אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שאלה בכותרת, זכור לי שיש משו כזה RADE 0 \ 2 \ 5\ 7 \ 10 הדבר היחידי שמעניין אותי זה ביצועים ולא גיבוי חם של כוננים או כל תכונה אחרת של RADE .
-
- 7 תגובות
- 944 צפיות
-
-
רציתי לישאול כמה יוצא בחלוקה של 50 ג'יגה במספרים ובאפסים וגם 300 ג'יגה וגם 75 ג'יגה
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
יש לי 2 דיסקים: 160G ו-40G. ברור שה-160G הראשי. משום מה תמיד מופיע לי האייקון וכשלוחצים על האייקון רואים שהוא רוצה שאני אוציא את ה-160G. למה?? [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אהלן , ברשותי נייד מסוג HP DV6 2130EJ , שעליו מותקן כונן קשיח מסוג Hitachi - HTS725050A9A364 , השאלה היא איזה כונן SSD עד 120 ג'יגה יוכל להתאים לנייד הזה ? תודה על צומת הלב , בברכה רוס
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני וחבר שלי התערבנו ואין לי מושג איך הגענו לזה אבל מה יותר הורס את הצורב והדיסק צפייה ישירה ממנו או העברה למחשב ואז צפייה ... התערבות על שאוורמה חחח ושתייה.. תודה מראש ומקווה שאני צודק..
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יש לי עכשיו כונן קשיח של seagate שמראה סימנים של מוות (המחשב מזהה אותו לפעמים, הוא עושה הרבה רעש והמחשב קופא רק כשהוא מחובר). הכונן בגודל 500GB עם 32MB זיכרון חוצץ. אני מתכוון לשדרג ל- Windows7 ואז להתקין את המערכת הפעלה על הכונן לעיל. אבל נראה שהוא גוסס אז אי אפשר. אני אני רוצה לקנות כונן חדש וכאן נשאלת השאלת האם ללכת על כונן עם זיכרון חוצץ של 32MB או 16MB? אם אפשר אז תוסיפו גם המלצות על כוננים מתאימים מחנויות באיזור המרכז. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, קניתי היום הארד דיסק HD103SJ של סמסונג. חיברתי את כל החיבורים שצריך (SATA וחשמל) נכנסתי לביוס מיד לאחר חיבור ההארד דיסק ואני לא רואה בשום מקום את ההארד דיסק.. ניסיתי כבלים שונים אבל כלום לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שההארד דיסק פגום?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
נוצר לי צורך להשתמש בקובץ כלשהו שגודלו יותר מ 4GB הבעיה היא שמופיעה לי הודעה בווינדוס שאומרת שרק NTFS תומך בקבצים גדולים מ 4GB ולי יש FAT32 השאלה היא איך אני יכול להמיר את ההארדיסק שלי מFAT32 ל NTFS ללא פורמט? האם יש בך סיכונים? כמה זמן התהליך לוקח? (כמה שיותר פרטים) אני גם מעוניין לדעת איך אפשר להמיר עם פורמט תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
בקצרה: הרבה מסכים כחולים, אחרי אבחון עם התוכנה WinDbg , אשמים : NTFS.SYS / ntoskrnle.exe. ובכלל, רוצה לבדוק את הכונן הנוכחי אם יש לו באמת סקטורים פגומים או לא ( כבר הרצתי חיפוש בגוגל מה המשמעות בעניין התהליכים) גיבתי הכל, הפעלתי את המערכת הפעלה בSAFE MODE בcommand PROMPT, כתבתי את הפקודה(chkdsk c: /f /r), עשיתי ריסט, הוא עשה את המסך השחור והריץ את הבדיקה - זה הסתיים לפני ששמתי לב, והפעיל מחדש את המערכת הפעלה. אני לא יודע אם יש שגיאות. איפה אפשר לבדוק את זה? ההרצה נשמרת באיזשהו cache על המערכת הפעלה, לא? מדובר בWIN 7 . אולי לא קשור כל כך לפורום. תודה
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחכה כרגע להוזלת מחירי הכוננים הקשיחים על מנת להעביר את כל החומר שאגרתי במשך השנים מהדיסקים למחשב. לאחרונה אני במחסור חמור של מקום פיזי וחשבתי לאחסן את כל נרתיקי הדיסקים זה על זה. במקרה כזה יופעל על הדיסקים שבתחתית הערימה משקל של 10-15 ק"ג. האם ישנו סיכוי כלשהו שהדיסקים יאבדו מידע? (אינני מאמין שהם יישברו)
-
- 7 תגובות
- 905 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני לפני רכישת מחשב חדש ויש לי שאלה. כולנו מכירים את הסידרה של WD ה-AAKS השאלה שלי היא איך ה-HD של WD לעומת לדוגמא כונן כזה: SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS עובד בממשק NCQ ויש לו 32MB, מה שמוזר הוא שקראתי שקצה ההעברה שלו הוא "רק" 100 MBPS לעומת 300 בכוננים של WD. מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אז ככה הHD ישמש צלם וידאו ועורך בהכנת סרט דוקומנטרי. צריך נפח גדול [250G למשל יתאים בול) וחיבור FW . צריך שלא תהיה בעיית איטיות כאשר עורכים ומשתמשים בקבצים שעל הכונן בלי צורך להעביר למחשב קודם. אני חשבתי על זה: http://www.skypc.co.il/pl_product~2500GT~7~0.htm מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 822 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את ה-HDD הכ"כ מומלץ של סמסונג, כשנכנסים לעמוד המוצר באתר שמים לב שהקיבולת של הכונן היא 750GB בלבד (תחת הספקס) http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=507 כתוב למטה את ההסבר הבא: Actual accessible capacity may vary from advertised capacity due to formatting and partitioning of the hard drive, as well as due to your computer's operating system אני מבין שלא מקבלים את מה שמפורסם, אבל בד"כ עושקים אותך בכמה עשרות גיגהבייטים ולא בכמה מאות...מישהו יכול לשפוך אור על הנושא? מישהו יודע מה הקיבולת האמיתית של ה-WD השחור? תודה
-
- 7 תגובות
- 998 צפיות
-
-
אחי משתמש במחשב נייד compaq presario v4000 לאחרונה המחשב עושה המון בעיות. לפעמים עולה לאט מאוד, לפעמים לא עולה בכלל.. כשהוא כן מחליט לעלות לוקח משהו כמו 10 דק' עד שהוא עולה, ובזמן הזה "אם מקשיבים טוב טוב, אפשר לשמוע דרדסים", טוב, לא דרדסים, אבל ההארד דיסק בקולות חשיבה לא טבעיים ומאוד תבניתיים, חוזרים על עצמם. עשיתי איחוי, עשיתי סריקה, עשיתי סריקה מהrecovery console בדיסק של ווינדוס, כל המאמצים עלו בתוהו. גם אחרי פירמוט והתקנה מחדש אין חדש... חייב להגיד שרק הפירמוט לקח משהו כמו שעתיים (עם אותם קולות תבניתיים)... דבר שלא סביר בעליל! תודה לעוזרים! נ.ב. אחרי שהמחשב כן מחליט לעלות הוא עובד בסדר גמור, לפחות ע"פ טענותיו של אחי.
-
- 7 תגובות
- 877 צפיות
-
-
שלום, בראשותי 3 HDD על איזה מהם עדיף להתקין מערכת הפעלה (VISTA)? לשיפור ביצועים... - HD103SJ סמסונג 1TB - HD300LD סמסונג 300GB - ST3500320AS סיגייט 500GB תודה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם,לפני כמה ימים קניתי דיסק קשיח חיצוני בנפח 500 גיגה הדיסק הוא מסוג storejet 25m3 תמונה: הבעיה היא שאני לא צליח להתקין עליו ווינדוס,ניסיתי גם 7 וגם 8. ולינוקס מינט+לינוקס אובונטו הצלחתי להתקין שאני נכנס למסך ההתקנה של ווינדוס אני פשוט מקבל שגיאה שאומרת שאין אפשרות להתקין את המערכת על הדיסק הקשיח החיצוני בגלל ieee 1394 משהו כזה נ.ב ניסיתי כבר לפרמט את הכונן לסוג NTFS זה לא עזר לצערי... עריכה: זאת השגיאה המדויקת שאני מקבל(העתקתי מילה במילה): windows cannot be installed to this disk. setup does not support configuration of or installation to disks connected through a usb or ieee 1394 port
-
- 7 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי הרד דיסק די ישן (WD של 80GB) העברתי אותו למחשב קצת יותר חדש מהקודם, ועכשיו ה- XP מבקש ממני לפרמט אותו לפני שאני יכול לקרוא\לכתוב אליו. ברצוני לדעת אם יש באפשרותי לקרוא את המידע שבפנים לפני שאני מפרט, אולי עם תוכנה מסיומת..? תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איך אפשר לדעת אם הצריבה מדויקת פשוט שמתי לב שדיסקים שצרבתי עליהם לפני שנתיים כבר לא עובדים ניסיתי לבדוק בcd -speed אבל זה לא מדוח טוב על השגיעות תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 777 צפיות
-
-
אהלן, לפני תקופה חיברתי למחשב שלי משהו ל-USB שהביא לשריפת ההארד-דיסק שלי. כשהמחשב נדלק הדיסק מטקטק ולא עולה - מדובר ב WD 320 GB BLUE. מבדיקה במעבדה מתברר שהמעגל החשמלי נשרףאבלהמידע כולו עוד קיים על הדיסק. אני מחפש מישהו שיודע להתעסק בתיקון כזה (לא כל חברות השחזור יודעות).. בנתיים קיבלתי הצעת מחיר של 1600-4000 ש"ח, מד"ר דיסק, מחפש משהו יותר זול. תודה מראש!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הלוח שלי תומך ב-SATA2. כרגע אני משתמש ב- Sata רגיל. השאלה שלי היא, האם הארדיסק עם מהירות סיבוב 7200 יכול לספק מידע במהירות גדולה מזו של החיבור\כבל עצמו (SATA) אם כן, ז"א שאני לא מנצל את מלוא הביצועים כרגע? והאם ה-HD מהיר יותר גם מ-SATA2 ? בקצרה, מהי מהירות הכונן הקשיח ב-GBPS ? ומהו הקשר הישיר בין זה למהירות הסיבוב? אולי אני בכלל לא בכיוון הנכון, אבל זה מה ההיגיון אומר לי --> לא משנה איזה SATA או IDE, מהירות הסיבוב קובעת את ביצועיו ולכן כל ה-7200 *יכולים* לספק את אותה המהירות, השאלה מה הכבל עצמו מסוגל להעביר... תקנו אותי אם אני טועה...
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בעקבות הנושא הזה - http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=266427.0 אני הולך לקנות דיסקים חדשים... עכשיו יש לי אפשרות או לדיסקים של TEAC או לדיסקים של VERBATIM איזה לקחת? להזכירכם, הצורב DVD שברשותי הוא NEC 3550A
-
- 7 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי DOK של טרנסנט ויש עליו מחיצת אנטיוירוס שבא איתו "במתנה" המחיצה: CD Drive (H:) TrendMicro USB Security איך אני מעיף אותה לכל הרוחות? אי אפשר למחוק שם קבצים, ואני לא מצליח לבטל את המחיצה הזו, והיא סתם תופסת לי מקום ומעצבנת. תודה לעוזרים.
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי דיסק חיצוני של SEGATE מדגם XTREME עם אפשרות לחיבור ESTATA. כאשר אני מחבר את הדיסק למחשב בחיבור USB רגיל הוא מזהה את הדיסק והכל פועל באופן תקין. חיברתי את הדיסק בחיבור ESATA, כאשר המחשב עולה אני רואה שה-BIOS מזהה את הדיסק במדויק וגם הדיסק "מתעורר" לאחר הדלקת המחשב. אבל משום מה הדיסק בחיבור הנ"ל לא מזוהה על ידי ה-VISTA. נכנסתי ל-DISK MANAGMENT וגם שם לא ראיתי את הדיסק. מערכת הפעלה VISTA HOME PREMIUM. אשמח לעצה.
-
- 7 תגובות
- 868 צפיות
-
-
אתמול קניתי דיסק קשיח של טרה ואני רוצה להרכיב אותו במחשב. מה אני צריך לעשות, מבחינת הרכבה וחיבורים? הבנתי שאמורים לחבר כבל אחד לספק ואחד ללוח אם.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
השאלה בכותרת והנה הרשימה: NEC 3550A DVD±RW x16 Dual x8 TEAC DVW516G DVD±RW x16 Samsung SH-W162C DVD±R x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer Sony DVD±R DWQ30A x16 Dual Layer (Black) Sony DVD±R DWG120A x16 Dual Layer (Black) LG 4167B +x16 -x8 Dual x6 (EC) LG DVD±R GSA-H10AB x16 Dual Layer x8 LG DVD±R GSA-H10AK x16 Dual Layer x8 (Black) LiteOn 1693 x16 Dual x4 LiteOn SHW-160P6S x16 Beige PIONEER A110 DVD±RW Black PIONEER A111 DVD±RW Philips DVD±RW x16 LightScribe
-
- 7 תגובות
- 722 צפיות
-