אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אז ככה חברה יש לי שניי כוננים של 7 גי'גה ובכל אחד נישאר לי בסביבות :-\400 מגה,אז אני צריך דחוף המלצה על כונן קשיח עד 250 שקל. (מה לעשות אין תקציב).
-
- 8 תגובות
- 976 צפיות
-
-
אממממ אוקי ! אני רוצה לנקות את הכוננים שלי !! גם את ה CD וגם את ה DVD ! בשביל שהפעילות שלהם תהיה טובה יותר !!! איזה אפשרויות יש ? ? תודה רבה : )
-
- 8 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ב"ה שלום חברים ההתלבטות היא בין צורב NEC בדגם החדש NEC 4570A x 16 DUAL LAYER שתומך גם ב DVD-RAM שמי יודע מתי נשתמש איתו אם בכלל ... לבין צורב ASUS בדגם ASUS DRW-1608P2 מעיון ברשת התברר לי שרוב האנשים מרוצים מ 3550A של NEC ככה שמסתמה גם הדגם הזה החדש יהיה בהתאם כידוע לחברת NEC אבל ה ASUS מגיע עם באנדל שלם לעומת NEC בקופסא והוא גם צורב מאוד טוב חוץ מפה ושם שראיתי שלא צורב על DVD-RW על פול מהירות יעני רק על 4X ומטה ... שזה לא הכי משנה ההתלבטות קשה והסכום דומה מה דעתכם חברים יקרים :s05: אסף.
-
- 8 תגובות
- 916 צפיות
-
-
אני עם כבלים ישנים, כנראה מהדיסקים של SATA1 ועכשיו יש לי דיסק שתומך ב-SATA3 אמרתי אולי יש גם הבדלים בכבלים שכל אחד יכול לתמוך ביותר..
-
- 8 תגובות
- 812 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש את ה-MX500 של Crucial באמזון מכיוון שהמחיר אטרקטיבי ביותר לעומת רכישה בארץ. אני יודע שהדיסק הזה מאוד אמין אבל חושש בכל אופן מהצורך במימוש אחריות לדיסק הזה במידה ויתקלקל. שאלתי היא האם יש עם מי לדבר בנוגע למימוש אחריות כזאת בארץ במידה ואזדקק לכך? תודה! אורי.
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
- 3 followers
-
-
אינ לא מצליח למצוא ספקים שמוכרים אותם אני מעוניין לרכוש בתור חברה לא בתור פרטי. תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
כיום יש לי SSD של 500 גיגה וכונן קשיח חיצוני של 500 גיגה. הנפח פשוט לא מספיק לי.. לכן אני שוקל אם לקנות עכשיו קשיח חיצוני חדש במקום הקיים שלי או לא? ה-SSD שלי הוא 850 EVO. יש לציין שבמהלך השנה הבאה אני רוצה לקנות מחשב חדש ולשים בו קשיח פנימי של 2 טרה לפחות... ולגבי ה-SSD שלי לא יודע אם אעביר אותו לחדש.. אבל כרגע מה הכי כדאי לעשות? או שעכשיו לקנות קשיח שישמש אותי ואז יעבור למחשב הבא? הקטע שאני מעדיף הכל חדש במחשב הבא.. גם הקשיח החיצוני שלי כרגע קצת צולע ולפעמים לא עובד.
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה...בעקבות "תאונה" קלה של קופסא עם משחת נעליים שנפתחה בתיק שלי יש לי עכשיו אוסף יפה של דיסקים מלוכלכים ... רוב הלכלוך הוא בעצם על הצד עם שם הדיסק וכו' ולא על הצד הצרוב (זה נקרא צרוב גם בדיסקים מקוריים?) אבל אני מניח שזה לא טוב לשום כונן או נגן דיסקים אם אני אכניס אליו דיסק מלוכלך... האם יש איזו דרך לנקות את הדיסקים (ולמנוע ממני לאבד דיסקים שעלו לא מעט) בלי לפגוע בהם...מים לא עזרו (גם לא חמים... מקווה שיש למישהו איזה פתרון...המון המון תודה מראש ;-) אודי
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 1TB לאיחסון וגיבוי (אך רצוי שיהיה די מהיר בכל זאת). תקציב - עד 500 שקל (אם ממש שווה אוכל לחרוג). העדפה לחנות בבאר שבע (כמו פנדה). תודה לכל העוזרים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שמתי דיסק און קיי 4 גיגה במחשב אני לא רואה שיפור בביצועים.. מה בידיוק זה אמור לשפר? משחקים ? טעינת וינדואוס? מישהו ניסה?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן חיצוני או פנימי להתקנת משחקים ואיחסון קבצים. דרישות: כמה שיותר טרה, מפרט כמה שיותר טוב ומהיר, שיתמוך גם ביואסבי 2 וגם ביואסבי 3. אפשרי להזמין מחו"ל אם זה משתלם. יש לי במחשב כונן 1 טרה פנימי SAMSUNG HD103SJ וחיצוני 1 טרה WDC WD10 01FALS-00J7B1 בתוך קופסא thermaltake max 4 לאיחסון קבצים. אני צריך כונן חדש כי יש לי גם ps3 שבשביל להתקין עליו משחקים אני צריך לחבר אליו כונן חיצוני בפאט32. נראה לי שאשתמש לפיאס3 ב 1 טרה החיצוני שיש לי כרגע ובחדש אשתמש ככונן למשחקים ואיחסון קבצים. 3.5"? כונן פנימי/כונן+קופסא חיצוני/חיצוני יעודי? מפרט ודגמים מומלצים? תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
האם יש איזה סטיקי שמסביר מתי עדיף מה ? אני משתמש בתוכנה פרטישן מגיק 8 משנת 2003 האם יש סיבה להתקדם ולאיזה תוכנה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים יש ברשותי נייד של Acer predator helios 300 שמגיע עם SSD של 256GB ואני מעוניין להוסיף לו עוד כונן SSD בנפח של 1 או 2 טרה המלצות למשהו איכותי? התקציב הוא כמה שזה עולה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום לכולם יש לי צורב של חברת LG וברצוני לדעת איך אני מעדכן לו תקשוחה מצאתי את הקובץ של העדכון אבל אני לא יודע איך מעדכנים אני אשמח עם מישהו יהיה מוכן להסביר לי ?! :-\
-
- 8 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי לפני כחודשיים 4 כוננים חיצוניים של 8 ג'יגה כל אחד (של חברת WD). ברשותי מחשב נייד שמחובר לחשמל קבוע. כל הכוננים מחוברים למפצל USB מקצועי של חברת TP-LINK (מפצל עם 7 יציאות USB) בנוסף ל-4 הכוננים שרכשתי יש עוד כונן של 4 ג'יגה שרכשתי מזמן והוא מחובר גם למפצל. רק 2-3 כוננים מתוך ה-4 שרכשתי, מתנתקים ומתחברים מידי פעם מבלי שנגעו בהם. הכונן של 4 ג'יגה הוא בסדר לא מתנתק בכלל על אף שהוא מחובר לאותו מפצל שאליו מחוברים שאר הכוננים. כשאני אומר שהם מתנתקים ומתחברים, הכוונה היא שכל פעם נפתח במחשב החלון של הכונן שנותק והתחבר ואז סוגר אותו. זה קורה ל-2-3 כוננים. בבוקר כשאני חוזר למחשב אחרי לילה שלא נגעתי בו, אני רואה 2-3 כוננים שהחלו…
-
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
- 2 followers
-
-
האם הדיסקים הקשיחים של החברה הנ"ל באמת בעיתיים? כי אני שומע כל הזמן על זה שלא כדאי לקנות אותם,האם יש אמת בדברים? אני פשוט הולך לקנות מחשב עם דיסק קשיח של WD 80G זה עם ה-8M והשלוש שנים אחריות. האם זה כדאי?
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מתכננן לקנות מחשב חדש ואני רוצה לגבות דברים חשובים מהמחשב הישן. אני מעוניין בנפח של 1TB וגודל 2.5''. לפי מה שקצת קראתי החברות המובילות בשוק הם seagate וWD, זה נכון? איזה דיסק קשיח חיצוני כדאי לקנות? התקציב 350-400 ש"ח. תודה לעוזרים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם מומלץ לעדכן קושחה? קשיח חדש ריק st3000dm001-9yn166 קושחה שיש עכשיו: CC4C
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
היי קניתי 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS אחרי שראתי כמה המלצות על זה ויש לי כמה שאלות .. 1 . קודם עשיתי אותו המאסטר ונכנסתי כאילו מתקין וינדוס כדי לחלק אותו , במסך הכחול זה הראה לי שהוא 1430797 מב , אבל עכשיו יש לי 50 ג'יגה (משום מה בוינדוס רואה 48.7 ), עוד מחיצה 683 ג'יגה (את זה הגדרתי במסך הכחול 700 ג'יגה ), והשלישית 664 שכולן ביחד 1396 שזה בדיוק 1500 - 1.073 = 1396 איך זה הראה לי במסך הכחול 1430797 ובוינדוס 1396 מגה ? , ואני בטחתי בכם שאמרת בסדרה EARS את מקבל יותר 7-12 % שזה לפחות 76 ג'יגה ......... שאני לא רואה ......?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לאח שלי הרדדיסק נייד שלא השתמש בו הרבה זמן הוא לא מוצא את השנאי מתח החיבור של המתח הוא חיבור כמו S-video איפה אפשר לקנות שנאי כזה וכמה זה אמור לעלות בערך? תודה
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
החלטתי היום לעשות בדיקת סקטורים לדיסק שצרבתי, והתוצאות היו ממש לא נעימות. בNERO DVD SPEED הוא הראה מקבץ של לפחות 10 נקודות אדומות (BAD). הצורב הוא NEC 3520A והדיסקים הם של TEAC יש לכם מושג ממה זה נובע והאם אני צריך להיות מודאג בגלל זה? :'(
-
- 8 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מתכנן בקרוב מאוד לרכוש 2 דיסקים SSD קטנים על מנת לקבל ביצועים ויחסית גם נפח משהו כמו M4 64GB ברייד כמובן, המחשב שלי קצת ישן ולא תומך בSATA 3 בשביל כל התעבורה ששני הכוננים יבצעו לכן מצאתי בקר שמתחבר לPCI-E ונותן 2 חיבורי SATA 3 השאלה היא האם הם מתפקידים כמו חיבורים רגילים? או שיש להם בעיות כלשהם כי לא שמעתי על הרבה אנשים שביצעו את הפתרון הזה. http://plonter.co.il/detail.tmpl?sku=PE-116&cart=131261418291826167〈=heb
-
- 8 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום מחפש המלצה לssd טוב ומהיר למשב נייח עד 1000 ש"ח להיות כונן ראשי ל windows 7 (או 8 בעתיד) מחשב שמיועד ל gaming. אשמח להצעות תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מה אתם אומרים בין שני הדגמים הספיציפיים הנ"ל: WD 500GB 16MB SATA2 7200 RPM - WD5000AAKS SEAGATE BARRACUDA 7200.11 500GB 32MB SATA2 NCQ - ST3500320AS נגיד ששניהם עולים אותו דבר (בחלק מהחנויות אחד יותר יקר ובאחר השני). על הנייר ה-seagate עדיף, יש לו 32MB באפר, וחמש שנים אחריות במקום שלוש. אבל אולי יש דברים לא על הנייר.. מה נראה לכם עדיף?
-
- 8 תגובות
- 990 צפיות
-
-
שלום, אז כמו בכותרת אני מחפש לקנות מארז חיצוני ל- 3200KS שברשותי. חובה מאוורר, עשויה מאלומיניום, ואפשרות ל- eSATA ו- USB2... חשבתי על זה, רק שאני צריך להביא אותו מארה''ב: http://www.antec.com/us/productDetails.php?ProdID=77150# אז יש לי שתי שאלות: האם אתם חושבים שהוא יעבוד לי בארץ בלי שנאי? לא מצאתי שום מידע על המתח.. והאם המארז הזה, מבחינת זרימת אוויר (שזה הכי חשוב לי), נראה יותר מוצלחת? ומה מבחינת איכות הבנייה? (בקטע הזה האנטק נראה יותר מוצלח, לא? אבל גם יותר יקר...) http://www.thermaltake.com/product/Storage/35_Solutions/n0012us/n0012us.asp (זה, לפי מה שכתוב, כן יעבוד בארץ בלי שנאי... נראה לי) תודה רבה לעונים!!
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-