אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,924 דיונים בפורום זה
-
שלום. התחדשתי היום בכונן sata חדש. מכיוון שיש רק שתי יציאות מהלוח אם, ניתקתי את הכונן האופטי לטובת הדיסק הקשיח. האם ניתן לפצל איכשהו את יציאת הSATA מהלוח אם כדי לחבר שוב את הכונן האופטי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן, אני מקווה שזה המקום לשאול, אני מתנצל אם לא. אני שוקל לקנות כונן SSD עבור המערכת שלי, השאלה היא אם זה אפשרי להעביר את כל מערכת ההפעלה (כולל כל ההתקנות) מכונן פיזי אחד לשני בלי בעיות (בלי לפרמט, שינויי REG וכו). אם כן אז איך מבצעים את זה על WIN 7? צריך להשתמש בתוכנה נפרדת? המפרט שלי מפורט בפרופיל כאשר כרגע המערכת הפעלה יושבת על partition נפרד של 100 G בכונן הפיזי. תודה מראש לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, רציתי לדעת אם יש מתאם בין הארד דיסק רגיל שהוא בחיבור sata לבין חיבור usb. כלומר שיהיה ניתן להשתמש בהארד דיסק רגיל (ללא חיבור usb) גם כהארד דיסק חיצוני? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הפרש המחירים בין שלושתם, הוא כ-100 ש"ח (ל-500GB). מי מהם עדיף? אילו פרמטרים צריך לבדוק/לחפש?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קניתי מצלמה דיגיטלית CANON SX30. המצלמה מקבלת סוגי כרטיסי זכרון - SD, SDHC, SDXC, MMC, MMCplus, HCMMCplus אין לי מושג מה ההבדל ומה יותר טוב, ואיזה כרטיס זכרון יותר מהיר. והכי חשוב איזה פורמט הכי אמין. אשמח לדעת בהנחה שאני מחפש כרטיס זכרון בגודל 32GB איזה כרטיס כדאי לי לחפש מבחינת עלות מול מהירות כתיבה? ( המצלמה מצלמת גם וווידאו HD אז אני מחפש נפח גדול) האם יש חברה מסויימת מומלצת? האם יש כרטיסים ייעודים לנושא צילום ווידאו? מחפש כרטיס טוב, אמין, עם אחריות טובה ובעלות של עד 500 ש"ח. תודה על כל עזרה.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום... במהלך שידרוג המחשב שלי אני רוצה לקנות כונן קשיח חדש חדיש ומחודש שהיה גדול ומרווח (80 ג'יגה זה יקר?).... שיהיה של חברה טוב... שיהיה אמיד ואמין... גם מהיר תומך S.M.A.R.T ו uDMA... וגם שלא יהיה ממש יקר בסביבות 500 שקל פלוס מינוס
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
Seagate preps 5TB and 6TB Enterprise-Class Hard Disk Drives Seagate Technology, one of the world’s largest hard disk drives makers, plans to add high-capacity models into its Terascale hard drive family in the first half of 2014. The new models will expand storage capacity of enterprise-class capacity-oriented hard disk drives to 5TB and 6TB. It is likely that such HDDs will be based on new-generation platters.According to Seagate enterprise hard drives roadmap published by Myce web-site, the new enterprise-class Terascale HDDs with 5TB and 6TB capacities due in the first half of 2014 will belong to the same code-named Constellation ES.3 “Megalodon” family as the current …
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, מאחר והתקלקל לי דיסק קשיח של 750GB של סיגייט החלטתי שאני הולך על גיבוי קניתי זוג כוננים 500GB ואני מתכוון לעשות RAID1 הבנתי מזה RAID 10 וRAID 0 אבל לא הבנתי מזה RAID5 של 3 כוננים--- ואם אפשר אל תביאו לי את הקישור הזה של הויקיפדיה שמדבר על הרייד כי לא הבנתי מה אומרים שם על RAID5. חשבתי אולי לקנות עוד כונן של 500GB ולעשות RAID5 אז מה הוא עושה ? מה הוא משפר ? הוא גם מגבה וגם משפר מהירות ? אם אפשר כמה שיותר מהר שזה דחוף ליומיים הקרובים.
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי את הארד דיסק הראשי, DVD, צורב ועוד ארד דיסק שמדי פעם אני מחבר אותו. את מי לשים עם מי? כדי שתהיה העברת נתונים מקסימלית ללא התנגשויות? נגיד אני מחבר את הארד דיסק הראשי עם עוד משהו על הPRIMARY, זה משנה על איזה חיבור IDE אני יחבר אותו(העליון או התחתון)?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
LIGHTSCRIBE, זה ממה שהבנתי ציור על הצד ההפוך של הדיסק, במקרה יש לי צורב LS. אני מפחד להרוס אותו.. הוא צריך דיסקים משלו או שאני יכול לעשות LS על כל דיסק, שיש עליו ציורים ולוגואים של החברה. תודה על העזרה.
-
- 21 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אני ממש בדרך לקנות צורב חדש מה עדיף SATA או IDE, יתרונות חסרונות ? לפי ההגיון הפשוט שלי SATA אמור להיות יותר מהיר לא ? תודה רבה לכול המתייחסים
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש הבדל או שזה אותה סדרה? מה יותר טוב ואלו דגמים מומלצים?
-
צורב ה DVD במחשב הנייח שלנו לא נפתח לאחר שלוחצים על כפתור הפתיחה. נדלקת הנורה בצורב ויש קולות של פתיחה אבל המגש לא יוצא. חייב לציין שהצורב היה משמיע קולות סיבוב חזקים בהדלקת המחשב ולאורך זמן, זה לא היה כך פעם. ניסיתי גם עם אטב לבצע ריסט דרך חור הסיכה הקטן בצורב וזה לא עזר כלל. האם הצורב "הלך"? ??? יש דרך לפתוח את המגש איכשהוא? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.tomshardware.com/reviews/ssd-memoright,1926.html ניצחון ל SSD
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יכול להיות שנושא זה הועלה בעבר כאן בפורום אך לא מצאתי פוסט רלוונטי ולכן מבקש את עזרתכם. בגדול השאלה היא מהי הדרך הנכונה לפרמט כונן SSD כך שהפגיעה ביכולות הכונן תהיה מזערית ככל הניתן אם בכלל. קראתי מספר פוסטים בנושא בפורומים שונים ברשת אך גם שם הדעות היו חלוקות ולא חד ערכיות. האם ביצוע פרמוט לכונן ע"י האופציה המובנית בעת התקנת מערכת הפעלה הינה הדרך הנכונה או שעדיף לבצע את הפרמוט בעזרת תוכנה אחרת ? ** הכונן אינו חדש וקיימת עליו מערכת הפעלה מותקנת. תודה,
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההארד דיסק בן 3 וחצי שנים והחליט אתמול להפסיק לעבוד. הדלקתי את המחשב וראיתי סיסטם פיילור... (זה הכונן שעליו מותקנת מערכת ההפעלה והביוס כן מזהה אותו). קניתי היום הארד דיסק חדש והתקנתי עליו וינדוס. ברגע שחיברתי את ההארד דיסק התקול (לא בתור ההארד דיסק הראשי כמובן) אז הוינדוס לא עלה (נעצר בשלב שיש את הסמל של וינדוס והפס של XP רץ מתחת) זה קרה גם במחשב המקורי שממנו יצא ההארד דיסק הזה וגם בעוד מחשב, כשבשניהם הביוס מזהה את ההארד דיסק... יש לי גם מתאם SATA TO USB אבל אני חושש קצת לנסות אותו כי ההארד דיסק הזה היה מחולק ל 2 מחיצות ואני מפחד שזה יעשה בלאגן אם אני אחבר את ההארד דיסק דרך המתאם... (יש לי ממה לחשוש או לא? פשוט אין לי נסיון עם חיבור הארד דיסק מחולק עם מתאם כזה) ההארד…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום וצהריים טובים אני מעוניין לקנות הרד דיסק חיצוני של 500 גיגה התקציב עד 500 ש"ח איזו חברה מומלצת? איזה גודל עדיף-3.5 או 2.5? תודה רבה ליאור
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
הצורב הנל ... W552E. מזדהה בווינדוס (Device Manager) אבל לא רוצה להזדהות בנירו . או בכל תוכנת צריבה אחרת איך אני גורם לו להזדהות כדי שאני יוכל לצרוב ? נ.ב. עדכנתי לו את ה FIRMWARE להכי חדש.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום בקרוב אני נוסע לדרום אמריקה לטיול הגדול אחרי צבא בכדי לגבות את התמונות והווידואים אני כניראה ארכוש לי מנוי לאיחסון ענן כלשהו (בין ה100 ל150 GB). עשיתי קצת מחקר וראיתי שבהרבה מהשירותים מהירות ההעלאה (קרי המהירות שבה השרת מוריד ממך) היא דיי איטית מה שייצור לי בעיה כאשר מעלים מסות של קבצים. האם יש לכם שירות ספציפי שאתם מכירים שייתן לי להעלות במהירויות סבירות?
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
בבקשה עזרה, קניתי הארדיסק חדש בנובמר (בן חודשיים - עדיין באחריות) אחרי קריאה מעמיקה בנושא ה Firmware וחשבתי שלא אפגע. הבנתי שיש בעיות קשוחה עם דגמים קודמים שההארדיסק לא מזוהה וכל החומר הלך. באתי הביתה וראיתי את ה Disk Boot Failure שלא מזהה. עשיתי בוט מהביוס לSATA, הוא מזהה אותו ורשום Windows Cannot Load Up משהו בסגנון. יש עליו Windows 7. האם גם ההארדיסק הזה נכלל בבעיית הקשוחה? הדגם שלי הוא ST3500418AS. ניסיתי להתקין את הווינדוס מחדש, בהתחלה הוא זיהה את כונן D עם כל החומר שלי. אחכ עשה בעיות ושאני מנסה להתקין ווינדוס זה מראה לי את C ו D ריקים. בחנות שקניתי יכולים לממש את האחריות אבל אין אחריות לחומר. ביררתי בכל חנויות השחזור ורובם סובבים סביב 500 ש"ח לשחזור. יש לי שם קרוב ל…
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לאחרונה נהרס לי HD 80Gb והחלטתי לפתוח אותו ולהעביר את הפלטה שלו (יחידה אחת) לHD ישן שהיה לי 20Gb רק מה שקורה יש בישן 2 פלטות...
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב יחסית ישן..ורציתי להתייעץ אתכם מה כדאי לעשות הלוח-M שלי הוא: G41TM-E43 MSI והדיסק קשיח שיש לי הוא: SAMSUNG HD502HI של 500 גיגה הדיסק שלי כמעט מלא האם אתם ממליצים לקנות דיסק חדש יותר גדול יותר (ומהיר יותר?)? אם כן מה אתם ממליצים (אני פשוט לא יודע אם יש בעיה של תאימות בגלל שהמחשב די ישן..) או שאולי כדאי לי רק לקנות דיסק חיצוני ולהעביר לשם חלק מהדברים? או אולי יש לכם המלצה אחרת? אשמח לשמוע את דעתכם
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום יש לי wd green 1.5tb הבעייתים האלו בזמן האחרון המחשב עולה באיטיות דקה במקום 10 שניות [ SSD ] חשבתי שיש בעייה ב SSD עשיתי INTEL TOOLKIT לא עזר CHKDSK עשיתי לכולם הינה תמונה מ CRYSTYLEDISK INFO
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני מעוניין ב DOK בנפח 2G, אהבתי את סדרת ה Micro Cruzer של SanDisK מכיוון שהוא קטן ודקיק. אני מתלבט בין : זיכרון נייד בנפח 2GB מסדרת SanDisk Cruzer Micro http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10800007&came=4108 לבין : זיכרון נייד חדשני Sandisk Cruzer Micro U3 2GB http://www.p1000.co.il/hot_sale_product.asp?g_id=10777069&g_kind=0 4 שאלות קצרות בבקשה :-) 1. האם שניהם דקיקים וקטנים באותה מידה ? 2. מה נותן ה U3 ? 3. ראיתי של U3 יש את היכולת של להכניס ולהותיא את ראש ה USB, בפועל האם זה יתרון או חסרון ? (נראה כיתרון, יותר נוח ובטוח, אבל מצד שזה, זה אומר שיש בפנים חלקים נעים, וזה מקור ליותר תקלות, לא ?) 4. מהי המלצתכם ? תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לא יודע אם זה מתאים יותר לפורום תוכנה או לפורום זה . אז כמו שנאמר בכותרת אני צריך תוכנה שתבדוק לי את ההרדיסק (MAXTOR 40GB ) ותגיד לי אם יש סקטורים פגומים או אין . תודה מראש .
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-