אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום. רציתי לשאול אם דיסקים (DVD וגם CD) נהרסים עם הזמן. שמעתי חלק שאמרו שכן וחלק שלא. אז, הם נהרסים או לא? אני מדבר על מצב שבו הדיסק נמצא בתוך קופסא (איכותית) ולא נשרט. הדיסק יחזיק מעמד במצב כזה 20 שנה? אם אפשר בבקשה גם הסבר. ז"א, למה הם נהרסים? אם בכלל יש לזה הסבר.. תודה רבה רבה מראש, גיא שמנסה להוכיח לחבר את טעותו (שוב. בפעם המליון).
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום צריך להחליט בין פיליפס 40X16X10 לבין LG 24X10X40 אני יודע שניהם לא להיט גדול אבל זה מה שהציעו החברות שיכולות לספק שרותי מחשב למשרד החינוך בדרום דרך אגב רוצים למות מהמחיר :AR15: LG שקל 940 כולל התקנה פיליפס 870 שקל כולל התקנה אני יודע גנבה לשמה
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונן קשיח חיצוני (לא פנימי עם מגירה, אלא נייד חיצוני) בנפח של 1 טרה, עם ממשק eSATA, תקציב של כ 700-900 ש"ח. חשבתי על זה, מה דעתכם ? Western Digital My Book Home Edition 1000GB WDH1CS10000 http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=599123 תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה לדעת דיסק קשיח חיצוני 2TB איך אדע שבפנים דיסק קשיח 2TB שזה חיבור SATA ? פעם בעבר קניתי דיסק קשיח חיצוני 1TB וגביתי גיבוי חומר. ופתאום דיסק קשיח חיצוני 1TB הפסיק לזהות אותו במחשב נייח וגם בדקתי מחשב אחר ועדיין לא עובד. אני פירקתי דיסק קשיח חיצוני קופסא שלו. וליראות דיסק קשיח פנימי. ומגלה אין חיבור SATA יש רק חיבור TYPE-C קבוע. מבינים ? זה חשוב לי שיהיה חיבור SATA דיסק קשיח פנימי. בתודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
ברשותי הארדיסק נייד WDH1CS5000E. כאשר אני רוצה להעביר קובץ גדול (מעל כמה ג'יגה) הוא אומר לי שהקובץ גדול מדי. אני אני יכול להעביר קבצים גדולים יותר?
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי במחשב הארד דיסק של 120 ג'יגה בייט. מותקנת ויסטה. Vista 32BIT Home Basic. יש לי 3 מחיצות תחת Manage. אחת מהן מוגדרת כ- EISA Configuration. מוקצים לה כמעט 5 GB. זוהי מחיצת השחזור של המחשב. אני מעוניין למחוק אותה ולאחד אותה עם מחיצה C ומבלי להיות חייב להתקים מחדש את מערכת ההפעלה. משום מה ווינדוס אינה מסוגלת לעשות. כיצד אני יכול לעשות זאת? האם יש תוכנה המסוגלת למחוק מחיצה זו ואז לאחד אותה עם אחרת? אפילו תוכנת ההתקנה של VISTA לא מסוגלת למחוק את המחיצה. תודה. נ.ב. הצלחתי למחוק את המחיצה ע"י המאמר הזה: http://technet2.microsoft.com/windowsserver/en/library/b1fb5a8a-1698-4187-a367-08e3ed41028d1033.mspx?mfr=true ניסיתי להגדיל את כונן C ע"פ המתואר פה, אך ללא הצלחה: http://tec…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע קופסה כזו עם RAID 0 ו-1 בחיבור .USB 2.0 אני מחפש לשדרג ל USB 3. האם יש בישראל? משהו כזה: http://www.raidsonic.de/data/allgemeine_downloads/presse_pdf/ICY_BOX_IB-RD4320StU3_engl.pdf
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי ההארד דיסק שמשמיע קולות של תקתוקים, אבל תוכנת HD SENTINEL מראה שה-HD תקין לגמרי (100% HEALTH). האם בכל זאת יכול להיות שיש בהארד דיסק בעיה? אני יכול לדעת למה נגרמים התקתוקים ואם אפשר להפסיק אותם? מדובר ב-HD של סמסונג שנמצא בקייס חיצוני. כמו כן לפני כמה חודשים הוא נפל מגובה (לא בזמן שעבד) - יכול להיות שזה קשור?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
במפרט המחשב החדש שאני בונה, אנ רוצה להרכיב דיסק SSD EVO 860 שכבר קיים לי וחשבתי גם לקנות אחד של CORSAIR במודל M2 . האם זה בסדר לערבב 2 סוגים של SSD מיצרנים שונים? כלומר האם הביצועים לא יפגעו בהשוואה לכך שיהיו לי 2 SSD מאותו הסוג ומאותו היצרן? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, קניתי עכשיו את samsung hd103sj. חיברתי אותו למחשב בעזרת המארז החיצוני שלי (דרך USB) והוא לא זיהה את ההרד דיסק. ניסיתי לחבר אותו ישירות למחשב דרך SATA והוא גם לא זיהה. הלכתי לBIOS לראות שהוא לפחות מזהה אותו שמה, וגם שמה הוא לא זיהה אותו.. יש לכם רעיונות מה זה יכול להיות? יש לי עוד samsung hd103hj ואותו המחשב מזהה יופי.
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברשותי דיסק קשיח חיצוני של WD מהדגם WD5000H1CS שיש לו אפשרות חיבור למחשב בין היתר של E-SATA. אצלי במחשב ללוח האם קיים חיבור SATA בלבד ועל כן חיברתי חיבור שמתחבר ללוח האם מצד אחד בחיבור SATA ומצידו השני (המתחבר לדברים מחוץ למחשב) ב-E-SATA (מתאם שכזה). חיברתי את הכונן שלי בחיבור ה-E-SATA שלו למתאם בעזרת כבל E-SATA. משום מה, למרות שניסיתי להפעיל את הכונן החיצוני שלי ככונן E-SATA בעזרת חוברת ההוראות של WD דבר זה לא צלח. מהי הדרך הנכונה להפעיל את הכונן ככונן E-SATA? זהו לא הכונן הראשון שלי שאני מנסה לחבר בדרך זו ושהמחשב שלי או אחד מהמחשבים האחרים לא מזהה אותו. תודה!
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה ההבדל בין כונני הדיסקים החיצונים? אני רואה שכולם כמעט אותו הדבר רק המחיר שונה בעיקר.. אני רואה שלחלק רשום "Tray" "Slot".. אפשר הסבר מה ההבדל בין הכוננים והאם הפרש המחירים מצדיק? http://ksp.co.il/?select=.268..1210.&list=1&sort=2&glist=1&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
הקיצר יש לי DISK ON KEY שחבר הביא הבעיה היא שהוא בטעות נעל אותו, ועכשיו הוא מופיע ככונן נשלף ריק הזיכרון הנייד של סוני VAIO, משהו כזה יש דרך לעקוף את ההגנה הזאת(לצורך שימוש רגיל כזיכרון נייד)?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי עקב צורך להתגבר על גודל דיסקים הקטנים המוצעים בשוק הSSD האם ניתן לקשר 2 דיסקים SSD (מאותו סוג כמובן) בRAID -0 ? תודה והמשך יום נעים.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009. שמתי לב לשתי בעיות: 1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת. 2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר. אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר. אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום יש לי דיסק און קי של 8GB. למרות שימושים רבים בעבר המחשב שלי הפסיק לזהות אותו והציע לי לאתחל אותו. פירמטתי אותו אבל עכשיו הוא מראה לי שהנפח שלו הוא רק 8MB שרובם תפוסים. ניסיתי לפרמט שוב בNTFS ובFAT ודרך ווינדוז וCOMMAND PROMPT אבל עדיין לא משתנה. הפירמוט לוקח רק שתי שניות ולא נראה שמשנה משהו. מה הבעיה? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום חברים, השאלה שלי היא פשוטה: אני קונה מחשב נייח רגיל לגמרי, חומרה סטנדרטית לחלוטין ודי מינימלית, אלא שהדיסק הקשיח יהיה ssd מהדגם שמפורט בכותרת, רציתי לשאול האם צריך להכניס את הדיסק שהוא 2.5 אינץ' לאיזושהי תושבת בכדי שיהיה אפשר להכניס אותו למארז , או שלא צריך, וכן האם יש לקנות יחידת קירור מיוחדת לכונן ה ssd, תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום ברצוני לרכוש דיסק קשיח בנפח של 1 TB ראיתי את השניים הבאים : Caviar Black 1TB 7200RPM, 32MB, SATA II WD1001FALS מחירו כ- 450 ש"ח Caviar Black 1TB 7200RPM, 64MB, SATA III WD1002FAEX מחירו כ- 455 ש"ח איזה בין השניים עדיף ? והאם הם מומלצים ? או שכדי לחפש אחד אחר ושאלה נוספת - יש לי מחשב ישן יחסית בעל לוח אם MSI 865PE Neo2 יש לו שתי חיבורים של SATA ומה שמופיע על ההרדיסקים SATA III או SATA II השאלה היא האם תיהיה בעיה לחבר אותם ללוח אם והאם יש סיכוי כי הלוח לא יזהה אותם כיוון שזה SATA III ולא SATA ? תודה על העזרה אדם
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים. אני מחפש זיכרון נייד רצוי בגודל של 32GB, הוא יכול להיות USB 2 לא חייב 3, והדרישה הכי חשובה שלי שהמעטפת של הזיכרון תהיה עמידה מאוד, רצוי שיהיה עשוי ממתכת ושיהיה אפשר לחבר אותו לצרור מפתחות מבלי שישבר!. בנוסף רציתי לדעת אם אני יכול לחלק את הזיכרון שלו ל-2? אחד עם מערכת קבצים FAT32 והשנייה עם NTFS?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
חיבסרתי אותו הגדרתי בביוס שהוא מחובר והא לא מזהה לי אותו המנורה שלא דולקת ולא נכבת מה זה יכול להיות?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-