עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by .y.s,

יש לי HD שהמחיצה C היא עם פורמט NTFS ושאר המחיצות ב- FAT32. שאלתי היא איך ניתן לשנות את מחיצה C ל- FAT32 (בידיעה שאאבד את הנתונים ב-C) תודה

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. חשבתי לעצמי, לפני מספר חודשים ראיתי פרוספקטים למכירת ציוד מחשבים ושם ראיתי מחירים מאוד זולים לחבילת 100 דיסקים(משהו כמו 70 שקלים לחבילה). רק חבל שבזמנו לא הייתי צריך דיסקים ריקים, היו לי כבר. כעת נשארתי בלי, וחשבתי לעשות רכישה של 100-200, בשביל לקבל מחיר טוב, רק שבכל מקום שאני מחפש אני רואה בין 120 לבין- מה זה רלוונטי(600) שקל. אני שואל, מה קרה לדיסקים בפחות משקל לחתיכה? מישהו יודע היכן אפשר להשיג כאלו(אך עם זאת שלא ידפקו כל צריבה שניה. בתודה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  3. התקנתי אותו כבר וזה. מי שלא מכיר אותו הוא אמור ליתמוך בצריבה של דיסקים רגילים במהירות 40X24X40 וגם בצריבה של דיוידי. קיצור היום רציתי ליצרוב משהו על דיסק רגיל (700 מגה) אז הוא נתן לי ליצרוב רק עד 8X הוא כניראה חושב שזה דיסק דיוידי . אז איך אני משנה את זה?? תודה לכולםם

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות
  4. Started by Ben-Dor,

קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. אני רוצה לדעת אם יש הבדל ניכר בביצועים בין דיסק קשיח עם 8MB לבין ה 16MB והאם ה Raptor הוא עדיף על שניהם ובמידה וכן אם ההפרש בביצועים שווה את ההשקעה תודה. עריכה: למי שיש דיסק קשיח מדגם WD2500KS האם גם לכם הדיסק קשיח דיי מרעיש בזמן כתיבה\קריאה?

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. לאחרונה נכנסתי לעולם הקניה והמכירה של איביי, והנה היום נתקלתי בפריט הזה: http://cgi.ebay.com/32GB-Micro-Mini-SD-SDHC-Memory-Card-32-GB-/280712100892?pt=UK_AudioTVElectronics_PDAsAccessories_MemoryCards&hash=item415bbebc1c פידבק חיובי לחלוטין...32 יחידות נמכרו..10 דולר למען השם! ראיתי כרטיסים דומים בסביבות ה10, 30 וגם 80 דולר ליחידה...כולם 32 ג'יגה כמובן. אז...מה המלכוד? אני משתמש איביי תמים שמועמד ליפול בפח או שזה אשכרה אמין? O:

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. כיצד לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP חשוב אם תבצע צעדים אלה בדיסק קשיח המכיל נתונים, יימחקו הנתונים לצמיתות. מומלץ לגבות את הדיסק הקשיח לפני ביצוע צעדים אלה. כדי לחלק את הדיסק הקשיח למחיצות ולאתחל אותו באמצעות תוכנית ההתקנה של Windows XP: 1. הכנס את תקליטור ההתקנה של Windows XP לכונן התקליטורים או לכונן ה-DVD, או הכנס את תקליטון ההתקנה הראשון של Windows XP לכונן התקליטונים ולאחר מכן הפעל את המחשב מחדש. הערה כדי להפעיל את המחשב מהתקליטור של Windows XP (או מתקליטון ההפעלה), המחשב חייב להיות מוגדר לאתחול מכונן התקליטורים או מכונן ה-DVD או מכונן התקליטונים. במקרים מסוימים ייתכן שיהיה עליך לשנות את הגדרות ה-BIOS במחשב כדי לקבוע תצורה…

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. היי אשמח לעזרה או חוות דעת - ראיתי אצל KSP את המוצר HGST Touro S HTOSEA10001BGB 1TB 7200Rpm USB 3.0 http://ksp.co.il/?uin=24222# האם הכונן מומלץ? האם השינוי בביצועים יהיה מורגש ביחס לרוב הכוננים שהינם במהירות 5400rpm? בנוסף הכונן מגיע עם שנתיים אחריות בלבד בעוד רוב המקבילים לו מגיעים עם שלוש, האם הביצועים שווים את שנת האחריות הפחותה לדעתכם? יש לכונן חסרונות כלשהן מבחינת אמינות? תודה מראש על העזרה.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. http://net.nana.co.il/Common/GeneralModules/Ticker/Popup.asp?ArticleID=170495&ServiceID=10 היטאצ'י הכריזה על הארד דיסק בגודל 0.5TB (כלומר 500GB!) ההארד דיסק נבנה לטכנולוגית SATA II שמסוגלת להעביר 3.0GB/s היטאצ'י גם שילבה טכנולוגיה חדשה בשם Smooth Stream להעברה חלקה של וידאו עם מינימום תקלות עדיין לא נקבע מחיר

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  10. קניתי השבוע כונן SSD של Mach Xtreme MX-DS Fusion 120gb (מבוסס על בקר SF), התוצאות יכולות להיות טובות יותר למרות שהנתונים של הכונן מצויינים: Max. Read Performance Up to 540MB/s Max. Write Performance Up to 510MB/s IOPS up to 80,000 BIOS מוגדר על מצב AHCI, בוצעה התקנה נקייה של Windows 7 כולל דרייבר ל-Chipset ו-Intel Rapid Storage Technology. בדקתי והכונן מחובר ל-SATA3. המפרט שלי בצד. דיברתי עם החנות, הם אמרו שאם אני לא מרוצה מהכונן יש אפשרות להחליף, שאגיד להם באיזה כונן אני מעוניינת במקום והם יזמינו לי. האם כדאי להחליף את הכונן? במידה וכן, לאיזה כונן בגודל 120 או 128 ג'יגה כדאי להחליף? תודה מראש לעוזרים.

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by ofirrjd,

קניתי את ה cruzer4GB עם תמיכה ב U3 וזה די נחמד אך כשניסיתי להתקין U3 על DOKs אחרים שיש לי הופיעה הודעה שהם לא תומכים U3. השאלה היא, איך אני מתקין תוכנות ל DOK שלא תומך ב U3 והאם יש ממשק כזה של חברה אחרת שכן יתאים ל DOKים שלי. מאוד מצא חן בעיני ה GUI של ה U3 עם תפריט כמו ווינדוס. אופיר

• 12 תגובות
    • 1.4k צפיות
  12. Started by giladhayoun,

שלום, יכול להיות שנושא זה הועלה בעבר כאן בפורום אך לא מצאתי פוסט רלוונטי ולכן מבקש את עזרתכם. בגדול השאלה היא מהי הדרך הנכונה לפרמט כונן SSD כך שהפגיעה ביכולות הכונן תהיה מזערית ככל הניתן אם בכלל. קראתי מספר פוסטים בנושא בפורומים שונים ברשת אך גם שם הדעות היו חלוקות ולא חד ערכיות. האם ביצוע פרמוט לכונן ע"י האופציה המובנית בעת התקנת מערכת הפעלה הינה הדרך הנכונה או שעדיף לבצע את הפרמוט בעזרת תוכנה אחרת ? ** הכונן אינו חדש וקיימת עליו מערכת הפעלה מותקנת. תודה,

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אך בתוכנות של NERO הוא מזהה שהדיסק מלא ואפילו אומר מה הLABEL של הדיסק. פשוט יש דיסקים מסוגים מסויימים שהוא מחליט לזהות כריקים (למשל הVerbatim 8x הנ"ל), למרות שהצורב הזה בעצמו צרב אותם. יש לי דיסקים של HP 16x שכמעט תמיד הוא קורא אותם טוב, למרות שגם אותם הוא יכול לקבל קריזה ולזהות כדיסק ריק. עשיתי חיפוש ואני רואה שלהמון אנשים יש בעיות עם צורבים של NEC, מה נסגר עם החברה הזאת? משגע אותי מה הבעיה של זה? - יש אחריות על הצורב אבל יש בעיה בלממש אותה, אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by os87,

הכונן הוא מסוג SATA לא מזמן קניתי מחשב חדש וניתקתי את השני כוננים קשיחים מהישן, בהתחלה משניהם הצלחתי להעביר חלק מהמידע להארד דיסק במחשב החדש, אבל הייתי מקבל מסך כחול באיזשהו שלב. כרגע נוצר מצב שרק אחד מהם מזוהה על ידי מהערכת הפעלה והשני לא מגיב בכלל וגם באמצעות התקן USB אותו דבר, בעצם הוא מזהה אותו, אבל לא הוא מזהה את הטבלת מידע שתגיד לו כמה ג'יגה יש עליו וכל זה... ניסיתי לעבוד עם תוכנות Active File Recovery ו- ZAR וכלום לא עזר. גם שאני מחבר אותו באמצעות USB אפילו אי אפשר לעשות לו Initialize ב- disk managment זה אומר"device is not ready" למרות שזה לא משהו שהייתי רוצה לעשות כי זה בעצם יפרמט אותו. האם הכונן הקשיח מת? או שיש עוד משהו לעשות? יש שמה הרבה קבצים שלא הספקתי להעבי…

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. מחפש כונן 500MB הכי מהיר שיש בבדיקות , חייב להיות USB 3

16. שלום HWZONE יש ברשותי 3 הארדיסקים ישנים עם מידע חשוב עליו ואני רוצה לשחזר אותו מבלי לפתוח תמחשב ולהתעסק עם הלוח אם לפני שנים ראיתי אצל חבר שלי מין מכשיר כזה שהוא פשוט מכניס לתוכו את ההארד דיסק ואז ההארד דיסק נטען מישהו יודע על מה אני מדבר ויכול לשלוח לי לינק לקנייה של דבר כזה? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  17. Started by pxst17,

יש הרבה שאומרים שכן, אבל זה נשמע לי מאוד מוזר כי ל-SSD יש פחות מה לקרוא ממנו ב-120GB.. מה דעתכם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by YK24,

היי הייתי שמח לקבל המלצה על דיסק SDD חיצוני שיהווה אלטרנטיבה( לעשות ממנו BOOT) לדיסק הקיים תודה רבה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  19. Started by booli123,

קניתי crucial MX100 256 הכל טוב ויפה, ניתקתי את כל שאר הכוננים התקנתי עליו וינדוס וסבהה חיברתי הכל הכל עובד. הבעיה היא שרשום לי שנשאר לי 60 גיגה מתוך 256 וכשאני נניח נכנס ובודק את כל התקיות אני רואה שאני משתמש רק ב66 גיגה כלומר אני נכנס לC מסמן את כל התקיות ורואה שבשימוש רק 66 גיגה אבל כשאני לוחץ על C ובודק רשום שבשימוש 170 גיגה, למה ככה? ניסיתי להריץ Ccleanr והוריד חצי גיגה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  20. Started by shimon23,

שלום יש לי את ה hd הנ"ל, והווינדוס הפסיק לעבוד לי פתאום כבר פעמיים. הפעם השלישית שבאתי להתקין אותו מחדש ההתקנה הגיבה בהודעה הבאה: the hd is corrupted and cannot be repaired, לאחר שפירמטתי אותו גיליתי שיש בו 1.5 Mb של bad sectors, לאחר הפירמוט הצלחתי להתקין את הווינדוס. האם ה bad sectors מהווים עילה להחלפת ה hd בחדש(קניתי אותו לפני חצי שנה)? והאם לאחר הפירמוט הווינדוס אמור שוב לעבוד באופן תקין ולא להפסיק לעבוד מדי פעם?

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  21. שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. שלום. אשמח לקבל המלצה ל DOK מהיר בנפח של 16GB שיעלה לא יותר מ20$. אני מתכנן לקנות אותו באיביי, המשלוח לא יעלה לי דבר כי יש לי כתובת בארה"ב. יהיה נחמד אם ה-DOK יתמוך ב USB 3.0. תודה מראש .

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by shay2040,

שלום רכשתי מחשב נייד חדש ואני מעוניין לחליף לSSD קבלתי אופציות כאלה 1. SAMSUNG EVO 850 250GB 2. SAMSUNG PRO 840 256GB מה אתם ממליצים לי לקחת תודה רבה לעונים..

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. אחרי השקה בהפתעה לפני כמה שבועות, סדרת ה-SSD החדשה של אינטל שמיועדת לרשת את כונני ה-600p זמינה לרכישה לכתבה

25. Started by MoSQuiTo,

היי, לא מצאתי התייחסות אליו בסטיקי, ולכן פתחתי את הנושא הזה... מה ההבדל בין הכונן הזה לשאר הכוננים? והאם הוא הכונן המומלץ לכונן 1T? http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=1257 תודה.

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים