אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי מחשב נייד טושיבה A505 שנקנה בארה"ב בלי אחריות בינלאומית, ולכן אין לי אחריות בארץ. בכל מקרה מה שקרה שבערך לפני חודש המחשב התחיל לעשות בעיות, מידי פעם כאשר הייתי מפעיל את המחשב הוא היה נתקע, הייתי מכבה ומדליק מחדש וזה עבד רגיל, ובנוסף המחשב עבד הרבה יותר לאט מהרגיל. ואז לפני יומיים המחשב הפסיק לעלות, כאשר אני מפעיל אותו נהיה מסך שחור והוא נתקע. ניסיתי להתקין WIN מחדש וההתקנה מגיעה לסוף, אולם כאשר הוא מפעיל מחדש את המחשב לאחר ההתקנה המחשב נתקע. (כאשר חיברתי דיסק קשיח אחר המחשב עבד רגיל) האם יש משהו לעשות? או פשוט להחליף הארד דיסק(יש לי גיבויים להכל כך שלפחות זה לא שיקול). תודה רבה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! ;D אני מחפש כונן חיצוני להעברת סרטים לטלוויזיה. רוב הכוננים באים עם 2 חיבורי USB על מנת לספק לכונן זרם מספיק גדול. בטלוויזיה יש לי חיבור USB אחד בלבד. האם אפשר להפעיל את הכונן רק מחיבור אחד? ואם לא אז מה הפתרון? :s05: תודה לעונים!
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אבל לא שייתן לי מהירות של USB2... עברתי על כמה בנצ'מרקים - http://www.tomshardware.com/reviews/usb-3.0-thumb-drive-review,3477.html http://usbflashspeed.com/32Gb ההבדלי מחירים בין EBAY [ממוכרים של 99.4% ומעלה TOP RATED] לארץ הוא לרוב די זניח, יש כמה שיש הפרש של 30 שקל, מה שכן באיביי יש הרבה יותר מבחר ודגמים לעומת מה שיש בזאפ....אז אם יש משהו ספציפי של חברה אחרת או דגם אחר שלא מופיע בזאפ אשמח לשמוע. בכל מקרה כל זיכרון מכל סוג שהוא שאני מזמין אני בודק עם H2testw. אשמח להמלצה למשהו מהיר ואמין.
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! לפני כמה זמן היה לי דיסק קשיח אחד במחשב והמחשב היה שקט ! אחר כך הוספתי עוד 2 דיסקים קשיחים והתחיל לצאת רעש חזק מהמחשב אחרי שהוספתי את הדיסקים הקשיחים!. ניתקתי את כל המאוררים ועדיין היה רעש מהדיסקים ,רעש כאילו ציפצוף ארוך שלא נגמר וזה גם כאשר הדיסקים לא פעילים! מישהוא יודע מה זה לכול הרוחות?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לרכוש SSD אין לי שימושים מיוחדים ולכן אני מתלבט בין 128 ל256 בעיקרון אני יכול להסתפק ב128 אבל אם 256 לא עולה עוד כ"כ הרבה וזה משתלם אז זאת גם אופציה מעדיף לא להוציא יותר מדי, בוא נגיד שהמקסימום יהיה MX100 256 מה אתם אומרים לגבי ה840? שוקל לקנות את ה128 שלו, האם כדאי? כי הבנתי בעבר שהיו איתו בעיות.. האם הבעיות נפתרו או שעדיף להתרחק? ראיתי אותו ב389 שזה מחיר טוב סה"כ, MX100 יעלה עוד 200 שקל(אבל 256) תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני חושב לקנות הרדיסק לגיבויים. חשבתי על 1T. כדאי לרכוש חיצוני או פנימי? קופסה בניפרד או כחבילה? בנוסף איך כדאי להגן אותו מפני וירוסים? קרה לי מקרה השבוע שנגן MP3נידבק בוירוס שחיברתי אותו למחשב אחר, ולאחר מכן שחיברתי אותו למחשב שלי הלך הוינדוס אפילו קספרסקי לא עזר למזלי רק הוינדוס מת, ולא הכונן עם כל התוכן.
-
- 16 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום רב יש לי אפשרות לקנות כונן intel 530 ssd 240G בהנחה משמעותית, הבעיה היא שהחיבור שלו הוא mSATA ולא SATA . האם החיבור הזה פוגע בביצועים? פשוט הביקורות שקראתי ברשת בוצעו על חיבור ה - SATA. דבר שני, האם יש מתאם בין חיבור mSATA ל - SATA ? המחשב שעליו אתקין את הכונן הוא נייח. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אנסה לנסח בקצרה את הבעיה: בוצע גיבוי של מידע שעל הכונן הקשיח, מדובר על מאות אלפי קבצים קטנים מאוד. סה"ך כמה GB של מידע. לקח כמעט סופשבוע שלם לבצע את הגיבוי. כמה ימים אחרי WIN XP נכנס ללופ בהעלעה ונתקע על MUP.SYS בSAFEMODE. CHKDSK של RECOVERY CONSOLE עם שני הסוויצים (P,R) עזר להחזיר את הכונן לחיים (שאלה לכמה זמן) כמה ימים אחרי זה מחשב אחר נכנס לאותה תקלה . אותה התקלה נראתה גם לפני שנה לאחר גיבוי, אז לא הצלחתי לעלות על הקשר בין המקרים. המחשבים הם חלק מציוד שרושם עליהם כל הזמן ומידע זה צריך להיות מגובה. האם יש לי דרך לבצע גיבוי מבלי להרוס הת הכונן? (ניסינו לגבות על ידי HIRENS וגם על ידי ACRONIS וגם על ידי העתקה ישירה) האם כמות גדולה של קבצים קטנים יכולה עד כדי כך להעמיס על ה…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי דיסק חצוני של WD של 500G הוא מלא ב 300G חלק מהתיקיות שבו לא רואים וגם שאני בודק כמות קבצים הוא רושם פחות ממה שיש בפועל. בפולדרים מופיע שיש 0 קבצים גם שיש 100 קבצים ויותר שרוצים להעתיק לתוכו מהמחשב הוא רושם בקבצים מסוימים שהנתיב או השם ארוך מדי וגם שקצרתי משמעותית את השם הוא לא מאפשר להעתיק הדיסק מפורמט ב FAT32 המחשב הוא ויסטה 32 אבל זה קרה גם ב XP מה עושים כדי לראות את כל הקבצים תודה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למיקרה שפיספסתי משהו אולי מישהו יודע אם יש תכניות בעתיד הקרוב להוציא הארדיסק לא מכני במהיריות של רם? זה כבר בילתי ניסבל המהירויות העלובות של הארדיסקים האלה וכל הרעשים שהם תוחנים :AR15:
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי לכולם, נעלתי ממש מזמן תיקייה בכונן חיצוני שלי ואני לא מצליח לשחרר את זה בשום צורה. האם אפשר לעשות את זה ואיך? תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב נייד מדגם toshiba satellite s50 אני מעוניין להחליף את הדיסק קשיח לכונן SSD אני לא מבין גדול לכן אני זקוק לעזרתכם איזה דגם לרכוש אשמח להמלצות מניסיונכם תודה .
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש ורציתי לדעת מה עדיף לקחת הארדיסק של 1TB או שניים של 500 ? מה יותר טוב מבחינת מהירות וכאלה ?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
כמה זמן, בערך, מחזיקים DVD צרובים (מדיה איכותית)? רוצה לגבות דברים ולדעת כמה זמן זה יחזיק מעמד לפני שהמידע בפנים ילך... תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי בלוח האם (Abit NF8) שני חיבורי Sata ו2 IDE. כרגע מחוברים ללוח כונן קשיח אחד, בחיבור SATA ושני כוננים (אחד צורב רגיל ואחד צורב DVD) מחוברים בכבל IDE אחד לחיבור IDE אחד. המצב הוא כזה, אני מעוניין לקנות גם צורב DVD חדש, וגם כונן קשיח חדש. השאלה היא כזו, מה הייתם ממליצים מבין הצורב דיוידי והכונן הקשיח לחבר לSATA? כלומר, לקנות כונן קשיח בחיבור SATA וצורב DVD בחיבור IDE? או שההפך? או שאולי יש אפשרות לפצל חיבורי SATA? ואם אפשר גם המלצות לגבי שניהם (כונן קשיח וצורב DVD) בהתאמה למה שהמלצתם לקחת עם הסוגי חיבורים . תודה רבה..
-
- 13 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחותי נהרס הרדיסק והגיע הזמן לקנות חדש הפעם אני קונה משהו מקצועי - 160gb ,הבעיה שאני לא יודע מה לקנות את חיבור הפשוט IDE או ה- SATA ששניהם קיימים במחשב אצלי. אני לא מבין דבר מה הבדל בין כל השלושה ? IDE , SATA ; SATA2 אני לא מדבר על צורת החיבור אלה על המהירות הביצועים שנותנים מקווה שתוכלו להסביר לי מה בדיוק לעשות כי אני לא יודע איזה סוג כדי לקנות. תודה רבה זאביק.
-
- 9 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום חברים קראתי פה היום בפורום הרבה דיונים אודות מדיות לצריבה, והמסקנה העולה מכולם היא שהמדיות הכי טובות הן של של Mitsui ושל Taiyo Yuden. (כולל את Verbatim המיוצרים ע"י TY). ניסיתי לחפש קצת ברשת איפה אפשר לקנות את המדיות האלה בארץ ולא הצלחתי למצוא מקומות (אגב, אתר "לירה" הפסיק למכור דיסקים, אלא מספק רק שירותי העתקה...). אשמח לשמוע ממי שיודע איפה אפשר למצוא דיסקים אלו בארץ (ואם יש כאלה של Verbatim, איך אני מזהה אותם?..) כמו כן, אמח לדעת איך למצוא אותם בחו"ל (אם אין כלל בארץ). תודה רבה רבה מראש (:
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
ההארדדיסק שהתשמשתי בו עד עכשיו(SEAGATE 60GB 2MB CACHE) להקלטות כנראה עושה את נשימותיו האחרונות בכתיבת שורות אלה (תרתי משמע) והייתי מעוניין להחליפו. בעצם הבעייה היא שהוא מתחיל להרעיש נורא (טרטור כזה, כמו רעש חריטה) ואני מעוניין באחד שקט אני חושב ש-320GB יספיקו בהחלט בינתיים, מה גם שהם(עד כמה שידוע לי) מציגים יחס מצויין של מחיר\נפח בקיצור אני מעוניין ב-320GB(אם פחות עדיף לדעתכם, פסדר) עד 500 ש"ח, שקט ומהיר - יעני עם סיקטיימס נמוכים ו-16MB CACHE(עדיף), חיבור SATA (עדיף II עם PERPENDICULAR RECORDING או איך שלא קוראים לזה (PMR או NCQ, יתכן מאוד שאני מבלבל כי אני לא מעודכן)) - כמה שפחות כואב לכיס. אממ אם גם תוכלו להמליץ על ברגים מיוחדים כאלה (THUMB SCREWS כאלה אם עדיין מוכרים א…
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
http://www.samsung.com/us/support/owners/product/MZ-7PD128BW אני קניתי 2 דיסקים ל-RAID 0 התוכנה של סמסונג לא מזהה את הדיסקים ב- RAID ולא מעדכן את הקושחה איך מעדכנים את הקושחה ל- RAID 0
-
- 6 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש ברשותי צורב של ריקו שנה בערך , והבעיה שלו עוד לפני שאני צורב משהו , הוא לא מזהה דיסקים , הבעיה התרחשה אחרי שהתקנתי תוכנה לכונן וירטואלי ומאז הוא התחיל לעשות בעיות , שרוצים לצרוב משהו אז יוצא הדיקס כאילו אין מדיה בכונן, והתוכנה של נירו אומרת שאין מדיה הכונן ריק . גם שאין דיסק, כאשר אני לוחץ על כונן הצורב הוא נפתח כאילו יש דיסק אבל בחלון אין כלום . מה שכן היה צריך להיות הודעה של נא הכנס דיסק לכונן . כאשר הוא מצליח לצרוב שזה באמת דבר נדיר , אחרי שהדיסק יוצא אני מכניס אותו שוב ואז נשמע צליל של כוכבית ואחר כך הוא מתחיל לצרוב . עדכנתי את aspi וללא הצלחה . מישהו יכול לעזור ? ??? תודה מראש דני
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי חבר שיש לו בכונן הראשי 30G וזה נגמר לו. אבל יש לו עוד 100G לא מוקצים בכלל השאלה אם יש דרך להגדיל את הכונן בלי לפגוע בחומר שבפנים? ראיתי שיש תוכנה : PartitionMagic האם היא הפתרון? היא חינמית?ואם כן האם אפשר להשתמש בה ואז למחוק? יש לו VISTA ראיתי שיש שם ניהול מחיצות האם אפשר לעשות את זה משם? והשאלה אם אני יוכל לעשות לו את זה מרחוק עם LogMeIn ? או שזה בעיה ? אשמח לעזרה תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
באיזה דיסקים משתמשים חברת TrekStor? חיפשתי הרבה ולא מצאתי... האם יש מניעה משימוש בדיסקים החיצוניים של החברה הנ"ל שלא משווקת "חזק" בישראל? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.4k צפיות
-