אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
-
עוד שאלה מבית iakovl יש לי כרגע SanDisk Cruzer Micro 1GB נחמד שקניתי בזמנו ב140~ ש"ח (יקר לעומת היום) הזיכרון מעולה לדעתי בנושא של נוחות (בחיים אני לא קונה DOK עם פקק רק נשלף) אבל בגלל שאני משתמש בDOK בתור אולר שוויצרי משומן היטב (אני אכין מתישהו מדריך בנושא) גיגה אחד זה לא זה.... אני רוצה תחליף. 4G נראה לי מספיק טוב בנושא נפח אני חשבתי ללכת על האח הגדול של הCruzer Micro ה Cruzer Titanium אבל עדיין בא לי לשמוע דעות נוספות, אולי יש עוד זכרונות שמתאימים לצרכים שלי שהם: נפח: 4G USB: נשלף בלבד, שום פקק U3: אופציה נחמדה שלא תזיק למרות שאני משתמש בתוכנות אחרות בנושא מחיר: לא להשתגע 200~ אמור להספיק
-
- 18 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קורה לי הרבה פעמים שאני נתקע עם דיסקים שרוטים. האם ישנה תוכנה חכמה שיודעת לצרוב על הדיסק במקומות הלא שרוטים, ללא חשש איבוד מידע וכדו'. האם עדיין ישנה אפשרות כלשהי לנצל אותו וליצור ממנו דיסק שמע / סרט / מידע?
-
- 27 תגובות
- 3.4k צפיות
- 1 follower
-
-
יש בהום סנטר מבצע של 25 יח' דיסקים DVD-R של apex ב 20 ש"ח, איך הדיסקים שלהם?
-
- 2 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום, הזמנתי וקיבלתי את המחשב. e6300 1.86ghz 512mb טווינמוס(כפול כזה) דיסק קשיח 160GB של ווסטרן דיגטל סאטה 2 כרטיס מסך GS7900 לוח אם ASrock ConRoeXfire-eSATA II והשאר בקיצור, עכשיו אני יודע מראש שמתי שאני אפעיל את המחשב וגם אם אני אראה את הארדיסק בביוס, אני לא אוכל להתקין מערכת הפעלה, משום שצריך להעתסק עם הפלופי ולהכניס דיסקט כלשהו שמגיע בשביל שיזהה את זה במסך ההוא שמתקינים את הווינדוס וכו' כאילו מה בידיוק אני צריך לעשות? לחבר איזה פלופי להכניס דיסקט כלשהו שאני מקבל עם הלוח או משהו כזה? ואז להגדיר בביוס שהדיסקט(פלופי) יעלה ראשון, יהיה בתוכו ואז לכתוב איזשהי פקודה במסך השחור של הדוס הזה? אם כן איזה פקודה? מי מו מה ? אז איך אני עושה את זה? אפשר הסבר? ואם לא קשור לפה, אז א…
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 2 דיסקים של 1TB אחד של WD והשני סיגייט ואני רוצה שהמידע יכתב על שניהם ביחד לצורך גיבוי הבנתי שקוראים לזה RAID 1 לצערי מעולם לא עשיתי דבר כזה ואשמח לעזרתכם בנושא.
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
היי, אני צריך המלצה להארד דיסק חיצוני/מארז (איכותי) להארד דיסק עד 500 שקל, עם אפשרות לחריגות קלות. במקרה של HD חיצוני, הגודל צריך להיות בסביבות ה500-750, אם זה לא נכנס בתקציב, אפשר לחרוג קצת. חיבורים רצויים זה כמובן, USB2, חיבור רשת, על אף ששמתי לב שהוא לא הכי נפוץ יכול להיות יתרון מאוד מאוד גדול, ופיירוויר זה מותרות השימושים העיקריים שלו יהיו איחסון תמונות (כולל RAW ושאר דברים, המון), סרטי HD, ובערך כל הספריית שירים שלי. הוא יכתב הרבה. חיבור חשמל חיצוני לא ממש מהווה שיקול. כבלים זה טוב! תודה רבה.
-
- 8 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
יש לי הארדיסק של 160 עם 8MB אני רוצה לקנות עוד 250 עם 16MB זה יעבוד טוב?
-
- 1 תגובה
- 592 צפיות
-
-
הכיוון הוא בין 2 או 3 TB, בהאתם למה שיותר משתלם המטרה המרכזית הוא לאחסן מידע מתחלף, כמו סרטים למשל (כאשר סרטים לרוב יפעלו בסטרימינג מהכונן הזה) המחשב דולק באופן קבוע למרות שרוב היום לא בשימוש (ללא מצב שינה, אגב ממליצים להכניס למצב שינה? כולל HD?) מתלבט בין: WD RED WD BLACK SeaGate כלשהו הבנתי שבכוננים של SeaGate יש מספר דגמים שמיוצרים במקומות שונים עם מספר פלטות שונות, יש דרך לבחור את הטוב שבהם? בכל מקרה אשמח לדעת מה אתם ממליצים ולמה המון תודה נ.ב אני עם לוח יחסית ישן asus commando, ככה שלפי מה שאני זוכר הוא תומך רק ב SATA1 לצערי... כדאי לרכוש בקר? משתלם בכלל?
-
- 11 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אפשרי בעיקרון? האם ההארדיסק הישן יהיה צוואר בקבוק או שעדיין אין הבדל משמעותי במהירות? אפשר להמהיר אותם ביחד עם RAID או משהו?
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
האם יש דרך לפצל את הארד דיסק למחיצות שמותקן עליו משהואפילו שניראה לי שזה לא ממש אפשרי
-
- 9 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
מה ההבדל בניהם הרי אין בעיה שגם C וגם D יהיו PRIMARY ...
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
מקווה שזה הפורום המאתים לשתי השאלות: 1. אני מעוניינת להוסיף עוד כ 500GB לפחות. פתחתי את המארז ונדמה לי שיש מקום SATA פנוי, אבל אני רוצה לוודא, אז אני מצרפת כאן חלק מהסיכום מתוכנת EVEREST. האם אפשר להוסיף דיסק קשיח עם חיבור SATA? האם הדיסק של ה 640GB של WD מתאים ללוח האם, והאם הוא מומלץ בעיקר לצרכים של הורדות ואחסון של וידאו ומוזיקה? Field Value Computer Operating System Microsoft Windows XP Home Edition OS Service Pack Service Pack 3 DirectX 4.09.00.0904 (DirectX 9.0c) Computer Name BOAZ (äîçùá ùì áòæ) User Name éåíèåá! Motherboard CPU Type Intel Pentium 4, 3000 MHz (15 x 200) Motherboard Name Intel Bay Field D865GBF (6 PCI, 1 AGP, 4 DIMM, Audio, Video, LAN) Motherboar…
-
- 5 תגובות
- 946 צפיות
-
-
מה עדיף? האם יש הבדלים משמעותיים? בגוגל ראיתי שיש קצת בעיות עם הסיגייט תודה רבה
-
- 5 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
עבור CD-R 700MB, DVD-R 4.7GB, DVD+R DL 8.5GB. שאלות נוספות בנושא: 1. האם סוג המידע משפיע על איכות הצריבה? (אפליקציות, מוזיקה, סרטים, וכו') 2. האם צריך להתחשב במהירות הצריבה? שם היצרן? 3. כיצד מוודאים בסופו של דבר שהדיסק יצא ללא פגם?
-
- 1 תגובה
- 601 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בבעיה, אני מעוניין להתקין כונן קשיח שלישי בגודל טרהביט אחד הBIOS מזהה את הכונן אך שהמערכת עולה היא לא מזהה את הכונן החדש. מערכת ההפעלה היא XP PRO SERVICE PACK 2 הכונן ממנו מתבצע הBOOT הוא כונן WD 36 GB RAPTOR מחובר בחיבור SATA הכונן השני הוא של 80GB ומחובר דרך חיבור EIDE, הכונן השלישי הוא גם בחיבור SATA, לוח האם הוא של ASUS דגם P5B-V יש לו 4 חיבור SATA האם גירסת החלונות שבידי תומכת אך ורק בכונן אחד שמחובר בחיבור SATA? אם לא, מה עלי לעשות בכדי לגרום למערכת לזהות אותו כדי שאוכל להתקין אותו תודה
-
- 5 תגובות
- 702 צפיות
-
-
מישהו פה במקרה יודע איפה אפשר להשיג בארץ דיסקים לצריבה שמיוצרים ע"י אחת מהחברות הנ"ל: (לא אכפת לי אם כתוב על האריזה סוני או gpt או משה אלקטרוניקה - זה כמעט לא משנה) 1) TDK (הדיסקים של tdk שיש בארץ לא מיוצרים על-ידם) 2) Taiyo Yuden 3) Mitsui Chemical, Ricoh, Ritek (שוב - אני מדבר על ייצור, ולא על הbrand שמשווק) במהירות של לפחות X24, ועדיפות עליונה לצמד הראשונים כמובן. תודה מראש. (נ.ב > מישהו נתקל במדיה של tdk במהירות 48 בארץ? או אפילו רק 32?)
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן, יש לי שאלה: אם אני צריך לקנות דיסק קשיח בנפח של 1TB, האם מבחינת ביצועים/מהירות עדיף לי כבר לקנות שני דיסקים קשיחים של 500GB ? תודה.
-
- 7 תגובות
- 935 צפיות
-
-
ובכן ציינתם בסוף הכתבה בין החסרונות שהדיסק הקשיח אינו זמין בארץ. ובכן רק רצית אולי לתקן זאת ולומר כי הדיסק כן זמין בארץ ואני אישית אף לפני מספר שבועות רכשתי אותו עבור הנייד שברשותי. רכשתי אותו ברשת באג שקונים זאת מ ח.י. מחשבים.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי כרגע במחשב הארדיסק שעובד טוב אך בעל נפח די קטן של 20 גיגה. באחד המגירות בארון ניזכרתי שיש לי HD של 80 גיגה מאחד הדודים ששכח אצלי. קפצתי על המציאה והחלפתי בין הארדיסקים. עכשיו איך לא, יש בעיה. שהתפריט של הביוס עולה הוא לא מזהה את הארדיסק. לאחר מכן הוא כותב את ההודעה הבאה: Dick boot failure insert system disk and press enter. אני מניח שיש בעיה בהארדיסק. למישהו יש רעיונות איך לפתור את הבעיה, איך לוודא שבאמת הארדיסק לא תקין. חשבתי ללכת לחנות מחשבים הקרובה לבית (KSP), מה אתם אומרים? חשוב לציין שאין לי על ה HD אחריות. כל פתרון יתקבל בברכה.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני בור בנושא צריבת DVD ורוצה להבין כמה דברים: 1. ראיתי שיש כל מיני טכנולוגיות צריבה (מינוס, פלוס, ROM) וכו' איך תוכנת הצריבה מחליטה באיזה אופן לצרוב? 2. ראיתי שיש צורבים המגיעים עד לX16, אבל במדיות עצמן ראיתי עד X8, איך זה מסתדר? 3. כשצורבים 2 צדדים שDUAL LAYER, האם כל מכשיר יודע לקרוא את זה? 4. כמה זמן לוקח בממוצע לצרוב ג'יגה של מידע על דיסק DVD עם צורב X16?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני רוצה לקנות הרד דיסק יד שניה איך אני יכול לבדוק את תקינותו ללא מחשב(האם זה בכלל אפשרי)? דבר שני אם למוצר יש אחריות,איך אני בודק שבאמת יש לו אחריות האם יש מספר סידורי כולשהו אשר אפשר לוודא אותו עם היבואן? תודה
-
- 9 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני לא יכול להגיד לכם של מה, אבל רשום בדר"כ לדוגמא: WD 250GB 16MB SATA2 7200 RPM - ATA 150 מה אומר ה16MB ומה ההבדל בין ATA150 לבין ?ATA100
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-