אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין לקנות ב- KSP צורב LG H22N, איך אני אדע שהבחור לא דחף לי "בטעות" H12N ??? היש מדבקה שלא ניתן להתבלבל איפשהו על הכונן ? מיותר לציין כי הוא מגיע BULK, כלומר עירום, ללא קופסא.
-
- 8 תגובות
- 906 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/news/13142 :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash: :bash:
-
- 8 תגובות
- 859 צפיות
-
-
שלום חברים וחג שמח, יש לי צורב NEC 3520A ולאחרונה עידכנתי את ה- firmware, לגירסה u9 .1 שאמורה לאפשר צריבה במהירות x8 גם על DVDx4 על חלק מהמדיות, בין היתר. כמה זמן אמורה לקחת צריבת DVD-Rx4 ו- DVD-Rx8 כאשר אני צורב עליהם וידאו שממלא את הדיסק לחלוטין (4.7GB) אני משתמש ב- nero 6 וזמן הצריבה הוא בערך 30 דקות על DVD-R של Fortis (מן הסתם לא הסוג הטוב ביותר), מה שאומר לי שזה לא מהירות x4 ובטח לא x8. פסח כשר
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי הארדיסק בודד MAXTOR 80GB S-ATA 7200RPM 8MB עכשיו הוא לא מכוון ל-RAID וכדי לכוון אותו צריך להתחיל להגדיר הגדרות בביוס, בהתקנה קטנה של XP וכו'.(אל תיעצו לי על זה אני כבר יודע בדיוק מה נדרש)עכשיו השאלה שלי האם זה שווה את זה? עד כמה RAID עם הINTEL APPLICATION ACCELLERATOR בהארדיסק אחד משפר? תודה לכל העוזרים! ;D
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=775&cat=3 או זה: http://www.lira.co.il/site/viewProduct.php?pid=785&cat=3 ????
-
- 8 תגובות
- 930 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר דיסק קשיח חיצוני עם התקן E-SATA לPC... בשביל זה צריך בקר תומך, כיוון שאין לי במארז תמיכה בהתקן הנ"ל. מחיפוש שעשיתי ברשת בכדי לקבל את מקסימום המהירות (עד 3GB לשניה) יש לקנות דגם שהוא יותר מתקדם מיציאות ESATA בבקרים זולים. לדוגמא: ST Lab A-341 PCIe SATA II 300 2CHANNEL (2P+2P) Raid CARD with PCI Express 1.0a specifications with Serial ATA II specifications תמיכה: NCQ מס' ערוצים: two independent Serial ATA channels תמיכה בדיסקים: SATA I and SATA II hard drives קצב העברת נתונים: Data transfer rate at 3.0 Gbps for Serial ATA II Data transfer rate at 1.5 Gbps for Serial ATA I תאימות: Windows 2000/XP/2003/Vista eSATA: לעומת דגם אחד אחורה של הכרטיס: שכבר לא…
-
- 8 תגובות
- 936 צפיות
-
-
אני מיתלבט בין שני צורבים אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב ? הראשון NEC AD7170A X 18 BLACK שעולה 155 השני ND4571 NEC 16 X שעולה 281 אם מישהו יודע איזה יותר מהם טוב למה הוא יותר טוב או שהוא ממליץ על צורב אחר שבתווך המחירים האלה..
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי HDD חיצוני 320GB של WD שמתחבר ב-USB ,וקיבלתי את ההודעה המשונה הזאת...כי אני ידעתי שיש לי USB2 ! נכנסתי למנהל ההתקנים,ולא ראיתי שם איזכור ל-USB2 . עשיתי איזה עדכון (אפילו בלי להתחבר לאינטרנט..), ואחריו ראיתי שעל אחד הפורטים כתוב USB2. אני חשבתי שאם המחשב שלי תומך ב-USB2 ,אז כל היציאות הן USB2 ......זה נכון?.. ואם לא, אז איך אני משייך התקן מסויים לפורט הספציפי שהוא USB2 ? אני מצרף תמונה של מנהל ההתקנים... [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. בפורום אמצעי אחסון די מת ומהבוקר לא קיבלתי לא רק תשובה, אלא אף לא צפייה אחת . . . מדהים יחסית למה שקורה כאן :-) נקווה לטוב ============================ יש לי כמה שאלות מהותיות בהיררכיה של חשיבות: 1) האם את הדיסקים הקשיחים החיצוניים (סדרת ה WD MY BOOK לא משנה איזו ESSENTIAL PREMIUM אן PRO) או בכלל כל כונן שכזה מחברה אחרת - מגבילה בעצם כבר מלתחילה המהירות העברת נתונים של הדיסק הקשיח עצמו, עוד לפני שאנחנו מדברים על סוג החיבור למחשב(USB2 או FIREWIRE או FIREWIRE 800 או חיבור רשת RJ 45)? זאת אומרת שאין לי טעם להשקיע בחיבור מסוג מהיר מהארבעה הנ"ל, כי גם ככה ה HD לא מעביר בערך מעל 90 מגה לשנייה. מה אם כן המהירות של כוננים אלה? אני מדבר לדוגמה על הכונן שאמור להי…
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
הסתכלתי קצת בזאפ, האופציות שעל הפרק הם: SanDisk 64GB SDSSDP064G Kingston SSDNow 60GB SV300S37A Crucial 64GB CT064M4SSD3 Crucial Solid Series 64GB CT064M4SSD2 OCZ Agility 3 60GB AGT325SAT360G מה לדעתכם הכי ממומלץ? מבחינת נתונים 'על הנייר' נראה שהOCZ הכי טוב. המחשב בין שלוש שנים, מיועד לאופיס וגלישה, אני מקווה שSSD יתן לו קצת זריקת מרץ. תודה מראש לכל העונים
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אין מה להוסיף
-
- 8 תגובות
- 730 צפיות
-
-
צריך המלצה לכונן SSD בסביבות הנפח 250GB ובתקציב של ~500 ש"ח. בנתיים הכוננים שתפסו את עיניי הם ה Crucial M500 וה Crucial MX100. הבדל של 15 ש"ח ו 16GB לטובת ה MX100? יש סיבה לבחור ב M500?
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
השימוש היחדי שאני יעשה בצורב, הוא לצרוב משחקים לפליסטיישן 2 ! אני לא יצרוב בו סרטים וכל מיני שטויות, רק משחקי PS2. לא אכפת לי מהמהירות צריבה, העיקר שיהיה מספיק איכותי כדי לצרוב משחקים, דרך אגב, אני לא צריך צורב+כונן DVD, (אלא אם כן זה לא משנה במחיר) אני צריך שיהיה דיי זול (לא מעל ה180 ש''ח, עדיף כמה שפחות) תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 799 צפיות
-
-
היו לי שני HD במערך RAID לאחר שפירקתי אותם (בעקבות מכירת הלוח) ומנסה להתקין על כל אחד מהם בנפרד מערכת הפעלה מגיע לשלב על איזה כונן להתקין ואז הוא רושם שאין שום כונן. בביוס הוא רואה את ה-HD . אני מבין שזה בגלל שהם היו במערך RAID איך אני מחזיר אותם למצב רגיל?
-
- 8 תגובות
- 944 צפיות
-
-
אני צריך מתאם 5.25 ל- 3.5 משהו איכותי וזול שלא יהיה מסובך ולהרכיב. תודהה
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
פתחתי את המארז והוספתי שני מאווררים. הכל עבד טוב, טמפ' לוח האם ירדה ב-2 מעלות אבל שמתי לב למשהו מוזר: בתוכנה everest home edition אפשר לראות את הטמפ' של לוח האם והמעבד, אבל אחרי שהוספתי את שני המאווררים נוספה לי טמפ' נוספת והיא של כונן הקשיח. אז רציתי לדעת למה דווקא עכשיו נוספה הקטגוריה הזאת? בגלל שהתקנתי את המאווררים? ואם טמפ' של 33 לכונן הקשיח טובה?
-
- 8 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה ההשפעה של כמות הקבצים על ביצועים של כרטיס זיכרון. ספציפית יותר, האם לדעתכם 500,000 קבצים במשקל של 2 ג'יגה על הזיכרון של הפלאפון יפגמו בביצועים \ יכולות \ בטריה ? תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות הארדיסק חדש היום ואני מתלבט בין 2 דגמים: Seagate IDE ST3160023A 160GB או Western Digital WD 1600JB 160GB ההבדל בין המחירים שלהם הוא כ 50 ש"ח וזה לא כזה משנה לי. אני רק רוצה הארדיסק טוב ואמין. ניסיתי לחפש הרבה ולא מצאתי הרבה השוואות ולכן אני מקווה שתעזרו לי. כמו כן יש לי עוד שאלה: איך יודעים שרכיב חומרה (במקרה זה הארדיסק) שמוכרים לי בחנות הוא חדש ומקורי ולא *מחודש*, יש דרך לאמת את זה? תודה רבה על כל תגובה
-
- 8 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום חברים , ;D מה שלומכם ? אני מחפש בנרות חנות זולה באינטרנט שמוכרת את הצורב X16 של BENQ דגם DW1620 . מישהו מכיר חנות כזו כי בזאפ מגיעים רק ללמיר שמוכרים אותו במחיר ממש מופקע . תודה לכל העונים . נ.ב. @Integral : שמח לראות ששינית את דעתך לגבי ה DW1620
-
- 8 תגובות
- 827 צפיות
-
-
מי עדיף - HD501LJ של סמסונג או aaks של wd? חשוב לי שיהיה מהיר ושקט תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב ישן t60 1952 יש בו כרגע 320 גיגה. אני מעוניין לעשות שדרוג לכונן SSD. (לפי המחירים, כנראה קניה בחו"ל) אשמח להמלצה כיצד עושים זאת ומה כדאי לקנות (ומאיפה). העיקר שיישאר סה"כ לפחות 320 גיגה במחשב (אפשרות להישאר עם הכונן הנ"ל במקום הCD?) בינתיים הזמנתי את זה: http://www.ebay.com/itm/160898409821?_trksid=p2060353.m2749.l2649&ssPageName=STRK%3AMEBIDX%3AIT כמובן שגם לא יעלה הרבה כסף כל הפרוצדורה. (סטודנט בכל זאת וגם מחשב ישן שאין סיבה להשקיע בו מלא) הערה: אני משתמש יחסית הרבה בmatlab במידה ומשנה איזה סוג בוחרים. בתודה, אלי.
-
- 8 תגובות
- 2k צפיות
-
-
80 ג'יגה / 8 מגה cache מקסטור לעומת Western Digital האם יש קונצנזוס לגבי איזה דיסק עדיף מבחינת אמינות ופעולה שקטה
-
- 8 תגובות
- 857 צפיות
-
-
אהלן רציתי רק לדעת פרטים לגבי ה SSD הזה ... הוא נקנה מבאנדל של i7 4770K + s3500 160GB ב 1250 ש"ח בעיקרון הייתי יכול לחכות ( לא ידוע כמה זמן ) ולהזמין במקומו את ה 520 240GB ... אבל בגלל שאני לחוץ למחשב כרגע עשיתי את ההזמנה ... רציתי לדעת האם אני ממש יבחין הבדל משמעותי ב3500 והאם אני יכול לישון בשקט ... אשמח להערות ממכם ... תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה כל הקטע של SERIAL ATA? לפי האתר שלפה לא נראה שזה נותן ביצועים טובים יותר מATA רגיל. האם כל העניין זה נוחות? יעני כבלי דקים וחיבור קל כמו USB? SERIAL ATA SITE
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני יכול לחבר כרטיס SD 40GB למחשב ולהתקין עליו WINDOWS ? ככה שהווינדוס וכל התוכנות המובנות בכונן C שעליו אני יתקין (אם אני יכול?) יעבוד הרבה יותר מהר. תודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-