עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. אתמול סידרתי קצת את המחשב, ואחרי שהרכבתי את הכל שמתי לב שהפלסטיק הקטן שקובע את הג'מפר של הכונן הקשיח נעלם! אז בנתיים הוצאתי את הצורב מה-IDE, ורק הכונן הקשיח נשאר על תחנת ה-IDE כדי שיוכל לפעול. אבל מאיפה אני משיג את הפלסטיק הקטן הזה? אפשר לקחת אחד של CDROM ישן?

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. היי. שמעתי שהמומלצים הם הmx100 וה840 איבו.. יש יותר טובים מהם? אפשר בהוספת של עד 200 שח... תודה

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. לפי מה שראיתי, בזמן בחירת אופן עבודה בבקרי הדיסקים על לוח האם ניתן לבחור בן IDE,AHCI ו RAID אך לא ניתן לשלב בן AHCI ו RAID. האם ה AHCI מותקן אוטומטית בזמן התקנת RAID? אם לא, האם כדאי להתקין אותו?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, היה ברשותי מארז חיצוני+הארד-דיסק 250ג"ב. המארז התקלקל והפסיק לעבוד אבל ההארד דיסק עודנו תקין.. למיטב הבנתי ההארד דיסק עבד תחת איזושהי מערכת הפעלה לינוקסית בעודו היה במארז. יש לציין כי היה זה מארז בעל חיבור רשת והוא היה מחובר למטרות גיבוי לרשת הביתית. כרגע כשמחברים את ההארד-דיסק למחשב בצורה רגילה (IDE פנימי) הוא פועל, כלומר מסתובב, אבל לא מזוהה ע"י המחשב בכלל. לא בווינדוס ולא בביוס. חבר שניסה לחבר אותו למחשב שפועל תחת לינוקס טען שהצליח לראות אותו ואף חלק מן הקבצים שעליו. אני צריך את המידע שהיה עליו!!! זהו מידע בעל ערך רב! איך מחלצים את המידע. איך גורמים למחשב לזהות את ההארד-דיסק? יש לציין שאין לי שום רקע או ניסיון במערכות לינוקס! אני אודה מאוד לאדם שיוכל לעזור לי לח…

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by liron_e,

שלום, קניתי היום הארד דיסק HD103SJ של סמסונג. חיברתי את כל החיבורים שצריך (SATA וחשמל) נכנסתי לביוס מיד לאחר חיבור ההארד דיסק ואני לא רואה בשום מקום את ההארד דיסק.. ניסיתי כבלים שונים אבל כלום לא עובד.. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שההארד דיסק פגום?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. שלום, אני מחפש הארד דיסק SATA פנימי של 500 גיגה. על מה אתם ממליצים?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by itelweb,

לא מזמן קניתי צורב דוד דואל לייר של NEC והוא בא באריזה בלי תוכנות וזה בעיה קטנה בגלל שאם אני רוצה לצרוב סרטים לDVD בנרו אני צריך להשתמש בנרו וויז'ן כדי קודם להמיר את הסרט לפורמט מתאים אבל ין לי אותה.. אז יש לי 2 שאלות: 1. האם קיימת תוכנה אחרת שתמיר וגם תצרוב סרטים לדיסקים של DVD 2. האם קיימת איזו גירסת נסיון של נרו ויז'ן שאפשר להוריד?

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. שלום לכולם אני מחפש כונן קשיח חיצוני בגודל 2.5, ובקיבולת של 500GB ומעלה , השימוש שלי הוא בעיקר להעברת סרטים ולגיבוי של מסמכים וכו' התלבטתי בין ??? 1. WD עם שנתיים אחריות : דגם : WD : My Passport Essential SE 500GB 2.5'' External Portable HDD USB 2.0 / 3.0 מחיר : 300 ש"ח החיסרון העיקרי בכונן זה, זה שהחיבור שלו הוא לא מיני USB רגיל, ולכן צריך להתנייד עם הכבל שלו בלבד. היתרון הגדול שהוא תומך ב USB3 !. הוא הכי מוכר והכי נמכר. 2. סיגייט עם geoflex שנתיים אחריות דגם: FreeAgent 500GB 2.5'' GoFlex Ultra-Portable Drive USB 2.0 מחיר: 285 ש"ח חסרונות: הכונן מגיע עם בקר לחיבור לUSB 2, כאשר הבקר עצמו לא ממש יציב וחזק, ובנוסף טוענים שהכונן הפנימי הוא לא של סיגייט. יתרונות:…

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. מחפש כונן 500MB הכי מהיר שיש בבדיקות , חייב להיות USB 3

11. I need to boot the pc (special msdos version,whatever..) so I can access to my c:\ which is NTFS partition so I would be able to run some partiotion magic rescue files.. * While i am trying to boot with msdos 6.22 boot disk, it's predictedly doesn't recognize c: cause it's ntfs.. * thank you.

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. שלום אז לאחר שהצלחתי להתגבר על הבעיה הקודמת שהPS3 לא זיהה את הכונן נתקלתי בבעיה חדשה את העניין של הזיהוי הצלחתי לפתור ע"י חיבור הPS3 דרך מפצל USB 2.0 לכונן קשיח וסוף סוף זוהה הכונן הבעיה שלי כרגע היא כשאר אני מקרים סרטים מהכונן הסרט קופא יש ירידה די דרסטית של פריימים השאלה האם זה נגרם בגלל המפצל USB ? או שיש בעיה במערכת קבצים ולכן האיטיות ? הכונן כמובן מפורמט לFAT32 דרך תוכנת ACRONIS של WD תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. Started by AB6killer,

ssd1 -ocz 60 giga ssd2 patriot torch 120 giga את שניהם הפעלתי בraid 0.המטרה שלי זה להוציא את המקסימום מהם ומי sata 2 שיש לי . שאלה ראשונה האם להפעיל אותם ברייד 0 כ180 גיגה או כ 60 גיגה (פה אני מפסיד נפח, ככה שהאופציה הזאת נפסלת) ? וכשכבר הפעלתי אותם ברייד 0 כ 180 גיגה הגעתי לשלב בהתקנת הוינדוס הוא לא מראה לי את כונן , אולי להתקין את הוינדוס מי usb? מה לא עשיתי נכון/לא נכון? תודה לפותרים את התעלומה ())

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by ניר_,

שלום לכולם, בקשת עזרה קטנה. יש לי מחשב ישן שהלך פייפן, אני לפני קניית מחשב חדש. היה לי בו מערך RAID0 משני כוננים של WD320GB. ניסיתי לתקן את המחשב וכנראה שהלך הלוח (החלפתי ספק). אני לא אתעסק עם לתקן אותו. הלוח היה gigabyte p35c-DS3R, היה עליו בקר RAID. האם בלוח חדש אני אוכל לחבר את הכוננים והמערך יזוהה? חיפשתי בפורום לפני השאלה ומצאתי רק את זה: (מערך RAID0 לא עובד במחשב חדש ) http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=547511.0 ומשתמע משם שזה לא עובד לבחור כי הוא עבר מבקר חדש לישן יותר. אצלי זה מן הסתם לא יהיה המקרה. אשמח לכל עזרה. (ובבקשה בלי הערות על גיבויים וכולי תודה! ניר_

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. יש לי אר דיסק של WD נייד : "פספורט" כתוב לי בוא MAX 480 מגה לשניה רציתי לדעת קוסם אם הוא על זיכרון פלאש או שזב דיסק מסתובב בפנים? יש לי מחשב נייד עם חיבור E.SATA הו כרגע בתיקון ככה שאני לא יכול לבדוק הוא חוזר מחר השאלה היא האם אני ארגיש הבדל כאשר אני אחבר אותו ל E.SATA את האר דיסק? כרגע אני עובד איתו במחשבים ישנים עם USB 2.0 מה ההתרונות של E.SATA אם אני אחבר זאת

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  17. התקנתי אותו כבר וזה. מי שלא מכיר אותו הוא אמור ליתמוך בצריבה של דיסקים רגילים במהירות 40X24X40 וגם בצריבה של דיוידי. קיצור היום רציתי ליצרוב משהו על דיסק רגיל (700 מגה) אז הוא נתן לי ליצרוב רק עד 8X הוא כניראה חושב שזה דיסק דיוידי . אז איך אני משנה את זה?? תודה לכולםם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. LIGHTSCRIBE, זה ממה שהבנתי ציור על הצד ההפוך של הדיסק, במקרה יש לי צורב LS. אני מפחד להרוס אותו.. הוא צריך דיסקים משלו או שאני יכול לעשות LS על כל דיסק, שיש עליו ציורים ולוגואים של החברה. תודה על העזרה.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. שלום, אני מעוניין לקנות כונן SSD 500GB איכותי ולא במחיר מופקע, חשבתי להזמין מאמזון בלינק הזה - https://www.amazon.com/Crucial-MX300-525GB-Internal-Solid/dp/B01IAGSD68/ref=sr_1_2?s=pc&ie=UTF8&qid=1493234720&sr=1-2&keywords=ssd+500gb&refinements=p_n_shipping_option-bin%3A3242350011 יוצא באזור ה680 שקל + מיסים ומשלוח, מה דעתכם ? מומלץ ?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by ofirrjd,

קניתי את ה cruzer4GB עם תמיכה ב U3 וזה די נחמד אך כשניסיתי להתקין U3 על DOKs אחרים שיש לי הופיעה הודעה שהם לא תומכים U3. השאלה היא, איך אני מתקין תוכנות ל DOK שלא תומך ב U3 והאם יש ממשק כזה של חברה אחרת שכן יתאים ל DOKים שלי. מאוד מצא חן בעיני ה GUI של ה U3 עם תפריט כמו ווינדוס. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. Started by Ben-Dor,

מה זה? Level 4 Level 4 uses parity [2] concentrated on a single disk drive to protect data. It is better suited to transaction I/O rather than large file transfers. Because the dedicated parity disk represents an inherent bottleneck, level 4 is seldom used without accompanying technologies such as write-back caching. Although RAID level 4 is an option in some RAID partitioning schemes, it is not an option allowed in Red Hat Linux RAID installations [3] The storage capacity of Hardware RAID level 4 is equal to the capacity of member disks, minus the capacity of one member disk. The storage capacity of Software RAID level 4 is equal to the capacity of the member partitions…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by DivineS,

היי, אז בקיצור מישהו שאני מכיר יהיה באילת השבוע ובתכלס לא כזה דחוף לי SSD אבל אמרתי אם הוא כבר שם ואין מע"מ אז למה לא, אז אחרי בדיקה קצרה של שעה שעה וחצי הSSD הכי טוב שמצאתי במחיר שאני רוצה הוא זה http://eilat.ivory.co.il/catalog.php?id=11556 בעקרון השימוש שלו יהיה פשוט מאוד בשביל WINDOWS ועוד כמה תוכנות מסוימות של עריכה וצילום שאני מתאר לעצמי יעזור קצת אבל בתכלס זה פשוט כדי שהמערכת שלי תרוץ יותר מהר. אם אפשר עצה תגובה דעה משהו חחח אם יש משהו אחר באותה כמות מחיר או משהו שקרוב לזה אבל יותר טוב ועדיף לי ובכללי דעה אם זה באמת SSD טוב שכדאי לי לקנות בלי להסס.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. משום מה אני מרגיש שהכונן של מערכת ההפעלה של HITACHI לא עובד כמו שצריך. התקנתי מערכת הפעלה והכל כמו שהיה בעבר. והכל עובד לאט שאני מנסה להתקין תוכנה כבדה כמו אוטוקאד או קיובייס, או להיכנס למאגר קבצים סמלפים בקיווביס התכנה נתקעת. וגם בהעברת מידע מכונן C מערכת הפעלה ל D שהוא ה 1000 גיגה המחשב נתקע באמצע ואי אפשר לעשות כלום. תמונות,האם יש משהו לא תקין? אלו עוד בדיקות אני צריך לעשות על מנת לדעת תשובה נכונה. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. היי אשמח לעזרה או חוות דעת - ראיתי אצל KSP את המוצר HGST Touro S HTOSEA10001BGB 1TB 7200Rpm USB 3.0 http://ksp.co.il/?uin=24222# האם הכונן מומלץ? האם השינוי בביצועים יהיה מורגש ביחס לרוב הכוננים שהינם במהירות 5400rpm? בנוסף הכונן מגיע עם שנתיים אחריות בלבד בעוד רוב המקבילים לו מגיעים עם שלוש, האם הביצועים שווים את שנת האחריות הפחותה לדעתכם? יש לכונן חסרונות כלשהן מבחינת אמינות? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by urir.seo,

שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!

דיונים חדשים בפורומים