עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

אמצעי אחסון

כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.

1. או כל חנות שיש בב"ש אפשר גם מבאג חיבור לא SATA כי יש לי רק 2 חיבורי SATA על אחד יושב כבר הארד ואני צריך עוד הארד איך ההארד הזה? http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2478

• 8 תגובות
    • 816 צפיות
  2. יש סיבה למה כשאני מנסה לצרוב קובץ מאוד גדול שבקושי נכנס בדיסק זה לוקח המון זמן, ובד"כ גם נכשל? כמו שאתם רואים צירפתי 2 תמונות, בראשונה ניתן לראות שהצריבה בקושי זזה, בשנייה ניתן לראות שהיא בכלל נכשלה לאחר חצי שעה בערך. למען האמת, לפעמים זה גם מצליח לסיים (תוך שעה בערך) - ואז הדיסק יוצא פשוט דפוק (עובד גרוע - זמני קריאה מאוד ארוכים וכו' - אם בכלל) ה"ציוד": Samsung SH-S182D צורב דיסקים של SILVER LINE DVD-R X16 גודל הקובץ שניסיתי לצרוב הוא 4,703,028,527 בייטים, 4.37GB בעצם טיפה פחות מנפח הדיסק הכולל כשאני צורב קבצים בגודל של 4GB בערך אין שום בעיות למישהו יש הסבר הגיוני לזה? [attachment deleted by admin]

• 8 תגובות
    • 782 צפיות
  3. Started by dolevzora,

שאני מפעיל את המחשב אז הוא עוד לא עולה זה לפני שעולה starting windows עולה לי ככה smart failure predicted on hard disk 0: hitachi HTS545025B9A300 (PM) WARNING : IMMEDIATELY BACK UP YOUR DAT AND REPLACE YOUR HARD DISK DRIVE A FAIL MAY BE IMMINENT PRESS F1 TO CONTINUE ואז אני לוחץ f1 זה מפעיל לי תמחשב רגיל עובד הכל טוב אבל אני לא רוצה שיהיה תארור הזה אני רוצה שיהיה חלק שלא יפעל לי פתאום בעיה גם לפני שפרמטתי זה היה וגם עכשיו אחרי יש דרך לפתור את זה ?

• 8 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by gal1,

למישהו יש מדריך או יכול להסביר לי במדויק איך לחבר צורב???

• 8 תגובות
    • 764 צפיות
  5. תודה רבה מראש, ניר.

• 8 תגובות
    • 734 צפיות
  6. Started by Ace-of-spade,

שלום לכולם... אתמול הדלקתי את המחשב וגיליתי שהארד דיסק לא מזוהה. נסיתי להחליף את הכבלים,ופשוט כלום הוא לא עולה. חשוב לציין שהוא מקבל חשמל משמע הוא עובד פשוט המחשב לא מזהה אותו. לקחתי אותו למעבדת מחשב של בן משפחה וניסינו עם חיבור מיוחד של USB\SATA לחבר אותו,וכלום. עכשעיו שמעתי על דרך אחת לנסות לתקן:צריך עוד דיסק זהה ובשביל להחליף בניהם את הפלטות. רציתי לדעת אם למישהוא יש ניסיון עם זה\או דרך אחרת לפתור לי את הבעיה. המידע עליו חשוב לי[היה גיבוי,וגם הוא נפל]. תודה לעוזרים...

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. האם ניתן לחבר שני רפטורים 74 ג'יגה ברייד למרות שהם דגמים שונים אבל נפחים זהים? (מדובר על הדגמים GD - 8MB קאש וADFD - 16MB קאש) תודה מראש לכל העונים...

• 8 תגובות
    • 847 צפיות
  8. Started by Green,

שלום אני רוצה לצרוב כמה דברים על דיסק DVD-RW (בנרו) השאלה זה אם אני צריך "לסגור" או להשאיר אותו פתוח בשביל שאני יוכל לצרוב עליו דברים נוספים או למחוק אותו ויש איזה הגדרות שונות או מיוחדות שאני צריך לשנות בנרו שאני צורב DVD-RW? עריכה: אני צריך "להתחיל דיסק מולטיסקשן חדש" או "לא מולטיסקשן"?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. הכל בכותרת ראיתי את הגאדג'ט הנחמד הזה 16GB של סאנדיסק, לפי המחיר אני מבין שלא מדובר בזיוף כמו השפעת של זה שהתחילה לא מזמן. יש לי את ה 8 גיגה והוא עולה 80 שקל בבאג, ה 16 ראיתי עולה 200 בערך+- באיביי מצאתי כולל משלוח ב 25 דולר = 90 ש"ח עגולים. נזמין? http://cgi.ebay.com/SANDISK-CRUZER-BLADE-16GB-16G-16-G-GB-USB-FLASH-DRIVE_W0QQitemZ300495184538QQcategoryZ51071QQcmdZViewItemQQ_trksidZp5197.m7QQ_trkparmsZalgo%3DLVI%26itu%3DUCI%26otn%3D5%26po%3DLVI%26ps%3D63%26clkid%3D5648917828292818606#ht_2667wt_905

• 8 תגובות
    • 1.6k צפיות
  10. Started by dan9,

היי יש לי כמה דיסקים קשיחים במחשב של Seagate של 1.5T מסוג ST3150034AS שהטמפ שלהם 41~42 זה מסוכן?

• 8 תגובות
    • 914 צפיות
  11. Started by neo01,

שלום לכולם רציתי לדעת מה אתם ממליצים מניסיון אם אפשר בדגש על הדגמים הספציפיים האלו Pioneer DVR-116D או optiarc ad7200a תודה רבה לעוזרים

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by jack2008,

http://www.newegg.com/Product/Product.asp?item=N82E16817995001 זה מארז פנימי לדיסקים קשיחים הוא מאוד שקט גם Hot swap וגם יש שליטה כל כול דיסק בניפרד אני צריך 3 כאלה אבל כרגע אני לא יודע איפה למצוא אותו או מאיפה לקנות בחול

• 8 תגובות
    • 908 צפיות
  13. Started by vk,

קניתי Samsung 1TB HD103SJ היום, חיברתי למחשב, הBIOS זיהה אותו ולקח למחשב הרבה זמן להידלק (לפני הטעינה של הוינדוס). קיבלתי הודעה שהדרייבר של הHD הותקן בהצלחה, עשיתי הפעלה מחדש (שוב לקח הרבה זמן להידלק). בdisk manager אפשר לראות אותו ולעשות מחיצות אבל הפירמוט נכשל כל הזמן, אחרי התהליך המחשב מפסיק לקלוט את הHD ודרושה הפעלה מחדש של המחשב. ניתקתי את הHD הישן (גם SATA), וניסיתי להתקין את הוינדוס מחדש על החדש וגם שם זה לא מצליח לפרמט. ניסיתי לנתק ולחבר אותו לסלוט של הHD הישן וזה לא עזר. לוח אם 965P DS3. . :s05: עריכה: הצלחתי לפרמט עם הדוס, הבעיה שזה נותן רק מחיצה אחת ועדין אי אפשר לפרמט רגיל

• 8 תגובות
    • 900 צפיות
  14. אז ככה: קניתי צורב דיוידי sony dwd22a וצרבתי איתו דיסקים של דיוידי והוא הצליח. כשרציתי לצרוב סידי רגיל עם הצורב דיוידי ראיתי שהצורב דיוידי אינו מזהה דיסקים רגילים. לא ריקים בשביל לצרוב עליהם ולא דיסקים עם תוכן. רק דיסקים של דיוידי ריקים או עם תוכן. אגב מה דעתם על הצורב? איך הוא ? וכמה הוא שווה? אבל הכי חשוב זו הבעיה הראשונה שכתבתי.

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  15. השאלה בכותרת. מעניין אותי אם זה יפגע באפשרות של לנגן סרטים מהדיסק בטלוויזיה עם חיבור USB או בחיבור ל - DVD.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by alex15,

אני צריך דיסקיים דואל ליר לצריבה לאקסבוקס . עכשיו מצאתיי דיסקיים דואל ליר DUAL LYAR לצריבה לאקסבוקס אבל הם חברה Silver line והם 8X 8.5GB האם כדאי לרכוש ?

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by xpl0it,

מה קורה חברה. אני קונה מחשב חדש: Q6600 GA-P35PDS3R 8800GT 2GB RAM 800MHZ ויש לי התלבטות בקשר לדיסק הקשיח. המוכר בחנות שאל אותי מה יש לי עכשיו אמרתי לו אני לא יודע אם זה IDE או SATA. הוא אמר שחשוב שזה יהיה SATA חדש עם 16MB BUFFER שלא יהיה צוואר בקבוק. קיצר אמרתי לו שאני אבדוק את זה. פתחתי עכשיו את המחשב ואני חייב להודות שאני לא יודע להבדיל בין ATA ל-SATA. יש לי HD אחד שמחובר ב-IDE, 40GB. ויש לי 2 HD שמחוברים בכבל אדום קטן, שניהם 80GB. קיצר אני לא יודע אם האדום הזה זה SATA או ATA, ואם אני זוכר נכון אז שניהם 8MB BUFFER. אז לסיכום: מה ההבדל בין ATA ל-SATA ואיך אני יכול לזהות את זה במחשב שלי האם חובה HD חדש עם 16MB BUFFER ו-SATA למחשב כזה כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? חברה, זה חש…

• 8 תגובות
    • 4.4k צפיות
  18. שלום חברים, ברשותי 4 כוננים חיצוניים שכל אחד מהם בעל קיבולת של 8GB אחסון מהסדרה האדומה של חברת WD. בהתחלה כמה מהם התנתקו עד שעליתי על הבעיה, כיביתי את האפשרות לכיבוי/ניתוק הכונן בהגדרות האפליקציה של WD. זה פתר לי את רוב הניתוקים אבל עדיין פה ושם יש ניתוק והבנתי שזה נובע מהתחממות ואז מתבצע כיבוי על מנת להגן בפני נזקים בלתי הפיכים. מה שפתר את הניתוקים לגמרי זה הוספת מאוורר אישי קטן שמאוורר מהצד על כל 4 הכוננים. לפני כחודש וחצי-חודשיים בחורף, במזג אוויר קר, עשיתי ניסוי וכיביתי לכמה שעות את המאוורר ואיך לא, היו ניתוקים. לכוננים חיצוניים יש חיסרון דווקא על פני הפנימיים? הפנימיים פחות מתחממים? אולי בשל הקופסא, האוורור לא אפקטיבי? אני שוקל לרכוש עוד כוננים אבל עם בעיית נית…

19. Western Digital My Book Essential Edition 2.0 320GB WDH1U3200 380 ש"ח Westren Digital 120GB Passport II EXT 2.5 USB 2.0 WDXMS1200TE Black 381 ש"ח *מה ההבדלים בין שני הכוננים האלו? (שניהם מסדרות שונות) *למה הראשון מיועד ולמה השני? *על מה אתם ממליצים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום לחברי הפורום, אני צריך עזרה דחופה - אם מישהו מכיר חברה כלשהיא שיכולה לשחזר מידע(חשוב מאוד) שנעלם מהכונן הקשיח אני אשמח לקבל מס' טלפון שלה/אתר אינטרנט. אני מודע לכך שהמחיר יהיה גבוה, אבל זה לא משנה. תודה מראש לכל העוזרים.

• 8 תגובות
    • 849 צפיות
  21. Started by גיימר,

שלום! יש ברשותי SSD intel 335 240GB שעליו התקנתי windows 8 לאחר שהפעלתי ACHI בביוס. כרגע יש לי במערכת רק את ה-SSD ככונן יחיד. עכשיו, מה אני אמור לעשות מהפעולות שבעמוד הזה: http://hwzone.co.il/hardware/guides/ssdguide/3 ? האם אני לא צריך לבטל את מאחה הדיסק? אם כן, אז איך?

• 8 תגובות
    • 978 צפיות
  22. Started by GREATTHUNDER,

שמעתי לפני כמה חודשים שאמורה לצאת גירסת USB 3 חדשה, יש איזושהי "מפת דרכים" שאומרת מתי זה יוצא לשוק המחשבים הביתיים?

• 8 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אני גיביתי את כל הדברים החשובים מהוכנן הקשיח שיש לי (רשום בחתימה). ואני רוצה לגמרי לאחות את כולו. זאת אומרת להחזיר אותו למצב כשקניתי אותו כשהוא היה חדש: בלי שום חילוק למחיצות או משהו כזה... רציתי לדעת איך אני עושה את זה? (השיטה שאני אעשה את זה בעת התקנת ווינדאוס לא טובה... היא משאירה את הכונן מחולק....)...

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  24. גודל - כמה שמתאפשר תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. האם קיים מתאם שכזה?? מבירור מחירים אני מזהה שיש פער מאוד רציני במחירים של כונני NAS לעומת אותם נפחים בכונני USB ישירות למחשב אני מעוניין לחבר כונן גיבוי לרשת שיהיה בלתי תלוי במחשב שלי וכן שאני מפעיל תוכנה לגיבוי המחשב שלי בזמנים קבועים מראש האם ישנו מתאם כזה שאני יכול למצוא ולחבר כונן לרשת ואם כן האם הוא יעיל ומהיר וכמובן אמין ויציב ?? תודה אסף

• 8 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.