אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי דיסק קשיח wd 320 gb sata2 16mb ys והוא השמיע לי 2 קליקים כאלה לפני 3 שבועות שהביוס עולה ממש תיתקתוק והתעלמתי מזה..והיום שהפעלתי את המחשב מחדש - הוא נשאר דולק עד עכשיו. הדיסק מת...מדובר בקשיח שהיו בו רק סרטים ומוזיקה וקבצים שאין לי גיבוי בשבילם... האם יש איזשהי דרך להציל את המידע משם בלי לשלם הון עתק ? מה כל המיתוסים? משהו נכון? להקפיא את הדיסק ואז הוא יעבוד לכמה שעות לפני המוות הסופי? לנתק לנקות מאבק? לת בו מכה חלשה? להפיל בעדינות על המיטה? מדובר באיזה 300 GB שאני צריך.....עכשיו גם אם הוא יעבוד לי עכשיו איו לי לאיפה להעתיק את החומר.. יש למישהו אולי נסיון עם זה? מה קורה אם אני מחבר את החיבור סטאה בזמן שהווינדוס דולק? הוא יזהה ככה משהו ? פשוט כשהדיסק מחובר כשהמערכת …
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להביא את שתי הפריטים הבאים מחו"ל: WD15EARS - Western Digital - Caviar Green 1.5TB Internal Serial ATA Hard Drive for Desktops (OEM/Bare Drive) WDBABM0010BBK - Western Digital - My Passport Essential SE 1TB External USB 2.0 Portable Hard Drive - Black עכשיו כל אחד מהם עולה לפני מע"מ פחות מ-$200 שאלתי היא במידה ואני עובר במסלול האדום (לדווח על לפטופ שנקנה..) מה אצטרך לשלם על שתי ההארדיסקים הללו? ואם כבר במכס עסקינני, מה לגבי לפטופ כמה עליו? תודה מראש לעוזרים!
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי את המחשב. I5 דור 7 (נראה לי U) עם 8 GB RAM והוא זוחל בצורה מפחידה. שהתייעצתי אמרו לי שזה העיקר בגלל ההארדיסק האיטי מאוד שיש לי שגורם לצואר בקבוק במערכת. חיפשתי בלי להבין יותר מדאי לפי דגם שראיתי בארץ. האם הSSD הזה בכלל מתאים פיזית? ואם כן אשמח לדעת אם הוא מומלץ תודה!! https://www.amazon.com/gp/product/B0784SLQM6/ref=ox_sc_act_title_1?smid=ATVPDKIKX0DER&psc=1
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי דסיק קשיח בן קצת יותר מ3 שנים מסוג WD2500KS. הדיסק ככל הנראה תקול וזאת לאחר ש: 1. הוא היה הדיסק הראשי שלי והופרד לשתיי מחיצות C וD, כאשר על C יושב הXP. לפני שבועיים, כשאתחלתי את המחשב, מחיצה D נעלמה כאילו לא הייתה. 2. קניתי השבוע מחשב חדש ואני מקווה לשלוף את המידע מתוך הדיסק הישן. יש לי כרגע דיסק ראשי חדש מסוג RAPTOR. כדיסק משני במחשב החדש, שתיי המחיצות של הדיסק הישן אינן מזוהות בכלל. הדיסק כחומרה מזוהה בDEVICE MANAGER - המחיצות לא. אני מנסה לקרוא מידע כRAW DATA מהדיסק הישן בעזרת תוכנה בשם STELLAR PHOENIX, אבל נדמה לי שזה גם לא מצליח - לאחר יום וחצי נראה שנבדקו בערך כ67 מליון סקטורים מתוך 488 מליון ובנתיים התוכנה לא מציגה לי שום מידע ואם זאת אני לא מקבל שום חי…
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכם אני מתלבט בין 2 ארדיסקים HD501LJ סמסונג http://www.samsung.com/us/consumer/detail/detail.do?group=computersperipherals&type=harddiskdrives&subtype=spinpointtseries&model_cd=HD501LJ ST3500630NS http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?vgnextoid=1d0199f4fa74c010VgnVCM100000dd04090aRCRD&locale=en-US 1. מה עמיד יותר ? 2. יתרונות חסרונות לכל ארד דיסק ?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן ראשי עליו הווינדוס וכל הדברים (סמסונג F3). יש לי גם כונן לגיבוי של 160GB עליו אני לא שם כלום בדר"כ וגם לא ניגש אליו (הוא ישן ואיטי ומשמש לגיבוי וכאלה). הבעיה היא שהמחשב נדלק הכונן הזה מתעקש להתניע גם ובגלל שהוא איטי זה סתם מעכב את ההדלקה. בעבודה רגילה הוא נכבה אחרי שאני לא ניגש אליו כמה זמן אבל שאני מתקין תוכנה חדשה או או לפעמים סתם כל כמה זמן (שעות בדר"כ) הוא שוב מתניע (הכוונה מתחיל להסתובב) וזה גורם לכל המחשב כאילו לקפוא שאיזה כמה שניות. בקיצור איך אני גורם לו להישאר כבוי (שיופיע רק התקייה שלו במחשב שלי) אלא אם אני ממש ניגש אליו ומתעסק עם הקבצים שבו? משהוא ששמתי לב אליו הוא שאם הוא כבוי ואפילו אני נכנס אליו ורואה את התיקייות שבו הוא יודע לפעמים לא להתניע את ע…
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
היי , אני מחפש SSD בין 240 ל 256 GB תקציב : 400 שקל מה מומלץ להביא? ראיתי שיש CRUCIAL או SAMSUNG או אינטל מה כדאי מכל הדגמים?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם, כנראה מחר יהיה לי מישהו באילת וחשבתי לנצל את זה כדי לקנות SSD 256GB שאני רוצה כבר זמן מה. לא רוצה KINGSTON וחוץ מיזה אין בקשות מיוחדות. כמו כן מוכן לחרוג כמה עשרות שקלים אם צריך. על מה הייתם ממליצים? חשבתי על ה MX100 או אולי על ה SANDISK ULTRA תודה מראש. חג שמח.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
1}חשוב לי שהקשיח יהיה כמה שיותר קטן וקל שנכנס לכיס בקלות 2}חברה טובה ואמינה 3}מהירות זה לא מה שממש חשוב לי אבל שיהיה בהתאם למחיר 5}לא פחות מ250 גיגה. אם במחיר הזה ועם הדרישות שדרשתי לע"ל אפשר יותר נפח אז עדיף אבל לא על חשבון הדרישות . {זאת אומרת אני מעדיף שיהיה כמה שיותר קטן עם 250 גיגה מאשר 500 גיגה וקשיח גדול יותר אבל אין לי בעיה שיהיה על חשבון מהירות} 6}שיהיה אפשר לחבר אותו למחשב באמצעות usb בלבד ושאני לא אצטרך חיבור נוסף לחשמל. אם קיים קשיח שמומלץ לי להעלות מעט את התקציב בשבילו אהיה מוכן להעלות אפילו ב100 ש"ח {לדוגמא בשביל נפח גדול יותר או קשיח קטן יותר}
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כונן של LG מדגם GH22NS70 שהוא כונן וגם צורב דיסקים, בנוסף הוא נגן DVD. בכל מקרה אחרי הרבה זמן שלא השתמשתי בו הכנסתי אליו דיסק DVD, הדיסק לא זוהה והכונן לא קרא את הדיסק, ניסיתי עם עוד כמה דיסקים של DVD אבל הוא לא קרא אף אחד, הכנסתי אליו את דיסק רגיל שהיה בו בפנים עד לרגע שהוצאתי אותו בשביל להכניס את הדיסק DVD שלי וראיתי שאותו הוא כן מצליח לקרוא. ניסיתי לחפש פתרון באינטרנט לבעיה הזאת אבל לא מצאתי משהו... אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי לתקן את הבעיה.. תודה מראש! נ.ב עדכנתי דרייברים והכל... יש לי WINDOWS 7 מקורי..
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה לדעת דיסק קשיח חיצוני 2TB איך אדע שבפנים דיסק קשיח 2TB שזה חיבור SATA ? פעם בעבר קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB וגביתי גיבוי חומר. ופתאום דיסק קשיח חיצוני 1TB הפסיק לזהות אותו במחשב נייח וגם בדקתי מחשב אחר ועדיין לא עובד. אני פירקתי דיסק קשיח חיצוני קופסא שלו. וליראות דיסק קשיח פנימי. ומגלה אין חיבור SATA יש רק חיבור TYPE-C קבוע. מבינים ? זה חשוב לי שיהיה חיבור SATA דיסק קשיח פנימי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ניתקלתי בכך במספר מקומות של מפרטים של דיסקים קשוחים, כמו למשל במפרט של הסמסונג המומלץ, וגם במקרה של הסיגייט הטריים יותר ובעוד מספר חברות. מספר לינקים רלונטיים: http://www.seagate.com/staticfiles/support/disc/manuals/desktop/Barracuda%207200.12/100529369h.pdf אפשר לחפש ב PDF Non-recoverable read errors כמו כן, גם באתר של סמסונג, למשל: http://www.samsung.com/global/business/hdd/productmodel.do?type=94&subtype=98&model_cd=469 עריכה: ומעניין לעניין באותו עניין אני רוצה לרשום TM על Tic TicTick. Tick. Tick. That's the Sound of Your Drive Dying Out
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
מדובר על הדגמים הבאים : http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1687 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1003 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1408 נניח ואני מחבר אותם למחשב בUSB 2.0, האם מהירותם תהיה זהה לכונן פנימי בנפח זהה ב7200RPM ?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מחפש שזה יהיה כונן אמין וזול כמה שאפשר .. אני לא מבין ממש בתחום אז אם תוכלו להמליץ לי על כונן\כוננים זה מאוד יעזור
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, ראיתי בksp את זה: ורציתי לשאול האם הוא יתאים לhd 250G s.ata2\1 או שהוא בכלל מתאים לide? ומה זה אומר ה2.5 case? ועוד שאלה האם זה גנרי?והאם שווה לקנות את זה? תודה שמואל.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי האופציות: 1) 1.5TB Caviar Green 64 MB Cache WD15EARS עולה 384 ש"ח 2) Samsung spinpoint F3 HD103SJ 1TB עולה 270 ש"ח זה מיוחד למחשב ביתי, להרצת תוכניות, אינטרנט, וממש קצת משחקים. דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי לצערי ישנתי בשנתיים האחרונות ולא שמתי לב שיש לי את הדיסק קשיח של סיגייט המדובר. (ולכן לא שידרגתי את הקושחה) לפני כיומיים חטפתי את המכה והדיסק לא מזוהה יותר. (מכה חלשה כי יש לי גיבוי) ראיתי שיש פיתרון ע"י חיבור ל USB . יש אפשרות לקנות כבל כזה במקום לחתוך והלהכין לבד ? באיזה חנות בארץ ? לחילופין הדיסק עדיין באחריות . - יש אפשרות לשלוח אותו ליבואן כדי שהוא ישדרג לא קושחה (קניתי את הדיסק מאיבורי) - אני חושב שאני אמנע מכך מכיוון שהחשש שהנתונים שלי יועתקו ע"י מישהו במעבדה. - להחזיר אותו לאיבורי ולקבל דיסק חדש . הבעיה ? אין אני משמיד את הנתונים מבלי להרוס את הדיסק קשיח בצורה פיזית (איבורי רוצים את הדיסק שלם). תודה שאול.
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
בעבר הרחוק כשהייתי תלמיד היה לנו בבית ספר כיתת מחשבים עם פנטיום 3 והיה להם כרטיס גיבוי כזה שלא משנה מה אתה עושה למחשב ברגע שהוא עולה מחדש הכל חוזר לקדמותו! מישהו מכיר או שמע על דבר כזה?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-