתובב כלכך חזק שאם מניחים יד על המחשב מרגישים אותו נע במעגלים.
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות מקבוק פרו בחול ורציתי לדעת האם בנוסף לכונן SSD של הרטינה אפשר להוסיף גם HDD אני יודע שבדגמים הישנים יותר GLOSSY מחליפים את הכונן דיסקים בSSD אך ברטינה אין כונן אז רציתי לדעת האם יש אפשרויות אחרות כי בתקציב שלי אני מקבל רק 256SSD וזה לא מספיק לעבודה ולא מעוניין בחיצון תודה רבה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש במחשב שלי שתי דיסקים מותקנים, אחד הוא של סיגייט 80 ג'יגה 7200 RPM עם חיבור S-ATA ו8 מגה באפר. השני הוא של WD, בנפח 30 ג'יגה 7200 עם חיבור סיראלי ישן. איך זה יכול להיות שדווקא הדיסק המיושן יותר יותר מהיר מהחדש? ועוד שאלה נוספת, יש לי מעבד 2.8 על לוח של אינטל דגם Intel® Desktop Board D865PERL, שמעתי שיש משהו שנקרא RAID שהוא נותן מהירות גבוהה אם יש שתי דיסקים מותקנים, אני יכול להשתמש באופציה הזאת במחשב שלי?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שאלה בכותרת 1. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=7280 2. http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=kspramatgan&uin=9230 איזה מהם עדיף? טנקס -עריכה- אשמח לתשובה מהירה לפני רכישה כבר מחר.
-
- 4 תגובות
- 768 צפיות
-
-
אז ככה, הכל התחיל כשוינדוס 7 שלי הודיע לי שהוא לא חוקי, החלטתי לפרמט ולהתקין אחד אחר. (ניסיתי מלא גירסאות שונות) בכולן ההתקנה התבצעה ממש ממש לאט ולא תמיד הגיעה לסוף, וגם אם כן המערכת עצמה לא זזה. אז כן שיחקתי עם ההגדות של הBIOS.. וגם איפסתי אותם.. כלום לא עזר אז עשיתי להארדיסק ניקוי דרך DISKPART... בהתחלה רק clean אחרי זה clean all וגם זה לא ממש עוזר. בגדול יש לי הארדיסק של WD - דגם WD10ezex 1TB והוא מתנהג לפי מצב רוח, לפעמים בDISKPART הוא נותן לי לעשות מחיצות חדשות, ולפעמים לא. רושם לי I\O ERROR המצב הכי טוב שהצלחתי להגיע זה ליצור מחיצה אחת ל SYSTEM - 100MB עוד מחיצה של 200GB ומחיצה שלישית של כל שאר הנפח... (בערך 750GB) הצלחתי לפרמט את 2 הראשונות, את השלישית הוא לא נתן…
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מתלבט בין 2 כוננים חיצוניים - WD my book 3tbWDBFJK0030HBK and Seagate backup plus 3tb STCA3000200 תודה
-
דרישות הכרחיות: - איכות כתיבה טובה - אמינות טובה, רצוי שנתיים אחריות - ריפינג מושלם של אודיו - קריאת DVD ללא נעילת איזורים (RPC1 או קושחה שמאפשרת את זה) רצוי, לא הכרחי: - תמיכה טובה בגיבוי דיסקים מוגנים (DVD ומשחקים) - תמיכה בקריאת BD תקציב: עד 200 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 971 צפיות
-
-
שלום כמה עולה חיבור esata שאני יכול להרכיב במחשב? אתם יכולים להביא לי לינק איפה אפשר לקנות? אני לא מצאתי והדבר הזה: http://www.grafpc.co.il/Product.asp?Pid=HDDDOCK&Cat2Cat1ID=3&Cat2ID=0&aff=Zap〈=he באיזה מהירות אני יכול להעביר נתונים מהמחשב להארד דיסק בחיבור esata ובחיבור usb? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מנסה לתקן את המחשב של ההורים שקרס(היה, מספר שניות לאחר עליית מערכת הפעלה, נכנס Blue screen of death). ניסיתי לפרמט אותו אך שמתי לב שהמידע על הכונן נראה מוזר(בתמונה). לאחר בחירת הכונן מתקבלת ההודעה "setup cannot access this disk". מדובר במחשב עם מפרט נמוך מאוד. אשמח לדעת אם קיימת דרך לסדר את המחשב ואולי גם את הכונן. בתודה רבה. ליעד.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולכם קראתי בסטיקי - ואין שם על RAID, ולאחר גלישה בפורום ראיתי אנשים רושמים על RAID0 וRAID1 ולא הבנתי כל כך מה זה עושה, מישהו בבקשה יכול להסביר לי מה זה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי בעיה קטנה הסרבר שלי נגמר בו המקום20GB אז אני חשבתי שאני יקנה כמה דיססקים משומשים מEbay וישים אותם במערך raid עכשיו הבעיה היא שהדיסקים לא מאותו יצרן\דגם\מהירות סיבוב בדקה\buffer\כל דבר אחר שיכול להיות שונה חוץ מהגודל. השאלה שלי האם הדיסקים חיבים להיות זהים בשביל מערך raid ? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
אם נשים לרגע את הדיון באיזו מדיה כדאי ועדיף לגבות את המידע שלנו, הנה כלל אצבע למה שנחשב כמוסכמה לצורת גיבוי אולטימטיבית, אם כי תמיד יש מה לשפר ... Regardless of whether you're storing your data on a hard drive or a solid state drive, you should still be using the 3-2-1 rule where you keep three copies of your data on two different mediums with one copy stored off-site. This is where cloud storage and cloud backup services can be a godsend since companies storing customer data in the cloud are more likely to replace faulty drives (as well as have their own backup processes) to ensure that your data is stored safely and securely. נו, מכאן בר…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום , האם רמקולים כל רמקולים שהם פוגעים בדיסק הקשיח? והאם רמקולים בתצורה 2.0 ספיציפית פוגעים? לי יש רמקולים גדולים של מערכת סטריאו מחוברים למחשב , האם הם פוגעים בדיסק הקשיח? האם יש מרחק מסויים שזה כבר לא משפיע??
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ההארדיסק שלי בימים האחרונים התחיל להשמיע רעשים חזקים עם הדלקת המחשב: Maxtor 160 GB ATA.. מה אני אמור לעשות? פתחתי את המחשב פעם אחת נגעתי בכבלים וכיביתי את המחשב וזה הסתדר! אבל בפעם השניה עם הדלקת המחשב זה כבר חזר שוב, ורציתי לדעת מה עושים עם זה? זה לא מפסיק וזה משגע פילים :-\ הרעש ששומעים זה הדיסק עצמו של ההארדיסק שמסתובב כאילו לא במקום (כמו קדיחה בקיר). רציתי לציין שהמחשב היה דלוק כ6 ימים ברציפות ולאחריו החלו הרעשים. מהי הסיבה? איך עוצרים את הרעש? תודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 880 צפיות
-
-
התקנתי צורב אסוס בחיבור sata בנוסף לצורב dvd שקיים במחשב בחיבור ide מה צריך לעשות על מנת שהאסוס יזוהה ע"י המחשב
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות DOK איכותי בנפח 16GB יש המון חברות בשוק המובילות הן לפי מה שהבנתי: PATRIOT SANDISK KINGSTON אני מחפש DOK שיהיה: 1)עם פקק\חיבור נחבא. 2)עם עדיפות לאפשרות לתפוס כמחזיק מפתחות. 3) כמה שיותר איכותי 4)תקציב 100 ש"ח +- תודה רבה מראש.
-
- 9 תגובות
- 988 צפיות
-
-
הצורב שלי התחיל לזייף... כלומר פעם הוא מצליח לצרוב ופעם לא, היה איזה פעם אחד שהוא עשה רעשים... עכשיו השאלה שלי איך אני יכול לבדוק שהצורב תקין מבלי לנסות לצרוב על דיסקים-כי אני לא יכול לדעת אם הצריבה יצא טובה או אם כל הקבצים תקינים. אני משתמש ב NERO 6 EXPRESS בתודה manor
-
- 1 תגובה
- 568 צפיות
-
-
הכונן שלי עושה רעשים כמו "פפטצ' פפטצ' פפטצ"' ככה קטנים כאלה, וגם לאחרונה מידי פעם הוא לא עולה לי בביוס... וניסיתי ליצור קשר עם החברה של ההארדיסק (IBM בעבר) ואין להם שירות לקוחות בארץ !! :bash:
-
- 7 תגובות
- 789 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן לכתוב תוכנה שחלק ממה שהיא עושה זה סריקת הכונן בחיפוש אחר קבצים חדשים/קבצים קיימים שהשתנו. בקיצור, תוכנה שעוקבת אחרי כל שינוי בתוכן ה-HD. השאלה שלי היא האם יש דרך לראות את הקבצים האחרונים שנערכו/נוצרו ב- HD (אני מדבר על NTFS). אני לא יכול להסתמך על שעת ישירת/עריכת הקובץ שרואים בוינדוס מכיוון שהן ניתנות לשינוי. כמו כן, ה- pagefile ניתן למחיקה ולכן גם עליו לא ניתן להסתמך. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 975 צפיות
-