אמצעי אחסון
כוננים קשיחים, צורבים, דיסקים, דיסקטים, DOKs, טייפים לגיבוי, אמצעים להעברת נתונים... הכל כאן.
21,919 דיונים בפורום זה
-
ברשותי כונן נייד של סמסונג Samsung 2.5 1TB USB 3.0. קנית לא מזמן מחשב נייד - Dell Vosro 5470 וכאשר אני מנסה להשתמש בכונן הוא עושה המון בעיות. לפעמים הוא מתחיל להעביר קבצים ואז פתאום מהירות העברה יורדת ל 0 mbps והוא מפסיק להעביר קבצים. קורה שהוא נתקע ככה לאורך זמן וגם מצבים בהם לאחר חצי דקה - דקה הוא ממשיך להעביר קבצים ואז שוב נתקע על מהירות 0. פעמים נוספות הוא מתחיל להעביר ואז אומר שהיתה בעיה לגשת לקובץ והוא מפסיק את העברה. במחשב הנייח הכונן עובד בצוה חלקה ללא שום בעיות (USB2). ברגע שהוא מחובר למחשב הנייד הוא מגמגם (USB3). ניסיתי לחבר למחשב הנייד כונן אחר גם של USB3 והוא עובד בלי בעיות. ניסיתי לחבר את הכונן שלי למחשב נייד אחר (לא בטוח האמת אם USB2 או 3) וגם שם הוא עבד חלק…
-
- 8 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הדרישות שלי שיהיה בין 500GB ל 640 לא יותר או פחות ושיהיה טוב ושקט המחשב שלי מיועד למשחקים כבדים או שמה אתם ממליצים קשיח אחד רק לווינדוס וויסטה שלי נגיד160GB והשני למשחקים והשטויות 500GB איכותי? תנו דיעות
-
- 1 תגובה
- 723 צפיות
-
-
לא הגיוני שאם כל הבלגן של השטפונות שם בתאילנד יגמר נגיד עוד חודש ככה אז המחירים יחזרו/יוזלו כמו פעם? או שאי אפשר לדעת וזה יכול עוד להמשך יותר מחצי שנה? כי אני בונה לי עכשיו מחשב חדש ,ודי הזוי להוציא על 1T יותר מ 600-700ש"ח שגם ככה אני בחריגה בתקציב הכללי על מפרט של המחשב . אה ומצאתי חנות SKYPC שעדיין המחירים אצלו שפויים :http://skypc.co.il/pl_products~7.htm הגיוני או שהו פשוט מזמן כבר לא עדכן את האתר?
-
- 5 תגובות
- 973 צפיות
-
-
שלום יש לי כבר שנים מארז ישן לשני דיסקים שיודע לעשות ביניהם JBOD ואני משתמש בזה לגיבוי המחשב שלי. אלא שהחיבור שלו הוא USB 2 והזמנים שזה לוקח נעשו לא הגיוניים (יותר מחמש שעות גיבוי מלא, כשעה וחצי גיבוי אינקרמנטלי). אז החלטתי לשדרג ל-USB 3 והתחלתי לחפש. עכשיו, ראיתי שישנם שני פתרונות. האחד הוא מארז דומה למה שהיה לי רק שתומך ב-USB 3 ואלו עולים בסביבות 500 שקל לכל הפחות (באיביי ניתן להשיג גם באזור 350). מצד שני יש כאלו תחנות עגינה לשני דיסקים כדוגמת זו: http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=3UBT6 יש עוד הרבה יצרנים ווריאציות של המוצר הזה, כשבחלק מהמקומות קוראים לו disk copier. לא ברור לי האם כשמחברים את זה למחשב הוא רואה את שני הדיסקים כדיסק אחד גדול (כמו ה-JBOD שלי) או שי…
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
איזה טוב יותר? מהיר יותר? שקט יותר? חסכוני יותר? אני ממש מתלבת! http://www.seagate.com/ww/v/index.jsp?locale=en-US&name=st31500341as-barracuda-7200-11-sata-32mb-c-1.5tb-hd&vgnextoid=511a8cf6a794b110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&vgnextchannel=47f281f8c0f43110VgnVCM100000f5ee0a0aRCRD&reqPage=Model http://www.wdc.com/en/products/products.asp?driveid=575 תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום לכול העוזרים!!! מחפש הארד דיסק נייד של 1 טרה כדי לגבות את התמונות והסרטים שלי. לא יהיה שום שימוש נוסף בהארד דיסק חוץ מגיבוי. חשבתי אולי על הארדיסקים הבאים: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=598378 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=717800 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=731757 כול עצה תתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 2.3k צפיות
-
-
מה ההבדל בביצועים בין שני הכוננים האלה? (Crucial MX100 256GB vs. M500 240GB) בעיקרון אני רוצה לקנות SSD בסביבות ה-250GB שייתן את יחס העלות/תועלת הגבוה ביותר. התרשמתי שה-MX100 מתאים אבל יש כרגע מבצע ב-TMS (לBF) על ה-M500 ב-475 ש"ח (לעומת 575 ש"ח ל-MX100 בKSP למשל). או שיש המלצות אחרות?
-
- 6 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום. קיבלתי היום WD My Book 1TB ושמתי לב שהוא לא מעביר קבצים שגדולים מ- 4GB. קראתי על זה באינטרנט והבנתי שזה בגלל שהתצורה שלו היא FAT32 ולא NTFS. מצאתי בפורום בדיון השאלו הנבחרות איך לפרמט או להמיר ל- NTFS. רציתי לדעת כמה דברים - מה עדיף? לפרמט או להמיר? הדיסק הקשיח הנייד הגיע כשבתוכו כל מיני קבצים שמגיעים מהיצרן כמו למשל ה- Installer של תוכנת הסנכרון עם המחשב. במקרה של פרמוט על מנת להפוך אותו ל- NTFS, האם גם הקבצים שמגיעים עם הכונן הקשיח ימחקו? ובתכלס.. מה הסיכונים בהמרה? אני במצב בעייתי כי אין סרט HD שקטן מ- 4 ג'יגה.. הרבה תודה, אור.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דגם WD1600JS - האם מכירים את הדיסק הזה? הוא פשוט עונה לי בדיוק על הדרישות מחיר (~290ש"ח כולל מע"מ) / נפח (160GB). האם הוא ממולץ? יש דגם מקביל: WD1600JD באותו מחיר ונפח. מישהו יודע מה ההבדל? האם ה-JS עדיף על ה-JD? אני אמור לקנות עוד היום. בבקשה המלצותכם. תודה!!!!
-
- 2 תגובות
- 594 צפיות
-
-
-
http://www.nextlevelhardware.com/storage/battleship/ הם שמו מערך רייד של הרבה מאוד דיסקים של mtron. אלה דיסקים מבוססי פלאש המהירים ביותר בשוק. קצב העברת נתונים תאורטי 1300MB/s זה מגה בייט לא מגה ביט
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום חברים, מכיוון שבזאפ עדין לא הרימו את הכפפה אני פונה אליכם לייעוץ פניתי למעבדה בקשר לדיסק WD 1TB Element שנפל מגובה של 20-30 סמ ומאז חדל לעבוד (נורית הבקרה עובדת אך המחשב אינו מזהה אותו) הם מבקשים 4000 שח עבור השחזור מכיוון שזו הפעם הראשונה (ובתקווה האחרונה) שאני נזקק לשירות מסוג זה אשמח אם תוכלו להאיר את עייני לגבי המחיר שדורשים במעבדות השחזור כמו כן אם למישהו יש המלצה על מעבדה אמינה ובמחיר הוגן אשמח לשמוע המון תודה לעוזרים!
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
טוב בקצרה, אני משדרג את הכונן הקשיח במחשב הנייד שלי לכונן בעל נפח גדול יותר ומהירות נורמאלית מביקורת שראיתי עד עכשיו ה500GB של SEAGATE פחות או יותר הראה ביצועים של קשיח שולחני, מאוד מרשים. הכונן של WD עולה 100 שקלים פחות (כ395) אבל השאלה הגדולה היא איפה הוא עומד מבחינת ביצועים? אני מחפש את המהיר והאמין ביותר.
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום רב, אני מאוד נהנה לקרוא באתר ובפורום הזה בימים האחרונים והנה אני מעלה את השאלה הראשונה שלי בנוגע למחשב מפלצת שאני מתכנן לקנות בקרוב. המחשבה הראשונה שלי הייתה לקנות חמישה כוננים קשיחים (DeskStar 7K1000.D 1TB 7200RPM 32MB Sata III) ולחבר אותם במערך RAID5 (למה? כי אני רוצה ביצועים טובים ואני מאוד מעוניין ביתירות שמאפשרת התצורה הזו), ולהשתמש במערך הזה להכל. כעת הסתבר לי שאני יכול לקנות בזיל הזול Intel 520 series 180GB SSD (יש למישהו ביקורת על הכונן הזה?). ועלתה האפשרות להתקין עליו את מערכת ההפעלה והתוכנות, ואת כל הנתונים ושאר דברים לשמור על מערך ה-RAID בעל היתירות. מערכת ההפעלה תהיה Windows7 ultimate 64bit. במחשב יהיו ככל הנראה מעבד i7-3930k, כרטיס גרפי מכובד, 16-32 ג'יג…
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי HD נייד 1TB של טושיבה. הבנתי שישנן 2 שיטות לפרמוט. איך לפרמט אותו ? תודה [br]פורסם בתאריך: 26.05.2010 בשעה 18:27:13 ראיתי שהוא מפורמט על NTFS. האם זה בסדר ?
-
- 4 תגובות
- 969 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ( שיתופית עדיף ) שתגלה לי את מהירות הדיסק הקשיח שלי? הכוונה ל 5400 RPM או 7200 RPM לדוגמא... ורצוי גם שתיהיה אמינה...
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
-
אני לא יודע מה לעשות כתוב לי שבסך הכל יש לי 72 ג'יגה בכונן d ויש לי רק 22 ג'יגה פנוי, אבל כשאני עושה בודק כמה מקום תופסים כל התיקיות ביחד אני רואה שהם תופסים בסך הכל 32 ג'יגה. איפה שאר ה-20 ג'יגה הנותרים?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
-
אני כרגע על P4 3.0C עם GEIL ULTRA PLATINUM DDR433 @ DDR400. עם לוח AOpen AX4C Max חיברתי ת WD RAPTOR שלי לבקר SATA המובנה (בלי רייד , יש לי רק רפטור אחד) על פרטישן NTFS אחד גדול. והוא מביא תוצאות מאכזבות ביותר בסנדרה !!! 21700 KB/S ! ובפיסימרק 1050 אחרי זה חיברתי את ה Seagate 40GB וה Quantom 40GB שלי במערך RAID 0 על פרטישן NTFS אחד גדול. וגם הם הראו תוצאות נמוכות מאוד !! 21500 KB/S ! ובפיסימרק 890 !! למה זה ככה ? אני חשבתי שאולי הזכרון מגביל אבל לא ממש נראה לי ..... תודה לכל העוזירם
-
- 0 תגובות
- 795 צפיות
-
-
שלום, אני מבקש המלצה לדיסק קשיח פנימי של 1 טרה ו- 1.5 טרה (שקט , מהיר ואמין) . יש לי במחשב דיסק של סיגייט 500 מגה דגם ST3500418AS ודיסק נוסף של wd שאותו אני רוצה להוציא ובמקומו לשים יותר גדול - במידה ויש לך רלבנטיות . שאלה נוספת - איך נקבע במחשב לפי ההגדרה (ב- computer menegment ב- control panel) כאשר במקרה שלי יש 2 דיסקים מסוג SATA2 - מיהו דיסק 0 ומיהו דיסק 1? האם לפי המצב הפיזי של המחברים של ה- sata בלוח האם או לפי הגדרה שקובעים בתוכנת ההפעלה או משהו אחר בכלל? האם ניתן לשנות את זה ואם כן אז איך? ושאלה אחרונה - האם כדאי להמתין שיצא לשוק SATA3 או שזה לא רלבנטי בשלב זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מחפש HDD בנפח של 1T. יש לי מחשב די ישן ללא חיבורי SATA. קיימים בשוק מתאים מ-IDE ל-SATA? כמה זה יכול לעלות?
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חיברתי כונן דיסקטים למשחב הוא דולק.. הנורה שלו דולקת אבל הוא לא מופיע במחשב שלי... חיפשתי בMANAGE אבל לא מצאתי אותו (אוליי לא חיפשתי טוב...)
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
זה מהיר מספיק? זה נורמאלי ירידות ל60 בהארדיסק כזה מומלץ? מוזר שאין תשובות לשאלות כאלה בסטיקי [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 948 צפיות
-