אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אני תמיד חייב ואוהב לעבוד בתאימות מלאה לדוס. יש לי WINDOWS 98 וגם XP שאני מפעיל אותו לעיתים רחוקות. בעיקבות גסיסת ההארדיסק הקודם (120 גיגה) החלטתי לשדרג אותו ל 200 גיגה. הבעיה היא שאם אני מפרמט אותו בדוס לפי אחוזים, נותרים 57 גיגה לא מנוצלים (שאפילו לא רואים בדוס). ואם אני מגדיר אותו ב XP, למרות שאני מגדיר אותו כ FAT32, הדוס לא מזהה את הפרטישנים כלל. ערב שלם של הגדרות, פירמוטים וגוסטים ירדו לטימיון........ ניסיתי לחלק אותו ל 3 פרטישנים : 30 גיגה, 150 גיגה ו 30 גיגה. אגב, ישנה בעיה מרגיזה שכאשר קונים דיסק של 200 גיגה, מסתבר בכלל שהוא של 190 גיגה בלבד......... איפה אני משיג magic partion?
-
- 4 תגובות
- 919 צפיות
-
-
ראו תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
מישהו מכיראת הדיסקים לצריבה (CDR רגילים) שהם קטנים פיזית, כלומר בצורת עיגול, רק הרבה יותר קטנים, ומתאימים בדיוק לחלק העיגול הפנימי של כונן ה CD במחשב, ויכול לתת לי מעט פרטים עליהם ? איזה נפח הם מחזיקים, כמה הם עולים, האם פרט לנפח יש דברים שונים נוספים בינהם לבין ה CDR הרגילים, כמה עולה, איפה קונים וכו'. תודה
-
- 6 תגובות
- 789 צפיות
-
-
חשוב שיהיה כונן אמין, ואם אפשר עד 600 שקל... אגב מאז עליית המחירים בעקבות השיטפונות בתאילנד, המחירים חזרו להיות שפויים או שהם עדיין נחשבים גבוהים?
-
- 0 תגובות
- 590 צפיות
-
-
שאלה קטנה: ללא ספק כונני ה- SSD המומלצים ביותר הם סמסונג EVO או CRUCIAL MX/BX 100/200. אבל אין להם M.2. אם יש לי חיבור M.2 בלוח האם אלו הם עדיין כונני SSD המומלצים? תודה
-
- 7 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום כולם !!! יש לי הארד דיסק 80 ג'יגה של IBM 7200 RPM עכשיו בלילה אני משאיר הרבה את המחשב פתוח והרעש של הארד דיסק משגע אותי!!!! רציתי לדעת אם יש דרך לגרום לו לרוץ לאט יותר ללא התעסקות פנימית זאת אומרת על ידי תוכנה או כיוון בבאיוס או משהו בסגנון בתודה מראש לירן
-
- 34 תגובות
- 4.2k צפיות
-
-
-
היי. יש ברשותי דיסק קשיח מדגם WD6400BEVT בנפח 640GB, שהוצאתי מלפטופ והוא פועל כדיסק קשיח משני בנוסף ל SSD. לאחרונה שמתי לב שכאשר אני מבצע העלאה לטורנטים או פעולה דומה שמשתמשת בדיסק באופן רצוף, אני שומע קליקים מוזרים מכיוון הדיסק. זה לא נשמע כמו דיסק שקורס, אלא כמו הצליל שהדיסק עושה בעת הפעלת המחשב. הסתכלתי קצת בנתוני SMART והבנתי שמדובר ב Load/Unload cycle count, בעצם כל פעם שאירוע כזה קורה הראשים של הדיסק זזים מחוץ לפלטות, ונוחתים באזור שהם אמורים להיות בו כשהדיסק כבוי. הבעיה היא שהתהליך קורה פעם ב10 שניות בערך בזמן שימוש בטורנטים, וזה גם עושה רעש מעצבן וכנראה גם מזיק לאורך חיי הכונן. איך אני פותר את הבעיה הזו, וגורם לדיסק להיות פעיל כל הזמן בזמן השימוש? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום , ראיתי את ה DOK הבא ב EBAY : http://cgi.ebay.com/San-disk-8GB-Extreme-Cruzer-Pen-Drive-USB-Flash-25MB-s-/280512325457?pt=AU_USB_Flash_Drives ( http://cgi.ebay.com/San-disk-8GB-Extreme-Cruzer-Pen-Drive-USB-Flash-25MB-s-/280512325457?pt=AU_USB_Flash_Drives ) קראתי גם את הסטיקי לגבי DOK-ים מזוייפים . המוכר מתחייב למקוריות ולתכונות 8GB , מהירות גבוהה ( CONTOUR ) , המחיר הוא חצי מהמחיר בארץ - לא 10$ כשהמחיר הוא 100$ , אלא יותר 24.5$ ( 96 שח~ ) לעומת 180 ש"ח בארץ . כמו כן , לא מגיע באריזה המקורית , אבל אם מה שיש בפנים זה המקור , אז לא ממש אכפת לי ... האם יש מצב שגודל יהיה תקין בקריאה וכתיבה , ומהירות תהייה כמובטח ואז כעבור חצי שנה /שנה יתחילו הבעיות ? האם מישהו בפור…
-
- 31 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היי, לפי פרסומים כאן היו עם הכוננים בדגם של 120GB המון בעיות... האם הדגם הזה בעייתי גם כן? פשוט גודלו ומחירו קורצים לי מאוד. התקציב שלי זה עד 700 תודה.
-
- 1 תגובה
- 866 צפיות
-
-
אני צורב איתו מדי פעם משחקים לפלייסטיישן שלי, והם עובדים בכיף. צרבתי לחבר שלי IMAGE של אובליביון (אין פה ווארז, זה לא רלוונטי בלאו הכי), וזה עובד. את הדיסק בדקתי בעצמי לאחר הצריבה, והמחשב הגיב כאילו יש מדיה ריקה. הבאתי את הדיסק לחבר שלי וזה עובד אצלו. המדיות של VERBATRIM, למקרה הצורך. -R. ניסיתי דיסקים שונים של דיוידי, את כולם הוא לא קרא נכונה. מדיות של דיוידי הוא כן צרב. CD הוא קורא. דבר כזה הגיוני? עריכה: עשיתי סיור בגוגל וראיתי שהבעיה הזו היא דיי נדירה אך קיימת בקרב בעלי צורבי NEC. מסתבר שהעובדה שהכונן הוא COMBO, יוצרת מין סוג של בילבול והתנגשות תהליכים. אני בכל מקרה, חסר מושג ומחכה לעצתכם. http://club.cdfreaks.com/showthread.php?t=134289
-
- 9 תגובות
- 957 צפיות
-
-
חברים אני מחפש צורב בטווח המחירים של 300-400 אני לא כל כך מבין מה ההבדלים בין הצורבים ומה זה הדובל הזה ומה הקטע הזה של +1 -1??? אז אשמח אם תסבירו לי מה היתרונות\חסרונות של מה שאתם ממליצים תודה..
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום , אני קונה בקרוב מחשב חדש ומעוניין להוסיף אליו כונן SSD (חשבתי על SSD128GB בשילוב עם הארדדיסק רגיל של 1TB) עד כמה שהבנתי - עדיין לא ברור מידת האמינות של הכונן הזה (עדיין יחסית חדש , מגבלות כתיבה , צריך תחזוק וכו') בסופו של דבר המידע על הדיסק הרבה יותר חשוב מהמהירות , ולכן להיות עם כונן כזה אומר לעשות גיבויים סדירים (או מלכתחילה להתקין שם רק ווינדוס). עד עכשיו לא ניתקלתי בשום בעייה עם דיסק קשיח רגיל , ויש לי בערך 7 כאלו. יצא לי גם לקרוא על אפשרויות אחרות של SSD: 1. דיסק קשיח היברידי (משולב HD רגיל עם נפח קטן cache של SSD) . 2. SSD cache. הייתי שמח לשמוע את דעתכם בנושא, אגב אין הגבלת תקציב לכונן (למקרה שתגידו שיש אחד סופר אמין אבל יקר) תודה חג שמח
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
לפני שבוע התקנתי ויסטא והתייאשתי ממנו וחזרתי לxp שאותו השארתי על דיסק ישן של 160 gb והויסטא מותקן על דיסק של 250 gb איך אני מוחק את הויסטא וחוזר למצב שיש לי רק xp (הויסטא נמצאת על דיסק חדש שקניתי והxp על הישן )?? ואיך אני מוסיף מקום לדיסק של הxp (כחומר למחיצה c) מבלי לפרמט???? כי יש לי רק 30 ג'יגה ואני רוצה להגדיל ל60 עכשיו שיש 400 ג'יגה על המחשב תודה רבה רבהההה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
קניתי כונן חיצוני של MAXTOR BASICS 500GB ורציתי לדעת האם כדאי להשאיר אותו מחובר כל הזמן למחשב או שעדיף לא לעשות את זה??????
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
ל-LG יש ביטסטינג ל + וגם LIGHTSCRIBE ה-PIONEER צורב באיכויות גבוהות מאוד ועושה RIPים מעולים (יש לו LABELFLASH? לא הצלחתי להבין מהאתר שלהם אם כן או לא) האם ישנם עוד הבדלים בין שני הכוננים?
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
יש לי DOK של 16GB והוא מפורמט על FAT32 ואין אפשרות לפרמט למשהו אחר הבעיה שאי אפשר להעביר קבצים מעל 4GB וזה ממש מפריע.. עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי תשובה רלוונתית תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום שמתי לב שכאשר אני מפעיל קובץ מסוים (קובץ וידאו גדול) לאחר שההארד דיסק עליו הוא נמצא היה במנוחה, לוקח למחשב כ5-10 שניות להפעיל את הקובץ ובינתיים המחשב נמצא בפריז, מחכה שהקובץ יטען. לאחר שההארד דיסק כבר "חם" זה לא קורה. הבעיה מתרחשת רק עם הקובץ הנ"ל (בעבר לא). עם קבצי וידאו אחרים באותו גודל אין את הבעיה. יכול להיות שאותו חלק בהארד דיסק שחוק וכדאי להחליף? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 902 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש לי הראד דיסק של 80 ג"ב..שמתוכו עד עכשיו ניצלתי רק 40 ומשהו... שאני מנסה ליצור מחיצה חדשה בתוכנה...הכל הולך טוב ויפה אבל את המחיצה הוא לא יוצר!!! אין לי מושג למה! ואותו הדבר קורה גם שאני נסה לגדיל מחיצה שכבר קיימת .... כל התהליך הולך טוב מאוד אבל שהוא מראה לי את הלפני-ואחרי זה נשאר אותו הדבר שאני מנסה להכין חדשה אני מצליח להכין חדשה אבל רק בגודל של 2,047.3Mb אם מישהו יוכל לעזור לי אני אשמח מאוד! בתודה Anas-Nanas
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
ברוכים הבאים לפורום אמצעי אחסון! כונן התקליטורים החדש נשמע כמו מטוס סילון ואינכם יודעים אם זוהי התנהגות רגילה שלו? צורב שאמור לשכתב ב-24x עושה זאת רק ב-4x? בכוונתכם לרכוש כונן-קשיח חדש ואין לכם כ"כ מושג לגבי משמעותם של כל ההדפסים של המספרים והאותיות הללו? אל דאגה, הגעתם למקום הנכון. זהו הפורום המתאים בשבילכם. חברי הפורום יעשו את המיטב שיוכלו ועד כמה שיעלה בדעתם בכדי לעזור לכם לקבל תשובות לשאלות, פתרונות לבעיות וכך הלאה. רק פנו אליהם בנימוס ובנחמדות, ואין סיבה שלא יעזרו לכם. אנא הקדישו מספר דקות מזמנכם לקריאת חוקי הפורום, הבינו וישמו אותם, על מנת לשמור על רמת דיון גבוהה ולמען שיהיה לכולם נעים יותר לגלוש בפורום. כותרות 1. אין להדגיש את דחיפות העניין בכות…
-
- 0 תגובות
- 35.7k צפיות
-
-
הגעתי למצב שצריך יותר מקום וחשבתי לקנות כונן קשיח 3TB בין 500-600 ש"ח , עכשיו אין לי ממש מושג בזה , מעולם לא קניתי כונן קשיח מאז שקניתי את המחשב אני לא יודע אם אני יכול להוסיף או להחליף כונן קשיח קיים , בקיצור אני צריך עזרה. המפרט שלי : Thermaltake V3 Black Edition GeForce GTX 1070 G1 Gaming 16 RAM GB Asus P8Z77-V LX Intel Core i5-3470 3.20ghz Seasonic ss-500et Hitachi HDS721050CLA362 Samsung HD502HJ Seagate ST3500418AS
-
- 0 תגובות
- 922 צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח ישן(מהמחשב הישן) חיבורIDE.כיצד אני מעביר את הנתונים לדיסק הקשיח החדש חיבור SATA2. לוח אם .GA-P35-S3G לאחר שניתקתי את כונן הדיסקים וחיברתי את הדיסק הקשיח החדש לקח למחשב קצת יותר זמן לעלות. אחרי העלייה לא ראיתי שהמחשב זיהה את הכונן הישן. כיצד אני מעביר את הנתונים מהדיסק הקשיח הישן לחדש.
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מישהו יודע מה הוא הכונן שסמסונג דחפו ל 2000GB מסדרת G3 Station ????? http://www.p1000.co.il/Sales/SaleDetails.aspx?AuId=7733486 מבדיקות עולה שזה מהירות סיבוב 5400, בנוסף זה מהסדרה הירוקה מה שמכווין אותי אל שני האופציות הללו HD203WI או HD204UI HD204UI עוללה 490 הכי זול ולכן לא הגיוני לי שהצעות הכונן קשיח חיצוני החל מ450 כי זה מגיע גם עם מארז
-
- 3 תגובות
- 983 צפיות
-
-
או בעברית אני צריך מתאם ל 3.5" שייכנס ב 5.25"
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם אפשר לצרוב משחק שיש בו שני דיסקים שיש בהם קובץ BIN אבל אין שום דיסק עם CUE? ואיך? ועוד שאלה: האם יש הבדל משמעותי בין-WD 80GB 8MB Buffer 7200RPM לבין WD 80GB 2MB Buffer 7200RPM? אני צריך לדעת זאת כיוון שיש לי את ה-2MB buffer ורציתי לדעת אם כדאי להתעניין ב-8MB, או ב-HD עם יותר יותר מקום.
-
- 3 תגובות
- 848 צפיות
-