אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,918 דיונים בפורום זה
-
היי יש לי את הכונן הזה - Crucial 256GB SSD - MX100, היום נחשב לדגם ישן יחסית, יש לי לפעמים בעיה שפתאום המחשב עושה הפעלה מחדש, אחרי ה boot לא נכנס לוינדוס ובמקום אני רואה לחצן רווח מהבהב בפינה השמאלית למעלה במסך. הבעיה נפתרת כשאני מנתק את הכונן SSD, מפעיל את המחשב עד אחרי ה boot, מכבה ומחבר מחדש את ה SSD. מפה אני מבין שהבעיה כנראה נובעת ממנו ולכן שואל כאן בעניין, אני אחרי חיפוש בגוגל ורציתי לשאול אם מישהו מכיר את התופעה או משהו דומה. תודה לעוזרים! חג שמח ושבוע טוב
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שלום, קודם כל - נתחיל ממתי הצורב אצלי. הוא אצלי מסוף החופש הגדול, ולא צרבתי איתו המון דיסקים (פחות מ20). ליפני חודש בערך היתה הצריבה האחרונה שלי, ובסוף הצריבה (או לקראת הסוף, לא זוכר), נרו הודיע לי משהו עם באפר.. (זאת היתה שגיאה, לא ההודעה שלפעמים כתוב בסוף הצריבה שנמנע זה וזה כך וכך פעמים), אבל הדיסק אני חושב עבד בסדר (זאת היתה צריבה מדיסק לדיסק אגב, אני לא אפרט כאן יותר..) בכל מקרה, היום רציתי לצרוב לחבר שלי תיקיה מהמחשב שלי (אפילו חוקי! ), שמנו את הדיסק שהוא הביא (חברה לא מוכרת, דיסק 16x כתיבה), התחלנו לצרוב.. וב15%, Write Error בנרו. שמנו דיסק שבמקרה היה לי (חשבתי שנגמרו, קניתי עשר והיו לי עוד כמה שקיבלתי עם הצורב) הגיע ל39% (גם דיסק 16X), ועוד פעם, Write Error. …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קיבלתי מחשב נייד עם הארד דיסק 400GB Toshiba חיצוני ומשום מה כשאני מחבר אותו למחשב אני לא רואה אותו במסך "המחשב שלי", פשוט לא מזוהה, גם לאחר סריקה להתקנים חדשים במנהל ההתקנים. יש לציין שהנורה שעל הכונן נדלקת כשהוא מחובר.. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 770 צפיות
-
-
קניתי כונן קשיח 300 GB ב KSP באר שבע קיבלתי תכונן ככה רגיל בתוך שקית שלו בלי קופסא \ אחריות \ כבלים . עכשיו אני בא לחבר תכונן אני רואה שחסרים לי כבלים - אחד אדום ואחד צבעוני מתאם לכבלים שבאים מהספק. הייתי אמור לקבל תכבלים האלה? מאיפה אני מביא אותם עכשיו?
-
- 5 תגובות
- 601 צפיות
-
-
המחשב שלי לפתע הפסיק לזהות את ההארדיסק WD120G SATA ניסתי להחליף כבילה ואת הפורט על הלוח ועדיין כלום לא עזר הבאתי הארדיסק חדש(SATA2 ) ועדיין המחשב לא מזהה את ההארדיסק יש למשיהו מושג מה הבעיה? ומה אני יכול לעשות? אולי זה ג'ימפור או משהו? תודה
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
טוב, אז לאחר שהתייעצתי כאן עם חברי הפורום וקראתי כמה השוואות ב-tomshardware קניתי את ה-WD1001FALS. חיברתי אותו למחשב, התקנתי ווינדוס, הכל היה טוב. חיברתי את ההארד דיסק הישן, WD1600JS, ושניהם עלו. התחלתי להעביר קבצים מהישן לחדש ופתאום המחשב עשה ריסט. חשבתי שזו היתה הפסקת חשמל, אבל לאחר בדיקה קצרה גיליתי שהטמפרטורה של הכונן החדש שלי היא 51 מעלות! איך הוא הגיע לחום הזה? האם יש קשר לזה שלא שמתי אותו במקום המיועד להארד דיסקים? פשוט במארז שלי יש מקום לכונני 2.5" ולא ל-3.5". האם שינוי במיקום שלו יעשה את ההבדל? או שהבעיה היא משהו אחר לגמרי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 837 צפיות
-
-
שלום.. ברשותי 2 כוננים קשיחים פנימיים, אחד יחסית חדש, ואחד ישן. הבעיה שלפעמים קורה שלאחר איתחול המחשב הכונן הישן פשוט לא מופיע בוינדווס. כאשר אני מרסט את הWIN הכוננים חוזרים... האם זהו סימן שהכונן עומד ללכת לעולמו עוד מאט?
-
- 2 תגובות
- 613 צפיות
-
-
במחשב מותקן SSD 840 של סמסונג והBIOS מקונפג על AHCI היום קניתי דיסק קשיח חדש של סיגייט 3T כדי שישמש לאחסון. בהתחלה הוא בכלל לא זיהה אותו ורק אחרי שנכנסתי לכלי ניהול הדיסקים ראיתי את הכונן עם אפשרות לפרמט 746 גיגה בלבד. Windows7 64bit I5 2300 INTEL dh67bl מה עושים? מחזירים לחנות?
-
- 6 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הכונן שלי הוא גם צורב שקורא הכל גם DUAL LAYER גם די וי די קיצור הכל אבל שהכנסתי דיסק 8 גיגה שאצל חבר כן עלה אצלי לא עולה חשוב להזכיר שלא ניסיתי אף פעם לעלות דיסק כזה על הכונן יש משהו שאני צריך לשנות בהגדרות אולי??
-
- 6 תגובות
- 781 צפיות
-
-
צרבתי קובץ של 600M במצב מולטיסשן, לאח"מ ביקשתי להוסיף קובץ נוסף, וכעת אני רואה רק את הקובץ הנוסף, והקובץ הראשון "נעלם", האם יש אפשרות לראות אותו באיזו שהיא צורה, או שאיבדתי אותו?
-
- 4 תגובות
- 733 צפיות
-
-
הי, נתקלתי בבעיה קלה ב-Nec 3500A בשילוב עם Nero 5.9...התוכנה מזהה את הצורב עצמו, אבל לא מזהה שום נתון שקשור אליו,קרי- מהירות,קושחה, Buffer וכו'. צירפתי תמונה בשביל שתעזרו לי להבין מה לא בסדר פה. פתרונות יתקבלו בברכה,תודה מראש .
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
טוב אז קניתי דיסק קשיח חדש למחשב WD1200JB ( 8MB BUFFER,7200RPM( חיברתי , קינפגתי , פירמטתי , יצרתי מחיצות - הכול הלך טוב. הורדתי את התוכנה של data lifguard ואכן לפיה הדיסק תקין . אבל כול פעם שאני מכבה את המחשב הדיסק קשיח משמיע מעיין "תק" כזה ופשוט רציתי לדעת אם זה נורמלי (במיוחד אם לאנשים אחרים שגם יש את אחד הדגמים של WDXXXXJB זה גם קורה) נ.ב. לפי האתר של "ווסטרן" הרעשים הם אכן נורמליים : Normal drive sounds include: Whining noise during drive spin-up Occasional clicks during data access Hard clicks during a head park operation (shutdown or sleep mode)
-
- 7 תגובות
- 762 צפיות
-
-
כאשר ההארדיסק מנותק מהמחשב(וכבוי מן הסתם), אם אני מנענע אותו קלות אני שומע שהפלטות בפנים חופשות להסתובב. האם זה תקין? תודה.
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
היי, יש לי 4 הארד דיסקים משני מחשבים קודמים שאני רוצה להעתיק מהם את התכולה, לכונן חדש של טרה בייט, באמצעות חיבור כבל USB עם חיבור IDE, דרך הלפטופ שיש לי. בתור התחלה ניסיתי לעשות זאת עם הארד דיסק מדגם caviar 36400 , אם אני לא טועה הוא יוצר בערך ב 1997, יש לו 5400 סיבובים, ונפח של 2.1 ג'יגה... ניסיתי לעשות את זה דרך ה UBUNTU (שהעלתי עם דיסק בוט) כדי שיהיה יותר מהיר, אחרי שחיכיתי איזה 5 דקות מרגע החיבור, ההארד דיסק אכן הופיע, והראה לי את הקבצים (די באיטיות, ועשה רעשים, אבל הראה), אבל כשניסיתי להעתיק כמה קבצים בודדים לניסיון, הוא לא הצליח להעתיק קבצים גדולים יותר מ 32K, ונתן לי הודעת שגיאה, אולי זה קשור לזה שהוא מפורמט בשיטה ישנה יותר? מה הפתרון אם ככה? אם דרך הויסטה לא תהיה…
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי דיסק און קי של 16 GB אני מנסה להכניס משחק ששוקל 4.8 GB ויש לי הודעה שאין מקום פנוי. אמרו לי לשנות את הformat FAT32 ל NTFS ולא הצלחתי לשנות... תודה לעוזרים....
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
היי יש לי מחשב בן שנה ככה ממתי שקניתי אותו הייתה לו בעיה באתחול שהיה לוקח לו הרבה מאוד זמן לעלות למרות שיש לי כונן SSD כדיסק מערכת. ברשותי דיסק גיבוי ישן של WD שאצלי כבר כמה שנים טובות (3-5 שנים..אני כבר לא זוכר בדיוק) שאני משתמש בו לגיבוי הקבצים שלי שמהניסיון שלי זה הציל אותי לא פעם מאיבוד כל הקבצים. אחרי כמה בדיקות הבנתי שהבעיות של המחשב הן בגלל הדיסק הזה אז חשבתי לקנות לי דיסק פנימי נוסף כדיסק גיבוי אבל אמרו לי שיותר מומלץ דיסק חיצוני הבעיה היא שאני לא רוצה לקנות דיסק חדש ובסוף תהיה לי את אותה הבעיה מה עדיף יותר כדיסק גיבוי? חיצוני או פנימי? אני צריך תשובה דחוף היום אני הולך לקנות
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי פירמוט ההארד דיסק השני שלי 320GB לא מזוהה גם אין אותו בDISK MANAGEMENT וגם בביוס לא מצאתי אותו מה יכולה להיות הבעיה ? (לא התעסקתי בכלום במחשב לא ג"אמפרים ולא כלום )
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני כוננים חדשים (כפי שציינתי למעלה) וכונן ישן של 250 עליו מותקנת XP. על כונן BLUE התקנתי WIN7, על ה BLACK לא מצליח להתקין מערת הפעלה ללא שגיאות.... בכל מקרה, כדי למקד את הבעיה: ה BIOS מזהה את כל שלושת הכוננים, כך גם מערכת ההפעלה. כשאני משנה את סדר האתחול ב BIOS ומנסה לאתחל ממערכת ה WIN7 - אני מקבל את ההודעה כפי שכתובה מעלה. הכוננים מוגדרים ב BIOS כ IDE. ביטלתי גם את ה SMART ב BIOS. אנא עזרתכם - בעיית חומרה? כיצד אני בודק? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
הנה... תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 851 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה התחדשתי במחשב חדש ועל מנת להעביר את הקבצים החשובים שלי אליו צרבתי אותם על שני dvdים,כששאני מכניס אותם למחשב החדש זה מראה לי שיש נפח תפוס בdvd כאילו משהו צרוב עליו אבל כשאני מנסה לצפות בקבצים שנמצאים בו על מנת להעתיק אותם למחשב החדש זה מראה שאין כלום מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום הייתה לי בעיה של דינמיק דיסק דיסק קשיח שלא הראה תכוננים של 500 GB שמחולק ל2 מחיצות מצאתי פתרון ברשת. http://www.neondemon.com/archives/how-to-fix-invalid-disk-error-in-windows-7 ע"פ זה לפתוח עם התוכנה הזו שפה ולשנות בכונן מ 42 ל07 , לאחר שעשיתי זאת זה מצא מחיצה אחת ומראה את התוכן של מחיצה אחת בלבד לאחר ששינתי ת42 הבעיה שאני לא רואה את המחיצה השניה ואני לא רואה עוד שגיעה מתחת של 42? מה לעשות בבקשה עזרה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
בעיה HD 40 GB IBM מזוהה ב-WINXP כ-UDMA-3 במקום UDMA-4 שבו הלוח שלי תומך אותה בעיה בהאדיסק שמוגדר MASTER על ה-SECONDARY WD 20GB גם מזוהה כ-UDMA-3 כשמעלים את המחשב בחלון של הפירוט שניהם מזוהים כ-ATA66
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
אחרי התקנת הבקר אי אפשר פתאום למחוק מדיות DVDRW
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
צרבתי דיסק דיוידי אם תוכנה שקיבלתי אם הדיוידי. תוכנה טובה. קיצור זה אם שני תקיות VIDEO_TS AUDIO_TS כמו שצריך. עכשיו אני מכניס את זה לדיוידי של הטלוויזיה. וזה מזהה שזה DVD אבל הוא לא מזהה אותו כאילו שנה אני מחכה והוא לא עושה כלום רק הדיסק רץ בפנים.. ואין אפשרות לפליי הוא לא מצליח ליקרוא אותו. למה?? תודה לעוזרים
-
- 10 תגובות
- 966 צפיות
-