אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
אם אני קונה כונן פנימי קשיח SATAII ואין לי מקום במארז כבר, והחלטתי לקנות לה מארז (20-30 ש''ח). איך אני מחבר אותו לממחשב כך שהוא יהיה מהיר כאילו הוא מחובר בפנים? זה מומלץ פתרון כזה? תודה
-
- 8 תגובות
- 843 צפיות
-
-
יש לי 2 צורבי DVD, ופתאום הבוקר שניהם מסרבים לזהות דיסקי CDRW בתור רב פעמיים ולא נותנים למחוק אותם. לא התוכנה של הWINDOWS ולא NERO. הכוננים תקינים לחלוטין, צורבים וקוראים את כל סוגי הדיסקים אבל לא מזהים CDRW, כאמור. מישהו מכיר את הבעיה הזו? עריכה: הסרת הכוננים ממנהל ההתקנים והפעלה מחדש לא עזרה.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי. קראתי פה שאמורים להגיע נפחים של 5ו6 טרה בייט של חברת Seagate לחניות.אשמח לדעת כמה יעלה-יקר?זול?יש כיוון מסויים? אשמח לתגובה יום טוב :party0023::s0817:
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
הציעו לי כונן קשיח מ איביי וזה מה שנכתב playstation 4 hard drive laptop רציתי לדעת אם זה יתאים למחשב נייד [ אני מתכווין להחליף את הכונן קשיח שלי הוא מאוד איטי וככל הנראה נשחק ]
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם המחשב שלי תומך ב USB U3? יש לי תמכיה ב USB אבל מה זה ה U3 הזה? תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 819 צפיות
-
-
שנה טובה לכל חברי הפורום!!! ועכשיו לשאלתי: אני מחפש לקנות צורב, ואבקש לקבל המלצות לגבי איזה צורב אני צריך לקנות. בעיקר השאלה שלי מפנית לגבי חברות המייצרות צורבים - האם יש עדיפות משמעותית לחברה זו או אחרת? או שכולם אותו דבר? ההפרש במחירים אינו רציני, 50 שקל לכל היותר, ממה שראיתי, אז כסף זה לא העניין... תודה רבה מראש לעוזרים!!
-
- 8 תגובות
- 735 צפיות
-
-
רכשתי את הצורב הנ"ל ויש לי דיסקים של silver line x8 אבל הצורב מסכים לצרוב רק x4 עידקנתי את הקשוחה וזה לא עזר....מה עושים ? :
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קראתי על זה ב Ynet אני כבר מתעניין בזה כמה שנים מה יש לכם להגיד על זה? האם חברות כמו LG LITEON PLEXTOR יאמצו את זה ? האם זה יכנס חזק לשוק? מתי זה יצא בערך באירופה?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום...רציתי לדעת משהו.... אם למשל אני ייקח שני כונני רפטור של WD יחבר אותם ברייד (לא זה שמבצע גיבוי...נראה לי 1...או 0 ) ולוקח דיסק סקאזי עם בקר סקאזי טוב.... מה יציג ביצועים טובים יותר....
-
- 8 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום אני עוד לקנות דיסק קשיח של 160G ואני רוצה לחלק אותו לשתי מחיצות אחת של מערכת הפעלה והשניה לכול השתויות אז רציתי לדעת כמה להקצות לכול אחד?
-
- 8 תגובות
- 888 צפיות
-
-
אהלן, ברשותי מחשב שנקנה במאי 2010, זה המפרט שלו: i5-750 Gigabye GA-P55A-UD3 G.skill DDR3 2048MBx2 1333Mhz CL 7-7-7-21 Eco Radeon HD5850 Western Digital WD5000AAKS 3.5" 500GB SATA2 16MB עליו מותקן ווינדוס 7 אולטימייט 64ביט, חוקי לגמרי בקופסא שקניתי. לאחר שראיתי שאין לי כבר מספיק מקום ורציתי לשדרג אולי את מהירות המחשב, חשבתי אולי על אופציה טובה של פרמוט המחשב + הוספת כונן SSD. עדיין לא החלטתי אם על נפח קטן שיכיל בתוכו רק את מערכת ההפעלה ולהשאיר את הקשיח ולשלב ביניהם, או להשקיע כסף ולקנות אחד גדול של 500GB, שהוא יספיק לי אחרי פרמוט לעוד כמה שנים טובות. לעזרתכם אודה: 1. מה התהליך של פרמוט המחשב עם רשיון חוקי? אפשרי להשתמש בסריאל שבקופסא פעם נוספת? מצד אחד נשמע לי הגיוני שהם …
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח ! לאחרונה חיברתי את הSSD שלי (EVO 500GB) במקום הCDROM. הכונן מזוהה ומפורמט וניתן להעביר אליו קבצים. אמהמאמאהממאמאממממהההה , ברגע שניסיתי להתקין עליו מערכת הפעלה ניתקלתי בסירוב ש"אי אפשר להתקין מערכת הפעלה" (כנראה) על הכונן. ניסיתי לברר בכמה מקומות והגעתי לסברה שכנראה בגללללללל שזה כונן קשיח שני על המחשב אז המחשב לא יודע להתעסק עם עוד דיסק קשיח שעליו מותקנת מערכת הפעלה. מה אתם חושבים ? האם כדאי שפשוט אני אוציא את הדיסק הישן , אתקין מערכת הפעלה ואז אחבר את הישן ואפרמט אותו ? האם יש סיכוי שהSSD לא תומך במערכות הפעלה בכלל ? מה לגבי מבנה הדיסק? GPT או MBR ?? אשמח לעזרה חג שמח אחים שלי!
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מחיר יחידה הוא 18 ש"ח. נגיד כך... זה לא דיסקים לשימוש יום יומי בגלל מחירם אך זה יכול להיות נחמד למי שצורב תוכנה כל שהיא ורוצה דיסק מיוחד במינו. בכל מקרה כבעל צורב Label Flash אני שמח שסוף סוף אפשר להסיג אותם.
-
- 8 תגובות
- 740 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק של 120 עם XP. מה עליי לעשות בכדי לפרמט את [glow=red,2,300]כל[/glow] המחשב?
-
- 8 תגובות
- 626 צפיות
-
-
קניתי דיסקים של FUJIFILM X8 DVD-R הסריקה הזאת טובה? ככה עושים בכלל סריקה? למה אני לא יכול לעשות סריקה בDISC QUALITY? אני חייב לצרוב משהו קודם כל? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 8 תגובות
- 742 צפיות
-
-
שלום לכולם רכשתי אתמול צורב dvd ND-3520A רציתי לדעת איזה עידכון קושחה כדי לשים לו תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 809 צפיות
-
-
השאלה בכותרת, קראתי על זה בPC MAGAZINE - יש לי פה כונן קשיח של 3 גיגה 5400 סל"ד - יש טעם להשתמש בו לSWAP ? http://www.pcguide.com/opt/opt/osSwapLocation-c.html
-
- 8 תגובות
- 925 צפיות
-
-
אם הסתכלתם בפורום כללי מצאתי מחשב. התחלתי לפרק אותו וניסיתי לחבר את ההארד דיסק, וחיברתי. פיזית. אבל כשאני מפעיל, אז הוא רושם לי PRIMARY MASTER HARD DISK FAIL או משהו בסגנון. ב AUTO DETECT הוא לא מזהה אף דיסק. כשאני מוציא אותו הכל בסדר. היו לי בעיות דומות עם עוד הארד דיסק. הסבר?
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי כונן אחד fat 32 ואני רוצה לשנות אותו לntfs , הבעיה היא שיש המון קבצים בכונן הזה ואני לא רוצה שימחקו, יש דרך להפוך אותו לntfs בלי לפגוע בחומרה? ושהמחשב לא יעשה לי בעיות אחר כך?
-
- 8 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש .. רציתי לשאול אם כדאי להזמין מאמזון את ה-SSD הזה ? https://www.amazon.com/Samsung-970-EVO-Plus-MZ-V7S1T0B/dp/B07MFZY2F2/ref=sr_1_1_sspa?dchild=1&keywords=970+EVO+Plus&qid=1605357787&sr=8-1-spons&psc=1&spLa=ZW5jcnlwdGVkUXVhbGlmaWVyPUExREMyRDQxWjVXR1NJJmVuY3J5cHRlZElkPUEwOTc3OTE0MTFHMkU1SElNS0ZRTSZlbmNyeXB0ZWRBZElkPUEwNjMzMzg0MlJYUVNHVEIzNEJLUyZ3aWRnZXROYW1lPXNwX2F0ZiZhY3Rpb249Y2xpY2tSZWRpcmVjdCZkb05vdExvZ0NsaWNrPXRydWU= יש לי באמזון זיכוי של 15$ נוספים אז הכל כולל הכל יצא לי 590 שקלים לסטיק הנ"ל. כאן בארץ זה לפחות 300 ש"ח יותר.
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 3 followers
-
-
כל מה שאני רוצה לעשות זה להעתיק תוכן ו BOOT של WD40GB למקסטור חדש. אני משתמש בUTILITY של מקסטור. הוא מעתיק הכל (כולל ה BOOT), אומר שהכל בסדר, אני הופך אותו למאסטר, מעיף את הדיסק שני והב* **נה לא מוכן לעלות. הדיסק החדש תקין ועובד, כלומר, זו לא הבעיה. מישהו נתקל כבר בסיפור המעצבן הזה?
-
- 8 תגובות
- 840 צפיות
-
-
ראיתי באתר של Asus שהלוח לא תומך ב-133 שאלתי היא : אם אני רוכש דיסק קשיח שעובד ב-ATA 133, כיצד ניתן לנצל מהירות זאת, שלא תישאר על הנייר? תודה.
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי דיסק של מקסטור 40GB 133ATA לוח אם של גיגהביט GA - 7VRXP איך אני בודק באיזה ATA הלוח והדיסק עובדים?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
יש לי כרגע כונן קשיח 40GB 7200RPM של WD שלא מספיק לי בגרוש לשום דבר.. לכן החלטתי לקנות כונן קשיח חדש - WD1600JB 160 GB 7200 rpm 8MB השאלה היא האם הם יעבדו טוב ביחד? יש מצב שיהיו בעיות? אני מתכנן שעל הכונן הישן יותקן מערכת ובחדש יהיו כל הדברים האחרים (משחקים, הורדות וכו') וכך יהיה לי 200GB במחשב. תודה מראש לעונים
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-