עבור לתוכן

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. הראשון SEAGATE מסדרת Slim Backup Plus דגם STDR2000200 . במחיר 414 (אחרי כל הנחה אפשרית. וואלה שופס) שנתיים אחריות מה שיערער אותי בו זה שהוא מורכב מהארד דיסק של סמסונג שני tracend StoreJet 25M3. במחיר 428 (ksp אילת) 3 שנים אחריות פה גם מדובר בהארד דיסק של סמסונג עם תוספת של כל מיני בולמי זעזועים שלישי wd My Passport Ultra שלוש שנים אחריות (479 ksp אילת) שהוא היחיד שמגיע עם הארד דיסק של WD כולם גודל 2.5 כולם USB 3 הפרמטרים שהלכתי לפיהם איכות בניה ,אמינות המוצר והחברה , ביצועים ,מחיר הוגן למוצר מטרת ההרד דיסק בעיקר לאיחסון של חומר לימוד (אני סטודנט), וכל החיים הדיגיטליים (סרטים תמונות וכו") תודה רבה לעוזרים

• 13 תגובות
    • 2.5k צפיות
  2. שלום רב, אשמח בבקשה לקבל ביקורת בכללי על החברה TEAC, איך היא עם צורבים? אמינה? או שהצורבים מתחילים לעשות בעיות אחרי שנה+- כמו אלו של NEC. וספציפית, הצורב TEAC DV-W518GM הוא חדש יחסית?

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  3. קירור אקטיבי עבור הדור החדש שאינו שונה בגודלו מקירור אוויר פשוטים וטיזר לכונן מוזל עם בקר Maxiotekלכתבה

4. שלום, אני רוצה לקנות הארד דיסק חדש בנפח 1TB לצורכי אחסון של סרטים, מוזיקה ונתונים אחרים. יכול להיות שבשלב כלשהו אקצה Partition מההארד דיסק לצורך שימוש של מערכת ההפעלה. חשבתי לקנות את הדגם הבא: Samsung 1TB 32MB 7200RPM SATA II HD103UJ Spinpoint F1 עולה 495 ש"ח בפנדה מחשבים. יש לכם רעיון טוב יותר? המלצות? תודה!

• 8 תגובות
    • 874 צפיות
  5. אני מצטער אני לא כזה מבין באיזה הארד-דיסק מתאים לאיזה לוח. המפרט שלי בצד, התקציב עד 500 + שקל. תודה ויום טוב.

• 4 תגובות
    • 685 צפיות
  6. נפל לי הכונן כנראה מנפילת מתח של המחשב (אחרי הפסקת חשמל), שלחתי אותו לחברה שמטפלת בדברים האלה ולמזלי אפשר לשחזר את כל החומר בכונן, העניין הוא שעכשיו אני רוצה להביא כונן קשיח בנפח 1TB שיהיה חזק מספיק כי הבנאדם אמר לי שהדגם של הכונן הקשיח הקודם שהיה לי היה דגם לא איכותי. אני מחפש כונן קשיח פנימי דרך-אגב, תודה.

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  7. Started by tkhvbcht,

אני רוצה כונן קשיח חדש 200 גיגה בחיבור Ide... ושלא יעלה ממש יקר... מה אתם ממליצים? כי אני לא ממש מבין בחברות ובנתונים של כל כונן... תודההה רבהה

• 6 תגובות
    • 777 צפיות
  8. Started by kobi_af,

אהלן ראיתי תאשכול למעלה אבל אני מחפש יותר אנשים עם ניסיון אישי....איזה צורב אתם ממליצים לי (ide ) ? תודה

• 3 תגובות
    • 694 צפיות
  9. Started by DeeKay,

מישהו יכול להסביר לי בבקשה מה זה RAID ולשם מה הוא נועד? עשיתי מספר חיפושים ברשת ובפורום אבל לא הצלחתי להבין מי-יודע-מה(חיבור בין דיסקים קשיחים O_o)

• 4 תגובות
    • 880 צפיות
  10. Started by or,

ראיתי מלא הסברים על raid 1 או raid 2 אבל לא על raid 5 ורציתי לגעת אם יש מצב של raid 1+2 ומה הוא עושה??

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  11. Started by Id0,

עשיתי חיפוש ומצאתי כל מיני תשובות ואני לא יודע מה נכון ומה לא.. כל זה בגלל שאני מחפש צורב DVD במחיר טוב עד 400 ש"ח עוד שאלה היא שבאתר הזה: http://www.sw.nec.co.jp/products/optical/en/ND-3540A/index.html לא מוזכרת המהירות של צריבת DVD-ROM אז הוא לא תומך בזה? יש בכלל צורך בפורמט הזה וללכת על הLG עוד 70 שקלים? ושוב השימוש בו הוא שימוש ביתי כמו צריבת סרטים, משחקים וכו'

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  12. אף פעם לא ניסיתי לצרוב מדיסק לדיסק עם כונן אחד, לכן אין לי מושג איך עושים את זה. לפי מה שהבנתיף צריך ליצור קובץ Image של הדיסק, ורק אז לצרוב עם תוכנת צריבה. אבל... איך יוצרים את קובץ ה- Image הזה? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by GaTor120,

תודה רבה!

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  14. לא יזיק לכרטיס זיכרון של המצלמה דיגיטלית שלי אם אני יאכסן במצלמה קבצים של מחשב(כמו שירי mp3 ,מסמכים,התקנות של תוכנות וכו) ?? אני צריך אותה שתהיה לי כמו הארדיסק נייד...זה אפשרי?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  15. אני רוצה לבצע רייד 5 על הלוח הזה"http://www.skypc.co.il/pl_product~GMA790GPTUD3H~10~0.htm" אפשר לעשיות עליו רייד 5 בלי להת קין מערכת הפעלה ושאני יוכל לגשת אל השרת מהרשת בלי בעיה??

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. יש לי HOT MAGIC כבר מעל 3 שנים, ובזמן האחרון התחילה להופיע איטיות מסוימת בממיר ובהקלטות בפרט, והיום גם התחלתי לשמוע תקתוקים מה שמצביע על ימיו הספורים של הדיסק... בפנים נמצא דיסק מיושן עם חיבור IDE בנפח 160GB וחשבתי שאולי אני יגבה את הדיסק ויחליף לממיר חדש ויחזיר את כל ההקלטות שהיו. יש לי שתי בעיות... הראשונה היא איך אני מעביר את הקבצים למחשב דרך חיבור SATA רגיל? עם מתאם? ואם כן, איפה אפשר להשיג אחד כזה במהירות? (עד 50 ש"ח) והשניה היא האם זה אפשרי להעביר את ההקלטות שנמצאות בדיסק? או שיש חסימה מסוימת שרק אותו ממיר שהגיע עם הדיסק יכול לקרוא את ההקלטות? (בשירות הטכני של HOT אמרו שזה לא אפשרי לגבות לבד אבל אני בספק.. הוא לא הבין כ"כ על מה דיברתי.. ) תודה מראש!

17. Started by kobi_af,

זה NEC 3500A DVD±RW x16 Dual x4 או http://www.netaction.co.il/sale.php?sale=2226597

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  18. Started by Rockstatement10,

יש לי קשיח של SAMSUNG SPINPOINT 5400RPM 16MB 500GB אפשר להעביר אותו למחשב חדש ויותקנו עליו משחקים ודברים? בנוסף לו יהיה SSD שכבר יש לי שבכל מקרה עובר למחשב החדש וזה 840 EVO 120GB פשוט התקציב קצת מוגבל ורוצה לראות אם אפשר לוותר על קשיח חדש

• 3 תגובות
    • 864 צפיות
  19. יש לי WINDOWS VISTA - אפשר להעביר מכונן D לכונן C (בו מותקנת המערכת הפעלה) זיכרון מבלי לפרמט או לסכן קבצים? אני רוצה להוסיף לכונן C 10 GB... -תודה מראש!-

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מעוניין להעביר כמות נכבדת של סרטים מהמחשב שלי (שולחני) לDVD ..צריבה לא באה בחשבון . ישנה אפשרות להעביר באמצעות מחשב נייד שיש לי ? בDVD יש כניסה לUSB אם זה עוזר בכלל... מי יכול להסביר לי אם זה אפשרי ואיך עושים את זה ? תודה יום טוב !

• 0 תגובות
    • 795 צפיות
  21. Started by anevsky,

בהנחה שלשניהם כמובן אותו חיבור (68 פינים) - האם זה פשוט יעבוד כU160 או שאי אפשר בכלל???

• 2 תגובות
    • 857 צפיות
  22. יש לי 2 הארד דיסקים של 80GB שעובדים ואני רוצה להוסיף עוד אחד מהיר עם לוח תומך SATA. אפשר להפעיל את המחשב כשמערכת ההפעלה מותקנת על HD SATA והרגילים משמשים כאיחסון?

23. אפשר להשתמש בבקר ה raid לחיבור רגיל של דיסקים ולא חייבים להשתמש בו לגיבוי או כתיבה לשני דיסקים בו זמנית. כך אפשר לחבר דיסק קשיח, cdrom , dvd , וצורב , כל אחד על בקר נפרד (master) נכון ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. הארגון האחראי על התקינה של הממשק הנפוץ אשר מפעיל את כל כרטיסי המסך וכונני ה-SSD המודרניים לא מעוניין לחכות למיצוי הפוטנציאל של PCI-Express 5.0 - ומאותת כי הוא כבר בשל לשלב הבא בהתפתחותלכתבה

25. אהליין אנשים, אני רוצה לשדרג את ה HD שלי ל SATA אבל בגלל כל הנושא של דרייברים בהתקנה יש לי בעיה, אין לי כונן דיסקטים במחשב ואני רוצה לדעת אם יש הארדיסיקים שאפשר להפעיל אותם (להתקין עליהם ווינדוס) בלי דריברים, יש לי התקנה של ווינדוס XP SP2, ואני מחפש SATA בגודל של 120-160 גיגה, אם תוכלו לעזור לי אני אשמח נורא

• 7 תגובות
    • 857 צפיות

דיונים חדשים בפורומים