עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. Started by redead,

כמה עולה בימינו צורב בלו ריי וכמה עולים דיסקים כאלה לצריבה? יותר ויותר תוכן בלו ריי מגיע לרשת העסק ממש מתקדם....

• 8 תגובות
    • 5k צפיות
  2. Started by Ice-maniac,

שלום... קניתי מחשב נייד עם HD בנפח 160GB אבל בפועל הוא בא רק עם 143GB. היה ברור לי שג'יגה זה מיליארד על בסיס עשרוני ובייטים הם על בסיס בינארי. ולפי החישוב שלי, ה- HD היה צריך להיות באופן תאורטי עם 149GBככה שנוצר הפרש של 6GB שנעלמו לי. האם אני צודק או שפיספסתי משהו? תודה מראש וחג שמח

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  3. Started by ofer_shm,

שלום לכולם ... יש לי במחשב משחק שהוא בקובץ ISO בגודל 5 גיגה המשחק זה: Tom Clancy's Rainbow Six Vegas אני רוצה לצרוב אותו על דיסק בשביל לשחק אבל הדיסק של DVD זה רק 4.7 גיגה ונרו לא נותן לי לצרוב אותו ... איך אני יכול לצרוב את המשחק? תודה לעוזרים ...

• 8 תגובות
    • 981 צפיות
  4. Started by yuvalkob,

יש לי הצעה לקנות אותו ב 380 שקל שווה לי? 40 12 40 8mb buffer

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by RAND25,

במהלך התקנת WIN 10 שהיה חשוב לי שתהיה התקנה נקיה מחקתי בלי כוונה מחיצות בדיסק הקשיח וכעת לאחר ההתקנה הכונן הקשיח שלי קטן למיטב זכרוני מ 340GB ל 298 איך אני מחזיר את הכונן לכודלו המקורי תודה מראש

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  6. הדיסק הוא מנועה http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5079

• 8 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by xgamer,

שלום לכם קניתי HD חדש 200 גיגה של WD שהוא SATA2. הלוח שלי תומך ב SATA1 בלבד, אז ג'ימפרתי אותו כדי שיעבוד כ SATA1. עכשיו יש לי HD ישן של 40 גיגה שכעת מותקן בו XP. ואני רוצה שהHD החדש יהיה כאחסון בלבד. אז שמתי את ה HD הישן (IDE) כמאסטר (ג'מפר) ואת ה SATA דרך הביוס על PRIMERY SLAVE. הכוננים לא עובדים ביחד, אין לי מושג למה, זה או שהישן עובד לבד או שהחדש, ניסיתי את כל האפש' הורדתי ג'מפרים ניסיתי עוד כמה אפשרויות לעשות את ה SATA דרך הביוס. אין לי מושג למה זה. מישהו יכול לעזור לי? תודה רבה. ההHD הישן הוא גם כן של WD. תודה רבה.

• 8 תגובות
    • 599 צפיות
  8. Started by v0cht,

השנאי נשרף לפני שנה כבר, זה השנאי 5 פינים המקולל הזה שכבר הפסיקו לייצר. באותה תקופה כבר הפסיקו למכור את הכוננים האלה ואחד יבואנים הפסיק לעבוד עם WD נשאר רק את טק דטה ובנדא מגנטיק ולא היה להם את השנאי וגם עכשיו אין להם ולא יהיה. שלחתי מייל לWD אבל הם רק הציעו לשלוח להם את הכונן לחו"ל. לפני שבוע בדקתי בגוגל לגבי שנאי שרוף של WD ומצאתי מישהו בארץ עם אותו כונן שהחליפו לו את השנאי כמה חודשים אחרי המייל שאני שלחתי אז ניסיתי לשלוח מייל לWD שוב אולי הם שינו את המדיניות שלהם אבל שוב אותה תשובה מעצבנת קיבלתי. אני כבר נואש ורוצה לפתוח את הכונן ופשוט לחבר למחשב. אבל הוא עדיין באחריות שלא עוזרת כל כך כי פשוט יחליפו לי אותו בחדש כי אין לאף אחד שנאי. אבל המידע שעל הכונן חשוב לי. עבר מאז…

• 8 תגובות
    • 3.2k צפיות
  9. Started by LiorP23,

אז ככה לצערי ה-SanDisk Cruzer Mini 512MB שלי קיבל רגליים ונעלם למזלי לא היה עליו מידע חשוב ולא מגובה בבואי לחשוב על DOK חדש ראיתי שני דגמים מעניינים: Samsung OEM 2GB שכמובן המחיר שלו מאוד מושך PQI Cool Drive U339 2GB המחיר שלו טוב PQI Cool Drive Pro U339 2GB Pro זה טוב על הנייר (או על המסך), מה בפועל? בעיקרון לרוב אני לא עובד עם קבצים בנפחים גדולים והבדלים קטנים במהירויות לא חשובים

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Dimness,

קניתי היום עוגה של 50 סידים של סקיי (700MB), היצרן שלהם הוא Plasmon, זוהי חברה מוכרת? אני יודע שמומלץ להתרחק ממדיות כאלה אבל זה היה במחיר של 80 אג' למדיה... אז מישהו מכיר את המדיות האלה, הן שוות משהו?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מדבר על כוננים רגילים (לא SSD וכו', אלו מבוססי ראש זז וכו') אני שומע בכל מיני מקומות, שככול שכונן מתמלא יותר (יותר מקום תפוס בנתונים) ככה הכוננן נהיה איטי יותר. עכשו בהנחה שאני עושה כל הזמן DEFRAG ודואג לשמור על כונן תקין (אין בו BED SECTORS וכו'), יש סיבה שזה יקרה? ומדוע זה קורה אם קורה? וכמה זה אכן משפיע על המהירות?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by SharonSx,

שבת שלום ופורים שמח, כבר כמה חודשים שאני לא מצליח לעבוד עם הדיסק הקשיח שלי. אני מנסה להוריד עליו דברים באמצעות Utorrent ואני כל הזמן מקבל שגיאות התקן. להלן: אם אני מנסה את אותם הפעולות על דיסק קשיח אחר אני לא מקבל את השגיאה הזאת. ניסיתי כבר להריץ איחוי כמה פעמים וגם CHKDSK ושום דבר לא עוזר. מדובר בדיסק 1TB של WD, דגם: WD1002FAEX. מה עוד אפשר לעשות? כמה זמן נשאר לדיסק לחיות?

• 8 תגובות
    • 6.8k צפיות
  13. אז על סף קניית 50 דיסקים ריקים של DVD-R אני מתלבט קשות מה לקנות... או 50 במחיר של 8 שח ליחידה של VERBATIM! או מפנדה יש את הלינק הנ"ל http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5575 עכשיו יש גם את אלו אבל אני לא מבין למה הם יותר יקרים... http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=215_671&products_id=5438 תכלס אני לא צריך קופסאות פלסטיק וכו'... אני רק צריך את הדיסקים עצמם. השימוש העקרי הוא גיבויי סרטים ומעט נתונים מהמחשב. נכון לעכשיו קניתי את הדיסקים של ורבטים לראות שהצורב עובד לי וזה באמת DVD-R והכל עובד מצויין. קניתי 10 עכשיו אני רוצה 50 דיסקים בשביל המחיר הנמוך... משהו יכול לעזור לי לבחור בין כל אלו... תודה רבה!!! יניב

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by alex15,

הדי וי די שלי פתאום הפסיק לעבוד לא צורב ולא קורא דיסקים DVD אם הם מלאים ואם הם ריקים ...וכאשר אני רוצה לצרוב לא מאפשר לי אומר לי שהדיסק מלא אבל הדיסק ריק ...קיתי דיסקים חדשים ואין אותה בעיה ....אבל הןא קורא CD אבל לא DVD ...אוליי הצורב שלי הלך לעולמו ? החברה היא LITE-ON ... תודה ..

• 8 תגובות
    • 765 צפיות
  15. הכונן Segate 500GB ST3500320AS הכונן נקנה היום..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by VolTAge,

אז יש לי את ה WD 8MB 80GB שעליו מותקנת מערכת ההפעלה, ויש לי גם הרדדיסק Nikimi 30GB 5400rpm. עכשיו, אם אני יחבר באותו כבל IDE את הניקימי כך שה WD יהיה ה Master והניקימי יהיה ה Slave, הביצועים יפגעו ? כי בכל זאת הניקימי הרבה יותר גרוע מה WD.. לפי מה שהבנתי לא אמורה להיות שום בעיה של ירידה בביצועים..

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, ראיתי באתרי חומרה דיסקים קשיחים RAID Edition, רציתי לשאול מה זה אומר? מה בעצם שונה בדיסקים? עד כמה שידוע לי, טכנולוגיית RAID לא דורשת שום דבר מיוחד מהדיסקים עצמם, פרט לכך שהם יהיו זהים (ואפילו זה רק בחלק מגרסאות הרייד)

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אהלן. היום פירמטתי מחשב אשר מכיל שני כוננים קשיחים. לכונן הראשון, לו נקרא כונן 0, היו שני מחיצות, C ו-E. ולכונן השני, לו נקרא כונן 1, הייתה מחיצה (D) אחת ועוד 94GB שלא הוקצה לפני. ככל הנראה, היה ווינדוס בעבר אשר מותקן בכונן D אבל כשהמחשב שומש בתקופה האחרונה הווינדוס היה מותקן על כונן C. היום כאשר פרמטתי את המחשב הזה, התקנתי את ווינדוס 7 על כונן C. בסיום ההתקנה כשהייתה אמורה לעלות מערכת ההפעלה ווינדוס 7 בפעם הראשונה במחשב זה אחרי הפרמוט, הופתעתי לגלות שפתאום המחשב אומר לי שיש לי יותר ממערכת הפעלה אחת על המחשב הלא היא המערכת של כונן D שפתאום הופיעה (שאגב לפני כן, לא אופשר לי לבחור בה וזה העלה אוטומטית את של כונן C. בחרתי להפעיל את המערכת של כונן C, כמובן, ווינדוס 7. כאשר ני…

• 8 תגובות
    • 934 צפיות
  19. Started by Balaganim,

המחשב שיש לי - AMD 955 3.2GHZ ATI 6870 CROSSFIRE 8GB RAM PATRIOT ולוח אם GIGABYTE 890 GPA-UD3H אני רוצה לקנות SSD 120GB שעליו תותקן מערכת הפעלה WINDOWS7 64BIT,תוכנות בסיסיות ומשחקים. מה הדיסק במחיר הזה שיביא לי הכי הרבה ביצועים, שמתאים לי למערכת ושאין איתו בעיות? חשבתי על micron c400 128gb שניתן להשיג בארץ ב 1100 שקל, אבל אני לא סגור עליו. מה גם לפי בנצ'ים אפילו שהוא גרסה חדשה יותר מ הC300, מהירות הקריאה שלו גבוהה יותר מה C300 אך מהירות הכתיבה איטית יותר. בקיצור מה הכי מתאים לדרישות שלי ומשתלם לקנות? אגב אני מתכנון לקנות אותו בערך עוד חודש-חודשיים, האם הולך להשתנות משהו? הולך לצאת משהו יותר טוב בזמן הזה?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by iSolt,

מדובר על כונן 500GB של מחשב נייד. מבחינה פיזית אין נזקים. הכונן נהפך לאיטי מאוד, ואז המחשב נכנס למסך שחור. ניסיתי לפרמט, המחשב עלה ושוב קרס למסך שחור. לא היה לי זמן להתעסק עם גיבוי, וכשחזרתי שתי המחיצות לא היו נגישות יותר. בדרך לא דרך הצלחתי לשחזר (לא ממש היה צריך לשחזר, הצלחתי להציג את ספריות/תיקיות המחיצה ולהעתיק את הקבצים) ב100% את מחיצה C ולגבות את כולה. את מחיצה D לא הצלחתי להציג. הטעות שלי היתה (אני יודע רק היום) שניסיתי להתקין שוב וינדוס על כונן D (עם האופציה ששומרת על הקבצים, התקנה שביצעתי כבר עשרות פעמים ולא מפרמטת את הכונן אלא רק מתקינה קבצי מערכת בנוסף לתיקיות משתמש.) במהלך ההתקנה הכונן נהפך ללא נגיש ולא היה ניתן לגשת לשום קובץ או אפילו להציג שמות קבצים/תיקיות …

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. עקב הירידה המטורפת במחירי הדיסקים הקשיחים נראה לי כי ארכוש דיסק של 2TB לאיכסון במקום מדיות נצרבות. מיכוון שדיסק אמור להיות נשלף אני מחפש מארז מתאים. בעבר רכשתי מארז כזה אך לא ניתן להשיג אותו יותר כך שזה מביא אותי לרשימת הפרמטרים הבאים: -מארז לדיסק נשלף 3.5 SATA למגירת 5.25 בעל חיבור SATA רגיל (יתחבר ללוח האם) -אפשרות לרכישת המארז והמגירה בנפרד. בכל המארזים שרכשתי בעבר המארז והמגירה נמכרו ביחד ולא היה לי צורך ביותר ממגירה אחת במחשב אך הייתי זקוק למספר מארזים כמספר הדיסקים. -תאימות לאיזהשהו סטנדרט: *כל יצרן מייצר את המארז והמגירה בצורה יחודית לו כך שלא ניתן להשתמש במארז של יצרן אחד במגירה של יצרן אחר. *אורך חיים של מספר שנים ביצור המארז והמגירה, אם אני רוכש עתה מארז ומגי…

• 8 תגובות
    • 2.7k צפיות
  22. Started by shibby15,

האם הדבר אפשרי? יש לי לוח אם של אביט מבוסס KT400 מסדרת MAX. כרגע יש עליו הארדי דיסק 40, צורב וסידי. השאלה היא איך הכי כדאי לחבר, סלייב להארד דיסק? או שעוד חיבור מסוגר SATA?

• 8 תגובות
    • 835 צפיות
  23. Started by XCG120,

רציתי לשאול דיסקים קשיחים בSATA 3 מתחברים בחיבור רגיל כמו SATA 2 או שצריך חיבור מיוחד כמו למשל בדיסק קשיח הזה Western Digital 1TB 3.5 64Mb SATA III WD1002FAEX Black האים אני צריך חיבור מיוחד או שרק הטכנולוגיה היא SATA 3 ואני צריך חיבור רגיל??? :-\

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by ברבר,

אתמול הכנסתי דיסקט לכונן טקליטונים ופתאום אי אפשר להכניס דיסקטים ואי אפשר להוציא החוצה וכשכבר נכנס דיסקט ורוצים להפעיל אז הוא אומר שהדיסקט לא מאותחל בזמן שבמחשב אחר הוא עובד כמו שצריך האם מישהו יודע מה לעשות בתודה מראש ברבר

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  25. Started by tamir245,

שלום רב. אני מעוניין בעזרה להגיע להחלטה לגבי צורב הDVD הבא שלי. כמה דברים,הוא צריך להיות במהירות X20,כיום בשוק ממה שראיתי יש של ASUS,LG,LITEON,AOPEN. הכי זול שמצאתי זה הלייטאון ב160 ש"ח ובטח עוד ירד.....ידוע באמת שהוא אמין מבחינת סורק שגיאות השאלה האם הוא מתעלה על השאר,מה שכן הוא יותר זול מהאחרים. לא מעניין אותי הלייטסקרייב זה סתם תוספת לא כ"כ מועילה למחיר,לכן עדיף דגם בלי זה,וגם שיהיה IDE. אשמח להמלצות\חוויות\הערות למי שקיים אחד מהדגמים הנ"ל. תודה ושבוע טוב.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.