אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת אם יש אפשרות כזאת בווינדוס 7 או במחשב בכלל לחבר שני כוננים נפרדים שיזוהו ככונן אחד? יש לי כונן SSD ואני רוצה לקנות עוד כונן SSD, אם אני יתקין דברים על הכונן SSD השני בנפרד הוא יאבד חלק מהמהירות שיש לו כשהוא עובד עם תוכנת ההפעלה, אז רציתי לדעת אם אני קונה עוד אחד אז אפשר לחבר אותם ביחד?
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
כשהמחשב פתוח הכל בסדר אבל כשאני סוגר אותו ונותן קצת לחץ לHDD אז אני שומע טיקים מהמחשב והמחשב נתקע. אני פותח אותו ומגלה שההארד דיסק המשני שלי בוער מחום. זה הארד דיסק שיש לו חודשיים (די חדש) והחלפתי את הישן בגלל אותה בעייה. לט נדבר על זה שגם החלפתי את כל כבלי ה IDE. אני רוצה לצין שהוא מוקף בהמון חוטים והוא למטה ובאמת אין שן איוורור כמו שצריך (להארד דיסק השני יש מאוורר מולו והוא יחסית קריר). השאלה היא האם באמת יתכן שהכל נובע מחוסר קירור או מאיוורור לא אפקטיבי?
-
- 8 תגובות
- 824 צפיות
-
-
זה אותו דגם? קניתי תh22n ליד הבית זה הגיוני לרמאות?
-
- 8 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי הארד דיסק SATA2 ובלוח יש רק 1, אפשר לחבר אותו?
-
- 8 תגובות
- 682 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה לעשות גיבוי חיצוני להרדיסק שלי, אבל אני לא רוצה להיות מוגבל ע"י מהירות USB. אבל הבעיה שאין לי חיבור ESATA במארז! האם זה אומר שאין שום סיכוי לחבר הרדיסק חיצוני עם חיבור SATA או ESATA? אם ככה, חשבתי פשוט מדי פעם לפתוח את המארז של המחשב, לחבר הרדיסק פנימי רגיל ולשמור עליו ולהוציא. האם זה פתרון ברברי מדי או שזה בסדר? יש אופציה אחרת?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
התקנתי את WIN XP ובמסך הכחול ביקשתי לפצל את הדיסק ל-2 partitions. עכשיו כשהמחשב עולה אני רואה רק דיסק אחד של 100 GB. מישהו יכול להסביר לי את אני "מוצא" את השאר?
-
- 8 תגובות
- 924 צפיות
-
-
אהלן, ככל הנראה זה קרה בגלל שזה מחשב שלפני יומיים הגיע ביום חמישי, ובגלל זה כשהכנסתי דיסק של ווינדוס החלטתי לעשות עוד כונן שיהיה C וD, שלא יהיה רק אחד של 2TB, אז פתחתי שמה עוד כונן של 1TB, ככה שהיו שמה שניים, ועוד אחד של 100MB למערכת.. אבל עכשיו תראו איך זה נראה במחשב: http://prntscr.com/qh5ww איך זה ככה? איפה ה1TB השני? ולמה הכונן D משמש ככונן אופטי? (שהוא אמור לפעול רק כשמכניסים דיסק) תודה לעוזרים .. חשוב מאוד
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל עונה ! ברשותי לוח אם של GIGABYTE והוא: K8NS 939 ULTRA ללוח שתי אפשרויות לRAID. מה עדיף ? SILICON IMAGE RAID SIL 3152 או :s05: ? מחקה לתשובות ותודה מראש לכל עונה !!!!
-
- 8 תגובות
- 704 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לדעת אם ישנו כלי אשר סורק את כל הדיסק הקשיח (מבחינה פיזית, כלומר ללא קשר למחיצות או מערכת קבצים) ומדווח על שגיאות ובעיות פוטנציאליות. רצוי כלי תחת רישיון פתוח (לדוגמה GPL או BSD), אבל גם כל הצעה אחרת תתקבל בברכה. (במילים אחרות, אני מחפש משהו שדומה לכלי הזה, רק בישביל דיסקים קשיחים) תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ניתן לעשות? שמעתי על rw.שזה יענו רב פעמי ואז אני יכול להוסיף שירים.. שמעתי גם שאפשר לעשות שלא יסגר הדיסק ואז יהיה אפשר להוסיף שירים..אפשרי? איך עושים זאת בנרו? ואם כן אז למה צריך ?rw
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, בהמשך לשאלה הנפוצה על כך שה Win מזהה כונן Sata חדש בהתקנה. http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=39042.msg731247 הייתי מבקש לקבל הסבר קצת יותר מפורט. אני מחליף היום HD לWD2500KS. Sata2 אם אני לא טועה. הHD חדש וריק. אני רוצה להתקין עליו WinXP כאשר יש לי דיסק של SP2 מדצמבר האחרון. לוח האם הוא של Asrock - P4i65G. אם אני מבין נכון, אני אמור להתקל בבעיה. 1. איפה אני מוצא את הדרייבר המבוקש? 2. האם הBIOS ידע אוטומטית לנסות לעשות Boot מהCD במידה והHD חדש או שאני צריך להגיד לו לעשות משם Boot? תודה!
-
- 8 תגובות
- 802 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני HARD DISK של MAXTOR (מחשב ישן) עכשיו אני לא מצליח לחבר את שני ה HARD DISK אני יודע שאחד צריך לכוון על MASTER והשני על SLAVE עשיתי את זה וכשאני מדליק את המחשב אז הוא אומר לי ללחוץ על CTRL+ATL+DELETE ניסיתי הכל ואני לא מצליח להפעיל את שניהם ביחד! הנה תמונה עם תצליחו לראות משהו. מצד שמאל זה MASTER והשני זה SLAVE איך אני אמור לחבר? תודה!!
-
- 8 תגובות
- 779 צפיות
-
-
לפני יותר משנה (נראה לי) קניתי את הF3 ב300 שקל. עכשיו אני רואה שהוא עולה 600 שקל? איך זה שלא רק שהמחירים לא ירדו, הם עלו בצורה כזאת חדה?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כונן DVD של Toshiba במחשב. וצרבתי דיסקים של Silver line(dvd-r. בצורב nec 3500 אצל חבר. והכונן שלי שיהה פעם אחת את הדיסק והיה אפשר להישתמש בה, ואחר כך הוצאתי ומאז כשאני מכניס הנורא נידלקת שניכנס דיסק, אבל המחשב כותן לי שאין דיסק בכונן. (יש לי 6 דיסקים שצרבתי אצלו והוא עכשיו לא מזהה אף אחד מהם) תודה רבה!!!
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אז אני רוצה לקנות עוד כונן קשיח למחשב נראה שזה מה שאני רוצה חחח קייצר אני רוצה עוד כונן עם הפח של 250-300 ג"ב אז אמרו לי להגיד איזה חיבור יש לי אז יש לי את זה IDE, לפי מה שזה מראה לי פה הנה: http://img89.imageshack.us/my.php?image=idexr8.jpg אז מה אתם מציעים לי לקנות ? ואני מעדיף שזה יהיה מפה http://www.ivory.co.il/category.asp?catcode=399 ואין לי כוח לאלה שיגידו שזה אייבורי וזה מעפן לא אכפת לי זה הכי קרוב אליי וגם אני משער הכי זול... אז מה אתם אומרים?
-
- 8 תגובות
- 769 צפיות
-
-
http://www.cdfreaks.com/article/228/1 ממש נחמד,החיסרון היחידי לטעמי הוא צריבת 4X במדיות של 6X RW,אבל אני בטוח שיסדרו את זה בקושחה הבאה (גם ככה לא מוכרים בארץ מדיות RW במהירות 6X).
-
- 8 תגובות
- 850 צפיות
-
-
צורב: NEC ND-2500A האם אפשר לשדרג את הצורב הזה,כך שיצרוב 9 גיגה במקום 4.7?
-
- 8 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום, יש לי שאלה. אני רוצה להרחיב את המקום על המחשב שלי. יש לי כרגע שני הארד דיסקים של Western Digital, הראשון של 40 GB, והשני של 15 GB. אני רוצה להכניס עוד משהו כמו 40 או 60 ג'יגה... איזה חברה הכי משתלמת (מבחינת אמינות כמובן)? אמרו לי לא לקחת IBM, כי הם מסריחים ויש להם מיליון בעיות, אני דיי מרוצה עם ה-Western Digital, אבל אני לא יודע אם כדאי לי לקנות Western Digital, Maxtor, או מה? מה אתם ממליצים?
-
אוקיי אני אנסה פה לקבל עזרה יש לי את הNAS הזה px6-300d Lenovoemc { קניתי אותו חדש לפרוייקט שלא יצא לפועל וניתקעתי עם ציוד, אז חשבתי במקום שזה ישב סתם אני ינצל את זה} בכל מקרה. אני רוצה לחבר את זה לרשת שלי. ולהפוך את זה למקום גיבויים שלי . זאת אומרת . שאני יוכל לגשת לNAS מכול מקום בעולם על ידי כתובת IP להקיש סיסמה. למשוך מהNAS ולהעביר מהNAS ולשנות קבצים הרעיון הוא כזה. יש לי מקום ל6 ארדסקים אני רוצה להקצות 2 ארדסקים לאבא שלי ששם הוא ישמור בתור גיבוי את התמונות והסרטים של המשפחה.. יש לו קרוב ל8 טרה קבצים 1 גיבוי והשני מגבה את הגיבוי 2 כוננים בשבילי . ששם יהיה כל הקבצים . תוכנות . תמונות . מסמכים. כונן אחד בעל גישה שלכל מי שאני יתן את הכתובת IP וסיסמה . יכול…
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
האם זה Seagate Barracude IV? כי לפי הקישור שבפנדה זה III אבל לפי הרשימת מוצרים של סיגייט, זה IV... אני משער שזה IV, נכון? והם כדאי לי לקנות אותו (אני צריך את ה 40GB הכי מהיר ואמין שאפשר)? מה עם המקסטור?
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
חשבתי על זה לשניה שהזכרון FLASH, שהבנתי שהוא ללא חלקים נעים, מהיר יותר? אני מבין שהוא גם יקר בהרבה יותר, השאלה אם קיים בכלל דבר כזה/האם הוא משתלם להפקה בכלל?
-
- 8 תגובות
- 759 צפיות
-
-
כבר העלתי פה פעם הודעה על דיסקים כפולים אך הפעם הבעיה שונה. קניתי חבילה של 10 דיסקים של סילבר לייין. פתחתי שניים והצורב לא זיהה אותם, פתחתי את השלישי והוא זיהה אותו. החלטתי ללכת לחנות ולהתלונן. ומה גיליתי? שהבעיה בכלל בצורב שלי. אמרו לי לנקות את הצורב, עם דיסק ניקוי, ואם זה לא יעבוד אז כנראה שהצורב שלי מזוייף או משוחזר. קניתי מTMS לפני חודש. מה אפשר לעשות? והאם יש בכלל מצב שזה מזוייף?
-
- 8 תגובות
- 772 צפיות
-
-