אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
איך עושים מערך של Raid 0 בלוח אם של ASUS P5K, אם אפשר בלי להשתמש בחיבור החיצוני?
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום, אני עובד בחברה חדשה (לא משנה איזו) ויש לנו שרת קבצים. השרת עצמו מכיל כ-160 גיגה אך זהו לא מספיק. אנחנו מעונינים להגדיל את הנפח בצורה מאוד משמעותית. השרת הוא שרת של IBM ומשום מה נכנסתי לאתר שלהם והם לא מספקים הארד דיסק בנפח גדול מאוד. לכן רציתי לדעת האם חוות הארדיסקים (storage) יכולה לעשות את העבודה? אם כן אני צריך שתמליצו לי על אחד טוב אמין וחזק בעל נפח גדול מאוד (כסף לא מדבר במקרה הזה מדובר על איכות). בנוסף רציתי לדעת האם אפשרי לעשות שימוש בחוות הארדיסקים לא רק בשרת אחד אלה בעוד כמה שרתים אבל ברשת שונה. בנוסף האם אפשר להשתמש בחווה בנוסף למטרה של להגדיל את נפח השרת אלה גם לשמש לגיבויים? או צריך חווה נוספת? זה מאוד חשוב לי ואם מישהו יכול לעזור לי פה או פרטנית אני הו…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש למישהו מושג איזה תוכנה מתקנת סקטורים פגומים בהרדדיסק.. אבל משהו טוב ...
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כמה ארד דיסקים שמכילים שתי מחיצות כל אחד עם עשרות גי'גות ... היתי רוצה לאחד כמה מהמחיצות האלה בלי לפגוע בתוכן שלהם באחריות אני זוכר שבפעם האחרונה שעשיתי זאת עם PM המידע נדפק בסופו של דבר . יש איזה שהיא דרך אחרת אולי שעבדה לכן ? או שאני יהיה חייב לגבות את הכל (מעל ל100 ג'יגה) ?
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ולא מאפשר התעסקות איתו. אהלן, רכשתי בארה"ב הארד דיסק חיצוני WD 1.5TB ELEMENTS משהו כזה. הגעתי הביתה חיברתי למחשב, והוא לא מזהה. קורה לפעמים שהוא מזהה את הכונן לאחר איזה עשר דקות, כשאני בא לפתוח את התיקיה הוא פשוט תוקע את עצמו לאיזה דקה 2 ואז מתנתק. אני משתמש עם windows 7ככה שאני פותח Devices and printers, הוא מופיע לי בתור External HDD, לאחר כמה דקות הוא מופיע לי ב"מחשב שלי" אני מנסה להיכנס ללחוץ על כפתור שמאלי בעכבר וכלום לא עובד הוא נתקע פשוט. אין רעשים מיוחדים של תקיעות ואין חבלות ידועות שקרו למכשיר. יש למישהו פיתרון?
-
- 2 תגובות
- 979 צפיות
-
-
לפני כמה ימים קניתי צורב dvd, היום קניתי דיסקים לצריבה של dvd וכל פעם שאני מתחיל צריבה אז המחשב קופא ולא מגיב עד שאני עושה ריסט. צריבה של דיסקים רגילים עובדת פרפקט. מקודם גם עידכנתי firmware בתקווה שזה יפתור את הבעייה, אבל זה לא עזר. מה עושים?? סתם עכשיו הלכו לי לפח 10 דיסקים :'( :'( :'(
-
- 8 תגובות
- 890 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הערכה גסה כמה (אם בכלל) שיפור ארגיש במשחקים אם אתקין מערך RAID0 במחשב במקום כונן קשיח יחיד? למיטב הבנתי, רוב השיפור יורגש ברגעי טעינה של אזורים חדשים ו-savegames ולאו דווקא במשחק עצמו, לא? בתודה מראש
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אוקיי, אז עשיתי קצת גוגל, וקצת Youtube, ואני חושב שהבנתי מה קורה כאשר עושים RAID, אבל ממש אין לי מושג מהן הדרישות, ואיך עושים את זה בפועל. אז.... האם אני יכול to RAID את המחשב שלי (או להוסיף לו, או להתקין לו? - יהיה המינוח אשר יהיה)? מה נדרש? רכיבים ספציפיים? [חיפשתי כאן בפורום ב sticky, אבל לא מצאתי]
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
בבקשה: Samsung MightyDrive 2.0GB די ממוצע. SiSoftware Sandra Benchmark Results Combined Index : 1513 operation(s)/min Endurance Factor : 20.5 512B Files Test : 1690 operation(s)/min 32kB Files Test : 1671 operation(s)/min 256kB Files Test : 1364 operation(s)/min 2MB Files Test : 382 operation(s)/min 64MB Files Test : 22 operation(s)/min Results Interpretation : Higher index values are better. Performance Test Status Run ID : XP_RAUL on יוםחמישי 07 ספטמבר 2006 at 12:21:02 Processor Affinity : No System Timer : 3.6MHz 512B Files Test Read Performance : 21661 operation(s)/min (11553 kB/sec, 77x) Write Performance : 682 operation(s)/min (364 kB/sec, 2x) Delete Performance : 8…
-
- 28 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום, נמחקו לחברה שלי תמונות מהמכשיר (גלאקסיS1) אני רוצה לדעת אם יש מקומות מקצועיים שיכולים לשחזר את התמונות (במחיר סביר כמובן). ואם מישהו מכיר תוכנות שחזור שלא גורמות נזק למכשיר.. תודה רבה!!
-
- 1 תגובה
- 999 צפיות
-
-
מישהו יכול להגיד לי נראה ש15000 rpm מה אתם חושבים מי שיודע שיגיד לי בבקשה תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה עם כונן במחשב מצורף תמונה E ו F זה אותו הכונן אשר מפוצל ברגעים הלו אני מגבה את החומר לפני שמחר אני הולך למעבדת תיקון רציתי להציעת לאיזה כונן כדאי לי להחליף ? ( איזה חברה ? ) ואם יש משהו נוסף שכדאי לי לבקש מהמעבדה ? בנוסף אני גר בראשון לציון ואני אשמח לקבל המלצה איכן ללכת לתקן ? תודה
-
- 4 תגובות
- 866 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת מה ההבדל בין סוגי המדיות? מה ההבדל בין DVDRW- לבין DVDRW+ ויש עוד סוגיים אני צריך את זה בכדי לדעת איזה מצלמת וידאו דיגיטלית מקליטה על מדיה לקנות תודה
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום הביאו לי הארדיסק שהוא V5,הוא פנימי אבל קטן ביחס לפנימי רגיל אז נראה לי זה 2.5 בכל מקרה,יש מתאם או מארז שיהיה חיצוני ?עדיפות רק USB יהיה מחובר רק לנייד ואם כן,יש משהו מומלץ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב אז בזמן האחרון הצורב כבר לא קורא לי דיסקים...זאת אומרת שאני נכנס לדיסק אני לא רואה שום קבצים שאמורים להיום שם... האם הוא הלך לעולמו??? למרות שהוא צורב (כביכול) בסדר אבל כשאני מנסה לראות את הקבצים...שום דבר... :2girls:
-
- 7 תגובות
- 909 צפיות
-
-
האם הבדיקה תקינה? יש הרבה ירידות חדות, מה דעתכם? רוני
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
ניסיתי לחפש בפורום, אך לא מצאתי תשובה חד משמשעית... תודה מראש..
-
- 3 תגובות
- 865 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שצצה בזמן האחרון, באמצע שימוש במחשב הוא נתקע פתאום לכמה שניות ועולה מסך כחול שמריץ מספרים מהר עד 100 והמחשב נדלק מחדש. האם זה בעיה בהארד דיסק או זכרון? המחשב בן 4, זה המפרט שלו: Core 2 Quad Q9300, 1333MHz, s775, 6MB Gigabyte P35-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P35, DDRII 1066, PCI-E 1GB Kingston ValueX4 Western Digital 500GB 7200RPM, 16MB, SATA II HEC Compucase CI-6A21 Black and Silver (No PSU) Chieftec 650W Active PFC, 12cm Fan (24pin) Gigabyte 9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E תודה
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
עם לא פחות מתשע פלטות מסתובבות שעטופות בתא הליום אטום, היצרנית היפנית מאמתת את השמועות ומשיקה מוצר מעניין מאוד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 725 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם ! קניתי דיסקים vebatim 8.5 GB והכנסתי אותם לכונן. עכשיו אחרי שהכנסתי הכונן חושב וחושב וחושב ולבסוף הוא אומר כאילו אין דיסק בכונן. חשוב להדגיש כי הכונן שלי תומך בDL! תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי Seagate freeagent Xtreme, ואני לא חושב שזה קשור, אבל אחרי שחברתי כונן אחר למחשב ואז חברתי אותו דרך החיבור USB, קבלתי הודעה שאני חייב לפרמט אותו כדי שאוכל להשתמש בו. אמרתי לא כמובן, ואחרי זה המחשב לא קרה אותו בכלל. ניסיתי לחבר אותו דרך הe-sata לאותו מחשב, ודרך שני החיבורים האחרים למחשב אחר ובשום מקום הוא לא מזוהה. כשנכנסתי ל Disk management, הכונן בכלל לא מופיע שם. ההארד דיסק מלא, ואני מאוד מאוד לא מעוניין לפרמט אותו. יש למישהו רעיון איך אני משיב אותו לחיים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים .. אני מחפש משהו שיהפוך כונן ide 40 ג'יגה לחיצוני ...מועדף משהו מקיי אס פי ...הבעיה שאני לא רואה משהו באתר שלהם ... מישהו יכול לעזור? להגיד מה בעצם אני מחפש ומה טוב או לא טוב? וכמה פחות או יותר עולה... תודה
-
- 14 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן, קיבלתי היום את הWD2500KS השני שלי במספרו, כאשר אחד כבר מחובר אצלי ועובד כמה חודשים, ואפילו כמעט מלא עד 100% ;D כעת השאלה הנשאלת היא, לפרמט, לחבר את שניהם ולעשות RAID , או פשוט לחבר את השני, לפרמט אותו ככונן נפרד ולהמשיך את חיי כרגיל? אני סובל מאוד מחוסר BANDWITH בין ההארד דיסק לשאר הרכיבים האמת, והמון פעמים יוצא שההארד דיסק הוא הרכיב שמעקב אותי בתהליכים, לכן שקלתי את הRAID מראש. אשמח גם למין טבלאת חסרונות \ יתרונות, ולסיכון קצרצר לכמה מסוכן זה RAID מבחינת איבוד מידע וקריסת מערכות, שכן מכך אני דואג הכי הרבה. תודה, יום טוב וחג שמח לכל חברי הפורום!
-
- 1 תגובה
- 823 צפיות
-
-
WD - 8MB Seagate - 16MB Maxtor - 16MB 8 מגה באפר זה לא מעט בשביל 320 ג'יגה?
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לפני כשנה רכשתי דיסק WD 3TB שאותו שמתי במחשב לשימוש לצרכי איחסון על חלונות 7 64. הגדרתי אותו GPT כדי לנצל את כולו. השבוע ניתקתי אותו מחיבור ה SATA וכשחיברתי חזרה נדרשתי שוב לאתחל אותו כ MBR או GPT. מיותר לציין ששתי האופציות היוו למעשה אובדן התוכן. מאז אני חושש לשים בו חומר כי כל פעם שאני מנתק ומחבר חזרה זה קורה שוב שאני נדרש לאתחל אותו. ככה זה אצל כולם?
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-