עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. http://www.digit-life.com/articles2/nec3500/index.html תהנו

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  2. איזה צורב יותר טוב Samsung SHS223 או LiteOn DH22A8S או Sony / Nec AD-5240S? איזה צורב יותר טוב מבחינת שקט, מהירות קריאה וכתיבה ואיכות הצריבה? הצורב הולך לצרוב בעיקר שכבות כפולות(8.5GB).

• 12 תגובות
    • 2.1k צפיות
  3. Started by coorva,

האם קיים דיסק קשיח מסוג זה, והם ניתן לרכוש אותו בארץ? תודה

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  4. עדכון : היא פירקה אותו מהמחשב , דפקה לו מכות והכניסה אותו למקפיא לאיזה חצי שעה . חיברה אותו חזרה , התחיל לעבוד קצת , בנתיים היא הוציאה את החומר החוצה , והדיסק עדיין עובד . נראה איך מממשים עליו אחריות עכשיו . אוקיי ... חברה שלי דפקה במחשב שלה את הכיסא שלה , כשהמחשב עבד . המצב כרגע שהדיסק מתקתק בצורה דיי אגרסיבית . יש לה את כל החומר הלימודים שלה על הדיסק הזה , ומן הסתם , היא לא גיבתה שום דבר . אני מוכן לקנות 120 גיגה WD IDE , או להחליף על 160 גיגה חדש לחלוטין , אני צריך מנגנון מכאני של 120 גיגה , רצוי של דגם זהה לדיסק שלה . ללכת לחברת שחזור מידע לא בא בחשבון , העלויות שם הזויות לחלוטין . אעלה צילום של הדיסק הקשיח והדגם שלו לכאן עוד מעט . למי שיש רעיונות לבנתיים איך לנסות לה…

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. בכל פעם שאני מכניס את הכונן החיצוני שבקושי השתמשתי בו למחשב מהבהבת נורה כחולה ונשמעים צפצופים. הוא מת? יש איזשהו סיכוי להחזיר אותו לחיים או את החומר שהיה בו? ובהמשך לכך, אני רוצה המלצה בבקשה לכונן חיצוני של 2 טרה שדבר אחד חשוב לי בו: עמידות - שיחזיק מעמד כמה שיותר זמן. לא חשוב לי הגודל, המהירות לא צריכה להיות מהירה מאוד, לא המשקל וכו'. אני רוצה אחד אמין ועמיד ואחריות ארוכה תהיה נחמדה. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by davidz,

הייתי באופיס דיפו וראיתי שמדיות DVD+RW יש במהירות X4 ו DVD-RW יש רק במהירות X2 מישהו יודע אם יש DVD-RW במהירות גדולה יותר?

• 1 תגובה
    • 574 צפיות
  7. Started by nir123600,

יש לי בעיה יש לי דיסק און קי. אני מכניס את ההתקן למחשב אני רואה אותו ויכול אפילו לראות סרטים ותמונות שיש עליו. אבל ההתקן עושה מה שבא לו אני מתקין סרטון (נניח) אני רואה את הסרטון אחרי ההתקנה הסיפור מתחיל כשאני מנתק את ההתקן ומחבר אותו שוב אם התקנתי את הסרטון בתיקיה רואים את התיקייה אבל היא ריקה אין בה קבצים פשוט כל מה שהתקנתי נעלם משהוא מכיר את התופעה או יודע איך לפטור אותה?

8. Started by yuval_cohen,

הי יש לי הרדיסק של 20 ג'יגה. אני רוצה ליצור עוד מחיצה של 2 גיגה (ז"א שיהיו לי 2 מחיצות: אחת של 18 גיגה ואחת של 2 גיגה) אני רוצה לעשות את זה בלי פירמוט.. אז הורדתי Partition Magic עכשיו עשיתי בתוכנה את זה כמו שאני רוצה, הוא מבקש להפעיל מחדש- הפעלתי ושהמחשב עולה אז שום דבר לא משתנה עזרו לי בבקשה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by kfirkb,

שלום לכם, במחשב שלי יש 4 כוננים קשיחים של 500GB כל אחד כאשר הויסטה מותקנת במחיצה של 200GB באחד הכוננים ואין לי במארז מקום לעוד כונן רגיל בגודל 3.5. אני מחפש אפשרות לרכוש כונן פלאש קטן מימדים ומהיר בגודל סביב ה 150GB שבו תיהיה מערכת ההפעלה ושאר ההתקנות וכל ארבעת הכוננים ישמשו לצורך איחסון בלבד. האם יש כיום אלטרנטיבה לכוננן כזה לצורך שיפור הביצועים ובמחיר שפוי יחסית?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by nesber,

אם אני רוצה לשים את ההארדיסק(או התקן IDE אחר) כבודד, האם עלי לשים את הג'מפר כמו במצב מאסטר, או שמא אני צריך לשים בלי ג'מפר בכלל?

• 2 תגובות
    • 808 צפיות
  11. איך מעברים מדיסק קשיח חיבור IDEE נתונים למחשב SATA , כלומר אם אני מחבר את הדיסק הישן (עם המידע ) למחשב החדש אני יצטרך לפרמט אותו בשביל שיעבוד . אז איך אני מעביר מידע ? תודה יש חיבור IDEE בלוח

• 4 תגובות
    • 888 צפיות
  12. Started by sxs,

היום קיבלתי את הצורב הראשון שלי TEAC 48x12x40 צרבתי דיסק במהירות 40x - וזה לקח 700MB ב3 דקות. עכשיו, עשיתי NeroSpeed אחרי זה ומהירות הקריאה של הדיסק עם ה CDROM שלי (ASUS 50x) הייתה מזוויעה, בניגוד לקראיה עם ה TEAC שהייתה אחלה. הנה תמונות: מהירות קריאה עם ה TEAC: מהירות קריאה עם ה ASUS: רציתי לדעת למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה :-\

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. יש סיכוי שאני ויתקין ווינדוס על HD במחשב א' ואח"כ יעביר תHD למחשב ב' וזה יעבוד ?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  14. כתוב שם TEAC/SONY מה זה אומר ?! TEAC זה סוני או SONY זה TEAC ?! :-\ או שזה סתם לא יודע מה ...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. דגם הביניים הטרי של סמסונג ידע לספק את הביצועים המירביים שלו תחת ממשק PCI-Express 4.0 עם ארבעה ערוצים או תחת ממשק PCI-Express 5.0 עם צמד ערוציםלכתבה

16. Started by s_roie,

מה עדיף לי לקנות, כונן SATA גדול (200GB לפחות) במהירות 7200 או שני כונני 73GB SATA במהירות 10000? האם יש יתרון ליצירת RAID?

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  17. Started by יניב51,

שלום לכולם, שבוע הבא אני מתכנן לקנות קשיח חדש נוסף למחשב שלי ( של טרה ) ויש לי שאלות לגבי דגמים שראיתי. 1. לגבי סדרת ה GREEN של WD. הבנתי שהם שקטים יותר שזה חשוב לי מאוד - רק הבנתי שיש להם אורח חיים קצר יותר. הכונן מתוכנן להיות כונן גיבוי ( כולל הפעלה של UTORRENT לפעמים באופן ממושך ) ולא מתוכננים להיות מותקנים עליו דברים. קרתי שפסול שתהיה עליו מערכת הפעלה, השאלה האם גם לשימוש כזה של גיבוי אורך החיים שלו קצר יותר? 2. ראיתי שיש גירסאות VIDEO PIPE LINE של סייגט - גם הן עם RPM נמוך יותר - משמע שקט יותר? האם ההבדל בין 7200 RPM ל 5900RMP באמת מורגש מבחינת רעש ( כונן שלישי במחשב )? אם לא שני אלו, האם יש הבדלים בין רמות הרעש של סיגייט ו WD? ( האמת שהסייגט שיש לי היום של 250 ג'יג…

• 2 תגובות
    • 1.8k צפיות
  18. יש לי במחשב 2 דיסקים קשיחים 1) 320GB מחולק ל 2 : C,D - לא זוכר את הדגם אבל SATA 2) 1TB במחיצה אחת. samsung hd103uj עד עכשיו הכל היה בסדר בחלונות XP, אתמול התקנתי WIN 7 ULTIMATE ורק הכונן הראשון מזוהה לי, כולל C ו D. הקטע שאני מסתכל במנהל ההתקנים המחשב מזהה שיש עוד דיסק- אפילו רושם לי איזה דגם זה ומה הנפח. אבל לא מקצה לי כונן עברו...אין לי גישה אליו. לא ראיתי שיש דרייבר לכונן הזה... לוח אם msi g31m 2gb זיכרון מי יגיד לי מי ידע?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שלום, לא מזמן רכשתי את הצורב המופיע בכותרת - כאשר אני צורב CD, הצורב צורב במלוא המהירות - x48. אך כאשר אני צורב DVD, הצורב צורב במהירות x4 כאשר מהירות המדיה היא x8 והמהירות המקסימלית של הצורב שלי היא x16. אין לי אפשרות לבחור במהירויות שונות מ-x4 - אני משתמש בתוכנת Nero 7 Premium. כיצד ניתן לשנות את המהירות ל-x8? תודה מראש.

• 12 תגובות
    • 864 צפיות
  20. Started by maorfar,

יש לי דיסק קשיח 250 GB ואני רוצה לדעת כמה נפח הביטחון שלו ואים זה נורמלי שנשאר לי רק 230 GB ??? וכמה אחוזים בדרך כלל לוקח הדיסק קשיח לביטחון

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. קניתי כונן חיצוני של חברת iomega בנפח של טרה בייט. עשיתי לו פירמוט כמו שצריך על מנת שיפעל על הmacbook שלי אבל ברצוני שלפחות פעם אחת יתחבר לפיסי שלי על מנת שאני יעביר את כל המידע שלי לכונן החיצוני. מה לעשות הלכתי לאיבוד

• 3 תגובות
    • 863 צפיות
  22. Started by idaneqw,

יש לי כרגע מחשב במצב נתון, אני רוצה להחליף לו כונן קשיח. אני רוצה לדעת אם ישנה דרך פשוטה ומהירה ליצור IMAGE של המחשב ופשוט לפרוס אותו על הכונן קשיח החדש. עם איזו תוכנה מומלץ לבצע זאת? והאם צפויי להיות בעיות כלשהן? מדובר באותו מחשב, אך כונן קשיח חדש. כי אם כן, עדיף להתקין את המערכת מחדש. תודה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  23. שלום לכולם. לפני שבוע בערך פתחתי כאן הודעה על HD חדש שקניתי, 250GB של WD,מאייבורי. ותודה על העזרה שלכם! (לגבי מחיצות וזיהוי הכונן קשיח בווינדוס). עכשיו לעניין... התקנתי על הכונן החדש ווינדוס ויסטה אולטימט X 64. 4 ימים עבד לי נהדר!, אך כשחזרתי אתמול ראיתי שהמחשב אינו מגיב לתזוזת העכבר (היה על שומר מסך), וגם לא ללחיצת המקשים. כמו כן שמעתי רעשי תקתוק מתוך המארז שלי, ולא הבנתי מאיזה כיוון זה מגיע... עשיתי ריסט למחשב, התקתוקים המשיכו, והביוס לא זיהה יותר את הכונן החדש שלי!!! יש לציין שהמחשב לא קיבל שום מכה!, אז אין מצב שזה נזק פיזי!!! עשיתי ריסט לביוס > לא עזר. ניתקתי וחיברתי את הכונן לSATA אחר בלוח אם > לא עזר. ניתקתי וחיברתי שוב את הכבלים > לא עזר. יש לצי…

• 5 תגובות
    • 901 צפיות
  24. סופסוף הוא הגיע Sandisk Extreme 64GB אשמח לחוות דעתכם על מהירות הכרטיס על האריזה מצוין: READ: UP to 245 MB/s WRITE: 190 MB/s האם הפרש של כ- 17% סביר?! ומה לגבי שאר הנתונים? הנה הנתונים:

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. יש לי WD15.3GB ולאור קניית הDVD החדש שלי אני חייב מקום וה 80GB שלי פשוט לא מספיק... האם מומלץ לחבר את הדיסק הישן (שבטוח גם איטי יותר) לצורך עבודות DVD והכנתם או שמא עדיף להתחיל לצרוב כל מה שעל הדיסק הנוכחי ולפנות מקום? מה אתם ממליצים? תודה מראש..

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.