אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה שהגודל יהיה 2.5 ולא 3.5 בעיקר מטעמי ניידות, אני מתחילה ללמוד גרפיקה ואני אצטרך את הכונן איתי צמוד-צמוד ובאופן שוטף , מהיר, שקט וללא תקלות שונות.. הוא יהיה מחובר 90% מהזמן למחשב הנייד שלי מדגם HP dv6510ej. (זה המפרט שלו: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19197#details אם אתם צריכים לדעת יותר בנוגע ליציאות שיש לו...) אשמח להמלצות או הארות אם יש שכדאי לי לקחת בחשבון אחרי כל מה שציינתי.. תודה רבה!!
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום וברכה, קניתי DIsk On Key של SanDisk - Cruzer Fit 32Gb. המחשב זיהה אותו בהתחלה, וישר פרמטתי אותו לNTFS (כי אני צריך להעביר קבצים הגדולים מ4 גי'גה), דרך הפרמוט המובנה של וינדוס (מקש ימני - Format). לאחר הפרמוט המחשב עדיין מזהה את המכשיר, והוא עדיין מופיע כRemovable Disk, אבל הוא מראה שהנפח אחסון של המכשיר הוא 0 ביטס, והוא גם לא נותן להעביר לשם קבצים. ניסיתי לפרמט אותו שוב (דרך הפרמוט המובנה של וינדוס), אבל עכשיו הוא לא מאפשר לי לפרמט (הוא נותן לי ללחוץ על Format אבל שום חלון לא נפתח, ולא קורה כלום). האם עשיתי משהו לא בסדר, והאם ניתן לסדר את הבעיה? בתודה מראש!
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום יש לי wd green 1.5tb הבעייתים האלו בזמן האחרון המחשב עולה באיטיות דקה במקום 10 שניות [ SSD ] חשבתי שיש בעייה ב SSD עשיתי INTEL TOOLKIT לא עזר CHKDSK עשיתי לכולם הינה תמונה מ CRYSTYLEDISK INFO
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מתאם בין הארד דיסק רגיל שהוא בחיבור sata לבין חיבור usb. כלומר שיהיה ניתן להשתמש בהארד דיסק רגיל (ללא חיבור usb) גם כהארד דיסק חיצוני? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מתחיל לימודי הנדסה בקרוב, אשמח לשדרג את המחשב הנייח באמצעות SSD. כרגע קיים HDD 1T, איזה נפח של SSD כדאי לרכוש? קנייה באילת, אשמח לקבל המלצה על דגם רלוונטי. תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש HDD בנפח של 1TB, קראתי את ההמלצות והחלטתי לבדוק את דעתם של חברי הפורום. אני מעוניין בHDD שקט ואמין אני חשבתי יותר על Western Digital Caviar Green 1000GB WD10EADS מאשר גירסת הבלאק אני חייב לציין שכל ההארדיסקים שלי עד היום הם WD. ראיתי שיש פה המלצה לסמסונג אבל בכל זאת אשמח לדעת מה היא דעתכם המחירים בין הגרין לסמסונג המומלץ לא מהותיים כלכך, בסביבות ה 420 בממוצע. תודה רבה לעזרים.
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת איזה מדיות DVD נחשבות לטובות ביותר מבחינת אמינות ועמידות. יש לי צורב DVD NEC ND-3500. באתר של NEC ראיתי שהם ממליצים על מדיות של Verbatim ו-Taiyo Yuden כמדיות אמינות שניתן לצרוב אותן באוברספידינג (פי 2 מהמוצהר על המדיה). מכיוון שכך, הלכתי לסניף אופיס דיפו הקרוב למקום מגוריי במטרה לרכוש את המדיות המומלצות ע"י NEC. לאכזבתי, לא מצאתי בסניף הקרוב למקום מגוריי את המדיות המבוקשות (ייתכן שמדובר במחסור זמני במלאי). בחנויות השכונתיות גם כן לא מצאתי את המדיות שביקשתי. מצאתי רק מדיות של TDK ,Silver Line ו-Ritek. בסופו של דבר קניתי מדיות של Ritek DVD-R X4 באריזת עוגה לצורך צריבת Data. לאחר שצרבתי כמה דיסקים של Data במהירות מספקת וללא בעיות, חזרתי לחנות וקניתי מדיות נו…
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הלכתי היום לנועה כדי שיזמינו לי אותו (אין להם במלאי) והם אומרים לי שהם לא יכול להיתחייב על הדגם הזה ושהיבואן יכול להביא אולי דגם אחר זה פשוט ניראה לי מוזר שבאתר שלהם הם מוכרים את זה אבל הם לא מוכנים להתחייב שזה יהיה הדגם בספציפי הזה ולא משהוא אחר אז לא קניתי עשיתי טעות והיתי צריך לקנות או שעשיתי בסדר?
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי :-[ אתמול לפנות בוקר צפיתי בסרט עם חברתי, לפתע, באמצע הסרט, המסך קפא וההארדיסק ממנו צפיתי בסרט השמיע רעשים מוזרים כאילו שהוא מנסה לעשות משהו ולא מצליח. הוא חזר על הפעולה כמה פעמים והבנתי שמשהו לא בסדר. ביצעתי הפעלה מחדש וברגע שה-XP עמד לעלות - אותם רעשים בקעו מההארדיסק וה-XP לא עלה. ניסיתי להעביר אותו לחיבור אחר (על הלוח, IDE אחר) ולא עזר. ניסיתי לחבר אותו במחשב אחר - אותם רעשים. הקלטתי את הרעשים בעזרת המצלמה הדיגיטלית שלי לקובץ WAV קטן (200K) על מנת שתוכלו לשמוע ועל מנת שבעלי ניסיון יוכלו להגיד לי האם יש אפשרות להציל את ההארדיסק בביוס הוא מזוהה כמו שצריך - הארדיסק של 60 ג'יגה. IBM. אחריות אין לי עליו, הייתה ל-3 שנים ופגה לפני כחצי שנה ניסיתי לתת עליו דפיקות ק…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קשה לי להחליט מה כדאי.... חשוב לי שיעבוד עם מדיות לא הכי אכותיות כי אני לא מתכוון להוציא הרבה כסף על דיסקים איכותיים. חשוב לי עבודה טובה בתור DVD RW ועוד שאלה מה ההבדל בין DVD+ ל DVD-? אני יודע שאלו שני סוגי צריבה אבל נגיד אני רוצה ליקנות דיסקים ריקים איזה עדיף לי לקנות?
-
- 17 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אני מחפש המלצה לדיסק לסטרימר Playon! HD. מתכנן לאכסן עליו קבצי MKV. עדיפות לחנויות באיזור הוד השרון-כפ"ס-רעננה. מה דעתכם על זה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5639 לפי מה שהבנתי. הוא נחשב שקט יחסית. האם מספיק שקט בשביל קולנוע ביתי?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מתלבט אם לקנות דיסקים DL של TEAC או VERBATIM בגלל שוורבטים עולים 140 שקל ל10 יחידות והטאק עולים 80 שקל וזה יכול לחסוך הרבה כסף. אני יכול לקנות במחיר של שתי חבילות וורבטים אני יכול לקנות 3 חבילות של טאק ולהישאר עם עוד 40 שקל או לקנות 40 דיסקים של טאק במחיר של 2 ורבטים + 40 שקל. אז השאלה שלי בעיקרון האם התוספת מחיר באמת שווה את הכסף? או שהטאק יספיקו לי?
-
- 13 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום רב, ברשותי מחשב שולחני עליו מותקן דיסק מהסידרה הירוקה 1TB במהירות 5400 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746645 רציתי לבצע שדרוג ולהחליף אותו ב 2 דיסקים: 1. SSD (כנראה M4) http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=792027 2. דיסק 2.5 בגודל 1TB http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=755290 על ה SSD אני רוצה לשים חלונות 7 או 8 , ועל ה 2.5 לשים גיבוי ושאר המידע וירקות. המטרות: 1. האצת המהירות. 2. חיסכון בחשמל (ובחום?) 3. שקט. מה דעתכם ?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לפרמט את ה-DOK שלי ל-NTFS כדי לחבר אותו ישירות ל-DVD שלי ולנגן סרטים ב-HD (קבצים מעל 4GB). האם קיים DVD שיודע לקרוא NTFS ?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה, יש לי קובץ ISO ששוקל בערך 6.5GB ואני חייב לצרוב אותו כדי להתקין. יש לי דיסק של DVD9 כפול וכל פעם שאני מנסה לצרוב הוא אומר לי שאין מספיק מקום \BLOCKS משהו כזה.. ניסיתי גם בנרו וגם בPOWERISO ... מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ממה שראיתי עדיף NTFS. ומה לגבי מחיצה ראשי או לוגי? 2. אני מעלה לפעמים את המחשב תחת XP כשהכונן עם WIN7 נמצא גם כן במחשב (בד"כ כדי להעביר ולגבות קבצים ביניהם). משום מה אני רואה מחיצה שמ"ה לא מותקן בה כתוב עליה "שמור ע"י מערכת". כמו כן אני לא יכול לגשת אליה. יש לכם מושג למה?
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יצרנית הכוננים הקשיחים מזכירה לכונני ה-SDD למיניהם שעם כל הכבוד להתקדמות שהם עושים בתקופה זו - יש להם עוד הרבה לאן לשאוף בכל הנוגע ליחסי נפח/עלות לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%a1%d7%99%d7%92%d7%99%d7%99%d7%98-%d7%9e%d7%a6%d7%99%d7%92%d7%94-%d7%a7%d7%a9%d7%99%d7%97-8tb-%d7%91%d7%9e%d7%97%d7%99%d7%a8-%d7%a9%d7%95%d7%95%d7%94-%d7%9c%d7%9b%d7%9c-%d7%a0%d7%a4%d7%a9/
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם! קניתי עכשיו את הכונן Sychte kamazo 2 וחיברתי אליו כונן 2.5" (FAT32) שהיה בשימוש במחשב הנייד הישן שלי (לא פירמטתי אותו או משהו כזה לפני) עכשיו חיברתי למחשב , עושה רשום שהכל טוב (הנורה דולקת המחשב מקפיץ הודעה שחוברה חומרה) אבל אני לא רואה את הדיסק... מה עושים? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי צורב דיוידי חדש של lg דגם GH22LS50 הכולל אופציית תמיכה ב lightscribe. יש לציין שלפני כן היה לי רק צורב cd. הבעיה היא שמרגע שהתקנתי את הצורב הזה אני נתקל באינסוף שגיאות, תקלות בצריבה, מחשב נתקע וכו', ואפילו כיבויים. לחיצה פשוטה על הכונן כדי להיכנס אליו אורכת זמן רב (וזה עוד כשהצורב ריק וללא דיסק). התחושה היא שהמחשב לא ממש תומך בצורב הזה ולא מצליח לעבוד איתו. הנתונים של המחשב שלי - פנטיום 4, ווינדוס xp, וזיכרון של חצי גי'גה בלבד. קיים חיבור sata, ונקודת ההנחה היא שהצורב תקין מכיוון שזהו השני שאני מחליף ואין שינוי. שאלתי היא אם מישהו יודע האם לצורב הזה יש דרישות מערכת מינימליות שייתכן שאני לא עומד בהם? ואולי יש צורך לשנות איזה שהן הגדרות? דבר נוסף, האם לצורך צריבה רגיל…
-
- 15 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ברשותי WD2500KS ואני רוצה להקים מערך RAID רגיל לגיבוי מלא של הנתונים שעל הכונן הראשי. האם אני חייב להשתמש בכונן קשיח בדיוק מאותו הדגם (WD2500KS)? או שאני יכול גם לרכוש את הדגם החדש יותר WD2500AAKS והם יעבדו יחד ללא בעיה? מבדיקה קצרה באתר של ווסטרן דיגיטל הם ממקמים את שני הכוננים באותה רמה בדיוק מבחינת מפרט, לא יודע לגבי ביצועים.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
התחדשתי בדיסק נוסף של 500 GB חיבור SATA ..... אחרי ההתקנה נרשמה לי שגיאה בזמן העלאת הווינדוס כדלקמן: "Reboot and select proper boot device or insert boot media in selected boot device and press any key"לא כל כך הבנתי מה לעשות, חזרתי לווינדוס (אחרי לחיצה על F8 ובחירת ההארד דיסק הקודם,כמו פירמוט) ובמחשב שלי->ניהול, לחצתי מקש ימני על ההארד דיסק החדש והפכתי אותו כביכול לפעיל, או שככה חשבתי, ניסיתי שוב להפעיל את המחשב מחדש והופיע לי הודעה חדשה שבה כבר באמת שאין לי מושג מה לעשות :-\ : "Boot GTMR is missing press ctrl+alt+del" חשוב לציין שכשאני בווינדוס הכל בסדר,כל המחיצות תקינות! בקיצר אני מצליח להכינס לווינדוס רק ע"י F8 אם אין מנוס מפירמוט אז אין, אבל אני מעדיף למצוא …
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות דיסק און קי usb3, אני לא רוצה לקנות סתם, איך אני יודע שבוודאות יש לי? נכנסתי לdevice manager ורשום לי שם (intel®usb 3.0 extensible host controller - 0100 (microsoft וגם הסתכלתי מאחורי המחשב וראיתי שם חיבור usb בצבע כחול כזה, זה אומר שבוודאות יש לי usb3 ? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-