אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,926 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני רוצה לקנות כונן קשיח חיצוני למחשב אבל אני לא מבין כ"כ בדגמים, בסוגים ובאפשרויות נוספות של כונני הגיבוי. אני צריך כונן קשיח בעל נפח של 320-500 ג'יגבייט, לא יותר מזה. החנויות שאני גר אליהן קרוב הן- Bug וOffice Depot(אופיס דיפו). כעקרון הכונן אמור לייעד לי גיבוי לתמונת, שירים, סרטים, התקנות משחקים(קבצי ISO) וזהו... תודה ערן
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שאלה דחופה ביותר האם יש אפשרות לשחזר חומר מ-HD לאחר פורמט וחלוקה מחדש למחיצות? המצב הוא כזה דיסקשיח 80 ג'יגה שהיה מחולק ל-4 מחיצות עשיתי התקנה מחדש של windows , תוך כדי ההתקנה , מחקתי אתה המחיצות והתקנתי את ה-windows על מחיצה אחת של 80 ג'יגה אחרי התקנה של ה-windows חילקתי שוב את הדיסק ל-4 מחיצות מעזרת Partition Magic 8. יש אפשרות להחזיר את הדיסק למצב ההתחלתי לפני התקנה של ה-windows ?? תודה רבה !!!
-
- 14 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל הסבר מה ההבדל בין שני סוגי המדיות , האם יש תאימות ביניהן ומה מתאים למה. יש לי מכשיר DVD צורב (לא כונן) ואני רוצה להקליט איתו. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כונני סדרת ה-PM1633a החדשים של היצרנית הקוריאנית שוברים את השיא אשר ראינו רק לפני מספר חודשים, ומציעים נפח שכמותו טרם ראינו עבור מוצר בודד בשוק האחסון לפני מספר חודשים סיפרנו לכם על כונן SSD מרשים מאוד מחברה בשם Fixstars, אשר הציע נפח אחסון אדיר של 13 טרה-בייט במארז יחיד וקומפקטי יחסית, ועם תג מחיר אסטרונומי לא פחות. כעת, נראה שבסמסונג החליטו כי טבעי שהיצרנית המובילה המובהקת בשוק ה-SSD תהיה גם זו שתוביל בשיאים שבו – ומתחילים למכור את כונני ה-PM1633a המהפכניים שלהם (שמיועדים בעיקר לחוות שרתי מידע למיניהן), אשר מגיעים גם בנפח של 15.36 טרה-בייט (!), שיא חדש בקטגוריה. הכוננים החדשים מתבססים על חיבור SAS בקצב של 12Gbps, ולצד הנפח העצום מציעים גם ביצועים נאים עם מהירו…
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כונן קשיח Caviar Green WD10EACS של WD. נקנה ב- 2009. שמתי לב לשתי בעיות: 1) לאחר חיבור ב- HotSwap, זמן רב עובר עד שהכונן זמין במערכת. 2) הניתוק לא מיידי, והמערכת ממשיכה להציג אותו כמחובר. אלו עוררו אצלי את החשד שהכונן במצב רע, ולכן הרצתי בדיקות בסיסיות בתוכנה של WD. צירפתי תמונה של כל החלונות הרלוונטיים. אני לא מבין בניתוח תוצאות SMART, ולכן באתי להתעייץ. יש לציין ששני החלונות התחתונים בתמונה הם של ה- Quick Test, שאפילו אותו הוא לא עובר. אין לי עליו שום מידע חשוב, רק רציתי לדעת אם כדאי לשמור אותו כדיסק ספייר או שלא לסמוך עליו כלל - ולהפטר ממנו. תודה
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
-
אני מרגיש שהוא הבעיה לאיטיות במחשב שלי. אז אם תוכלו, בבקשה תריצו PCMark 2002 ותגידו לי מה יצא לכם בהארדיסק ככה שאני יוכל להשוות. אני לא יודע אם התוצאה של ההארדיסק גם קשורה לשאר המחשב אז בכל מקרה עדיף אולי שיהיה לכם מחשב דומה ל: +AXP 1600 256mb DDR Maxtor ATA 100 7200rpm התוצאה שלי היא נמוכה אני חושב ובגלל זה אני מבקש שתבדקו או שתגידו מה התוצאה שלכם אם היא ידועה כבר. תוצאה: 549. אני יודע שאתם לא מתים על התוכנה הזאת כי היא אוהבת את אינטל אבל כאן אנחנו מדברים על ההארדיסק אז זה שונה ועוד משהו - 3091 זה טוב לזיכרון כמו שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכולם! כאשר אני מחבר את כונן הWD החיצוני (USB3, NTFS) לDVD , הDVD לא מזהה את הכונן (דגם הDVD - Pioneer DV-320). מה הבעיה והאם יש דרך לסדר אותה? (חשוב לציין - הוא כן מזהה Disk on key של 8G). הבנתי שאפשר לחבר את הכונן ישירות לUSB של טלוויזיה, האם פתרון כזה יסדר את הבעיה? בתודה מראש! אורי
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
נראה לי שהHD שלי בן החצי שנה שך WESTERN נפטר בטרם עת. ( ראו שאלה בפורום חומרה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=372774.0) במידה ואני אחליף כנראה שאלך על HD קטן למערכת ההפעלה + HD גדול לכל המולטימדיה ( זה שיוחלף) ולא בא לי WESTERN....... :'( אני הייתי רוצה למערכת ההפעלה ולהתקנות דיסק אמין. איזו חברה כיום היא בעלת ההחזרות הכי נמוכות של הדיסקים שלהן מבחינת אמינות המוצר ועמידות? תודה!
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה, תגידו המבצע הזה משתלם? http://www.p1000.co.il/shop/Templates/groupsalesproduct.aspx?came=680&AuctionId=7712393 כלומר מישהו מכיר את החברה או את הDOK עצמו?
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היום קניתי כונן חדש, intel 330 לאחר התקנת המערכת הפעלה תוך כדי עליית החלונות הייתה לי הפסקת חשמל של שנייה, המחשב עלה בסדר לאחר מכן, איך אוכל לדעת אם נעשה נזק לכונן?
-
- 7 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן חברה .. נגמר לי המקום במחשב, ואני מחפש כונן פנימי עד 600 שקל .. בתחילה רציתי טרה של סאמסונג f3 .. אך ראיתי שיש כבר טרה וחצי במחיר של 100 שקל יותר מהטרה.. וזה ניראה לי מאוד משתלם , לאומת הקפיצה מטרה וחצי ל2 שזה עוד איזה 200-300 שקל בקירוב שזה כבר לא משתלם.. ראיתי שני כוננים ששמתי עליהם את העין: 1.5TB IntelliPower, 64MB, SATA II WD15EARS - wd פרטים: Warranty 3 Years Caviar Green WD15EARS 1.5TB EcoGreen F2 32MB Sata II HD154U - samsung פרטים: Warranty 3 Yeaars MODEL HD154UI מה מומלץ יותר מהשניים?? או שיש כונן אחר מומלץ גם יתקבל בברכה?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, לחבר שלי נהרס המחשב הנייד והוא קיבל נייד חדש, הוא רוצה להעביר את המידע מהדיסק הקשיח של הנייד הישן אל הנייד החדש. חשבתי על לחבר את הקשיח הישן שלו למחשב הנייח שלי ואז להעביר את המידע אלי ומשם אל הנייד החדש שלו, מה שאני רוצה לדעת האם ניתן לחבר דיסק קשיח של מחשב נייד למחשב נייח באותו אופן שמחברים הארד דיסק רגיל, כלומר עם SATA/IDE במחשב נייח. אני אשמח לשמוע אם יש למשהו פיתרון אחר להעביר את המידע מהקשיח של הלפטופ הישן אל הלפטופ החדש. תודה רבה על העזרה !
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם לקנות למחשב זה כונן Ssd במחשב יש מעבד i5 2400 היעילות, המהירות וכל העבודה עליו ישתפרו? מבחינת ביצועי כונן ssd
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני נוהג להוריד הרבה מהאינטרנט יש לי דיסק של 500 GB סתום בידע שאני צריך לגבות אני מחפש אופציה זולה עם אופק לעתיד- ז"א משהו שיחזיק מעמד (המחשב ישן חיבור IDE) אני מתבלט בן דיסק חיצוני בגודל 500-2000 או לחלופין ללכת על כונן של בלו ריי (אם כי לא ברור לי מה גודל הדיסקים שם - כמה הם יכולים להכיל - אני יודע שמדיה עולה כ- 60 ש"ח) מה ההמלצה שלכם ?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עקב ניסיון מר (2 כוננים חיצוניים שנהרסו מנפילות קטנות) אני מחפש כונן שלא יהרס מכל נפילה קטנה. נתקלתי בשני כוננים שהמליצו לי עליהם: הראשון: Transcend 25M3 והשני: A-Data SH-14 אני עוד לא סגור על הנפח שאני רוצה (750GB או 1TB). בנוסף אני אשמח לדעת אם יש הבדל משמעותי בין ה-Transcend 25M3 לבין ה-Transcend 25H3P. כמו כן אם יש למישהו המלצה על כונן אחר אני אשמח לשמוע תודה מראש! תומר
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום! אשמח לקבל המלצה לכונן קשיח חיצוני 1TB עדיפות לUSB3.0 בלי כל מיני הצפנות לא מועילות. תקציב עד 400 שקל רק במידה ונחוץ. תודה מראש!
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אבל לא מראש נגיד 500 סתם דוג' אלא בכללי מוגבל?
-
- 22 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס זיכרון ישן עם 4 ג'יגה,קניתי כרטיס של 8 ג'יגה ואני מעוניין לבצע Clone מהישן לחדש. האם מכירים תוכנה מומלצת שתדע לבצע את העבודה ?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
חג שמח ושבת שלום... דוד שלי הביא לי מתנה לחג נגן MP3/MP4 4GB הנגן הוא מסין ויש לי בעיה להעביר אליו שירים. כשאני מעביר אליו שירים בצורה ישירה, כלומר מעתיק מתקיה מסויימת ומעביר אל הנגן, הוא קורא רק חלק מהשירים והתיקיות ואת שאר השירים והתיקיות הוא מחליף לקבצים אחרים שהם לא ברורים (לא קבצי מוזיקה). בנוסף לפעמים הוא גם מעתיק שירים מתיקיה מסויימת שהוא כן קורא מימנה את השירם לתקיה אחרת שממנה הוא לא קורא את השירים והוא מחליף בין הקבצים. אשמח אם תעזרו לי למצוא תוכנה שמעבירה קבצים לנגן. בתודה מראש אלדד כהן (אח של אסף)
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לצערי אני מוסיף נק 3550A לרשימת הכוננים התקולים, שלי פשוט לא מוכן לצרוב CD רגילים וגם ב-DVD עושה בעייה כל כ-15 דיסקים לצערי. זה מוזר כי בלי עין הרע יש לי בבית נק 3500 שעובד כמו תותח שקט ומעולה. קיצר הייתי שמח מאד להמלצה על כונן נק אחר (זה מה שאני יכול הלחליף אליו) שכן מרוב מספרים כבר איבדתי כל פיקוס...
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
טוב, אז יש לי לוח אם MS-6119 עם ביוס של AMI הגרסת ביוס שלי הרבה יותר חדשה מכל גרסה שיש להם באתר (מוזר, נכון?) בקיצר... אני רוצה לקנות הארד דיסק של 40+ ג'יגה בשביל הגורטאה שלי... ניסיתי לשים אצלי הראד דיסק של חבר שלי (סייגייט 40GB) והוא לא זיהה אותו. אני לא רוצה לעשות באלאגן עם הביוס שלי ולשנות אותו לסינית לוגלות שזה ביוס יותר ישן משלי... אז עלה לי בראש פיתרון... אם אני אקנה בקר IDE ל PCI, האם הוא יתמוך בהארד דיסק? וכמה עולה כזה דבר (משהו זול...) נ.ב אם למישהו יש רעיון יותר טוב לכותרת... הצעות יתקבלו בברכה...
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אני מחפש צורב פנימי פשוט, ומתלבט בין שלושת אלו : LG DVD±RW GH24NS x24 Black SATA OEM Asus DRW-24D3ST DVD±RW x24 Black Sata Samsung SH-224DB/BSBS DVD±RW x24 Sata במה לבחור ? תודה
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-